Nyårsaftons morgon

Jag har förra årets klänning, värk i fötterna från jobbet så jag kan inte ha klackar. Jag har orangea slingor i mitt hår. Jag är blek som en snögubbe.

Jag har ögon som är svullna som tomater. Jag har tillochmed gråtit i sömnen inatt. Vaknade och kudden var så blöt att jag var rädd att jag skulle drunkna i den, typ.

Jag är inte sådär superpepp på att fira nyår. Jag kommer få megapsykbryt och gå hem tidigt. Kul. Väldigt, väldigt kul.


Du låg och höll om mig, jag viskade "jag är lycklig med dig". Du svarade inte och jag var inte lika lycklig längre. 4e oktober - jag borde avslutat redan då...

Så sitter man där igen, men tårarna rinnande nerför kinderna och känner besvikelsen som en klump i halsen. Den där klumpen, det gör så galet ont så man vill bara kräkas upp besvikelsen och kasta den långt, långt bort, men det går inte.
Igår frågade jag om vi kunde ses en sista gång. Jag "bröt" med honom för nån vecka sedan, berättade det aldrig för honom men bestämde att nu var det slut och "aldrig mer" och allt de där. Men så tänkte jag: sista gången. Sista natten på året, då kan vi ses, sen är det helt över. Självplågeri kallas sånt, har jag hört.
Så jag skrev och frågade, bestämde väl inget igår direkt, så jag skrev tidigt på kvällen idag och frågade igen om hur vi skulle göra - ses eller inte. Fick svaret, vet inte och jag skrev att han skulle höra av sig när han visste då. Jag räknade med att han skulle höra av sig vid tio kanske. Inget svar vid elva, inget vid tolv och vid halv ett somnade jag. Mer tårarna rinnande, men ändå så galet förbannad att det inte gjorde ont riktigt. Jag var mer arg att jag suttit och väntat en hel kväll på någon som jag veeeeeet inte vill ha mig. Sen vid ett kommer smset om jag var vaken. "Självklart" var jag vaken och jag bad honom komma hit, vilket han sedan sa nej till. Skrev att bara för att han vet att han har mig runt sitt lillfinger så behöver han ju inte utnyttja det... "Lägg ägg", blev svaret och fortsatte med att han hade haft en så trevlig kväll med sin kompis och god mat (visade sig sen att det var McDonaldsmat...eeeh) att han glömt bort att höra av sig tidigare. Då vet man att man inte är viktig.
Så formulerade jag mig väl, bad honom att inte höra av sig mer, att jag ger upp nu och absolut inte dömer honom för att det blev som det blev. Att det var mitt fel som gick in i situationen, men att nu orkar jag inte längre så det räcker. Ringde Anki och lipade. Fick ur mig allting och fick lite stöd och sen var det bra.
Nu har det gått en halvtimma, inget svar, så jag antar att han redan börjat med att sluta höra av sig. ;) Om ett par veckor/månader kommer jag må bra. Nu är det över. På riktigt. För gott. Det gör så ont att jag kastat bort ett halvår av mitt liv på någon som inte någonsin gett mig det jag önskar. Men så är det. Inget att älta.

Det sägs att man ska inte gråta över någon som sårar en - man ska le och tacka för att han ger en chansen att träffa någon bättre.
Jag får erkänna att jag inte precis ler just nu. Men såsmåningom kommer jag göra det. Jag har ett spännande nytt år att se fram emot.
Jag hoppas att år 2012 blir året med lycka, glädje och kärlek, att jag träffar min drömkille och kommer se tillbaka och skratta åt det här. 2012 blir mitt år.


Update: Fick svaret en timma senare: "Ok, då vet jag. Ha det!". Ursäkta mig, men nu ÄR det nästan så att jag ler och tackar för att han ger mig chansen att träffa någon bättre...

Nyårslista!

Tänkte att vi kör samma lista som jag gjorde förra året. :) Här är årets svar.

Vad gjorde du 2011som du aldrig gjort förr?
Tatuerade mig!!! "Så länge jag lever, hoppas jag". Jag älskar den. Den är perfekt för mig.

Vad önskar du att du gjort mera av?
Oooh. Vet inte. Skrattat? Tränat? Haft mera sex? Skapat mig rutiner. Jag vet faktiskt inte. Jobbat kanske, det är jobbigt att vara konstant fattig.

Hur firade du nyårsafton?
Ute i en mysig stuga med mina då bästa vänner. Vi firar inte tillsammans iår.

Bästa filmen?
Friends with benefits.

Hur skulle du beskriva din stil 2011?
Tajt. Men det beror mest på att kläderna är för små. ;) Jag orkar inte tolka frågan annorlunda än klädstil i år heller.

Hur höll du dig från att bli galen?
Jag är galen. Och jag kommer aldrig kunna hålla mig ifrån att vara det, på gott och ont.

Vilken kändis/offentlig person beundrade du mest?
Nä, ingen va. Mer än Blondinbella i år också då. Och Alex Schulman. Och Egoina. Men annars ingen. ;)

Vem saknade du?
Olika, sånt går ju i perioder för mig. Men mest av allt saknar jag min fantastiska söta bil som jag sålde i maj.

Vem var den bästa nya personen du träffade?
Åååh. Så svårt. Jag har inte träffat så många "nya" personer, förutom mina fantastiska slavar då... ;) Däremot har jag kommit nära personer som jag tidigare inte varit nära alternativt glidit ifrån så som Sara och Anki. Vill inte sätta folk på topplista direkt, men det är väldigt många som blivit väldigt viktiga i mitt liv det här året. Och jag tror dom vet själva vilka dessa personer är. <3

Vad önskar du att du gjort mindre utav under året?
Ältat mindre. Det är fint att ångra sig och allt sånt där, men jag har kämpat för att göra saker ogjorda och det går inte. Så jag önskar att jag lagt mindre energi på att älta gamla misstag.

Har du planerat att skaffa barn under det kommande året?
Nej. Inga planer på det i år heller.

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2011?
"Det känns perfekt" - Joakim Berg. Det kändes perfekt då ibland. ;) Och hela Veronica Maggios "Satan i gatan"-album.

Vilka datum kommer du alltid minnas ifrån 2011, och varför?
4e december. Det var sista gången. Någonsin.

Vad ångrar du att du gjorde?
Skapa förväntningar på en viss person och att jag blev kär i honom. Ett halvår åt helvete; så många kvällar med tårar, ångestattacker och långa telefonsamtal med vänner som försöker övertala mig att släppa honom. Om ett dygn är det över. Då börjar det nya året, jag har lovat mig själv (jo, för de löftena är ju viktiga har jag hört) att släppa honom då och jag vill inte att han följer med mig in i det året om det inte blir seriöst. Och det blir det inte. Alltså går vi åt olika håll.

Vilket var det bästa köpet du gjorde?
Nää, inget speciellt. Min mega-bh kanske. Det har iofs inte gett utdelning än, men det kommer väl. ;)

Vad ser du mest fram emot 2011?
Att sluta skolan och få ett "riktigt" jobb. Förhoppningsvis blir det en äkta kärlek i år om det vill sig väl. Men det har ju funkat sådär alla andra år så det är la lika bra att satsa på karriären.

Nyårslöften:
- Sluta sova med smink på nätterna + samma som förra året! ;) Gå ner i vikt, sluta kugga tentor och sluta köpa saker på faktura. Jag lyckades inte med något av förra årets löfte, blir spännande att se om jag lyckas med dem i år.


Peter plockar bort salladen från sin Big M...

img_2683 (MMS)

Peter plockar bort salladen från sin Big Mac. "Den är nyttig har jag hört, känns obehagligt att äta..." Ok. Peter, ok.


