Shiiiiiit

Jag är helt död. Jag trodde Core skulle va ett rätt enkelt pass, lite situps och kanske någon armhävning, men det här är ju helg vidrigt! Min kropp är helt skakig, jag bryter nästan ihop. Efter passet körde vi dessutom några minuter på crosstrainern och jag körde med höga ben för att få med lite extra på ben och rumpa också och nu klarade jag inte ens av att ta mig upp för trapporna ordentligt. Helt sinnes. Jag är död. Imorgon går vi på det igen. I love this, hejdå fetma!!

Måndag - ny vecka, nya utmaningar

God morgon, god morgon!
Pigg och glad denna morgon och ska precis sticka iväg till gymmet för att köra ett S-Core pass och sedan lite band efter det. Ska bli skitgött, är riktigt taggad faktiskt! Idag börjar jag på riktigt med träning och bantning igen, får se hur de går den här gången, men vi får hoppas på det bästa. Jag tänker inte köra någon speciell diet nu, LCHF va skitjobbigt med tänkandet hela tiden och ekonomin räckte inte till om man skulle köpa "de bästa" varorna hela tiden, det är faktiskt väldigt dyrt med fett! Jag ska inte köra pulver heller, för det var aptråkigt. Jag tog inte ens pulvret de sista dagarna, för de smakade äckligt och jag var ändå inte hungrig och blev ändå inte mätt. Så då åt jag ingenting och då blev jag svimfärdig istället. Nu tänkte jag köra på mindre portioner, vettig mat. Frukt och grönsaker, inte chips, godis eller läsk och sånt skit. Nu kör vi nyttiga klubben här! Jag säger det igen; wish me luck!

krama mig

Jag fortsätter på mitt lilla kärlekstema som jag startade upp tidigare ikväll tydligen. När man inte kan få fram orden så är det så härligt med bilder.
De här är några av de skönaste jag har hittat ikväll. Man blir liksom varm och gosig när man ser dem.

ÅÅÅÅÅH, vad jag vill kramas just nu!!!

 









Love

Inne på Denise Rudbergs blogg hittade jag den här roliga listan, eller egentligen så är väl inte listan så himla kul, men hennes svar är så himla sköna. :) 

Det är sånt här man får skriva på bloggen när man inte gör något vettigt på en hel dag och inte har något spännande att skriva om... ;)

Är du i ett förhållande?
Nej.

Har du kysst någon idag?
Nej.

När går gränsen vid otrohet?
Jag tycker att det går vid fantasier om "normala" människor, alltså inte typ Jessica Alba eller någon annan orealistiskt tjej, men jag hade inte lämnat någon för det. Men hade det kommit fram att min pojkvän tänker mycket på eller fantiserar om andra tjejer som vi känner, så hade jag funderat på om någonting var fel i förhållandet. Fysiskt sett skulle jag säga att otrohet går vid en kyss på munnen.

Är du romantisk?
Jag vill tro att jag är det, men jag tror att ärligt talat att jag är lite för blyg för att vara det ibland. Eller så har killarna varit fel, för att ha dukat upp en romantisk middag och ha på sig sexiga underkläder har aldrig fungerat för mig.

Hur skulle du beskriva den perfekta partnern?
Alltså, är man kräsen blir man utan..... Haha. Nä, men personkemin tycker jag är det viktigaste. Sedan är det ju naturligtvis inget minus om han är snygg, rik, välvårdad, har lite hår på bröstet, kan dansa, är romantiskt, grym i sängen, snäll, omtyckt av mina föräldrar och syskon.

Hur skulle du beskriva dig själv som partner?
Oj. Jag är nog som en kompis, skulle jag tro, fast en med mycket mer sex och lite svartsjuka. Och lite pms ocksåm för att vara riktigt ärlig..

Vad är viktigt i ett förhållande?
Att man kan prata om "allting" med varandra och att man har roligt tillsammans. Jag har alltid haft väldigt roligt med mina pojkvänner och vi har alltid varit väldigt nära vänner.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?
OM jag har.

Har du lekt med någons känslor?
Det händer.

Hur många har du varit ihop med?
Ihop som i förhållande? Fyra stycken, varav två av dem var seriösa.

Länge höll ditt längsta förhållande?
Fyra år nästan, med två uppehåll på ca en månad var.

Hur länge var ditt kortaste?
Tre månader.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
Jag trivs med att vara singel på ett sätt, att rå om mig själv. Kunna ta en promenad mitt i natten utan att behöva väcka någon och säga att man går ut eller att röja rejält en lördagkväll på dansgolvet utan svartsjuka. Och flirta är bland det roligaste jag vet. Men självklart saknar jag någon att pussa och kramas med varje dag, att laga mat tillsammans, skratta ihop eller någon som man kan berätta allt för och känner en bättre än alla andra.

Är du en bra pojk/flickvän?
Jag är totalt underbar och fantastisk på alla sätt. Det är därför jag är singel. Haha. Nä, men jag är rätt hyffsad skulle jag tippa på. Lite envis, har jag fått höra, men jag tror jag har mognat och lärt mig prioritera en del sedan dess.

Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)?
Mjölby.

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?
Arton - nitton år typ. De gifte sig när de var tjugotre tror jag.

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn?
Nej. Däremot hade jag kunnat tänka mig att göra en tatuering tillsammans med min kärlek, så att vi har varsin på samma ställe på kroppen och som betyder något speciellt för oss. Inte ett datum, namn eller något, men något symboliskt.

Har du mest blivit dumpad eller dumpat?
Av mina fyra "förhållande" har jag gjort slut två gånger, blivit dumpad en och gjort slut tillsammans en gång. Typ. Däremot blir jag dissad oftare än jag dissar, tror jag.

Hatar du ditt ex?
Verkligen inte, mina ex är väldigt fina människor och jag hoppas att de är jättelyckliga idag.

Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen?
Precis efter uppbrottet? Absolut, men definitivt inte längre.

Har du kvar någonting från dina gamla förhållande?
Ja, lite småprylar. Någon tröja och mysbyxor. Och en kastrull, haha.

När du vill ha någon, vad gör du?
Fel.

Bästa raggningsrepliken?
Nä, det finns inga.

Hur skulle den perfekta dejten se ut?
Shit. Nu spårar fantasierna iväg. Jag skulle vilja börja med en avslappnad fika på stan en varm sommardag, sedan kanske en promenad (längs havet...guuuuud, så romantiskt) och att sedan gå hem, sätta sig på balkongen och titta på kvällssolen och dela en flaska vin. Sedan avsluta kvällen sent, men var för sig. Jodå, man ska hålla på sig, har jag hört. 

Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv?
Oj. Pappa antagligen.

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då?
De flesta killar jag träffat har varit otrogna, i de fallen har jag varit dum, blåögd och sårad och stannat kvar. Nu tror jag att jag hade lämnat direkt. Jag hoppas det iallafall.

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?
Ja. När jag var liten hade jag mitt gigantiska drömbröllop planerat, men nu skulle jag absolut kunna tänka mig att ha ett mindre bröllop och kanske resa iväg eller så.

