Några favoriter och förhoppningsvis några blivande

Jag gick loss lite ikväll och beställde hem lite saker som jag VERKLIGEN behövde. Promise! Det var kris! Jag har sett ut som en tok i flera veckor för jag har haft helt fel produkter. Ända sedan jag var sjuk i somras och jag inte fick mina sjukpengar som jag skulle, har min ekonomi legat efter och jag har levt extremt snålt. Typ fattigt.
Den här månaden fick jag en helt okej lön och jag har betalat tillbaka de skulder jag haft och har ändå fått en del över. Så skönt att kunna "unna" sig något igen! ;)
(Haha, vad jag försvarar mig! Min snå....mycket ekonomiska pojkvän har absolut lärt mig ett och annat om hur man ska handskas med pengar, kan man säga!!)

Det blev en beställning från http://lyko.se">http://lyko.se">http://lyko.se">lyko.se och jag hoppas verkligen att beställningen är här till på fredag så jag får med mig produkterna till Jönköping, men jag försöker att inte ha alltför höga förväntningar på det! *håller alla tummar jag har*

Två av produkterna är mina favoriter, helt klart kan-inte-leva-utan-produkter. Eller rättare sagt BÖR-inte-leva-utan, för man är så galet mycket snyggare med än utan. ;)

På bilden nedan följer min beställning:
1. IsaDora Big Bold Mascara - min favorit mascara. Den gör mina fransar tjocka, långa och aningen, aningen klumpiga. Det är så jag vill ha dem nämligen. Fantastiskt!
99:-
2. Goldwell Dualsenses Color Shampoo + Conditioner. Jag vet att min mamma använt de här schampot nån gång och jag gillade det väldigt mycket då. (Ni vet, när man var lite och man tog lite från mammas schampo fast man egentligen skulle ta de där billigare schampot från Barnängen typ). Nu ger jag den här serien en chans, den är för färgat hår och det har ju inte jag iofs. Men det luktar gott!
119:- (paketpris rea!)
3. Lernberger Stafsing Dryclean Volumizing & Refreshing. Jag VILL inte ens leva utan den här. Torrsprayen som gör håret helt fantastiskt härligt, den doftar underbart och hade den varit en man hade jag gift mig med den.
169:-
4. Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream. Alla snackar ju om de här BB-crèmerna så nu kör vi, jag vill också testa vad som är så fantastiskt med dem.
119:-

Nu ska jag sova! Puss


Jag älskar dig

Mini skickar sms. 280 stycken typ. Orkar inte....


Shoppingsuget är igång...

I helgen ska jag till Jönköping såklart, ser fram mot det lite mer än vanligt faktiskt. Ska bli så skönt att komma bort igen! På fredagkvällen har jag och Sara planerat utgång och jag har letat halva kvällen efter något att ta på mig. Hittar ingenting. Däremot hittade jag en av de snyggaste kjolarna jag någonsin sett på Bubbleroom, det kliar verkligen i fingrarna - åh vad jag vill beställa den!

Synd bara att den kostar över tvåtusen kronor... Nä, nu ska jag sova! Puss!


Måndag/tisdag

Hej vänner!
Jag jobbar och sover mest, så jag hinner knappt blogga. Går in på sjätte dagen i rad på jobbet imorgon och nu börjar det kännas tufft i kroppen. Jag vill sova ut nu, men det kommer jag inte kunna göra förrän på lördag. Imorgon ska jag dessutom börja jobba klockan tio på morgonen. Dör lite för det, aaaah! Jag sover ju lätt till tolv nu när jag jobbat kväll fem dagar i rad.

Jaja, jag ville bara kika in här och säga hej. HEJ!


Bild från nyår för två år sedan. Älskade den där klänningen, så himla fin! Snart är det nyår igen, mysigt!


Det vackraste jag läst, sidospår och barndomsminnen.

