Gott nytt år!!!

img_0539 (MMS)

Gott nytt år!!!


Gott nytt år

Ikväll smäller det. Vi är taggade som få och det är därför jag inte hinner blogga riktigt, men nu fick jag en chans att låna Svantes dator lite (han har snott mitt internet...) och åtminstone säga hej till er idag!
GOTT NYTT ÅR!

Den där kakan

Vi har varit på Torp och handlat massvis med god mat tills imorgon. Vi har redan bakat ihop efterrätten, typ cheesecake med dajm i. Josefine har så mycket härliga idéer, hon löser allt inom bakverk på ett ögonblick. Jag står handfallen brevid. Vi skulle vispa vaniljvisp riktigt fluffig, krossa degestive och hacka daim. Jag fick hacka daimen och hjälpa till och vispa lite. Jag var inne på toaletten och smörjde in mig med brutalt mycket BUS. När jag var klar sa jag till henne att det var hennes tur, jag kunde göra resten. Hon såg lite smått förskräckt på mig, tvekade lite. Tyckte säkert att det var lite jobbigt att behöva säga det rakt ut; att hon inte vågade lämna över resten av jobbet med hennes underverk till mig. Hon sa att hon visst kunde vara kvar och göra färdigt jobbet med kakan, hälla i daimen i vaniljvispen och sedan ner i formen alltså. Jag kunde inte låta bli att skratta lite, men jag förstår henne, jag hade inte heller vågat lämna över de där till mig själv. Vad som helst hade ju kunnat hända? ;) När kakan var klar skulle den in i frysen som ligger på nedervåningen, "inte en möjlighet att jag bär ner den där!" utbrast jag. Jag såg framför mig hur jag snubblade ner för trappan och tappar kakan. Haha, den blicken jag skulle fått av lilla frugan isåfall hade antagligen gjort att jag inte hade fått uppleva 2011. Hon fick bära ner den helt enkelt. Väl nere ropar hon (åh, vad jag hade velat skriva här att hon tappade den själv, men så är naturligtvis inte så fallet) på Svante. Han har en tendens att inte stänga skåpsluckor efter sig och inatt när vi var mer eller mindre onyktra hade Svante varit i frysen, frysen har som de flesta är medvetna om en "skåpslucka" och sådana är inte gjorda för att stängas. ;) Resten kan ni räkna ut själv.
Hur som, kakan är nu i frysen och Josefine smörjer in sig just nu. Allt lugnt skulle man kunna säga. Vi har det så otroligt bra här ute, jag vill aldrig åka hem. Och imorgon ska vi fira det bästa nyåret ever!
Nu blir det Oc-race. Puss på er!

Året var 2010

För att komma i rätt stämning för att skriva det här satte jag på Hero of war med Rise Against. Den låten får mig att komma ihåg all sorg som jag kände de första åtta månaderna utav det här året. För det här året har varit ett av de absolut värsta i mitt liv. Aldrig har jag gråtit så mycket, aldrig har jag bråkat med så många människor och sårat och sårats så mycket.

Januari var fantastiskt. Jag njöt varje sekund och trodde att livet skulle vara så för alltid. Jag var nykär. Det säger det mesta, vi levde lyckliga, han och jag, Jeanette och Henrik. Vi hade inga problem på hela jorden. Trodde jag.
Februari kom och krossade mig. Det handlade bara om tre månader, den där drömmen, men jag har aldrig varit med om något värre än när den tog slut. Det var så mycket. Jag förstod inte. Från och med den fjortonde februari grät jag konstant, jag grät hemma, jag grät hos mina vänner, jag åkte hem till mina föräldrar och grät, jag blev hemskickad ifrån jobbet för att jag inte kunde sluta gråta. Jag grät i mataffären, när jag gick promenader och när jag körde bil. Ingenting fick mig att sluta gråta förutom de få stunder han hörde av sig och velade fram och tillbaka - vilket naturligtvis bara gjorde det värre nästa gång han kom på att allt var fel.
Mars var ungefär likadan. Jag minns egentligen inte speciellt mycket av varken mars eller april för allt är bara ett grå dimma där. Det jag vet är att dagarna efter påsk, jag tror tillochmed att det var på måndagen efter, rasade alltihop. Det började nog på söndagen förresten, katastrofen kom då. Det hade dröjt två månader så det var egentligen inte konstigt eller elakt utav honom, jag hade själv träffat andra och jobbat med att komma över det på det sättet men det här blev så extremt och jag klarade inte av det, det var slut - svart på vitt - och jag kunde inte gå vidare ifrån det trodde jag. Jag blev ett ännu värre vrak än vad jag varit tidigare, men nu tog jag till allt hårdare åtgärder. Saker som jag aldrig skulle göra igen. Jag minns att jag bloggade ifrån sjukhuset, jag kände inga gränser. Kände inte när det var dags att hålla saker för sig själv. Jag var en öppen bok för hela världen. Jag ville att någon skulle rädda mig, men ingen som försökte rädda mig dög. Jag var en riktig häxa.
Jag var sjukskriven i princip hela maj. Jag låg i min soffa och kollade på en avstängd tv. Vissa kvällar kom någon över, vissa dagar var jag själv hela tiden. Jag försvann och drömde mig bort och fattade inte vad som hände. Jag kunde dricka vin till frukost och att jag inte dog av vattenbrist när tårarna aldrig slutade strömma ner för mina kinder är ett under. 
Jag fick gå på först dagliga möten och efter någon månad räckte det att jag gick en gång i veckan. Rehabilitering. Lagom till juni började jag bli normal igen. Vi slutade jobba tillsammans. Jag behövde inte se honom hela tiden. Någon gång mitt i det värsta hade jag sökt in till skolan och jag längtade bort efter någonting. Jag behövde variation. Miljöombyte. Juli och augusti bestod utav jobb, sol och bad. Jag och Jeanette låg på stranden varje ledig dag, vi var i Halmstad ihop med tio killar och en mindre nykter natt bokade vi en resa till Turkiet och i mitten på augusti så åkte vi. Resan var härlig. Precis vad jag behövde. När resan var slut hade jag en veckas semester där jag passade på att träffa alla kompisar och sedan blev det september och skolan började.
Efter alla samtal med den där fantastiska damen så hade jag blivit en helt annan person och helt plötsligt hade jag gått in i ett nytt liv med nya vänner och jag kan säga att jag fortfarande mår så himla bra. Naturligtvis började jag redan i början av skolan att trassla in mig i massa konstigheter, precis som jag alltid gör. Men jag har inte fallit lika hårt igen. När oktober tog över tyckte jag fortfarande att det var skitkul att plugga och vi satt och gjorde uppgifter och pluggade efter skolan, jag och min nyfunna bästa kompis Josefine. Ytterligare en vän kom in i bilden och vi tre gjorde allt tillsammans, jag trodde det skulle vara så länge men det höll bara ett par månader. Jag har  aldrig bråkat med eller irriterat mig så mycket på någon person tidigare i hela mitt liv, det kan vara för att vi är så lika som vi är. Men vi hade sjukt kul, började hänga på kåren, lagade middag tillsammans flera gånger i veckan och hade filmkvällar nästan jämt. En helg i Skövde tillsammans med massvis av andra studenter var oktobers höjdpunkt. I november planerade jag och Josefine och ett par stycken till en tentafest och efter den sov vi över hos Mjölby. Egentligen var det då som vi lärde känna varandra och efter den kvällen började jag och Josefine hänga i Trollhättan mycket, mycket mer. Nu är det december, jag bor i princip ihop med mina nya vänner och jag är verkligen skitlycklig för det allra mesta. Och så mycket har ändrats sedan januari började. Ni som följer bloggen vet ju hur mitt liv ser ut just, men det här är mest för mig för att jag älskar att ha en samlad plats för mina minnen. Ända sedan 2006 har jag skrivit årskrönikor, men det här är första gången jag lägger ut den på bloggen. Det känns lite coolt.

Jag är nog rätt cool.


Nyårslista 2010

Vad gjorde du 2010 som du aldrig gjort förr? Reste på solresa, tränade regelbundet (under typ en månad) på gymmet. Gick hos både livscoach och psykolog. Började läsa på högskolan.  
Vad önskar du att du gjort mera av?
Tagit vara på tiden.

Hur firade du nyårsafton? Jag hade fest hemma hos mig med några utav mina då närmaste vänner.
Bästa filmen? Sex and the city 2, kanske? Jag blir så glad och peppad till livet som "gammal" när jag ser SATC.
Hur skulle du beskriva din stil 2010? Haha, som vanligt kanske. Tar på mig lite vad jag tycker är snyggt, jeans/legging med en tröja typ.
Hur höll du dig från att bli galen? Det gjorde jag inte. ;)
Vilken kändis/offentlig person beundrade du mest? Blondinbella.
Vem saknade du? Flera personer, människor jag tappade kontakten med för att jag bytte livsstil. Sara och Jeanette, Henrik. Tobias Harrysson. Men mest saknar jag Julia och Sofia som dragit till Australien. Det går inte en dag utan att jag saknar dem.
Vem var den bästa nya personen du träffade? Josefine. Utan tvekan. <3
Vad önskar du att du gjort mindre utav under året? Gråtit.
Har du planerat att skaffa barn under det kommande året? Nej tack, inte om jag kan få slippa.
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010? Love the way you lie. Try sleeping with a broken heart. Waka waka.
Vilka datum kommer du alltid minnas ifrån 2010, och varför? 14 februari - alla hjärtans dag och jag blev förberedd på att jag skulle bli dumpad då. 21 februari - då blev jag dumpad. 27 februari - jag var världens sämsta vän på min bästa väns 20årsdag.
Vad ångrar du att du gjorde? Det allra mesta tyvärr. Om jag hade fått sudda ut ett år av mitt liv hade jag valt det här året.
Vilket var det bästa köpet du gjorde? Min fina OnePiece som jag spenderat många, många timmar i. Och resan till Turkiet. Det kan ha varit det bästa köpet på hela året.
Vad ser du mest fram emot 2011? Att få lägga 2010 bakom mig och återigen få en chans att börja om på nytt.

Nyårslöften:
- Jag ska gå ner 11 kilo i vikt fram till den förste juni. Jag ska känna mig sjukt snygg när jag går i bikini i sommar.
- Jag ska klara alla mina tentor. När 2011 är slut ska jag inte ligga efter i någon kurs.
- Jag ska ha sparat ihop till ett litet sparkapital och slutat köpa kläder på faktura.
Sedan finns det fler nyårslöften. Viktigare sådana. Men dem skriver jag faktiskt inte här. Lite hemligheter måste man få  ha. ;)


En helt vanlig torsdag

Vi har suttit och pluggat en bra stund, eller det var inte sant. Det var inte speciellt länge egentligen, men en liten stund iallafall. Vi satt tysta vid varsin dator alla tre och alla var fokuserade. Värmen här ute är nästintill obefintlig så vi eldar i braskaminen hela tiden och nu har veden här inne tagit slut och jag bad Svante gå ut och hämta ved. Han vägrade, jag slängde en tampong på honom. Jaa, den var såklart oanvänd. Svante har fått mensfobi medan han har umgåtts med mig och Josefine hela veckan. Det är skitkul, så fort vi inte vill ha med honom så börjar vi diskutera flytningar eller mensvärk och så går han iväg en stund. Haha, mognadsnivån är på topp här ute. Verkligen. Inte.

Jag sov till tolv idag förresten, det har jag inte gjort på hur länge som helst. Förutom i söndags då, men då gick jag ju inte ens upp ur sängen. Svante har faktiskt lagat middag (frukost) till oss idag; köttbullar och potatismos. Jag fick ingen bild på själv maten, men den såg faktiskt ut som köttbullar och potatismos ska se ut. Han lyckades kan man säga! ;)

 Så här såg det iallafall ut medan han stod och lagade maten. Bildbevis. Annars hade ingen trott på mig. ;)

 Och det kärleksfulla paret (som förövrigt har gått in i sovrummet och stängt dörren om sig för tillfället) klagade på att jag la ut en ful bild på dem häromdagen. Förlåt. Här är en ny bild. Den är faktiskt väldigt fin.

Nu ska jag fortsätta plugga. Senare idag kommer min årskrönika. Jag skrev den förra veckan, men har inte vetat om jag skulle lägga ut den eller inte. Men nu har jag bestämt mig för att göra det, så den kommer ut senare.
Hej så länge!


Vem vill inte vakna upp till det här på mo...

img_0346 (MMS)

Vem vill inte vakna upp till det här på morgonen? Så himla vackert!!


03:40

Klockan är över halv fyra. Vid ett tiden fick vi ett flipp och började komma i stämning inför nyår, förbereda liksom. Vi är verkligen grymma tillsammans. Shit, vad jag älskar (ja, jag kommer att kunna säga det här imorgon också) er, mina fina vänner! "Imorgon ska vi sova länge", sa Josefine förut. Och OM vi ska! Nu blir det läggdax för våran del. Vi hörs imorgon! Puss puss!

Onsdag

Jag, Svante och Josefine har flyttat ut i Svantes stuga nu. Det är skitmysigt. Här ska vi vara tills på söndag, om allt går som det ska. Det är därför jag inte skriver så mycket, jag har så mycket annat att göra. Typ att kolla på filmer, Oc och How i meet your mother. Sen så spenderar jag rätt så mycket tid med att läsa bloggar. Vi har kollat på Mysteriet på greveholm också.. Och nu ser vi på Sunes sommar. Så man kan säga att jag har fullt upp.