Hej... Igår vad jag superupptagen, först e...

img_3507 (MMS)

Hej... Igår vad jag superupptagen, först en nästan heldag med Anki i Göteborg innan jag stack till Trollhättan för att träffa bl.a. dom här pojkarna för en öl (eller två..eller fler...) Nu ska jag strax till jobbet, så det kommer bli en dålig uppdatering idag med. Men jag antar att ni har fullt upp med att planera inför imorgon ändå, så det löser sig!  Puss!


Nytt inför 2012

Jag har grunnat lite på frisyrer... Googlat runt och kikat på vad som ska bli "inne" nu under våren. Hittar inte mycket, en längre rak page bara och jag vet inte, kanske inte riktigt min grej med rakt klippt - jag älskar ju volym i håret och då är uppklippt nästan ett måste (tror jag).

Lugg också. Jag älskar tanken på lugg. Men jag vet att så fort jag klipper lugg så ångrar jag mig! Gråter i flera veckor och går med mössa typ. Iår är nog första året jag inte klippt lugg, annars brukar jag göra det typ varje vår. Och det slutar alltid med tårar och en ny mössa, alternativt keps beroende på hur tidigt på våren det är... ;)

Men vad är liksom nytt och spännande för i vår? Jag känner för att förnya mig! Har sett likadan ut sen jag var fem. Ish.
Bilderna är från 2an på gymnasiet och till nu. (dom kommer säkert inte hamna i ordning (blogg.se-appen suger ju ni vet) men jag hoppas ni fattar ändå...)
Puss och Godnatt!


Glädje.

Den här dagen har inte precis varit megaspännande. Har haft Pärre på middag (korv och makaroner, haha) och vart nere på stan två vändor, men är för fattig för att handla på mellandagarean och hittade faktiskt inte något fint ändå. Har letat efter en nyårsklänning, men hittar ingen. Lutar åt förra årets, trots att den är "megamycket" (fyra gånger) använd... :(

Iallafall, mina nya kläder kom från Bubbleroom idag och allt passade perfekt och var superfina. *Lycka* Haha. Visar några av plaggen här.. Fick också hem en Glossybox (tror jag det hette) med lite olika testprodukter och två fantastiska praliner från NK. <3


Äntligen!!

Egentligen skulle Blerina, en tjej som jag jobbat med, komma hit och fixa mina ögonbryn idag. Men så blev det inställt och jag kände att jag inte kunde vänta längre - mina bryn har vart kaos i flera veckor och nu inför nyår går det inte längre!!

Färgade dem i en mörkare nyans (i vanliga fall syns brynen inte alls nästan) och noppade en del. Blev viss skillnad! Haha! Sen får nog Blerina ta tag i dem och lösa dem senare, men tillsvidare får de här funka!


God morgon onsdag!

Några gamla skolkort på mig, haha. Sjukt att se hur mycket man förändras!


Du vet. Du bryr dig bara inte.



Du som är en så underbar, rolig, härlig människa, varför nöjer du dig med att vara ett svin?

Flippar ur.

Den här bilden ligger upp på både Kissies och DennisMs bloggar ikväll. Bägge vill att deras läsare ska kommentera vilken av tjejerna som är snyggast.

Dennis skriver "vem är snyggast - den smala, den pluffsiga eller den tjocka?" Vad är det för kaos-samhälle vi lever i!? Tjock tjej?! Ingen av brudarna är tjock! Den ena är väldigt smal, den andra är smal/normal och den andra är kurvig/normal och alla tre är supersöta tjejer. Jag hoppas verkligen att de bara är ute efter att provocera den här gången. Annars blir jag galet äcklad av bloggarnas sätt att tänka. Jag mår illa!
(Men det passar ju bra med lite illamående, utan bulimi kommer jag aldrig nå deras sjuka ideal.)

Fuck, sjuka värld vi lever i. Vi skulle bott i Afrika hela bunten så skulle vi inte ha fetmaproblemet. Idioter.

(Och ja, jag vet att jag går emot mig själv och att det verkligen är dubbelmoral här, jag som alltid tjötar om att jag vill gå ner i vikt och blablabla... Men jag flippade så hårt på det här, så jag var tvungen att få det ur mig.)


Ännu en julklapp till mig själv.

Jag har jobbat "som en tok" under december. Eller nej, inte så mycket egentligen men tillräckligt för att få ut en "grym" lön (enligt studentmått mätt) i januari.
Därför unnar jag lite egna paket, förra veckan beställde jag hem lite kläder (som jag tror kommer imorgon!!!), beställde även hem Sex and the city-boxen (värd varenda krona) och nu passade jag på att beställa hem Katrin Zytomierskas nya bok "Dags att bli smal - LCHF på mitt sätt".
Egentligen vet jag inte om den kommer hjälpa mig så mycket på just sättet LCHF, men hennes peppande - eller snarare nervärderande ton - tror jag kommer hjälpa mig något och peppa mig lite extra. Förhoppningsvis iallafall. Om inte annat skriver hon grymt kul och det kan va kul att stötta någon som ändå ger så mycket av sitt liv till oss läsare. Så jag är pepp, galet pepp!


Ut på stan

Nu sticker jag iväg för en kaffe med Jenny innan jobbet.
Puss


Har noll att skriva idag. Så trött och så ...

img_1727 (MMS)

Har noll att skriva idag. Så trött och så noll motivation. Sover tolv timmar/natt och är fortfarande trött och omotiverad när jag vaknar. Men om en liten stund ska jag möta upp Jenny för en kaffe på stan, sedan blir det jobb mellan 16-20. Onödigt kort pass, men whatever, bättre än inget. Bjuder på en print-screen från min och minsta lillebrorsan Wordfeudchatt.


VS

Aaah, sitter och dreglar framför Victoria's Secret Fashionshow och håller på att dö lite. Jag hade dödat för en sån där kropp, haha!
Men alltså, chips är också gott.


Nära döden.

Om en kvart måste jag gå upp ur sängen - VARFÖR BOKADE JAG JOBBPASS IDAG?! Whyyyyyyyyyy!!

Men ok, vi ser det positivt:
• Jag har sovit "bra" så sminket sitter kvar någorlunda sedan igår.
• Dubbelt betalt på jobbet.
• Bakismat - komigen, ingenting slår älskade donkisch mat. Förutom Burger King då, men det får jag inte säga högt.

Tycker ni jag ser levande och lycklig ut? Nä, inte jag heller.


Kass uppdatering igår, men de va först och...

img_6977 (MMS)

Kass uppdatering igår, men de va först och främst för att jag inte orkade och passade på att lata mig och umgås med familjen. På kvällen skulle vi ha en väldigt lugn utgång, tänkte jag och Janet. Bad Jenny att möta upp oss ute och vi skulle ta det väääldigt lugnt. Men brudar, shotar man när man ska ta det lugnt?!? Haha! Nu ligger jag i sängen och ska försöka ta mig upp för att hämta vatten. En riktig utmaning en sån här dag...


Då va doppdagen över!

Har redan krupit ner i sängen, tycker att det är så himla skönt faktiskt. Ser på Facebook att folk börjar dricka och festa till de nu på julaftonskväll, men det är inget för mig. Det är superhärligt att lägga sig tidigt en kväll som denna.

Dagen har varit perfekt, gillar traditionerna och allt det mysiga kring jul. Min mamma fixar och donar hela december för att allt ska gå runt och julafton iår har blivit perfekt - precis som det alltid blir när hon fixar. Jag är så galet glad att jag har sån fin familj!!
Nu blir det lite läsning i "Predikanten" av Camilla Läckberg och sedan tidig sömn. Imorgon åker jag ifrån familjen.

