Lite bilder från Damsupén

Tjoooo!!
Jag sitter på FUM, så sjukt spännande.. Vi kör en bildbomb från Damsupén på det.

Idag har jag tur!

Saker att vara tacksam för idag:

- Jag hade en supermysig morgon imorse.
- Jag hann slänga in all tvätt innan jag stack till skolan. Nu hänger tvätten där nere och torkar medan jag gosar uppe i lägenheten.
- Jag skrev tentan på bara en timma (och jag tror den gick ganska bra!!).
- När jag skulle gå hem ösregnade, så jag väntade en pyttestund för att de skulle bli uppehåll. Gick hem i nästan totalt uppehåll och nu när jag tittar ut, 20 minuter sedan jag kom hem, ööööser regnet ner igen!


Det måste vara min turdag idag eller något. ;) Hoppas det blir lika bra senare idag då jag ska på FUMmöte i Trollis.


Onsdagsmorgon

Gick upp vid halv åtta efter nästan fyra timmars sömn och känner mig nästan okej. Har fått slängt in första två maskinerna i tvätten, är sminkad och påklädd och nu äter jag tomtegröt vid köksbordet med tända ljus och lyssnar på julmusik.

Första gången jag känner åtminstone lite julstämning de här året, synd att den ska förstöras av att jag måste gå och skriva tenta! ;)


Skrik och panik

Minns ni Skrik och Panik förresten, de va de där knepiga figurerna som var med i filmen Anastasia. Haha! Efter att jag och min lillebror sett den på bio med pappa, när vi var små då, så kallade han oss för Skrik och Panik jättelänge.

Iallafall, om sex timmar ska jag upp och tvätta. Om åtta timmar börjar min tenta. Jag är pigg som en mört och känner mig helt konstig i skallen.

Jag kommer behöva gå upp tidigt minst två dagar i rad nu, imorgon för tentan och på torsdag för läkarbesök. Sen på måndag så kommer antagligen bli kaos också, jag ska va hemma hos mamma liksom och hur mycket jag än älskar henne och hur fantastisk och perfekt hon än är, så har hon noll respekt för människor som behöver sovmorgon. Hon snackar sovmorgon till nio. Jag snackar sovmorgon till ett.

Jag har åtminstone adventsfint nu. Det känns mysigt.


Finns ingen väg tillbaka för nån som är en looser

i
"Låt honom veta att inget är som förr"

"Men han har aldrig fått dig att komma, du får alltid fejka och avsluta själv på toaletten..."

"Är han rätt för dig, rätt för dig, rätt för dig rätt
ligger där och luktar sex, kött och lättöl och svett"

"Hela världens vet att hans sista chans är bränd"

"Ni två kan aldrig börja om igen"


Oj, vad jag fullkomligt älskar den här låten!
Nu gäller det bara att stå på sig att hans sista chans är bränd. ;)

Jag sa nej!

I telefon med en telefonförsäljare:

Försäljaren:
Nu har du ju testat på våran nyckelbricka som hjälper dig att få tillbaka nycklarna om du skulle tappa bort dem i ett halvår - helt gratis. Hur känns det?
Jag: Alltså, jag har inte använt brickan.
Försäljaren: Då är du nöjd med den?
Jag: Nej...?
Försäljaren: Då undrar jag om du vill förlänga ditt abonnemang på nyckelbrickan.
Jag: Nej!
Försäljaren: Okej, men om jag säger att vi nu, utöver att du i 9 fall av 10 får nycklarna tillbaka om du tappar dem, så byter vi ditt lås för upp till 10 000 kronor om du måste byta pga dina nycklar är borta. Nu kanske du vill förlänga?
Jag: Nej.
Försäljaren: Men om du funderar ett par sekunder? Du får hela paketet för XXX kronor per år! Har du ändrat dig och vill förlänga?
Jag: Nu har jag sagt nej tre gånger. Och jag säger nej även nu.
Försäljaren: Men om vi ser det såhär, du *börjar babbla upp alltihop en gång till*
Jag: *avbryter* Alltså, jag går på gatan, jag har inget hem för jag sover hos mina kunder. Därför behöver jag inga nycklar eller någon himla nyckelbricka. Okej! Är det okej om jag tackar nej till ditt fantastiska erbjudande nu?
Försäljaren: Ok. *Slänger på luren*


Nu lär jag väl bli anmält för prostitution eller nått, men jag slipper åtminstone den där förbannade nyckelbrickan.

Puss

Har ni sett på blogg.se framsida om pussarna man ska skicka till folk man tycker om? Lite charmigt, men inte precis något jag skulle göra. Haha! Däremot är bilderna himla söta, här är flirt-pussen och dagis-pussen. Och sen har vi Emelie-pussen också!

Nu tillbaka till tha tentaplugg!


Plugg plugg plugg

Jag vaknade vid sju imorse efter att ha somnat på soffan igårkväll.
Satte igång med plugget redan då (tenta imorgon) men somnade såklart om vid nio och vaknade vid elva igen och har pluggat sedan dess!

Men hörni, finns de inga bra tips på för bästa sätt att plugga? Jag har pluggat i över ett år nu, men har fortfarande noll koll på läget känns de som. Hjälp?!


Om sju dagar

Om exakt en vecka fyller jag 23 år. Jag kommer att spendera dagen på ett möte med Sexet och jag kommer att gå och lägga mig ensam. Delen med sexet kommer kännas helt ok, säkert, men att gå och lägga sig ensam och framförallt vakna ensam på födelsedagens morgon känns kasst.

Jag älskar att fylla år. Det är den största dagen på året för mig. Men glädjen tas ifrån mig när jag måste spendera årets viktigaste dag "ensam".
Förra året spenderade jag i en mysig stuga, snö överallt, tända brasor och de roligaste gäng jag då någonsin umgåtts med. Året innan vaknade jag upp med min nyblivna pojkvän och var sedan på Liseberg med fina vänner på kvällen. Året innan det bjöd mina föräldrar hem massor av kompisar på middag kvällen innan min födelsedag, för jag jobbade på min 20års dag. De femtioelva åren innan dess firade jag med min dåvarande pojkvän och hade kalas för våra familjer.
Nu ska jag fira själv. Det känns rätt hårt faktiskt. Att inte ha någon att stå så nära att jag ska spendera de dygnet ensam.

Jag vet att jag lipar helt i onödan, att man ska spara sina tårar tills man bättre behöver dem (säger alltid min farmor, när jag gråter) och att barnen i Afrika lider mer så jag har inget att klaga på. Men det är min blogg och då får jag skriva vad jag vill. Och jag är väldigt ledsen för att jag inte har någon som kommer väcka mig med en kyss, en blomma och en sång som sjungs med dålig sångröst på min tjugotredje födelsedag. Så det så.


Jag och två av världens finaste killar förra året på min födelsedag!