Här är mina fina vänner! Vi har spenderat ...

img_1761 (MMS)

Här är mina fina vänner! Vi har spenderat de senaste tre dygnen tillsammans och haft hur mysigt som helst. Antagligen bär det av ut till sommarstugan redan ikväll, det blir grymt!


Kollektiv!

God morgon!
Inatt satt vi uppe och kollade på Mysteriet på Greveholm! Sinnes vad bra den är! Haha! Jag är iallafall rätt seg, men tänkte faktiskt att jag skulle plugga lite medan de andra fortfarande sover. :) btw, jag älskar att bo i kollektiv! Det är heeelt awesome!! <3

Dag 30. Ett sista ögonblick

Det här är det sista inlägget i den här serien "Lär känna mig på 30 dagar". Det känns lite tragiskt nästan. Jag kommer sakna det här lite hörni. (Det är nu ni ska säga att ni också kommer sakna det.... Just so you know.) Iallafall, nu kör vi. Sista ögonblicket. Det sista.


Det sista ögonblicket det här året tänkte jag skriva om. Strax innan tolvslaget på fredag. Jag hoppas verkligen att det blir lyckat för jag ser verkligen fram emot de här nyåret som vi ska spendera i Svantes sommarstuga tillsammans med lite olika vänner. Nyår är annars överskattat, förra nyår var naturligtvis bra iochmed att jag var nykär och sånt där. Året innan var rätt halvkasst typ, nån hemmafest i skogen. Det var väl inte så att jag reagerade speciellt mycket då på att det var dåligt, men jag minns att tolvslaget inte var riktigt vad jag önskade. Åren innan spenderade jag med min gamla pojkvän, ett år i en stuga med vänner (awesome), ett år med hans syster i Göteborg (spydde utav för mycket rödvin på tolvslaget) och året innan hemma bara vi två (mysfaktor 10, men inte nyår liksom). Så vad kan vi utläsa utav de här? Stugmys med vänner har funkat tidigare.
Så, vid tolvslaget iår hoppas jag på att jag är "lagom", jag hoppas på att jag inte fått något mindre psykbryt som jag har en tendens till att få när jag är ensam vid "viktiga" höjdpunkter. Jag hoppas att jag är lycklig. Jag önskar att jag det blir bästa nyåret ever.
Nej, alltså. Jag har inga höga förväntningar.
Puss på er nu, sov gott!

Check this out! Jag ser ut som en polsk ho...

img_0446 (MMS)

Check this out! Jag ser ut som en polsk hora i håret. Kul. Lagom inför nyår och sådär. Score!


Inlägg 428.

Häromdagen satt jag och tänkte på att jag bara hade några stycken inlägg kvar till 400. Typ femton eller nått, jag minns inte exakt. Idag har jag haft viss bloggtorka + att Svante har mitt internet så jag måste blogga ifrån telefonen så jag kan inte lägga in bilder, så jag tänkte att skriva mitt fyrahundrade inlägg skulle kunna lätta upp stämningen lite.. Loggade in för att kolla vilket inlägg jag var på och BAM: 428! Jag bloggar waaaay to mycket! Inte okej.

Ägg?

Jag är sååå dum i huvudet. Jag färgar håret. Det kan vara det dummaste jag gjort i hela mitt liv. Visar bild sen när håret torkat, just nu ser jag ut som en äggula. Kul liv.

Tisdag

Vi har en degig dag hemma hos Svante, gör typ ingenting. Josefine har blivit dålig, jag måste ha smittat henne. :( Hon är ändå den som är piggast här idag, faktiskt.
Jag skulle vilja åka hem till mamma och hälsa på, men så länge bilen inte vill starta är det svårt. Den ska in på service nästa vecka. Skönt, sen ska den säljas vilket ska bli ännu skönare! :) Nu ska vi sätta på nästa film, varva med lite plugg och vi måste verkligen ta tag i städningen av den här lägenheten för det ser ut som en bombnedslag. Jag och Svante i samma lägenhet, speciellt när Josefine är sjuk så hon inte kan ta hand om oss (läs: städa upp efter oss...). Illa. Vi ska städa sedan. I promise. Puss

Dag 29. Mina ambitioner

Jag vet inte. Jag tänker bli lyckligast på jorden, det är mitt mål. Just nu är jag inte långt ifrån. Snart ändras det säkert, men 2011 kommer att bli ett bra år. Jag känner det. Jag kommer nå mina mål då, utan problem. Håller ni tummarna? Det gör jag!

Kul

Jag, Josefine, Svante och ett gäng till sitter ute på en krog och ser en fotbollsmatch. Josefine tar Svantes hand, kollar på hand linjer i handen och låtsas spå honom. Hon säger, seriösare har jag aldrig sett henne; "Jag ser att du kommer att få ha sex ikväll....."

Japp, då blir det hörselskydd för mig ikväll... :(

Jag lyser starkt på blogghimlen

Jag, Svante och Josefine ligger i Svantes (min) soffa och kollar på Snabba Cash. Den är helt okej. Fast vi pratar rätt mycket och dom pussas typ en del. Rätt som det är början Svante skratta, vad är det undrar jag. Jag läser din blogg, svarar Svante. Score. Vi pratar lite om bloggen och så börjar Josefine ropa att hon också vill läsa bloggen. Svante säger att hon får vänta tills han är klar. Hon rycker i telefonen. Dom i princip slåss för att läsa min blogg. Lite lätt överdrivet, men ändå. Jag känner mig som en stjärna. Eftertraktad och unik. Score!

@ Svantes (våran) lägenhet

Jag är hemma hos Svante nu, hans rumspolare är inte hemma så jag och Josefine har flyttat in här för resten av veckan typ. Najs. Jag har satt upp gardiner i vardagsrummet (det är där som jag sover när jag är här, det är därför jag prioriterade det rummet) och städat undan lite grann så nu funkar det rätt bra att bo här faktiskt. :)
Nu ska vi plugga sönder resten av dagen.



Vi har käkat frukost. Coco pops. Vi är mogna människor.

Användbara ord

Det har ju kommit upp någon funktion på Facebook som gör att man kan kolla vilka ord man änvänder mest. Så här såg mina ord ut: Josefine - Plugga - Sova - Trollhättan - Sängen - Middag - Bra - Jobbet - Bästa - Världens - Liv - Helg - Väntar - Yeay

Så. In your face, fjantarna som säger att jag är bitter!! Facebook verkar verkligen spegla att jag är en positiv människa. Ett Yeay liksom, eller Älskar. Sug på den ni! Bra och Bästa. Åh vad härligt! Jag är en positiv människa. Scooooore!


Och om det skulle vara så att jag raderat ett par ord ifrån Facebook och liksom inte tagit med dem på bloggen beror det absolut inte på att dessa var negativa eller tråkiga, det beror på att jag inte såg dem.

Måndag morgon.

Godmorgon era dumsnutar! :D
Jag är vaken redan nu och jag mår galet mycket bättre. Ett dygns sömn gör så mycket. Lite kul att jag bara var vaken sju timmar totalt igår. Inte konstigt att jag mår bättre idag då! :) Nu ska jag börja plugga, tentorna om två veckor hänger över så nu är det dags att börja i tid den här gången!! :) Wish me luuuuck!

Lite nytta gjort

Jag har tagit mig upp ur sängen, hämtat datorn och en burk majs och krupit ner i sängen igen. Det är helt sjukt, klockan är halv åtta och jag har inte varit utanför dörren, då är man verkligen inte bra!! Lite nytta har jag iallafall fått gjort; jag har betalat räkningar. Det är skrämmande hur pank jag är. Jag har ungefär trehundra kronor att leva på den här månaden. Det känns som om detta kommer att bli en bra månad, eller inte typ. Shit. Måste få sålt bilskrället. Då blir jag iallafall lite rikare.
Och så ska jag dra ner på onödiga utgifter. Typ mitt gymkort. Det ska sägas upp imorgon, det kostar trots allt 300 kronor i månden och jag kan inte komma ihåg när jag var där senast. Jag ska sluta äta ute. Seriöst. Under januari tänker jag inte äta ute en enda gång. Det ska bli ett nyårslöfte. Sen vet jag inte mer. Jag får fundera på vad jag ska dra in på mer.
Nu ska jag somna om en liten stund iallafall. Jag kommer vara helt körd på att sova inatt men skitsamma, det enda jag ska göra imorgon är att plugga ändå och det kan jag göra när som helst på dygnet.


Dag 27. Min favoritplats

Det här var ju en ganska avancerad rubrik. Det finns väldigt många platser som jag trivs på. Min säng är underbar, det är min absoluta favoritplats i min lägenhet. Det är rätt onödigt att jag har en tvåa faktiskt, så fort jag är ensam är jag nästan alltid i sängen. En annan plats är jag älskar är min bil, att få köra runt och bara åka ingenstans är hur gött som helst. Lyssna på världens högsta musik och bara känna sig fri, köra fort och se nya ställen - det brukar jag göra när jag är ensam ibland, bara köra runt. Där trivs jag.
Hemma hos mina föräldrar, mest för att jag är uppväxt där. Fina Tjörn. Bästa Rönnäng. Att gå runt bland klipporna där ute eller bara lägga sig på gräsmattan i trädgården och läsa en bok i solen.
Alla bäst trivs jag med de jag älskar, att känna sig trygg med mina vänner eller min familj. De personerna är min favoritplats, då spelar det ingen roll vart vi befinner oss faktiskt.

Positiva klubben!

Jag har sovit till och från under hela dagen, min mage värker och mitt huvud exploderar. Det enda som är positivt är att jag inte alls är sugen på mat, det är perfekt utav två anledningar. 1.) Jag har absolut ingen mat alls hemma. 2.) Jag ska ju ändå så snart att börja banta, lika bra att börja idag med att försöka krympa magsäcken.
Jodå, här ser ni inte tjejen som blir bitter och inte kan se fördelarna med allt i livet. Här är jag, positiviteten själv. Hej på er! :)

Humor

Samtal mellan mig och Blomman:

Jag:
Men alltså, ni lever där som en flock killar ute i ödemarken!? Ska ni inte börja skaffa fru och barn snart, ni börjar ju bli lite gamla.
Blomman: Alltså...barn? Barn är ju bara misstag. Planerar man dom?

Blomman: Vi hatar inte alls alla tjejer. Vi bara föraktar dem...


Blomman: Dom har byggt tjugosex nya lägenheter hos oss! Det är grymt!
Jag: Dom bygger typ 300 nya lägenheter i Uddevalla och säkert 3000 nya lägenheter i Göteborg. Och så bygger dom tjugosex stycken i Lödösö, coolt. Verkligen. Det säger en del om stället.


Slutsats: Någon borde flytta ifrån Lödöse. Det är uppenbarligen inte bra för människor att bo där!

Stackars mej.

God morgon.
Det är helt sjukt vad kasst jag mår. Har vart vaken ett par timmar men inte orkat mig ur sängen eller någonting. Är inte ens hungrig. Ååååh, det suger det här! Mitt jullov liksom, ska jag vara sjuk hela tiden då?! Och min bil står kvar ute på torp eftersom skitbilen inte startade igår. Helt sjukt. Det suger.
Jag vet, det är inte kul när jag klagar så här mycket, men ändå. Ibland måste man bara få ur sig allt och iochmed att ingen antagligen vill komma och hälsa på mig idag, när jag ligger här i min misär, så får ni lyssna. ;) Nu ska jag försöka somna om.

Aldrig mått dåligt. Eller?

Sorry idag igen. Jag är hemma ifrån jobbet nu, gick tidigare för jag mår piss och skit. Känns som om någon står och sticker knivar i min mage.. Har sjukanmält mig från jobbet imorgon också, då ska jag ligga med en värmekudde på magen hela dagen och må skit utan att behöva prestera... Så det så. Nu blir det sängen. Tack och hej för mej.

Juldagsmorgon

God morgon!
Jag ligger i sängen, Har precis tagit ett långt bad så nu känner jag mig ren och fräsch. Om en timma ska jag åka härifrån och direkt till jobbet. Åh, så otaggad jag är. Men det ska iallafall bli härligt att komma tillbaka hit på tisdag igen, då tänkte jag att jag skulle ta med mig lite tvätt och plugg så ska jag få något ordentligt gjort. :) Men nu ska jag njuta av den sista timmen som jag har här hemma med familjen...

Bästa God Jul-smset

Min mobil har pipit som en skållad råtta hela dagen av alla God Jul sms. I början tyckte jag det var lite störande, men sen kom jag på att det är faktiskt sjukt mysigt att önska varandra god jul liksom, så då skickade jag ut lite sms jag med. (Grupptryck.)


Då alla sms typ är skittråkiga, god jul bara liksom. Men här är de tre bästa smsen ifrån idag:

"God jul på dig min oerhört snygga vän! När ska vi ses? Eller har du pojkvän nu?"

" Hej. Har efter moget övervägande bestämt mig för att inte skicka ut några julkort eller julhälsningar iår pga att jag ska lägga pengarna på vårt mitt nya garage. :) Efter detta korta, men bestämda, meddelande ville jag bara passa på att önska god jul!"