Vill du ha barn?
Absolut. Två eller tre stycken har jag tänkt mig; Adam, Noomi och Esther.

Blir du lätt kär?
Lätt och lätt, jag har inte svårt för det. Och jag blir oftast mer kär i fantasin än i killen. Jag är mer kär i kärleken än i något annat för tillfället.

Vad faller du för?
Självförtroende. Charm. Leendet och ögonen. Och sen att man "klickar" och känner sig bekväm och enkel.

Vad är det mest avtändande du vet?
Äckliga händer och svettlukt.

Hur viktigt är det att man har något gemensamt?
Jätteviktigt, tycker jag. Sedan om man skapar sig något gemensamt intresse eller om man hade det från början är mindre viktigt.

Har du fått ditt hjärta krossat?
Ja.

Hur raggar du?
Det gör jag inte. Flirtar absolut, men raggar är inte mig grej.

Har du en “utseendetyp” hos killar?
Nej, inte utseende. Däremot har alla killar jag "träffat" varit väldigt utåtriktade och självsäkra. Det tycker jag är jätteviktigt och väldigt attraktivt.

Vem var din första kärlek?
Oj. Martin, hette han. Vi gick i samma klass mellan förskolan och sexan. Jag trodde att vi skulle gifta oss bara för att han hade samma namn som min pappa och jag ville bli precis som min mamma och gifta mig med en Martin. Haha.

Vad tycker du om att ligga på första dejten?
Det har faktiskt heller aldrig hänt. Å andra sidan har jag faktiskt aldrig varit på en riktig dejt heller så det kan ju faktiskt bero på det...

Vad tycker du om one night stands?
Det är inte riktigt min grej, tro det eller ej.

Är kärlek allt i livet?
Ja.


Gårdagens bästa händelser.

Jag ligger fortfarande och tycker synd om mig själv, men tänkte nu att shit - nu rycker jag upp mig och utvärderar de bästa/roligaste/pinsammaste händelserna ifrån igårkväll. Det är ju så himla kul att vara nykter när alla andra är fulla!

Roligaste: Norris ska hjälpa en kille som druckit ett par droppar för mycket. Norris ropar åt några andra "bor ni på Elefanten?" - Ja, svarar de. Norris undrar om killarna kan ta med honom hem då. Det kan de, säger en av killarna, men påpekar att killen bor inte där. Norris tittar på den fulle killen. "Bor du inte på Elefanten?", frågar han. "Du sa ju att du gjorde det när jag frågade!!" Killen försöker lyfta blicken och titta Norris i ögonen. "Jag orkade inte svara nej....." blir hans svar. Det är tydligen mycket jobbigare att svara nej än ja.

Bästa raggningsreplik: En kille kommer fram till mig: "Hej, jag har inga armar." - Okej, svarar jag och tittar frågande på hans armar. "Vad ska jag göra åt det?" Killen fnissar lite och ler (sjukt fult): "du vet...utan armar kan man ju inte runka..." Jag tittar på honom, känner nästan lite medlidande för honom som inte hade något vettigare att säga. Dessutom rodnade han så gulligt. "Men du har ju en mun (som inte har så mycket vettigare saker att göra, tänkte jag säga fast det gjorde jag inte), den kan du ju använda!!" Killen tittar på mig, han ser skitledsen ut. Sen går han. Jag gissar på att han inte fick ligga igår.

Skadeglädje: Pärres fylleångest som han hade hela kvällen. Det gjorde min dag.

Jag gjorde bort mig:En bekant kommer fram, kramar mig och säger att hon fyller trettioett om ett par veckor. "Jag lider med dig", svarar jag. Jag kunde ju ha uttryckt mig lite snyggaste och behövde ju inte spä på hennes åldersnoja...

Så, de här kan nog ha vart de roligaste igår, tillsammans med en massa andra stunder då. Fina människor det finns, jag blir glad av att jobba med er!! <3 Nu ska jag ut på promenad!

Söndag.

Jag vaknade upp för någon timma sedan, kom hem vid femtiden inatt från kåren. Jag är ganska hungrig och väldigt trött. De är nog därför som jag inte riktigt pallar med den här dagen.
Igår betalade jag räkningar. Jag har hundrafyrtio kronor att leva på den här månaden. Det är inte värt ett skit alltså. Jag kommer inte kunna köpa mat. Inte röka. Jag kommer inte kunna tvätta för jag har slut på tvättmedel. Helt seriöst så suger livet verkligen just nu. Imorgon ska jag börja banta har jag lovat mig själv, på riktigt. Det är snart (april) Herrmiddag och då tänker jag inte ha ett uns fett på kroppen. Det kommer jag säkert ha, men jag vill inte. Iallafall, därför tänkte jag gå ner och köpa godis nu, för att liksom känna att de här är sista gången på sinnessjukt länge som jag får ära godis!! Och vad händer?! Jag har inte råd! Jag har inte råd till en enda fucking fjuttig godisbit.

Jag tycker så himla synd om mig själv, fast det borde jag egentligen inte göra - de här är ju livet med att vara student. Man ska vara helt fucking pank liksom. Men det är så elakt ändå. Vi lånar ju ändå de här pengarna! De är ett LÅN vi tar för att kunna leva och inte ens om vi snålar har vi råd. Varför inte låta oss låna mer pengar?
Jag vet, nu tänker ni att jag borde jobba och sådär, det skulle jag hinna och det skulle vara värt det. Det är bara det att jag kan inte lägga in mig på ett rullande schema på jobbet, de skulle störa skolarbetet och andra viktiga aktiviteter också. Dessutom, när jag väl bokar pass så blir jag avbokad ifrån dem. Vad ska jag göra då liksom?!

Så, nu har ni fått höra "morgonens" klagan ifrån en liten brud som är fruktansvärt ledsen och deprimerad idag. Dessutom ska jag sälja bilen. Shit. Nu rinner tårarna.

Me, me, meeeee.

Jag har haft en mycket arbetssam dag, sminkat mig, lockat håret och lite sånt där. Totalt misslyckat faktiskt, men jag kände mig lite söt förut så jag ställde mig för att ta lite egopics. Så här illa blev det.

Men förhoppningsvis kan detta göra er lite glada.... Skadeglädje är ju den enda sanna glädjen!



Först tänkte jag spela lite söt, men då blev det bara suddigt.


Sen försökte jag mig på att le, men då trillade jag nästan ur bild.



En pussbild? Inte konstigt att jag aldrig får pussas... ;)



Och så det här avslutet på bildserien. Jag är en seriös människa. Oh ja. En vacker sådan. För skönheten kommer inifrån, säger de som är fula. Alltså jag.


Trist

Dagens insikt:

Det är sjukt tråkigt att laga mat ensam, det tar tid (nästan en timma i det här fallet) att laga och typ ingen tid (vi snackar maxMaxMAX tio minuter) att äta. Skittråkigt.

Lördag

Igår hade vi myskväll med bio, lyckades se "Min låtsasfru" för killarna som skulle hämta ut biljetterna till den film vi egentligen skulle sett, åkte fel med spårvagnen. Jag var skitnöjd! :D Efter filmen åkte jag och Josefine ner till Stenungsund, fikade på donken i två timmar och sedan på Burger King i två. Hehe. Var så himla trött i bilen hem så jag trodde jag skulle somna, de blev ju inte mycket sömn natten innan.

