Direkt från mitt hjärta.

Jag vet inte om du läser. Och jag vet inte om jag skriver till dig ens.
Bara för mig själv egentligen. Jag skriver för att få ur mig allt jag inte kan säga högt.

Allt som jag skulle vilja säga till dig. Som du inte förstår, eller ens försöker. Eller ens vill.


Och du är så många personer. Alla människor jag någonsin älskat eller någonsin velat ha. Det är ni som är du.


Jag älskade dig så himla mycket. Alla låtar som spelats i mina hörlurar ikväll har påminnt om er. Alla er som jag vill ha nu eller ville ha förut. Ni som har lämnat mig. Det har alltid funnits något fel. Jag. Alltid har någonting inte passat. För öppen, för stängt. Haft för mycket att säga till om, eller för lite.
Jag vet inte ens alltid när jag faktiskt är mig själv.
Jag ger så mycket utav mig själv. Jag ger allt. Och jag ger aldrig någonsin upp. Jag ska kämpa tills jag dör. Även om det kostar allt. Till att ingenting finns kvar. Ja, i alla mina dar. För du håller genom allt.
Så känner jag.
Jag vet att det finns någon därute som vill. Många, för att vara kaxig. Men jag vet att det finns flera som jag kommer att stämma överers med. Någon som kommer att vilja ha mig lika mycket som jag vill honom.

Jag kommer inte att gå in i min depression nu igen. Det är inte läge. Jag vill inte ens att någon ska känna någon slags empati för mig just nu. Men jag saknar någon att krama om. Att älska.
Främst saknar jag att säga "jag älskar dig" till någon.

Ni har någon ny nu. Ni bor tillsammans. Jag önskar att ni är jättelyckliga med era nya. Ni är värda allt. Jag har aldrig varit tillsammans med någon som inte varit fullkomligt underbar på sitt sätt. Jag önskar bara att ni inte glömt bort mig då ni träffat någon ny. Varför är inte jag värd någonting då nästa person tar min plats?
Minns du att jag ringde dig för ett par veckor sedan? Jag var så himla ledsen av någon anledning, antagligen bara fylla, men ville ha någon att prata med. Du har känt mig så himla bra, vad hade vi, fyra år? Du kände mig. Jag ville bara ha någon att prata lite med. Connecta med. Så enkelt.
Eller när jag mailade dig. Skrev hur glad jag var att du träffat en ny, hoppades verkligen att ni är lyckliga tillsammans, vi kanske skulle ta en fika nån gång? Nu när vi gått vidare och jag är sk "friskförklarad" igen. För att du skulle se att jag inte var så hemsk som du trodde att jag var.
Eller du. Jag känner så himla mycket för dig. På ingen grund alls. Men det känns rätt för mig och du ska veta att jag är en brud som går endast på känslor. Eller iallafall nittio procent. Jag vill bara veta vad du vill. Du får jättegärna säga att du inte är intresserad så är det bra med det. Inga problem. Men du får mig så lätt om du vill ha.

Shit. Det här blev så långt. Och kanske försvinner det här imorgon om jag kommer på mig själv med att vara för utlämnande eller patetisk. Antagligen både och. Men det känns inte så just nu. Men så lyssnar jag på Kent just nu, har Ps. i love you på tvn och har druckit x antal glas rött.
Men så här det just nu.
Tårarna rinner inte och jag är inte ledsen. Jag vill bara få ur mig skiten.
Jag vill bara ha någon att säga jag älskar dig till. Svårare är det inte. Jag vill bara inte vara ensam längre. För jag är så tom när jag inte har någon att dela allting med. Det är bara det. Så enkelt.
Nu ska jag sova bort allt det här.

Imorgon är jag glad igen. Jag lovar.

I'm sorry

Inte okej uppdatering idag, jag är ledsen. Jag och B2 har försökt plugga, men det har mest blivit kafferaster, fb, prat om onödiga människor. Men vi har mått absolut över förväntan idag, vi va brutalt körda inatt och var faktiskt ute och cyklade. Bokstavligt talat.
Jag får inget sammanhang i de här just nu, så jag skiter i bloggen idag. Ska hem till Pärre o käka middag nu, och min andra halva hänger me förstås. ;) Hej så länge!

Säg att jag är duktig bara...

Idag har varit en riktigt bra dag hittills, jag har fått gjort så grymt mycket bra att jag kan nästan inte räkna upp allt!
Vi kan ta det ifrån början va? Ni kommer att bli såååå impade. ;)

-
Började dagen vid åtta - halv nio och pluggade igenom sidorna i marknadsföringen som jag inte läst tidigare. Strök över de viktigaste och läste igenom alla sidorna en gång till.
- Gick ner till stan och köpte mig ett par nya walking-skor. Så himla bra! Ni har väl sett dom där skorna ifrån Reebok (stavning?) som gör att man får snyggare rumpa, lår och vader. Eller sånna som tränar rumpa, lår och vader bättre är det väl egentligen, men det blir ju liksom snyggare i längden. Iallafall, sånna köpte jag, kostade 1200-1300 kronor, men jag tänkte att jag skulle få dom av mamma i födelsedagspresent.
- Gick naturligvis en promenad i mina nya skor. Först hem till Jeanette (det var inte promenaden naturligtvis, vi bor ju brevid varandra, men jag var där och drack te), sen gick jag en omväg hem till Josefine. Satt och pratade med henne en stund om nattens dejt (hennes alltså) och så promenerade jag hem igen. Helt sinnes vad ont jag har i vaderna redan! Skorna gör sitt jobb kan man säga!!
- Jag har tvättat hela min garderob, eller en del av den iallafall.
- Samtidigt som jag har städat heeeeela min lägenhet. Noggrannt!! Visste ni att jag trodde att det bara tog sex minuter att dammsuga min lägenhet - men man kan faktiskt göra det på 32 minuter!!!!! Helt sjukt! Fatta så rent det är här nu då. Jag har naturligtvis moppat golvet också. Och hängt ut mina kuddar och täcken på vädring. Och tvättat mattorna. Och skurat toaletten. Neee, de va inte sant, men jag ska göra det nu! :)

Det som jag däremot inte har hunnit med idag är:
- Plugga.. En dryg timma tog det bara imorse. Jag skulle sitta hela dagen idag. Men jag har ju ändå fått städat så det funkar väl ändå..
- Ätit frukost och lunch! Det har jag helt missat! Inte okej.... Jag har, när jag tänker efter inte ätit någonting alls idag.. Så det måste jag göra nu!!

Later........


Jag ligger fortfarande i sängen, men har v...

img_1096 (MMS)

Jag ligger fortfarande i sängen, men har varit vaken i typ en timma. Försöker mig på att plugga lite, men de känns inte så spännande.. Och så helt plötsligt kommer jag in på kapitlet om PULL-strategier! Sedär ja, helt plötsligt blev de lite roligare... Tänk vad trevligt att läsa marknadsföring... ;)


Bästa facebook konversationen ever

Jag är så ooootroligt upptagen idag så jag hinner inte blogga....
Så vi kan väl ta och visa B1 och B2s bästa kommentarer... ;) Den här gången tänkte jag visa det i bilder. Check this out!



 

Det är sällan vi varit så roliga som under dessa samtal. Fick viss kritik från omvärlden om att vi tydligen skulle vara störda eller nått... Men vem bryr sig. Världen är falsk. ;)



Fredag

Hej! Gött seg jag är..
Tog en snabb fika tillsammans med Josefine, Henrik och Erik innan jag kom hem från skolan, men nu är jag äntligen hemma, har fått i mig en burk svamp så nu ska jag krypa ner i sängen och sova ändå fram till klockan tre (då börjar top model) och sedan ska jag ha myskväll tillsammans med Josefine. Vi ska ha the hills marathon och bara slappa för imorgon börjar tentapluggandet igen!! :/ Men nu, p-nap! Bäst!

Bra start på helgen...

Hahahhahhah! Jag har precis kuggat min första tenta! Woho!! Sååå himla kul! Nu ska jag hem i plugga inför tisdagens tenta, kul helg.

nu kan du få mej så lätt.

Och så sitter jag i skiten igen. Här kommer alla känslorna på en och samma gång.
idiot. <3

en blandning av:
nu kan du få mej så lätt.
a love story.
som jag hade dig förut.
genom eld.
alla fina låtar.

jag är alldeles för enkel att få. iallafall för dig.


B1 <3 B2

Tjolahopp tjolahej!

Just nu ligger jag i sängen nyduschad och fräsch. Tog faktiskt på mig min rödvinsdränkta ovve in i duschen och även en hel flaska Vanisch som numera är halvfull bara. ;) Vadå, fina sexmästerister - de här kan ni väl inte säga nånting om? Jag duschar jämt med Vanisch..! ;)

Jag gick även igenom ett par gamla tentor nu också och hör och häpna, men jag kunde faktiskt svara på en hel del av frågorna och det kändes helt fantastiskt! Jag har inte pluggat speciellt mycket under dom här kurserna, men om jag klarar den här tentan lovar jag att plugga varje vardag så länge jag går i skolan! Så tacksam hade jag varit. Och om jag inte klarar tentan så kommer jag att vara tvungen att plugga varje vardag så länge jag går i skolan så det är en lite win - win situation. Eller en lite loose - loose situation kanske man ska säga! ;)

Dagens bästa Josefine & Emelie aka B1&B2 citat skulle vi kunna börja med här på bloggen också! Det hade lockat läsare som tusan!
Tänk er de här scenariot:
Söta Josefine ligger i sängen brevid mig, hon drar en djup suck och ler och säger "ÅÅÅÅHHHHHH, det känns så gött. Jag VANTRIVS verkligen i min lägenhet!!" Jag tittar på henne oförstående. "Vantrivs?" frågar jag. Josefine gör ett utrop och går lös och utbrister "TRIVS MENAR JAG VÄL DÅÅ! MÄRK INTE ORD!!!"
Jag skrattar så mycket att jag håller på att få kramp. Efter en stund suckar hon lite: "Nu trivs jag...."

Sööööt!

Eller:
Tidigare idag satt vi och pluggade i min säng. Vi har befunnit oss i sängen i princip hela dagen eftersom jag för tillfället inte äger något vardagsrum, eller jo, fast det finns inga möbler i det alltså.. Papper har flugit fram och tillbaka, tekoppar, glas och tallrikar står överallt... Mina Iphonehörlurar har Josefine doppat i sitt te, tack fröken.. ;) Iallafall, Josefine ställer sig upp brevid sängen, tittar på sina papper och tjuter:
"Men har du kladdat på mina papper!!!"
Två sekunders tystnad.
"Ja just det ja, det var ju jag..."

Hahahhahhaha!
Nu ska jag fortsätta med plugget! Hejsvejs!


Allt för att slippa plugga!

