Tjohoo! Nu vaknade han! Bildbevis på att j...

img_9300 (MMS)

Tjohoo! Nu vaknade han! Bildbevis på att jag inte kvävde honom... (men det betydde inte att jag inte snodde hans plånbok...!) ;)


Godmorgon torsdag!

Tjolahopp tjolahej! Vilken skön dag det är idag, jag har vart vaken flera timmar redan. Kan bero på att jag och Alex skulle ha myskväll igår, men sen ville min otroligt supermogna pojkvän se på Rapport klockan nio och då tog jag en power nap och vaknade klockan halv nio imorse... Mysig kväll. ;)

Han somnade dock mycket senare än jag och nu ligger han och snarkar bredvid mig. Jag funderar på att peta honom lite i näsan... Eller rent av kväva honom och sno hans plånbok!! ;) Usch, så obehagligt det skulle bli nu om något skulle hända och jag skämtat om att mörda min kille på bloggen. Funderar på att sudda ut det... Men wtf, jag är en cooling och lite risker får man ta. ;)


Mina nya shorts

Köpte en par snorbilliga shorts i boyfriends-modell på Hm förut, tyckte att de såg lite tråkiga ut, men de kostade bara 50 spänn och satt rätt gött + att jag behövde ett par nya shorts. Tänkte att jag pimpar dom lite så jag köpte stjärnor och ett märke att stryka fast på shortsen och vips såg dom helt plötsligt rätt coola ut.

Jag är supernöjd! Nu ska vi gå ut en promenad och sedan ha myskväll! :)


SATC-kväll

Jag och Alex sitter i soffan, han pluggar och jag läser bloggar.

Jag: Ska vi ha Sex and the city kväll ikväll?
Alex: Jag hörde bara sex så jag säger ja....?
Jag: Ja, men precis.

Nu har jag lurat honom till att se på Sex and the city hela kvällen. Nöjd tjej.

Eftermiddagsbjudning

Jag och älsklingen bjöd några vänner på sen lunch/tidig middag idag. Skulle ta ett kort och visa er hur trevligt vi hade, men Richard blev så kul så det tar emot att lägga upp dem. ;)

Nu sitter vi lite var för sig, hjärtat och jag, han pluggar och jag pillar med mina shorts som jag köpte förut. 50:- på hm, så himla nöjd. Ska se om vi inte sticker ut ikväll, så ska jag visa hur coolt jag gjort. :)


En dag närmare slutet

Idag vaknade jag av att min hud har lämnat mig. En stor del iallafall. Mitt bröst flår (försökte ta en bild på det, men tillochmed jag har en gräns...) och jag börjar ana hud i min pojkväns vita nyans där under. Funderar på om jag ska skrubba bort all hud och gå utan resten av sommaren...

Hur som helst, det gäller att ta varje dag som den sista, carpe diem för tusan. Därför åker jag och besiktar Richards bil nu, på med kortaste kjolen! ;)


Becca är min bästa bloggläsare! <3

img_9804 (MMS)

Becca är min bästa bloggläsare! <3


Den tragiska slutet

Det har hänt något hemskt, mina vänner. Något riktigt tragiskt.

Sedan jag kom hem igen har jag inte varit riktigt lika bra på att smörja in mig vilket har resulterat i att jag nu börjat flå hud i pannan. Jag förstår att ni är lika chockade och sorgsna som jag, men vi ska försöka ta det här med ro. Jag jobbar stenhårt på att smörja in mig med bodylotion, hudkrämer och feta ansiktsmasker och förhoppningsvis kommer jag att få behålla min fina bränna.

Som ni förstår så är jag lite skakig efter de här beskedet och jag vet inte när jag kommer orka blogga igen. Så skönt att pojkvännen är här nu så han kan trösta mig.


Bästa

Finns det något bättre än en kille som först överraskar en med att komma tidigt på morgonen och sedan föreslår att vi ska äta korv med bröd till lunch?

Jag är i himmelen!


Min pojkvän - mannen (pojken) som kan överraska...

Igårkväll pratade vi i telefon och jag skulle försöka få bestämt en tid som Alex skulle komma hit idag. Jag ville ha honom här så tidigt som möjligt och föreslog vid två... Han kunde sträcka sig till att komma runt eftermiddagen. Han bestämmer inga tider, med andra ord. (Han är totalt omöjlig att planera tillsammans med!!) Iallafall, klockan nio imorse ringde telefonen och väckte mig. Då har Alex åkt hemifrån 06:20 imorse, hahaha. Och han stod utanför min dörr nu då! Galning.

Kul att han däckade direkt btw, men han har hållt sig vaken hela natten för att inte missa tåget. Men nu är han iallafall här! Mys!


Tidig läggdags

Nu har jag redan hoppat i säng, blev tyvärr inget tamponggrillning med gamla frugan för vädret förstörde inte bara vår dag, utan även vår kväll. Jättemulet och blåsigt ute nu ju!! Hoppas att det blir helt ok väder i veckan iaf... Kommer ju aldrig stå ut med att sitta inne med Alex en hel vecka liksom, haha, vi kommer typ döda varandra! ;)
Nää, haha! Men nu ska jag lyssna på senaste avsnittet av Hanna och Amandas podcast. Har sparat den till ikväll! <3

Melon och jag i sängen. Underbar kväll.


Du älskling...

...dom här skorna önskar jag mig när jag fyller år. Eller innan dess helst. Typ imorgon. Puss!


Gårdagens


Ring ring

Fy tusan vad mycket jag gillar min nya ring, haha!


Måndag

Hej.

Jag är så himla trött så det är inte sant, har vart ute hela dagen och är dessutom lite rose&rödvins bakis sen igår.
Blev världens mysigaste kväll igår förresten, lilla Sara, jag och min älskade soliga balkong. Underbart. Blev ett kort varv på stan också, haha.

Idag skulle jag och Janet åka och bada, men vädret svek oss så det blev frukost på Cactuz, kaffe från Donken på en bänk vid ån, mötte upp Jenny och Sara (min uddevalla-Sara!) och då blev det en Ramlösa på Leyas uteservering. Mysig dag med fina tjejer. Så himla kul att se Sara igen!! Vi måste ses snart igen. :)

Nu ligger jag utslagen i sängen, hämtar kraft för att gå på möte om ett tag. Sen hoppas jag på att jag och Janet och kanske Jenny ska grilla ikväll efter mötet. Tjejgrillning, kan gå hur som helst. Förra gången jag grillade med Janet så la hon en tampong på grillen för att försöka få fyr på den. Jag återkommer med bildbevis om detta skulle hända ikväll igen... ;)

Bilder från igår, skulle leka moderiktig bloggerska med hoppbilder..


Min snygga tjej

Vinkväll - underbart att vara tillbaka!!!


Wohoooo!!