Ni två kan aldrig börja om igen

Usch, idag är en sån där dålig dag. Jag har massa plugg att ta tag i om jag ska klara tentan på onsdag, men ingen motivation.
Jag behöver städa och göra julfint innan mamma kommer på torsdag, men. Jag kommer inte upp ur sängen. Somnade halv sex imorse och vaknade strax innan tio. Kan inte somna om, men kan inte gå upp och få något vettigt gjort heller.

JAG HATAR SÅNNA HÄR DAGAR!


Krossa alla fönster

Jag hatar rubriker, btw, så sjukt frustrerande. Så, för att förtydliga - rubriken har inget med inlägget att göra. Den är tagen från min nya älskade favoritlåt. Inga fönster krossades igår alltså.

Damsupén krossade däremot. Shit, killarna levererad iår igen, helt klart. Jag tycker dom är fantastiskt duktiga. Förfesten hos Alex var tiptop. Festen efter var suverän, jag och Sara var dessutom på efterfest (den sög dock) och ramlade in i Saras lägenhet runt halv fem på morgonen.

Detta har bidragit till att jag varit lite slapp idag, har legat hemma hos Schneider halva dagen och tittat på Tzatziki-filmerna. Haha. Mycket trevlig bakisdag!

Och nu på kvällen har jag bara legat i soffan och käkat falukorv typ, haha. Pluggat lite, sett på film, duschat. Typ. Nu ska jag somna framför tvn, imorgon blir de tentaplugg hela dan. Puss


För jag är inte riktigt som andra, jag!

När alla andra sitter hemma med adventsmys, nybakade lussekatter och tända ljus tar jag fram falukorv och en chipspåse.
Orkar inte så mycket mer idag - ett tecken på att kvällen igår var fantastisk! ;)


Tagga

Så här ser jag ut idag, taggad inför kvällens fest!
Kör på svartvit bild så avslöjar jag inte klänningen för mycket. ;)


Imorgon är det Damsupén, årets finaste fes...

img_8090 (MMS)

Imorgon är det Damsupén, årets finaste fest. Vi klipper Hamrin, dagen till ära. Stackarn som litar på oss... ;)


Glädje x2

Hittade en chokladkaka i min åvve!


Glädje

Jag vill bara berätta att jag känner sån enorm skadeglädje just nu;

Jag är småtrött, lite bakis och hängig. MEN, Sara, som stack till Ullared tidigt imorse efter tre timmars sömn mår garanterat ÄNNU sämre än jag och det gör mig lycklig! <3


Livet är hårt

Jag smsar med Sara om vilken klänning jag ska ha på lördag.

Ni hoppar in i vår konversation efter att jag mmsat bilder på klänningarna och hon kan inte heller välja och jag skriver att jag tar med dem så får vi bestämma på lördag:


Pärre frågade mig igår om det inte var en ...

img_3393 (MMS)

Pärre frågade mig igår om det inte var en bra idé att skaffa en garderob till mitt badrum. Men jag tycker det funkar bra såhär?


Löv it

Jag power napade mellan halv sju och halv nio.
Jag har egentligen inte ens gått upp ur sängen idag, mer än typ för en fika med Pärre, samt för att köpa falukorv.
Jag har inte sminkat mig sedan i fredags. (Hur det kom sig att jag var sminkad i lördags? Gårdagens såklart! Hur det kom sig att jag var sminkad i söndags? Förrgårdagens såklart! Hur det kom sig att jag var nästan sminkad i måndag? Förrförrgårdagens såklart! Men då var det nästan borta. :( )
Jag ska upp böööögtidigt imorgon. 09:20 ringer klockan.
Jag har ångest.

Detta skulle bli ett kort inlägg. Det blev det inte.


Onsdagskväll

Idag har jag typ inte gjort någonting, bara pluggat och fikat lite med Pärre.

Nu på kvällen fick jag sms av Sara att ingen från Sprut kan komma på min fest den 10:e. Det suger. Det blir rätt mycket folk som försvinner när dom inte kan komma. Framförallt så försvinner både Sara och Björn och då är det liksom inte samma sak. Funderar nu på hur vi ska göra, jag vill ju liksom inte ha fest utan att vissa personer är där. Jag ringde Jonas, lipade lite och tyckte väldigt synd om mig själv. Han skrattade mest åt mig.

Jag har iallafall fått äta falukorv idag. Det var dagens höjdpunkt, det säger en hel del om den här dagen.


Korv?

Jag vaknade med en sjuk abstinens(?) efter korv imorse. Falukorv!

Falukorv är det godaste jag vet typ, och jag äter den lika gärna rå som stekt. Ugnsbakad falukorv funkar dock inte. Då kräks jag.

Det är sedan jag var dagbarn hos en dam som hette Jeanette när jag var liten. Hon var min extra dagmamma (alltså reserv för min ordinarie) och jag grät varje morgon som jag var tvungen att gå dit. Hon var otroligt otrevlig och särbehandlade barnen. Jag har aldrig ätit fisk och när jag var liten åt jag heller inte ketchup. Jag har ett specifikt minne från när hon hade gjort fisk med någon tomatsås (detta associerar jag med ugnsbakad falukorv) och jag kunde inte äta. Jag grät och mådde sjukt dåligt för jag KUNDE inte få in en enda tugga utan att det vände sig i magen. Jeanettes egna dotter fick annan mat för hon tyckte inte om fisk i tomatsås.
Jag tror att jag ärligt kan säga att Jeanette förstörde en del av min uppväxt, hon skällde på mig framför de andra barnen och jag minns att Simon, min tre år yngre lillebror, tröstade mig när jag grät och gömde mig under en buske i trädgården efter att hon skällt ut mig. Jag får fortfarande en klump i magen om jag ser henne när jag är hemma hos mina föräldrar och hälsar på.

Alltså, nu är frågan - ska jag lägga mina typ sista pengar på falukorv. Jag är snuskigt sugen på falukorv, makaroner och ketchup! Åååh!

Måste nog tänka över det lite.


Inte så välplanerad ändå...

Jag och Jonas smsar:

Jag:
Vi bör planera våran fest nån dag?
Jonas: Visst.
Jag: Japp, kanske borde styra upp någon tävling eller så. Kan vi boka in en dag? 1 december? Nästa torsdag, jag har tenta som jag måste plugga på innan dess så de är därför jag inte vågar boka något tidigare..
Jonas: Oj. Välplanerat. I god tid! Oj!
Jag: Jag kollade min kalender och jag har ett läkarbesök plus en dejt med min mamma inbokad den dagen, så vi får byta dag iallafall. Jag kommer vara på Tjörn den hela helgen och fira födelsedagar så vi får boka om datumet. 8:e december, de är torsdagen efter. Jag har tenta i thn på morgonen och då kan vi ses direkt när du slutar jobbet? Funkar för dig? 

Jonas ringer upp.

