Avslutar helgen med EN öl och filmkväll. I...

img_4223 (MMS)

Avslutar helgen med EN öl och filmkväll. Imorgon börjar verkligheten igen. Elva dagars arbete. I rad. Och jag har bokat dem själv. Döda mig. Fast lite kul ska det allt bli ändå.


Det blir en dag på stranden....

img_2268 (MMS)

Det blir en dag på stranden....


Dagens

Bästa Kajsa-Emelie citaten under dagen:

• Jag ligger i vattnet och solar, Kajsa står upp bredvid. Jag: "Kom och lägg dig här, kvinna!!" Kajsa: "Okej då... Ligga är ju det jag gör bäst....."

• Vi badar och Kajsa får sjögräs mellan benen. Kajsa: "Jahopp, nu växer det inte mossa där nere längre, utan sjögräs...."

• Kajsa: "Jag vill kalla ditt vardagsrum för algerrummet istället."

God morgon! Eller vilken morgon jag haft, ...

img_0528 (MMS)

God morgon! Eller vilken morgon jag haft, mått piss faktiskt. Men, kvällen igår var ju bra. Idag tävlar jag och Kajsa om vem som är mest bakfull och bitter. Vi ligger nog lika just nu. Men nu ska vi sola och bli bruna. Ikväll kör vi igen!


Tjooohäääääöj världens bästa utekväll!!! <3

img_2346 (MMS)

Tjooohäääääöj världens bästa utekväll!!! <3


Dax för utgång!

img_3138 (MMS)

Dax för utgång!


På egna ben

Alltid när jag har brytit upp med någon kille och blivit sårad har jag - under alla år faktiskt - peppat mig själv med den här låten. Den här är liksom det sista steget. När jag kan lyssna på den här och inte liksom känna "nej, jag vill inte, ta mig tillbaka *störtlip* snälla, jag vill *störtlipar ännu mer* snälla, jag gör vad som helst *snörvel och snyft*" så vet jag att jag är redo att gå vidare. Idag har jag hunnit tänka, bearbeta och kommit fram till hur nöjd jag är. Så himla skönt.

Jag älskar den här låten, för den får mig att känna mig stark, lycklig och redo för nya möjligheter i livet.


Sen så är ju Carola en av de vackraste kvinnorna på jorden också. Jag ska bli som henne när jag blir stor - fast mindre känd, mindre rik och med sämre sångröst.

Det är fredag....

Den här låten läggs upp vareviga fredag och jag är så stört trött på den. Det måste vara världshistoriens sämsta låt, sämsta text och sämsta... jag vet inte, allt typ. Den är sämst, helt enkelt.
.
.

.    

Näääää

Dagens fall:
Om kassörskan i kassan säger "det blir 120 kronor" så säger man inte "det står 399 kronor på prislappen?" för då kommer kassörskan på att rean slutade igår och de gått tillbaka till de vanliga priset och man får alltså betala 399 kronor...

Själva blogg.se är stört seg idag, så jag ...

img_1578 (MMS)

Själva blogg.se är stört seg idag, så jag får la blogga från mobilen. Jag har en tung TODO-lista idag. Lyssna på de här: 1. Fika med Carro. 2. Gå till systemet. 3. Kolla in rean på stan. 4. Raka benen. 5. Sola, solarium eller på stranden spelar ingen roll, bara jag blir brun. 6. Förfesta. 7. Gå ut. Shiiiiit, jag har en tuff dag framför mig. ;)


God morgon

.
.
Säger godmorgon till denna soliga FREDAG med en gäspning!
Bara så ni vet så ser jag ut såhär när jag gäspar, jag visste det inte ens själv. Men nu vet vi. Jag känner att jag ska sluta gäspa framför folk, jag har snyggare sidor än såhär.
.
.
.
.
Jag vet, jag är dum i huvudet. ;)

Tjolahopp tjolahej! Jag är helt slut. Det ...

img_0613 (MMS)

Tjolahopp tjolahej! Jag är helt slut. Det har varit den varmaste dagen ever på jobbet och jag sitter ute på balkongen och degar nu. På balkongerna runt omkring sitter folk och förfestar, skratt och prat hörs överallt men jag är så trött så jag ska bara sitta här en liten stund och andas innan jag ska hoppa in i duschen och spola av mig allt svett. Hahaha! Stört vad slut jag är. Jag kommer somna såååå gott inatt!


Torsdag

Gooood morgon!
För det är faktiskt en ganska god morgon. Jag ställde klockan på kvart över åtta idag, tyckte jag "förtjänade" lite sovmorgon efter att ha sprungit ute hela kvällen igår. Det är faktiskt jättekäckt att ha en liten Fjordsfestival precis utanför lägenheten! Först såg vi Danny uppträda, de var liksom jag, Malin, Sofia och fjortisarna. Eller knappt ens fjortisar, barn! Småtjejer på typ fem-tio år. Så står Danny på scen och skriker: "c'mon, say dirty!" och sen sprutade han vatten över publiken! Hahaha! På småbarnsföräldrarna och barnen. Det bör ju ha varit uppskattat! ;) Det kändes skönt att vi inte stod i "publikhavet" (max 200 pers, skulle jag gissa på) utan satt längst bak vid massa bord och så. Efter Danny spelade nått dansband och jag buggade! Ueeek! Haha! Kände mig typ som en raggare eller något, men jag hade sjukt kul och garvade sönder mig typ.
Vid elva gick jag hem, nöjd att inte ha stannat längre, fast jag gick hem sist, både Sofia och Malin går ju hem tidigt nu för tiden för dom har reeeeespektive. ;) Tur att jag fortfarande håller ställningarna på stan. (Och går hem klockan elva?!?) Vid tolv däckade jag gott. Det va en bra dag igår alltså! Nu ska jag strax sticka till jobbet, Malin hämtar mig idag! :) Laaater! Puss

Godnatt. Efter en rätt skön kväll på Fjord...

img_1666 (MMS)

Godnatt. Efter en rätt skön kväll på Fjordsfestivalen så ska jag däcka. SHIT, vad trött jag är. Och SHIT vad jag vill krama någon! Hahha, nä, nu ska jag sova bort min minifylla! Puss darlings!


Står och kollar på Danny på Fjordfestivale...

img_8623 (MMS)

Står och kollar på Danny på Fjordfestivalen. Hahaha!


dark

Fleeeer bilder på mitt nya hår - jag kan inte låta bli. Sorry. ;)

Min lillee lägenhet

Jag tänkte slänga upp lite bilder på min lägenhet nu när den för en gångs skull är städad och fin. :)
Sovrummet.
.
.
En del av vardagsrummet.
.
.
.
En annan del av vardagsrummet.
.
.
Köket.

.
.
Min lilla, lilla matplats i köket.
.
.

God morgon! Jag sitter med världens störst...

img_1936 (MMS)

God morgon! Jag sitter med världens största tekopp och dricker te och äter frukost. Ställde klockan på åtta idag också, och jag har sovit jättebra inatt! Tänk om det är så enkelt att jag bara behöver lite rutiner för att kunna sova? Jaja, nu ska jag snart till jobbet. Blev inringt tidigare - awesome att jobba 10-19 istället för 11:45-20(fucking):45. :D


Tisdagkväll

.
Så här mysig blev min tisdagskväll. Lasange framför tvn, perfekt efter en effektiv dag. Nu ska  jag snart försöka komma i säng, men det är inte så lätt när jag verkligen inte kan sova på nätterna!
Ska försöka bli lite mer av en rutinmänniska. Gå upp i tid på morgonen och äta frukost, äta vid bestämda tider under dagarna och försöka komma i säng senast elva-tolv på vardagarna. Tror att det hade vart bra för mig faktiskt. Som det ser ut nu så går jag upp typ fem minuter innan jag liksom måste iväg, käkar när jag får tid - ibland hela tiden och ibland äter jag inte på en hel dag - och så lägger jag mig och powernapar vid fem, sex så jag inte kan sova på nätterna. Det har vart skitsvårt idag att hålla sig vaken hela dagen, iochmed att jag gick upp så tidigt (8), men jag har lyckats så förhoppningsvis så somnar jag som en sten snart.
Förresten, så har jag "byggt" en stenhög på min vägg. Haha. Av väggdekorationer alltså, skitsnyggt blev det. Jag köpte dem egentligen till Mjölbys lägenhet men så fick dom inte plats där så då fick det bli hemma hos mig istället. Kommer upp bild på de imorgon. :) Ska passa på att lägga upp lite bilder från lägenheten, nu när jag för en gångs skull har det städat och fint. När jag går tillbaka och läser bloggen om ett par veckor kanske, så kommer jag kanske få lite motivation till att städa då också..
.
Nää, nu ska jag lägga mig och läsa min bok + lite bloggar och sedan försöka sova!
Puss

Säg hej till mitt nya jag. Blåögd och mörk...

img_9091 (MMS)

Säg hej till mitt nya jag. Blåögd och mörkhårig. Håret är skitmörkt verkligen, men jag gillar det. Ögonen trivs jag väl med sådär, de är mina äkta men jag tycker att jag passar bättre i bruna egentligen. Fast när jag matchade bruna ögon med de mörka håret såg jag typ ut som en rysk hora så jag hade inte så mycket val ;) Hahah! Jag kommer förresten behöva lägga halva min lön på solariet. Jag ser ju ut som ett levande lik! ;) Men i helhet så gillar jag verkligen det här. Jag behövde förändring, något nytt. Så att först göra om hela lägenheten med nya färger och sedan håret känns skitbra. Som en ny människa nästan. Nu får vi bara hoppas på att det inte är sant att "blondiner har roligare". Då sitter jag i skiten.