Oh la la! Jag är hemma i min egen säng! Ska strax sticka iväg igen, men shit va najs de är att vara hemma igen! Underbart!

Och ser ni vad som ligger i bakgrunden... En postavi - jag har fått paket, woop woop!!


Godmorgon söndag!

Här ligger jag och drar mig i sängen, ska strax väcka syskonen och gratta mamma på Mors dag! Ni glömmer inte bort era fina mammisar idag va? ;)


Sommartider


Frukost i solen

Finns det något bättre sätt att börja dagen än att äta en god frukost på altanen?


Min fredagkväll

Medan alla andra är ute och festar i sommarvärmen så har jag varit ute och åkt båt med familjen. Fantastiskt vacker kväll! Helt vindstilla och så vackert i solnedgången.

Nu ska jag sova. Perfekt fredag!


Dagens vill ha:

Dom här, seriöst - Shit va coola! Converse med platå, dör så häftigt! Tänk att matcha med jeansshorts och vit tshirt/linne med spets.

Hade ju vart drömmen. Någon som vet om dessa finns att köpa i Sverige?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_204045030.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_204045030.jpg" class="image">


Trött

Hej godbitar!

Jag är HELT slut! Har p-napat en timma och nu ska jag strax åka båt till farmor tillsammans med familjen. Är sjukt seg, värmen tar ju kål på en! Haha! Men man ska inte klaga, vädret är ju fantastiskt!

Ska bli underbart att åka båt också, om jag bara inte hade varit så himmelens trött.....


Coola katter

Jag har verkligen aldrig varit en djurmänniska, tvärtom mer. Jag tycker alla djur är rätt äckliga, med undantag för vissa; typ Ankis Eddie.

Men nu har jag änna fastnat här med katterna vi har. Mammakatten har vi haft i nästan tio år, men jag har aldrig direkt fattat tycke för henne ändå. Tills nu! Vi har legat och gosat hela morgonen och har det så himla trevligt, och galet vacker är hon också!
Och lill-katten kan man ju inte annat än att älska. Så otroligt söt!!!
<3


https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_203998627.jpg" class="image">


Oj. Det var ju inte meningen...

Jag hade lite abstinens förut och fick en brutal shoppingattack. Alltså, den var grym, det gick inte att motstå den!!! Gaaaaahhh!

Så ett par väldigt söta shorts är på väg hem till mig just nu. Med hängslen. Sånna som är så söta ni vet, löv it. <3 Från Kimstore.se


Blondin!

Jag hade nästan glömt bort hur mycket håret bleks av saltvatten och sol. Har nästan gått och blivit vithårig nu. Värsta gamla tanten, hahaha!


Goe dan!!!

Jag och Anki har haft det så himlans mysigt, förstår ni! Världens bästa dagar har vi haft nere på stranden. :) Men nu ska jag få massa saker gjort den här eftermiddagen!! Lite småstressad! ;)

Bild från stranden idag.


Torsdag!

Tre dagar kvar tills jag åker hem nu, vad fort tiden har gått!!!! Håller på och gör i ordning mig för en halvdag på stranden. I dag är den roligaste dagen - jag får sola på bägge sidor. I förrgår solade jag framsidan, igår baksidan och idag ska jag rulla runt på bryggan och så färg överallt! ;) Haha! Det är en sport, det här med att bli brun jämt och fint!!

Så nu sitter jag här och smörjer in mig med bodylotion - det har gått nästan en flaska sedan i förrgår. Jag badar typ i body lotion, allt för att behålla färgen och inte börja flå! Haha! Och på detta ska ett tjockt lager med solskyddsfaktor på! Idag ska jag inte bränna mig alls, tänkte jag!

Så, vi hörs senare!
Puss


Dagens sanning

Ni undrar såklart varför jag valde att åka hem till mamma i flera veckor. Jo, det är såhär att jag har fått barn. <3

Och jag är förskräckligt duktig på att ta hand om lillan!!


En dag på stranden!!

Har legat på stranden hela långa dagen idag, så himla skönt! Sommaren är verkligen här, vad hände!? Haha!

Har badat idag med och det var riktigt skönt, faktiskt. Mycket bättre än igår!! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan dra iväg på kvällens äventyr... ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_203790527.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_203790536.jpg" class="image">


Å soliga onsdag!

Godmorgon gullefjun!!

Jag tänkte slänga upp en bild och visa att jag inte alls är röd längre... Men bilden blev lite missvisande, haha. Iallafall, färger har lagt sig ganska bra och jag har inte sååå ont längre.

Nu bär det av ner till badstranden, sol och bad väntar idag med - MED SOLSKYDDSFAKTOR!!!


Läggdags!

Jag har krupit ner i sängen med den här lille krabaten (se bild), jag är sönderbränd och nästintill dränkt i aftersun och bodylotion. Förhoppningsvis behåller jag brännan. Imorgon är det att ligga på mage som gäller, så fult när man bara fått färg på en sida! Haha!

Och en sak har jag lärt mig - SOLSKYDDSFAKTOR på imorgon, minst spf 15 eller nått.

I övrigt vill jag tacka alla som tycker syns om mig för att jag har bränt mig. NÄ JUST DET, INGEN TYCKER SYND OM MIG!!! Mamma och lillasyster skrattade och sa "skyll dig själv". Alex fick inte fram så mycket i telefon (för han skrattade) men när jag sa "tycker du synd om mig" så lät det inte precis som om han svarade ja....
Jag tycker iallafall synd om mig själv. Det är det bästa, när ingen annan lider med en så får man lida med sig själv. :)

Men okej, nu fick jag en idé; ska vi tävla?! Brunast i sommar, yeah, slå mig om ni kan!! (Vinnaren får även förtur till hudcancer).


Lika dum som vanligt

Varje år när sommaren kommer så tror jag att jag är oövervinnelig och inte behöver solskyddsfaktor. Och varje sommar så slutar det med att jag ser ut såhär.

FML.


Jag ligger vid havet idag. Har tillochmed ...

img_5313 (MMS)

Jag ligger vid havet idag. Har tillochmed badat lite!!!


Jag ska måla hela världen, lilla mammaaaa

Tjolahopp!

Vilken dag!! Vilket sjukt väder! Det är ju typ en miljon grader ute, underbart!!!

Jag har inte så mycket att skriva just idag, jag har inte gjort så mycket nämligen. Mest solat, klippt gräs och sovit. Haha. Men tänkte slänga upp en bild på min vän Scarface iaf. Jag har målat honom alldeles själv.
Tänk att han är en sån kändis så att han hamnar med på Draw Something! ;)


Solar med Frölunda

Här hemma är vi Frölunda-fans. Bägge mina bröder är helt frälsta och jag själv gick också på en hel del matcher då jag var yngre (bästa stället att ragga på btw!!).
Så nu när jag sitter ute och solar idag har jag både keps och vattenflaska med deras logga på.