Haha, tänkte ta en "sötbild" så här på kvällen, men sminket va borttvättat och jag ser megatrött ut.
Tur att ni älskar mig ändå! ;)


Förbjudet

Jag började dagen med att fota, redan från frukosten finns det bilder. Det är bara det att jag får tvärnej från pappa att lägga upp bilder på bloggen och efter att han varnade (hotade) mig så har alla kort jag tar en hand framför ansiktet eller en fot rakt upp i kameran. Fjantar.

Av ren protest tänker jag därför slänga upp en på mig och lilleman. Han höll på att trilla ur bild, men det funkar nog ändå.

I övrigt är julafton nu "slut". Förmiddagsfikan med släkten är avklarad. Kalle Anka är slut. Julmiddagen är uppäten och julklappar är utdelade. Det är skönt, tycker jag. Jag blev både kläder, smink, underkläder, högtalare till datorn, stekpanna och massvis med andra saker rikare. Och pengar. Score. Bara Svensson, Svensson kvar klockan nio.

Jag är nöjd med dagen och hoppas att eran dag varit lika bra som min.
God Jul! ❤🎅❤


Dagen då det ska doppas...


Dum tjej

Kära bloggen.

Klockan är halv tre, jag är hemma hos mina föräldrar och kan inte sova. Så vad gör jag när jag inte kan sova... Läser bloggar, facebookar...och beställer saker på nätet! FML!

Ungefär såhär gick samtalet innan jag beställde.

Samvetet: Emelie, du vet att du är fattig student och inte har råd att beställa saker!
Jag: Jag vet, men det är ju jul?!
Samvetet: Det spelar ingen roll, du blir inte rik för det.
Jag: Men jag vill ju bara ha lite paket?
Samvetet: Poängen är att du ska få paket av andra - och GE till ANDRA - inte till dig själv.
Jag: Jaja...... *klickar fort som tusan på beställknappen* Hahahahhaa! Nu döh, samvete där, nu är det för sent.!!!
Samvetet: Skyll dig själv. Det är du som kommer få leva på vatten och bröd.
Jag: Tusan också.


Dan före dopparedan...

Jag och mamma är galet trötta och sitter och myser framför Bingolottos uppesittarkväll hemma hos farmor.

Nu blir det kaffe och lite julgodis.


Bränd

Lunchen med Sara blev inställd så jag passade på att sola extra länge i solariet. Dumt. Dubbeldumt typ.
Jag ser ut som en kräfta i ansiktet och mina läppar är superbrända och gör megaont.

Tur att jag ändå inte ska kyssas i jul!


Tårar

Igår:

Tystnaden som uppstår när man börjar gråta av gläjde när "hallåan" presenterar dubbelavsnitt på Sex and the city.

Jag är nog inne i en känslig period.

Pärre, stödet i nödet (nöden ja, men om jag inte skrivet nödet så rimmar det ju inte...)

I telefon med Pärre igår på vägen till skolan:

Jag:
Alltså, jag vill verkligen inte gå till skolan! Jag blir illamående, alla hatar mig!!! *tårar i ögonen*
Pärre: Emelie, försök se det realistiskt nu, det finns folk där som inte känner dig och dom kan inte hata dig än...
Jag: ... Tack för stödet...?
Pärre: Förlåt!!! På riktigt, de där kom ut jättedumt, jag menade såklart inte riktigt så som jag sa. Jag menade ju bara att du inte får tro att alla hatar dig alls. Så illa är det inte.
Jag: Det är lugnt, det kommer bli ett bra blogginlägg.

Morgondagens ToDo-lista!

• Köpa paket till lillasyster, hon vill ha något från BikBok/Carlings så jag måste ut till Torp. Hon är en tuffing nu, så Lindex och sånt där funkar inte längre.

• Sola. Jag ser ut som ett lik. Jag är seriös.

• Fixa mina ögonbryn. Jag mår dåligt varje gång ser mig i spegeln.

• Färga håret, fast det kommer jag inte göra. Men jag behöver, jag har en "utväxt" som är vit och är min naturliga färg medan resten är orange/blondt. Funkar inte.

• Betala räkningar. Åh, så kul, men det måste göras innan jag åker hem till familjen.

• Luncha med Sara.

• Träffa Pärre, vi har inte setts på cirkus 1 vecka eller nått. Själva alltså. Kan vara två också? Fatta hur länge det är för oss!!

• Ta tåget till mitt älskade hemland, tänkte jag skriva, men hemort. Fina, fina Tjörn. Världens mest avslappnande ställe, lugnt och tyst. Inga tåg som går utanför huset, inget rödljus som piper utanför sovrumsfönstret. Inga ambulanser eller polisbilar som tjuter var tionde minut! Bara tystnad. Man står ut två dagar ungefär, sen ska jag åka tillbaka till bullriga Uddvalla. Dessutom vill jag inte befinna mig i närheten av helvetet längre än så, inte för att han hör av sig, men det är lättare att falla tillbaka om jag är nära.

Nu SATC - sedan läggdags!


Svanslös

Jag har spenderat nån timma och tittat på gamla julkalendern Pelle Svanslös som gick 2007! Jag älskade den julkalender och om jag inte minns fel...det kan vara så att jag gör det, när jag tänker efter, så var jag på Pelle Svanslös-filmen som kom ut nått år senare på bio, haha!

Älskar att man hitta alla avsnitt på youtube! Så kan man välja och vraka lite som man vill, för ett par dagar sedan såg jag några avsnitt av Sunes jul, men favoriten är ju såklart Mysteriet på Greveholm! Det måste ju vara den bästa julkalendern ever.

Vilken tycker ni har varit bäst?


Hårda paket

Har slagit in några av mina julklappar nu, det är så galet mysigt att slå in paket!!


Idag har varit en superdag verkligen! Var ...

img_9858 (MMS)

Idag har varit en superdag verkligen! Var på väg att lägga mig och dö när jag vaknade imorse, klockan åtta är verkligen alldeles för mig nu när dygnet är så fucked up! ;) Men ändå, jag tog mig till skolan och hade årets sista seminarie. Kan inte fatta att jag bara har fyra kurser kvar tills jag är klar med skolan!! Så himla sjukt! Om ett halvår har jag en tvåårig högskoleutbildning i ekonomi och kan antingen välja att läsa vidare eller att börja jobba. Jag tror jag ska jobba, ev läsa någon kurs på distans, men jag tror inte det ändå. Längtar efter ett arbete, rutiner och...pengar!! ;) Efter seminariet - som såklart gick superbra - gick jag på stan och köpte julklappar till familjen. Bara en av bröderna och lillasyster kvar nu, och brorsan vet jag redan vad jag ska köpa så det är chill... :) Nu när jag kom hem städade jag ordning lägenheten och värmde lite mat, nu ska jag sjunka ner i soffan en liten stund med en kopp te och verkligen njuta av att jag har "jullov" (tenta i mitten på januari "bara") och sedan ska jag springa ner på stan och fixa sista klapparna. Imorgon bär det hem till Tjörn!!!


Onsdag!

Jag har pluggat i skolan, ätit lunch med några av mina klasskamrater på thairestaurangen och jobbat idag. Så därför hade jag inte riktigt tid med er.
Och nu måste jag sova för imorgon är det redovisning i skolan som jag måste upp till, så. Ja, vi hörs efter det.

En bild från i lördags, senaste gången jag hade smink. Glömde ju det på kåren och sedan i Pärres bil, höhö. Ser ut som en zombie nu om dagarna så det är bäst jag visar en gammal, hehe!