Dagen, än så länge

Hej!!
.
Jag har fått  gjort en hel del av sakerna på dagens ToDo lista. Så här har min dag sett ut:
.
- Klockan ringde 08:00. Jag funderade på om jag skulle snooza lite eller somna om, men var så stört kissnödig så jag var liksom tvuuuuungen att gå upp på toa. När jag ändå var uppe kände jag att det var onödigt att gå och lägga sig igen. Duktigt.
- Jag lagade frukost; kokte ägg som jag mosade på mitt hembakade bröd och drack både juice och te till. Hoppade in i duschen och åkte sedan till Trollhättan.
- Städade Mjölbys lägenhet (plockade iordning) och diskade. Satte ut foton på lite olika ställen i lägenheten, de får stå där tills han kommer hem och sätter upp tavelhyllorna som jag har köpt. Jag och betongborrar går inte ihop nämligen.
- Åkte till Kåren, skrev på senaste protokollet och hämtade min ugnsform som stått där sedan sexets julphest i december. Kände att det var på tiden liksom.
- Stack till affären, handlade ingredienser till lasange och lite annat nyttigt.
- Solade solarium. Det behövdes.
- Tog en cigg med Janet. Det behövdes också. <3
- Kom hem, satte upp nya väggord i mitt sovrum. Carpe diem, står det. Nu kommer jag ha ångest varje morgon när jag vaknar och bestämmer mig för sovmorgon istället för att göra något vettigt. Perfekt.
- Färgade håret! Mörkbrunt! Herregud, jag trivs som tusan. Faktiskt. Jag kommer säkert ha det så här i en vecka eller något. ;)
- Lagade lasange som blev AAAAASGOOOD!
- Fixade mina naglar, nu är dom helt naturella igen, lagom långa och lackade i genomskinligt nagellack. Det känns rätt bra. Även fast jag säkert kommer springa tiill Katten om en vecka och be henne fixa mina naglar igen.!
.
.
Jag har fått gjort mer idag än vad jag har fått gjort på svinlänge. Och dagen är inte slut än, hur ska jag orka? ;)

skön

Jag har lämnat Maggio för ett litet tag. Slutat deppa kanske det betyder, jag vet inte. Istället har jag fastnat för de här och spelar sönder låtarna. Herregud, så skön musik.
.

.
,
,
.
.
Och så den bästa av allihopa. <3

Fallens.

Här är ett par bilder ifrån Fallens dagar förra helgen, missade helt att lägga upp dem ju. Men här är ett par stycken iallafall. Fina, fina människor.

Todo

God morgon.
Idag har jag "mycket" att stå i och det är därför jag är uppe så tidigt.. Eller aah, jag skrev de här inlägget igårkväll, men jag hoppas HOPPAS HOPPAS verkligen att jag är upp nu. Annars sitter jag i skiten. ;)
Iallafall, dagens To-Do ser ut på följande sätt:
- Köra till Trollis, fixa saker och städa i Mjölbys lägenhet.
- Stressa tillbaka för att bilen ska va tillbakalämnad senast 11.00
- Boka tvätt-tid (det gååår inte att dra ut på det längre nu...)
- Ringa HSB angående min parkering
- Boka frisörtid. Jag minns inte senast jag klippte mig. Eller jo, det minns jag, men då gjorde jag det själv och resultatet kunde ha blivit bättre.
- Söka CSN för hösten. Eller är det för tidigt? För sent? Jag vet inte hur det funkar nu.
Sen vet jag att jag hade typ sjutton saker till att fixa. Men dem har jag glömt nu. Inte okej. Inte okej.

min dag

Hej!!
Shit, vilken dag jag har haft. Men, till att börja med - gårkvällen. Jag bestämde ju mig för att sticka ner  till Stenungsund igår och vi hade en skittrevlig kväll med massor av söta, sliskiga drinkar. Haha, herregud! Varför blir det alltid så när jag är nere i Stenungsund/Tjörn. Vanligtvis kan jag ju sköta mig rätt bra, tycker jag, men jag blir sexton år och okontrollerbar igen när jag är nere i mina gamla hemtrakter. Haha. En kul kväll var det ju iallafall.
Jag vaknade upp i Höviksnäs imorse klockan tio och blev strax efter det upphämtad av Anki och vi stack till IKEA och där lallade vi runt ett par timmar. Jag blev ägare till ett par nya vaser, ett gäng ljus och söta väggdekorationer. Dessutom fick jag köpt lite plock till Mjölbys lägenhet, jag ska dit imorgon och fixa allt.
När vi kom tillbaka hem till Anki började hon förbereda för kalas som hon skulle ha på eftermiddagen och jag gick ner till Malin för att umgås en snabbis med henne men hon stack till Göteborg så jag blev sittande själv i hennes lägenhet en liten stund innan jag bestämde mig för att åka hem. Halvt död och hur schleten som helst satte jag mig på tåget óch höll på att kräkas hela vägen hem.
Väl hemma hämtade Pärre upp mig och vi åkte en sväng ut till Torp, jag kände mig fortfarande rätt kass men samtidigt hög på ruset av att bränna pengar så jag hade rätt kul. För att bränna pengar på "rätt" saker så gick jag in på Maxi och köpte massvis med köttfärs, en big pack med fläskfilé (fyra korvar liksom, jag lär äta fläskfilé resten av sommarn) och kryddor, ketchup, schampoo och balsam och andra nyttiga saker.
Det spelar ingen roll VAD jag köper, bara jag får handla så mår jag bra tydligen. Jag framkallde även lite sköna bilder som jag ska sätta upp både här hemma och hemma hos Mjölby.
Sen så har jag även framkallat en supersnygg bild på min lillasyster, men den vågar jag inte lägga upp direkt. Min kära lillasyster lär ju minst sagt halshugga mig då... Och det vill vi inte.
Jaja, puss..

<3

img_0843 (MMS)

<3


Tjohoo! Jag sitter på tåget! Haha! Tog mig...

img_9531 (MMS)

Tjohoo! Jag sitter på tåget! Haha! Tog mig i kragen och bestämde mig för Stenungsund ändå. Låg i sängen till halv åtta, vilket resulterade i att jag fick springa till tåget typ (och sedan vänta i en kvart för att tåget va försenat) för att hinna med. Hade världens klädproblem och slängde bara på mig ett par shorts och en tunika så jag kanske fjäskar lite med Anki och kollar om jag kan få låna något av henne.. ;)


Söndagskväll

Ojoj.
Vilken dag på jobbet, hela helgen har varit skittuff faktiskt och det känns underbart  att vara ledig nu i två dagar. Nu kommer det jobbiga, vad ska jag göra ikväll?
Vid tre var jag aspepp på att åka ner till Stenungsund och gå på Söndagsklubben med Anki typ. Nu känner jag mest att jag är skitseg. Men samtidigt vill jag ju verkligen ut efter min tuffa helg... Men åååh så skönt att bara ligga hemma i min fina lägenhet, ta ett fotbad och bara ta hand om mig själv. Prata med Mjölby i telefon också. ÅÅÅH, beslutsångest!
Jag ska kolla vädret, om det blir bättre väder på Tjörn än här de här två dagarna så åker jag nog ner ikväll, för då kan jag vara hos mamma och pappa måndag-tisdag. Fast egentligen behöver jag åka till Trollis och kolla posten hos Mjölby! Fuck!! Hur ska jag göra?!??!
Nä, lite tanke på de här så bestämmer jag mig sedan. . . .

Jag har vart och sett Harry Potter! Sistas...

img_8464 (MMS)

Jag har vart och sett Harry Potter! Sistaste filmen, den var absolut awesome. Och jag kände mig helt otroligt snygg i mina 3Dbrillor. ;)


God morgon!