Ikväll efter jobbet kom Sara till mig. Vi har pratat, pratat och pratat och sett på Solsidan och Googlat spa-helger och funderat över Nyår och nu har hon somnat här bredvid mig i sängen. Min fina, fina tjej. *Synd att hon snarkar värre än en häst som är tät i näsan...*

Åh, nu måste jag bara dra ett litet sidospår i min text:
När jag var liten lyssnade jag på Bamse på kassettband. Bamse säger till Vargen - "du ljuger värre än en häst galopperar" och bandet får ett hack där, så det hakar upp sig och fortsätter "som en häst galopperar, som en häst galopperar, som en häst galopperar". Tre gånger. Jag kan väl ha varit fem, sex år gammal och minns så tydligt att jag fastnade för den meningen, jag fattade ju inte att bandet hakat upp sig och att det var fel, så jag gick omkring och sa det till folk. Om mormor sa någonting kunde jag svara "du ljuger värre än en häst galopperar, som en häst galopperar, som en häst galopperar"... Galet gulligt ändå.
Haha, sidospår. ;)

Jaja, jag har Googlat lite på Hannah Widell nu sedan Sara somnade, skulle så gärna vilja se hennes gamla program. Minns när BITCH kom. Babe In Total Control (of) Herself. Hahaha! Jag fick inte se det för mamma, minns jag. Inte Frivolt eller Bullen eller något annat "snusk"program heller. Så jag kikade i smyg.
Minns även en annan gång när Spice Girls hade en konsert som sändes på tv. Jag satte på tvn och gömde mig bakom en fåtölj och såg halva konserten. Sen kom lillebror S och skvallrade för mamma och hon stängde av. Jag gav igen genom att rista in hans namn över hela mammas sminkhylla i vårt nyrenoverade badrum. Mamma och pappa trodde att det var han som ristat in namnet i den nylackade trähyllan. Fantastisk payback faktiskt! Grymt elakt, minns att han fick mycket skit för det.

Gud så mycket sidospår det blir här ikväll.

Jaja, vad jag skulle komma till var att när jag googlade hittade jag en text ifrån Alex Shulmans bok som han skrivit om sin fru Amanda. Kan ha varit den vackraste texten jag någonsin läst typ. Tänk att älska någon så mycket så man skriver en bok om någon. Otroligt vackert. Jag måste läsa den någon gång snart! Bara det att boken heter "Att vara med henne är som att springa upp för en sommaräng utan att bli det minsta trött" lovar ju en helt fantastisk bok, tycker jag. Får bli en julklapp till mig själv!

Nu ska jag sova.
Puss och Godnatt.


Dagens roligaste

Min fina kille och jag hade ett långt samtal inatt. Idag skickar han sms om att vi måste prata idag för han saknar min röst. Han hade bara druckit tre öl igår, sa han. Det kan ha varit lite mer, för han mindes inte vårt långa samtal. ;)
Jag försökte lura i honom att han friade igår under samtalet. Jag är alltså en förlovad kvinna nu, väntar bara på ringen.

Hoppas han går på det....


Sluta röka

Jag håller på och slutar röka och har laddat ner en app som ska hjälpa mig. Sluta röka heter det, fett påhittigt. ;)

Genom appen går man igenom en 14 dagar lång guide som ger en tips och information om hur man slutar röka. Jag får varje dag information om olika cigarett-förknippade saker funkar (tex hur ett beroende byggs upp) eller så ger mig appen en uppgift. Jag har även gjort ett test för att se hur starkt mitt nikotinberoende är och fick svaret att mitt beroendet är egentligen ganska lågt, jag är mest ute efter det "mysiga" och sociala i rökningen. Det är bara vanor liksom. Som att det gjorde det hela lättare... ;)

Idag fick jag i uppgift att förändra mina naturligaste rökvanor; jag får numera inte röka då jag går till bussen, inte då jag pratar i telefon hemma och dessutom måste jag alltid göra det så obekvämt för mig som möjligt för mig så jag röker, alltså typ stå mitt i blåsten eller gå ut utan jacka i regnet. Det ska bli spännande att se hur detta går.

Jag har rökt i många år nu, sedan jag var sexton, sjutton år ungefär och jag började av den gamla vanliga anledningen; grupptryck. ;) Tragiskt ändå, tänk vad mycket man gjorde för att vara cool!