Nattinatt

Nu är det läggdags för min del. Eller ja, jag har legat i sängen typ hela dagen och pluggat, men nu ska det sovas också. Imorgon blir en megalång dag, först grupparbete och sedan jobb till 22.
Det var så jag hade det hela sista året på gymnasiet, skola på dagarna och jobbade säkert tre kvällar i veckan + varje helg + fest varje helg också. Hur klarade jag det?! Idag har jag ställt in planer för att jag, dels känner mig lite hängig fortfarande men också för att det är två "hårda" dagar framför mig. Imorgon då med skolan och jobbet och torsdag är det redovisning så jag kommer behöva vara i skolan då också. OMG! Jag har blivit helt förslappad!

I övrigt, idag har jag ändrat mig angående nyår. Jag har varit bjuden på fest i Trollhättan och jag försökte styra upp någonting med tjejerna i Stenungsund. Jag tackade nej till Trollhättan, men nu ser livet lite annorlunda ut igen, så jag tvärvände och ändrade planerna och nu ska jag ändå fira med mina fina troll. Jag vill inte befinna mig i Stenungsund just nu, jag ska bryta mig loss från otäcka behov och vanor och lägga fokus på mig själv och inte någon som inte bryr sig om han får träffa mig eller inte. Dessutom har jag i princip bara Anki där nere nu, och vi får boka upp tusen andra dagar istället. Jag är faktiskt taggad inför nyår nu, enda problemet är bara vad jag ska ha för klänning. Jag köpte ju två nyss, men de är redan använda i Trollhättan, känns ju inte alls lockande att ha samma klänning på mig två gånger samma månad!!! Uuueeeww! Nää, de problemet får vi lösa på mellandagsrean kanske, eller så kör vi på förra årets modell.. Näää. ;)

Nu - läggdags, klockan ringer redan vid sex imorgon! PUSS!!


Julmys

Jag hade över lite vänner här ikväll och bakade julgodis. Vännerna va Mållgan, spöket Laban och några andra av mina låtsaskompisar! JAG HATAR ATT BO I UDDEVALLA!!

Vi börjar om inlägget:
Ikväll har jag ensam ställt mig i köket och bakat lite julgodis, det blev ischoklad, kola och min egna special special - vi kan kalla den chokladdoppade cornflakes. Höhö. Det kanske andra gör också, eller jag vet iaf att man kan göra det med risgryn? Jag smälter 200 g choklad, häller i en skvätt med grädde och låter det koka upp i en kastrull. Sedan häller jag i cornflakes och blandar runt och låter det koka någon minut ihop. Sedan är det bara att doppa ut på plåt och låta stelna så blir det megagott.

Slänger upp en bild på kolan, den är den enda som är klar.


Pluggdag

Jag pluggar och jobbar hårt idag, så jag har inte tid! Hörs senare!
Puss


Tankar som fyller mitt huvud, såhär om natten.

Vaknade för någon timma sedan och har gått igenom alla bloggar jag brukar läsa, det är dåligt med uppdatering nattetid så jag söker mig vidare till fler och försöker hitta nya favoriter, älskar att läsa om andra människors liv.

Kommer in på modebloggar. Hatar mode, men älskar glamouren, älskar tanken på att springa runt i högklackat en vanlig tisdag. Älskar tanken på att köpa en päls och kunna bära upp den. Älskar smala modellben, lår som inte går ihop, en midja som kan utan synas utan att visa valkar och för feta kärlekshandtag. Avskyr det okvinnliga i att vara så smal att bröst och rumpa försvinner. Avskyr längden, hade aldrig velat vara över 1.70. Avskyr korta pojkfrisyrer och modeller som ser ut som barn.
Den typen av mode ger jag inte mycket för.
Men bloggerskorna som skriver om mode, många är så extremt vackra. Jag blir illamående av avundsjuka. Hur lycklig jag än må vara och hur mycket bekräftelse jag än får så blir jag så galet avundsjuk.
De visar upp sin lilla perfekta värld, de går på event, dricker drinkar, får kläder, smink och alla möjliga saker hemskickade. De lägger upp bilder på fantastisk mat och champagneflaskor. Och så säljer de ut kläder i xxs på sina bloppisar, för de kläderna är "waaaay too big". Hur lyckas de? är min enda tanke. Vilka bantningspiller går de på, vilken PT har de och hur många gånger måste de kräkas varje dag? Äter de ens till vardags? Kan inte någon bara berätta deras knep så ska jag med glädje ge det ett försök!

Nej, så viktigt är det inte att vara smal och min önskan är inte att väga 43 kilo. Men om man inte blir lycklig av att vara nöjd med sig själv så vet jag inte vad man blir nöjd av.

Så vad har jag lärt mig här inatt - sluta läsa modebloggar och håll dig till humorbloggare, karriärsbloggar, fjortisbloggar och skvallerbloggar.
Modebloggar är helt enkelt över/under min nivå.

En kärleksförklaring till de finingar som gör min dag!

Jag kom nyss hem. Efter mötena gick jag ut och tog en (fler än så, men det är ju måndag så vi skriver en!) tillsammans med Peter, Sara och Hanna.
Så himla trevligt!

Nu är jag hemma och efter några samtal, vissa trevliga, ett annat mindre trevligt och mycket onödigt så har jag satt mig tillrätta i köket med en kopp svart kaffe.
Egentligen, det jag ville säga var att hur olyckligt kär och oändligt ensam jag än känner mig ibland, så är jag världens lyckligaste. Och det beror bara på mina vänner. Jag är så fantastiskt lycklig som har er - ingen nämnd, ingen glömd.
Jag älskar er!


Nu ska trollungen till Trollhättan!

Har försökt fixa iordning mig lite, men de går sådär. Ser fortfarande ut som ett troll i håret, men de kan inte hjälpas - orka duscha!! Eh näääää!!

Hittade förresten ett par skinnbyxor som jag klippte av och nu kan använda som shorts istället, mycket snyggare!! :) Önskar mig Kenzas skinnshorts i julklapp, men jag tror inte tomten vill ge mig dem iår och då får de här duga sålänge!! ;)


Trollunge

Jag har fortfarande inte tagit mig upp ur sängen, utan myser till det ordentligt idag. Har pluggat halva förmiddagen (i sängen), men nu tänkte jag att jag skulle ta tag i mig själv och fixa iordning mig.
Problemet är bara att allt mitt smink är kvar i Trollhättan på kåren. Så är även mitt hårspray, som jag annars älskar att missbruka. Det går åt drygt två flaskor spray i månaden. Höhö.

Så vi får väl se hur fräsch jag blir. Just nu ser jag ut som en liten trollunge!


Bågar av ost

Jag köpte ostbågar igår och kom att tänka på att folk säger att ostbågar är godare dagen efter påsen är öppnad, då när dom mjuknar och blir lite sega.

Min tanke är bara hur folk kan veta det? Mina ostbågar tar alltid slut samma kväll, gör inte era det?


Måndag

Jag har sovmorgon idag. Vaknade vid nio, men när man inte har något att gå upp till (förutom plugg) så kan man lika gärna ligga kvar - så det gör jag. Har en känsla av att dagen kommer va sån här idag. Jag är helt slut efter helgen och känner mig febrig igen. Vad är det för konstig sjukdom som aldrig försvinner? :O

Nä, plugg och mys i sängen nu! Puss!


Det finns nog trots allt både bra och dåliga killar.