Jag har så sinnessjukt tråkigt, pluggat hela dagen och inte lärt mig ett smack. Typisch... Heh. Så jag tänkte de här kunde vara kul lite, ett gammalt test jag hittade på mailen och jag typ var tolv år! ;)

Om mig

Piercing: En i naveln och tre i öronen.
Tatueringar: Nej. Finns ingenting som jag står för nu som jag är beredd att stå för hela livet.
Längd: 162 cm
Singel: Om jag är!
Kär: Nej. Men jag hade kunnat bli...
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland. Mest för att Ua är världens tråkigaste stad, men jag tröttnar nog på alla städer.
Tycker du att du är attraktiv: Om jag vill kan jag vara det.
Har du fått ditt hjärta krossat: Ja, två gånger på riktigt.
Dricker du: Om man inte dricker så torkar kroppen ut......
Vad är du rädd för: Mörker, spindlar, att vara ensam hela mitt liv..
Gillar du berg- och dalbanor: Jag älskar!!!
Har du krossat någons hjärta: Ja.
Senaste...
Låten du hörde: Lil Wayne - drop the world
Personen du ringde? Pärre. Räddaren i nöden som hjälper mig när jag inte fattar i mitt pluggande!
TV-program du såg? That's 70s show
Pojken du kysste: Tss. Tänkte radera frågan. Men i lördags kysstes jag.
Favorit...
Låt: I'll die for you - Lil Wayne. With arms wide open - Ceed.
Partylåt: Drop it low - Ester Dean fr. Chris Brown
Film: American History X. Alla Beckfilmer och Dumpa honom.

God morgon! Jag har varit vaken sedan halv...

img_1082 (MMS)

God morgon! Jag har varit vaken sedan halv nio och pluggat som en tok. Jag och B2 sitter och försöker lära in allt om vetenskapsteori, men de går åt fel håll kan man säga. Vi kommer kugga tentan imorgon, inga konstigheter med de. :( Nu har vi precis ätit lunch (vi sprang dit - sprang!! Kondition är viktigt) på Cactuz tillsammans med min andra halva och dessutom.....barababapabaaaam...bokat in en resa till Stockholm för fyra personer över min födelsedag den 5e december! Huuur kul? ASkul! Om ni undrat över bilden där uppe btw, Jeanette har många bra egenskaper, men att fickparkera är tyvärr inte en utav dessa. Åter till plugget - over and out.


Jag fnissade lite åt mig själv när jag kom...

img_1080 (MMS)

Jag fnissade lite åt mig själv när jag kom på att jag lagt mig med mössa. Så lägger sig Josefine brevid mig. Och så har hon också mössan på sig!!! Vi är riktiga coolingar! God natt med er nu! Puss!


Gud så mysigt! Vi dricker glögg, käkar pep...

img_1072 (MMS)

Gud så mysigt! Vi dricker glögg, käkar pepparkakor och dricker julmust. :) hur mysigt? ASmysigt!!


Jag äger ingenting som kallas för...nu tap...

img_1068 (MMS)

Jag äger ingenting som kallas för...nu tappade jag tillochmed ordet... Fuck. Som ni ser har jag krupit ner i sängen för en power nap, varför är jag så trött hela tiden? Jag sover ju på nätterna och jag äter helt okej. Knepigt! Eller så kan det vara att jag blir så uttråkad utav den här boken:


Onsdag.

Lille bloggen, tänk vad jag har saknat dig idag. ;) Andra seminariet är nu över och det gick väldigt bra, kändes det som. Att redovisa i tvärgrupper gör det väldigt enkelt och roligt och jag tycker det är kul att sitta och prata med folk som jag annars inte pratar med. Framförallt känns det viktigt att lära känna fler personer i klassen då jag hittills bara kan ett tiotal namn efter tio veckor. Verkar som att B1 och B2 hänger ihop lite för mycket.. ;)
Men nu ska jag sätta igång med pluggandet inför tentan. Känns spännande. Tänk att om två dagar har jag gjort min första tenta. Nästan exakt två dagar faktiskt... :) Sen är det bara den förbannade marknadsföringen och sedan är jag klar för den här omgången..! Det ska bli så himla skönt att slippa ha plugget överhängande hela tiden, fast inför nästa kurs så ska jag börja plugga tidigare. Plugga en timma varje dag kanske, då kan man ju allting när tentan kommer och jag slipper sitta dygnet runt i en vecka och inte förstå någonting... ;)
Så, nu ska jag stänga av telefonen i ett par timmar och bara försvinna in i vetenskapsteorin!! Yeay!

Jag har haft en jättebra kväll faktiskt. J...

img_1062 (MMS)

Jag har haft en jättebra kväll faktiskt. Jag har fått gått igenom fem kapitel (fattat ungefär fem sidor) och jag har börjat förstå handlingen nu. Tänk om jag ändå hade börjat plugga tidigare än dagarna innan tentan, då hade jag varit bäst på jorden i organisationsteori för jag tycker verkligen det är jätteintressant! Nästa kurs ska jag förhoppningsvis ha lärt mig något om pluggteknik till! Btw, så mysigt som på bilden gjorde jag i hela mitt kök medan jag pluggade, drack te och lekte med min överstrykningspenna i hela boken. Nu har jag krupit ner i min bäddade säng och ska sova. Förresten är klockan 23:23 precis. Då får man önska sig något! <3 Yes! Sov gott med er nu! Godnatt!


Bara för att jag älskar mamma och pappa!

Heeej!
Lyckan är här igen och jag sprudlar av energi! Så fort jag kom hem från fikan som intogs på rådhuscafeets uteservering la jag mig i sängen, ringde Pärre och sa att jag inte orkade ses och slocknade på momangen. Mamma ringde efter ungefär en kvart och jag svarade i sömnen, vi pratade i en halvtimme ungefär innan jag fick byta ett par ord med min käre far innan vi la på. Gud vad jag saknar mina föräldrar, dom är verkligen världens bästa! <3 Tänk att man aldrig förstod det när man var liten!! Men nu fick dom mig på världens bästa humör!!
Efter samtalet blev jag hur pigg som helst och for runt och plockade ordning hela min lägenhet, det känns så himla skönt! Den är dock i stort behov av en rejäl dammsugning, men det får jag ta imorgon! Alla klädhögarna är bortplockade (inslängda i garderoben bara dock) och alla matrester, tallrikar och glas som har stått överallt är borta! Jag är så himla glad!
Nu ska jag sätta mig med skolböckerna igen och verkligen få ordning på de här, seminariet imorgon ska gå ännu bättre än idag!!! :) Weeeehoooo!! Jag har världens bästa liv! ;) Puss - vi hörs senare!

After-seminarie-varm-choklad! Myyyys!! :)

img_1059 (MMS)

After-seminarie-varm-choklad! Myyyys!! :)


Seminariet gick rätt okej. Vi är inte så d...

img_1055 (MMS)

Seminariet gick rätt okej. Vi är inte så dumma som vi ser ut! Tur de! ;)


Dags för seminariet...

....jag är superladdad. Det här kan inte blir annat än bra. I hope! Hehe. Fuck va nervig jag är.. ;) Håll tummarna för mig nu! Puss

Nu går jag till skolan! Underbart med sovm...

img_1056 (MMS)

Nu går jag till skolan! Underbart med sovmorgon! Seminariet börjar inte förrän klockan kvart över två så jag är fortfarande i god tid! :) Önska mig lycka till! Puss!


Jag spårar ur.

Sådär, färdigduschad. Jag trodde jag skulle bli astrött efter duschen, för jag hade så varmt vatten på att jag fick öppna dörren för att inte kvävas ;) btw så lyckades jag göra översvämning också, missade att jag lagt kläder på golvbrunnen så när jag helt plötsligt känner vattnet gå över fotknölarna blev jag lite misstänksam! ;) Men de va bara nice, jag behövde ändå tvätta både kläderna och mattan! ;) heheh!
Nu har jag varit vaken i två timmar strax, jag vaknade två minuter i tre... Det är lite sorgligt! Jag hade verkligen uppskattat att vara pigg idag/sen/imorgon. Men de va ju ändå värt att va vaken nu, jag har sett på Dumpa honom och den har jag ju bara sett ungefär sextiofem miljarder gånger tidigare. Jag har även ätit upp en chokladkaka med 72% kakao i hopp om att jag skulle bli mindre sugen på choklad - det blev jag inte. Bara illamående. Jag har haft konstant ångest över att jag inte pluggat. Boken ligger brevid mig men tanken på att läsa den gör mig mer illamående än chokladen... Sen har tankarna flugit runt om jag kanske borde ställa mig och laga mat så jag har till imorgon, men de känns inte heller kul. Typ inget är roligt just nu. :)
Förövrigt har jag kommit fram till vem jag är i Dumpa honom. Jag är en Anna. Med en pytteliten (läs: brutalt stor) släng av Gigi.. Jag vill egentligen inte vara lik henne, så där krävande och jobbig men de är jag nog. Haha! Anna är egentligen inte bättre men...de känns bättre med henne. Fast skitsamma, nu spårar jag iväg här mitt i natten. Eller nu börjar väl folk vakna typ. Pappa brukar gå upp nångång mellan tre och fyra på morgonen, stackars lille pappa! Shit, nu va jag på väg att spåra igen. Hahah! Stackars er som får läsa de här inlägget! Fast de är så sjukt kul med en blogg, jag skriver vilket skit som helst och ni läser de! De är superkul!
! Nu ska jag verkligen göra ett tappert försök att somna om. Jag ska ju ändå upp om två timmar. Hahhaha! Troligt, jag kommer ta sån sjuk sovmorgon va!! Haha! Puss på er nu!

Stilla natt

Nätter som denna är dom värsta som finns. Jag kan inte sova, det är för tidigt för att gå upp och bara tanken på att gå upp om tre timmar gör mig gråtfärdig för jag är så himla trött. Visst, jag har sovit sen elva ungefär så i princip har jag fått mina timmar, men allvarligt, de kan ju ffs inte va tanken att jag bara ska sova fem timmar natten innan mitt första seminarie!?
Tycker ni också att jag klagar väldigt mycket för tillfället? Jag också! Mest av alla typ. Jag har ett par dåliga dagar. Men ge mig en vecka bara.... Hahhhhaa! Ge mig en vecka så går de över. Tentaveckor är det hittills jobbigaste jag vart med om. (fuck heller, inte sant nånstans, men jag är på klagohumör) Men snart är det över. Sista tentan är på tisdag nästa vecka.. Det kommer lösa sig. Men seriöst, vilka idiotiska programansvariga som lägger tentaveckorna samtidigt som fullmåne,'katastrof! Sånt borde man faktiskt tänka på!! Nu ska jag hoppa in i duschen, om jag duschar nu kan jag snooza mycket längre imorgonbitti. (idag bitti, men de låter så fult och jag vill inte säga sen... ) Hej så länge! :)

22:04

Nu är jag inte arg längre, de räcker att man får ur sig skiten och så går de över, de är tur! :)
Bara trött så nu ska jag sova. Imorgon väntar första seminariet och jag ska hålla en föreläsning för en del av klassen. Jag har inga problem med att prata inför folk och sådär, men taggad ska man väl inte säga att jag är. Jag ska upp tidigt imorgon iallafall så jag ska faktiskt sova redan! Godnatt med er! Puss!