Jag:
Funkar den 8:e? Det är torsdagen om två veckor? Det börjar bli tajt med tid och då är det kris egentligen, men jag kan inte innan dess! Så den dagen får passa dig vare sig du vill eller inte!
Jonas: Okej... *låter inte helt pepp*
Jag: Men passar inte den dagen eller? Jag är ändå i Trollhättan då! Och jag kan inte innan dess, sa jag ju! 8:e! Torsdagen om två veckor!! *irriterat*
Jonas: Alltså, jag vet vilken dag det är. Men okej... Det var väl inte riktigt så jag hade tänkt att planera min födelsedag bara.... *sorgset*


Och jag som tyckte att jag hade allt så bra inplanerat med framförhållning och allt! Stackars söta Jonas!

Spirithoods!

Har ni sett sånna här? Så himla mysiga små halsduks-mössor! Ska tydligen vara "superpopulära" i Hollywood. ;) Hoppas lite på att de ska slå igenom på samma sätt som OnePiecen gjorde, för tänk att kunna gå omkring i en sån här myspys-grej utan att folk tittar snett på en. ;)

På gossips.se (http://juicygossip.posh24.se/?p=2005#comments) kan man vinna en sådan här! Sött va? ;)


Därför ska man bo i hus...

Vet ni vad jag gör just nu? Jag ligger och lyssnar på mina grannar som har sex. Kul va? Det är helt klart ett icke-medvetet val, men nu är läget som det är. Och det är inte precis så att jag behöver ha hörselskydd i. Näe, paret är nog 60+ så det är ingen risk, men lite knak i väggen och en del stön som låter mer som ett pustande/suckande hörs med jämna mellanrum. Kul för dem!

Nu hoppas jag bara att jag inte möter dem i trappen eller så "imorgon", jag hade garanterat slängt ur mig nån kass kommentar och frågat om dom haft det bra inatt. Tanten skulle garanterat få en hjärtattack och ramla ihop på fläcken. Det hade vart typiskt mig och en typiskt dum idé.
Jag får ge igen någon dag istället. ;)

Att sova ljudlöst

Nu för tiden ställer jag mobilen på ljudlös varje natt. När man är som jag och inte kan sova utan mobilen under kudden så bör man sätta den på ljudlös för att slippa vakna mitt i natten.

Förut var det viktigast att prioritera helgerna, då ringde det som mest. Men nu är det minst lika viktigt på vardagarna. Jag har nämligen blivit medlem på en sida som kontrollerar lediga jobb (nää, jag tänker inte säga vad den heter, ni ska då inte få sno mitt drömjobb rakt framför näsan på mig!) och VARENDA natt mellan KLOCKAN 01:20-02:30 SKICKAR SIDAN MAIL! Hallå! Vem sitter och skickar mail hela nätterna? Inte ok. Så irriterande.

Tur att jag har vänt mitt dygn och ändå är vaken vid den tiden då.
Godnatt! <3


Helgen

Idag har jag vart hemma hos Jenny igen och pluggat, det är mycket plugg nu och det är (tror det eller ej!) ganska kul. Idag har vi skrivit (typ) klart hemtentan, den ska bara fyllas i på rätt papper och sen är den klar. Jag är superstolt över oss att vi är klara med den i så god tid!

Nu när jag kom hem satte jag mig tilloch med med logistiken, jag låg ju hemma och mådde piss när den tentan var så jag har den efter mig. Men nu är jag igång igen, tjohoo!

Förresten, helgen, jag var ju på slavfesten! Inte så länge, men en stund ändå. Sen så fick jag ju ett ryck och min älskade fantastiska Anki kom och hämtade mig och körde mig till Han. Hihi. Så det kan gå.. ;)
Jaja, slavfesten var lite charmig, överförfriskade slavar som slarvade bort sig själva och sådär. Gulligt! ;) Resten lämnar vi väl som en hemlighet tycker jag!


Årets julklapp!

Jag ska köpa julklappar snart, tänkte jag, och googlade runt lite på vad som gäller för iår. Vanligtvis brukar det se ut såhär:
Mamma får något smycke/hårprodukter/ansiktsprodukter. Pappa får en bok. Bröderna får varsin parfym och lillasyster får något med smink/kläder. Det är lite småtråkigt, så iår tänkte jag följa tipsen på julklapparna. Men seriöst, visste ni att årets julklapp är en matkasse! Så det ska min familj få iår; varsin matkasse!
.
Perfekt, då var ju de problemet löst. Själv önskar jag mig (förutom matkassen då):
- En DVD, min funkar inte.
- En ny TV, seriöst. Jag pallar inte.
- En ny dator. Den här suger.
- Pengar, jag vet, men det är ju faktiskt det jag behöver mest.
- Några fler högskolepoäng.
- Yankee candle ljus, mitt har brunnit ut och jag är i desperat behov av nya.
- En händig kille som kan renovera om min lägenhet. Och betala för materialet.
- En PT, det önskar jag mig nog mest av allt faktiskt. Nån som kör hårt som tusan med mig på gymmet så att jag verkligen inte kan slippa undan.
- Och så önskar jag mig en pojkvän, mest för att det är tradition att jag önskar mig det. Jag är nästan nöjd som jag har det nu, men visst, vill någon ge mig en pojkvän så är jag väl inte den som är den och säger nej.

Men mamma...!

I telefon med min mamma:

Jag: Och mormor retar mig för att jag förlorar på Wordfeud.
Mamma: Okej. Men förlorar du då?
Jag: Ja, men hon lägger massa energi på att leta ord och jag lägger på känn. Fort ska det gå, liksom!
Mamma: Men då förstår du väl själv att det är ditt fel. Mormor har all rätt att reta dig, du måste bli bättre bara!
.
Jahopp. Perfekt nu i tentaveckorna  att man har pressen på sig att man MÅSTE bli bättre på Wordfeud, annars har man rätt till att bli mobbad av mormor. Det blir stressiga veckor framöver, helt klart.

Förgiftad

Såhär ligger det till. Jag är kass i magen. Inte sådär diarrékass så att de rinner, utan mer att det stinker!
Jag tar två steg, fiser och förgiftar hela rummet. Tillslut fick jag lägga en filt över mig själv, för att kväva lukten.
Nu är jag sjukt kissnödig och vågar inte gå upp för risk att döda mig själv. Om jag inte bloggar mer så beror det alltså på att jag dog av min egen stank.

Så. Två frågor, varför hände det här? Och kommer det gå över?! Det här gör inte direkt att mina chanser att hitta mitt livs kärlek förbättras...


Men orka!!!!

Jag skrev värsta superlånga listan och när jag publicerade den kom bara intro-stycket med. Seriöst, jag flippar. Bara för de får ni inte veta hur dagen såg ut för jag orkar inte skriva om skiten.
Dagen slutade i typ minus, så mycket kan jag säga.

Puss


Dagen i + och -

Vi kör en sån där Schulman-lista idag igen. Här är min dag i plus och minus. Fem plus är max, tycker jag!