Låt oss anta att killen man haft kontakt med och varit förälskat i sedan ett halvår tillbaka ytterligare en gång förklarar att han inte vill ha ett förhållande. Låt oss säga att man för en gångs skull haft en dialog, en konversation där man får bekräftat att han inte exempelvis kan åka till Liseberg för då blir det för seriöst. Låt oss säga att om jag frågar om det alls är någon idé att jag väntar (ja, jag vet att man inte kan fråga sånt, men vi skulle ju bara anta att det hände.. Naturligtvis skulle jag ju aldrig fråga en sån fråga i verkligheten...)och att han svarar att han inte vet vad han vill och även om han inte säger det rakt ut, menar på att han inte bryr sig om jag väntar eller inte.. Att han inte vet om det är någon idé. Han säger att han inte vill stoppa mig från att ha ett förhållande med någon annan och inte vill stoppa mig från att träffa andra snubbar. Fint.
Anta att killen är extrem otrevlig i telefon den där natten då man har de samtalet. Anta att tårarna rinner under samtalets hela 44 minuter. Då är det fantastiskt att ha en sådan fantastisk människa bredvid sig i sängen (ja, egentligen hade jag ju två fantastiska människor bredvid mig, men den ena sov) och att det första han säger då jag lägger på efter att ha upprepat ca tretusen gånger "ring mig imorgon" och fått svaret "ja, om jag kommer ihåg" är "vilken idiot han är". Det gjorde mig lycklig. Trots att tårarna rann så var det så skönt att få höra ändå. Min vän tyckte att han som är min nuvarande "love of my life" var en idiot som behandlade mig så. Så skönt.

Nu har det här naturligtvis aldrig inträffat. Och skulle det inträffat skulle det absolut inte inträffat inatt. ;) En så här känslig och sårande situation skriver man ju isåfall aldrig ut på en offentlig blogg, haha.
Nu ska jag se på film, på engelska heter den "Addicted to love" och svenska översättningen är "Hämden är ljuv". Det känns bra.

Fjärde advent

Jag har inte firat advent någonting hittills iår. Den första advent var jag död efter Damsupén och käkade pizza med Sara och såg på film hos Schneider. Den andre advent var jag iochförsig på julbord (och sedan hos Han och myste heeeela kvällen). Men inget firande då heller. Den tredje advent var jag både sjuk och trött efter min halvt misslyckade "födelsedagsfest". Och idag, fjärde advent - sex dagar till julafton - dagen spenderades med fina, fina vänner. Käkade pizza och lämnade halva i Hamrins kylskåp (jag skickar faktura), såg på Disneyfilmer och myste bara tillsammans. Aaaaw, så bra dag, hur trött, "ledsen" och illamående jag än varit. Att vakna upp i samma säng som Peter och Ester gör ändå att det inte går att vara olycklig, tydligen!

Nu på kvällen försökte jag ändå ta tag i julkänslan lite, köpte en julskinka som jag griljerade när jag kom hem. Fixade ett ägg och lite knäckebröd och så julmust såklart! Glad advent, eller vad man nu säger!


Till min bror

I telefon med minsta lillebror som fyller 14 år idag:

Jag:
Så, lilleman. Du vet väl vad som väntar under de här året?
Lillebror: Nej, vadå?
Jag: Först och främst så kommer rösten låta "såååhääääär" *härmar en 14årig pojke i målbrottet*. Sedan så har vi ju alla finnar som kommer puppa upp i ansiktet och lite varstans. Vill du att jag fortsätter berätta?
Lillebror: Nej. Hejdå. *klick*


Älskade lilleman, jag ville bara va ärlig. ;) Ha en underbar kväll och njut av alla fina paket. Du är inte bara en fruktansvärt bortskämd pojke som är tvärsur och aggressiv pga alla hormoner som svävar runt i din kropp nu sådär i puberteten, nej, du är helt fantastisk också. Och det kommer gå bra för dig i livet. *låter som en mycket gammal människa...* Iallafall, jag älskar dig. Väldigt mycket.

Alltså, allvarligt nu.

Men blogg.se får ju ta och skärpa till sig. Åter igen måste jag tillägga att inlägget nedan inte menade att bli spammad med samma bilder en miljard gånger. De är den där kassa appen som bara fuckar upp mitt liv. Typ.


Julfesten

Grym fest, som alltid. Lika mycket skvaller som vanligt. Alltid lika spännande att samla 30 packade studenter på ett ställe...
Idag är jag liggande på soffan och glor på film med Peter och Ester. Mys!

Bilder får festen är hemliga, men här får ni ändå en liten skymt...


Lördag 17 december!

Godmorgon!!

Idag är en sån himla bra dag! Jag somnade redan innan tolv igår och vaknade bara en enda gång av hosta inatt, så jag är utvilad! Så himla skönt!

Dessutom är jag ledig från jobbet - inte för att det varit tråkigt att jobba, det är faktiskt kul, men för att att det är så skönt att vara ledig!

Och det bästa av allt är att Sexet har julfest ikväll! Ååååh! Så himla kul! Jag är toktaggad! Så, nu upp och göra iordning mig inför kvällen. Puss

(Bild på mig från förra årets julfest!)


Blogg.se's app suger!

Ville bara tillägga det, så det är fastställt en gång för alla!

Naturligtvis har jag inte laddat upp samma bilder flera gånger, så som det visas i inlägget nedan. Det är blogg*#]%]*##@/(/€appen som suger. Getpung. Eller alternativt hästbajs.
Sug på den ni, det är hårda ord som skrivs ut här - nu återigen godnatt!

(och till blogg.se's app säger vi: Faaaaaakk yaaaaaa!!)


Det handlar om mig

Tycker det har varit alldeles för dåligt med bilder de senaste så jag slänger upp ett par egopics så att ni kan fortsätta beundra mig. Höhö.

Fantisera gärna inte om bilderna, och framför allt - ta inte på er själva och fantisera. Det skulle kännas obehagligt. (Ogillar starkt att mobilen TVÅ gånger ändrade "obehagligt" till "obegripligt", btw.)
God natt, puss!


Done

Nu sticker jag till jobbet! Sista dagen för den här veckan! Underbart! <3


Det värsta som finns...

...är att bli väckt på morgonen efter en sömnlös och hostig natt. Speciellt om samtalet kommer från en idiot som "bara ville snacka lite".

Ingen vill "bara snacka lite" med mig klockan nio på morgonen när jag sovit ca 2 timmar totalt, ska jobba tredje dan irad på Donken och min egen klocka ringer kvart i tio!
INGEN RINGER MIG KLOCKAN NIO DÅ!


Kvällsrutiner

Hej, mina älskade! Jag är äntligen hemma från jobbet, detta har varit en supertuff dag verkligen. När jag kom hem, det är nog nästan två timmar sedan faktiskt, gick jag och la mig i sängen direkt. Fötterna värker så mycket att jag fick tårar i ögonen när jag gick upp för trappan till min lägenhet! I övrigt var det bra, jag minns varför jag älskade Donken så galet mycket, stress och nervositet går jag igång på lite grann. Och såklart när man märker hur de saker man gör bra påverkar, ja, man får känna sig lite duktig helt enkelt.

Sedan jag kom hem har jag alltså legat i sängen, sett på tv - först en halv film som gick och sedan Sex and the city. Min enda rutin. Varje kväll innan jag somnar ser jag avsnittet som går på 3an. Efter det byter jag kanal till 6an, för där går Scrubs fram till tolv, och då börjar How i meet your mother. När det är slut vänder jag mig om i sängen (sover såklart med tvn på) och sedan somnar jag. Kul liv. Jag vantrivs inte egentligen, jag gillar traditioner och rutiner. Men det hade vart kul att nångång inte somna ensam. För det gör jag när jag är hemma, alltid ensam hemma. Äh, orkar inte älta detta ikväll igen. Sov gott!

Jobbar på att bli utbränd.. ;)

Jag jobbar idag. Det är därför jag inte hinner blogga. Donken är tyvärr inte ett sånt arbete så att man kan skriva lite sköna inlägg när man känner för det, istället kämpar man i köket hela dagen.