Bildbomd från NuJävlar!



B1 & B2.
Hemma hos mej innan förfesten.



Lilla Pärre på bussen på väg till Trollhättan!



Slavar.



Hahah!
Snyyyyggingar! Eller?



Vad skulle jag upp dit och göra?!



Tråkigt packad tjej!


Förövrigt har jag blivit helt besatt av Kents "Utan dina andetag"
Hur vacker är den inte?

"Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag"


Måndag.

God morgon lille bloggen.
Jag är redan i skolan efter att ha snoozat i nästan två timmar. Måndagmornar är inte min starka sida. ;) Jag och B2 har planerat att plugga hela dagen och jag ska faktiskt försöka att verkligen göra det. Möte i Trollhättan klockan fem, tvek. Jag borde verkligen plugga, men samtidigt...de är ju sååå mycket roligare att åka iväg. Antagligen så åker vi. :)

Planerar även en liten Stockholmstur någon gång framöver. Lite julshopping i huvudstaden och en glammig utgång på Stureplan... ÅÅÅÅÅÅHHH! Älska! Dansa runt bland bratsen och leka att man är asrik! ;) Hahah! Kanske träffa en svinrik man, få honom asförälskad och leva som en hollywoodfru för resten av sitt liv. Så inte jag...
Nu är det dags att sätta igång med pluggandet! Jag skriver säkert mer sen. Antagligen tidigare än vad jag borde. ;)


Förresten. Folk säger hela tiden att jag o...

img_1046 (MMS)

Förresten. Folk säger hela tiden att jag och Josefine är sååå himla lika! Men de är vi ju inte. Jag hittade en bild som en fin människa tog på mig när jag sov, för länge sen... Ser ni? Bläddra ner till inlägget under också! Vi är inte ens lika när vi sover!!! Nu ska jag göra just det; sova!!! Godnatt igen!


Jag skulle kunna tänka mig att vakna upp b...

img_1041 (MMS)

Jag skulle kunna tänka mig att vakna upp brevid den här skönheten varje morgon, men inatt så sover jag ensam. (bilden togs imorse) Jag är hemma nu och har krupit ner i sängen, efter att ha legat i Pärres soffa hela dagen så känns de behövligt att krypa ner i sängen o vila lite. Hehe.. Jag har käkat chips idag så mitt liv (vikt) kommer väl fucka upp sig rejält, men jag orkar inte riktigt bry mig idag. ;)  Veckan som kommer ska spenderas framför en mycket intressant bok (nooot), men jag har tenta på fredag så de är väl inte mycket annat att göra än att plugga. Jag har hittills i mitt liv aldrig fått IG på ett prov så nu hoppas jag på att fortsätta på de spåret och klara de här också.. *håll tummarna för mig dåå*. Nu ska jag sova iallafall, skola klockan åtta imorgonbitti, inga föreläsningar den här veckan men de är lika bra att köra på och sitta i skolan hela dagarna.. Guuud, så långt de här blev, min hand har typ fått kramp av att skriva så mycket på en iphone..  Godnatt!! :)


Mysdag!

Jag har däckat hemma hos Pärre hela dagen. Jag och B2 gick upp ur sängen vid två och gick direkt hit och säckade ihop. Helt sjukt vad kasst jag har mått. Kvällen igår var riktigt bra iallafall. :) Nu har vi satt på fjärde filmen på raken sen vi kom hit. Sjätte filmen för dagen. Waste of time-dag absolut. Men vad annars ska man göra? Plugga? Nejtack! ;)

Bb. Bakfull och bitter.

Jag vaknade upp och trodde jag mådde jättebra, men de va inte sant. Idag ska jag spendera dagen i sängen med en spyfärdig mage, dunkade huvud och framför allt ett värkande hjärta.
Man kan inte alltid få de man vill ha... även om det hade vart uppskattat att få det nån gång...
"Vi har något speciellt, du och jag, Emelie. Det måste vi väl ändå erkänna för varandra..?" "Men vem är jag då?! - Du är en väldigt väldigt söt tjej". Eller varför inte "Ge mig en vecka bara..." Well, mycket speciellt måste de ha varit. Konstigt hur dum i huvet man blir när man förälskar sig i någon. Fuck it. Nu är de iallafall över. Drömmen som jag drömt i två månaders tid har fått en kaxigt uppvaknande, men jag klarar mig - som alltid - bäst själv. Nu ska jag somna om faktiskt. Och drömma lyckliga drömmar om att må bra. ;)

Hahahaa! Hur kul? Askul! Älskar fyllesms.

img_1040 (MMS)

Hahahaa! Hur kul? Askul! Älskar fyllesms.


Kanske inte så bra..

Hej.

Jag somnade klockan fyra inatt. Är vaken nu och kan inte somna om. Det suger! Idag har jag en sån där bad feeling, det kommer inte att sluta bra!! :( Men vi får väl se vad som händer. Jag ville bara ha detta sagt, nu ska jag försöka somna om igen...

Fredagskväll!

Hej hopp!
Just nu sitter jag hemma hos Henke tillsammans med Jeanette och kollar på Idol. Varje år säger dom att det här är dom bästa deltagarna någonsin, hur är det möjligt undrar jag? Att det ALLTID är de bästa någonsin!!? Coolt sånt där. Tråkigt om dom skulle säga att "de här är de tredje bästa deltagarns någonsin..." typ. Så antagligen så kommer även Idol 2011 ha de bästa deltagare någonsin. Tänk bara hur otroligt bra deltagarna i Idol 2058 kommer vara... ;)
Åter till tvtittandet nu. Btw, detta var mitt 150e inlägg. På typ två månader. Yeay. Kalla mig patetiskt, it's okej! ;)

Så de kan gå...

Vad hände!?
Jag gick ut på stan vid tretiden idag, tog en lunch på Harrys tillsammans med Josefine och Anki och Linnea från Stenungsund. Och så kom jag hem, klockan var typ halv fem då, och så helt plötsligt är klockan halv åtta!!! Och det är helt svart ute! Och jag har sovit i tre fucking timmar! Helt sinnes! Aja, nu får jag la kravla mig upp ur sängen då och ge mig på denna fredags kväll!! Puss!

Pluggfredag!

God morgon... Lite sent för att säga det kanske. Själv har jag varit vaken sedan sju imorse och varit i skolan nästan lika länge, eller sedan åtta iallafall. :) Har gjort färdigt mina arbeten och det känns väldigt skönt. Nu kan jag ta helg med nästan gott samvete. :)

Ikväll blir det antagligen idolkväll med Jeanette och Henrik. Myyys! Det var verkligen hur länge sedan som helst som jag umgick med dem, så det ska blir jätteroligt! :)
Dessutom tänkte jag hinna med en promenad innan jag möter upp dom, förhoppningsvis är jag klar här i skolan rätt snart, ska bara sätta ihop arbetena med dom andra nu. :)
Hej så länge! :)

Idag bjuder jag våran grupp på fika. Oboy ...

img_1035 (MMS)

Idag bjuder jag våran grupp på fika. Oboy och wienerbröd! Mums i snöovädret. Inte för att de är snöoväder nu längre, snön är borta och solen skiner, men det blir så mycket mysigare att dricka varm choklad om man tänker sig att de är oväder ute! :)


Jag är inte ens lite kul.

Idag uppdaterar jag visst som en tok, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra annars. Alla andra pluggar och jag vet inte riktigt vart jag ska göra. Inte för att jag redan kan allting utan för att jag inte vet vart jag ska börja riktigt.. Så jag väljer att inte börja alls. Typ.
Snön har typ försvunnit redan och jag är lite besviken, jag ville verkligen göra en snöängel idag. Jag fullkomligt verkligen superduper brutalt älskar snöänglar. Det är världens mysigaste. <3

Men nu får jag väl sätta fart här. Men att låtsas plugga typ. Och titta på folk. Det är massvis med knepigt folk här idag.... De flesta ser helknas ut och jag skulle vilja fota lite och lägga upp bilderna här så skulle vi kunna skratta åt dem tillsammans, men jag har inte stake för det just nu. Sällan jag har stake btw. Höhö. Jag är inte rolig alls. Inte nånstans. Men det funkar ändå.


Min åsikt om otrohet...

Det är så förbannat tragiskt alltihop. Haha, jag vet att jag är totalt bloggskadad, jag borde verkligen skaffa mig ett liv för jag är helt uppochner pga av allt som händer i bloggvärlden just nu!!! För nu snackar vi Hugo och Paow. ;) Jag har lyssnat på klippet då Paow berättar att hon varit otrogen för Jockieboy, för det är väl han som hon berättat det för? Personligen tycker jag att han borde hållt käften om klippet, bara det att han spelar in ett samtal och låter så gullig och förstående är så falskt att jag bara vill kräkas.
När jag hörde klippet trodde jag att Hugo visste om otroheten, att det var därför dom gjort slut tidigare men att Hugo bestämt sig för att ta tillbaka henne trots otroheten... Men så var det inte tydligen. :/ Att läsa både Hugo och Paows bloggar får det att skära i hjärtat på mig för tillfället. Det är så billigt på något vis. Så tragiskt. Visst, dom är bara barn, men det är ju så mycket kärlek som finns när man är just barn och har sitt första förhållande. Att man ligger med någon annan, sexton år gammal, är sjukt. Inte för att det är okej när man blir äldre, men då är iallafall sex en naturlig del av livet. Det borde det inte ens vara när man är så ung, när jag var liten (sexton) var jag supernervös när det kom till sånna ämnen och bara tanken på att ligga med någon annan än min pojkvän var totalt overkligt. Det är hemskt att det händer. 

Jag vet inte hur jag ska förhålla mig till detta. Egentligen borde jag inte förhålla mig till det alls, då jag inte har med saken att göra, hahah. Men ändå, otrohet har de allra flesta en åsikt om. 
Jag är emot otrohet, absolut helt och fullt, men jag förstår att det kan hända. Ett misstag kan alla göra på fyllan, men det är absolut inte okej någonstans. Det värsta med just den här situationen är väl att ljuga om otroheten. Jag kan själv säga att jag varit otrogen och det var därför som det tog slut med ett av mina ex för flera år sedan, jag gjorde fel och jag blev kär i en annan människa. Men så fort vi gått över gränsen gjorde jag direkt slut med min pojkvän och var helt ärlig! 
Att ljuga för sin partner är för mig nu för tiden en regel jag inte kan bryta mot. Det har jag också fått lära mig den hårda vägen. Och det anser jag vara det största felet som Paow gjort.
Sedan måste jag erkänna att jag hoppas på att dom går tillbaka till varandra ändå, även om det är svårt att göra det...

Nu tillbaka till föreläsningen! Puss


Kolla!!!!!! Det snöar!!!

img_1032 (MMS)

Kolla!!!!!! Det snöar!!!