Titanium

Den här låten går på repeat i min lägenhet just nu. Perfekt plugglåt!!

En nästan helt vanlig måndag

Åh, jag är påväg hem nu. Till lägenheten och verkligheten, precis som det nästan alltid är på måndagar. Hihi. Älskar att inte ha skola på måndagar, btw, det blir som en förlängd helg varje vecka! :)

Idag känner jag mig dock superdassig och ska stanna hemma och plugga hemtenta hela kvällen. Det blir konstant plugg fram till fredag, förutom puben på torsdag, då blir det jobb istället. Sedan väntar tenta nästa onsdag, och även veckan därpå. Och så dessa grupparbetena i min inköpskurs varje vecka! Usch. Det är mycket nu.

Sedan, på lördag, blir de Damsupén, weeeiii! Ska bli grymt kul! Är riktigt pepp på vad killarna hittar på för oss iår! ;) Måste hämta ut klänningarna jag beställt också. Blir lite jobbigt nu om de inte passar...


Jag och Anki fick lite cravings så här på ...

img_2630 (MMS)

Jag och Anki fick lite cravings så här på söndagskvällen och åkte till Statoil för lite socker-påfyllning! Åh så bra dag detta är!


Igår 🍀

Jag har legat i soffan med ett leende som gått från öra till öra hela dagen. Så fruktansvärt lycklig! Det är så himla mysigt att spendera en hel dag tillsammans, bara ligga och kramas och pussas, käka pizza och se på filmer hela dagen. Åååh, vad jag älskar det!

Nu sitter jag hemma hos Angelica igen, tittar på Ensam mamma söker och skvallrar med massa brudar! Supertrevligt såklart! :)


Phestverketkväll!

Sitter på möte med Phestverket, öl och pizza och mina killar! Ganska mysigt!

I övrigt suger dagen röv, allt är kaos och jag är superförbannad. Men mer om det en annan dag. Snart blir det slavfest. Mys!

Bild på sötaste hunden och jag imorse! 💜


Vaknade precis upp av att en hund slickade...

img_4068 (MMS)

Vaknade precis upp av att en hund slickade mig i ansiktet. Sen skulle jag fota sötnosen men då sprang han iväg! Jaja, iallafall - godmorgon!


Dyptic Frames heter den här nya appen som ...

img_5668 (MMS)

Dyptic Frames heter den här nya appen som jag laddat ner. Med den kan man sätta ihop bilder så det blir en bara liksom. :) Nu sitter jag hemma hos Anki, har kollat på idol och innan dess var vi på bio tillsammans med Anki och söta lillasysteryster och såg nya Twilightfilmen och den var så gaaaalet bra!! Helt perfekt faktiskt, känns kasst att behöva vänta ett helt år på andra halvan av filmen!!! Gaaah, dör! Innan dess hade jag Jenny på besök hemma och vi gjorde klart grupparbetet. Sen kom Jonas förresten och vi planerade VÅRAN FEEEEEST! Kommer bli grym! Tjohoo!! :) Nu ska vi mysa lite mer här och sedan sova tror jag. Imorgon blir de partey med mina söta slavar! PUSS!!


Vad tycker ni om den här! Jag är fullkomli...

img_8106 (MMS)

Vad tycker ni om den här! Jag är fullkomligt förälskad och älskar att den är på väg hem till mig. Ni får se vid vilket tillfälle den ska få komma till användning, den kommer nog antagligen inte se likadan ut då... ;) Puss!


Jag hatar dig!

Jag har sjukt mycket agg i kroppen och måste få utlopp för dem. Här kommer min hata-lista:

Jag hatar när...
...mitt humör svänger inom loppet av en sekund.
...jag vaknar på morgonen, kommer in i badrummet och upptäcker att mitt hår lyser gult. Det har hänt varje dag den senaste veckan btw.
...jag har för höga förväntningar och dom aldrig går i uppfyllelse.
...jag förlorar på Wordfeud. Framförallt mot min lillebror, mormor och Hamrin.
...jag för förlorar över huvud taget. På vad som helst.
...mina pengar är slut.
...(att) jag skrev ut på bloggen att jag hatar att förlora mot Hamrin på Wordfeud för då kommer han mobba mig och tro att han är bättre än mig. (vilket han inte är.)
...jag äter "mot min vilja". Alltså när jag inte är hungrig.
...jag tar ut mina aggressioner på fel personer.
...(att) jag inte vågar säga vad jag tycker till vissa personer utan går och snackar skit bakom ryggen på dem. Feghet, kallas det.
...(att) jag inte är riktigt, förbannat supermegabra på någonting.
...batteriet på iPhonen är dåligt.
...när jag inte har tid för mina vänner.
...(att) vännerna är så utspridda. Jag ska liksom fira min födelsedag i fyra omgångar. En gång med Trollen från Trollis, en gång med Stenungsundarna, en gång med mys med Uddevallabor och en gång med familjen. Jaha. Kul! Och dom bor inte ens långt ifrån varandra, allihopa är bara så extremt olika att jag har svårt att tro att de skulle gå ihop tillsammans. :(
...det är stökigt i min lägenhet.
...(att) mina möbler är fula. Jag vill ha en obegränsad budget att slänga på inredning.
...(att) jag är så galet trött och inte kommer kunna somna än på flera timmar + att jag spenderar tid på att lägga mig och fokusera på allt jag hatar. Hatar mig själv lite nu! ;)

Sov dåligt, det ska jag göra! ;)
Puss <3


Sitter och pluggar hemma hos Jenny. Hon ha...

img_6028 (MMS)

Sitter och pluggar hemma hos Jenny. Hon har bakat muffins, tjohoo! ;)


JAG VET HUR DET KÄNNS....jaha? Och? Mår jag bättre för det kanske?!

Egoina (min bästa vän, skulle vilja skriva, men jag har aldrig träffat henne så det hade ju varit lite pinsamt), (hon är alltså min favoritbloggerska, främsta förebild och stora idol. Och Alex Schulman såklart. Ehm, de där var ju inte alls pinsamt de heller...)

Iallafall; Egoina har brutit med sin pojkvän. De gjorde slut för någon månad sedan och har försökt lappa ihop förhållandet sedan dess och igår gick hon ut officiellt på bloggen att det är slut på riktigt nu. Mina tårar rann en stund, jag lider med henne och tycker det är så himla trist att det är slut. Jag gick även in på inlägget och skrev en söt kommentar i stil med "ta hand om dig, gråt ut", typ. Det tycker jag hon förtjänar, hon som låter oss ta del av hennes liv vareviga dag är mycket väl värd en kommentar när något går åt helvete. Som tröst liksom. *pik till er* ;)

Tillbaka till ämnet - i hennes kommentarsfält står hundratals kommentarer från brudar som är med om samma sak just nu. Det håller inte med deras pojkvänner heller. Ok? Och varför ska Egoina veta det? Så vi ska tycka synd om er också då eller?