Känns fint, haha!


Löptur

Jag fick med mig minsta lillebror ut på hans vanliga löprunda. Vi sprang säkert 200 m innan jag höll på att dö av utmattning. Som TUR va mötte vi en älg strax därpå och fick därmed vända hem igen.
Då fick de lilla aset (lillebror alltså, inte älgen) med mig på kondtitionsträning i trädgårn!

Behöver jag säga att jag är heeeelt slut!?


Kvällstur

Fick låna bilen av mina älskade föräldrar och köra in för att hälsa på mina lika älskade vänner i Stenungsund! <3

Fotar i bilen. Joo, men de gick ju så bra förra gången så det gör vi igen! ;)


Härliga väder

Har legat ute och solat i trädgården nästan hela dagen, så himla skönt väder!! Jag som va orolig att jag skulle behöva ha världens regnigaste vecka här på Tjörn, men nu har det slagit om helt! <3


Ligger ute och steker!


Podcast

Som jag berättade i något tidigare inlägg har jag börjat lyssna på podcasts. Hanna Widell och Amanda Schulsmans podcast för att vara exakt. För er som inte vet vad podcast är så kan man säga att det är som ett radioprogram utan musikavbrott. Ni vet när man lyssnar på en riktigt intressant dialog på radion, någon debatt eller så, och så avbryts den för att spela någon halvkass låt och sen tappar man fokus när snacket ska återupptas. Man slipper sån skit i podcasts.
Så, Hanna och Amanda är helt fantastiska. Deras röster är sjukt bra att lyssna på, de har ämnen som är väldigt aktuella, åtminstone för mig. Dom är väldigt djupa, privata och kärleksfulla mot varandra och mot sina män. Jag älskar dem! Har lyssnat på 12 (hittills alla släppta alltså) avsnitt sedan i onsdags. Nu längtar jag någon förskräckligt efter att det ska bli fredag så att nästa pod ska komma!
Om jag ska ge förslag på avsnitt så är det alla, men framförallt avsnittet om Vänskap är vackert. Att bli ihop-avsnittet är också bra och roligt. Att leva ihop-avsnittet är grymt och deras mäns svar-på-tal i avsnittet därpå är grymt. Men bästa är nästan de allra första avsnittet för då får man lära känna dem så väl. De berättar om sina erfarenheter och sitt liv och man blir alldeles varm i hjärtat. Och missa för allt i världen inte avsnittet om otrohet. Hanna berättar om hur hennes förra man bedrog henne och Amanda frågar vad hon skulle säga till den kvinnan om hon lyssnade idag. Hanna svarar: Jag skulle säga att "det du gjort mot mig önskar jag inte någon annan kvinna, men jag kan ändå leva med att du gjorde så mot MIG, men att du gjorde så mot min tre månader gamla bebis kan jag inte förlåta. Jag minns inte mitt barns första halvår". Så tänkvärt. Så känsligt och så sant.
Nu ska jag låta er lyssna själva, alla avsnitten finns på iTunes så det är bara att ladda hem. Ni kommer älska det.

Tuff dag

Idag har varit en riktig skitdag, har lipat nästan hela eftermiddagen och känner fortfarande att jag har nära till tårar.
Vet att jag tjötar hål i huvvet på er om min förbannade bantning och viktnedgång men det är det enda jag tänker på. Dygnet runt.

Jag äter frukt, frukt, frukt. Knäckebröd. Sallad och köttbitar. Pyttelite pasta och potatis ibland när jag inte blir mätt. Promenerar över två timmar varje dag. 100 situps varje morgon och 150 varje kväll. Smörjer in mig med smalkrämen två gånger om dagen. Äter kosttillskott 40 minuter för varje måltid för att öka förbränningen. Dricker äppelcidervinäger till varje måltid. Jag vet att jag inte skulle skriva ut det här, men jag är så ledsen, så ledsen, så ledsen och jag måste bara få ut skiten här.

Jag längtar efter chips, efter kakor och en vanlig macka. Bröderna käkar chips nu när vi sitter och ser på hockey och tårarna rinner nästan nu igen. JAG HATAR ATT JAG LÅTIT MIG SJÄLV SJUNKA SÅ HÄR LÅGT! Jag vet att jag satt mig själv i skiten, att jag har mig själv att skylla.

Jag vet också att jag inte kommer att hålla på såhär senare. Alla tycker såklart att man ska unna sig saker nån gång i veckan eller så, för att man inte ska tappa motivationen. Och jag håller bara på så här intensivt den här tiden jag är hemma hos familjen. Oroa er inte.

Iallafall, kul saker idag - jag har sett en fasan. Den är tam och promenerar omkring mellan vår trädgård och mormors som ligger precis bredvid. Mysigt!

Kul att det var dagens höjdpunkt. FML.


Träffade en ny kompis tidigare idag, rätt ...

img_1800 (MMS)

Träffade en ny kompis tidigare idag, rätt cool faktiskt. :)


Hur känns den här frukosten då?

Jo, tack. Det känns bra. Jag sitter i en solstol på altanen i bikini. En helt ok lördag faktiskt.


Godmorgon lördag!

Här ligger jag och drar mig i sängen. Är ensam hemma idag, förutom minsta lillebror som ligger hemma och är sjuk och inte gör något ljud av sig, så jag tänkte ta sovmorgon och sedan äta en lång frukost för mig själv i lugn och ro.

Så mycket till sovmorgon blev det inte, men jag är nöjd ändå. :)


Krossa alla drömmar

Igårkväll låg jag och läste min egen blogg i flera timmar, gick igenom allainlägg från förra året och skrattade och grät åt mig själv. Det bästa med att ha en blogg är att man kan gå tillbaka och se hur man hade det tidigare, vad som hände och vad man tyckte vad kul. Och hur man såg ut.

I maj förra året vägde jag 66,4 kilo enligt bloggen. Jag jobbade för att gå ner i vikt, grät hejdlösa mängder med tårar och kämpade på genom att äta sallad, träna och dricka olika dryckdieter. Jag vet att jag la över tretusen spänn på Cambridge, mer än hälften står kvar på min hylla i köket nämligen. Köpa någon? ;)
Iallafall, det gör så himla ont att läsa om hur dåligt jag mådde pga min vikt då. Speciellt när jag håller på även iår och kämpar med vikten. Och nu har jag ytterligare kilo att tappa.
Jag känner mig så himla missnöjd med mig själv, så ledsen att jag ALDRIG lyckas med något och så trött på att försöka. Jag tycker att jag är jättesöt, oftast, så det är inte det. Min ansiktsform älskar jag nu när jag är mullig, jag tycker smala ansikten är rätt fult på tjejer. Men allvarligt, vad ska jag göra? Hur ska jag lyckas bli nöjd med mig själv när jag aldrig lyckas med någonting?!