Torsdag 21/10

God mooorgon!
Just nu sitter jag på föreläsning, men läraren har spårat iväg så vi ligger redan en halvtimma efter.. Alltså vi skulle börjat för en halvtimma sedan... :/
Dagen har börjat ganska bra faktiskt, jag snoozade i ungefär tjugofem minuter, fixade håret och gick till skolan. Köpte en cola till frukost som jag dricker nu. ;) Men hur som helst, dagen är ganska bra. :)
Nu ska jag se till att läraren sätter fart! Puss

Hallå!! Jag glömde säga en sak: Det snöade på vägen till skolan idag! Hur mysigt?! Suuuupermysigt! Snart kommer det ligga ett tjockt täcke med snö över hela stan och man kan sitta i fönstret och titta ut över staden med en kopp varm choklad i handen. SÅÅ MYSIGT - JAG LÄNGTAR!

När kärleken tar slut.

Det har hänt. Jag har haft ont i magen för det här i flera dagar nu och helt plötsligt så händer det. Fan också, vill jag inte säga egentligen, men kan inte låta bli. Jag skulle precis stänga ner telefonen och somna när jag bara var tvungen att gå in på Bellas blogg där jag läser att hon och Nils ska separera. Tårarna bara sprutar. Det gör så förskräckligt ont i hjärtat på mig och då kan jag inte ens föreställa mig hur det känns för dom. Dagen innan hennes tjugo års dag och allting! Dom var så fina, mitt favoritpar i alla kategorier liksom.
Efter mitt bryt i februari så vill jag aldrig att någon ska behöva gå igenom något liknande, jag önskar att alla som är tillsammans idag är tillsammans i resten av deras liv, för ingen borde gå igenom en typ skiljsmässa som det ändå blir. Ingen människa i hela världen är värd att ha så ont i hjärtat som man har när man lämnar den man älskar bakom sig, vare sig man blir dumpad, dumpar eller det är ett gemensamt beslut. Framför allt så önskade jag inte Blondinbella det här... Jag har inte gråtit på flera, flera veckor men nu forsar tårarna igen. Tidningarna kommer skriva om det, skvallerbloggarna och alla möjliga jobbiga skvaller kommer spridas. Jag tycker så synd om dem.

Det blir alltid bättre framåt natten.. ;)

Vad kul att se att mitt läsarantal stigit så mycket! :) Faktiskt riktigt stor skillnad bara den senaste veckan! Välkomna. ;)
För tillfället ligger jag och ser på Sex and the city filmen, den första, för andra gången på raken. Jag somnar ju alltid med tvn på och jag somnade inte första gången jag såg den nu, så jag satte på den en gång till på direkten! ;) Jag kröp ner i sängen redan vid niotiden ikväll, men det verkar stört omöjligt att somna nu. Inte så himla konstigt med tanke på att jag faktiskt gick upp ur sängen vid fyra (förutom läkarbesöket) så jag har ju verkligen haft en kortis dag idag. Men dom dagar som jag är på dåligt humör mår vi alla bäst av att jag stannar hemma och låter er normala, glada människor få skratta och le ifred utan att jag ska hålla på att förstöra dagen för er också!!
Imorgon är antagligen en bättre dag! :) Den allra sista föreläsningen i vetenskaps och organisationsteori går av stapeln imorgon och de ska bli skönt att få den avklarad, efter de ska jag sitta i skolan fram till fyra ungefär och då bär det av till Trollhättan för sista slavmötet. :) Imorgon så ska jag nog försöka ta mig en promenad igen också, idag är faktiskt första gången som jag kan stödja ordentligt på foten! Påminn mig att jag ska köpa nya träningsskor - som inte är för små och köpta på barnavdelningen!! ;)
Nu ska jag återigen in i Carries värld, jag ska hata Big för att han lämnar henne och sedan gråta floder när dom blir tillsammans igen! <3 Förövrigt vill jag verkligen ha en sån garderob som hon får i filmen. Och så vill jag ha kläder som matchar en sån garderob, de kläder jag äger nu är way to billiga för en sån fantastisk walk-in-closet! ;) Jaja, nu ska jag in i filmen.... Sov gott!

Moral och etik...

...hur spännande låter det? Inte speciellt va? Jag försöker iallafall skriva ett arbete om det just nu och jag hoppas på att jag snart ska bli klar. Egentligen är det väl ganska intressant, speciellt efter skiten som jag sitter i just nu. Men jag orkar inte riktigt. Jag vill att de här tentatjafset ska vara över så jag kan gå över till att ha roligt igen. ;)
Jag borde väl säga att jag lärt mig någonting utav att börja plugga två veckor innan tentan, men det har jag inte. Inte än iallafall..
Nu ska jag fortsätta iallafall, om jag blir klar till åtta blir det öl på Butlers! :) Puss!

skitliv

idag orkar jag inte. jag är på sämst humör och vill inte skriva ut det här för det slutar alltid med skit.

Jag bloggar igen när jag här så här glad.

En briljant ide!!

Vi släppte pluggandet i skolan idag. Ingen hade kommit nån vart och jag har tvungen att springa till läkarn med min lille tå, som det inte alls var någon fara med, men ändå.. Så idag ar jag sovit ut, tagit de lugnt och nu ska jag sätta mig och plugga igenom alla anteckningar och få in skiten i hjärnan tänkte jag! Jag hatar att plugga!!! Jag gör de! Jag kommer kugga varenda fucking tenta bara för att jag inte kan plugga! Jag tänker skaffa mig en personlig pluggare som sitter och läser in skiten för mig medan jag ligger nedsövd, lite som psykologer gör för att få fram sånna där hemskheter och rotar i ens inre. På de sättet ska min personliga pluggare sitta och läsa in allt som jag ska kunna och under tiden ska jag bara ligga och njuta av min koma! Typ! Hur coolt som helst, när jag vaknar så har all kunskap flugit in i huvudet på samma sätt som man har berättat saker man inte visste att man hade vart med om, eller hur de nu funkar. Jaja. Till jag hittar honom får jag väl ta och plugga själv!!!! Hej så länge! :)

Bara för att jag är så himla rolig!

Äntligen ligger jag i sängen. :) Haft en jättemysig kväll med film och te. :) Men nu ska det bli underbart att sova, klockan ringer halv åtta imorgon och plugg i skolan hela dagen väntar.
Förresten, dagens roligaste situation: Jag upprepar "Guuud, vi är en sån bra grupp!" Erik bara tittar på mig. Säger ingenting. Jag fortsätter: "Men visst är vi superbra, håller du inte med? Vi bara MÅSTE jobba ihop nästa gång också...?" Erik: ", jo.. Vi är en bra grupp. Den funkar bra." Jag tittar på honom. "Men, är du kär i mig eller?"
Josefine och Henrik bryter ihop av garv, jag fnissar typ ihjäl mig och stackars lille Erik vet inte vad han ska komma med. Hans min var obetalbar! Så himla kul!!!! Erik gick hem strax efter... Hehee.
Nu ska jag sova! Godnatt!

Tröttare än efter en arbetsdag på McDonald´s

Jag är helt fucking slut. Helt övertrött och sitter i princip bara och fnissar. Grupparbetet (som jag trodde skulle ta ungefär en - två timmar att sätta ihop) håller fortfarande på efter tre timmars arbete. Vi har beställt pizza hit till skolan så vi räknar nog med att sitta ett par timmar till. Tur att Josefine är i samma grupp och är lika stört trött som jag är annars hade jag väl blivit utkastad. ;) Killarna i gruppen är grymt irriterade på mig och suckar åt det mesta. Hehe. Jag kunde inte låta bli att säga "åh, jag trivs så bra i den här gruppen, vi borde ha kvar den till nästa grupparbete!" Tystnaden som uppstod var värd att göra en facebookgrupp om, kan jag säga. Hahaha!
"Tystnaden som uppstår när Emelies grupp inte vill fortsätta arbeta med Emelie, men inte vågar säga det rakt ut." Så skulle den kunna heta. Hehe.
I övrigt inte mycket, jag fick precis sms om att jag har 100 kronor rabatt att handla för på Bubbleroom endast idag, så jag får väl kika in där och gå lös. Jag har ju inte köpt kläder på typ...tusen år. (läs: två veckor)

Nu ska jag kila ut och vänta på pizzan och ta lite "luft".

ingenting

Jag och Josefine sitter fortfarande i skolan och pluggar så gott vi kan. Fast mest glider tankarna iväg och det blir mycket flum. Förhoppningsvis inser jag allvaret snart, men det finns ju så mycket annat spännande att fokusera på.

Jag har, för att kunna fokusera bättre, bytt musik för dagen. Även om jag älskar musiken som jag brukar lyssna på så måste jag erkänna att jag får allt lättare att bara njuta av den istället för att plugga, så jag har satt ihop en "lugn musik"-lista som jag lyssnar på nu när jag pluggar som innehåller bl a Ted Gärdestad, Kent och Lars Winnerbäck och det blir såå mycket lättare när jag lyssnar på lugn musik. Tips, som funkar för mig iallafall! ;)

Idag börjar mitt skoskav lätta lite också, tur att Perre kör mig till och från (?) skolan. :) Nu är min lilla rast slut och jag ska återgå till skolarbetet. Puss!


Oh my.... Lycka till Perre, du har en bit ...

img_1028 (MMS)

Oh my.... Lycka till Perre, du har en bit kvar till Gud, men jag har hört att man ska sätta höga mål! ;)


19 oktober

Hej hopp!

Idag vill jag börja med att säga att jag ser ut som ett riktigt drägg. Jag har tråkiga kläder, är totalt osminkad och har satt upp håret i ett pannband så jag ser ut som en supernörd! Haha. Men jag känner mig sjukt mysig iallafall. Men Lil Wayne i öronen ska jag plugga hela dagen. Jag kommer kugga tentorna. Det är ett som är säkert. ;)
Låt mig vara nu, för jag måste läsa lite marknadsföring! ;)


Just wondering.

Kvällens funderingar:


- Stavas wondering så ens?
- Hur kommer det sig att man alltid är pigg när man borde vara trött?
- Varför har man komplex för en sak, sedan förändras det (till motsatsen, det man ville ha) och visst har man komplex för det ändå?
- När är man lycklig? Och om man nu anser sig lycklig, varför blir då alltid nästa dag en katastof? Är det liksom så att det är olagligt att vara superlycklig flera dagar i rad?
- Varför är vissa människor så himla enkla att prata med, när man är medveten om att man borde hålla avstånd?
- Hur tänkte dom när dom "skapade" tangentbordet, varför är knapparna placerade där dom är och hur störande är det inte att varenda gång behöva skriva @hoRmail.com?
- Är det bara jag som tänker på sånt här onödigt ikväll...? Antagligen. Nu ska jag sova. Puss

Hahahha! Jag vet, jag är helt absolut supe...

img_1025 (MMS)

Hahahha! Jag vet, jag är helt absolut superäcklig nu. Men det här (klumpen där) är min lilltå. Jag har så ont. Nu fotbad!


Måndag - vad mer att säga?