"God Jul Dumsnut."


<3
Okej, nu somnar jag på riktigt. Godnatt igen.


Dag 26. Mina rädslor

Jag är rädd för ganska mycket. Spindlar, mörker, alla övernaturliga saker som finns/inte finns, ormar, att hoppa från höga höjder, åka bil/båt med personer jag inte känner mig säker med. Listan goes on... 

Två saker fruktar jag mer än andra saker, dels att förbli ensam för resten av mitt liv. Eller, som det är nu så trivs jag ändå helt okej, men att bli ensam utan egen familj emot min vilja - det hade varit något utav det värsta som skulle kunna hända. 
Min allra största rädsla för tillfället är att någon av mina föräldrar skulle dö. Igårkväll hämtade min pappa mig med en liten motorbåt i Kyrkesund och jag såg när han körde ifrån Härrön. Det är bara ett hundratal meter imellan "fastlandet" och Härrön, men ändå. Vattnet var kolsvart och isen låg över stora delar utav sundet. Jag stod på bryggan och såg honom köra båten. Han har kört över där tiotusen gånger iochmed att han är uppväxt där och har spenderat sina tjugotvå första år där. Han är sjövan, han är fiskare. Stenkoll liksom. (haha, sten...)  
Ändå blev jag skiträdd att han skulle åka i vattnet, tänk om han, mitt därute på sundet skulle ramla i. Vad gör man? Jag hade ju inte kunnat hoppa i, is överallt och jag kan knappt simma hundra meter utan att det är tjugo minus ute.. Än mindre hitta honom i kolsvart mörker och dessutom dra upp honom... Usch. Nää, det det är verkligen en utav mina absolut största rädslor. Att det ska hända mamma eller pappa (eller för den delen någon annan som står mig nära) något och att jag inte kan göra någonting åt det.
Hemska tanke. Tur att vi klarade oss igår! <3

Godnatt med er nu, nu ska jag lyssna på Kent och somna i en SÄNG för första natten på flera nätter. Dessutom min gamla flicksäng, bara 90 cm bred men mjuk som bara den! Underbart!! Puss!

Min grymma syster



Min syster är så himla duktig verkligen. *stolt*

Julafton del 5

Så. Nu var det över för iår. Knepigt att en dag som man ser fram emot ett helt år kan ta slut så snabbt, ändå har den här dagen varit ovanligt lång ändå, tycker jag. Vi har hunnit med allt som vi ska verkligen. Världens mysigaste julafton firad med världens mysigaste familj.

Här är bilder ifrån hela dagen:

 

Här är tre utav mina kusiner och min lillasyster imorse på släktfikan. På en bänk stod en skål med stenar, jag skickade naturligtvis denna bilden till Svante och skrev STEN. Hur kul som helst, tyckte jag. Och jag berättade STENskämtet för min släkt. Dom skrattade inte. Däremot bjöd dom på "stenarna" sedan, det visade sig vara godis. Big fail.

 

Jag har kollat på när lillebror spelade dator. Han skulle även tipsa mig om lite tips för att vinna över nötterna på FIFA, men det enda tipset han hittills har gett mig är att jag ska byta lag ifrån Liverpool till Chelsea. Liverpool är tydligen superdåliga. Score - det är inte jag som är kass på FIFA, det är ju mitt lag!!!
På andra bilden är min söta syster. <3

  

1:a bilden: Jag och lillasyster tar fjortisbilder. 2:a bilden: lillasyster och äldsta lillebrorsan - mycket fokuserade på tvn. 3:e bilden: Sten!



Bäste julmaten.
Detta räcker gott och väl för mig. Mammas hembakade bröd med julskinska på, prinskorv, köttbullar och potatisgratäng.

 

Paket. <3

Julafton del 4

Paketen är utdelade, vi har ätit ris à la Malta och sett på Svensson svensson. Jag har fixat lillasysters naglar skitsnygga och lyssnat på henne när hon spelar piano och sjunger - hon är gryyym! Om jag fjäskar ordentligt med henne sen ska jag nog få kunna lägga upp en video med henne sedan. :) Nu ska vi dricka glögg och se på en film hela familjen! Mys!

Ojoj! Jag somnade visst jag med! Men yeeee...

img_8413 (MMS)

Ojoj! Jag somnade visst jag med! Men yeeees! Jag hör toooomten!!


Julafton del 3

Jag och hela familjen sitter framför tvn nu, vi har kollat på Kan du vissla, Johanna och fortsätter eftermiddagen med Nu är det jul igen 3, fast den har ju redan halva gått på men de är rätt mysigt ändå. Både mamma och pappa har somnat här på sidorna om mig förresten, märkte jag nu. Det är rätt mysigt alltså, vi firar en väldigt avslappnad jul. Om nån timma eller två kommer nog tomten, om vi nu ska ha någon sådan iår, i vilket fall ska vi öppna alla julklappar då. Åååh, vad jag längtar!!

Just nu ligger jag på den här sängen och f...

img_1374 (MMS)

Just nu ligger jag på den här sängen och försöker lägga upp bilder på bloggen men det går sjukt segt. Det är inte min säng, btw. Det är min lillebrors. Han hejar på frölunda om ni inte la märke till det!! ;)


Julafton del 2

AAAAAAHHHHHH!

Jag har fått en av de bästa presenterna ever! :) Mina fina älskade vänner Sofia och Julia ringde till mig ifrån Australien och önskade mig God jul! Jag har inte pratat med dem på flera månader så det var helt otroligt att höra deras röster nu. Skräll att jag lipade... ;)

Nu, fortsättning av Kalle! <3

Julafton del 1

Heej!

Nu är snart den tråkiga väntan över, strax börjar Kalle Anka och då sätter julafton igång på riktigt. Jag är hemma hos mina föräldrar nu, julfikan med släkten är över för det här året. Här är lite bilder från dagen hittills:

  

Min fina mamma och lillasyster gjorde kola"sås" så att vi kunde göra kola utav det sedan. Vi har även gosat med våran halvvuxna kattunge! Mys! Katten heter btw STEN!!

  

Jag har fotat lite utav allt julpynt, mamma hade tillochmed pyntat mitt gamla rum med tomtar överallt. Fint va?

 

Jag och mina två yngsta syskon bakar kola. :)

Nu blir det Kalle Anka! Hurraaaa!

God jul! :)

God jul! Just nu sitter jag hemma hos mina kusiner, dom sjunger julsånger. Jag bloggar. Det låter bättre om jag inte sjunger med. ;) men dom är grymt duktiga iallafall, iår har dom tillochmed tryckt upp ett sånghäfte. Spännande sånt. Haha! Iallafall, jag skulle bara önska alla God Jul! Puss!

Såskopp

Hej bäbisar!
Förlåt för idag, men jag gick upp klockan åtta, körde till jobbet, jobbade nio timmar, körde till farmor och sedan umgicks med henne och familjen hela kvällen. Nu ligger jag på farmors soffa, jag ska ju sova här inatt. :) Idag får ni inget dagens inlägg ens, så trött är jag.. Förlåt igen iallafall, imorgon är det julafton då blir det bra mycket bättre uppdatering! Promise! Puss puss o Godnatt på er era dumsnutar! <3

Så här trött är jag just nu. Jag slängde p...

img_4521 (MMS)

Så här trött är jag just nu. Jag slängde precis min uppätna hot wing i min dricka istället för papperskorgen där jag skulle slänga den. Score.


Fuck

Nästa gång jag kommer på tanken att åka till Trollhättan mitt i natten för att umgås med världens bästa personer - stoppa mig! Påminn mig om att jag kommer sova ensam på en fucking soffa medan dom andra går och lägger sig tillsammans. Påminn mig om det så kanske jag gör rätt för en gångs skull. Puss

Bättre kan de inte bli ;)

Jag är hemma hos Svante med Såsa och Josefine, vi spelar FIFA och innan dess såg vi på Step up 3. Den var sjukt fjollig för att vara en cool film liksom, men absolut helt okej. Mitt alarm ringer om fem timmar. Då ska jag snooza i en halvtimme och sedan ska jag åka till jobbet. Rätt kul faktiskt, jag är näääästan lite taggad. ;) Nu är det förhoppningsvis snart min tur att spela igen så nu måste jag sluta! Puss!

Yes kära läsare. Idag är dagen då ni ärlig...

img_6944 (MMS)

Yes kära läsare. Idag är dagen då ni ärligt kan säga att jag blivit knäpp.. Jag vet, ni tycker de va länge sen men idag är det officiellt: klockan är snart halv tolv, jag börjar jobba om tio timmar och jag är på väg till trollhättan nu. Hihi. Btw, jag bloggar på motorvägen igen, ha ha ha!


Lucky youuuu!

Jag sa ju de; man måste passa på att somna medan man är trött! Nu ligger jag här, alldeles uttråkad i sängen och kollar på en gammal film som jag har sett trettiotvåtusen gånger (Näää, inte love actually faktiskt - paradiset.) typ. Sjukt segt. Vid åtta kände jag att jag hade kunnat somna stående, så trött var jag, så då gick jag och la mig. Jag skulle ju bara plocka undan lite kläder först, diska undan (läs: trycka igång diskmaskinen) och bestämma vad jag ska ha på mig imorgon och på julafton. Det tog typ en halvtomma kanske, och vips så var jag pigg!! Men så gick jag och lade mig ändå och nu ligger jag här och surar. Aja. Gött för er iallafall, de är ni som får massa awesome uppdateringar ifrån mig. :D Hur lyckliga blir ni, asalyckliga kanske? Jajemän, jag kan tänka mig det!

Myspys

Jag har spenderat kvällen med en underbar ansiktsmask så nu är jag helt mjuk i hela ansiktet. Gud, vad det där behövdes! Jag har även stått i duschen i nästan fyrtio minuter och smörjt in mig med alla möjliga sorters krämer så nu luktar jag bättre än en sommaräng! <3
Imorgon ska jag jobba, sedan ska jag sticka ner till Tjörn för att fira jul med min fina familj. Jag ska tillochmed sova över hos min farmor en natt, något som jag inte gjort på flera, flera år, men som jag gjorde flera gånger i månaden då jag var liten. :) Ska bli grymt mysigt och jag ser verkligen fram emot att spendera så mycket tid med min familj. Redan på lördagen ska jag tillbaka till Uddevalla igen, då jag ska jobba lördag och söndag men som det känns nu så sticker jag nog ner till dem igen på måndagen eller tisdagen och stannar ett par dagar till. Julkänslan blir så mycket starkare då! <3
Nu ska jag krypa ner i sängen, jag är jättetrött så jag hoppas på att kunna somna i tid ikväll. Godnatt med er!

Dag 25. En första...

...tanke.


Dom här var det första som kom upp. Man kan antingen kalla dem för mina favoritlåtar, eller om man så vill - delar utav mitt liv.





Fikapaus i skolan

  
Schletna tjejer och hembakade bullar, muffins och kakor.

Vi bestämde oss för att sitta kvar i skolan, det finns ju alltid något man kan läsa på (läs: blogga). Det är rätt mysigt att sitta på den här lille skolan, det är helt tyst överallt, alla har redan gått hem. Ganska mysigt.

Jullov

God morgon! (God middag kanske man borde säga men det låter så himla gay att säga så.)

Jag sitter i skolan, är precis klar med min sista inlämningsuppgift! Så himla naaaajs!  Nu väntar ett långt härligt jullov (och när vi kommer tillbaka till skolan i januari väntar tre tentor redan andra veckan, så lovet bör spenderas med att plugga.) Menmen, nu ska vi inte döda glädjen här.

Igårkväll var jag, Josefine och Pärre hemma hos Josefine och lagade middag tillsammans och kollade på film. Rätt  mysigt, men kunde ha varit bättre film men annars var det helt okej. Det var ju typ tusen år sedan som vi umgicks vi tre och det var en lite knepig känsla, typ. Det är inte som det var förut, verkligen inte.

Imorse vaknade vi rätt sent, klockan hann bli tolv innan vi kom iväg hemifrån, vi stack till Cactuz för att käka frukost, sjukt gott. Deras paninis är supergoda. Och sedan klockan ett har vi befunnit oss i skolan. Nu är det nog snart dax för middag eller nått, vi har matlåda med oss och fika. När vi nu ska äta allt det, för vi är ju klara med uppgifterna, så egentligen kan vi lika gärna gå hem. Fast hemma är det ju så sinnes stökigt förtfarande så det är bara tråkigt att komma hem.

  


Middagen igår och frukosten imorse. :)

Ångest

Bitter. Det är det enda ordet som ringt i mitt huvud hela kvällen. Jag vill inte ens att folk ska tänka tanken på att jag ska vara bitter, eller jämföra mig med nån bitterfitta. Det gör ont i hjärtat. Jag vill inte vara bitter. Jag vill inte. Jag ska bättra mig, seriöst. Jag lovar.
Puss.

De här gör vi ikväll. Enjoyar. :) score!

img_8017 (MMS)

De här gör vi ikväll. Enjoyar. :) score!