Det värsta jag vet är när jag berättar något för mina vänner och någon säger "ååååh, det har hänt mig också..." eller "det är precis som när..." eller "jag vet, XXX gjorde ju preeeecis så..." Okej?! Men just nu händer det mig så kan jag få berätta färdigt min historia och lipa lite?! tänker jag vansinnigt då. Ska det kännas bättre om man är flera? Blir min sorg över en förlorad hund/pojkvän/kuggad tenta eller whatever mindre för att någon annan känt likadant?! För isåfall är det något fel på mig, jag känner tvärtom. När jag är svag och ledsen vill jag ha starka vänner omkring mig som kan hålla mig flytande, trots mitt misslyckande. När de misslyckats med något vill jag vara stark och finnas där för dem. När jag sitter där och tröstar vill jag inte tänka på mina egna sorgliga upplevelser utan ha fullt fokus på den som behöver det. Det är så tröttsamt med folk som ska tycka synd om sig själva när någon i deras närhet behöver deras tankar mer. Så håller ni med mig? I know jag har rätt anyway. Så det så!

När man somnar strax efter fem på morgonen...

img_3801 (MMS)

När man somnar strax efter fem på morgonen vet man att dagen efter är förstörd. Tur att jag åtminstone har fina naglar! ;)


Allting kommer bli bra till slut, du ska se att allting ordnar sig. Allting kommer bli bra till slut, om du bara låter allting va.

Hur kan man inte bli hopplöst förälskad när man helt random får ett sånt här sms?
Jag har nog alltid varit svag för lite barnsliga, halvknäppa killar.


(Han skriver det vita och jag det gröna för er som inte har iPhone och inte förstår...)


Blåa bär!

Den här dagen blev inte så illa ändå, jag har fått gjort klart min del av mitt grupparbete, jag har städat, jag har lagat mat (med mumsigaste matlådan för imorgon också!!). Dessutom har jag vart ute och gått, inte så länge men en dryg halvtimma + gjort min lilla miniträning här hemma. Jag känner mig nöjd med dagen, nu gäller det bara att somna i tid ikväll så jag inte försover mig imorgon också!!

Som kvällsmat idag äter jag varm mjölk med blåbär och hallon i. ❤


Take a chillpill

Sedan ett tag tillbaka har jag ätit några knepiga piller som finns till för att gå ner i vikt, det är inte receptbelagda och det ska egentligen inte vara något speciellt i dem förutom naturliga ämnen, om jag fattade det rätt.
Det jag gjorde innan jag beställde var att googla runt lite och det verkade faktiskt som om de här tabletterna har fått rätt bra recensioner.

I början märkte jag ingen skillnad, men nu har jag tagit dem mer regelbundet och jag har faktiskt tappat matlusten och känner mig mätt längre, vilket är precis de effekterna jag är ute efter. Jag fungerar inte när jag är hungrig, svält klarar min kropp inte av och jag blir skitgrinig av det, men jag har lätt att äta för mycket. Nu äter jag bara när jag är hungrig och känner inget sig däremellan. Perfekt!

Tabletterna heter Opuntia pluss och kostar inte alls mycket! Minns inte riktigt vart jag beställde mina ifrån, men googla så finns de säkert lite överallt! :) Puss!

Det blev inget grupparbete i skolan, det b...

img_4600 (MMS)

Det blev inget grupparbete i skolan, det blev flyttat till imorgon istället, så Tobias kom hit på en kopp kaffe och nu har jag ätit lunch innan jag ska dyka ner i skolböckerna för resten av dagen. Ha en bra dag alla! :)


Seriöst? Finns det något värre än att vakn...

img_0810 (MMS)

Seriöst? Finns det något värre än att vakna upp i panik för att man försovit sig! Två timmar också! Man undrar hur det är möjligt egentligen! Har alltså missat en obligatorisk (?) föreläsning och sticker iväg till skolan nu för grupparbete, de här är så dumt så de skriker om det! Jag avskyr att försova mig eller vara sen! Usch och fy!


Jag bara undrar...

...när en person sviker en, när är det lämpligt att börja lita på personen igen?
Såklart är det olika beroende på situationen som uppstår. Hur nära man står varandra, på vilket sätt vännen sviker m.m. Men ändå.

Jag har sedan några månader berättat mycket av mitt liv för en vän och får nu höra att en del av det jag berättat kommit ut. "Hemligheterna" som kommit ut har berättats för en annan vän till mig, så egentligen spelade det ingen roll, den personen skulle ändå få reda på det. Men ändå.
Hur mycket mer har läckt ut? Och till hur många fler?

Jag är inte långsint, det är sällan jag är arg på en person speciellt länge och jag går ofta på samma misstag flera gånger pga det. Jag vill inte göra det igen. Så nu tänker jag lite, kan man lita på en person som ljugit?



Tack babe!

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle ta mig upp alls idag, så jobbigt var det imorse och under förmiddagen.
En sedan tidigare inplanerad fika med Janet räddade faktiskt dagen och fick upp mig ur sängen vid fyra-tiden.

Nu har jag druckit kaffe med kära frugan, vart ute och gått en power walk och efter de proppat i mig en påse popcorn (man vill ju inte känna sig allt för duktig efter promenaden liksom...) ;)

Tack för i eftermiddag iallafall, babe. Du gjorde min dag!


Ljusgrått

Jag orkar inte, jag är ledsen. Men idag är en sån där svart dag då tårarna bara rinner och det är jobbigt att ta sig upp ur sängen. ❤

Det blir bättre ikväll eller imorgon.
Puss


Min fantastiska mor

Jag älskar min mamma! Jag kan skriva det hur många gånger som helst varje dag, varje sekund på dygnet.

Jag vet ingen som är så varm och kärleksfull, stöttande och underbar som hon. Och visst, då tänker ni - vilken mamma är inte det. Och det är ju sant, alla mammors uppgift i livet är att älska sina barn. MEN, min mamma älskar inte bara mig. Hon får mig på bästa humör varje gång, även om jag ringer mitt i natten och störtlipar för att jag är fet eller fattig eller vad som nu kan vara den nattens problem.
Hon löser alla mina problem och den dagen hon försvinner kommer mitt liv vara onödigt att fortsätta leva. Min mamma är min bästa vän.

Ikväll mms:ade jag bilden som jag tidigare idag la in på bloggen, den när jag har glasögon på mig, till min kära mor och skrev: titta jag har nya brillor, vad tycker du?
Hon svarar med att mms:a tillbaka bilden nedanför och skriver: "oj, större än mina, men fina ändå".

På bilden har hon satt upp sina vigselringar i ögonen och ser allmänt dum i huvudet upp. Hon är mycket vackrare vanligtvis. ;)
Men galet vad jag älskar henne, och hennes humor.


Mötesdag!