Kämpa på, ge inte upp, tappa inte motivationen, fokusera och blablabla är råd jag fått genom de år jag försökt mig på det här med bantning. Men seriöst. Jag har försökt gå ner i vikt i säkert fyra års tid. Misslyckats varje gång. Gått upp ett par kilo till nästa gång jag försöker igen. Hur går man vidare från det? Min självkänsla är borta - jag tror inte ens att jag  kommer att klara det den här gången. Jag vet inte vad jag ska göra!
Jag ligger vaken på nätterna och googlar bloggar som skriver om viktnedgång, träningstips och smal mat, men jag vet inte hur jag ska lyckas.
Finns det några bra tips som jag inte vet om? Jag har testat allt: LCHF, Cambridge, nutrilette, kaloriräknande, kaffe-cigg-metoden. Äta nyttigt. Motionera. Träna på gym. Träna med kompisar. Motivera mig med kompisar som också vill gå ner i vikt. Bantningspiller. Brunsprutor.
Jag orkar inte mer. Ska jag behöva operera mig för att jag ska lyckas?!

Till min älskling <3

Älskling, jag vet att du tror att jag är fullkomligt perfekt, fantastisk och underbar - och det är jag ju också såklart...
Men jag tänkte berätta att det finns nackdelar med mig (jag vet, jag blev också chockad när jag hörde det!!).

Iallafall, för ett år sen ungefär skrev jag ett inlägg som passar sig väldigt bra fortfarande:
http://emeliecharlottaaa.blogg.se/2011/may/this-is-me.html#comment

Läs och njut (=lär dig knepen).
Du är det bästa jag vet. <3


Min fredag!

Har fått massor gjort idag. Pappa väckte mig tidigt, jag åt frukost tillsammans med han och lillebror. Sen åkte dom till jobbet och jag gick och la mig en timma igen. (Pappa, om du läser det här så skojade jag bara, jag gick inte alls och la mig!!)

Vid elvatiden ungefär klippte jag en del av våran gräsmatta - jag älskar att klippa gräs!! Det är typiska sommarfeelings på det; bikini, gummistövlar och stekande sol.
Idag var det dock molnigt och jag hade träningskläder, jacka och gympadojjor på mig. Men ändå.
Efteråt blev det en liten promenad (det ringde från ett jobb jag sökt under tiden, jag ska jobba extra med sån där kontrollantgrej, typ gap, på fyra stycken mataffärer i UA, ca 500 spänn extra i månaden att casha in när jag ändå går och handlar liksom!!).

Har även lagat middag till familjen, vart ett par timmar hos farmor tillsammans med pappa och gått en låååång kvällsrunda med Hanna&Amandas podcast i öronen nu på kvällen. Lyssnar ni på podcasts? Jag är helt förälskad i skiten och har lyssnat på säkert tio avsnitt sedan jag kom hit! Haha! Mer om det i en annan gång, jag kommer säkert skriva ett hyllningsinlägg till dem såsmåningom!

Nu ska jag hoppa i säng, nyduschad och fräsch. Doftar dessutom man, för jag har ingen egen deo med mig och mamma har tagit med sig sin då hon är bortrest över helgen. Schyyyysst! Men, jag luktar fett najs ändå och jag kan låtsas som att det är Alex som ligger bredvid mig och luktar gott! <3

Natti, natti söta vänner, vi hörs imorgon!


I'm on a boat

img_1157 (MMS)

I'm on a boat


Smile

Halleli hallelå!!

Här ligger jag och smajlar upp mig för mig själv! Tränar nytt leende, haha. När man har speglar precis vid sängen som jag har här i gamla flickrummet, så blir det en del spegeltittande och jag har kommit fram till att jag visar tandköttet för mycket när jag ler, haha. Så nu försöker jag jobba bort det, hahaha!

Fokusera bara på leendet och inte ögon som skelar, osminkad hy eller tunga ögonlock! Haha!


Emelie 14 år och fjortis


Nytt sällskap i sängen

img_5694 (MMS)

Jag ligger och myser i sängen med den här lille fjanten. Han är två veckor gammal och skriker så fort man lyfter opp han. Men det betyder ju inte att han inte är den gulligaste katten jag någonsin sett. ;)


Vi gillar olika

I telefon med min älskling:

Älskling: Jo, men jag kommer ner den 29e eller 30e.
Jag: Men visst det funkar. Men varför 30e och inte bara 29e direkt?
Älskling: Jo, men alltså jag måste plugga.
Jag: Plugga??? Skolan är ju slut den 26e??
Älskling: Jaaaa. Fast det kommer ju en ny termin till hösten och jag måste börja förbereda mig för den...

Bananomelett

Inatt när jag låg vaken (tror jag - jag kan ha drömt de här!) så hittade jag en blogg som visade ett spännande, nyttigt recept: bananpannkaka!

* Ta en banan. * Mosa den. * Knäck ett ägg och blanda med bananen. * Försök att inte kräkas av dess äckliga konsistens. * Sätt på stekpannan och häll i smör. * Häll i schmeten. ;) * Du kommer misslyckas med att få smeten att hålla samman - gör omelett istället.
* Stek blandningen gyllenbrunt och fast. * Häll över blandningen i en djup tallrik. * Lägg på två teskedar med Kesella Vanilj. * Lägg på varma hallon. * Riv yttepyttelite mörk choklad över tallriken.

KLART!

Ps. Kan tillägga att om du får i dig hela tallriken så är du inte dålig. Jag jobbade med den i över en kvart och fick inte i mig mer än hälften. Men GOTT är det!
Innehåller ca 300 kcal. :)


Promenad vid havet

Jag och lillebror var ute och gick imorse också. En hel timma promenerade vi runt bland havet + bland alla gamla hus som våra kompisar bodde i när vi var små. Så himla mysigt!

Det är verkligen galet vackert här ute på Tjörn. Varför har jag aldrig sett det tidigare?


Emelie 14 år

Hittade gamla bilder från bl.a. min konfirmation. Ser ni hur äckligt smal jag är?! Och tonårsful! Haha!


Torsdag

Godmorgon mina fina!

Jag är helt slut idag, ser ni hur svullna ögonlock jag har? :(
Vaknade vid tre inatt och kunde inte somna om förrän vid halv fem! Galet! Det är precis som om jag fått tillbaka min dåliga sömn, mina mardrömmar och min osäkerhet när jag är i min gamla "barn"säng!

Jag ska försöka somna om lite till och sedan ska jag ut och gå, det är nästan fint väder (bara lite halvgrå moln) idag så det känns skönt!


Måla-naglarna-kväll!

Lillasyster och jag sitter framför tvn och målar naglarna. Hon har miljarder nagellack att välja på så jag bara sitter här och njuter, haha!