Dag 24. Det här får mig att gråta

Jag gråter för i princip allting.
Jag kan gråta för att jag är så sjukt glad, typ som när jag fick två rätt på tentan. Då grät jag. Eller så kan jag gråta när jag är ledsen, om något går fel för mig är det enklaste sättet för mig att bara sätta mig och gråta lite. När jag är arg sprutar tårarna, som i lördags när jag blev lite sur på Svante och Såsa. Då fick jag gå ut på balkongen och torka tårarna lite. Jag kan gråta när jag hör en speciell låt, för då blir det jobbiga minnen.
Det är en svaghet att gråta hela tiden, folk tror seriöst att jag är ledsen jämt. När jag blir arg och ska vara seriös så ser det inte alls lika hårt ut när det samtidigt sprutar tårar ur mina ögon.

Men jag håller på att bli bättre på sluta gråta. Idag har jag inte gråtit på hela dagen.
All creed till mig.


God morgon! Idag ser jag ut såhär! :) Dax ...

img_6426 (MMS)

God morgon! Idag ser jag ut såhär! :) Dax att sticka till Trollhättan och plugga. :)


what's in your head

Den främsta tanken som ringer i mitt huvud ikväll är att jag vill åka hem till mina föräldrar nu. Jag vill vara fyra år igen och med gott samvete sova i deras säng, gråta för ingenting och kräva all uppmärksamhet. Ingenting av de sakerna kan jag göra nu. Jag längtar till julafton, precis som man gör när man är ett litet barn, dock inte till presenterna utan hem till mamma och pappa. Då tänker jag krama dem världens hårdaste och gråta när jag åker därifrån.
Ikväll är en tung kväll, en kväll när alla tankar kommer ikapp en. Jag måste vrida huvudet jättefort och blunda hårt för att skaka av mig obehagliga bilder. Jag önskar att jag var fyra år igen.
Eller att jag åtminstone inte var ensam inatt.


Enjoy

Jag är hemma, ensam i min soffa. Det är underbart att vara ensam idag, äta middag själv, se på tv själv. Ha hur mycket plats som helst i soffan. Jag njuter varje sekund utav det här. Ikväll ska jag försöka sova tidigt, imorgon ska vi åka till Trollhättan och plugga klart det sista arbetet. Idag blev vi klara med två stycken arbeten, men så satt vi ju i skolan fram till halv sju också...
Nu ska jag bara ligga och bre ut mig i soffan hela kvällen. Sova "tidigt" och vara pigg och glad imorgon. Åh så härligt! Puss på er!

Jag har lagat asacool mat, tortillabröd me...

img_9612 (MMS)

Jag har lagat asacool mat, tortillabröd med ost, skinka, majs och rödlök och så in i ugnen. Mums!


Dag 23. Det här får mig att må bättre

De gånger jag har mått riktigt dåligt har jag tagit till ganska hårda metoder. Att försvinna ifrån verkligheten, ligga kvar i sängen och halvdö eller tröstäta. Men det är sällan och länge sedan jag mådde så illa.
Nu när jag mår lite halvkasst gråter jag mest en skvätt, drar ihop ett par vänner och sätter på en mysig film. Dricka te, prata ut. Ringa Jeanette. Ringa mamma. Duscha. Shoppa. Äta chips med massvis med dip. Ta ett glas vin. Se framåt. Glömma bort det som gör mig ledsen.

Förlåt mig, Svante!


Jag fattr inte riktigt, stämmer det att man gör så här?!?

Måndag morgon

Godmorgon.
Jag har sovit så himla gott inatt, det här behövdes verkligen. Jag ställde klockan på elva, fler timmar behövde jag inte sova, tänkte jag. Men nu är jag faktiskt för trött för att orka gå upp ur sängen ändå. Så jag kommer nog att ligga här en liten stund till. Min lägenhet är så stökig och det finns ingen mat hemma så vad är anledningen till att gå upp nu? :( Städa kanske? Pfft. Orka.

I min säng

Jag har gått och lagt mig nu. I min alldeles egna säng. Jag vet, jag bloggar en hel del om sängen min just nu, men det är så sällan jag sover i den så när det väl händer så blir det liksom lite speciellt, det förstår säkert ni oxkså. Tre nätter i rad har spenderats i Trollhättan, två av dem på Svantes soffa. En avdäckad hos Mjölby. Inatt sover jag själv. Det känns både skönt och jobbigt på något sätt, skönt för att jag faktiskt är ensam och kan rå om mig själv med allt vad det innebär. Samtidigt känns det astråkigt. Jag skrattar nästan konstant med mina fina "nya" vänner. Vi har så kul ihop och att vakna upp allihopa tillsammans gör mig så himla glad. Att ropa "Godnatt" till paret som sover i de andra rummet gör mig också varm om hjärtat. Att vakna i panik, som jag gjorde i lördagsmorse och tro att Svante håller på att försova sig till sin tenta gör mig också glad. Han kom i tid, btw. ;)
Men ni förstår grejen va? Jag älskar att ha mina vänner omkring mig, det känns tomt utan dem nu. Fast ändå skönt att vara ifrån varandra lite, ensamhet behövs ju också. Nu kommer vi inte ses förrän efter jul. Det känns knas! Vi kommer inte spendera nätterna ihop, inte skratta åt STENskämtet. Det kommer bli tomt utan dem. Jag längtar till nyårsafton. Då blir det vi igen, fast med några personer till och en som saknas. Men shit alltså, vad jag tycker om er! De var nog det jag ville ha sagt ifrån början. Eller främst var det väl att jag sover hemma i min säng, men sedan spårade jag väl ur när jag tänkte på mina fina vänner. Nu ska jag sätta punkt, ställa klockan och somna. Jag börjar med att sätta punkt här. Godnatt med er. Punkt.

Dag 22. Det här upprör mig

Det finns mycket saker som upprör mig. Mest mig själv tror jag. Saker som jag gör typ. Eller nått. Jag vet inte riktigt. Sedan blir jag upprörd utav lögner, svek och sånna där tragiska saker som upprör alla. Jag är en ganska upprörd människa, mina känslor sitter utanpå kroppen. Men just nu är jag inte upprörd faktiskt. Jag sitter och skrattar åt roliga ord som sten, dumsnut, svartsjuk och såskopp. Jag skriver igen nästa gång jag blir upprörd. Men inte nu. Puss

Söndagskväll

Jag ligger och kollar på Bröllopsfotografen tillsammans med Svante, Såsa och Josefine. Vi har jättemysigt, dricker te och äter lussekatter. Mys.

Alltså, seriöst. Skjut mig. Begrav mig lev...

img_8348 (MMS)

Alltså, seriöst. Skjut mig. Begrav mig levande eller nått. Jag åker buss.


Söndag

Nä. Idag vill ni inte se mig. Idag så blir det helt klart inga bilder. Jag är helt sjukt ovacker idag. Och mår ännu sämre än jag ser ut. Det var en hård kväll igår. Lite för mycket nu igen. Men en bra sak är att nu ska jag inte dricka tills på nyårsafton. Det känns skönt. Och efter nyår så ska jag gå på cambridge och då KAN jag inte dricka. Grymt bra. Men nu ska jag ligga kvar här i Mjölbys säng, jaa, han har varit så snäll att han har sovit på madrassen, och vänta på pizza. Sedan ska jag åka hem och lägga mig i min egen säng. Men först ska jag åka till affären och handla, för min kyl är tom. Sen ska jag sova hela natten.

Dag 21. Ytterligare ett ögonblick.

img_2867 (MMS)

Dag 21. Ytterligare ett ögonblick. Här var jag lycklig. Någon tog det här fotot. Jag log. Det var ett bra ögonblick.


Alla har någon utom jag. Men jag är glad ä...

img_8792 (MMS)

Alla har någon utom jag. Men jag är glad ändå. Jag har aldrig varit bitter i hela mitt liv. Jag har aldrig varit ironisk i hela mitt liv heller. Men seriöst, jag är inte bitter. Jag är rätt lycklig. Bara så ni vet. Jag kommer hem sent ikväll, så sitt inte uppe o vänta på mig. Eller alltså, ni får vänta om ni vill, men ni behöver inte. De kommer förhoppningsvis upp ett inlägg till ikväll, ett mms inlägg, för jag pallar nooog att skriva ett riktigt inlägg. Förlåt, nu spårar jag. Jag ska blogga dagens, sen räcker det. Ni behöver inte mer. Inte jag heller. Jag har spårat. Puss


10:02 - i min egen säng!

Jag kom precis hem. Att få duscha och gå och lägga sig i sin egen säng så här på morgonen är helt otroligt skönt, efter två nätter på Svantes soffa känns det som en orgasm för ryggen. ;) Nu ska jag sova en timma innan jag ska tillbaka till Trollhättan och kvällens julfest! Puss!

Dag 20. Den här månaden

Den här månaden har jag skrattat. Jag har haft sjukt roligt, upptäckt att jag och Svante faktiskt har exakt samma humor. Jag har firat min tjugoandra födelsedag och festat på Kåren. Jag har kuggat ytterligare en tenta. Jag har gått vidare ifrån en människa för att förälska mig i någon annan. Jag har pratat flera timmar med min mamma i telefon, jag har lånat pengar. Jag har ätit ute och bränt pengar på onödiga nya kläder. Jag har klätt upp mig och stått på scenen på Kåren för att berätta för alla att jag är singel och i mikrofonen gett ut mitt telefonnummer. Jag har bråkat med en nära vän och förändrat våran vänskap. Jag har varit på väg att sälja min lägenhet men ångrat mig. Jag har kysst någon och varit lyckligast på jorden. Jag har spenderat fler nätter borta som i min egen lägenhet. Jag har köpt ett par röda  skor precis som jag gör varje år i december. Jag har torkat Josefines spyor och haft snöbollskrig. Jag har lyssnat på otroligt mycket lovsångsmusik. Jag har gråtit och tyckt synd om mig själv för att ingenting någonsin går som jag vill. Jag har hämtat Jeanette i Trollhättan efter en misslyckad personalfest. Jag har pratat ut med en person som jag verkligen behövde prata ut med. Jag har kramats med människor som betyder mycket för mig. Jag har julpyntat lite i min lägenhet. Jag har kommit närmare vissa människor som jag ville komma närmare. Jag har jobbat på McDonald´s. Jag har pluggat.
Den här månaden har jag skrattat.

Friday i´m in love

Det var bara det jag vill säga. Nu ska jag plugga.


Dag 19. Detta ångrar jag

  • Att jag inte slutade på McDonald´s första gången jag sa upp mig, då hade jag haft mer erfarenhet av andra jobb/kommit längre i mitt pluggande än vad jag har nu.
  • En del engångsgrejer, nattliga besök typ.
  • Att jag gjorde som jag gjorde i mars/april.
  • Att jag utnyttjade en hel del människor innan jag blev "mig själv" igen.
  • Att jag lämnade kyrkan, nu känns det svårt att komma tillbaka.
  • Alla mina lögner.
  • Att jag lånat ut pengar till någon som jag visste att jag aldrig skulle få tillbaka ifrån.
  • Att jag inte brytt mig om att ha kontakt med flera av mina gamla vänner.
  • Att jag inte kämpat hårdare för att gå vidare ifrån vissa personer.
  • Att jag inte pluggade ordentligt på gymnasiet så att jag hade kunnat komma in på en journalistutbildning.

 

  • Att jag inte tog chansen när jag hade den. Nu är det försent.


17:12

Jag känner ingen motivation (och dessutom hinner jag verkligen inte just nu) till att blogga så jag släpper det lite. Naturligtvis kommer de där inlägget ifrån listan upp senare ikväll, men just nu pallar jag inte. Inlägget kommer att handla om allting som jag ångrar. Kan bli spännande. Höhö.

Baaaaj!

Uttråkad-lista

SAKER OM DIG SJÄLV
Är du singel?: Yepp.
Är du lycklig?: Tillräckligt för att inte klaga ;)
Är du uttråkad?: Ge mig EN anledning till att göra detta annars...
Är du ledsen?: Nej.
Är du cool?: OM jag är!
Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Ja.

SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Det har då aldrig hänt mig.
Har du någon gång blivit sårad?: Nä, aldrig. Haha. Jo. Ibland.
Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Haha, jaaa.
Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Ja.
Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Ja.
Har du haft en hemlig beundrare?: Ja.
Är du kär?: Nej, kanske intresserad. Plus minus. Mest plus.
Vill du gifta dig när du blir stor?: Ja.

HAR DU NÅNSIN...
Brutit nåt?: Nej.
Gjort nåt du ångrar?: Ja.
Ljugit för någon du tycker om?: Ja.
Gjort bort dig offentligt?: OM jag har!!
Velat bli tillsammans med ditt ex igen?: Ja, fast absolut inte längre.
Gråtit när ett husdjur dog?: Haha, nä inte precis.
Velat försvinna?: Då och då. ;)

SENASTE
Personen du var med: Var med? ;) Jag träffade Josefine förut....
Personen du smsade: Mjölby
Du tillbringade natten med: Josefine... Hehe. ;)

Jag har känt ett sjukt sug efter choklad h...

img_7040 (MMS)

Jag har känt ett sjukt sug efter choklad hela kvällen, jag har inte ätit det på asalänge! Och så hittade jag min chokladkalender som jag inte öppnat ännu! Jag får alltså äta FEMTON bitar nu! Hur lycklig är jag nu, tror ni? Svar: ASAlycklig!