Idag väntar massa småärenden innan jag ska iväg till kåren om fem-sex timmar och jobba hela natten typ. Kul kul.
Hörs av senare, nu ska jag ut på stan! :) Puuss!

De senaste dygnet...

Den här dagen har jag inte fått många knop gjorda, jag gick och la mig halv sex imorse och av någon idiotisk anledning hade jag ställt klockan på 11:15 för att kolla på Top Model. Haha.
Efter mötena igår i Trollhättan åkte jag förbi Björn och Mjölby vilket resulterade i en vinkväll hemma hos Pärre till slut. Vi kom hem till mig vid två-tre tiden inatt och så satt vi och tjärade fram till halv sex då vi faktiskt gick och la oss - inte däckade! Hahah! *stolt tjej*
Så idag har vi kollat på film, ätit Kinamat och sytt på åvvarna. Min är typ klar nu.. :) Strax ska jag göra mig iordning för att sticka till Göteborg och gå på bio! Ska bli skitmysigt, jag älskar att gå på bio!! :) Puss!

Wallander

Jag jobbar faktiskt inte speciellt mycket för tillfället, de måste jag erkänna. Istället har jag filmdag med Pärre. Hehe. De finns ju så himla många bra Wallander-filmer som bara mååååste ses. Höhöhö. Wallander is the shit.

Hemma

God morgon!
Ser ni vad klockan är?! Så här tidigt har jag inte varit vaken på flera veckor! Anledningen till att jag är vaken nu är för att jag ställde klockan på åtta och tänkte åka till Trollhättan och plugga hela dagen innan jag har möten där. Men så kommer inte fallet bli, tyvärr. Istället kommer jag ligga kvar här på soffan och jobba hemifrån ett par timmar och sedan åka till mötena. Åh, vad underbart det är; att jobba hemifrån alltså...

Alla singlars dag ffs!

Bättre sent än aldrig, eller hur? Här är några av bilderna ifrån Alla Singlars Dag förra veckan.



Tina, Marie och Emelie



Jag och Kajsa (vi spenderade natten tillsammans också...de ni.. )



Mjölby gillar Aurora. Minst sagt.



Världens två bästa Emelieor. Bara så ni vet.



Björn och Tina.



Jag och den enda hunden på jorden som jag kan tänka mig vara nära.



Pärre och Mjölby.

Ear cuff

Jag har föreläsning just nu. Sjukt segt. Mina ögon håller på att falla ihop och jag längtar bara tills den här dagen är slut och jag får komma ut i solen. Senare idag blir det antagligen middag och plugg&sy kväll med Pärre och Josefine så det ser jag fram emot!!
Det är helt sjukt vad kul (fast lite segt) det är att sitta och sy på märken på min lilla åvve. Haha, det blir inte så snyggt men jag är ju inte den som är den. Fast de visste ni nog redan.

Tidigare idag beställde jag hem lite nya smycken, bl a en grymt läcker ear cuff. Kommer ifrån JFR.se


Den här kommer att pryda mitt öra någon gång inom den närmaste veckan. Guuuud, vad snyggt!!

Ånger

Detta ångrar jag under natten:

- Att jag inte stängde fönstret i köket. De släpps in gött mycket kyla i lägenheten när de är en sådär femhundratrettio minusgrader ute.
- Att jag inte kissade innan jag gick och la mig. Som ni läste på ovanstående punkt så är det rätt kallt att springa upp och kissa nu på morgonen. Vågar knappt kissa faktiskt, de kanske fryser till is.
- Att jag laddade ner Bakery Story igen! Enda skillnaden mot förra gången är att jag inte vaknar av alarmen den här natten. Antagligen har jag isbitar i öronen och det är därför jag bränt massa kakor inatt.
- Att jag ligger här och bloggar istället för att gå upp, kissa, stänga fönstret och sedan börja göra iordning mig....... :/

Sry

Nä, de här är ju bara fööör pinsamt. Attjag inte uppdaterat idag heller. Usch och fy för mig. Det kan ha berott på att jag har fikat fyra timmar med Malin på Cactuz och sedan stuckit direkt till Trollhättan för att du på märken på min finfina åvve. Sen fikade jag med Josefine och Björn. Sedan åkte jag hem till Josefine och skulle fortsätta sy och ha myskväll och sova över, men blev utslängd för viktigare personer... Höhöhö, jag hänger ut henne på min blogg. Haha! ;) Men nu har jag kommit hem och direkt vänder jag mig till er. Ser ni nu att ni är viktigast för mig? Ohja, att ni är! Nu ska jag sova. PUSS!

Så här mitt i natten...

...tänkte jag berätta vad jag saknar mest av allt just nu.

- Att kunna bita på naglarna. Seriöst, jag har inte bitit på naglarna på nästan fyra veckor (mina akrylnaglar håller alltså sten(haha)hårt) och jag får erkänna att jag saknar det lite så här mitt i natten, även om jag är glad att jag kommit ifrån det också.
- Josefines säng. Jag sov ju hos henne två nätter förra veckan och kom fram till att hennes säng är otroligt mycket bekvämare än min.
-Sunset Beach och Melrose Palace. Vad hände med de där programmen? Jag har kollat på ett avsnitt av Big brother (de söööög, iår också) och nu pågår någon tävling om att vara "sämsta pojkvännen" på kanal 11. Man kan då tävla om allt....
-En arm att sova på. Helst med tillhörande manlig kropp naturligtvis.

Goooood natt igen!

Dagen som varit och lite vänskapstankar.

Gud vad härligt att se att ni är tillbaka efter helgens bravader, det är sjukt otacksamt att vara bloggerska på helgerna, för då är ni såå himla upptagna ju och hinner inte med mig. Även om jag framförallt bloggar för min egen skull (de är därför ni får stå ut me de där tragiska nattliga inläggen ibland) så är det ju ändå "roligare" när man vet att de är fler som läser. Men. Nu är ni tillbaka och jag också, jag har vart riktigt kass och borta de sista men nu är jag här för er igen. Jag har nämligen raderat Bakery Story. Jag känner mig levande igen. Score.