Syster valde att blanda massvis med olika färger, själv valde jag en rosa färg full med glitter ifrån O.P.I - älskar de märket!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_202873808.jpg" class="image">


Vitt och romantiskt

Sitter och googlar massvis med inspiration nu igen. Vill verkligen göra om min lägenhet/köpa en ny.

Funderar på att måla om i princip hela lägenheten i vitt. Vita väggar i alla rum förutom fondtapeten i hall och vardagsrummet. Så helt vitt sovrum + att träväggen i vardagsrummet kommer bli vitt. Hade velat få bort trägarderoben i sovrummet också - är inget stort fan av "träfärg". Men jag tror det blir för dyrt, ev byter jag ut de två garderobsdörrarna som inte är speglar mot spegeldörrar.

Har kikat lite på golv också. Skulle gärna ha vitt golv överallt förutom i kök och badrum. Eller svart. Men det tror jag inte. Finns ju så mycket fint.... Ååååh!! Jag vill bara göra om allt nuuuuuu!
Tvbänk, tvbord och sovrum kommer bli ommålat i vitt så fort jag kan/har råd/orkar iallafall. Och så ska gardinerna bort + fixa tavelvägg antingen ovanför sängen eller på väggen mittemot fönstren i vardagsrummet. Och ny soffa. Det kan inte va så svårt att få fixat en billigt.

Några av inspirationsbilderna:


Åh! Spelar ni "Draw Something"? Jag tycker...

img_6070 (MMS)

Åh! Spelar ni "Draw Something"? Jag tycker det är ett rätt trist spel (för jag är kass på att måla + halvkass på engelska knasiga ord), men den här bilden gjorde min dag! Älska korv med bröd!! <3


Onsdag!!

Har en sån himla skön dag, började lista upp all "träning" och aktivitet jag hunnit med idag. Men det gav mig mest ångest. Jag vill inte att ni ska veta vad jag gör egentligen, för då kommer ni tro att jag kommer bli skitsmal och så uppnår jag inte era förväntningar.
Så vi håller det hemligt för bloggen ett tag. :)

Kom iallafall precis ut från en promenad OCH NATURLIGTVIS började det TOKREGNA! Blir galen! :( Jaja, nu ska jag laga middag till familjen. :)

Puss


Håller mig i fas för min ålder.....


[x] Du vet hur man kokar kaffe
[x] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[ ] Du vet hur man byter olja i bilen
[x] Du tvättar dina egna kläder
[x] Du röstar
[x] Du kan laga mat själv
[/] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 5,5

[x] Du har alltid en penna på dig
[ ] Du har fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[x] Du gillar att gå ut och gå själv
[x] Du har tittat på pratshower
[ ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 3

[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[/] När du säger att du ska göra något så gör du det
[x] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[ ] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[ ] Du pluggar när du måste
[ ] Du slöar INTE i skolan
TOTALT: 4,5

[x] Du kan stava till ”erfarenhet” utan att kolla upp det
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ ] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig koffein
[ ] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 2

[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[x] Du har varit på ett tupperwear party
[x] Du har förstått att ingen vuxen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[x] Du har fler räkningar än du kan betala
[ ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder internet varje dag
[x] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 8

MIN MENTALA ÅLDER ÄR: 23


BILD: Emelie, 23 år gammal (och full som ett ägg) intar minigolfsbanans riddarborg på Kneippebyn. Och fjortisposar på bild med en öl i handen för att folk i efterhand verkligen ska tro henne.
Mogen tjej.


Äntligen hemma <3

Tjohooo!!

Nu är jag hemma i mitt gamla flickrum som de så sött heter. Känns himla najs! Varken mamma eller pappa var hemma nu när jag kom så jag har sprungit runt bland alla småsyskonen och försökt få med dem ut på joggingrunda men de två yngsta var upptagna med läxor och äldsta lillebror var trött efter jobbet. Så nu har jag gott om tid på mig att plocka upp mina saker och få ordning lite på allt här. Ska nog ta och slänga in en tvätt nu på en gång faktiskt. :)

I min gamla säng. Jag kommer dö av att sova i en 90' under den här tiden.. Porrigt med speglar bredvid sängen, huh? Det var coolt när jag var 16. Jag lovar. ;)


Kosttillskott Gone

Fick hem ett kosttillskott som ska hjälpa till att "rasa" i vikt. Höhö. Hur många gånger har jag inte försökt mig på det här? ;)

Men vi kan ju hoppas att det funkar... Med rätt motion och kost kanske det kan ge en liten knuff i rätt riktning.
Jag återkommer med ev resultat. :)


Hemma

Jag är typ världens tröttaste idag!!! Har sovit och varit halvdåsig hela dagen. Men det känns skönt att vara hemma i lägenheten igen - jag har inte vart här sen i torsdags! Men om två timmar sticker jag mot tåget och försvinner i två veckor. Borde jag verkligen ha en lägenhet, jag är ju aldrig här ändå! Haha!

Har hunnit med en fika med Jenny, supergod macka och smootie på EH. Nu ligger jag i sängen och ska säcka en timma så jag är pigg ikväll då jag kommer hem till familjen!


Godmorgon!

Tjoo!

Jag är kvar hos Sarisen, vart ju på FUM igår och så kom vi hem vid tolv. Helt sinnes. Började fyra och när jag och Sara stack vid kvart i tolv va de fortfarande inte slut.

Nu ska jag snart åka hem till min kära lägenhet, packa om och sedan bege mig ner till Maaaaamma! Hurra!! Ska bli så gött att bara försvinna bort ett tag nu.

Förresten bläddrade jag igenom andras album på FB, letade efter bilder på mig och vännerna typ. Jag måste ha varit fruktansvärt tråkig nu igen för jag är nästan inte med på några bilder alls! :(
Här är en iaf - skräll att jag käkar!


Tjohooo!!!

Här sitter jag och småfotar mig själv under fum. Jag börjar bli lite seg nu, det är galet dålig luft och sådär.

MEN, jag måste säga något som jag aldrig trodde att jag skulle kunna säga - fum är riktigt intressant idag!!


Mums

Sara och jag myser på FUM!


Dagens lunch!

Panpizza. Har typ inte käkat det sen jag var fjorton eller nått. Kryddade till det lite med sallad och gräddfil.
Mår så illa nu. Så fruktansvärt mätt eller nått. Känner mig för att hänga mig över den vita tronen i badrummet och få upp allt igen.

Fast det var gott.


Drömmer mig bort!

Jag sitter och tittar på lägenheter. Egentligen är det fett onödigt för jag kan inte direkt byta lägenhet innan jag hittat ett jobb. Sen får vi se vart det blir någonstans. Även om jag älskar och gärna skulle renovera om min egen lägenhet så känns den lite uttjatad. Jag är trött på den, ibland. Hade vart så galet kul att hitta nytt.