Hallå! Just nu åker jag buss. Det är ungefär lika spännande som det låter. :( Lillebror vägrade släppa mig i Uddevalla på vägen till Trollhättan imorse så jag fick ta bussen tillbaka till UA nu. Segt. Jag är lite hungrig också. :/ måste nog hem och käka nått innan skolan nu... Puuh. Jobbig dag idag, känner jag. Mer update sen. Inte nu. Jag är bitter. :/

En bra dag!

Hej hopp!
Just nu ligger jag i min säng ute på Tjörn hemmahos mina föräldrar. Jag har precis badat badkar och haft ett långt samtal med min fina syster. Egentligen är det dumt att jag flyttat så "långt" hemifrån, man tappar så mycket kontakt med familjen då. Sånna där vardagssaker liksom; jag skulle sätta plåster på min fot tidigare idag och visste inte vart vi hade plåster längre. Fail Jag höll på att dricka ett glas vatten innan dom stoppade mig - Tjörns vatten innehåller tydligen bajspartiklar nu för tiden och är ej tillåtet att dricka... Big fail!! Äckligt att jag tog ett bad förut förresten, kom jag på nu.... :/. Blääää.
Imorgon blir förövrigt en EXTREMT bra dag. Jag ska nämligen få köra min fina älskade bil till Trollhättan imorgon! Ska bli så himla underbart! Sen ska jag iofs ta en buss från Trollhättan till Uddevalla bara för att min goe bror vägrar släppa av mig på vägen och jag får inte låna min bil under dagen... Näää, jag är inte bitter. Not at all. Höhö.
Iallafall, dagen har varit riktigt bra. Jag har fått mycket gjort, två härliga promenader; en själv imorse och en med mamma nu på kvällen, fika med Malin och Jennie - också jättemysigt, jag har åkt BUSS från Std ut till Rönnäng. Inte okej förresten. Sen har jag bara allmänt umgåtts med min familj och myst. Det fina med att liksom vara "gäst" i sitt eget hem är att alla blir glada och se en och lite slåss om en plus att dom lagar extra mysig mat till kvällsmat! ;) Nu ska jag sova iallafall! :) Pusselismask, som min farmor brukar säga! <3

Nu har jag varit ute och gått och det är d...

img_1018 (MMS)

Nu har jag varit ute och gått och det är dax för lunch! Jag hoppade över frukosten idag bara för att jag var så taggad på att få gå ut så nu är jag vrålhungrig! :)


Easy like sundaymorning

Godmorgon!
Jag mår hur bra som helst och är piggare än vad man får lov att vara en söndagsmorgon när man vart på inflyttningsfest dagen innan. Nu ångrar jag inte alls att de blev så tidig hemgång, jag har iallafall fått på mig träningskläderna och tänkte försöka mig ut på en liten promenad idag igen. Väntar bara på att telefonen ska ladda sig.. :)
Förresten, gött förbannad jag blev på mig själv idag när jag insåg att jag ätit upp köttbullarna och kycklingen som nattamat i natt när jag kom hem!!! Tyyypiskt! Jag hade verkligen planerat att ha de på mackan till frukost idag! :/ Men jag har bara mig själv att skylla (det är det jobbigaste). Men min nattamat är antagligen grymt mycket nyttigare än vad dom andra fick i sig efter krogen igår! ;) Dessutom, inatt när jag kom hem la jag mig och gjorde situps och utfall så idag har jag ännu svårare att gå än tidigare! Men nu ska jag iallafall ut igen. Om någon månad kanske jag har tränat upp mig så pass att jag klarar att springa!! :)

Dude?

Förresten? Varför fungerar inte Facebook för? Såå dåligt!! Är de bara för mig de hängt sig?

Sanna vänner.

Jag är hemma redan. Vi hade verkligen en supermysigt kväll hos Josefine. Fina tjejen... När det var dags att gå ut fick jag och Jeanette lite minipsykbryt, bara ett litet sådant alltså, så vi gick iväg och vi mötte upp Henke. Älskade underbara människa. Om det är någon jag saknar i mitt liv så är det honom. Älskade vännen. Vår fina relation som slutade i ett fiasko. Du kommer iallafall alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, min bästa killkompis någonsin. <3
Nu ligger jag hemma själv i min säng. Det suger att kvällen tog slut så fort. Det suger att kvällen slutade med att jag gick efter någon och att det var jag som slutade ensam. Men när jag blev lämnad så kände jag inte för någonting utan för att gå upp och lägga mig i min halvtomma lägenhet som ekar.... :/ Vardagsrummet är helt tomt nu förövrigt, Fancy har hämtat sina möbler och jag står utan tv, soffa och resten som typ täckt upp mitt vardagsrum.. Men redan i veckan kommer det nya möbler... Så det är liksom okej då. ;) Nu ska jag sova faktiskt. Jag är verkligen inte jättepigg och allt annat än klar i huvudet. Så. Vi hörs imorgon. Det låter bra. Puss puss! <3


Och ni, just nu finns det några stycken vänner som jag värderar mer än någonsin, men Jeanette, Josefine & Perre. Ni är helt sinnes bra! :) Ps. Och så Sofia & Julia då, men ni räknas typ inte för ni har ju typ flytt landet och lämnat mig här i sticket själv. Fick you - på ett väldigt romantiskt rätt då.... Ps igen. Jag kommer garva åt de här inlägget imorgon, men just nu känns de väldigt vettigt!! Hahha!

och föresten, när jag ändå är igång och öppnar upp mig. Tobias, älskade lilla Harryboy, jag längtar efter dig som bara den. Kan vi inte ses nån dag igen?

Jag älskar dig!

img_7942 (MMS)

Jag älskar dig!


Mys!! Josefine har inflyttningsfest! <3

img_1014 (MMS)

Mys!! Josefine har inflyttningsfest! <3


Jag har varit ute o gått i en dryg timma, ...

img_0999 (MMS)

Jag har varit ute o gått i en dryg timma, de va hur härligt som helst!! Eftersom jag gick strax innan halv tio va de inte så mycket folk ute och jag gick genom stan till söder, runt med Mona lisa, förbi sportlife och längs kajen. Så himla mysigt, med vantar och halsduk och musik i öronen klarar man sig hur länge som helst! Nu äter jag frukost, eftersom de va lite oplanerat de här med nyttigheterna har jag dock ljust bröd, men whatever.. Nu måste jag äta iallafall! Puss på er så länge!


Att vakna på rätt sida!

Godmorgon! Klockan är strax 09:20 och jag är pigg och obakis en lördagsmorgon. Visst önskar ni att ni va som jag idag! :) de borde ni alltid göra för jag har världens bästa liv!
Idag har jag redan hunnit skype en stund med Sofia och gjort bort mig extremt i telefonen med henne. Hennes bagage är borta, finns antingen i Bryssel eller i Göteborg, men vad hjälper det när själva hon befinner sig i Abu Dhabi? Hehe. Illa. Iallafall så pratade vi om väskan och innehållet och hon säger att hennes ppillrer ligger däri! Jag börjar typ flamsa och skratta och utbrister: nu kan du inte knulla, fast de är klart de kan man ju ändå... Och så tjötar jag på med allt möjligt om oskyddat och grejer tills jag hör henne skrika: Emelie!!! Min pappa lyssnar!!!! Fuck. Hur skulle jag kunna veta att det var högtalare på Skype!? Nu tänker jag iallafall aldrig mer använda de.... :/ höhö!
Nu sla jag gå upp, klä på mig träningskläder och gå ut på en power walk! Där ser ni hur motiverad jag är... ;) By the waay, jag vaknade inte upp som Superkvinnan imorse, bara med träningsvärk! Illa...... :/

Duktig tjej!

Jag har börjat mitt nya liv nu. Jag slängde resten av maten som jag gjorde så det skulle räcka för imorgon också. Iallafall pommesen och såsen, kycklingen tänkte jag ha till lunch imorgon. Dessutom har jag gjort brutalt många situps, minst 150 stycken - jag är seriös, jag har gjort utfall tills benen skakar, jag har legat på rygg och hållt i armarna i soffan och lyft benen upp och ner i 3*15 omgångar. Jag försökte mig på att göra armhävningar, men det klarar jag inte. Däremot lyfte jag med hantlar, fast alltså jag hade inga hantlar men jag lyfte en kanna full med vatten så den var astung!! Hahaha! Jag är helt seriöst helt slut. Antagligen har jag gått ner ett par kilo redan tills imorgon. ;)




Antagligen kommer jag att vakna upp och se ut såhär imorgon... ;)


Absolut fetma...

...okej. Det här är hemskt! Jag är helt seriös och jag vill verkligen att ni stöttar mig nu. Hähä, vem tror jag att jag är, alla mina tiotusentals dagliga läsare kommer stötta mig. Hahahah!
Iallafall, jag är helt seriös nu. Jag tror att jag håller på att bli fet. Allvarligt alltså. Jag åt precis middag, de såg ni ju i inlägget innan, och jag var inte ens hungrig. Jag har faktiskt redan ätit middag en gång idag. Ja, jag kallade det lunch, men jag tror seriöst inte att man ska äta middag så här sent. Speciellt inte pommes och bea sås. Det var sallad till också, men den var mest för syns skull. Det är så himla mycket roligare att äta när maten är snyggt upplagt!
Till saken, imorgon börjar mitt nya liv. Jag ska göra en sk Katrin och gå ner typ trettio kilo! Jaja, hon födde barn och grejer men fortfarande. Om jag går ner trettio kilo har jag faktiskt över trettio kilo kvar så det är lugnt... ;)
55 kilo är mitt mål. Då får jag ett BMI på 20,7 och det känns helt rimligt. Mitt BMI ligger just nu på 24 ungefär. Typ där gränsen för övervikt går!!!! Sinnes!

Absolut inte för att jag är överviktig, det är jag verkligen inte. Men jag skulle utan problem kunna gå ner ett par kilo utan att se benig och äcklig ut.