Välkommen till McDonald's Torp för lite underbart kaffe och mycket välgjorda hamburgare. Typ. Och för att hälsa på mig också. Inte för att jag hinner ställa mig och snacka, men ändå. Vi kan vinka till varandra..


23:23

Jag har lärt mig sen jag var liten att man får önska sig något när timme och minut slår lika. Alltså 21:21, 00:00, 15:15.. Ni fattar? Sedan jag var liten har jag önskat mig tusen saker, men inget slår in. Jag har aldrig blivit miljonär, fått "den där" killen, vaknat upp med större bröst.. Yeah, ni fattar igen?

Det kanske är dags att sluta önska sig saker då. Lite bittert, helt klart. Men jag tror faktiskt inte att det funkar.
Så ni andra omogna människor som gör likadant, det är dags att sluta. Klockönskningar funkar inte, trodde ni det? Haha, ni är ju dumma i huvudet!!


Det är av den här anledningen jag fortfara...

img_8240 (MMS)

Det är av den här anledningen jag fortfarande älskar mitt jobb!


Onsdag!

Godmorgon!

Jag är pigg och har vart vaken nästan två timmar, tränat, duschat och ätit frukost. Weeeii!
Nu sticker jag till jobbet och slutar inte förrän nio ikväll. Skjut mig i huvudet! <3
Puss!


Not to spoil the ending, but everything is going to be ok!

Jag va rätt deppig förut, brukar ju bli det när helgen är över och jag blir ensam hemma igen. Som tur är har jag världens bästa mamma som alltid peppar mig när jag inte är på topp! <3

Varje gång jag är deppig föreslår mamma att jag ska städa, jag tror det är så hon tar sig upp när hon är nere på djupet. Då känner hon sig duktig efteråt. Jag däremot känner mig duktig när jag har tränat och ätit nyttigt. Så jag tränade stenhårt en timma. Jag fick en träningscykel av mamma när jag fyllde, glömde nog bort att berätta det, fick ju så mycket annat kul också så!
Iallafall så tittade jag på Biggest looser, älskar de programmet, fetton som försöker nå sina drömmar! Jag cyklade under hela programmet och i pauserna gjorde jag sit-ups, armhävningar och tränade med mina hantlar. Efteråt stoppade jag i mig två ägg och en keso-skink-röra. Så nu mår jag bra igen och känner mig duktig!!
Nu blir'e Twilight!

*Skickar en fjortis-puss*


Låååååångt inlägg! ;)

Inatt var jag så trött att jag somnade mitt i ett blogginlägg. Jag vaknade vid halv fyra av hostattack och då höll jag fortfarande mobilen i handen.

Sedan låg jag vaken ett tag, hostade lite, kollade när Luciafirande skulle gå på tvn. Brukade inte de gå vid 06tiden på morgonen förr om åren på Luciadagen? Jag minns att mamma brukade väcka oss och så åt vi mackor och drack varm choklad till frukost och sedan en lussekatt som efterrätt. Fina minnen. Fina traditioner. Synd att sånt försvann när jag flyttade hemifrån.

Första året jag bodde här (detta är tredje julen jag firar här) så hade jag riktig julgran, jag gjorde julmat; griljerade skinka, rullade egna köttbullar, hade prinskorv som jag skar så där i så de ser ut som grisklövar. Jag bakade julgodis och bytte ut halva inredningen i lägenheten till en juligare sådan. Tomtar och sånt.
Iår har jag satt upp två ljusstakar och en julstjärna. Det känns så himla tragiskt. Men det är väl så när jag aldrig är här. Jag har inget liv i Uddevalla. Jag bara bor här. Eller det står en lägenhet med mina saker i här. Mer än så finns det inte här.

Gud, nu ältar jag de här igen. "Åh, jag vill inte bo i Uddevalla, jag vill flytta närmare vännerna och kunna göra något spontant en kväll". Men det funkar inte så.

Igår var jag, och några till, hemma hos Mjölby och Anna en liten stund. Vi satt liksom och bara pratade och jag hade hur trevligt som helst. I förrgår kom Ester ner till Hamrin (och mig då) och drack glögg. Helt spontant. Jag tog en cigg med Anna samma kväll också. Och igår innan jag åkte hem tog jag en cigg med Sara. Helt spontant. Typ, "jag är röksugen, ses utanför om tre min." och sedan går man in var och en till sig utan och kan ha en lugn stund för sig själv tills man vill umgås igen.
Nu måste jag kolla om någon kan köra eller när bussen går. Jag måste planera. Jag måste packa ner ombyten ifall jag inte ska hem samma kväll. Jag måste våldgästa någon, känna mig lite påträngande - lite, lite i vägen hela tiden. Dessutom får jag ingen ensamtid alls. Jag måste spendera dygnet konstant med någon. Och den/dom med mig.

Åhh. Det känns så jobbigt. Funderar på att börja jobba fem-tio dagar i månaden så att jag hade haft råd med en bil. Då hade det förenklat ganska mycket. Förutom att jag inte alls tycker supermycket om att jobba. Men jag tror faktiskt att de skulle vara värt det. Får nog bli ett samtal till pappa nu. :)

Puss


Plugg-dag!

I am plugging med Sara idag. Vi flummar en del, men det känns som att vi kommer en bra bit på våra respektive arbeten ändå.

Inatt har jag sovit fem timmar. Mellan sex imorse och elva på förmiddagen. Jag går på adrenalin nu, på ren vilja att vara vaken. Sju timmar på två dygn är inte mänskligt för mig som vanligtvis sover tio-tolv timmar varje natt.
Men kul har jag, och jag får mycket gjort när dygnet har så många fler timmar.


Alkisar är vi allihopa, allihopa, allihopa...?

Jag och Hamrin har serie-maraton när Mjölby och Anna kommer in i lägenheten. Vi snackar en stund (om pantflaskor) och sedan går paret.

Jag:
Jag kände knappt igen Mjölby när han kom in! Haha!
Hamrin: Såg han annorlunda ut?
Jag: Näää. Jag fattade inte vem det var först bara.
Hamrin: Han var nykter...? Det kanske var det?

I'm alive

Tjolahopp tjolahej! Jag är så seg, så ni fattar inte. Jag sover inte på nätterna - alls. Inatt somnade jag vid tre och strax efter fyra vaknade jag av en hostattack och inte förrän nio imorse!!

Går kvällen var bra, det var toppen att Janet var med. Och såklart alla andra också, typ Björn som kom sjuttioåtta timmar före alla andra, bara för att han är bäst i världen och jag inte ville vara själv med Jonas polare. ;) Men det hände inte så mycket, min utklädand fuckade upp sig totalt. Däremot sminket blev sjukt bra, är totally inlööööv i mina nya ögonskuggor! :) Men såklart finns det inga bilder på det. Hehe.

Nu ska jag kika vidare på film här hemma hos Hamrin! :) Puss


Huvudvärk!

Godmorgon!

Idag är dagen som jag sett fram mot flera veckor. Jag är sjukt otaggad. Min hosta har lugnat sig, jag köpte mer medicin igår, så det känns bra. Men huvudet! Omg! Huvudet exploderar typ!

Hade jag kunnat ställa in skiten så hade jag gjort det, men nu kan jag inte med. Det kommer ju bli kul sen när vi väl är igång!
Så nu blir det dusch - piggna till - åka till Trollis som gäller.


Hur länge väntar man?

"JAG HATAR när du inte hör av dig och JAG HATAR att det bara funkar när det passar dig. JAG HATAR att jag inte förstår dig och JAG HATAR att du inte känner lika mycket för mig som jag känner för dig".

Ett sms som sändes från en mycket tragisk tjej till en väldigt fantastisk kille för ett par veckor sedan en sen lördagsnatt med alldeles för mycket vin. Hon skyllde på alkoholen, men jag är helt säker på att hon känner likadant då hon är nykter.