Dag 18. Min favoritfödelsedag

Jag älskar födelsedagar. Förutom den lilla detaljen att jag blir ett år äldre för varje gång så är allting perfekt. Det är liksom bara min dag. När jag var liten (fram till dess att jag blev typ femton-sexton) hade jag en bästa kompis som fyllde år på samma dag som jag. Alltså, hon lever fortfarande men vi är inte bästa kompisar längre bara. Men vi delade alla födelsedagar tillsammans. Det var såklart askul, men det var lite tråkigt att inte vara den enda som satt ner när folk stod upp och sjöng. Inte vara den enda som fick paket och ha kalas. Hehe. I´m a sucker för uppmärksamhet. Höhö.

Iallafall, min allra bästa födelsedag kan ha varit iår eller förra året. Förra året var väldigt speciellt, jag och min expojkvän hade precis blivit tillsammans, vi var äckligt nykära och kunde verkligen inte hålla tassarna borta från varandra. Jag blev väckt av att han sjöng "ja må han leva" för mig innan han gick till jobbet klockan sex på morgonen, sedan spenderade jag hela förmiddagendagen med att göra mig snygg och på eftermiddagen kom Sara, Jeanette och Henke och lämnade lite fina paket innan vi mötte upp min pojkvän, Saif och Louise för att åka tåg till Göteborg och spendera kvällen på Liseberg. Vi gick där bland alla människor och köpte varm choklad, spelade på alla hjulen och hade hur trevligt som helst. Efteråt gick vi och åt oxfilé och drack drinkar och när det var dags för hela gänget att gå ut och parta på riktigt smet jag och min pojkvän ner till centralstationen och åkte hem för vi kunde inte hålla oss längre ändå. Haha!
Årets födelsedag var också grym. Jag firade en hel helg den här gången, på fredagen med mina bästa tjejkompisar Jeanette, Sara och Josefine. På lördagen var vi på kåren, den kvällen var väl kanske inte den rockigaste av dem alla eftersom jag satt på toaletten och passade Josefine hela kvällen, men det var rätt kul ändå. Söndagen spenderades i Svantes sommarstuga framför en tänd braskamin med film och lite vin. Sjukt mysigt. Att vakna upp på måndagen och veta att födelsedagshelgen var över var väldigt deprimerande men ändå okej. När min födelsedag är över är det ju snart jul liksom. ;)

Detta är mina två favoritfödelsedagar tror jag, bägge är spenderade med så fina människor som jag tycker sjukt mycket om! :) Jag är väldigt glad för det!
Puss på er!


Myser

Jag har smugit upp i soffan med en kopp te och kollar på Vänner. Jag har mitt adventljus tänt och bara sitter här och myser. Det är så himla skönt. Bara så ni vet.

Jag håller på att dö när jag lyssnar på Lo...

img_7271 (MMS)

Jag håller på att dö när jag lyssnar på Love the way you lie part II. Seriöst. Jag gråter och skriker, sjunger med och kan inte sluta le. Jag älskar den. Jag älskade part I också, men den här är helt otrolig verkligen. Eminem är fantastisk; aggressiviteten i hans rappande gör mig knäsvag och jag hade dödat för att ha Rihannas röst. Texten är underbar, jag förstår dem så mycket. Jag är kär.


Onsdag

Jag är så sjukt trött. Jag börjar typ varje inlägg på det här sättet, men det är verkligen sant. Jag är helt slut verkligen. Imorse snoozade jag, har jag ett svagt minne av. Jag har ett ännu svagare minne utav att jag kanske stängde av telefonen för strax innan halv tio så stod Josefine i min lägenhet. Vi skulle ses klockan nio för att gå till skolan. Jag har alltså försovit mig ganska grovt.

Vi är klara med exeluppgiften och har fått laddat upp den iallafall, det känns sjukt värt. Nu är det inte såå mycket kvar, bara ett par uppgifter och ett grupparbete. Jag har en hård vecka framför mig. Hehe.
Imorgon blir det jobb igen på donkisch. Det ska bli rätt kul, jag har egentligen inte tid att jobba men det känns ändå gött, en bra ursäkt till att inte plugga liksom. Det värsta med att jobba är att jag luktar skit. Seriöst. Jag stinker om händerna av senap och lök. Den lukten kommer att bli värre nu när jag ändå ska jobba en hel del den närmsta veckan och sedan kommer den typ försvinna om en månad eller något. Och säg inte att det hjälper att tvätta händerna, det blir faktiskt kaos ändå. Usch.


Puss

Jag behöver ingen sömn

Jag är helt slut. Jobbet tog kål på mig. Vad hände? Fast jag hade faktiskt kul, det kändes lite som förr. Fast utan de där yttersta ansvaret liksom. Inte så att jag stod och gjorde massa fel, men jag kände inte den jobbiga pressen på mig som jag kände i slutet när jag jobbade. Jag älskar ansvar, jag älskar att få bestämma och vara delaktig men det där blev för mycket för mig, jag måste brinna för det jag kämpar för och att sälja hamburgare var helt enkelt inte min grej i slutändan, hur långt jag än ville gå för ett par år sedan.
Just nu är vi hos Mjölby, han hjälper mig med skolan. Det är helt underbart. Jag är hur lycklig som helst för det. Tack!! Men nu börjar det nog snart bli dags att åka hem. Jag är som sagt helt slut, måste sova. Jag ska vara i skolan om typ åtta timmar. Och jag är alltså i Trollhättan just nu. Jag hade kunnat döda för en sovmorgon, men det går inte. Och på torsdagen blir det jobb igen, på fredagmorgon föreläsning. Jag somnar bara jag tänker på det. Nu ska jag ta med Josefine hem!! Puss på er!

Dag 17. Mitt favoritminne

Jag har inget favoritminne. Jag kommer helt seriöst inte på något. Jag minns massvis med bra saker, härliga stunder. Men jag har inget som är mitt favoritminne direkt.

Ni får lite bilder ifrån lyckliga stunder istället.

   
  
  
  
  

Detta är lycka. Favoriter.


Jobb

Jag har rast. Under peak hour. Det har aldrig hänt innan i hela mitt liv typ. Ett tecken på.. Äh, orka bry sig. Det är helt okej att jobba faktiskt. Jag har saknat tempot. Bara tempot. Och Jeanette då, fast hon jobbar ändå inte nu. Skit samma. Det här funkar, för en dag eller två. :)

Gött

Dagens horoskop:
Ditt humör kommer att hoppa upp och ner på skalan som en psykotisk trombonist. Du måste fokusera på din egen personliga underhållning, avkoppling och rekreation om du vill vara i den övre delen av skalan. Lämna arbetet åt sidan för en dag.

Slutsats:
Jag går hem ifrån skolan, sjukanmäler mig ifrån jobbet och går och lägger mig. ;)


Ser ni hur taggad jag är för att först gå ...

img_5679 (MMS)

Ser ni hur taggad jag är för att först gå till skolan och sätta mig och jobba tre timmar och sedan åka till jobbet och jobba nio timmar. Ser ni? Nää, inte jag heller. Wish me luck!


Jag och Svante har den bästaste, sjukaste ...

img_0855 (MMS)

Jag och Svante har den bästaste, sjukaste humorn i hela världen. Jag är stolt över att ha en sådan rolig vän! ;)


Dag 16. Min första kyss

Jag minns inte min första kyss. Jag minns mitt livs bästa kyss. Men den vill jag inte berätta om. Jag kan berätta om en perfekt kyss. I största allmänhet alltså.
För mig kan inte en kyss vara perfekt om det inte finns känslor inblandade. Musik i bakgrunden. Inte för hög musik och defenitivt en lugn sådan. Gärna Kent. En hand i nacken, den andra runt midjan. Håll mig hårt. Se mig i ögonen. Mjuka läppar. Något fuktiga. Varm andedräkt. Känsla. Och så ett "jag älskar dig" direkt ifrån hjärtat. Eller det behövs inte ens sägas egentligen, det sägs genom ögonen och kyssen. Kärlek.

Nu ska jag drömma mig bort.


22:47

Mötet gick bra. Jag grät inte alls. Jag fick väldigt väntad kritik, att jag ska skilja mig lite ifrån B2. Skräll. Men det känns bra, iallafall om dom faktiskt inte hade något annat att säga och då får vi väl hoppas på att dom inte hade det eftersom dom inte sa något.
Jag fick fin positiv kritik. Att jag var glad och "oseriös vid rätt tillfällen", liksom lättade upp stämningen. Sen var jag visst självgående och något mer med "själv..." som också var bra men som jag inte minns. Jag blev glad iallafall. Svante var i min grupp. Vi kom fram till att hade bra humor. För det har han! :)

Nu ligger jag i min egen fina säng igen, jag älskar den. Och har saknat den så himla otroligt mycket när jag sovit på soffan hos Mjölby och Svante hela helgen.
Imorgon blir det jobb. Det är sjukt. Jag ska tillbaka till McDonald´s liksom. Ångesten kryper i mig. Tänk om jag har glömt allt? Jag ska jobba fem dagar under december, mer finns det inte tid för. Jag har alldeles för mycket i skolan. Jag ska dit innan jobbet imorgon, klockan åtta ska jag träffa Josefine där. Vi ska arbeta med grupparbetet fram tills halv elva, för mellan elva och åtta på kvällen blir det riktigt jobb. Lång dag. Hela onsdagen blir det skola igen, sen jobba hela torsdagen. Jag längtar till helgen. Det gör jag jämt. Alltid.

Men nu ska jag gosa ner mig lite i sängen och författa mitt inlägg om min första kyss. De ni!

Måndag

Jag sitter i skolan. Haft en seg föreläsning om absolut ingenting. Min mage har kurrat så mycket under föreläsningen att kompisarna brevid har skrattat åt mig. Men nu har jag ätit, jag ställde mig imorse och rullade egna köttbullar nämligen. Gud, så gott.

Strax åker vi till Trollhättan, möte som vanligt på måndagar och efteråt är det "heta stolen". Våra för- och nackdelar ska komma fram. Blir lite tufft, jag är nervös på vad jag kommer att få höra. Men jag har med mig extra smink ifall jag skulle börja lipa. ;)


Jag sten - i rock

Jag kan bli imponerad utav mig själv när jag tänker på hur hård jag har blivit. På ett sätt är jag glad att jag fått gå igenom den skiten som jag fått, den har gjort mig till en så sjukt mycket starkare människa. När jag skriver min årskrönika iår, som jag gjort varje år sedan massvis med år men som aldrig hamnat på en blogg tidigare, kommer ni förstå. Det här året började i princip i sorg, det fortsatte i sorg, det kom till en punkt där jag exploderade och jag fick plocka ihop bitarna från explosionen så gott det gick klistra ihop dem. Jag hittade inte alla bitar, men där det blev tomtrum klistrade jag in stenar. Byggde upp mig med. Jag har blivit lite hårdare efter dem, men det funkar. Mycket bättre än tidigare.
Det som gör mig ledsen just nu är att jag varit med och nästintill exploderat en annan människa. Eller jag har väl knäckt tre, fyra stycken under den här perioden där jag har reboundat. Men den här gången är det annorlunda, det är en tjej. Och jag har varit så dum att jag inte fattat själv. Idiot jag är! Men det enda jag kan göra är att stötta nu. Och visa att jag är bättre än den som exploderade mig. Jag har fått mitt avslut. Jag har gått vidare. Jag har försvunnit in i nästa triangeldrama, som vanligt utan att veta om det. Men det är därför jag är så glad ibland här på bloggen. Då har något positivt hänt. En blick. En mening. Hoppetlyser starkare än vanligt. Sedan nästa stund går något emot mig, då får ni ett depp-inlägg. Som inatt. Men det är redan glömt nu. Och så funkar jag. I grunden är jag stark nu. Hade jag gått igenom det här för ett år sedan hade jag inte varit här idag, då hade jag lyckats. Men idag gråter jag en skvätt, ler igen och blir hårdare än någonsin. Jag låter ingen knäcka mig så igen, jag kommer aldrig mer att explodera. Limmet är stenhårt.
Egentligen ville jag bara säga förlåt för att jag inte förstod bättre och att jag förstår hur du mår.

Jag är hemma i min egen goa säng igen. Kom...

img_3850 (MMS)

Jag är hemma i min egen goa säng igen. Kom hem nu på morgonen och har krupit ner här nu, två timmar har jag på mig att sova ut de tre nätter som jag spenderat på soffor och luftmadrasser. Oh, jag är så glad över att vara hemma. Jag älskar min säng! <3


Tyck synd om mig nu.

Tycka-synd-om mig själv-inlägg:

Det värsta jag vet är att sova ensam. Just nu värker det lite i hjärtat. Fast bara lite. Och det går över. Det gör det alltid. Dessutom är det bra för linserna när tårarna rinner.

Det är inte lätt att skära upp pizza! ;)

img_5213 (MMS)

Det är inte lätt att skära upp pizza! ;)


Dag 15. Mina drömmar

Jag har inga sånna där högtflygande drömmar faktiskt, att bli fotomodell eller skådespelerska i Hollywood kan andra få drömma om. Jag drömmer heller inte om att resa och upptäcka världen.
Jag vill inte säga att jag är nöjd, för jag är vill verkligen lära mig mer men jag känner att jag kan göra det här hemma. Mina drömmar varierar lite, precis som alla andra åsikter i mitt liv. Ibland känner jag att jag vill göra karriär, det är väl antagligen därför som jag läser den linjen som jag gör och jag vet att jag hade gjort ett grymt jobb i en ledande position. Men samtidigt kan jag drömma om ett liv som hemmafru typ, ta hand om hemmet, passa barnen och laga mat typ. Min mamma har jobbat sextio-åttio procent under hela min uppväxt och lite så känner jag att det hade passat. Köra sjukt hårt på jobbet, men ändå ha tid att hålla ordning på familjen.