Jag har kollat på Love Actually två gånger inatt. Jag vet att jag antagligen tjötar hål i huvudet på er om den där filmen, men den är så fantastisk. I slutet när Sam (den lilla pojken) springer efter sitt livs kärlek på flygplatsen. Seriöst. Jag. Dör. Typ. Han säger att hon är den enda. Den rätta. Och han är typ tio år eller något. Han lär sig spela trummor för att hon ska få upp ögonen för honom. Och han blir helt lycklig när hon vet hans namn! Åh, jag blir helt kär!
Fast nu blir det jobb. Puuh. Två timmars sömn. Jag måste skaffa mig sömntabletter, detta är fett idiotiskt att inte kunna sova!

Har krupit ner i min säng nu. Väntar på at...

img_8524 (MMS)

Har krupit ner i min säng nu. Väntar på att klockan ska bli efter 23:30 så jag kan ringa Mjölby och prata med honom en liten stund innan jag somnar. Ååh, det känns faktiskt skönt att sova hemma. Och själv. Inatt är första natten på åtta nätter som jag sover ensam. Och det känns bra! Hoppas ni har en bra fredagkväll, godnatt!


Kärlek

Hej!
Har ni saknat mig idag? (Jag ser på besöksstatisken-visningar att ni gjort de, så de är inget att ljuga om - eller skämmas för heller...!!!) Men! Jag har jobbat hela dagen, och inte precis haft tid att skriva. Mitt jobb är ju inte precis ett sånt jobb där jag kan sitta på kontoret och skriva ett par inlägg i timman tyvärr. Nä, på donkisch äre full rulle 24/7!!

Iallafall, käre älskade. Jag har någonting jag vill berätta för er: Jag är kär!!!! Superkär. Lyckligt kär. Och det är besvarat! <3 Nu hoppas jag på att ni blir glada för min skull. Alla utom en, som säger sig inte läsa bloggen, men OM han gör de hoppas jag att han blir rätt knäckt. Jaja, ni vill väl veta vem? Jag har fått en nytändning med min lägenhet... Jag känner verkligen hur mycket jag älskar den igen. Och han älskar mig, jag märker det. Han liksom lyser upp när jag kommer hem (timer på lamporna) och bara strålar och luktar underbart gott. Nystädat och nybakat bröd luktar han. Min fina lägenhet! Nu känner jag inte alls att jag behöver flytta längre. Jag kan bo här för resten av mitt liv. Eller tills jag skaffar man och barn iallafall (resten av mitt liv?).

Nu ska jag hoppa in i duschen, raka mig och göra mig frääääasch för en underbar natt med min älskade säng. Puss på er!

Min Mammi, nystädad lägenhet, nybakat bröd...

img_6397 (MMS)

Min Mammi, nystädad lägenhet, nybakat bröd, nyss uppkommen från ett kvällsdopp och hemkommen från kvällspromenad. Underbart!


Tjohoo! Ser ni vart jag är? I min egen läg...

img_9925 (MMS)

Tjohoo! Ser ni vart jag är? I min egen lägenhet!! Haha! Jag har inte vart här på en vecka nästan ju! Sjukt!! Idag är det iallafall stoooorstädning som gäller för Mammi och mig. Jag har redan hållt på ett par timmar, men inte ens kommit till dammsugningen än. ;) Shiiit, stökig lägenhet. Har försökt att plocka iordning och damma noggrant (stavning?) och sådär, men jag kan tänka mig att mamma kommer gå lös en gång till på det innan jag får börja dammsuga. ;) Är ni kassa på att städa? Jag suuuger verkligen, de är ju inte alla 22åringar som får ta hjälp av mamma för att få städat sina 55 km². Haha! ;) Äh, nu ska jag fortsätta lite här. Puss!


Onsdagkväll

Jag saknar att blogga med bilder. Imorgon när jag kommer hem så ska jag lägga upp bilder igen, hela bloggen ser så trist ut utan. För imorgon ska jag alltså sova hemma. Det blir första natten sedan i torsdags förra veckan. Ska boka tid med läkare imorgon, så här kan man inte ha det!
Imorgon kommer min älskade Mammi upp också, vi ska ha storstädning. Och så ska vi mysa och vara tillsammans och prata. Åh, så mysigt det ska bli! Jag längtar!
Nu ska jag sätta på sista filmen för ikväll och sedan ska jag ta och "somna". Puss

Jag lyckades. Maten blev awesome.

img_0879 (MMS)

Jag lyckades. Maten blev awesome.


Ikväll tänkte jag överraska Pärre med midd...

img_8891 (MMS)

Ikväll tänkte jag överraska Pärre med middag när han kommer hem, som tack för att han låter mig "bo" här. Alltså, han vet om att han ska få middag, men vet inte vad. Jag tänkte fläskfilé Provencivalavsksns (jag kommer inte ihåg de där sista namnet så jag går på en liten chansning :p), men det är iallafall en rätt med fläskfilé och typ stekt potatis och vitlökssmör i ugn. Kan bli rätt coolt va? Sen tänkte jag slänga ihop en liten sallad till detta också. Kan nog bli smaskens va? Yes. De tror jag också. Promise to uppdatera er ikväll om resultatet... Jag vet att ni är lika spända som jag, minst. Mohahaha!


Lös de bara

När man ligger hemma så här blir de lätt rätt trist, jag behöver fler bloggar att läsa. Det är kasst att alla superbloggerskor inte uppdaterar bättre - bara för att det är sommar.
Nu tycker jag att vi gör såhär: Pernilla - du skaffar din en blogg! Jag vill läsa om hur det går för dig med bebisen varje dag. Kattis - kom igen! Jag älskar hur du tänker i olika situationer. Bara att skaffa en blogg så jag får "lära känna dig" bättre.

Ni kan se de här som en order om ni vill, säg till mig när ni startat upp era bloggar! Puss!

Trist

Efter att ha bloggat sönder mig med massvis med inlägg i ett par dagar, har jag nu fått lite bloggtorka.. ;) Jag ligger hemma hos Pärre nu med, kollar på en Wallanderfilm som jag inte har sett tidigare faktiskt! Sjukt! Hoppas på att Pärre kommer hem snart, jag har supertråkigt!

Kul jag har va? Efter X antal Wallanderfil...

img_1962 (MMS)

Kul jag har va? Efter X antal Wallanderfilmer, första säsongen av SATC och första säsongen av Solsidan har jag nu gått över till första säsongen av Vänner. Och så har jag laddat ner en ny app också, photoshop appen. I fortsättningen kommer alla mina bilder se ut sådär...


Zzzzzzzz

Nu kom Pärre hem. Jag lagade mat åt honom för han är ännu sjukare än vad jag är. Han kröp ner i soffan och började klaga på att jag inte tittar på True Blood.

Pärre:
Varför kan vi inte se på något som jag vill se?! Sex and The city är fjantigt!
Jag:
Du somnar inom tio minuter, då kommer jag byta ändå. Stå ut nu!
Pärre: Tss, tio minuter...


Åtta minuter senare, ligger han och snarkar...

Tisdag? Onsdag? Vilken dag är det idag?!?

När man ligger hemma i över ett dygn så hinner man tänka ganska mycket. Hur spännande Wallanderfilmer och SATC än är så flyger tankarna iväg då och då ändå. Här är lite onödiga tankar jag har kommit fram till:

• Jag är inte ledsen. Detta kan bero på 1) jag har inte varit ensam hemma (i min egen lägenhet utan har varit konstant hos Pärre sedan DET hände) och har därför inte känt efter på samma sätt som jag gör när jag här hemmaHEMMA i min egen lägenhet 2) jag var inte riktigt kär? 3) jag bryr mig inte? 4) jag kan få bättre? 5) jag vill vara singel? 6) jag är dum i huvudet och förtränger känslan just nu.
• Jag vill göra ett Kollage (stavning?) över mitt drömliv - bilder på man (gärna en med bra pigment och bra gener - så mina ungar blir så vackra som möjligt), barn (en Adam, en Esther och en Noomi), ett stort hus (med städerska), ett enormt bröllop (naturligtvis ska bröllopet vara före barn och hus), ett sommarhus.. På Härrön kanske? Iallafall på Tjörn. Eller kanske i Halmstad? Eller på Gotland? Sedan ska det såklart vara med mitt drömjobb, en karriär inom... Någonting. Ett drömliv.
• Men om jag skulle göra ett Kollage (stavning?) så skulle jag antagligen bli "besviken" när jag om femton år står där med ett samboliv med en helt ok - men antagligen blek och småfet - man, två små pojkar, ett halvdassigt jobb på kommunen i en trång lägenhet i någon dassig förort.
• Jag vill verkligen åka till Thailand i januari. Vill verkligen åka. Ska bara spara pengar så löser det sig. (All cred till mig som bara bränt 1600 spänn sedan förrförra måndagen och har ETTTUSENETTHUNDRASEXTIOTVÅ kronor kvar på kontor och lagt undan tusen spänn. Duktig tjej! )
• Jag längtar till semestern, de sista veckorna i augusti. Jag hoppas på sol. Det kommer antagligen regna, men de spelar ingen roll för jag kommer behöva sitta inne och plugga hela dagarna ändå.
• Idag är det 15 dagar till Björn kommer tillbaka till Trollis och 24 dagar tills Mjölby kommer tillbaka! Tjohoo! Mina killar! Jag längtar!