Så, dagen har vart awesome. Jag började dagen med lunch och fika med Svante. Hur trevligt som helst, massa prat och skämt som alltid; "om man byter ut alla väggar mot dörrar blir det mycket svårare att gå in i väggen...." Haha. Ni tycker inte om min humor, men jag gillar er ändå. Och framförallt gillar jag min humor. :) Dagen fortsatte med brandutbildning på kåren och sedan möte med Västsex. Klämde in ett pyttemöte, eller mer en introduktion av Phestverket också. Jag vill också berätta att jag är totally awesome på att spela biljard. Finns sjukt snygga bilder av mig på fejjan nu, höhö. Not.
Efter mötet tog jag, Svante och Sås en "fika" på Max, fika är ju tha shit liksom och man kan aldrig fika för mycket. :) Efteråt skulle dom ha grabbkväll (oooovanligt) och jag blev lika bitter som alltid över att jag inte är kille!! Det är faktiskt skitjobbigt att vara tjej och inte trivas speciellt bra med tjejkvällar!! De allra, allra flesta av mina kompisar är faktiskt killar, jag kan räkna mina riktigt nära tjejkompisar på en hand (på typ ett finger faktiskt, tragiskt nog), men mina killkompisar tar otroligt mycket mer tid av mitt liv. Det har alltid varit så, trots att jag är väldigt brudig av mig med hår och utseende och sånt där har jag aldrig trivts med att snacka mode, senaste väskan från något svåruttalat märke eller bakning eller något annat sånt där girlie, girlie. Då spelar jag hellre tvspel eller nått. Alltså, det betyder ju inte att jag inte har kul med tjejer, de är bara de att jag känner mig mycket säkrare med killar och har mycket roligare med sånna. Förutom när det gäller att skvallra, då saknar jag Jeanette sjukt mycket. <3
När jag var på väg hem från Trollhättan så ringde jag Pärre tog åkte hem till honom ett par timmar för att dricka te (fika) och prata ytterligare lite grann. Och nu kom jag hem för ungefär en timma sedan och ska kolla lite på tv innan jag ska somna. Imorgon är det en stor dag, förhoppningvis iallafall. Om jag vågar...... Och så ska jag fika med Malin.

Shit, vad långt de här blev. Imorgon blir det bättre uppdatering, kortare och fler. Lovely. Natt natt!

Jag lever

Asså sorry, mina små hjärtegull. De här spelet har stigit mig åt huvudet...
Men helt ärligt, jag har gjort andra saker också. Vi kan sammanfatta de senaste dagarna så här.

Fredag: Jag sov över hos Josefine, vi hade pre-tentafest i torsdags efter våran brutala pluggdag som vi hade under torsdagen. Vi vaknade upp vid tiotiden, relativt bakfulla och inte direkt på plugghumör men vi spenderade hela dagen med att kolla på föreläsningar via nätet och pausade bara för en lunch på Cactuz tillsammans med Elvir vid tretiden. Och så pausade jag lite då och då för att somna till också....
Lördag: Vi (jag och Josefine, jag sov där den natten också) vid halv sju och stack till Trollhättan för att skriva tentan. Jag vill inte säga för mycket, men jag får erkänna att tentan kändes ganska bra.. Men som sagt, jag vill inte säga att jag klarar den för då blir jag så besviken om jag skulle missa den. Efter tentan åt vi lunch ute och firade - man kan aldrig fira för mycket - innan vi åkte hem var och en till sig och la mig i sängen och nördade Bakery Story i fem timmar. Om ni skrattar åt mig nu kan jag berätta att Josefine gjorde precis samma sak, så garva åt henne samtidigt då... ;) På kvällen bestämde vi (jag och Josefine (alltid jag och Josefine of course)) för att gå ut en liten runda på stan så vi åt middag - och firade tentan en gång till - på Butlers och gick sedan vidare till Kullgrens och mötte upp lite folk där. Vi avslutade en väldigt mysig och rätt nykter kväll med kaffe på älskade McDonalds innan vi gick hem och la oss i min säng och stendäckade. (Jag hann dock ställa klockan på halv fem innan, för mina kakor i spelet skulle vara klara då...jag vet, spelet har tagit över mig...)
Söndag: Vi vaknade upp och Josefine gick hem nästan med en gång. Jag kollade på reprisen av Melodifestivalen och kommer typ gånger tre miljarder varje gång jag tittar på Eric Saade. Han är absolut min drömman (pojke?) för tillfället, han är helt otrolig. Så sjukt snygg faktiskt. Så himla fin att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men nu ska jag inte spåra vidare på det här..... Men ni håller med om att han är fin? Okej, nu släpper vi det. Typ. Iallafall, efter Melodifestivalen fick jag ett ryck och ringde min lilla fru och undrade om hon ville ta en fika. På okänd ort. Hehe. Jag saknade ju henne liksom, inte sett henne på typ två timmar... ;) Hursomhelst plockade jag upp henne med bilen och vi åkte för att ta en fika i Lidköping. Haha. Så där har vi spenderat hela dagen, åkt bil, kollat på Läckö slott, ätit lunch/middag på en rätt mysig (och den enda öppna förövrigt) restaurang i Lidköping. Det har vart en bra dag. :)

Så, nu ska jag fortsätta nörda mig med mitt älsklingsspel. PUSS!!!

Det är inte de att jag inte har något liv,...

img_3632 (MMS)

Det är inte de att jag inte har något liv, de är bara de att jag prioriterar bort det lite för tillfället...


Jag har öppnat ett café!

Jag har börjat spela Bakery Story på iPhonen och är helt fast. Jag återkommer när jag kan ta mig ur spelberoendet!

För er som har iPhone - ladda för allt i världen inte ner Bakery Story! Ni kommer inte ur det!

Vilken toppenfrukost vi kör på idag! Två p...

img_7895 (MMS)

Vilken toppenfrukost vi kör på idag! Två påsar chips och ett glas med treo. Perfekt mot en kväll som igår..... Nu fortsätter vi med plugget! Wohoo!


Vi har suttit och pluggat ett tag nu och u...

img_9237 (MMS)

Vi har suttit och pluggat ett tag nu och under tiden Elvir har haft högläsning ifrån anteckningarna har jag passat på att fixa naglarna. Jag har filat ner dem nästan en halv centimeter och målat dem i en sommargrön färg. Passar kanske inte tokbra ihop med rosa OnePiecen, men wtf, det är ju inte direkt som att jag kommer träffa någon idag ändå. Nu är vi inne på fjärde koppen kaffe och det är dags att fortsätta med plugget. Pussheeeei! ;)


Här får ni en dagens outfit. Jag är grymt ...

img_0691 (MMS)

Här får ni en dagens outfit. Jag är grymt snäll som bjussar på den idag. Applåd till mig, tackar tackar.


Blottarnas värld

Dagens absolut bästa hände nu precis:

En kompis har precis startat upp en blogg och länkar den från Facebook. Jag går in på bloggen och bestämmer mig för att kommentera och välkomna vännen in i bloggvärlden. Välkommen in i bloggarnas värld, skriver jag, och min fina telefon ändrar "bloggarnas" till blottarnas. Och jag skickar såklart kommentaren och ser det inte förrän efteråt. Shit vad jag skrattar nu. Men Kim, välkommen in i blottarnas värld. ;)

Vet ni vad som gör mitt liv perfekt, mina ...

img_1046 (MMS)

Vet ni vad som gör mitt liv perfekt, mina vänner? Den här chokladen. Jag älskar, avgudar och beundrar den; dels för att den är sjukt god och dels för att man blir sjukt illamående om man äter mer än fyra bitar. (och ja, jag fotar med vänsterhanden idag. Annars brukar jag ju göra tvärtom och fota med höger, men jag har tappat min nagel på vänster tumme och jag vill ju naturligtvis framstå som absolut perfekt i bloggen.... Och en perfekt bloggerska går INTE tre dagar utan alla tio akrylnaglar hela.) Höhö, godnatt me er! <3