Det är en sån dag idag, drömdag typ. Har googlat massa bilder på allt jag skulle vilja förändra och genomföra. Tror jag ska lägga upp det här sedan kanske.

Här kommer bilder från Tyras blogg (tyras.se). Hennes lägenhet som är till salu just nu. Bara 5milj. Funderar på att köpa den.
Not.


God morgon måndag!

Ny vecka - nya möjligheter. Eller hur är det man ska börja en ny vecka? Det känns som en rätt skön inställning. ;)

Jag ligger och små-posar i Saras soffa och ser på The Green Mile. Lipar lite och käkar frukost. Ska snart sticka ut och power walka lite och ska senare i eftermiddag ner till skolan för att gå på FUM.

OCH IMORGON SKA JAG HEM TILL MAMMA!!! Ska bli så himmelens skönt att få komma bort. Jag ska ha mobilen avstängd och bara umgås med familjen i flera veckor. *Att jag kommer tröttna och längta tillbaka till Uddevalla efter typ två dagar behöver vi inte bry oss om!* ;)


Natt

Vaknade av en superhemsk mardröm, skakar i hela kroppen och känner mig allmänt obekväm just nu.
Tur att Sara ligger här bredvid och snarkar! :)

Hamnade av en slump inne på Instagram och listan efter folk som vill followa - min instagram är stängd. Jag laddar upp säkert 10-20 bilder varje dag och använder det som retuscherings-app. Hittar ingen annan som är lika bra, så det är därför.
Ni får se en del bilder på bloggen, men resten av bilderna håller jag för mig själv. Det är i princip bara bilder på mig själv jag lägger upp, så ni överlever.

I övrigt har jag tittat igenom bilderna från helgen - fuck!! Jag har säkert fotat 100 bilder, vad hände med mig!? Haha! Sätter ihop dem med olika appar (FrameMagic, instagram + Fotolr PS) så slipper jag ladda upp så himla många.
Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_202496608.jpg" class="image">


Myskväll!

Jag och Sara. Älskade söndagskvällar.


Sitter i bilen på vägen hem. Herregud. Vad...

img_2149 (MMS)

Sitter i bilen på vägen hem. Herregud. Vad trött jag är! Längtar efter min egen säng, min egen kudde och min egen dusch!


Du&jag.

Vi gick en promenad längs stranden, min älsklig och jag.
Solnedgång, vackert väder och bara vi två. Kan ha vart något av det mest romantiska i mitt liv. *gay, gay, gay*

Nu har vi gått och lagt oss och ska sova för natten. Kul sista AG-kväll. Tur att vi är nöjda ändå. Och vi kommer må bäst av alla imorgon.
Underbara människa. Du gör mig lycklig!
Bara vi två.


Live från AG!


"men det känns perfekt..."

Tänk att få vakna upp till den här utsikten varje morgon... Jag sitter vid våra panoramafönster i stugan och beundrar havet, med min älskling bredvid mig.

Synd bara att stugan skakar av vinden, att solen gick upp för en timma sen och sedan dess har jag inte kunnat sova. Synd att min älskling, som finns här bredvid mig, är avdäckad och okontaktbar.

Men visst, det är en förbannat fin morgon iallafall.


We're in Gotland, Biaaaaaatch!!!

Vi ligger och p-napar i våra sängar. Ja, ni läste rätt. Sängar. Vi är på externphest och vi har sängar. Jag äääälskar AG! :D

Första dygnet har vart najs, vi kom hit vid ett inatt, packade in oss i våra stugor och stack ut i natten för att hitta roligt folk. Grillade vid två inatt och bara satt ute och snackade på vår altan. Mys, mys, mys! <3
Somnade runt fyra, vaknade halv nio och hämtade en fett najs frukost. Sedan stack jag, Tobias, Mjölby och Richard in till Visby och handlade lite. Och nu ska vi sova lite.

Hörs sen!


Tjolahopp!!

Sammanfattar färjeresan så här. Vi hörs imorgon! Nu ska jag sova med min älskade.
Puss


Nu försvinner jag iväg till Gotland. Ha de...

img_2928 (MMS)

Nu försvinner jag iväg till Gotland. Ha det så himla galet skitbra! Det ska jag ha! Puss haaaaaaaaj!!


Godmorgon världens bästa torsdag!

Idag smäller det! Idag bär det av till AG och jag är så taggad så jag håller på att svimma. Och så är jag toksjuk. Jag har suttit 40 minuter i duschen och bara försökt bli frisk. Bara det att jag duschar bevisar väl lite hur sjuk jag är, typ. ;)

Nä, men nu börjar det bli lite bättre. Ska gå förbi Apoteket och köpa på mig så mycket jag orkar bära - nässpray, Alvedon, oleumbaseleum (stavning?), kan jang, halstabletter.... Rubbet. Jag ska gå runt med en sån där liten kundkorg och plocka ner allt som kan få mig att vara frisk i helgen!

Men, nu ska jag somna om så jag orkar med resan sen. Puss!


Blått.

Målade om naglarna nu inför helgen också. Valde en pärlemorblå ton, som blev något för ljus för att matcha mina ögon men det funkar... Känner mig ännu bättre nu också, det är bara halsen som värker lite nu.

Så taggad för imorgon. Weeehooooo!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_201941378.jpg" class="image">


Chokladkladd

Jag piggnade till lite efter att ha sovit ett par timmar + badat i min dusch, så jag tänkte att jag skulle göra chokladbollar till resan imorgon. Och några till mig själv ikväll såklart.

Synd bara att jag är så förskräckligt dålig på att baka! Mina chokladbollar håller helt enkelt inte ihop! Och jag har följt receptet!!! Fattar inte!

Får gå någon kurs i bakning eller nått, annars kommer jag aldrig kunna bli hemmafru!! ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_201898822.jpg" class="image">


Feberfrossa!

Jag kände mig lite hängig efter min träning imorse, men nu är det kaos. Näsan är helt täppt och jag känner mig riktigt tung i huvudet. Halsen värker lite också. Och så fryser jag ibland, så jag tror jag har feber. Jag har ingen termometer just nu.

Pallar inte!!!! Pallar inte bli sjuk innan årets roligaste helg! Pallar inte ligga här och deppa när dom andra ska sitta och capsa och sy tillsammans ikväll. Jag måste vara frisk imorgon. Måste!
Alltså, jag kommer ju åka ändå såklart, även om jag inte är helt frisk. Men det är ju liiiiiite roligare ifall jag är frisk liksom.