Morgontankar

Några tankar angående Sex and The city!

• Dom tar upp grymma frågeställningar i första säsongen; "dejta en/dejta flera", "är sex bättre när det hålls hemligt", "trekanter - vem har man det med" m.m. Sånt man aldrig tänker på.
• Jag gillar alla huvudkaraktärerna förutom Miranda. Mest för att hon ser tråkig ut. Okvinnlig. Trist.
• Det bästa med SATC är att jag inte har ångest för att bli gammal, när jag ser serien. Man kan alltså vara 35-40, singel, gå ut mitt i veckan. Och vara lycklig ändå. Typ. Iallafall om man bor i New York. Om jag fortfarande är singel vid 40 sticker jag till USA och lever singelliv tillsammans med glammiga drinkar.
• Om jag fick välja en karaktär att vara skulle jag nog inte kunna välja. En blandning av Charlott och Samantha. En oslagbar kombination, Charlotts känsla för evig kärlek och hoppet för att hitta rätt (vilket hon naturligtvis gör) och Samanthas vilda liv där hon skiter fullständigt i alla skitstövlar till män och aldrig, typ, låter sig bli sårad. Vilken kombination va? Totalt omöjlig att matcha...

Så, nu räcker det. Fokus på nästa avsnitt. Puss

Pärre försökte få mig att börja kolla på T...

img_8624 (MMS)

Pärre försökte få mig att börja kolla på True blood. Tvingade mig att se ett och ett halvt avsnitt innan han somnade och jag kunde byta.. Nu väntar en hel natt med Sex and The city. Åh, älska. Älska. Älska.


Jag dör

Jag och Pärre ligger typ döda i soffan och ser på Wallanderfilm efter Wallanderfilm. Just nu ser vi "Hemligheten", där en ung pojke blir våldtagen och mördad. Ena stunden ligger vi lite halvt och lipar, hummar tyst och ser sorgsen på varandra. Utbrister: Näääää!! i kör. Och sedan kommer en scen med den mördade pojkens pappa.

Pappan:
(Förtvivlat)Men han skulle ju bara ut och leka med Petter!!!
Pärre: Och så fick han leka med Petter-Niklas istället......


Om jag inte dog av febern, så dog jag ju typ av det där.

Från igår. Det började ju gulligt iallafal...

img_7344 (MMS)

Från igår. Det började ju gulligt iallafall.... Sen övergick han till sitt vanliga kärleksfulla jag... ;)


Visste väl att något var fel...

Förklaring till min extrema trötthet: 40 graders feber. Nu - nerbäddad i Pärres soffa.

Sömn, jag behöver inget sömn...

Tjena!
Jag jobbar nu igen. Är trött som ett as, somnade nog vid fyra. Jag sover inte längre nämligen. Kan inte. Helt sjukt. Det är värst på vardagarna för då måste jag ju upp dagen efter, eller de helger jag jobbar då. De är inte de att jag är så rädd nu, men det går inte att somna. Jag ligger bara vaken och stirrar upp i taket, i väggen eller ut genom fönstren. Tänker inte på något annat än att somna, men det går inte. Förhoppningsvis somnar jag tidigare inatt när jag inte sovit.. Eller nått. Jaja. Intressant inlägg, jag riktigt ser hur intressesmurfarna dööör av nyfikenhet. Not. Nu - in och jobba igen.

Söndagsmys

Jag är hemma hos Pärre, som vanligt. Bor nästan här. Sover inte ensam, klarar inte av det. Vill inte och vågar inte. Så nu har jag Wallandermarathon med mig själv, Pärre sover redan. Vi har iallafall bakat pizza, asgött. Jag, min dumma nöt, glömde matlådorna med potatissalladen hemma hos Mjölby. Åh! Den var ju asgod! Nu kommer den stå där och ruttna och lukta bajs när jag kommer dit nästa gång.

Jaja, nu ska jag fortsätta med mitt marathon. Puss och godnatt.


Btw, ni som frågade pm potatissalladen - koka potatis, jag kokade 10 stycken små, låt dem kallna. Blanda med en rödlök, ett halvt äpple, en halv gurka och fyra vitlöksklyftor. Cutta alltihop i små tärningar och blanda med 3 dl gräddfil. Salta och peppra! Tjohoo, världens godaste potatissallad!

Oj då.

Via Viber med Mjölby:

Mjölby:
Sitter du och käkar chips nu?!
Jag: Nej!
Mjölby: Det låter så? Du skulle ju gå ner tio kilo, annars skulle du ju inte få ******? Sitter du och äter chips?!??!
Jag: Nej... Jag ligger ner.....

Dagens lunch: hemmagjord potatissallad med...

img_0126 (MMS)

Dagens lunch: hemmagjord potatissallad med fläskfilé. Världens godaste. Råkade göra ganska mycket potatissallad också (två överfulla matlådor + detta) så jag lär ha potatissallad så de räcker och bli över den här veckan. Haha!


Bästa igår.

Jag kan inte somna om. Har istället bestämt mig för att kila ner till affären och handla potatis så jag kan göra egen potatissallad, enligt mammas recept. Världens godaste. Sen tänker jag ligga här i sängen, ha värsta chill-bakfylledagen och sedan bege mig mot Uddevalla ikväll senare ikväll när jag faktiskt vågar köra.

Tänkte lista bästa sakerna igårkväll iallafall, för att muntra upp mig lite.

• Veronica Maggio. Självklart. Vad kunde vara bättre?
• Mitt partyhumör inne på BS, haha. Sjukt kul ju. Sara gillar liksom de stället, kände de där knepiga människorna med tatueringar och tofsar i skägget. Haha, och så står jag brevid. Blond, rosa naglar. Hahaha. Jag dör vad kul det var.
• Taxiresan hem, okej, tårarna rann väl hela vägen så sååå himla kul var det inte. Det roliga var att de står en kö på typ 30 pers som väntat pä taxi, antagligen rätt länge. Vi går upp framför dem och hoppar in i första bästa bil, där ska även två killar med. Killarna ska till Göteborg. "Släpp av oss på vägen, det är ändå den vägen man kör mot Göteborg", säger Sara. Hahaha. Kanske en viss omväg? ;) Men, har man råd att pröjsa taxi Trollhättan - Göteborg kan man gott bjuda två fattiga brudar på taxi hem klockan halv fyra på natten.

Äh, sen kommer jag inte på något mer. Men jag ska gå och handla nu. Ha de göööött!

Igår.