Så här coola var vi igår när vi blev inter...

img_7716 (MMS)

Så här coola var vi igår när vi blev intervjuade för tidningen. Vi ser förskräckliga ut på bilden, men wtf - all publicitet är bra publicitet har jag hört! ;)


Ödets ironi

Jaha, och vad gör ni idag som är så viktigt att ni inte hinner besöka min blogg? Jag har bara en tredjedel av de läsarantal som jag brukar ha så jag hoppas att det är något riktigt viktigt ni har för er! ;)

Jag hade hoppats på att jag skulle kunna visa er ungefär åttatusen nya plagg som är på väg hem till mig ifrån Nelly.com, men tror ni att någonting har gått min väg idag? Näää, icke sa Nicke. Naturligtvis dog datorn när jag skulle klicka på "beställ". Dessutom satt jag ju på föreläsning så de va ju inte direkt så att jag kunde springa iväg och leta upp närmaste vägguttag så det var bara att tragiskt inse att det inte kommer några kläder hem till mig den här veckan. Självklart hade jag kunnat beställa hem grejerna när jag kom hem, men de hann jag inte. Först hämtade jag bilen (och betalade 3000 kronor för en himla service på den, så jag fick ju iallafall bränt mina pengar...), sedan åkte jag och handlade lite mat och sedan däckade jag i sängen. Och nu, när jag är pigg som en mört har Svante, Såsa och Plutten lånat med sig mitt internet ut till sommarstugan så nu är det för sent. Och ändå lika bra faktiskt... Jag har ju ändå inte råd att beställa kläder så de var nog ödet de här...
Nu har jag bäddat ner mig i sängen igen, de går "bra" filmer på både femman och sexan ikväll så jag kommer zappa mellan dem och sedan sova rätt tidigt så jag kan gå upp tidigt imorgon och plugga med Josefine och Elvir. Så, hej med er nu. Sov så gott!

Kass

Seriöst. Min dator suger. Jag har försökt ladda upp bilderna ifrån i måndags i flera timmar nu, ingenting funkar varken på Facebook eller här på bloggen. Helt värdelöst.

Jag sitter på föreläsning just nu och går igenom tusen saker som vi gått igenom flera gånger tidigare. Dessutom snöar det ute så jag är på uselt humör. När ska den här snön försvinna egentligen? När ska våren kommer?! Jag flippar seriöst ur här!

Nu tänker jag sätta mig och beställa hem massvis med nya vår och sommarkläder, så jag får lite härlig feeling inför de kommande halvåret. Shopping är ju faktiskt det som bäst drar upp humöret.
Nästa gång jag bloggar kommer jag vara säkert tretusen kronor fattigare. Yeay!!


Denna dagen alltså...

Hallå! Jag har sugit på att blogga idag verkligen, men för en gångs skull har jag en vettig anledning - mitt internet har legat nere eller rättare sagt, gått hur segt som helst både på telefonen och på datorn. Måste vara något konstigt med 3 kanske? Annars är det väl bara så att det är dags att köpa ny dator och telefon.... Och önska mig gärna lycka till på den fronten, ekonomin är ju inget problem så här i student tider. Verkligen inte! ;)
Iallafall...Usch, vilken vidrig dag jag haft idag! Jag har legat i Pärres soffa och kollat på film efter film hela dagen. Visst, jättemysigt och sådär, men verkligen inte okej när jag har så mycket att göra inför tentan och allmänt i skolan. Imorgon ska det bli andra bullar; först gymmet, sedan plugg i skolan, föreläsning mellan 14-17 och efter det ska jag sätta mig och plugga lite till. På torsdagen ska jag också plugga hela dagen och på fredag också. Sen kör jag tentan på lördagförmiddag och firar på kvällen. Inte förrän då ska jag ha kul igen. Haha, det kommer nog gå bra. Roa mig är en av de saker jag gör bäst. ;)
Under början på nästa vecka tänkte jag även försöka styra upp lite nya projekt. Inget jag kan ta upp här än faktiskt - ni är inte så många men man vet aldrig vem som läser.. ;) Men det är verkligen något att se fram emot iallafall. Förhoppningsvis går det vägen. Nästa vecka ska jag förhoppningsvis börja packa ihop mitt sovrum och flytta ut i vardagsrummet; frugan ska ju flytta in här vetni! De kommer bli grymt de här. Bara jag fixar tentan blir det perfekt! Så, nu sängen för min del. Natti natti, lööööverz!

Vilken dag, vilken dag.

Grym kväll igår, vill jag bara börja med att säga. Idag mår jag mindre bra, kan jag tillägga. ;) Har iallafall tagit mig hem ifrån Trollhättan och världens gulligaste Emelie som jag fick sova hos inatt. (Eller fick och fick, jag däckade där....inatt följde jag "jag sover där jag somnar"...)
Kvällens enda riktiga miss var att jag bröt en nagel, de förstörde stämningen för mig lite. ;)

På vägen hem i bilen blev vi förföljda av polisen, satt och skakade av rädsla både jag och Pärre. Vi gick in på ica när vi kom hem till Uddevalla och blev intervjuade av Bohuslänningen angående vilket kött vi köper och om vi bryr oss om hur det produceras. Vi svarade "fel" enligt gubbarna som ställde frågorna så antagligen kommer de att helt förvränga våra svar och dessutom välja den fulaste bilden. Ne, inte är jag bitter inte. Haha!

Nu ska jag och Pärre tagga inför att plugga med en film, vi tar liksom belöningen före pluggandet istället för tvärtom. ;)


alla hjärtans dag

Heeej alla fina människor!!

Det är alla hjärtans dag idag och jag mår oförskämt bra för att vara en sån tragisk dag som det faktiskt är. Att döma av alla hemska allahjärtansdag-dagar jag firat så kan man räkna ut att dagen kommer bli skit... Men så känns det faktiskt inte idag! Tvärtom, jag är på ett strålande humör och längtar tills ikväll och bara att allmänt få leva igenom den här dagen.

Det underlättar dessutom lite att jag har en söt-dag idag. Hurra för sånna!!



Ser ni? Pepp_brud_88 på alla hjärtans dag!!!! <3


När det är dags att ge upp

När man inte kan sluta le när man ses. När man får ångest för att man inte riktigt vet när man ska ses nästa gång. När man blundar och fortfaranade ser ansiktet. När man inte kan gå en dag utan att spendera timmar med att tänka, drömma och fantisera. När man trycker upp en bild i sin telefon vid läggdags för att bilden är det första man ska mötas av när man vaknar på morgonen. När man glömmer bort andra och sig själv för att man anser att man har något bättre att tänka på. När det känns som om hjärtat ska hoppa ur bröstet för att man fick höra fel mening.

När man är så dum att man tror att det finns något positivt med allting.
Då är det dags att gå vidare och glömma.