Anledningen till att jag kom på de här är inte att jag googlade mig in på någon BMI sida och märkte hur högt det var, ska jag vara ärlig har jag tillochmed bara gissat på ett ungefär vad jag väger just nu för jag äger ingen våg men jag vet att det ligger någonstans mellan 62-65 kilo, men skit samma nu. Jag åt min mat. Och när jag ätit upp hällde jag i mig ytterligare två glas saft och så kliade det på magen lite så jag kliade och kom när min piercing som jag har i naveln. Det kändes liksom annorlunda. Den håller liksom på att glida in i magen. Och den syns nästan inte längre. De där var inte sant, klart den syns. Men det känns seriöst som om den håller på att försvinna där inne... Dessutom, idag diskuterade jag och Perre hur snygga vi själva tyckte att vi var. Jag sa att jag var rätt nöjd med mitt ansikte men kunde gjort något åt min kropp, men jag orkar liksom inte för jag tycker alldeles för mycket om chips! Okej, fuck heller. Så jag väljer hellre att bli fet och äter en påse chips extra. Näää. Inte en möjlighet. Så får man inte ens tycka. Och om jag varit en stor bloggerska nu och fått supermycket reflektioner på den där meningen så vill jag bara säga (och låtsas att någon bryr sig): självklart är det helt okej att käka chips, men jag äter chips tre-fem gånger i veckan och har absolut inga problem med att klämma i mig en chipspåse och en 3dl dip själv på en kväll. Och det är inte okej!
Så nu börjar kaloriräknandet igen! 7-10 kilo har jag att gå ner. Jag föreslår att jag har gått ner det till den 5 december? Min födelsedag. Vad tycker vi? Jo, det känns som en bra idé!
Jag tänker inte banta så som jag gjorde förra gången, då jag gick ner och åt ungefär 500 kalorier om dagen, det var värdelöst, så fort jag började äta mer än en äpplepåse om dagen gick jag upp i vikt ännu mer än tidigare. Nu är det riktig nedgång som gäller. Hållbar viktnedgång så att säga. Jag tänker inte heller gå på någon diet, inte LCHF, nutrilette eller GI metoden. Det pallar jag inte. Men jag ska äta vettig mat. Laga eget hemma och inte käka så mycket varje gång. Och hellre ta ett päron istället för en chipspåse. Och motionera. Man kommer väl aldrig ifrån de, antar jag.
Då kan jag säga er att jag tänker promenera en timma om dagen minst fem dagar i veckan. Göra 100 situps och 10 armhävningar varje dag. Och utfall. Typ 30 varje dag. Och sitta mot en vägg sådär aslänge. Fast det vet jag inte ens vad det är bra för så släpper jag nog. Men det här kommer att bli asbra.

ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

I keep dancing on my own..

img_1013 (MMS)

I keep dancing on my own..


Emelie-kväll!

Haaaallå!

Jag släppte att plugga mer efter lunchen och bjöd upp Perre på fika istället. Eller han tog med sig fika med jag bjöd på kaffe iallafall. Iofs så hade han köpt kaffet, så egentligen bjöd jag bara på mitt trevliga sällskap men det är inte så illa det heller. Han gick för nån timma sedan och de sista har jag suttit och pratat med min älskade Sofia som lämnar mig nu i flera månader till förmån för Julia. Puuuuh. Det kommer blir så himla ensamt utan henne... Inte för att vi setts jättemycket nu det sista, men vem i hela världen har jag träffat nu det sista.. Jag pluggar ju bara heeeeela dagarna... hahhahahhahhahahahhahhaha! Eller inte.
Vi fick betat av fyra månaders samtal (not) på en halvtimma och nu måste jag tydligen försöka mig på att skaffa de där knepiga prata-i-telefon-via-datorn.. Skype! Nån som vet hur man löser det!?

Ikväll ska jag ha en Emelie-kväll! Det är nästan dom bästa kvällarna som finns. Man kan nog faktiskt säga att det är dom allra bästa kvällarna, för dom som egentligen är dom allra bästa minns jag aldrig dagen efter. Knepigt sånt där. ;)
I min Emelie-kväll ingår jag, mittt älskade fotbad, en bra bok, Idol på tvn, en god middag, hårinpackning och mobilförbud. Mobilförbudet håller dock aldrig, men man kan ju låtsas.. Klockan nio ikväll kommer jag sitta och sura för att jag bestämde mig för att ha myskväll själv på en fredag när alla andra umgås och har roligt! Menmen, de är ett senare problem. Just nu njuter jag faktiskt bara! :D

Så, jag kommer uppdatera mer senare! Way to much! Hehehe..!

Fredag.

Heej!

Jag vaknade imorse av att Josefines alarm ringde, sovit typ sex timmar och mådde allt annat än bra. Vi bestämde oss att grupparbetet som vi skulle jobba med på skolan fick äga rum hemma hos mig istället, otroligt bra idé om jag får säga det själv! Vi ringde tjejen, Julie, som vi skulle jobba med och bad henne komma hit istället och vi käkade frukost tillsammans vid halv tio tiden innan vi började jobba. Tack vare Perres hjälp förstod vi faktiskt vad det var vi skulle jobba med. ;) Thank you väldigt mycket för det!! :)

Nu ska jag äta lunch, har kokat macaroner och tagit upp lite av mina egengjorda köttbúllar ifrån frysen. Äkta studentmat!! :) Hähä..
Ikväll blir det bara lugnt, taggar för Josefines inflyttningsfest imorgon så de är gött! Jag var ju ändåså ute igår så det är skönt att bara vara hemma på fredagar och kika på Idol. <3
Nu ska jag äta lunch iaf, skriver mer senare! Puss!

Tusan också.

Shit, då va man här igen.

varje dag, dygnet runt. Jag kan inte sluta tänka på dig.

Weeeeiiiiii!

God morgon, god middag, godkväll!!
Idag har varit sämsta uppdatering ever, men jag har pluggat idag. De där idiotiska grupparbetet som jag haft sjuka ångesten för är i princip klart så de känns helt fantastiskt! :)
Därför bestämde vi oss för att fira ikväll... Jag och my favourite B2 är på väg till kåren och ska supa skalle.. Vi ska ju inte vara i skolan förrän nio imorgon. ;) hahah! Nu blir det iaf party. Hej svejs!


och darling, älskade frugan bejbi Janet, jag saknar oss så jag kan svimma... Vad kul vi ska ha i helgen. Älskar dig!! <3

Jag vet, jag mobilbloggar alldeles för myc...

img_1011 (MMS)

Jag vet, jag mobilbloggar alldeles för mycket. Men orkar tyvärr inte skriva massa långa inlägg idag. Nu har jag krupit ner i sängen och ska sova tidigt. Ska gå på en extra föreläsning imorgonbitti innan den riktiga börjar klockan nio. Duktig tjej! Jag kan slå vad om att den kommer fastna i hjärnan och vara superintressant bara för att den faktiskt bara är extra och jag inte kommer få någon tenta på den... Sen imorgon blir det plugg hela dagen innan kåren på kvällen. :) Hurra! (jag har ju faktiskt varit nykter i två dagar nu så...) ;) Men nu är det läggdax iallafall!! Puss på er! Sov gott! <3


Visst blir man jätteglad när man kommer he...

img_1009 (MMS)

Visst blir man jätteglad när man kommer hem o så ser man de här. Första tanken: "shit, nu har jag glömt trosor i tvättstugan igen..." men sen så öppnade jag påsen och såg en burk kaffe! Haha! Bara för att Perre tycker mitt kaffe är så äckligt! Hahah! Söt! Tack så mycket! :)


Det går inte.

Jag måste hitta motivationen till att plugga. Annars kommer de här aldrig att fungera. Nu är det inte städningen som hänger över mig dagarna i ändå utan dom förbannade böckerna med tillhörande tentor. :/ Jag sticker ut till torp och skjuter upp pluggandet liiiite till bara, bara en liten stund. Ok? Hähähä.

Läggdax

Nu ska jag ta och somna. Jag har verkligen inte gjort någonting idag alls typ, men jag är ändå hur trött som helst. Men febern verkar ha lagt sig nu iallafall, men de blir ju typ alltid bättre på kvällen och så tror man att man är frisk och så vaknar man på morgonen och är assjuk igen! Surt! Nu måste jag sova iallafall. Puss o godnatt!

Idag lagar jag hemmagjorda köttbullar till...

img_1008 (MMS)

Idag lagar jag hemmagjorda köttbullar till middag! Dom är inte så fina, men väldigt goda ska jag tala om! :)


Oooh my goooood!

Ni kommer inte tro mig. Men jag har gjort det omöjliga! JAG HAR "STÄDAT".

I flera veckor har mitt största problem varit att jag inte kommit innanför dörren utan att kliva över tio väskor, jag kommer inte in i badrummet för på värmegolvet ligger det fullt med underkläder och torkar eftersom jag missade halva min tvätt tid och inte hann använda torkrummet, så dom fick torka på toaletten istället.
Sovrummet ska vi inte prata om. Sedan jag fick upp tvn lever jag i mitt sovrum; jag äter här, jag ser på tv här, jag sminkar mig här... Allting liksom. Och det såg ut därefter. Tallrikar, glas, en chipsskål, bananskal... För att inte tala om alla kläder som täckte hela golvet.
Men nu har jag iallafall gjort det omöjliga, efter att faktiskt på riktigt, drömt mardrömmar om min stökiga lägenhet, har jag  plockat iordning och dammsugit hela lägenheten och dammtorkat. Skura golvet var faktiskt inte speciellt viktigt, jag har ju feber och får faktiskt inte anstränga mig. ;)

Nu kan ni få tycka att jag är jätteduktig. För det är jag faktiskt. :)

Bilder från helgen

Spana in min härliga helg! :)



Här har ni oss. Alla sexslavarna. :)



Josefine, Ginger, jag och Martina! :)



i love you



Härliga människor



Vad vore livet utan lite mys på McDonald´s? ;)



Haha, fuldans?


Sjukling med taggarna utåt! :(

Jag har inte sovit alls inatt typ. Har vaknat varje gång filmen stängst av och sett samma film typ fyra gånger under natten. Så nu vaknar jag upp med en huvudvärk som heter duga och halsont och jag svettas så mycket och fryser därimellan att jag måste ha feber. :( Åååååh! Det suger!
Dessutom har jag drömt massvis med mardrömmar under natten. Alltid när jag har sovit med någon ett par nätter i rad så mår jag skitdåligt när jag ska sova själv, dessutom känner jag mig alltid så ensam när jag vaknar upp. :( Idag är verkligen inte en bra dag.

Jag saknar dig som attan ikväll. Nu är det...

img_0339 (MMS)

Jag saknar dig som attan ikväll. Nu är det "bara" sju månader tills du kommer hem. Jag älskar dig.


Skönt att vi inte lever lyxliv i studentti...

img_1006 (MMS)

Skönt att vi inte lever lyxliv i studenttider... ;)


Skönt att Josefine inte är snorig..

img_1003 (MMS)

Skönt att Josefine inte är snorig..


Looooook! Vi är vakna och på väg till skol...

img_1002 (MMS)

Looooook! Vi är vakna och på väg till skolan! Vi åker tillochmed buss! De ni, de trodde ni inte om oss! :(


Bäste helgen

Förlåt. Jag menar det inte. Jag ångrar verkligen inte att jag inte bloggat helgen. Jag har haft sjukt kul. Bhonna. Haha! Jag och Josefine är riktiga muppar som springer runt bland massa galna människor. Och det värsta är att vi passar in rätt bra. Jag känner mig tillochmed ganska cool när jag har min smutsiga sexslavs-åvve på mig. (dessutom har jag cpångest för jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon, det var så enkelt när man bara skulle slänga på sig overallen på morgonen....)