Oj. Vilken kväll igår. Jag vet inte vart jag ska börja. Eller jo, konstituerande mötet på kåren. Jag blev slavdrivare, superlycklig för det. Det ska bli kul, tycker jag... Stack ut och käkade langos efteråt, första gången jag åt det och det var asgott!!
Efter det, en jättetrevlig förfest hos Alexandra. Höll på att däcka ett par gånger, men de fick bra ändå tillslut. Sedan såg vi Maggio. Oj, herregud vad underbart. Så underbart vackert var det. När hon sjöng "Snälla bli min igen" höll jag på att dö. Jag grät och grät och grät. Kunde inte sluta. Egentligen var jag rätt förberedd på att det skulle bli så, men blev ändå chockad när attacken satte igång. Iallafall, det var vackert.
Vi drog oss in mot stan igen, mötte upp resten av gänget och stod i kön till Butlers öltält innan jag och Sara sprang iväg och kissade och när vi kom tillbaka var de andra inne. Så vi sket i det. Velade runt på stan, innan vi kom på att BS är nog bäst. Jag har ju vart där innan ett par gånger, men shiiiiiiet va knepigt folk de va igår, såå illa har de inte varit innan. Svartmålade människor, i långa svarta kappor, trasiga jeans och nitar. Och långt hår. Överallt. Jag kan lova er att jag var den enda med rosa på mig därinne... Men. Det var rätt skoj. Även om jag kände mig rätt mesig när jag va där.
Efteråt blev det efterfest. Det var de dummaste jag har gjort ever, att gå dit typ. Eftersom jag så vackert har diktat ihop ett inlägg inatt på fyllan här under och redan har "tillräckligt" många läsare för att de ska kunna skvallras om det, så orkar jag inte bry mig om att plocka bort det. Iallafall. Vi gick hem till Jonas, allt var lugnt. Svante visste att vi skulle komma, vi hade smsat en del under kvällen. Han hejade inte när jag kom så jag pratade med Jonas ett tag, tills han säger att "du är en jättebra tjej, Emelie. Du kommer också hitta någon, någon som gillar otrogna tjejer..." Vi satt i fönstret då. Det enda jag ville var att hoppa rakt ner. Gick bort till Sara som stod med Svante, sa att jag tänkte gå hem. Jag fortsatte prata ensam med Svante, skojade och sa att de va ju dåligt att inte komma på mötet tidigare under dagen. Han var hemma hos Hanna och käkade korv stroganoff, så han hade inte tid, sa han. Jag vände mig bara om och gick. Han följde inte efter. När jag stod i hallen hörde jag dem börja disuktera om det var dags att dra sig hemåt, han såg mig när dom pratade om det, jag stod ju bara ett par meter ifrån. Jag sprang ned för trappan och satte mig nästan precis utanför dörren, bara sjönk ihop där och störtlipade. Efter bara några minuter kom dom. Gick rakt förbi. Jag satt helt öppet. När Sara kom ut var det de första hon såg... Han ville bara inte se mig. Jag skickade sms, fattade liksom inte vad som hände: "skriv inte mer", blev svaret så det gjorde jag inte. Jag tog taxin hem och tänkte att nu ger jag upp. Ringde Mjölby, störtlipade. Åh! Tröttsamma, tröttsamma, tragiska tjej. Varför lär jag mig aldrig?
Så, nu vaknade jag upp. Ska nog åka tillbaka till Uddevalla så fort jag kan. Vill ligga där och bara vara ensam. Fast de lär ju ta ett par timmar tills jag är körduglig... Jaja, det var min kväll det. Egentligen var det ju underbar, men när det slutar så, så blir de ju lätt den känslan man har kvar och minns bara det dåliga. Nu ska jag nog somna om, har antagligen alldeles för mycket alkohol i kroppen fortfarande, annars hade jag nog inte skrivit ut allt. Men jag tvungen att få ut det. Explodera.
Mitt hjärta blöder.

Kaos

img_1885 (MMS)

Jag såg honom gå hem med en annan. Han visste att jag var där, precis utanför och så gick han hem med henne. Jag såg honom, hörde dem. Han som var min. Min kille, min kärlek. Min! Hem med en annan. Åh. Herregud. När jag överlevt de här så tänker jag aldrig bli kär igen. Aldrig. Jag ska aldrig mer älska någon. Aldrig mer. Aldrig.


SHIT. Duktig tjej på att blogga va? Allt f...

SHIT. Duktig tjej på att blogga va? Allt för er, babies. Nu blire äfterfäääst. Puss


Hahahaha! Jag kollar på nått hårdrocksband...

img_4575 (MMS)

Hahahaha! Jag kollar på nått hårdrocksband. Coolt. Yeah! :p


Finn ett fel. Okej, jag är på hårdrockspub...

img_8965 (MMS)

Finn ett fel. Okej, jag är på hårdrockspub. Stått i kö i 40 min och betalat 100 spänn och så står jag här med massa svartsminkade män. Herregud. Men. Jag. Har . Kul. Säg det inte till någon... Omg, jag kommer få såå mycket mardrömmar inatt....


Världens coolaste cheeey!!

img_4552 (MMS)

Världens coolaste cheeey!!


Okej. Jag är uppe nu, ska strax in mot Kår...

img_5559 (MMS)

Okej. Jag är uppe nu, ska strax in mot Kåren. Hade planerat klänning och klackar idag, men nää... De blev inte så. En grå halvgenomskinlig stickad tröja med knallrosa bh under, shorts och converse. Jag vet, jag suger... Men! Det som suger ännu mer är att Mjölby inte har något helfigurspegel.. Vet ni hur avancerat de är att få med så mycket kropp som möjligt på bilden nu då..? Asjobbigt. Nää, hej med er. Nu ska jag ut och ragga. Typ. Not. Hejdå.


Hej, godmorgon och döda mig. Jag gick ut i...

img_0790 (MMS)

Hej, godmorgon och döda mig. Jag gick ut igår. Det var ju dumt. Tre-fyra glas vin och två öl och jag mår som en gris redo för slakt idag. Fin jämförelse, kände jag. Nä, men seriöst. Jag kanske inte överlever den här dagen. Det kan hända att jag dör av mina egna spyor. Eller så kan de hända att jag drunknar i toalettstolen. Äuhm, nej. Jag överlever nog ska ni se, va lugna bara. Det löser sig. Jaja, gårkvällen var bra iaf, förfest hos Alexandra. Träffade Svante, haha. Oj, herregud! Älskar att vara nykter och få höra om alla han erövrat de sista. Kändes som en bra start på kvällen. Undra hur man tänker när man berättar sånt för sitt ex, är man ute efter att förstöra hennes kväll då? Speciellt med att avsluta; jag är jättekär i dig, men det spelar ingen roll... Okej, säg det inte då?! Äh, nu blev de för personligt här igen. Tillbaka till kvällen igår, jag och gänget från Alex förfest gick ner till Butlets öltält, träffade alla goingar från Sexet och sedan träffade jag Blomman och hängde med han resten av kvällen. Så, så var det med det. Bra kväll så. Nu ska jag somna om något timma innan jag sticker ner till Kåren. Puss.


I solbruna ben och med nya skor ger vi oss...

img_9075 (MMS)

I solbruna ben och med nya skor ger vi oss ut och kollar läget på Fallens dagar ikväll. Men först, pizza hos Pärre... ;)


För länge, länge sen...

Jag åkte en snabbis ner till Stenungsund för att hämta mina älskade hängsleshorts hos Anki, dom har legat där sedan i maj, hehe. Jag lånade Pärres bil ner och körde fort och lyssnade på gammal musik och drömde mig bort till gamla tider.. När jag var sjutton år, åkte bil med min pojkvän och bara levde livet. Vi lyssnade på extrem fjortismusik och tänkte inte på framtiden för fem öre.
.
Så vill jag leva igen. Bara åka bil till vart-som-helst och inte tänka på morgondagen.
.
.
.
Seriöst, världens sämsta musik egentligen, men shiiiiiit vad glad jag blir utav de här låtarna. Önskar jag var 17 igen och inte hade ett enda problem på jorden.
Iallafall, ikväll vill jag ut och dansa loss - får se om jag orkar ta mig till Trollhättan redan ikväll eller om jag ska gå lös i Uddevalla ikväll...

I <3 Harry

Jag har börjat skriva inlägg tusen gånger ikväll, men antingen blir de alldeles för känsligt eller så blir det bara ett sånt där "idag har jag jobbat blablablabla"-inlägg och jag pallar inget av dem ikväll.
Iallafall så sover jag hos Pärre ikväll. Har sett på två Harry Potter filmer och käkat godis. Lipar ni till Harry Potter?! Jag gör, helt sinnes! Tårarna sprutade när han Professor Bubblegum (minns inte namnet, men de låter som Bubbelgum typ) dör i femte filmen. Alltså, de är lugnt att berättar att han dör, för filmen är från 2009 och har ni inte sett den än och vart som jag och gått starkt emot Harry Potter tidigare och missat GRYMMA filmer får ni skylla er själva.
Näpp, nu läggdags i Pärres soffa. Hej hopp!

Om igår.

Gårdagens bästa:
Igår trodde jag nämligen att jag hade en dålig dag, men när jag utvärderade den visade det sig att den var rätt bra ändå. Detta pga:

• Jag hade en äckligt jobbig dag på jobbet (fick tillochmed HALSA en liten chokladmilkshake - tänk kalorierna i den - för att få mig en sockerkick och inte banka Hamandus gul och blå när han drev med mig och bytte radiokanal) Nu till det positiva med denna punkt: Jag stod ut hela dagen på jobbet, fick gå hem tidigare om jag velat, men gjorde det inte. Duktig tjej.
• När jag kom hem från jobbet hade jag fått fyra räkningar. OCH JAG VALDE ATT BETALA DEM MED EN GÅNG, vilket innebär att nästa månads räkningar kommer ligga på cirkus två-tre tusen. Jag är awesome.
• Jag ringde två söta samtal, skönt att få sådana gjorda. Ni vet, sånna samtal till jobbiga personer som man drar sig för att ringa. Nu är det iallafall gjort, bra!