Fuck

Jag är så godissugen så jag kan inte blogga idag. Jag är Jätteledsen men det enda jag kan tänka på ikväll är godis, chips, kakor och bullar. Dagen har spenderats med att titta på när mina vänner åt mysfrukost med baguetter, toast och allt annat smaskigt man kan tänka sig med looooots of kolhydrater. Fortsatte sedan till farmor där det serverades smörgåstårta, riktig tårta och efter det ställdes chokladasken fram. Jag åt en sallad med grönsallad, gurka, tomat och lite skinka. Toppat med crème freische. Precis lika gott som deras mat säkert. De senaste två timmarna har jag googlat fucking LCHFgodisrecept men insett att jag inte har något hemma. Jag har istället smält smör, hällt i lite grädde, kokos och pyttelite kakao. Kokat ihop det och sedan hällt upp det i knäckformar för att sedan ställas in i frysen och nu väntar jag på att det ska stelna så att jag förhoppningsvis kan få liiiite minskat godissug.

Vad vill jag säga med det här då?! Jo, jag HATAR LCHFdieten. Haaaaatar!

Ey!!!

Vet ni vad jag ogillar med er?
På helgerna tittar ni inte alls in här lika mycket, seriöst, vad är viktigare än att läsa om mitt liv?! ;)

Och tänk nu inte på att jag inte uppdaterar första inlägget förrän halv sju på kvällen, jag har fullt upp med att leva livet.
Hoppas ni får en bra kväll allihopa, själv sticker jag ut på party! <3 PUSS

Uppdatering av bilder

Eftersom jag bloggat sjukt dåligt de senaste så tänkte jag ge er en liten uppdatering av vad som hänt, i form av lite bilder. Bilderna är tagna med min iPhone så kvalitén är ungefär lika bra som, ja, jag vet inte vad..





För ett par veckor sedan spelade vi Bingolotto hemma hos Björn. Björn, Svante, Plutten och jag på bilden. Josefine är fotograf.



Vi åt glass. Med strössel. Bra skit. <3



Korv med "bröd" enligt LCHF. Faktiskt rätt  gott. Det är alltså korv inlindat i salladsblad och beasås på.



En kväll åkte jag taxi. Jag satt fram och det här var en klistermärke som satt fram på airbagen. "Du åker med bil", står det. Shit, vad jag skrattade. Trollhättans taxichaffisar räknar tydligen med att ha skitfulla passagerare som inte ens förstår att de åker bil....



En frukost enligt LCHF, lite ost och skinka. Minimackor gjorda på LCHF vis, innehåller bara ägg och philadelfiaost och smakar faktiskt helt okej. :)



En dagens outfit bild, från ett par veckor sedan. Hahaha. Dagens outfit är såå inte jag. Det finns ingen gång som jag känner mig så ovetande och dum som när brudarna i skolan diskuterar den nya kollektionen från något märke. Eller när något typ dör för att de sett en ny väska som är sååååå underbar. Då känner jag helst av allt att jag vill försvinna ner genom jorden.



Vi har fått våra nya  åvvar, detta är Björn och råkar av någon anledning vara den enda jag har bild på. Grymt snygg!!



Jag chattade med en gammal kompis. Jag tyckte det var lite kul.



En helt vanlig föreläsning. Hihi. Josefine har hittat ett nytt spel till telefonen, där hon bakar kakor på ett café. Hihi. Hon är typ helt fast. Skitroligt!!


Pippi på de sju haven

Jag har spenderat ungefär 1,5 timme med att titta på Pippi på de sju haven. Mycket spännande film. Jag tänkte recencera den lite lätt.

Top tre bästa scener/situationer i filmen:

- Pippis pappa är tillfångatagen av sjörövargänget som leds av Sjökaptenen och hans närmaste man Jocke med Kniven. För att hota Pippipappan används inte hot eller slag - nej, sjörövarna kittlar honom och då de kittlat länge nog så klarar Pippipappan inte av mer utan berättar vart skatten är.

- Pippi jagas av sjörövarna inne i sjörövarstaden. De springer på en väg som är ungefär tio meter bred och det är uppförsbacke. Överst står massa tunnor som är typ en-två meter breda. Pippi skickar ner en i taget. Sjörövarna flyr. De där åtta meterna som är kvar av vägen gills tydligen inte att springa på.

- Sjörövarna får tag på skatten; två kistor med guld och smycken typ, men lyckas samtidigt bli av med sin båt och fastnar på en öde ö. "Lämna oss inte", ropar Jocke med Kniven till Pippi, "vi kan ju svälta ihjäl här!!". Pippi håller upp en bok - Hur man bygger en flotte - och byter den mot en av skattkistorna. Sjörövarna läser och kommer fram till att man behöver en yxa. Pippi har en yxa och den byts mot den sista av skattkistorna. Gud, intelligensen behöver inte vara hög för att vara sjörövare.


Emelie hjärta farmor

Idag är min ultimata pluggdag, jag är nämligen ensam hemma i mina föräldrars hus. Jag har absolut inga vänner som jag kan umgås med, min lillebror har snott min bil till jobbet och jag har tankat minus på mitt kort så jag kan inte ta mig härifrån genom taxi eller buss. Perfekt  för att plugga alltså.....

...Om det bara inte varit så att jag började dagen med att sova till klockan ett. Jag sov alltså fjorton timmar inatt. Eller att jag sedan satte mig i extreme matkoma efter att ha ätit en grymt god frukost med massa olika ostar och nybakat LCHF-bröd. Dessutom finns det två kattkräk här som springer runt och stör mig. Dessutom kan jag inte gå in på mitt rum för där finns ingen tv, värmen är inte på och mina föräldrar har tydligen börjat använda mitt rum som förråd för hela husets julsaker så mitt rum ser ut som ett amerikanskt hus runt jul med typ tiotusen tomtar, ljusslingor och massa fejksnö typ.
Alltså får jag ingen lugn och ro när jag är här. Dessutom - detta är en viktig del - pratade jag med min farmor häromdagen och hon sa "plugga nu inte för mycket, då lär man sig ingenting!". Score! Hur ska vi tolka det?? Som att om man pluggar för mycket lär man sig inget? Antagligen, gamla människor är kloka och deras ord ska man ta till sig. Alltså struntar jag i att plugga idag.
Tack farmor!


Fortsättning på lillebror-inlägget

Jag hämtade min fantastiska lillebror från hans fotbollsträning idag, vi pratade glatt med varandra. Vi är så lika jag och minstingen. Jag tog upp de där med hans favoritcitat (-läs två inlägg ner) och vi skrattade. Så kläcker han ur sig:

"Seriöst, Emelie. Det finns människor som tror att sport och tävlingar går ut på att ha roligt och inte att vinna!! Det är viktigt att ha roligt, men hur kan någonting vara roligt om man inte vinner! Ibland undrar man hur folk tänker...

Jag skrattade så jag höll på att köra av vägen. Han har så rätt! ;)

Underbara människa

Samtal mellan mig och "Han" inatt i sängen. "Han" sover.

"Han":
Vart är Snoop dog egentligen när man behöver honom?
Jag: Haha, va? Vadå?
"Han": Emelie, tyst. Jag måste sova nu!!