Iallafall, vi har sprungit runt som galna idioter, druckit alldeles för mycket, sovit alldeles för lite skulle jag vilja säga - men jag suger fortfarande på att efterfesta och däckad som vanligt innan tre. Och så får jag höra dagen efter vilken rolig natt dom andra haft. Inte för att mina nätter har varit tråkiga, mys på högsta nivå bägge nätterna får man väl säga. Och jag kan dessutom stryka en punkt på min ToDo-lista i livet. Höhö.
Vi var framme redan vid fyratiden i fredags, redan smålulliga (Josefine = storlullig) och checkade in våra saker. Drack ännu mer. Gick mellan olika ställen innan vi hamnade på kåren på kvällen. Hur kul som helst. Vaknade av någon knepig anledning inte i sovsalen på lördag morgon, ouuups, utan fick ta mig en promenad på morgonen för att ta mig hem. Men det gjorde gott. Dessutom hade jag sovit tusen gånger bättre än alla andra så jag var pigg och glad hela dagen. Vi var och badade på badlandskapet, hur härligt som helst, stackars alla barn som var där bara då de kommer in massvis med studenter och bombaderar poolen istället. ;) Mysförfest i en park, sittning och party på kåren på kvällen. Gotta Love It.
Vaknar piggast av alla, typ, imorse. Städa, donken, bussresa hem, middag med Jeanette & Sara på Max (jag vet, inte helt okej....), däcka i sängen ett par timmar, myskväll med Josefine. Nu ligger hon och snarkar så mysigt brevid mig. Sötbollen där. <3
En lyckad helg. Jag ser fram emot fler sådana. :) Imorgon blir det Trollhättan hela dagen, vi ska plugga från tio på morgonen. Höhö. Trooooligt. Äuhm. Nej. Nej, men vi måste. Nu ska jag sova och snarka på kapp med Josefine; bussen till skolan går typ åtta. Illa. Godnatt!!


När jag blundar ser jag ditt ansikte framför mig. Alltihop är dumt med svårt att släppa.

Efter att ha druckit allt annat en hel hel...

img_1001 (MMS)

Efter att ha druckit allt annat en hel helg är det skönt att avsluta med världens bästa kaffe! :)


Ledsen för cp-dålig uppdatering. Men jag h...

img_0998 (MMS)

Ledsen för cp-dålig uppdatering. Men jag har så sjukt kul så jag hinner inte mer er. Sorry.  ;)


Psykbryt - på låg nivå.

Varför plågar man sig själv? Jag bara undrar. Jag har fortfarande inte somnat (uppenbarligen....) så nu ligger jag bara här. Kollar på Ps. I love you och plågar mig med tankar och bilder. Alla är lyckliga nu utom jag. Ingen är singel. Alla bor ihop. Alla pojkar jag älskat älskar någon annan nu och är extremt lyckliga.
Jag kan unna dom det, de tre förhållanden (egentligen två seriösa, ett av dom var bara en dröm på ett par månader) som jag haft har jag haft med tre underbara killar. Jag har älskat dom av hela mitt hjärta. Nu lever dom lyckliga med andra tjejer som jag hoppas är riktigt fina människor. De tre killarna är värda det absolut bästa. Jag är grymt lycklig för deras skull. På riktigt. Det är bara det att jag önskar mig en lika okomplicerad kärlek som dom har fått. Fast jag är en rätt komplicerad brud. Det kanske beror på det. Haha.
Jag har funderat mycket på det här, jag trivs verkligen med mitt singelliv. Jag hade aldrig pallat trycket att ha nån tjötig jävel med mig just nu som ska hålla koll på allt jag gör och som jag måste anpassa mig efter. Men ändå saknar jag att leva med någon, en vardag och en trygghet att komma hem till, hur mycket som helst. Det är inte ens rimligt att vara nöjd och sakna det samtidigt va? Jag vill inte ha den där jobbiga nyförälskelsen; presenteras för vänner och föräldrar, nervöst sex, den tröttsamma spänningen för att säga fel när man ska välja något; "vilken film vill du se? Vilken mat vill du äta? Vill du gå på bio, vi kan hyra en film om du vill? Vad tycker du, vi gör som du vill...? Äh, jag vet inte - vad tycker du?" Ni fattar va? Jag vill ha en trygghet, jag hade kunnat hoppa över de första året bara för att slippa det. Jag hade kunnat gå in i en samborelation och komma hem till en vardag. Så det låter mer såhär: "Älskling, jag ska ut med killarna ikväll, sitt inte uppe och vänta. Skulle vi åka till din farmor på lördag, annars är det middag hos blablabla då..." En vana liksom.
Dom har det så nu. Säkert. Och vad har jag. Förutom massor med otroligt underbara vänner som livar upp mig dag, varje dag. Det är en vardag iofs. Och jag älskar den. Men ibland är det sådär tomt, som nu. Men det är bara på natten. Och det är bara när jag kollar på Ps. I love you. Egentligen är jag aslycklig. Bara lite desperat och har fått en aning åldersnoja. En aning bara. ;)

Men hörni, när Holly sjunger karaoke för sin döda man, och sjunger i love you til the end, gråter man inte ihjäl sig då liksom? Jag gör det iallafall.

Jag skulle kolla vädret i Skövde för helge...

img_0996 (MMS)

Jag skulle kolla vädret i Skövde för helgen och fatta vad jag garvade när jag Skövde förklarades som en "by" i västra Götaland. Skövde är väl ändå ingen by? Skövde är väl en stad? Hahha! Sjukt kul att vi ska åka till en by i helgen iallafall. Och btw, jag kan fortfarande inte sova...


Time to say good....night!

Läggdax. Verkligen inte trött. Nej naturligtvis inte, varför skulle jag vara det? Jag har inte ens varit vaken tolv timmar än... :/ Men vi har vart och hämtat nya möbler *tack Perre, utan dig hade det inte gått*, vi har träffat Josefines syster, Perres syster och typ hela hans familj ;) , fikat med min syster, vart på systemet, jag har hunnit tvätta (lite) dock inte hunnit få ut tvätten ur tvättmaskinen för jag kom försent och då bröts strömmen. Kul att springa dit ner imorgon strax innan sju. Det kommer jag vara sinnessjukt taggad för. Yeay.
Imorgon ska vi iallafall till Skövde, ska bli underbart skönt på alla sätt. Jag behöver verkligen komma iväg. Men jag har tusen saker att göra imorgon innan dess. Så jag borde verkligen sova, men nej, det går liksom inte... Jag kommer typ få gå upp sex imorgon. Troligt. Höhö. Not. Jag borde verkligen skaffa mig sömntabletter. :/ Eller så stänger jag av tvn och somnar bara. Det funkar också. Onödigt babbel nu, men... Ja.. Det löser sig. Godnatt. Hoppas jag! :)

Noooo!

Vad är det som händer egentligen? Hur är det möjligt att vara så här himla trött hela tiden? Helt otroligt. Nu ska jag iallafall krypa ur sängen, ta mig ner till tvättstugan för att sedan förhoppningsvis vara pigg nog att vara social resten av dagen. Hämta möbler, packa inför imorgon. Hitta allt som ska tas med. Gå till systemet. Samtidigt få all tvätt tvättad och få städat. Jag orkar inte riktigt längre. Jag gör för mycket kul så jag skiter i att göra det tråkiga, är de ok? Ni skulle svara nej om ni skulle ha sett min lägenhet.. Det ser katastrofiskt ut här. Och jag orkar inte göra något alls åt de. :/

Godmorgon!! Idag har jag redan gjort något...

img_0745 (MMS)

Godmorgon!! Idag har jag redan gjort något dumt; jag har skolkat från en föreläsning. Verkligen inte bra. Men idag gick det helt enkelt inte att gå upp ur sängen. Jag skäms lite faktiskt. Men det var en trevlig kväll igår, lite mycket vin bara, har lite bilder som ev kommer upp under dagen. :) Nu ska jag strax gå upp ur sängen, ska åka och hämta mina möbler idag! :) De blir aaasbra!! :) Hej så länge!


Onsdag

Tjooohoo!

Jag sitter i skolan och "pluggar". Yeay. Vi skulle vara här klockan ett bestämde vi, då skulle vi ha fyra timmar på oss att plugga och kunde dega i två timmar. Vi kom hit nu. Höhö. Vi är asdåliga på att plugga. Men idag ska jag göra det faktiskt!! :)
Sedan blir det möte med sexslavarna, middag hos Josefine, hämta ett släp hos Perres mamma och eventuellt en snabb utgång på Butlers. Man kan ju alltid hoppas iallafall. Imorgon blir det skola och sedan ska jag hem en sväng och hämta pappas bil. :) Fast säg inte det till pappa.. ;)
Nu måste jag iallafall plugga.... Men Lil wayne i öronen på högsta volym. <3

Fuldag

Jag är så otroligt trött. Motsatsen till vad jag var inatt kan man säga. Nu ska jag iallafall gå upp, äta en superstor frukost, hoppa in i duschen och klä på mig och göra mig superfin så detta kan bli en bra dag! Brukar inte ni känna så? Om man har en extrem fuldag, då är hela dagen dålig men om man väl piggar upp sig lite så blir allting såå mycket bättre! :) Nu måste jag skynda mig!! :) puss

Jag är vaken just nu. Hur sugit är inte de...

img_0138 (MMS)

Jag är vaken just nu. Hur sugit är inte det? Jag är verkligen inte de allra minstaste (nytt ord skapat) trött och jag ska ändå upp rätt tidigt imorgon (innan elva). Puuuuh. Orka. By the way, vad tror ni om bruna linser igen? Är jag helt ute då? Jag trivs så himla bra i det!! Kolla in bilden, visst är det asfint?


Vad gör man inte för att slippa....

Hej hopp!
Sugig uppdatering idag men jag har inte suttit nått vid datan. (hoppas ni inte vet att jag alltid bloggar från min iPhone...) Hahah! Jag var iallafall vart i skolan idag, vart hemma hos Josefine tillsammans med Pärre och käkat middag (och kollat på en misshandel genom fönstret...det är allt bra fint där på jarlsgatan....), vi har vart på en bilverkstad och kollat på Josefines bromsar och nu kom jag precis hem och ska sätta mig och plugga. Jag ska bara städa lite först, och duscha. Och så måste jag slå en pling till Sofia för jag glömde ringa henne igår. Och till Anki som är i Stockholm på ASM. Och så tänkte jag byta gardiner i köket och kanske fått putsat av kaklet i badrummet. Jag borde verkligen byta lamporna i hallen också. Sen kommer jag säkert vara hungrig också.. Och man måste äta när man är hungrig, har jag hört... Tusan också, jag kommer typ inte hinna plugga idag... Skit. Höhö.

Vilken härlig dag. Och så var de inte de. PpppPPpPpPpp!