Okej, när jag läser det så här i efterhand så känns ju inte dagen supergivande precis. Men det räckte iallafall för att göra min dag, och jag är nöjd. Nu ska jag göra denna dagen ännu bättre än gårdagen. Oooh, positiva människa!

Ser ni hur mitt leende bara skriker: "Jaaa...

img_0537 (MMS)

Ser ni hur mitt leende bara skriker: "Jaaa, nu ska jag åka till jobbet - hurra, hurra, hurra?!" Nähää, inte jag heller. ;)


Via Facebook försöker Julia få med mig på ...

img_5842 (MMS)

Via Facebook försöker Julia få med mig på en Thailandsresa i januari. Jag VILL åka med, men antagligen har jag tentor då Den anledningen dög inte för Julia, så nu har jag förklarat för henne ett steg längre... Hon vill att jag ska bli hora, det måste vara så... Älska logiskt tänkande btw. Älska.


Onsdag

Åh så härligt. Hemma från jobbet, nyduschad och totalt utslagen. Jag ska sova sååå tidigt ikväll, klockan ringer kvart över sex imorgonbitti! :( Älskar förövrigt att TV11 och kanal 6 visar filmer typ varje kväll, ikväll är det Crazy Beutiful. Älskar att se gamla tonårsfilmer. Jaja, godnatt på er, sussa så sött.

Trött tjej. Sex timmar kvar tills jag slut...

img_4398 (MMS)

Trött tjej. Sex timmar kvar tills jag slutar. Imorgon jobbar jag mellan sju-fyra och sedan är jag ledig fredag-söndag. Det ska bli så härligt. Trots väderprognosen så hoppas jag på fint väder. Hata regn. Hata.


Trött tjej. Sex timmar kvar tills jag slut...

Trött tjej. Sex timmar kvar tills jag slutar. Imorgon jobbar jag mellan sju-fyra och sedan är jag ledig fredag-söndag. Det ska bli så härligt. Trots väderprognosen så hoppas jag på fint väder. Hata regn. Hata.


Inte ok

Jag måste skriva av mig angående en sak....


Den här vidriga vikthysterin - tyyyyst, jag vet att jag är totalt inne i den själv - men visst är det tragiskt? Sedan flera månader tillbaka har jag testat massvis med olika bantningskurer för att komma i form, det var Nutrilett, LCHF, kaffe-cigg-metoden, Cambridge och räkna kalorier och tusen andra småsaker som ska hjälpa; så som äppelcidervinäger och grejer. Jag har varit på väg flera gånger att beställa hem bantingspiller från olagliga sidor på nätet, men ångrat mig varje gång, för jag vet att jag skulle åka fast.
Varje gång jag äter mår jag dåligt, varje morgon jag vaknar i "tid" för att promenera ut till jobbet och inte gör det somnar jag om med tårarna rinnande ner för mina kinder. Seriöst, jag lovar, det är helt sant.
.
När Egoina för några veckor sedan fick ett mail från en av sina läsare att hennes lår gick ihop och hon visste inte vad hon skulle göra för hon mådde så dåligt över det, startade Egoina en "lår-kampanj" där läsare fick skicka in bilder på sina lår för att visa att ALLA LÅR, vare sig de nuddar varandra eller inte, ÄR SNYGGA! Egoina själv är inte den smalaste på jorden, utan har tvärtom en väldigt skön inställning till mat, och har en jättefin kropp - egentligen, bara det att den inte duger för oss som är inne i vikthetsen. Och Egoina hjälpte massvis med brudar runtom i Sverige att må bättre. Men jag fick en störd ångest, mina lår går ju ihop!
Jag var tillsammans med Svante vid den här tidpunkten och berättade för honom och han visade stolt upp att hans lår inte gick ihop. Ingen konstigt med det alls, han är smal och jag tycker hans kropp är underbar och jag tycker att han borde vara stolt över den. Men min ångest blev iallafall bara ännu värre då. Jag började på Cambridge direkt efter det. Jag pallade inte trycket så jag la av efter  mindre än två veckor. Det står fortfarande en veckas Cambridgepåsar uppe på mitt köksskåp som ger mig ångest varje gång jag går in i köket.
.
Sedan dess har jag mått ännu sämre, en av de sakerna jag lägger mest energi på är hur jag ska gå ner så mycket som möjligt i vikt. Jag fattar själv att jag borde träna, men jag tycker det är fruktansvärt tråkigt och jag kommer liksom inte igång med det. Så istället börjar jag med alla konstiga dieter, och slutar egentligen innan alla resultat kommer.
Det är många som skriver om Egoinas kampanj, många artiklar säger ju att det är "ute" att vara size 0 och att det är snyggt att vara kurvig och under en kort stund känner jag att "yes, nu är jag faktiskt nöjd med migsjälv", men sedan kommer den där ångesten tillbaka. Jag var inne på Bachelorette-Fridas blogg tidigare ikväll och där skrev hon om hur man ska träna under semestern för att man med gott samvete ska kunna ta den där bullen eller glaset vin på kvällen. Jag ville bara slänga mig på toaletten och kräkas upp den där cheeseburgaren jag åt till middag idag. Och de fyra nuggetsen till lunch ska vi inte prata om!
Vad är det värsta som kan hända om vi skulle gå upp ett kilo eller två? Att byxorna sitter lite tajtare eller att vågen visar mer? VAD SPELAR DET FÖR ROLL EGENTLIGEN? Så tänker jag, men sedan mår jag ändå så stört dåligt. Det är mitt i sommaren, vi ska unna oss saker, en glass i solen eller en öl på en uteservering mitt i veckan - och så blir vi matade med att man måste vara värd det.
Missförstå mig inte nu, jag är helt för träning för att man ska må bra, självklart finns det ingenting negativt med att träna måttliga mängder. Men att man måste gå ut och springa i två timmar för att med gott samvete sätta sig och käka en bulle på semestern? Är det så vi ska leva? Jag får ont i magen.
.
Jag har inget bra svar och vill egentligen inte komma någonstans med de här tankarna. Jag faller som tusan för "grupptryck" och "idealet" just nu. Jag vill vara lika snygg som "alla" andra, inte för att jag egentligen är missnöjd med mig själv (för det är jag egentligen inte, jag tycker att jag är ganska fin rätt så ofta), utan för att jag BORDE VARA missnöjd med mig själv. Så är det nog. Äh, flummigt inlägg, det här. Jag önskar att man i framtiden antingen ändrar idealen, (det borde vara olagligt att pressa människor till att vara skitsmala) eller så får nån uppfinna något slags piller som gör att man kan ändra utseende till precis det man vill.
.
Ja, nu har jag fått ur mig det värsta iallafall.
Nu ska jag göra mina 150 situps för att få slankare mage och 80 utfall för att få bättre spänst i mina lår och rumpa. Sedan ska jag smörja in mig med brun-utan-sol, när man är brun ser man ju smalare ut liksom.
Åh, vad arg jag blir på mig själv för att jag är så svag.

Jag kom precis hem från jobbet och sitter ...

img_4841 (MMS)

Jag kom precis hem från jobbet och sitter och tittar på Allsång på Skansen där Veronica Maggio är med. Gud, vad fantastisk hon är. Om mindre än en vecka får jag se henne live. Det kommer blir awesome. Jag längtar!


Nya skor

Va tycker ni om mina nya skor? Jag fick dem av min fina, underbara Mammi när jag var ute på Hönö i förra veckan. Det är dragkedja på insidan av dem - lööööööve it. <3
Pärre skrattade åt mig - att jag skaffat mig fejkconverse (och hur min syster reagerade på när jag visade henne dem - H E R R E G U D! Hahaha.) Men, jag kan minsann tala om att det är Esprit och därför bra kvalité på skorna ändå. De där rosa fejkconversen jag köpte i maj, var helt värdelösa - hur coola dom än är får jag stört ont i fötterna av dem.
Jaja, jag ville bara visa dem iaf. :)

Himlen är oskyldigt blå

.
Den här bilden tog jag häromkvällen när jag satt ute på balkongen, det var vid åttatiden och det var helt stört varmt. Himlen var så otroligt vacker, bara någon minut efter att bilden togs började det ösregna. Sånt där varmt sommarregn som man inte fryser av.
Jag kommer komma ihåg den kvällen länge, länge, länge...

Sommar

,
.
.
.
.
.
Min dag har varit ganska underbar, som ni kanske ser.....