"Du förstör mig"


Fredagsmys

De kvällarna som jag är ensam hemma, även om det inte är fredag som det är idag, brukar jag mysa till det lite extra och laga god mat och tända ljus för att få den där berömda egen-tiden, som alla coola bloggare snackar om.

Ikväll är det dock varken mys eller mat som gäller. Vi snackar nässpray, halstabletter, hostmedicin och näsdukar i en enda röra. Och så jag, med en tofs mitt på huvudet, nattlinne och gose-sockar på. Inte så mysigt som man kan önska kanske...


Cha cha bloggen!! ;) Idag ligger jag bara ...

img_0283 (MMS)

Cha cha bloggen!! ;) Idag ligger jag bara hemma och tränar. Jo, men man kan kalla det träning, varje gång jag hostar så skriker jag typ av smärtan från träningvärken i min mage. Så det så. Jag har ställt in mina planer för ikväll och just nu är jag tillochmed lite osäker på planerna för imorgon. Men jag hoppas det blir bra, ett dygn i sängen bara, så hoppas jag att jag är fit for fight sen! Puss!


Min dag

- Jag låg i sängen till 15 ish. Hostade ut lungorna och jag funderar allvarligt på om jag hostat mig till en spricka i revbenen.. Nä, jag överdriver. Typ. Jag har faktiskt ont i revbenet. Kan mycket väl vara brutet.

- Jag åkte till Trollhättan, mötte upp Jonas och försökte förbereda för lördag. Funkade sådär.

- Jag köpte upp halva Apoteket. Inatt jag tänker jag inte hosta. Eller aah, de gör jag, men hittills inte lika mycket.

- Jag var på Kåren en dryg timma. Hade taggat som tusan för den här kvällen, men det sög - allting suger när man är sjuk.

- Jag och Jonas gick hem till honom, köpte med oss grönsaker och dip och såg Avatar. Jonas gick och la sig mitt i filmen och har nu sovit drygt två timmar. Han snarkar. Jag sover på soffan. Ja, det är sant. Det är så vi jobbar.

Detta var hela min mycket spännande dag. Yeah! Om jag inte slutar hosta imorgon tänker jag råna Apoteket på de dyra varorna (som jag prioriterade bort idag för jag är fattig student) och om jag hostar även imorgon natt så tänker jag skjuta mig i huvudet. I PROMISE!

Sov gott! 💜


Inatt testade jag på olika huskurer som sk...

img_9622 (MMS)

Inatt testade jag på olika huskurer som skulle hjälpa mot hosta. Varm choklad (gjord på kakao) funkade sådär. Skivad gul lök inlagd med socker, var bara vidrigt. Dricka olivolja - hjälpte helt klart inte. Te hjälpte inte. Jag hade ingen honung hemma, så det kan ha berott på det. Jag vaknade halv tre och sista gången jag kollade på klockan var den kvart över sex! Fatta hur mycket man hostat då eller!! :( Idag är prio ett att köpa hostmedicin/halstabletter/whatever som hjälper mig att INTE ha det som inatt inatt


Till mina grannar

Kära vänner!

Det är inte åska. Det är inte heller jordbävning, trots att det skakar i väggarna. Då ni hör mig gråta, beror det inte på att jag är ledsen och det ni hör är inte tårar. Det är jag som försöker andas genom allt mitt snor. Papperstussarna som nu börjar trilla ut från min lägenhet, beror inte på att jag förbereder en brand. Jag har bara snutit mig lite.

Ja, nu skakade väggarna lite igen, jag är ledsen om någon tavla trillade ner eller så. JAG HAR BARA SÅ GALET MYCKET HOSTA!


Vad tycker ni om mitt söta kort jag fick a...

img_9331 (MMS)

Vad tycker ni om mitt söta kort jag fick av mitt lilla hjärta på min födelsedag. Jag älskar att kortet är tryckt för typ en begravning, överst står det tryckt: "med varmt deltagande i sorgen!" Han stöttar min sorg över att vara 23! Hahahha! Min störda kompis, jag älskar dig också! :)


Frusen!

Somnade om vid tio imorse efter att ha knarkat ett gäng tabletter, man vaknar så där äcklig och svettig hela tiden och när febern går ur en, ueeewk!
Hostan är dock densamma, och jag kan inte ligga ner för då kvävs jag av mitt snor. Kul va! Så jag sover sittande.

Nu ska jag försöka hålla mig vaken en stund så jag kan plugga inför tentan imorgon. Det kommer gå åt helt fel håll om man säger så...


Host, host.

Inatt har jag gjort slut på ett paket servetter, jag har kokat åtta koppar the. Jag har varit beredd på att koka ägg på min panna, när den var som varmast. Jag har hostat en miljon gånger. Jag har sovit tio minuter i taget. Totalt sett kanske två timmar.

Vad skönt att bli ordentligt sjuk nu tre dagar innan min fest. Verkligen.


Det går inte att förklara...

...men det är någonting som är så fel. Jag har haft supersköna dagar sedan i torsdags, allt med mamma, kvällarna och nätterna med Han, så mysigt på julbordet med kusiner och farmor, släktkalaset på torsdagen, lunchen med tjejerna igår. Och gårkvällen var toppen. Mina fina, fina vänner. Så lycklig jag blir när jag tänker på er.

Och dagen idag har också varit toppen, jag var kvar i Trollhättan inatt och imorse tittade vi på den senaste Shrek, sen åkte jag och lunchade med kära, gamla frugan, Janet, gick hem och pluggade ett par timmar, träffade frugan igen och stack ut till Torp. Kom hem själv, kollade på tv, lagade mat. Hade det rätt skönt med mig själv liksom. Trivdes.

Och BAM. Så smäller det och jag känner mig totalt övergiven, uppgiven och bara helt knäckt. Tårarna slutar inte spruta, jag börjar älta min "kärleks"relation som jag inte mått dåligt över på flera dagar, blir illamående över att jag ska jobba imorgon, jag blir skakig, skriker rakt ut när tanken slår mig att jag kanske inte kommer klara skolan om jag inte rycker upp mig själv, vräker i mig mat, får ångest över maten, försöker kräkas, gråter ännu mer när jag misslyckas. Äter mer. Tittar på tv, lugnar mig, tårarna rullar bara sakta då och jag kan älta problemen utan att vilja hoppa från balkongen.
Det här är så extremt jobbigt! Vad är det för fel på mig!? Det värsta är över på en timma eller två, men det ska inte behöva vara så att man inte kan kontrollera sig själv! Man ska inte behöva må så!!!

Slänger upp en bild från igår på mina finingar, för att lätta upp stämningen lite, bilden är lite suddigt, men äh, ni är la inte så kräsna! ;)
Puss


Kär, men mest galen

Jag har helt förälskat mig i femmans program "kär och galen", så himla skönt program!! Blir galet sugen på att gifta mig, såklart inte i tv, men ändå! Älskar början av avsnitten då man får se frierierna, då pirrar det i magen! Haha!