Jag har haft fullt upp hela dagen, möte på kommunhuset klockan tio. Möte på skolan halv elva. Grupparbete från elva till två. Lunch med Tobias och Jenny.
Direkt till Trollhättan för möte klockan 16:30 med slavarna och sedan direkt på nytt möte med sexet vid fem.

Nu kom jag hem, slängde av mig jeansen, tajta tröjor och underkläder och kröp ner i myskläderna. Tände doftljus och kokade en kopp te och slår mig ner framför Biggest Loser. Suck. Andas. Så skönt verkligen!

MEN TROR NI INTE DÅ ATT MINA GRANNAR BÖRJAR BORRA I VÄGGEN! Gaaaah! Och från bägge håll! Alltså, grannarna på bägge sidor om min lägenhet! Jag dör!


För er som undrade hur jag gjorde med mina...

img_6116 (MMS)

För er som undrade hur jag gjorde med mina brillor som jag beställde för ett par veckor sedan - jag har kvar dem! Och tur är väl det, för idag får jag verkligen inte in linserna! Så nu sticker jag iväg på möte med glasögonen i högsta hugg! Ha en bra dag!! Puss!


Jag har laddat ner ett nytt spel och är så...

img_7348 (MMS)

Jag har laddat ner ett nytt spel och är sådär äckligt fast igen. Wordfeud - släng dig i väggen, det här är SKY BURGER! Man får en lista vad som ska vara på burgaren och sen fångar man sallad, ost, tomat m.m när de ramlar ner från himlen och fångar på burgaren. Sjukt kul! Höhö! När jag känner att suget till donkish blir för starkt är det bara att spela lite... ;) Hihi! Nu är det läggdags, klockan ringer redan åtta! Döda mig!! :O


Bra saker i livet

Jag ligger i min soffa nu, har pluggat ett par timmar och ska snart sova. Huvudvärken gör sig påmind och jag lovar mig själv än en gång att sluta springa ute om nätterna.. Eh, vi får väl se hur det går den här gången!! ;)

Bra saker finns det ändå, mina fina vänner som alltid finns där. Jag har fler vänner än va jag har haft på länge nu, och såklart tycker om dem allihop så mycket, så mycket.
Sen så är det riktigt sköna helger som väntar framför... Födelsedagen och allt! Älskar't!

Och så såklart finaste pappan, som inte blivit uppvaktad alls för att han är ute på jobb. Men jag har både försökt ringa och skicka sms, hoppas att han fått det och att han har det bra! <3


Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon för grupparbete! :)


Igår

Min kväll igår var fullkomligt fantastiskt bra, först en lååång förfest med mina grabbar. Skönt att träffa dem igen. Vi startade redan innan två med att gå och käka pizza så de vart en lång dag. Framåt kvällen, ganska sent tror jag, stack vi upp till Anna och sen blev de en sväng på stan!

Sjukt kul dag verkligen!


Mina fina killar och jag. Löv ya!

img_2195 (MMS)

Mina fina killar och jag. Löv ya!


Så här blev kvällen, hemmalagat Wok hos Pä...

img_9585 (MMS)

Så här blev kvällen, hemmalagat Wok hos Pärre och nu ser kvällen ut "som vanligt". Jag ligger och ser på film (svenska kriminalare) och han sover. As usual. Hihi!


Jag skulle gärna blogga, men jag har inte ...

img_5718 (MMS)

Jag skulle gärna blogga, men jag har inte så mycket att skriva och jag orkar inte "leta" upp saker att skriva om, som man måste göra ibland. Så idag sitter jag med plugget och ska om en stund smita iväg för fika med Tobias och sedan får vi se hur planerna går ikväll. :)


Torsdag

Okej, stressad som ett as. Vart i skolan, pysslat med grupparbete och nu hemma för lunch (frukost).

Ville tipsa om min nya mascara, som ger awesome fransar. Jag har typ bara tagit ett drag på varje öga och de blir ändå som det blir på bilden! Sinnes! Bästa ever!


Lite natt-tankar som kommer upp i huvudet...

...jag hade helt klart klarat mig om jag bodde i en etta. Jag använder ett rum i taget. Jag har en sovrumsperiod och en vardagsrumsperiod, då jag gör allt i de rummet; tittar på tv, äter, sover. Bajsar och sånt gör jag såklart oftast nästan alltid i badrummet.

...jag ska spendera helgen i Trollis. Och daaaaaamn vad taggad jag är! Det ska bli helt underbart superkul att umgås med mina favoritkillar igen, vi ska käka middag ihop på lördag innan vi ska på fäääst. Weeeiii!

...jag står i ett värre val än vad jag gjort på länge. Ska man vara med en kille som man verkligen tycker extremt sjukt väldigt mycket om, men som inte vill ha ett förhållande eller ska man gå vidare och chansa lite? Det finns bra alternativ.

...jag ska upp om cirkus sju timmar. Jag funderar seriöst på om jag ska ta och sminka mig nu så att de bara är att stiga upp imorgon och gå till skolan så jag får tjugo minuters extra sömn. Kan vara värt det? Kanske.

...på tal om smink. Jag tvättade bort sminket från personalfesten för typ en timma sedan. Personalfesten som var i måndags. Höhö.

...tusan! Om jag inte hade tvättat bort det så hade jag ju sluppit gå upp nu för att sminka mig OCH jag hade sluppit gå upp tidigt imorgon. Daaaamn, tabbe!

...jag är övertrött. Yes, i am. Ska bara spela klart min wordfeud-match mot Jonas så ska jag somna sen. Typ.


On the road again

På väg hem till min lilla obebodda lägenhet. Idag väntar städning och plugg.

Jag har cirkus sjuhundratusen sånna här bilder på min mobil från p-festen. Vi hade nog kul...


Sommarlov?

Jag drömde så skönt inatt; att det var sommar, varmt och soligt och att alla bekymmer var borta.

Så vaknar jag upp, snorig och frusen, med halsont och en stel nacke och bara känner "nääääääää"!
Typiskt dåligt!

Jag längtar efter varma sommarnätter, den här bilden är tagen en sådan. Det var underbart - och länge sen.


Myser

Så här har det sett ut idag, jag, Anki och Sanna har legat i soffan helt utslagna och sett på filmer; Save the last dance 1&2. Speciellt tvåan är bra, med Columbus Short. (jag är kär i honom, vill leva livet och framför allt - jag vill skaffa barn med honom. Fatta vackra ungar man hade fått med en sån fantastiskt vacker kille!!)

Jupp, i övrigt inte mycket nytt. Jag ska sova här inatt och åka direkt till skolan imorgon. Ny kurs och jag har bestämt mig för att ge järnet för att klara den! :D

Bild på mys-Anki som sover just nu + min blivande man och far till mina barn.