Och dagen slutar precis lika bra som den började. Jag hostade lite för mycket när jag borstade tänderna och kräks upp hela min goda frukost. Tack magen för det. Det sjukaste av alltihopa är att när jag står och kollar på min spya i toaletten är att tanken "ska jag fota de och lägga upp de på bloggen" kommer upp. Haha! Ja, jag är uppenbarligen efterbliven och totalt bloggstörd. Men hey, that's me! Ni slapp iallafall se spyan! :)

<3

Det här är sjuka dagar känner mig ju inte så frisk. Det är dig som alla jagar och vi tar en liten risk. Och jag kan inte sova och får inte benen att stå still. Det är svårt att leva när man vet vart hjärtat vill. Men jag kan vara nöjd då slutar jag se allt så svart. Och jag kan glädjas åt det lilla och komma ingenvart. Man skulle njuta av vår sol och gå i skog och mark. Eller vaka över vattnet i Picassos park. Det är så synd att du är så söt. Det är så synd att hjärtat är förfört, det slår som en feber, som allt vore kört. Vilken otur att hjärtat är förstört. Men nu så har du fastnat långt här inom mig. Och jag behöver bränsle som kyssar ifrån dig. Men hur hanteras kärlek i en dålig konjunktur? Det här är sjuka dagar och det finns en enda kur. Det är ju du som mig kan hela men du ger mig också men. Med ditt hår som är av guld och *med* din hud så vackert len. Jag kan då inte hjälpa att du ler som Venus själv. Varför är det bara jag som sitter ensam här ikväll? Det är så synd att du är så söt. Det är så synd att hjärtat är förfört, det slår som en feber, som allt vore kört. Vilken otur att hjärtat är förstört. Jag har då tappat en och annan välförtjänt poäng i ensamhetens kalla, tomma vattendubbelsäng. Jag borde väl ha läst minst hundra sidor till men morgondagens tenta den får bli hur svår den vill. För jag har hört att alla kommer på terminens sista fest och gissa vem som tänker bli den som dricker mest. För jag vill ärligt talat inte alls ens vara där för kärleken hos vissa ställer bara till besvär.
Det är så synd att du är så söt.

Jag äter frukost. (nej, det är inte så att...

img_0987 (MMS)

Jag äter frukost. (nej, det är inte så att det här inlägget är försenat och egentligen skulle varit skickat imorse - jag äter frukost nu.) Ungefär tolv timmar efter alla andra idag, men vem ska döma mig. (förutom mina vänner som inte bara fått stå ut med den en vanlig fitta idag utan även en bitterfitta - förlåt för det.) Nu ska jag äta upp de här, sova och sedan hoppas vi på att jag är glad imorgon. Fler sånna här surdagar går inte. :/ så de så! Puss


Nej. Den här dagen är svårt att få till br...

img_0986 (MMS)

Nej. Den här dagen är svårt att få till bra. Jag är visst bitter idag också! :/


Sweet dreams

Sjukt. Inatt har jag sovit så gott att jag inte vet om jag drömt eller inte. Jag trodde jag hade drömt att jag mailat med Julia och jag trodde defenitivt att jag drömt att min fd svåger fick barn i torsdags. Men sjukt, det var sant. Nu till problemet, jag drömde om ett sms, the sms, så att säga. Jag drömde/minns att jag läste det, blev arg och sedan raderade det. Och nu vet jag inte om det är sant eller inte!!! Jag tror mest att det är en dröm, men ändå, de andra som jag trodde var drömmar var sant, sjukt jobbigt sånt här...
Jaja, eftersom jag ändå blev arg för smset är de väl lika bra att det är såhär... Men störande är det.

Måndag.

Jag har sovit som en stock hela natten. Konstigt sånt där, att man kan ligga och halvsova en hel dag och sedan sova asgott på natten. Jag vaknade bara en gång inatt och då har jag stoppat in en chokladbit i munnen, det minns jag, sen minns jag inte att jag spottade ut den på en av mina kuddar... Men de ser jag ju nu när jag vaknat iallafall. :/ Tur att jag har tvätt tid på torsdag. ;)
Nu ska jag snart sticka till Trollhättan och plugga lite innan mötet senare idag. Hej så länge!

Det sucks.

Suck. Jag ville bara skriva det. Jag har suckat ungefär trettiofem tusen gånger ikväll. Och nu kommer jag på mig själv med att göra det hela tiden också. De suger. Eller sucks kanske man ska säga.... ;) hahahah! Jag är så himla rolig. Nä, men seriöst. Jag har legat i sängen hela dagen, tänkt och käkat skitmat typ. Och tänkt. Det suger också. Eller sucks. Hahaa. Jag är verkligen skittråkig. Och bitter på livet idag. Bara idag. Det går över snart. I promise. God natt.

Det här är just nu det godaste jag vet. Ja...

img_0983 (MMS)

Det här är just nu det godaste jag vet. Jag äter ungefär fem burkar i veckan. Svamp. Sjukt. Men det är så himla gott! Och ja, jag äter det bart, ingenting till alls. Och jag äter det med fingrarna. Och jag älskar det!


Jag älskar dig och våra smskonversationer....

img_0982 (MMS)

Jag älskar dig och våra smskonversationer. Utan dig hade mitt liv inte varit fullt så fungerande som det ändå är.


Söndag

Jag har en sån där "inte-röra-mig-ur-sängen"-dag. Det suger. Det är alldels för många såna här dagar i mitt liv det senaste. Jag kollar på Ally McBeal, smsar med tre olika personer, skriver på Facebook med två stycken, läser Egoinas blogg från maj 2007 och samtidigt läser jag en bok av Denise Rudberg SAMTIDIGT som jag äter choklad och pizza (en oväntad god kombination) i sängen. Egentligen borde jag vara helt sönderstressad.

Gårkvällen var nice, jag lyckades med mitt uppdrag att bli aspackad. Jag kunde nämligen inte stå upp i slutet. Och med att säga slutet menar jag inte slutet av kvällen för alla utan slutet av kvällen för mig. Jag fick åka hem tidigare. Tack för all hjälp.* Nu ska jag kila upp och hämta mera pizza tror jag...

Så här suddigt ser jag hela tiden nu. Tänk...

img_0972 (MMS)

Så här suddigt ser jag hela tiden nu. Tänk er de. Skitjobbigt!


Dagens frukost <3

img_0970 (MMS)

Dagens frukost <3


Älskar bra-dagar!! Idag har jag en ovanlig...

img_0966 (MMS)

Älskar bra-dagar!! Idag har jag en ovanligt grym dag. Hur lycklig blir man inte när man sminkar sig och märker att det inte är någon ide att ta foundation för de blir bara värre.? Så idag kör jag med bara lite dagkräm och så pytterouge på de. Håret har jag klippt själv, toppat luggen lite för att rama in ansiktet lite extra. Jag ska ha världens bästa kväll ikväll! (och jag tänker bli skitfull, men säg inget till mamma...)


Jodå så att de...är bra.

Jag har gått vidare. Det känns förjävla coolt och det var någonting som många inte visste om jag skulle klara av, jag vet att precis innan kraschen slog folket vad om när jag skulle bryta ihop totalt. Konstigt att jag inte saknar det där jobbet... ;)
Men jag tog mig ur det. Jag står här och jag lever idag. Och jag är så jäkla stolt över mig själv som fixat det. Jag brukade gråta varje dag, seriöst, varje dag för att jag var så himla olycklig. Det är konstigt att jag aldrig fattade att något var fel när man kunde spendera fem dygn i rad i soffan, utan att äta något eller tvätta håret. Ska jag vara helt ärlig låg jag bara där, kanske tryckte i mig chips, såg på tv, var ledsen att jag var ensam samtidigt som jag bad alla ta avstånd från mig. Det har gått ett halvår nu. Mer än ett halvår sen den förbannade alla hjärtans dag. Jag minns att jag skrev i bloggen (den som är raderad nu) "det är alla hjärtans dag, dagen då man ska ta hand om den man älskar. Så ta hand om din kärlek, det hade jag gjort om jag hade haft möjligheten...." Jag vill säga att jag kommer hata alla hjärtans dag så länge jag lever. Fast det är nog inte sant, jag är en sucker för kärlek och kommer antagligen alltid att hylla den dagen som hyllar kärleken, även om jag själv miste min just på den dagen.
Det är knäppt att jag inte ens får tårar i ögonen just nu. Men det är först nu som jag är riktigt jävla cplycklig. Jag har gått vidare. På riktigt. Jag fattade det igår: bakfull som ett as låg jag hemma i Jeanette säng och blir toklycklig när hon börjar prata om att hon saknar "sin pojkvän/bästa kompis/kk/det-viktigaste-i-hennes-liv" och är jätteglad för att han ska komma hem.. Då förstod jag. Och jag har aldrig blivit så glad som när jag kom på mig själv att vara glad för någon annans skull. Hur trasig jag än låter när jag säger så.

Och nu sitter jag där igen, hur lycklig som helst. Jag har allt jag behöver på hela jorden och är trots skiten de senaste dagarna världens lyckligaste människa. Bara så ni vet. Jag är cplycklig just nu.

För att jag är värd det.

Jag sitter i soffan och myser med en bok och idol. Jag har köpt godis och chips, men jag är egentligen inte sugen. Jag har köpt gelehjärtan, det är min favorit. Så fick jag upp ett hjärta som var halvt. Ett krossat liksom.
Jag tycker att det passar bra ikväll.

Fredagsmys.

Hej. Jag hade världens bästa och världens sämsta kväll igår. Att rusa runt inne på kåren, springa med disk, stå i garderoben och i entrén och även i baren va de roligaste jag gjort typ. :) Så sjukt kul! Sen slutade de ju illa precis som vanligt, men det är väl inget att höja på ögonbrynen för. ;) Välkommen till min värld liksom. ;)
När jag somnade inatt var klockan över fyra, rummet snurrade åt alla håll och kanter och jag har en svagt minne av att jag ringde mitt ex. Mitt jättegamla ex alltså, så nu lär jag väl få hans galna flickvän efter mig, hon har ju trots allt bett mig att hålla mig undan tidigare, men inatt kände jag ett väldigt stort behov av att få bekräftat att jag faktiskt inte är en sån hemsk människa som jag var igårkväll utan egentligen är en rätt okej tjej. Och vem ska veta bättre än killen som frivilligt spenderade fyra år tillsammans med mig? Klart han kunde intyga de, tänkte jag. Han svarade och sa: "för helvete, jag sover och ska upp o jobba snart."
Kanske kan han inte intyga det heller eftersom att vårt förhållande faktiskt tog slut med att jag var otrogen och lämnade honom för en annan kille..... Oooups.. ;)
Iallafall, nu ligger jag bara i sängen, läser lite marknadsföring och ska snart jobba med grupparbetet. Najs! Ikväll blir det återigen en lugn fredag, nästan alla fredagar är lugna eftersom jag blir så snorbakis på torsdagarna nu för tiden.. Och alltid festar lördagar!! :) Så fredagar är idolkvällar numera. Mys. Jag älskar fredagar. Förutom att jag alltid är cpbakis då. Höhö.

Till dig.

Förlåt. Men jag hade gjort det igen - nykter. Jag har ont i hjärtat för att jag sårat dig, inte för att jag ångrar mig. Men jag är en för feg person för att säga det till dig, eller ens skriva det. Men om du nu läser de här, vilket jag tror att du gör trots att du säger att du slutat läsa, så vill jag att du ska veta att jag är så här hemsk, det här är jag. Men jag önskar att vi kan vara vänner. För du är typ min bästa vän. Trots allt.

RSS 2.0