Lillebror

Jag var inne på min lillebrors Facebooksida. Som favoritcitat har han: Om du inte är beredd att fuska vill du inte vinna tillräckligt mycket. Oj, så sant! Själv är jag en fuskare ut i fingerspetsarna, jag älskar att fuska. Allt för att få det man vill ha!!! :) Och så är min fina lillebror likadan! <3

Topp 10 bästa saker idag

Bästa sakerna med den här dagen:

- Jag träffade Jeanette i typ tjugo minuter.
- Jag städade hela lägenheten. Sjukt vad det behövdes.
- Jag har fått vara ensam hela dagen och bara tagit hand om mig själv.
- Jag har pluggat lite. Ytterst lite, men ändå.
- Jag har ringt och grattat farmor på födelsedagen, vet inte hur mycket hon fyller men det är någonstans mellan 78 och 140 skulle jag gissa på.
- Jag har lagat en rätt god köttfärsgratäng, LCHF-recept naturligtvis. Yes, jag har hållt det hittills i två dagar! 
- Jag har pratat i telefon med Malin och gråtit lite.
- Jag har pratat med mamma, vi har inte träffats på snart sex veckor och jag längtar ihjäl mig efter henne.
- Jag har gått en promenad.
- Svante kommer snart hit. Då ska vi dränka våra sorger tillsammans och bara vara allmänt tragiska och bittra. Sånt behövs också minnsann.


Känner efter - bearbetar - går vidare - ler

 





Måndag

Jag har startat upp mitt nya liv idag. Poängen med mitt nya liv är att jag ska må så bra som möjligt hela tiden. Eftersom mitt humör pendlar lika mycket som vågorna på havet (wtf, va var det för uttryck?!) och jag för några år sedan testade mig för glutenallergi och fick två olika svar, så jag fick aldrig reda på om jag hade allergin eller inte har jag bestämt mig för att sluta äta bröd för att prova om det kan få mig att må lite bättre. När jag ändå slutar äta bröd tänkte jag falla för grupptrycket som en trogen Katrin Z läsare och börja med LCHF dieten. Alltså har jag fyllt kyl och frys med grönsaker (ovanjords endast), köttfärs, kyckling, kött, turkisk yogurt, fet ost, grädde och massvis med såser. Det som ska bort är alltså socker och kolhydrater så kommer jag - förutom att mitt humör och livsglädje kommer att bli stabilare och må mycket bättre - att bli smal!
Eftersom jag alltid är helt sinnessjukt positiv så kommer det här kommer gå bra. Det här kommer funka. Man mår väl bra av sånt här?! Om inte annat så är det gott! ;) Nu ska jag sova! Natti natti!

Bara så ni vet...

Telefonsamtal mellan mig och Pärre:

Jag:
Hahaha, du hade tydligen legat ner i hissen för du kunde visst inte stå....
Pärre: Men jag har för mig att jag gick upp för att hissen var för full..?
Jag: Nej Pärre, det vad du som var för full.


Och ja, jag skriver ut det här bara för att jag vill visa upp att jag inte var fullast. Nöjd tjej! :D

Den här helgen.....

.....har jag lekt fjantiga lekar, badat och mestadels haft ögonbindel på mig. Jag har surat. Jag har gråtit för att jag varit trött, bakfull och haft huvudet ut genom rutan på en bil som kör i typ sjuttio över en bro. Jag har kramats. Jag har sovit i en säng - mycket ovanligt då jag brukar spendera de allra flesta helgnätter på en soffa. Jag har tagit tag i mina problem och ryckt upp mig lite (ja, på riktigt). Jag har dansat, flirtat och skrattat. Jag har sytt på mitt namn (B1) på min nya, underbara, älskade åvve. Jag har ätit chips. Jag har haft kameran i väskan med mig hela tiden men inte fotograferat en enda bild. Jag har saknat att blogga, men samtidigt varit glad att slippa pressen. Jag har gått långa sträckor. Jag har åkt taxi och prutat ner priset med 40% för att jag gav honom "mitt" telefonnummer - naturligtvis bytte jag ut vissa siffror så numret är ju fel såklart.
Låt oss sammanfatta detta: jag har haft en grym helg och ingått med människor som jag älskar eller bara tycker om. Jag är dessutom på väg tillbaka. På riktigt. Jag lovar.
Puss mina fina.

Förlåt

Jag har tappat fokus. Det känns lite som att jag är ute i rymden och svävar och ni vet väl att i rymden finns inga känslor? Ni vill inte läsa mina inlägg för tillfället så det är lika bra jag är tyst. Skulle jag släppa ut all sorg och smärta just nu skulle inlägget bara bli ett långt skrik ändå. Jag kan inte ens formulera mig. Det finns så många andra sätt att hantera smärtan av att det snart är ett år sedan, samtidigt som den nuvarande världen knäcker mig. Att blogga och öppna sig för hela världen är inte ett bra sätt när man är ledsen.
Nu vet ni mer än vad ni borde veta, men jag tycker inte att det är mer än rätt när ni är så gulliga och står ut med mina tyck-synd-om-mig-inlägg vanligtvis. Iallafall, jag kommer tillbaka när jag känner mig redo och har något vackrare att skriva om.


Update: Jag höll mig från bloggen 1 dygn och 14 timmar - kom igen, erkänn jag är totally awesome!!

Det blir inte alltid som man tänkt sig. ;)

Jag skulle egentligen stått upp astidigt idag för att springa till gymmet, men jag släppte det och låg kvar och myste i sängen. Nu ska jag strax sticka iväg till Trollhättan. Kommer bli grymt kul att jobba ikväll, jag är taggad som bara den!! <3 Hörs sen! Puss

Den här dagen

Jag har flängt runt som en förvirrad höna idag. För gym och skola, sedan hem till Josefine på middag, sedan ner till stan för en fika med Elvir. Efter det en snabbvisit hos Jeanette och sedan hem och totaldäcka i sängen. Det var typ två timmar sedan nu, men jag har inte haft någon ork till att blogga eller höra av mig till någon så ni får en uppdatering nu istället. :)
Kommer ni ihåg för många veckor sedan (10-12 st) när jag kollade på typ alla svenska mordfilmer som fanns hemma hos Pärre typ flera veckor irad.. Då kunde jag typ inte sova för jag var så himla rädd. Nu går en av de där filmerna; Irene Huss på tvn. Och jag kan inte låta bli att kolla....... Hehe. De suger. Men jag kan bara inte låta bli... ;)

.

Hej hopp!

Jag sitter i skolan och är helt total supermör i kroppen efter en och en halv timma på gymmet. Däckade av totalt i solariet direkt efteråt och nu sitter jag här. Helt slut i hela kroppen.
Jag stod i trettio minuter på crosstrainern - helt sinnes -, på löpbandet i tjugofem min och så rodde jag i en kvart ungefär. Sammanlagt stod det att jag bränt nästan 600 kalorier så jag känner mig sjukt nöjd faktiskt. Jag kommer somna såå gott när jag kommer hem ikväll.

Nu ska jag sätta igång och förbereda mig inför en redovisning som vi eventuellt ska hålla senare idag. Varje vecja är det bara en grupp som får redovisa så jag är glad om jag slipper den här veckan också.. ;)

Feelingen

Ibland så känns det så här. Fast bara ibland.