Julbord 4/12

I söndags var jag, mina två kusiner, deras pappa och farmor som var ute på Härröns Magasin för att äta julbord. Och det var sååå mysigt, jag har sedan länge bestämt att jag ska gifta mig i den där restaurangen och nu är jag mer taggad än någonsin! ;)

Julbordet var uppdelat i sju "delar", började med SILLavdelningen (då åt jag ett knäckebröd och två ägghalvor med kaviar), fortsatte med LAXavdelningen (jag åt ytterligare ett knäckebröd och en ägghalva till). Steg tre var SKALDJUR, haha, jag vet, jag dör. Jag fick i mig tre räkor och ett knäckebröd. (Och var även nära på att få i mig en mussla). I del fyra kom KÖTTET, både jag och min kusin Olof gick loss och käkade skinka! Hihi! Det fanns även apelsininlagd anka, som smakade ganska gott. Sen massa annat kött som både såg och smakade lite läskigt. Som femte station var det VARM MAT; korv, köttbullar, Jansons och allt de där. Som steg sex var det OSTbricka. Och som sista steg, nu dör jag lite inombords...EFTERRÄTTER. Äggost, ris à la Malta, nötter, knäck, pepparkakstiramisu, godis av flera sorter.. Jag kan rabbla rätt länge. ;) Sjukt gott och jag gick proppmätt ifrån julbordet.

Tack så hemskt mycket, min fina farbror, för att du bjöd med mig på detta!


Lyxar till tisdagskvällen med kamben och j...

img_8611 (MMS)

Lyxar till tisdagskvällen med kamben och julmust. Känns bra att vara hemma igen!


Igår hade jag en helt underbart härlig dag...

img_7160 (MMS)

Igår hade jag en helt underbart härlig dag! Vaknade upp med världens mysigaste människa, åt lunch med mina tjejer i Stenungsund, åkte till Trollhättan och blev "sjungd" för av sexet och sedan drog vi några stycken ut och kalasade med lite öl och fest. Ni är så himla underbara, jag hoppas ni vet de! Jag är så glad att ni finns där och aj löv jo evryboodu väry mycket!


Tack SIS'

Min syster ringer för att "gratta" mig:

Syster:
Hur känns det att vara gammal?
Jag:Tack, det känna ungefär som det kändes igårkväll och jag var tjugotvå!
Syster: Och rynkorna, är de djupare?
Jag: Käft!
Syster: Börjar minnet svika?
Jag: Jag lägger på nu...
Syster: Nej, nej, Emelie, vänta!
Jag: Ja, vad är det?
Syster: Hur känns det i lederna!?
Jag: Hejdå, vi hörs imorgon.
Syster: Ja, om du lever till dess, de vet man då aldrig i din ålder...

Tjugotre

Idag är jag 23 år. Det är fett najs. Förutom att jag vaknade halv sex av världens jobbigaste alarm (han ställer tre stycken klockor varje morgon!!) och nu inte kan somna om så är det bra iallafall.
Och att sängen, som är så varm och mysig när man är två, blir så kall när han går till jobbet och hans armar försvinner runt mig.

Och så kurrar magen, men nu är det slut på klagandet! ;)

Om ett par timmar blir jag hämtad av tjejerna, vi ska äta lunch tillsammans innan jag försvinner tillbaka till Uddevalla. Jag har inte träffat tjejerna på flera veckor så det ska bli grymt att få umgås lite med dem!

Nu ska jag försöka somna om! ;) Lägger upp en bild från ett av godisborden igår när vi var på julbord! Så gott!


Noll tid

Jag har varit på julbord, umgåtts med mamma och nu är jag liksom väldigt upptagen.

Imorgon blir en bra dag! <3


Puff?

Jag har haft en rätt bra, men väldigt slapp dag, har i princip pluggat hela dagen. Och druckit enchinagard (stavning?) för att få halsontet att försvinna. Mamma tror på sånna där huskurer, så det är säkert bra! ;)

Nu på kvällen har jag och mamma suttit med varsin telefon och spelat Wordfeud mot varandra. Någon annan som har haft en lika spännande dag som jag? ;) Haha!!


Lördag

Vaknade med värsta halsont och värk i örat, pallar då inte bli sjuk nu när jag fyller år och allt! ;) *ååh, jag borde sluta tjöta om min födelsedag, så spännande är den inte* Haha!

Nu ska jag sätta mig och plugga ett par timmar, tenta på torsdag och jag tänker fixa den!!! :D
Puss

(Bild på maten som jag åt igårkväll, varm smörgåstårta - sjukt gott!)


Igår!!

Jag bloggade ju inte igår, och ni undrar såååklart vad jag gjorde! ;)

Jag var hos läkarn på morgonen, så himla skönt att mamma var med! Jag ska få en ny tid hos någon ännu bättre specialist, så "vet" ni hur det ligger till med den saken. Ingen diagnos än alltså.
Sen gick jag och mamma lös, brutalshoppade (för mammas pengar) och jag fick nästan allt jag pekade på! ;) Såklart blir det som födelsedagspaket så det är inte så att jag vanligtvis får allt jag vill ha, haha. Iallafall blev jag en tröja, trosor, en ny bh (med supermegainlägg) (jag kommer ha boobies à la Alexandra i fortsättningen! 😜), en parfym och lite sånt där annat fix och trix rikare tack vare shoppingturen. Perfekt!! TACK ÄLSKADE, UNDERBARA MAMMA!

På kvällen var vi på kalas hos mormor, det var lyckat, trots min idiotmorbror som jag skrev om i tidigare inlägget. Faktiskt så var det kul att träffa släkten, det är ganska sällan som jag gör det. (Men jag kommer fortfarande inte släppa att vissa personer är fullständigt out-of-control i min släkt...)

Vid nio stack jag från kalaset och gosade ner mig på min favoritplats i hela världen, tillsammans med en favoritperson såklart. Somnade helt utslagen vid sex imorse och åkt hem till mamma igen vid nio imorse! Ja, jag har varit lite trött idag. Ja, det var värt det och ja, jag skulle göra om det vilken sekund som helst ❤

Nu ska jag fika med mamma, hon har bakat tårta för att fira min födelsedag! Visst är hon fantastisk!



(Förresten, jag fick en kommentar här häromdagen om hur mycket kanel jag har på min gröt egentligen. Här är svaret:)


Denna förbannade vikthets

Det värsta med att komma hem och träffa släkten är att en del personer i min släkt inte vet hur man ska bete sig. Visst, jag har gått upp i vikt sen vi sågs senast, men snälla människor - sånt vett har man väl att man kommenterar inte sånt?

Förstår ni hur kränkande det är att inför flera stycken få höra "Emelie, du har gått upp i vikt! Vad väger du egentligen? 75, 80?" Han sa det på samma sätt som om han frågade vad klockan var, typ. Som om det är något man gärna pratar om.

Det känns så extremt pinsamt att skriva ut egentligen, men jag måste få ur mig skiten. Det känns så förnedrande att inte kunna få trivas i sin egen kropp, innan har jag tänkt att det kanske bara är jag som ser det, men så är det alltså inte. Så pinsamt att bli påhoppad framför andra. Så pinsamt att han inte har bättre vett, han som är vuxen, känt mig och vetat mina problem hela livet. Jag skäms lika mycket å hans vägnar som jag känner mig äcklad av mig själv för att jag tillåtit mig själv bli ett fetto som det är okej att hoppa på offentligt.


Började dagen med att baka Lussekatter med...

img_2430 (MMS)

Började dagen med att baka Lussekatter med mamma. Strax kommer farmor, mys mys mys!


Imorgon!

Imorrn kommer mamma hit. Jag har inte träffat henne på flera veckor så det ska bli så himla mysigt! Dessutom blir det antagligen ett litet kalas hos mormor imorgon, för hon fyller år.
GRATTIS MORMOR! ;)

Men först, på morgonen, blir det läkarbesök. Ska bli intressant att se hur det slutar, jag är ganska nervös och har lite ångest över det. Och så ska ju mamma med, hur många (nästan) 23åringar tar med sin mamma till doktorn? ;) Men det är nog bra, jag behöver det, annars kommer jag bara faila och låtsas som att allt är bra och så blir det kaoz igen.

Men nu blir det läggdags iallafall, ska ju upp tidigt imorgon (läkartiden är vid nio) haha! Puss


RSS 2.0