Jag har legat på stranden hela dagen tills...

img_3826 (MMS)

Jag har legat på stranden hela dagen tillsammans med Katten, Sara och Alex. Helt underbart. Nu sitter jag på balkongen för att få ut de sista av soltimmarna. :) Vilken underbar ledig dag!!


Mjölby har sagt till mig att jag måste slu...

img_3474 (MMS)

Mjölby har sagt till mig att jag måste sluta ta kort på mig själv på morgonen och mobilblogga med - jag ser så förskräcklig ut då, tycker han. Men ni vet väl vad jag är, just det - en rebell!! Mohahahaha!! I övrigt inte mycket, sov hos Pärre inatt igen och somnade faktiskt i någorlunda tid, mina sömnproblem kanske håller på att lägga sig? Mardrömmarna är dock lika illa som vanligt och inatt vaknade jag och skrek "Svante!!!!" rakt ut. Jag tror jag drömde att han dog, för tårarna sprutade och jag kunde inte somna om på ett par timmar då, utan kollade på Djungelboken två gånger. Men nu är jag vaken, pigg och redo för en ledig dag i solen. Puss på er!


Jag tittar på Grabben i graven bredvid. My...

img_2234 (MMS)

Jag tittar på Grabben i graven bredvid. Mysig film. De bästa scenerna därifrån är när de två väninnorna ligger i soffan och diskuterar killar; "killar är som lägenheter - hittar man en med balkong, har den inte öppen spis. Och hittar man en med öppen spis så har den inte badkar...." och när Han huvudpersonen ringer till henne på biblioteket och frågar om de ska ses och hon låtsas att det är bilverkstan för sina kollegor som invänder: "lilla Desirée, du har ingen bil..." Haha!


Baaaaadat!!!

img_4765 (MMS)

Baaaaadat!!!


Middag någon?

img_6002 (MMS)

Middag någon?


Det kan jag la visst...

Min familj är lite halvklurig. Jag avklarade två samtal imorse på bussen ut till jobbet: först ringde jag farmor som svarar "Apoteket" i telefon. "Så kan du la inte svara", utbrast jag. "Det kan jag la visst", svarar farmor.
Sen ringde jag hem till familjen, pratade två minuter med pappa och när vi lägger på säger han "godnatt". "Så kan du väl inte säga på morgonen", utbrast jag. "Det kan jag la visst", svarade pappa.

Min familj är inte riktigt som dom ska...

Igårkväll

Gårkvällens bästa - jag orkade gå ut på en pytteliten promenad och köpa lätt-keso och ny tandkräm. Samtidigt som jag pratade med underbara Björn! Hurra! Dessutom, när magen kurrade som mest och jag inte hade någon mindre fet mat hemma (trodde jag), så fick jag ett flipp och gjorde gröt. Blandade i lite jordgubbssylt också, egentligen inte ok - men totalt blev det inte mer än 150 kalorier så totalt sätt kom jag upp i 608 kalorier igår. 300 mindre än vad jag "borde" äta. Dessutom gjorde jag 150 situps, TRE armhävningar och 80 utfall. Åh! Duktig jag känner mig, idag känns som om det kommer bli en bra dag!

Ser Du Hålet i mitt hjärta?

Ska jag vara helt ärlig så orkar jag inte skriva. Det är så mycket tankar som far runt i skallen, jag känner mig nere och superdeppig ena stunden, för att i nästa bara gå lös och vara hur lycklig som helst. Det är för mycket som hänt de senaste veckorna, för mycket känslor inblandade och för många hjärtan som slagits mitt itu.
Jag vet inte vad jag vill längre, fly Sverige kanske. Flytta utomlands och börja om på nytt. Fast det kommer aldrig hända. Jag är inte sån. Jag är en person som vill ha trygghet och rutiner, visst - flippa ur och göra något "galet" nån gång då och då, men att vända upp och ner på hela mitt liv som jag gjort de senate året och framförallt de senaste veckorna är inte okej. Jag känner mig rädd för vad som kommer hända. Vad händer nästa helg? Kommer du kunna se mig i ögonen? Kommer du säga hej? Ska jag ta första steget och säga hej? Svarar du isåfall?
Nervositeten bubblar i mig.

Det är iallafall därför som jag inte skriver så mycket just nu. Jag vet att varje gång jag skriver här så är jag waaay too personlig och jag är trött på att vika ut mitt liv. Just nu iallafall. Såsmåningom blir det bättre. :) Puss på er - nu ska jag sova.

Lunch - ett knäckebröd med ett hamburgerkö...

img_7445 (MMS)

Lunch - ett knäckebröd med ett hamburgerkött och keso på. Inte ens 200 kalorier och man blir proppmätt. Eller nä, där ljög jag - men man blir smal. Score!


Shape Up

Hemma från jobbet. Ska däcka i sängen. Min nya diet tillåter mig inte att göra några större utsvängningar, så som någon mindre utgång eller så. Fast jag börjar ju nio imorgon på jobbet, så även om min diet tillåtit mig att gå ut så hade de inte varit ett alternativ ändå.
Dieten jag går på nu går ut på att räkna kalorier, jag äter alltså så sjukt lite som möjligt varje dag. I princip kaffe och cigg metoden, fast med en gnutta mat i också. En app på telefonen räknar kalorierna - hur bra som helst - Shape Up. Ladda ner den!!
Nu är det iallafall läggdax för min del. Puss

En kvarts rast. Fyra cigg. Stressen rinner...

img_2118 (MMS)

En kvarts rast. Fyra cigg. Stressen rinner sakta av mig, bara för att byggas upp snart igen. Jag orkar inte mer. Så trött. Så fruktansvärt trött på livet. Jag orkar inte mer. Mitt liv tar kål på mig.


Aldrig nöjd

Jag äääälskar den. Så rätt. Så jag.

Onsdag - Torsdag

Sådär snuttungar - nu är jag här igen!
Kvällen igår var ljuvlig. Jag, mami och yngsta lillebror satt uppe till klockan ett med ett levande ljus och bara pratade om allt och ingenting, glömde helt bort tiden och märkte knappt att det blev mörkt runt omkring oss.
.
När jag kom ut till Hönö igår gick vi ner och badade. Så underbart att bada i havet, det har jag inte gjort tidigare iår. Det var så sjukt härligt i vattnet, någon sa att det varit tjugotvå grader tidigare på dagen. Fast vi badade inte förrän på kvällen, runt åtta eller något - med solnedgången som finaste bakgrund i horisonten. Mamma tog massa bilder, jag hoppas hon kan maila dem till mig för jag struntade helt i att ha med mig mobilen som jag brukar fota med, nu när kameran är trasig, och fick inga bilder alls från hela Hönövistelsen.
Efter badet gick jag och mamma en lång promenad runt ön, vi var uppe på vattentornet och såg ut överallt. ÅÅÅH, vad vackert det var. Sedan gick vi bara runt mellan husen och pratade i ett par timmar nästan.
.
Den här morgonen väcktes jag i båten av mamma som fixar frukost, det var dåligt väder så det blev ingen solning på klipporna som jag hade planerat. Istället åkte vi över till ön brevid och fikade på ett jättemysigt café i regnet. Vid fyratiden åkte jag hem igen och på vägen mötte jag först upp Johnny i Kungälv, som jag inte träffat på typ femhundra miljarder år. Lilla fina Johnny. Going. Haha. Efteråt stack jag ner till Stenungsund och mötte upp Julia för en kaffe på donkisch innan jag drog hem till Uddevalla. Resten av kvällen har spenderats i sängen, jag är helt slut typ. Så nu ska jag sova! Puss

Sitter på färjan till Hönö. Har vart hos K...

img_4264 (MMS)

Sitter på färjan till Hönö. Har vart hos Katten hela dagen och fixat naglarna och fotats så jag är typ helt slut, haha. Men nu ska jag bara ha lite ledigt, spendera tiden med mamma och minsta syskonen ikväll och imorgon och ligga på klipporna här ute. Underbart. MEN - detta innebär extremt lite bloggande ;) Har varken med mig laddade eller dator hit, utan nu ska jag leva fruluftsliv i båten. ;) Ha de gott! Puss


Puss på er, nu går jag och lägger mig efte...

img_4151 (MMS)

Puss på er, nu går jag och lägger mig efter en trevlig kväll hos Malin! Puss


Tjohoo! Nu har jag jobbat klart för dagen ...

img_9024 (MMS)

Tjohoo! Nu har jag jobbat klart för dagen och sticker upp till Malin för middag. :) Ha en trevlig kväll! Puss


Redo att sticka till jobbet - ser ni hur v...

img_7059 (MMS)

Redo att sticka till jobbet - ser ni hur vitt mitt hår har blivit förresten?! Silverschampoo och stekande sommarsol är inte bra för mitt hår.