En kunglig ursäkt

 Jag har alltid varit otroligt intresserad av Kungafamiljen och speciellt Madde (förutom under några år när jag var rätt liten och planerade att gifta mig med prinsen...) mest för att hon är snyggast och coolast och det har varit henne jag såg upp till när jag var liten. När andra i klassen samlade på Spice Girls bilder så hade jag album med bilder på Kungafamiljen och jag har ett svagt minne av att jag hade en stor bild på Madde på insidan av min garderobsdörr. 

Anledningen till att jag kom på det här är för att jag de senaste tre timmarna har kollat på massvis med klipp på YouTube. Först såg jag när Victoria och Daniel sa ja till varandra i kyrkan, sedan på Daniel höll sitt tal till henne (tre gånger såg jag det klippet och grät lika mycket varje gång), sedan såg jag kungens tal, Victorias tack till svenska folket, bröllopsvalsen och när de nygifta paret vinkar åt folket från slottet och kyrktrappan. Efter en stund gick jag över till prinsen, kollade på klipp ifrån hans trettionårsfirande, lite på hans assnygga tjej och sådär. Sen gick jag över till Madde och Jonas. Kollade på alla klipp där deras förlovning bekräftades, såg en dokumentär om henne där alla verkligen tror att Jonas och hon kommer att spendera livet tillsammans och att dom är skitlyckliga.
Då grät jag ännu mer.
Efteråt läste jag alla artiklar som skrevs förra året när de bröt sin förlovning. Jag kan inte förstå att jag för lite mindre än ett år sedan jublade över att det hände. Jag var så otroligt skadeglad. Jag minns att jag tillochmed skrev ett inlägg på den bloggen jag hade då, när det började spekuleras om huruvida de skulle göra slut eller inte och la upp en bild på dem där de log och vinkade och skrev "kanske har ni vinkat för sista gången tillsammans nu.." och skrattade rått för mig själv när jag publicerade inlägget.

Idag när jag läser allt som hände reagerar jag mest på min egen syn som jag hade då; killar är otrogna hela tiden, det finns inga bra killar, alla killar är svin.. Blablabla, keep on going liksom. Visst, jag var sjukt deprimerad när det hände då, det är väl egentligen en rätt naturlig förklaring till varför jag tänkte som jag gjorde, men jag skäms iallafall lite granna. Tänk att man kan ha en sådan negativ syn på människor. Jag är otroligt stolt som inte har det idag, trots att min syn egentligen skulle kunna ha försämrats ytterligare med tanke på året som gått och de människor jag mött under tiden. Antagligen har jag lyckats bli naiv nu, för arg var jag förra året. Nu är jag bara bra och ser de fina i de allra, allra flesta människor. Nu för tiden dömmer jag ut mig själv, tänker på vad jag själv kunde gjort annorlunda....
Det enda jag tänker på nu är att det är tråkigt att man kan förstöra en kärlek så enkelt. Hur kan människor ge upp så lätt? Absolut, han var otrogen och skämde ut henne, men hon visste om det i ett år innan och gjorde inte slut förrän det kom ut till allmänheten. Då man gör något hemskt mot någon som man tycker om, varför inte stå för det, ta tag i problemet och lös det tillsammans sedan. Varför inte ens försöka?

Jag kan bli så oerhört ledsen på människor som inte försöker, som ger upp innan de provat. Jag tycker förskräckligt synd om människor som inte ens fick en chans att visa vem de var, utan bara blir bortslängda. Och detta är naturligtvis bara associerat till Maddes och Jonas tidigare situation.
Absolut inte till något annat. Absolut inte.


Update: Naturligtvis dömmer jag inte någon nu. Alla måste få göra vad som känns rätt för dem själva. Naturligtvis. <3 Man måste tänka på sig själv först, annars kanske man blir utan någon som tänker på en. Och det vill vi inte.

Bilder från lördagen!

Här är lite bilder ifrån förfesten i lördags, jag hade gärna velat lägga upp lite bilder från Lipz också, men kameran kom av någon anledning inte med ut. ;)

 
  

Beslutsångest

Jag slits mellan två känslor just nu. Ni som är medvetna om min situation för tillfället, blir lite oroliga, vad är det nu för känslor hon håller på att vänja sig eller vänja sig av vid, tänker ni. Kommer hon försöka rycka upp sig, ta tag i sitt liv, le och gå vidare? Eller tänker hon bara deppa ihop totalt, bryta ihop igen så här nästan på årsdagen av sitt förra psykbryt?
Är det lite av era tankar? Visst är det så att ni knappt kan bärga er att få höra the latest news? ;) Okej, här kommer det:

De två känslorna jag slits emellan är ifall jag ska ta en dusch och en promenad eller om jag ska ta och ligga kvar i sängen och mysa med mig själv hela dagen. En del av mig känner verkligen ett beroende av att få sått upp, byta sängkläder och städa iordning lite. Damma av hyllorna, slänga smutskläderna i tvättkorgen istället för på toalettgolvet, sovrumsgolvet, vardagsrumsgolvet och för all del köksgolvet. Hallgolvet är det enda rum i min lille lägenhet som inte är täckt med smutstvätt. Där ligger nämligen all min rena tvätt sedan jag tvättade för två veckor sedan. Jag har inte fått tummen ur och plockat in den i garderoben än och nu är det ju inte alltför mycket ren tvätt kvar där ute så det är ju typ totalt onödigt att plocka in den nu...
Iallafall, så ligger det till. Jag bör verkligen få städat idag, jag hade mått bättre av det. Men, just nu orkar jag nog inte. Men jag lovar att återkomma, mina kära lovers, när jag bestämt mig för hur jag ska göra.
Jag vet att ni är sjukt nervösa för att få reda på svaret...
Har jag rätt eller har jag rätt jättemycket?









Här fick ni lite härliga bilder så här i de tragiska vädret. Jag saknar Turkiet hur mycket som helst. Om någon känner för att bjuda med mig på en väldigt romantisk resa till värmen, gärna all inclusive och sådär så är jag öppen för förslag.

Tisdag

Hej!!

Eftersom det var en ganska knepig dag med allting igår så kom Pärre hem till mig igårkväll med en vinbox. Vid tvåtiden inatt ranglade han hem och jag gick och la mig med ett väldigt snurrande huvud. Ett sjukt bra tips som jag fick inatt är att sätta ner foten när alla väggarna runt omkring dig snurrar. Hallå! Varför har ingen sagt det till mig förut?!

Idag bestämde jag mig från att jobba hemifrån iallafall, så jag har kollat alla anteckningar och sånt där och läst igenom det som det har gåtts igenom på föreläsningen idag. Visst, det är verkligen jättedåligt av mig att missa och verkligen skolka typ, men idag var liksom ingen dag som jag ville träffa människor på. Det är illa nog att vi ska åka till Trollhättan senare för ett möte på typ en halvtimma liksom. Jag hade helst bara haft en sängliggande dag idag.. Menmen, inte mycket att göra åt.

Nu ska jag ta och göra mig lite frukost. :)
Puss på er!

RSS 2.0