Igår

Topp tre onödiga saker jag gjorde igår:

- Dricka "ikapp". Helt klart ovärt. Bara för att man var nyktrats i början behöver man ju inte va fullast i slutet. Okej, det var jag inte heller, men jag mår helt klart sämst idag! :(
- Ge mitt nr till killen i baren. Väldigt onödigt och typiskt dumt. Inte för att jag tror han kommer ringa, men om han skulle göra de känns de ju lite pinsamt.
- Åka med ner till Stenungsund. Varför? Tja...jag har inte sovit i min lägenhet sedan FÖRRA söndagen. Har spenderat två nätter hos mamma, en natt hos Anki, en natt på jobbet och fyra nätter hos Adde. Är jag i behov av en egen lägenhet? Svar nej.

Sen skulle man ju kunna rabbla alla bra saker jag gjorde igår, men den listan blir ju så sinnes lång, så vi skippar det. ;)


Tusan, jag skulle ju bara komma ikapp...

Döda mig, min huvudvärk äter upp mig!

Nu film och mys i Ankis soffa.


I think i wanna marry you

Sitter på tåget tillbaka till Uddevalla och verkligheten. Fast verkligheten kommer inte börja igen förrän på onsdag! :D
Idag blir det möte i Trollis med sexet, ska se filmen från NuJävlar.. ;)
Direkt efter bär det av till Uddevalla igen för att närvara på personalfesten ett par timmar i slutet! Tjohoo!

Bild från personalfesten i somras - jag saknar mitt blonda hår!


Som glass med varma hallon

Ni fattar inte hur mycket jag saknat bloggen och hur många gånger under dom här dagarna som jag varit på väg att blogga. Men, jag vill verkligen inte minnas dom här dagarna. Jag vill inte se hur jag har mått (mår) nedskrivet i text. Det blir så äkta då.

Någon gång skriver jag säkert ner vad som hänt och hur jag känner (kände) mig, men inte än.

Just nu sitter jag på McDonalds i Stenungsund och väntar på bääästiz som ska sluta jobba. Har suttit här sedan nio och ska sitta en timma till. Varit på väg att blogga flera gånger, men, som sagt, inte velat. Så fick jag ett sms av kära bästis när hon var på toaletten. Och då kunde jag inte låta bli att skriva ett inlägg och visa att jag fordrande, trots allt, lever.

Smset:
"det är tråkigt när du inte bloggar - jag har inget att göra när jag bajsar då..."

Hur skulle jag kunna neka henne min fantastiska humor och underbara varelse när hon så vackert ber om det. Här kommer en bild också, bildbevis på att jag lever + hur schnygg jag blivit...


Mörker

Det är kaos här. Jag försvinner till mina föräldrar några dagar och kommer inte uppdatera.

Så vet ni.


Friday - i'm in love...

...fast det är jag ju å anda sidan alla andra dagar också, så det är väl inget att skylta med bara för att det är fredag.

Nu är jag ändå vaken, ett extremt godissug väckte mig. Jag är sugen på lösgodis!! Sjukt! Funderade en stund på att gå ner till affären och fixa oordning lite fredagsgodis till mig, men sen kom jag på att min ekonomi inte tillåter några utsvävningar. Jag har tvåhundrafyrtioåtta kronor och dom pengarna ska gå till cigg, så dem kan jag inte röra.

Inatt/igår/förut (världens blir mer uppochner än vanligt när man jobbar natt) tvättade jag bort nagellacket förresten. Jag har haft slut på aceton så jag har bara målat över färg på färg varje gång de senaste veckorna. Det såg rätt kul ut när jag tog bort det, först ett lila lager, under det ett grönt lager, under det ett knallrosa lager och under det en stark röd färg... Mina naglar är misshandlade, helt klart.


Trött

Hej. Jag överlevde natten. Ville mest säga det. Och så vill jag berätta VILKEN IDIOT JAG ÄR!

Okej, vi tar hela historien: läs inlägget innan så förstår ni hur trött jag var förut (igår)när jag kom till jobbet.
Så nu när jag gick från jobbet, strax efter sex, var jag dels hög på kaffe, dels så övertrött att jag höll på att svimma. Så jag tänkte att "tjohoo, jag ska till Trollhättan", som av en vana liksom. Jag åkte nästan alltid till Trollis i somras när jag jobbade, framförallt när jag jobbat natt, så det gick på ren rutin.
Så jag hoppade på bussen, kommer på när jag satt mig att "fuck, jag ska ju hem och inte alls till Trollhättan", men kommer sedan på att bussen svänger ju in på Kampenhof (Uddevallas buss station) så det är lugnt.

Det är ju bara det att just den här turen inte alls svänger in. Så busschauffören, som var världens snällaste, släppte av mig på motorvägen och så fick jag mig en morgonpromenad också. Lite bittert så. Jag kände inte direkt för att promenera...

Så kom jag hem för typ 40 minuter sedan och tänkte att jag var hungrig. Öppnade en burk svamp och tog fram fyra köttbullar. Och sedan micrade jag lite bröd också. Under tiden vägde jag mig, log åt tanken att jag säkert gått ner åttioelva kilo nu när jag gått promenad både till och från jobbet. Jag hade inte gått ner.
Så började jag äta. Störtlipande. Riktiga sånna där megatårar som bara flyger ur ögonen typ. Och så tog jag en macka till. Och en till. För det spelar ju uppenbarligen ingen roll om jag motionerar eller inte; jag går ju inte ner ändå! :(

Så nu sitter jag här, skrattar högt åt mig själv och min övertrötthet.
Hoppas ni känner att er dag blev lite bättre nu när ni vet hur min slutade.
Vi hörs sen när jag vaknar. Lär helt klart inte bli före sex. Puss


Jag bestämde mig för att ta en promenad ut...

img_6588 (MMS)

Jag bestämde mig för att ta en promenad ut till jobbet, ca 1 mil. Gick hemifrån 20:00 och hade kommit lite mer än halvvägs vid nio och då öppnade sig himlen och droppade världens spöregn på mig. Tog bussen resten av vägen. Men nu sitter jag här, dygnsur och väntar på att klockan ska bli tio. Herregud. Jag är trött nu redan, längtar tills klockan blir 06:00 och jag får gå hem! <3


Save the date!!

Jag har börjat planera min födelsedag nu, det är ju bara en lite drygt en månad kvar tills jag blir 23 år gammal!
Älskar att fylla år, även om det här nog är sista året som jag egentligen känner för det! ;) Äldre än 23 vill man väl inte bli? Inte som kvinna iallafall?! ;)

Men jag tänkte iallafall fira denna dag (eller hela helgen), med buller och bång! Ni nära som läser får spara in helgen den 2-4 december, så ska vi se vilken av dagarna vi ställer till med megakalas!
En klänning är iallafall beställd nu, sen får vi se om den passar bäst till Damsupen i slutet av november eller min födelsedag...


Dag 5. Något jag vill säga till mitt ex.

Förlåt.


Godmorgon igen...