Positiva saker med att somna innan tolv: -...

img_6762 (MMS)

Positiva saker med att somna innan tolv: - Förhoppningvis är man utvilad dagen efter. Negativa saker med att somna innan tolv:  - Jag vaknar klockan fucking FYRA på morgonen och har fortfarande inte kunnat somna om. Kul. Nej. I övrigt händer det inte mycket, jag har hittat en ny app till telefonen som gör om bilder. Jag är alltså inte så där guldassig egentligen. Bilden är förresten från i måndags då vi hade midsommarfesten - så det är inte så att jag sitter sminkad, med lockat hår och pooosar i sängen just nu. Ville egentligen ha en bild från "just-this-moment", men när jag såg hur bilden blev bestämde jag mig (FÖR ER SKULL) att lägga upp en gammal istället. Jag vill ju inte skrämma bort er. Eeeh, så. Om jag skulle ta och försöka sova? Som att jag inte redan har försökt.... Om jag skulle ta och sätta mig med ekonomistyrningen? Den har hjälpt mig att somna flera gånger innan. Älskade sömnmedel. Äh, godnatt!


Puss

Babes, jag skulle "bara gå över och ta en cigg" hos Janet. Slutade med ett par glas vin och nu ligger jag här lite halvlullig i sängen. Dags att sova för min del. Btw, seriöst - 11:45-20:45 är en värdelös tid att jobba. Jag längtar tills på onsdag då jag är leeeedig och ska åka ut till Mammi på Hönö för att hälsa på (säg inget till henne, jag har inte berättat än att jag kommer). Men nää, nu ska jag sova, puss puss puss puss puss puss puss!

en favorit i repris

Jag såg Love Actually två gånger inatt, jag tycker den är fantastisk. Underbar.

Love löv

Lööööööööv!
Ibland känner jag bara för att gå ut och rulla mig i lööööv. Idag är en sån dag, löööv, löööv, lööööv.

Utkast: Juli 4, 2011

Jag fick ett infall igår och tänkte att det kanske är dags för en ny frisyr. Mitt hår har jag ju faktiskt inte klippt sedan jag tog studenten, då blev det kort (till axlarna) för att jag satt hårmodell och efter det har jag låtit de växa och bara toppat det någon gång då och då. Men nu kanske - verkligen bara kanske - känner jag ett litet, litet sug på att klippa de lite och göra någor drastiskt...
Visst hade det varit lite kul?
Fast det kommer nog inte att hända, mitt hår är ju faktiskt en väldigt stor del av mig... Men det hade varit kul att testa...

Måndag

Hej!
Jobbig dag att vakna upp till, känner jag! Har drömt konstiga drömmar hela natten, vaknat upp kallsvettig och en gång vaknade jag av att jag skrek rakt ut. Men om två timmar ska jag iallafall vara på jobbet, det ska bli skönt. Det är skönt att slita ut sig och liksom bara bli astrött efter en dag. Så ikväll jobbar jag till nio. :) Sedan blir det hem och läggdax typ, tänkte jag. Jag har gjort ett par förinställda inlägg som kommer upp under dagen. :) Puss på er!

<3

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.



1000

Haaaaallå!!!
Vet ni hur speciellt det här inlägget borde vara - jag har verkligen dragit mig för att skriva det. Igårkväll tänkte jag mobilblogga för jag hamnade hemma hos Malin på en mycket trevlig förfest med en lätt utgång på Kullgrens efteråt. Skittrevligt att träffa Malin en kväll igen - det var superlänge sen - och killarna som var där och också jättetrevliga. ;)
.
Men okej - nu kommer det! Detta är mitt TUSENDE INLÄGG!! Jag och lilla bloggen har hållt ihop sedan i början på september och nu är vi alltså uppe i tusen inlägg. Hur kaxigt? ASkaxigt!
Jag tänkte att jag skulle välja ut några inlägg som jag har tyckt vart bäst, men jag orkar inte. Dassigt va? Det suger, men jag är stört trött. Okej, jag ska vara ärlig - jag är otroligt bakfull. Rödvin en lördagkväll är ingen hit, speciellt inte om man börjar klockan åtta dagen efter. ;) Så jag tänkte sova ett par timmar nu och sedan gå ut och gå en sväng, på promenad alltså. Utgång lär dröja till det händer igen. Jag är typ aldrig ute både fredag och lördag, så jag ska ha en stört lugnt vecka med bara jobb och sömn typ.
Så. vi hörs senare. Puss!

Lite tankar bara

Jag har sett alla Johan Falk filmerna nu de senaste dagarna, alla nio. Det är andra gången jag ser dem, vilket gör det hela mycket bättre för första gången man ser dem så sitter jag som på nålar, hoppar upp och ner och skriker rakt ut om det händer något skrämmande. När jag ser dem för andra gången är de fortfarande ruskigt spännande, men jag slipper de där värsta chockarna och kan istället fokusera på att se själva handlingen och verkligen följa med.

Här kommer några punkter som jag uppmärksammat extra:
- Joel Kinnaman (min blivande make) är den snyggaste killen jag vet. Dessutom är han en fantastisk skådespelare. Och hans röst än den vackraste jag hört.
- Han som spelar Johan Falk (inte tillräckligt intressant för att googla upp namnet) är en usel skådespelare, hans karaktär är uselt och hör jag honom säga "okej" en gång till ska jag personligen söka upp honom och säga till honom att sluta använda det ordet.
- Alla filmerna är lite smådåliga, missar detaljer typ i någon scen sitter nån i framsätet i bilen och i nästa sekund har de råkat byta plats och sånt där. Irriterande, men typiskt svenskt.
- Att film 3 - 9 är byggda på verkliga händelser, infiltratörer och sånt. Skitspännande.
- Av de svenska kriminalfilmer som finns är Johan Falkfilmerna faktiskt bland de bättre, även om skådespelet sviktar en del. Och när JAG tycker att skådespelet är dåligt - då är det är dåligt!

God morgon babes! Blev en trevlig kväll ig...

img_1889 (MMS)

God morgon babes! Blev en trevlig kväll igår, Harrys var bättre än vanligt och stort som bara den när dom hade öppnat hela bakgården och kunde släppa in tvåtusen personer. Tror faktiskt inte de va fler än 500-600 stycken där, men det var kul ändå! Jag tog det dessutom väldigt lugnt igår, så jag mår bra idag. :) Nu ska jag se på lite filmer, läsa nån ny bok och ha en underbar lördagskväll med mig själv och vara utvilad till jobbet imorgonbitti. Puss


Nu sticker jag iväg på Pärres 10 000-dagar...

img_8984 (MMS)

Nu sticker jag iväg på Pärres 10 000-dagars kalas. Nya linnet kommer från Vila och var lite stort så jag knöt ett svart sidenband i midjan. Till detta matchar jag med svarta höga skor som jag misslyckades med att få med på bild.. ;) Ha en bra kväll! Puss


Säg hej till min nya kille, han heter Joel...

img_9731 (MMS)

Säg hej till min nya kille, han heter Joel Kinnaman och är världens snyggaste kille. Vi har ett seriöst förhållande på det sättet att jag sitter och tittar på honom på film Sen har jag googlat honom också, så vi är rätt tajta. Vi är det nya perfekta paret. Askära. Han vet bara inte om det än. ;)


Titta! Nu har "födelseDAGS"-barnet! Han fy...

img_1736 (MMS)

Titta! Nu har "födelseDAGS"-barnet stått upp! Han fyller 10 000 dagar idag! :) Han ska gå till jobbet nu. Och jag är fortfarande vaken, borde snart sova. Inne på femte Johan Falk-filmen nu. Jag har blivit lite småförälskad i Joel Kinnaman. Hellre småförälskad i han än i någon annan som aldrig hör av sig. Inte för att Joel kommer höra av sig, han heller, men ändå. ;) Äh, SHIT vad övertrött jag är. Borde sova. Snart. Kanske. Puss


02:40

Mitt psyke är det värsta som finns just nu. Jag är inne på fjärde filmen, Pärre har sovit sedan tio eller något. Jag kan inte. Jag tycker det är skitjobbigt de här, jag ligger bara och tänker medan tunga tårar rullar ner för kinderna. Jag saknar honom så otroligt mycket, saknar allt vi hade. Allt jag förstörde.
Nu är jag knappt rädd längre. Fast jag har ju storbilds-tvn på och Pärre i rummet brevid så det är inte så konstigt. Två gånger har jag vart uppe och kollat så att det är låst. Så nu är jag knappt rädd alls. Bara ledsen. Och saknar. Honom. Älskade, underbara människa.

RSS 2.0