Jag drömmer om en familj iallafall, inte nu såklart. Men om ett tag, jag vill ha mitt första barn när jag är runt trettio år. Jag vill ha en pojke först och sedan en flicka tre år senare (perfekt för tjejen att kunna ragga på brorsans polare när hon blir lite äldre. ;) ).

Jag behöver faktiskt inte drömma så mycket mer,  jag är sjukt lycklig. Oftast. Jag lever livet jag vill leva just nu. Jag lever drömmen liksom. Oftast.

Igen

Samtal mellan mig och Mjölby, efter att ha spenderat två dygn tillsammans:

Jag:
Men tänk på alla dåliga sidor av mig nu! Jag är typ en jättedålig tjej.
Mjölby: Emelie, kan inte du bara hålla käft och gå härifrån nu!


Slutsats:
Jag och Josefine åker hem till Svante istället.


Japp. Det blev en bra dag idag också. Jag ...

img_6136 (MMS)

Japp. Det blev en bra dag idag också. Jag sitter just nu och väntar på att det ska gå ungefär elva minuter. Då får jag gå på toaletten, för jag är med i nån häv-tävling. :)


Julsittning

Cool kväll igårkväll. Lite för cool på vissa sätt.
Här är bildregn:

  
  
  


Vad tycker ni om min nya maträtt? Köttfärs...

img_1520 (MMS)

Vad tycker ni om min nya maträtt? Köttfärs med majs! Wohoo!


Dag 13. Den här veckan

God morgon!!

Jag är redan hemma ifrån tentan. Vi behöver inte prata om hur den gick, men om jag säger att den gick dåligt förra gången så kan jag säga att den här gick ännu värre. Så. Nog pratat om den.

Roligt att inatt vid tolvslaget tänkte jag skriva det här inlägget för jag var rädd att jag inte skulle hinna skriva det idag. Hehe. Det är liksom inga problem att hinna med det dock. Just nu väntar jag bara på att klockan ska bli två-tre så jag kan börja sminka och göra iordning mig. ;)

Den här veckan har varit bra. Mycket press inför tentan och andra arbeten som ska vara inne nu innan jul, men jag och Josefine har fått höra att man ska tänka på att det är viktigt att ha roligt medan man pluggar så vi har fokuserat en hel del på det också. ;)

Måndag: Vaknade upp i Svantes sommarstuga. Åkte till McDonald´s för att käka frukost. Föreläsning i skolan mellan ett och tre. Satt kvar och pluggade. Möte med sexet i Trollhättan, följde med Mjölby hem efteråt och pluggade. Åkte hem. Punkt.
Tisdag: Pluggdag. Josefine kom och pluggade med mig på eftermiddagen/kvällen. 
Onsdag: Föreläsning i skolan. Hemma vid tre och satt och pluggade i soffan. Vaknade upp med helt dregliga papper men what to do..? Torka av dom lite bara. Hade skittråkigt på kvällen, vid tolv på natten drog vi till våra mindre nyktre pojkar i Trollhättan för snöbollskrig - min idé - kan ha varit den dummaste idén ever. ;) Hemma igen vid fyra på morgonen. 
Torsdag: Skulle varit pluggdag. Jag gick inte ens upp ur sängen, mer än att för att hämta kakor, laga nudlar och duscha. Sen somnade jag vid tre inatt. 
Fredag: Vaknade upp med tanken att jag faktiskt kanske skulle klara tentan. Fail. Klockan fyra ska jag plocka upp Natasha och LK på stationen, handla det sista inför Svantes paket och sedan sticka till Trollhättan för JULsittning! Yeay!
Lördag: Förhoppningsvis vakna upp tidigt, plugga exel - Mjölby har lovat att hjälpa oss. <3  Svantes Pokémon-kalas på kvällen.
Söndag: Plugga. Hihihi.

Hur har eran vecka varit? :)
 

Ex som i ... ex-vadå?

Jag har till allas förvåning börjat sova utan tvn på. Min mörkrädsla klarar faktiskt för tillfället av att "bara" somna till musik. Så de senaste tre nätterna har jag legat och somnat in till Spotify. Spotify är en riktigt grym uppfinning verkligen - tänk att inte jag kom på den! Dumt faktiskt. Men det roliga är ju såhär, jag har inte betalversionen av naturliga orsaker (typ för att det är dyrt, onödigt och det kanske mindre normala men jag diggar reklamer som bara den, när jag var liten och bodde hemma hos mina föräldrar så spelade jag tillochmed in reklamerna på VHS för jag tyckte reklamerna var skitroliga).
Spotify gör iallafall reklam för att Josh Groban (stavning?) kommer till Stockholm och ska ställa sig någonstans för att signera. Och nu kommer det roliga: dom säger "ta med dig ditt ex och få den signerad!"

Då är min tanke såhär, menar dom de allra senaste exet man har, eller är det valfritt ex? Är man tvungen att ha haft en seriös relation med exet eller räcker det med att man dejtade ett tag? Och vilken DEN menar dom? Vem vill egentligen ha en autograf där?

Hahaha

Samtal mellan min och Mjölby via telefon.


Mjölby:
Och jag smsade ju mamma igår, hon var inte så glad idag.
Jag: För att du hade skrivit som du gjort eller för att du har en mörk kompis?
Mjölby: Både och.....


Mjölby: Men seriöst, gå bara till tentan imorgon och gör ditt bästa. Det kan ju bli så att det kommer exakt samma tenta som förra gången och den kan du ju! Och att få samma tenta har hänt, det händer typ ofta!!
Jag: Va! Gör det?
Mjölby: Nää. Hahah! Men jag är asbra på pep talk!


Jag: Nää du, nu måste jag lägga på. Jag har tenta imorgon och har haft en mycket hård dag och måste vara utvilad imorgon.


Någon som är förvånad? ;)

img_3405 (MMS)

Någon som är förvånad? ;)


Idag äter jag student-mat. Nudlar. Inte fö...

img_0943 (MMS)

Idag äter jag student-mat. Nudlar. Inte för att jag inte har fläskfilé eller kyckling hemma utan för att jag fick ett sug efter nudlar. Det skulle jag inte ha fått för det var inte gott alls. Jag pimpade dessutom nudlarna med majs, för jag är majsberoende för tillfället. Också en skitdålig kombination. Jag får laga kyckling till kvällsmat istället. :)


Tentaångest

Samtal mellan mig och Josefine via telefon.

Tentaångesten är hög och det är princip bara det vi pratar om.


E: Tror du att du klarar det då, känns det bra liksom?
J: Joo, jag vet inte. Det känns som om jag har koll.
E: Men det är ju bra iallafall.
J: Jo, men jag kan säga såhär: Om jag hade varit lärare så hade jag gett mig själv godkänt!


Synd att du inte är läraren Josefine, då hade du kunnat ge mig ett godkänt också! <3

Dag 12. I min handväska

Ni som känner mig nu skrattar. Iallafall ni som jobbade med mig och umgicks för ett par månader sedan. Ni vet nämligen att jag hatar handväskor! Att springa runt med någonting runt halsen eller på axeln, nej, guud vad jobbigt det är.
Naturligtvis finns det gånger då jag måste ha väska nu för tiden, på ett helt annat sätt än när jag jobbade. I skolan till exempel. Men annars är jag fortfarande samma tjej som hatar den där dinglande saken...

När jag väl använder väska är den fullproppad med smink, hårspray, otaliga kvitton, ett par extra trosor (man vet aldrig vart man hamnar), min almenacka, min fina skinnplånbok, min minidator och massa skolböcker... Så that's it!
Nu blir det plugg för min del!

Vad hände med en tidig kväll?? Vi är just ...

img_7487 (MMS)

Vad hände med en tidig kväll?? Vi är just nu i thn och har haft snöbollskrig, badat badkar och nu ligger vi bara o myser. :)


Jag vet att du älskar mig innerst inne

Samtal mellan mig och Mjölby via telefon.

Jag:
Men är det verkligen säkert att jag och B2 kan sova hos dig hela helgen då??
Mjölby: Jaa, de är säkert. Jag tycker det kan bli rätt...trevligt...
Jag: Vaaa!!!?? Tycker du jag är trevlig!?
Mjölby: NEJ! Inte du personligen alltså!


Tack hjärtat. Jag är trevlig innerst inne. Jag är bara grymt bra på att dölja det!
Men jag kan säga att du är den absolut bästa periferi-kompisen jag har! ;)
<3


Dag 11. Mina syskon

Jag har tre stycken syskon, alla är yngre än mig och bor fortfarande hemma hos mina föräldrar. Simon -91, Linnea -95 och Mathias -97. Dom är rätt bra alla tre faktiskt. ;)

Simon och jag var väldigt bra vänner när vi var små och lekte  alltid Batman tillsammans, när man blir äldre så växer man väl ifrån varandra. Vi har olika intressen nu för tiden men tycker lika mycket om varandra för det. Åtminstone är det så från min sida. ;) Nä, men seriöst, vi har väl börjat få bättre kontakt nu när vi blivit lite äldre igen också. Han är en väldigt fin människa och jag är väldigt stolt och imponerad av honom.

Linnea och jag har vissa bra stunder, ibland kan vi prata om precis allting och har skitkul tillsammans. Ibland är det tvärtom. Det är väl så som det är med systrar, antar jag.

Mathias, den lille fjanten. Vad ska jag säga om honom? Han är grymt söt. Himla cool. Jag kan tänka mig att han är en liten brudmagnet. Han är ganska lika mig. Inte för att jag är en brudmagnet precis, men vi är iallafall rätt lika i sättet. Simon och Linnea är också ganska lika, men Mathias har fått fördelen att bli lik mig. Lyckost honom! ;)

För att sammanfatta det hela kan man säga att mina syskon är dom bästa syskonen man kan ha och trots allt så tycker jag väldigt mycket om dem! <3
Fint skrivet utav mig, tycker jag. ;)

Motivation

Hej sötungar!!

Jag är helt lyrisk idag. Ni som följer bloggen vet ju att mitt humör stiger och sjunker brutalt ifrån dag till dag och idag är en sådan dag då humöret är på topp. Det var det egentligen inte imorse kan jag säga, men efter en grym föreläsning då jag verkligen förstod det allra mesta känner jag mig grymt taggad.
Egentligen är det väl fel att säga, men ganska ofta hänger jag inte med på föreläsningarna, inte att jag inte försöker utan att jag tänker att det mesta är rätt svårt. Framförallt i dessa två kurser som vi läser just nu. Hittills har jag alltid förstått i slutändan, men det krävs liksom någonting som liksom ska "lossna". Alla bitar ska falla på plats. Och det var väl ungefär det som hände idag. Skönt.

Det är väldigt psykiskt påfrestande att inte förstå allt som sägs och jag är en sådan person som lätt tapppar motivationen. När jag inte förstår allt så kopplar jag bort det, problem finns inte i min värld. Man skulle kunna säga att jag inte har haft ett enda problem i hela mitt liv, (förutom kärleksproblem för det är mitt liv kantat av och nästintill utformat efter) trots att jag har gått igenom flera mindre kriser både ekonomiskt, med skola och i privatlivet. De problemen har aldrig funnits för mig. När det blir jobbigt kopplar jag bort det, skulle jag ha dåligt med pengar, ja då struntar jag i det och fortsätter spendera och tills slut blir jag pank och då blir jag deprimerad i en vecka eller två tills kontot fylls på på nytt.
När jag bråkar med en vän så struntar jag i det och blir helt känslokall tills jag helt enkelt känner att det är dags att ta upp kontakten igen. Om den dagen nu kommer. Oftast gör den inte det om inte vännen ifråga känner ett behov att be om ursäkt.
Sådana problem lägger jag inte energi på, sådana där problem som jag faktiskt kan förändra. De orkar jag inte med. Det är en väldigt stor nackdel för mig, men jag har lärt mig att det är så jag fungerar - åtminstone för tillfället. Jag har ju ändrat mig väldigt mycket de senaste fem-sex åren så vem säger att jag inte kommer att kunna förändras igen?
På kursinformationen står det "med reservation för ändringar", det gör det på mitt liv också. Jag pendlar i humöret, jag är världens bästa tjej och samtidigt världens jobbigaste. Mina nära vänner har fått lära sig att stå ut med det. Och det älskar jag dem för.


Jag hämtade ut min tenta från förra kursen Organisation och vetenskapsteori idag, jag hade 2,5 poäng. Eller alltså, ett G, ett G- och ett U+ men vi säger ungefär 2,5 rätt liksom. Jag blev faktiskt så glad att tårarna började rinna. Eftersom jag failade så himla hårt på marknadsföringen och inte fick ett enda rätt på hela tentan. Kompisarna i skolan och på Facebook skrattade åt mig för att jag blev så glad, men det gör inte så mycket. Jag är så himla stolt över mig själv att jag har kommit ett steg på vägen. Det är sånt här som ger mig motivation. Att klara delmål. Som delmål hade det naturligtvis varit bättre att sätta att klara tentan, men.. aaa. Jag klarade en del utav den. När jag sett tentor ifrån tidigare år så har jag bara svimmat typ, tänkt att jag kommer inte klara någonting, jag kommer aldrig att få ett enda rätt. Och så kom svaret på marknadsföringstentan och knäckte mig totalt - inga rätt. Precis som jag var rädd för.
Nu är jag taggad till tusen, jag vet att jag kan fixa det här. Det gäller bara att plugga ordentligt!