Näpp, nu ska jag sluta klara. Titta på fler Beckfilmer och dricka mer te.
Puss


Fortfarande onsdag

Jag har tränat, blev ingen PW ute för det vägrar ju sluta regna. Även om det faktiskt är väldigt skönt ute, så vill jag inte bli pissblöt. Så det blev 30 min på spinningcykeln och 200 situps och lite träning för mina sladdriga armar! Jag är så himla taggad nu igen på att bli fit. Får se hur länge motivationen håller denna gången... ;)

Nu ska jag sy lite märken på min älskade åvve, plugga lite (blev ju inte så mycket med det förut) och sedan sticka ut och sola på solariet tvärs över gatan. Har bytt ut linserna till mina blå och så är det ännu viktigare att vara brun! :)

Skön bild från helgen. ;)


Onsdag

God morgon mina kära!

Jag har haft en riktig pissnatt. Någongång vid två knakade kroppen till och helt plötsligt hade jag en helt sjuk värk i höften, upp mot ryggen. Skrek rakt ut och funderade på sjukhuset flera gånger. Till slut somnade jag i en ställning som kändes relativt bekvämt och vid fem vaknade jag och då var det värsta borta. Fattade inte vad det var och trodde först att jag drömt alltihop.
Har iaf googlat skiten och tror att det är någon typ av träningsvärk, muskelvärk typ. Eller cancer. Vad man än googlar så står det ju att man har cancer... ;)

Nu ska jag lägga mig och läsa lite plugg innan jag sticker ut och går idag igen. :) Puss


"Städat"

Sådär. Nu har jag plockat ordning i lägenheten. Och dammat. Om jag hade varit dammallergiker hade min lägenhet varit en dödsfälla för mig. Men nu överlever jag, som tur är. Jag och dammråttorna börjar tillochmed bli ganska goda vänner. ;) Nä, dammsuga får jag göra imorgon innan jag åker till Trollis.

Lite bilder från min kära lägenhet. Ni har säkert sett den, antingen live eller på kort förut, men jag har inget annat att fota idag. Jag har inte precis en bra hårdag, så att säga... ;)

Två frågor som ni nu slipper ställa:
Varför det står en stol framför frysen? Daaaah, tror ni jag tycker det är kul att frosta frysar eller? Nä.
Om det finns en fåtölj under klädhögen?
Ja. Långt därunder.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_201815634.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_201815634.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_201815634.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_201815634.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_201815632.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_201815632.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_201815632.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_201815632.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_201815711.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_201815716.jpg" class="image">


Idag.

Jag har sovit galet länge idag. Hade massor med planer för dagen idag, typ att jag skulle träna på morgonen. Men det blev inte av. Vaknade vid åtta, men såg ingen anledning att stå upp då. Att lägenheten behöver städas, frysen frostas av, plugg som ska fixas, jobb som ska sökas eller att mina fönster borde putsas för man ser inte ut genom dem längre slog mig aldrig när jag vaknade imorse. Tyvärr.

Så jag sov. Sov och sov och sov. Halv tre kom jag upp ur sängen för att plugga med Jenny. Pluggbiten resulterade i solning och varm choklad (utan grädde och marsmallows) på uteservering. Jeanette kom förbi och jag fick en härlig och välbehövlig update med henne. Vi ses ju aldrig längre - tur att vi ska jobba tillsammans hela sommaren iallafall!! :)

Efter att jag skilts åt med tjejerna gick jag ut på min runda och var inte hemma förrän klockan sex. Fick en lång pratstund med Anki under tiden också. Mysiga lilla tjej. Snart kommer jag ner och hälsar på dig och ska försöka rädda dig från allt ont. :)

Känns knas att det är jag som har ett liv som är toppen, förresten. Alltid annars så är det jag som snackar killproblem, lipar lite och är missnöjd med olika onödiga saker. Helt plötsligt är alla runt omkring mig singlar och är antingen hur party som helst eller lite småtrasiga. Synd att inte lyckan synkroniserar sig tjejkompisar emellan så som mensen gör... ;)

Förövrigt ska jag flytta hem till mamma nästa veckan och bo där ett tag. Jag ska leka att jag är femton igen och njuta av det sista av våren innan sommaren och jobb tar över. Så härligt det lät när jag beskrev det så va? ;)
Sanningen är att jag behöver komma in i rutiner som jag uppenbarligen inte klarar av att komma in i själv. Jag behöver gå upp på morgonen, äta på regelbundna tider, festa mindre, motionera och främst umgås med familjen. Det kommer säkert bli ett par tuffa veckor och jag ser både fram emot det, samtidigt som jag tycker det ska bli både jobbigt och irriterande. Jag vet att mamma kommer gå på hårt och säga till mig sånt som jag behöver höra, men som egentligen är för tufft och jobbigt för mig. Men jag tror det blir bra i längden.

Iallafall, nu har jag öst ur mig tusen tankar jag hade i huvudet. Ska städa lägenheten nu. Måste det. Jag får hoppa höjdhopp över alla saker som ligger på golvet ÖVERALLT i lägenheten. Sedan ska jag sova.


Ett par av tjejerna som hjälper till att göra mitt liv lyckligt. <3


PW

Har precis varit ute på en lång power walk, så himla gött! Gick en lång runda på närmare en timma och försökte mig på att springa då och då, men det gick sådär! Haha!

Ska stretcha nu och få i mig lite mat. Så himla trött så jag orkar typ inte röra mig! Haha! Slog mig ner på balkongen nu för att få i mig mina cancerpinnar och dricka tusen liter vatten. Kommer typ sova här ute inatt för jag kommer inte orka ta mig in till sängen... ;)


.

img_5877 (MMS)

.


Lek inte med maten

Sara käkade havrekuddar till frukost i lördagsmorse på Space Station. Jag kunde inte låta bli att pilla lite. Byggde tillochmed hår på gubben med hjälp av min skinkkant. (Vem äter dom där kanterna? Skitäckligt ju! Har plockat bort dem sen jag var barn och tänker aldrig sluta med det!)

Först gjorde jag en gubbe. Sen åt Sara upp en ögat på honom. Tur att jag fick med en extra ostskiva så vi kunde göra om gubben till pirat då. Och skägg fick han också då. I form av skinkkant. Kan verkligen inte sluta tänka på vem som äter dom och varför dom görs? Varför bygga en kant på skinkan? Göra den hård och förstöra den på det viset. Måste googla vad skinkkanten har för mening här i världen.

Återkommer med svaret.


Sara är ovanligt billig...

Jag var och fikade förut. Dom sålde Sara för bara 16 kronor.

Ovanligt billigt. Tillochmed för att vara Sara.


Godmorgon!

Hej godbitar!

Har vaknat för länge sedan egentligen men känns fortfarande som om jag sover. Kollar på film med Sara och halvsover i soffan, så hängig! Har lite småont i halsen också. Piss.

Men nu har jag sagt hej idag iallafall. :)


Helgens outfit!