Seminariet var klart vid halv tolv och jag var hemma strax efter tolv för att äta frukost. Jag var så seg verkligen, blev inte så många timmars sömn inatt. Lämnade Eddie och Ankis lägenhet vid elva igårkväll för att ge mig ut på äventyr.. ;)

Nu har jag legat och sovit på soffan hela dagen, bara stigit upp när jag känt mig hungrig. Ska ta och somna om strax, jag ska ju jobba natt inatt, det är därför jag sover bort hela dagen idag!


Godmorgon Torsdag!! Sitter på tåget mot sk...

img_1026 (MMS)

Godmorgon Torsdag!! Sitter på tåget mot skolan, dags för seminarium! Så trött!!


Dag 4. Lista hela din dag.

- Vaknade 09:32, hemma hos mamma och resten av familjen.
- Åt frukost runt elva.
- Tog ett skumbad.
- Tog en power nap vid ett-tiden.
- Såg på film i tre timmar.
- Cyklade på träningscykeln. Typ 30 min medan jag såg på film.
- Lagade mat till mig och mina bröder. Fläskfilé och hasselbackspotatis. Mums.
- Drack kaffe med mamma.
- Åkte hem till Anki, 17:30. Hon jobbar stängning ikväll så jag är hundvakt.
- Gick ut med Eddie.
- Pratade i telefon samtidigt som jag var ute med Eddie, med Pärre, Anki och Jonas.
- La mig på Ankis soffa, ser nu på OC. Och ska antagligen göra det för resten av kvällen.

Yes, så har min dag sett ut.
Puss


Det är inte som det ser ut.

Kollar på film med småbröderna, New Moon. En trailer för en skräckfilm visas innan filmen startar.

Jag:
Waaa!! Simon! Vänd dig om! Du kommer få mardrömmar!!
*Simon tittar iskallt på mig och fortsätter sedan kolla på tvn, trots att trailern med skräckfilmen fortfarande går*.
Jag: Titta inte då! Får du inga mardrömmar?
Simon: Jag har inga linser i, så jag ser inget!

Mina favvo-appar

Jag är såklart beroende av min iPhone - precis som alla andra är. Men här kommer mina allra bästa appar, så kan väl ni lista era?

1. Facebook appen. Behöver ingen beskrivning till varför den hamnar på första plats.
2. Spotify. Jag var först lite tveksam till att skaffa mig Spotify premium, men det är helt klart värt det.
3. Swedbank. Jag använder inte ens datorn när jag betalar räkningar längre, det gör jag via mobil-appen.
• Instagram - gör helt klart finaste bilderna.
• Messenger - bara chattversionen av Facebook. Chatten på FB hänger sig ju jämt och den här chatten funkar awesome.
• TV.nu - bestämmer mina tråkiga kvällar.
• Solarium - haha. Japp, det är sant, jag har ett solarium nedladdat på iPhonen. Det funkar...sådär.
• Blogg.se - den är inte bra, den funkar nästan aldrig att lägga upp bilder med, men den är lite smidig ändå.
• P tracker lite, (menskalender) - världens bästa, man fyller i mensens första dag och den räknar ut allt när nästa period ska komma, när man har ägglossning och sådär. Superkäckt.


Så, era favoritappar?! :)


Yeah. U know me.

I telefon med Hamrin:

Jag:
Jag måste sluta nu, jag håller på och fixar en sak.
Hamrin: Okej. Vad gör du då?
Jag: Äuhm. Bloggar.... Jag kommer liksom inte ha tid... *blir avbruten*
Hamrin: Du tidsinställer inlägg inför imorgon för imorgon är du för upptagen för att blogga? Eller hur? Hah?! Visst är det så? Jag känner dig så himla bra!!
Jag: Eh... Ja. Okej då.



Ps. Detta är ett tidsinställt inlägg, skrivet igårkväll. ;)

Men det känns perfekt

img_7261 (MMS)

Det är ju inte konstigt att man längtar hem ibland när man får sån här fin frukost!


Leker

Nu är jag hemma i min gamla flicksäng igen, har haft en supermysig kväll hos min familj med varma mackor och äpplekaka. ;)
(Yeah, fuck size 0!)

I övrigt har dagen vart kalas. Fika med Anki och gänget (förutom Julia - vart tusan håller du hus? Älskar du mig inte längre?!) och sedan lunch på bästaste haket i Stenungsund - Burger King! (yeah, som sagt - fuck size 0!!!)

Nu blir det strax sovtime för min del, imorgon är min underbara "semester" över och det bär hem till Uddevalla för seminarium och jobb på torsdag.

Men så häääär glad är jag för de här dygnet här nere:


Hey girl, u are beutiful!

Jag laddade ner massvis med nya fotoappar när jag uppdaterade telefonen för ett par veckor sedan. Nu har jag en hel mapp full, men mest används såklart instagram och photoshop appen (fast den suger, typ).

Den här bilden är gjord av massa olika appar; en som gör halva bilden till spegelvattenbild (den heter något med water photo typ), instagram + en som heter WoW Camera där man lägger in effekter som pratbubblor och sånt. Sökte superlänge efter en app med pratbubblor och nu har jag en! :D
Alla apparna är gratis, btw! ;)


Dag 3. En bok jag älskar

Jag läste extremt mycket när jag var yngre. När jag var riktigt liten och gick på mellanstadiet fick jag tvinga min böcker att låna "Tvilling"böcker åt mig, för jag hade hela tiden för många hemma. Ni vet, man fick ju bara låna tre eller fyra åt gången ifrån biblioteket, och det räckte inte med såpass många böcker för mig. ;)
´
Men, favoritbok... Vi får säga favoritböcker istället:
- Jag älskar de fem första böckerna av Denise Rudberg. Jag tror jag har läst varje bok säkert tio-femton gånger.
- Camilla Läckbergs deckare är underbara, jag brukar få en av mamma i julklapp varje år.
- Wallanderböckerna. Dom har jag läst när jag är hemma hos mamma och pappa. Men dom är nästan lite föör läskiga, så ibland måste jag avbryta. Tänk att det är så mycket läskigare att läsa böcker istället för att se filmerna.

Lycka

img_1589 (MMS)

God morgon! Jag är i världens bästa lägenhet, i världens skönaste säng och mår just nu hur bra som helst. På något sätt kan jag inte fatta att jag gått in i den här situationen igen, men jag kan inte låta bli. Jag är faktiskt lycklig just nu, även om lyckan egentligen är fejk och byggd på drömmar, så kan jag inte låta bli att älska det här. Jag ska inte bryta ihop när det här tar slut, jag ska inte ha några förväntningar. Men jag ska njuta som fan så länge jag får vara nära och lycklig. Dumma, idiotiska, underbara människa. Tänk om du fattade vad du gör mot mig, med mig. Så himla, himla lycklig. Och samtidigt så förbannat krossad.


RSS 2.0