Så nu ska jag slänga i mig den här godaste salladen; grönsallad, majs (en hel burk för jag ääälskar majs), rödlök, en grillad kycklingfilé och kall currysås. Till detta en kopp te som doftar sommar. Nu ska jag plugga ihjäl mig! <3
 

Dagens tips från singelcoachen: När din vä...

img_7082 (MMS)

Dagens tips från singelcoachen: När din vän får godnattsms från sin pojkvän och du känner dig lite extra ensam - lägg in ditt eget nummer som "älsklingen" på mobilen och skicka sms till dig själv och skriv "Godnatt älskling, älskar dig. ses imorrn" så känns de såå mycket bättre och ni blir lika glada som jag är på bilden där uppe! ;) Humor är iallafall inget jag saknar.. ;) Godnatt med er nu!


Bäste konversationerna

Under min och Josefines tid tillsammans har vi sagt många roliga saker och jag är ju aldrig sen att dokumentera, så sedan flera månader har jag skrivit in dom bästa kommentarerna på telefonen.
Jag tänkte att ni skulle få ta del av några av de bästa stunderna:
(Josefine är J och jag är E.)


Josefine, då hon precis flyttat in i sin lägenhet.
Oktober.
J:
Jag vantrivs så himla bra i min lägenhet!
E: Vantrivs??
J: Trivs!! Jag menar TRIVS! Märk inte ord!!!
Låååång tystnad uppstår. 
J: Nu trivs jag...


Inför tentaplugg. Jag sitter och pluggar i min säng (lätt irriterade och stressade inför tentan nästa dag) och Josefine kommer ut från toaletten. 
Oktober. 
J:
VA!!! Har du kladdat i mina papper!???!!!
Jag tittar oförstående på henne. Hon rodnar lite.
J: Nää, just det. Det var jag själv.....

Samma pluggdag som ovanför. Jag kollar lite på fuldans.se medan Josefine läser högt ur papprena.
J:
Men Emelie! Sluta kolla på hans kuk!!

Vi har tentafest själva hemma hos mig och bestämmer oss för att ha shotrace.
Början på november.
E:
Undra när shotarna slår?
J: AAAH! Vi skulle varit hemma hos mej istället, jag har så mycket närmare till sjukhuset!

Josefine bläddrar igenom sin älskade kalender (som hon bär med sig absolut överallt).
Mitten av november.
J:
Jag har aldrig tidigare haft en så här planerad plånbok...

Efter att ha spenderat en (utav många, många, många) nätter i min säng. November.
E:
Alltså....Josefine? Jag vill inte vara elak nu men inatt när vi låg och sov så blev det liksom en liten backe ner till din sida av sängen.... Men det måste vara något fel på sängen!!

En vecka efter ovanstående kommentar. I mindre nyktert tillstånd.
November.
E:
 Inatt så hade jag ju en annan som sov över, Josefine. Och då blev det visst ingen nerförsbacke till din sida...

Hemma hos Mjölby. Vi, Mjölby och Svante ska beställa pizza. Mjölby och J bjuder.
November.
J:
Det är tur att inte Svante bjuder. Då hade vi bara fått sås....

Efter skoldagens slut.
November.
J:
Hem och powernapa! Jag har knullat hela natten!!!

Tidigare idag.
J:
Jag har kommit på att det är otroligt kul att missbruka ordet varsågod. Om jag säger "lycka till med pluggandet" till någon så svarar han "tack". Och då säger jag "varsågod"...

Vi har pluggdag.
December.
J:
Jag har tänkt på den där baddaren som ligger på din säng ganska så länge nu.

Efter en lång period utan... ja...
December. 
E:
Det värsta med att få ligga är ju att man måste få ligga snart igen!!

Tidigare idag.
J:
Jag funderar på om jag ska sova här inatt.
E: Okej...
J: Men då måste jag gå hem och hämta böckerna imorgon innan skolan....
E: Vilka böcker?
J: Skolböckerna?!
E: Men varför då, dom använder vi ju inte ändå?

J sitter och visar gamla bilder på sig själv på sin dator för mig.
December.
J:
Haha! Kolla! De är där jag är asfull!
Bläddrar till nästa bild.
J: Haha, full jag är där!!
Bläddrar till nästa bild.
J: Hahahhahaha! Där kommer jag ihåg att jag var asfull!!
E: Finns det några bilder där du inte är asfull!?


Antar att det här säger lite (för mycket) om oss.
Jag älskar dig! <3


Kyckling, ris, sallad och currysås! Mums!

img_6133 (MMS)

Kyckling, ris, sallad och currysås! Mums!


Dag 10. Det här hade jag på mig idag

Bra dag att skriva dagens outfit på. Jag har på mig min fina underbara OnePiece, vita spetstrosor och raggsockar som farmor stickat. Jag är nästan ovanligt snygg idag.


 
Den här bilden är inte från idag. Haha. Jag ser lite mindre pigg ut idag, lite mindre sminkad (läs osminkad), och framförallt lite mindre glad ut idag. För idag är det pluggdag. Och då kan jag absolut inte se glad ut.


Bilder från födelsedagshelgen

  
Från myskvällen med tjejerna i fredags! :)
  
   
   
Från förfesten i lördags. Bilder från utekvällen finns inte. Jag glömde kameran. Hade det funnits bilder så hade dom inte varit mycket att se iallafall. ;) Toaletten på kåren har inte såå mycket att bjuda på. !
   
  
  
Några av alla bilderna ifrån Svantes sommarstuga. Mys. Bra dag. :) 

Nu blir det plugg!!
 

skitliv

Loggar in på Facebook:


Blablabla har ett förhållande med blablabla.

Blablabla har förlovat sig med blablabla.

Får ett sms:

Jag fick reda på det idag så.. aa, sorry. Men du är en ashärlig tjej. (inte tillräckligt tydligen?)

Får ett sms till:

Jag kan inte komma. En annan dag då eller nått.


Slutsats:

Jag sitter här själv då, käkar chips och tycker grymt synd om mig själv för att jag börjar få rynkor och att jag snart kommer in i klimakteriet. Ja, jag är lite väl ironisk nu. Och lite väl drama queen.
Men jag är sur just nu. Och jag hatar lycklig människor.
Men alltså, bara idag. Jag lovar.

Dag 9. Min tro

Idag hade jag velat skriva om ett ögonblick. För på bara ett ögonblick så kan så mycket förändras. En mening bara. Kanske bara ett enkelt ja. Så var allt förändrat. Pang.

En gång trodde jag på människor. På killar också. I vissa ögonblick gör jag det fortfarande. Och sedan så gör någon en besviken och det behöver inte handla om att bli ledsen personligen på han som råkade vara den som sa det där dumma som jag verkligen inte ville höra. I det här fallet handlar det inte om personen. Det handlar om tron på människor. På människor som säger en sak och gör en helt annan.
Jag var inte kär nu, absolut inte. Inte förälskad eller knappt ens intresserad. Lite intresserad, absolut, men inte mer än så. Men jag fick upp tron igen. På att det finns bra människor. Bra killar. Sånna där som säger saker från hjärtat, som är ärliga och på riktigt. Som man kan prata med, ha sjukt kul ihop med och bara vara helt avslappnad tillsammans med. Gå osminkad med en hel dag i mysdress och inte känna sig alls obekväm med.
Och sedan får man reda på att allting var på låtsas.
Då blir jag ledsen.


Angående min tro. Min tro är stark. Den är vacker och det är nog bara jag som förstår mig på den. Jag är uppväxt kristen och jag kommer alltid ha en stark tro. Jag tror på Gud och det står jag verkligen för. Sedan lever jag inte alltid därefter, men det är en helt annan sak. Min tro är fortfarande väldigt stark.

Måndag nu igen.

God morgon!

Jag är kvar ute i Svantes sommarstuga. Alla andra sover. Jag har varit vaken ett par timmar och städat och diskat undan sen igårkväll. Nu hoppas jag på att dom andra ska vakna snart för jag har sjukt tråkigt!!

Gårkvällen var toppen, lite mycket på slutet såklart, men ändå jättejättebra. :)
Nu väntar en veckas vardag. Så sjukt tråkigt. Tentan på fredag MÅSTE gå bra. Så det enda jag ska göra nu är att plugga. Plugga plugga plugga! Usch. Men det måste bli gjort serni...

Nu ska jag gå och hoppa på dom andra så att dom vaknar! :)

Wohoooo!!


Btw. Grattis på födelsedagen Svante.

Njuter av de sista timmarna av min födelse...

img_3471 (MMS)

Njuter av de sista timmarna av min födelsedag!!


Dag 8. Ett ögonblick.

Svår kategori.
Vilket ögonblick väljer man? Mitt livs bästa ögonblick? Mitt livs sämsta? Eller bara ett helt vanligt? Ett basic? Så mycket det finns att skriva, men så svårt att välja. Ett ögonblick innehåller så mycket, känslorna, värmen i kroppen när någon man tycker om ger en "den där blicken". Jag skulle vilja skriva en novell om det här. En hel uppsats. Men jag kan inte, vill inte och orkar inte bli så känslomässig. Och idag är min födelsedag. Min tjugoandra och varje gång jag tänker känslor blir jag ledsen. Jag tänker inte vara ledsen idag. Jag är lycklig just nu. Just i det här ögonblicket är jag lycklig. Och jag tänker hålla fast vid den här känslan, min lycka och kärlek till dom här fina människorna som jag valde (och som valde mig såklart) att fira min dag tillsammans med. Jag älskar det här ögonblicket. För jag är så himla lycklig.

Igår hade jag lite svårt att bestämma vilk...

img_9784 (MMS)

Igår hade jag lite svårt att bestämma vilken färg jag skulle ha på ögonen. Bruna eller blå liksom. Så här sjuk ser jag ut med bägge färgerna samtidigt! Jag valde blåa på slutet och det slutade bra. Hehe. Grymt bra. ;) Just nu sitter jag i Svantes sommarstuga, dricker ett glas vin, har en tänd brasa, ätit taco och nu ser vi på en film. Senare blir det marängtårta! Jag har en underbar födelsedag med massa skratt. Min tjugoandra födelsedag. Absolut en av de bästa. :)


De här mailet fick jag igår. 250:- kronor ...

img_1463 (MMS)

De här mailet fick jag igår. 250:- kronor att handla för på Ellos. Thank you very much, tänkte jag. Sen såg jag den där lille stjärnan efter. 250 kronor i rabatt om man köper för 850 kronor. Jaha, tack för den! Fuck u.


My B-day

Idag fyller jag tjugotvå år. Jag börjar bli gammal. Måste börja använda anti-rynk krämer och börja gilla att sticka och sånt där. Ha städning och syjuntor som min största hobby. Så gammal är jag. Nääää.
Iställer spenderar jag dagen med att sitta i en soffa med några killar som spelar tvspel och snart ska vi käka pizza. Sedan ska vi åka ut till en sommarstuga och göra ingenting. Haha. Mycket bättre än att sticka eller nått.
Här är mycket mogna bilder ifrån förfesten igår:

 
 

Mer bilder kommer! :)

Dag 7. Min bästa vän

Igår skulle jag ha skrivit om min bästa vän. Men jag struntade i det. Istället tog jag hand om min vän hela kvällen. Som ett bevis på att man är en vän liksom.

Inte så mycket mer att säga. Min bästa vän skulle ha gjort precis samma sak för mig.
Jag älskar dig!



Bilden är från igår. Fina människa. Innan det gick utför....... ;)

Tack pappa

Samtal mellan mig och min pappa via telefon.


Pappa: Ja, du. Och imorgon fyller du år....
Jag: Jaaa, det ska bli aaaaskul!
Pappa: Det tycker jag inte väl. Nu blir du snart trettio år.
Jag: Men pappaaa! Det var väl inte sant! Jag har ju åtta år dit! Det är ju jättelångt!
Pappa: Jo, men tiden går fort.
Jag: Positiva klubben här eller?
Pappa: Nej, det tycker jag inte. Lite negativitet har aldrig skadat någon.



Äum. Eller?


 Här är jag och min pappa för ett par år sedan förresten. Tiden har gått rätt snabbt. ;)

Det bästa med att ha middag hemma är att d...

img_2626 (MMS)

Det bästa med att ha middag hemma är att det alltid blir mat över - idag blir det sallad, kycklingklubbor och fläskfilé till frukost! :D


God morgon alla morgonpigga! Jag sitter ut...

img_8347 (MMS)

God morgon alla morgonpigga! Jag sitter ut och går en promenad i snön! :) Fast ni ligger väl och sover fortfarande? Själv har man varit vaken en timma, sovit nio timmar inatt! Jag är så utvilad och pigg! (och grymt redo att fira min födelsedag ikväll!) Vi hörs senare! Puss


Dag 6. Min dag

Vi kan ta den från första början. Det är antagligen det som är meningen med den här rubriken. Otroligt tråkig att skriva om förresten, personen som kom på den här listan som jag följer just nu måste fått fnatt eller något när den kom till punkt sex. Är det inte det här som de allra flesta punkter handlar om varje dag? "Min dag" alltså.
Aja, vi kör.