Hur snyggt? ;)

Åvve - Västsex (såklaaaart!)
Jacka - Vero Moda
Sjal - Bubbleroom

Och så en facelook i äkta bloggpose med duckface och allt. Sexigt!
Nu läggdags med Sara och Becca i sängen. Sängen. Jag ska sova i en säng i natt. Helt fantastiskt. <3


Du gör mig lycklig.


Vilken helg!

Vi har haft det riktigt, riktigt bra! Kom nyss hem från våran helg på Space Station i Göteborg och nu ligger jag nerbäddad i Saras soffa. Som vanligt.

Fredagen var bäst. Vi var inne i Göteborg vid femtiden, checkade in och satte oss i en liten park och träffade härligt folk och myste. Käkade lite på deras kår och åkte till sovsalen med älskling redan vid tolv.
Vid tio på morgonen därpå blev vi utslängda från sovsalen och jag, Sara och Becca åkte till Slottsskogen. Var lite kyligt och vi var där ett par timmar för tiden så vi satt på ett underbart gulligt kafé/restaurang och åt lite frukost. Efter ett par timmar gick vi mot resten av folket och totalt samlades säkert 100 studenter i Slottsskogen för lekar, käk och lite dricka såklart. Satt där ett par timmar innan vi drog oss in mot stan för käk och senare sittning på kvällen. Åkte tillbaka till sovsalen tidigt även igår. Vi har sovit på liggunderlag och man kan sova bättre än så. Jag lovar.
Dagen idag har sett ut som så att vi vaknade vid åtta av gapande sovsalsvakter. Städade och stack in mot stan igen. Jensens Bøfhus öppnade klockan tio och där åt vi såklart megagod mat och sedan gick vi mot centralen för att ta bussen hem vid ett.

Sammanfattat har helgen var toppen, men jag tänkte ändå sätta upp lite plus och minus. ;)
+ Vädret! Vi väntade oss regn och snö och kunde för det mesta gå i bara tjocktröja!
+ Nytt folk. Väldigt få personer som vi kände innan och även om jag saknade dem så var det kul med nytt folk.
+ Jag var "hemlig". Tjohoooo!! När jag presenterade mig var det ingen (nästan...) som sa "joo, men dig har jag hört talas om. Haha".
+ Min älskling. Världens. Bästa. Pojkvän. Han (och Sara, Beccis och Fredlund) gjorde hela min helg. Såklart.

- Att sova två på ett 60cm liggunderlag. Herregud. Aldrig igen.
- Utomhus. Jag ska aldrig mer åka på externphest då dom låser sovsalen klockan tio på morgonen och inte öppnar den förrän tio på kvällen.
- Jag har inte borstat tänderna sedan igårmorse. Har egentligen inte med helgen att göra, men jag känner mig så himla äcklig just nu. Bläääää!!


Hejdå!

Nu försvinner jag ett par dagar igen, antagligen... Det brukar va så då jag åker på externphest! ;)

Vinkar Hejdå till er med mina fina naglar. ;) Puss


Min syster.

Var inne i Göteborg igårkväll och såg min syster uppträda tillsammans med sin musikklass. Så himla duktiga!!

Fick dåliga bilder bara, för kören dansade hela tiden och min mobil är trots allt inte på topp så.. Men fräckt var det iallafall! :)


I min trädgård


Stekarn!

Jag och lillebror ligger ute på lilla altanen och solar, fikar och läser. Jag har det så galet bra just nu.

Om jag bara fick tag på ett roligt, nytt, utmanande jobb snart så skulle mitt liv vara perfekt.


Pik?

När jag kom in i mittgamla rum här hemma hos föräldrarna så stod det en gammal barnstol här inne.

Jag undrar vad mamma försöker säga med det... Vill hon få barnbarn snart, tro?


Bäbiskatt

Är hemma hos mamma och resten av familjen nu. Så mysigt. Var tillochmed en sväng i kyrkan och hälsade på på "juniorerna". Det var fyra år sedan jag var där senast, räknade vi ut. Sinnes.

Förresten har vi fått en bäbiskatt. Bara ett dygn gammal. Den är söt och skriker när man lyfter upp den. ;) Funderar på att sno med mig den hem imorgon då jag åker tillbaka. ;)


Matbloggen

Cha cha matbloggen....

Dagens middag - pruscutti (stavning?) och mozzarella sallad. Mums.

Nu står jag och väntar på att få besikta om bilen och sedan styr jag ner mot Stenungsund och älskade, fina Anki. Vi ska mysa lite och sedan tänkte jag sova hos mamma inatt. Måste lämna tillbaka bilen nu också. Tragiskt. :( Haha! Sjukt hur fort man vänjer sig vid att ha bil. Och bli beroende av den... ;)

Har nya somriga havsblå brallor på mig idag förresten. Känns perfekt i vårsolen!


EH

Blev en härlig frukost/lunch på Espresso House tillsammans med Tobias och Jenny. Så härligt i solen!!!


Power walk nu på morgonen!

Lämnade in bilen vid niotiden och efteråt så tog jag en långpromenad så jag är fortfarande ute i solen. Har bokat frukost ihop med Tobias i en solig park nu alldeles strax så vi ska ligga där och chilla ett tag. :) vädret är ju helt fantastisk!

Ser fett svettig och äcklig ut, men det kan inte hjälpas.. ;)


Seriöst. Facebook-seriöst.

Om man ska ha ett förhållande och visar upp det seriöst så visar man ju naturligtvis upp det på Facebook. ;) Så nu är vi helt officiella. Förutom det att min toktönt till pojkvän inte har ett Facebook-konto så ingen tror på att jag egentligen har ett förhållande. Haha!
Jag fick sms från några vänner som inte träffat honom, som frågade varför jag leker att jag har ett förhållande.

Men han finns. Jag lovar.
Mohahahah!


Måndagen i bilder.

Ja. Jag borde banta.


Sköna kvällen!

Jag har legat i soffan någon timma nu och väntar på att det ska bli kväll så jag kan få gå och lägga mig för natten. Haha! Har vart sjukt trött idag - inte så konstigt kanske. Jag har sovit på golvet inatt. Eller alltså. Jag hade en madrass. Det var bara det att det inte fanns någon luft i den. Så jag har fett ont i nacken, är stel i ryggen och är allt annat än utvilad. Men, jag har haft kul, så jag är inte ledsen för det alls.

Bild från våran sena lunch som vi åt idag då vi kom tillbaka till Trollis. Fish and chips. Jag älskar det. Den enda fisken jag kan äta. Hehe. Satt ute i solen och bara njöt. Ååååh vad jag älskar solen!!! :)


Helt slut!

Hemma från Skövde efter ett par störtsköna dagar fyllda av Valborgsfirande med lekar, bastubad och massor med pussar från min älskling.

Har som vanligt vart kass på att fota, men ska försöka fixa lite bilder som andra tagit iallafall. Här är ett par från i söndags och imorse iallafall. :)


RSS 2.0