Dagen startade klockan 01:04. För mig iallafall. Då ringde en mindre nykter Jeanette och störtlipade och jag åkte iväg för att hämta henne. Jag var väl hemma vid tre igen för snöstormen gjorde att det tog rätt lång tid att köra. Somnade om vid halv fyra typ.
Klockan ringde tio i åtta. Nehej du, tänkte jag och snoozade fram till kvart i nio. Josefine hämtade mig nio och vi åkte till skolan. Tragiskt att vi tar bilen till skolan fast det bara tar fem, sex minuter att gå. Men skit samma, det är värt det. Hade en bra föreläsning i några timmar. satt kvar och jobbade med ett grupparbete i ett par timmar. Stack till Willys och handlade. Kom hem. Lagade mat. Försökte power napa, men det gick inget vidare. Hoppade in i duschen vid halv sex. När jag kom ut satt Josefine i köket i mörkret. Jag blev rätt så rädd.
Vid sex kom Jeanette. Vid kvart i sju kom Sara. Det blev bara vi tre ikväll. Men det var ganska skönt så, vi har haft en jättelugn kväll. Spelat Buzz, sjungt sing star och kollat på utröstningen i Idol. Sen gick tjejerna hem.

Och nu ska jag sova. Oj, vad jag ska sova. Hela natten.
Och detta var liksom allt. That´s it. Bra dag. Värd dag absolut.

God natt.


Kolla vad mycket mat jag lagat! Såå redig ...

img_9487 (MMS)

Kolla vad mycket mat jag lagat! Såå redig tjej! Haha! Vi sjunger sing star, är en lugn kväll. Härligt med sånna! :) puss på er!


Nattuggla

Jag har visst blivit en nattmänniska. Jag är hur pigg som helst ju! Vid ett-tiden hade jag precis somnat och så ringde Jeanette och störtgrät i telefon. Hennes telefon har blivit stulen. Jobbigt, tänker de flesta, men jag kan peppra på det ytterligare; det var en iphone. Okej, fler på min sida. Fler lider med henne. Iphones är dyrt liksom. Men ytterligare, hon hade ingen försäkring... Shit. Ännu fler på "tycka-synd-om"-sidan. Okej, men om jag säger så här då: DET VAR HENNES TREDJE IPHONE SOM BLIR STULEN! Okej, alla är nu på "tycka-synd-om"-sidan va? Japp, jag tänkte väl det!
Men hon är iallafall hemma i säkerhet nu och imorgon får hon väl börja använda sin gamla telefon. Usch. Tänk om man varit storbloggare nu - då hade det väl kommit hem en ny cool telefon till mig på posten imorgon med det lilla brevet "ge den här till Jeanette - den är försäkrad. Hälsa att vi tycker om henne!" Haha! Nu håller vi tummarna för att typ iphone tillverkarna ser det här inlägget och har lite medkänsla.. Och alla ni från Nokia och Sonyericsson, känn inte att ni inte kan med att skicka en... Den duger säkert! ;)
Hahah, man kan väl få försöka eller? ;) Någon av mina fyrtio-femtio läsare kanske är högsta chefen på Apple liksom. ;) Sov gott med er nu! Nu ska jag försöka sova!!


Och den dumme idioten som svarade på Jeanettes telefon förut när jag ringde och sedan stängde av den - kom igen, ha lite samvete! Man snor inte telefoner sådär!! (och ja, jag försökte precis nå ut till tjuven genom bloggen, haha, chansen är större att han/hon läser detta än Apples chef... Allt är värt ett försök! ;) )

Kvällsfunderingar!

Lite kvällstankar nu igen:

• Seriöst, när ska det sluta snöa?
• Hur mycket ska man väga för att få göra en sån sär magsäcksoperation? Jag tänkte inte göra det alltså, men jag undrar lite vart gränsen går.
• Hur mycket kläder behöver man för att hålla sig varm ute i snön i tre timmar nu, det är väl typ -15 ute typ. Efter så lång tid borde man frysa ihjäl nästan? Följdfråga då, hur lång tid tar det innan man fryser ihjäl i -15 grader?
• Jag kollar på Pearl Harbor nu igen och kan inte låta bli att undra - hur tänker man när man blir tillsammans med sin "döda" killes bästa vän? Och hur tänker man när man fortsätter vara tillsammans med sin "döda" killes bästa vän när den "döda" killen kommer tillbaka? Och hur tänker man när man går tillbaka till den "döde" killen när den "döde" killens bäste vän dör? Och sjukast av allt, hur tänker den "döde" killen som tar tillbaka bruden efter att ha blivit bortglömd, dumpad och nu andrahandsvalet? Det är kaxigt!
•Jag har över hundrafemtio kontakter i min telefonlista, över fyrahundra vänner på Facebook och det kommer typ fem brudar hit imorgon för att fira min födelsedag... Jag hade kunnat styra upp massvis med folk imorgon ju (=fler paket) men jag ska bara fira med de närmaste, och sen kan inte alla komma såklart. Jag bjöd typ tio stycken eller nått. Det här blev ingen fråga visst. Hehe. Det duger ändå! :)

Dagens fail: Imorse låg jag och läste en tidning som innehöll en ganska suddig bild. För att se den tydligare så drog jag med två fingrar över den - som man gör på iphonen för att zooma liksom. Jag gjorde det två gånger och blev sur för att det inte funkade innan jag kopplade att en tidning antagligen inte innehåller riktigt samma funktioner som min dyra telefon. Sjukt fail. Haha!

Godnatt med er nu! Puss

Bilder - hårmodell

Här kommer lite bilder ifrån måndagen och tisdagen. Detta är naturligtvis inte dom riktiga bilderna, utan bara lite pics som jag tagit med telefonen. Men tills jag får de riktiga får ni stå ut med dessa! :)

 

Mitt fina hjärtegull. Under tiden frissan höll på och när hon var klar. Jag behöver nog inte säga vilken bild som är vilken.

  
  

Och här hade vi mig. :) Ganska jobbigt att få ut håret. Jag har fortfarande inte vågat tvätta håret, för då måste jag ge mig på att borsta ut det efter. Inte för att håret är lockigt fortfarande, naturligtvis, det förstördes väl i bastun igårkväll. Men ändå. Risigt är det nu iallafall!

 

Fridas söta lillasyster och hennes fina hund var också med och blev fotograferade. :)

Dag 5. Vad är kärlek?


Det känns som ett skämt att jag just idag ska skriva om vad kärlek är. Idag är det exakt ett år sedan jag blev tillsammans med honom. Den enda människan som jag någonsin varit beredd att offra allt för. Den enda människan jag skulle radera i mitt liv om jag hade möjlighet att göra någonting ogjort. Inte för att han inte var världens bästa - för det var han, och antagligen är fortfararande bara att jag inte vet längre - utan för att de tre månaderna inte var värda de fruktansvärda månaderna efteråt.

Det var kärlek.
Det är allt jag har att säga om kärlek.
Jag vet vad kärlek är. Jag har älskat. Och jag vill aldrig göra det igen.


Paus

Jag är hemma från skolan nu. Sitter i soffan och ska plugga marknadsföring men först tänkte jag ha en liten paus och ta en kopp te och slappna av. Om man bara pluggar en hel dag utan paus så får man ändå inte in någonting. Därför har jag tänt mitt juleljus och kollar lite på tv. Det är mysigt. Julmysigt.

Jag har blivit jättetorr i ansiktet. Nästan som om jag flagnar, så torr är jag. I måndags när jag var modell för Frida i Göteborg så undrade sminktanten hur jag kunde hålla hyn så bra, jag var ju inte torr alls, sa hon och log. Jag log ännu större och svarade: Nej, torrhet har jag aldrig haft problem med, min hy håller sig superbra året runt och jag behöver nästan aldrig få nare på läpparna eller runt näsan som så många andra får.
Och så igår morse - bang - vaknar jag upp med med hela ansiktet torrt som jag vet inte vad. Kul.
Nää, jag är aldrig bitter. ;)

Senare idag hoppas jag på att få bilderna från i måndags och tisdags förresten. :) Frida skulle maila dem till Josefine som köpt sin nya dator idag, en sån där äppledator. Hehe. Dyr som bara den. Men väldigt fin. Och säkert jättejättebra.

Nu ska jag dricka lite mera te och ta tag i pluggandet av marknadsföringen, sätter jag inte den här tentan så skjuter jag mig själv.
Puss

Torsdag

Weeeeiiii!!

Jag sitter i skolan och pluggar, tre timmar försenad, men wtf nu är jag här iallafall. :) Gjorde faktiskt klart Garp igår så idag så blir det acces fär hela slanten. Häähhä, duktig tjej! ;)

Laaaaater!


God morgon! Har ni sovit gott?! Det har ja...

img_0965 (MMS)

God morgon! Har ni sovit gott?! Det har jag och idag har jag sovmorgon!! Fy vad härligt! Och så kom jag i säng och somnade runt tolv och så tidigt har jag inte somnat på hela veckan! :) Om ungefär en timma ska jag vara i skolan så nu är det dags att gå upp. Idag kommer det bli mycket bättre uppdateringar också! Wohoo! Vi hörs senare!


Dag 4. Vad har jag ätit idag.

Hahaha! Vilken sjuk sak att blogga om. Jag är ingen sån där brud som pallar att banta, jag försöker absolut att hålla min vikt och inte spåra iväg alltför hårt men jag äter precis vad jag vill när jag vill. Jag hade inte haft några problem med att tappa några kilo i vikt men jag orkar inte kämpa för det. Så här kommer alltså listan på vad jag ätit idag.

- En macka och en banan till frukost.
- Fläskfilé och potatissallad till lunch.
- En banan till mellanmål. Den var faktiskt rätt onödig, jag var Inge alls hungrig. Bara sjukt sugen på banan. Haha!
-Middag hos Elvir, klyftpotatis och pannbiff. Mums!
-McDonald's: en Happy Meal med nuggets, pommes och två dipsåser. Hahha! Bra avslutning så här på kvällen. ;)
Nu ska jag och Josefine somna gott. Hon sover över inatt och shit vad jag saknat att sova icke-ensam!! Hahha! God natt med er nu! Puss

Time of my life.

Lille lille bloggen.

Så dålig jag blivit på att uppdatera. Men jag är visst så upptagen just nu. Dom här dagarna är grymt stressade, dels inför min födelsedagshelg och så har jag otroligt mycket plugg. Och naturligtvis så gör jag allting annat. Jag känner väl att jag hänger med, det gör jag faktiskt, men det är mycket som är svårt och mycket att nöta in. Jag trodde att jag hade relativt bra koll på de tidigare två kurserna också, men det hade jag uppenbarligen inte. Jag blir knäckt av att misslyckas, det gör ont i hjärtat och när människor hetsar mig så blir jag bara mera omotiverad. Varje sekund som jag inte pluggar så har jag dåligt samvete för att jag inte pluggar och när jag sätter mig så blir jag deprimerad för att jag inte förstår allting.
Ibland saknar jag att jobba. Trots att jag verkligen har the time of my life.

Jag har suttit i skolan sedan klockan nio, trodde att vi hade föreläsning men det var bara räknestuga.Toppen, då kan jag räkna ikapp, inte för att jag ligger efter alltså, men räkna lite extratal så att jag verkligen hänger med. Det känns skönt. Imorgon ska jag plugga marknadsföring hela dagen och på fredag är det nog Garp som gäller. Det är mycket nu.

Men nu ska jag ringa mormor och gratta henne, hon fyller år idag. :)

Dag 3. Mina föräldrar.

Mina föräldrar är de bästa föräldrarna som finns. Det är en väldigt bra förklaring faktiskt. Under hela min uppväxt har dom stöttat och hjälpt mig i allt nyttigt jag gjort, fått mig att känna mig trygg och älskad varje sekund.
Naturligtvis har vi haft våra gräl, men faktiskt aldrig något större. Jag har fått tillsägelser när jag gjort något fel, jag har fått beröm då jag gjort något bra och jag har fått uppmuntran och tröst då jag varit ledsen. Jag känner en sådan otrolig tacksamhet till mina föräldrar som finns där för mig dygnet runt varje dag trots att jag inte alls är lika snäll mot dem som jag borde. Kanske är det en förälders uppgift att varje dag ge sina barn villkorslös kärlek och något som man borde se som en självklarhet, men jag vet föräldrar som faktiskt inte alls uppfyller de kravet. Men mina föräldrar har verkligen lyckats. När jag blir "stor" och mamma ska jag bli som dom. Helst en blandning naturligtvis, mammas som är så genomsnäll och ställer upp i alla väder, tröstar och stöttar. Pappas styrka att "alltid" göra rätt, hans humor och moral.

Jag hoppas att ni läser det här, för jag är alldeles för dålig på att uppskatta er. Det är så lätt att ta ut all ilska på er. Kanske just för att jag kan, för att ni älskar mig ändå. Men ni ska veta att jag älskar er över allt annat.

RSS 2.0