Nu är det med blandade känslor jag ger upp mitt favoritberoende. Jag älskar att röka, på riktigt, det är så mysigt att sitta på balkongen med en kopp te och valfri tjejkompis och röka tretusen cigaretter på raken. Det är ett härligt sätt att möta nya människor på, en social grej. Det är lugnande vid stressade situationer och det är...jag vet inte, en liten del av mig. Som nu ska suddas bort. Jag ser fram emot att inte vara sugen på cigg, inte vara påverkad av någonting så farligt som det ändå är. Jag längtar efter att kunna spara tusentals kronor i månaden på att inte röka. Det ska bli häftigt!

Det jag är mest rädd för är den här perioden som kommer nu. Jag har nio dagar kvar att röka på (enligt min 14-dagars "sluta-röka-kurs"). Om jag slutar då så kommer jag förhoppningsvis ha kommit över mitt värsta beroende lagom till att jag flyttar till Jönköping och Alex. Men det kommer bli tufft verkligen, men jag blir mer och mer motiverad och jag hoppas det kommer gå bra.
Håll tummarna för mig! ;)


Ps. Mamma, jag önskar mig Nicorette i födelsedagspresent! ;)


Ett dygn

Jag har varit så upptagen det här dygnet så ni anar inte. Alltså, jag har ju inte gjort något viktigt eller så, men det har varit härligt bara.


Mitt dygn i + och - :

+/- Jag har haft två sjuka kvällar på jobbet, galet mycket att göra. Vi säljer så sjukt bra så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. ;)
+ Jag, Jeanette och Jesper drog ut på afterwork igår efter jobbet. Goda drinkar och titta på folk, och skvaller. Haha! Härligt!
- Jag var bakis imorse. Tre drinkar och jag blev bakis. Tragiskt.
+ Jag och Jeanette åt på Cactuz innan jobbet idag. Åh, så jag saknat det. Panini is the shit!
- Jag har luktat ört-vitlöks-dressing hela dagen.
+ Jag tyckte jag var söt och smsade Sara ca en miljon gånger (två) och frågade om hon skulle sova hos mig inatt. Skrev om "Åh Sara, kom ut ikväll"-låten.
- Sara svarade inte. Varken på sms eller då jag ringde. Antingen hatar hon mig eller så är hon död. Vore lika illa vilket av alternativet det än var, så jag vågar inte fundera mer på det.
+ Bokade in en dejt med mitt skift på onsdag kväll, ska bli superhärligt att umgås lite utanför jobbet faktiskt! Härliga Sebastian och Jennifer! Kommer bli grymt!
+ Efter jobbet ikväll satt jag, Hamandus, Vladimir och Anel och snackade i två timmar. Så härliga killar. Jag kommer sakna dem så mycket när jag flyttar.
+ Nattsamtal med Alex. Längtar extremt mycket efter honom nu, fyra dagar sedan vi sågs och jag vill mest bara skjuta mig själv. Längtar ihjäl mig, LÅT DET BLI FREDAG NU!!!!!!!!!!
- Nojjar fortfarande att jag skrev att Sara ev är död på några punkter högre upp. Vore katastrof om jag nu faktiskt får höra det imorgon att hon är död. *ångest, ångest, ångest*
+ Jag ska sova nu.
++++++ Jag får en extra timmas sömn inatt iochmed vintertid. Woop woop!



Min lunch med Janet idag. Fantastiskt. Det är det enda jag ätit idag btw, inte så lyckat. Nu börjar magen kurra också, tusan.... :(


Lika som bär?

Har ni sett att jag dejtar Eminem nu för tiden? Känns fint faktiskt, ska nog lära mig att rappa nu.


Plötsligt händer det

Idag har jag ätit frukost. Kors i taket. Jag minns inte när jag åt frukost senast, förutom då jag åt med Alex häromdagen såklart. Men ensam äter jag inte frukost, de inträffade kanske för ett år sedan. Två? Kan vara fler också.


Töntiga jag

Asså, ni vill nog inte veta, men jag har legat och läst om den kungliga förlovningen i flera timmar nu. Jag menar, vem läser sånt, förutom gamla tanter? ;)
Jag har tillochmed varit inne på Hovets hemsida och läst, jämfört filmerna som presenterar de båda prinsessornas förlovningar och kollat på ett program på Aftonbladet.se om själva förlovningen samt diskussioner runt kungafamiljen. Hahaha. Skäms typ över mig själv! ;)

Detta har jag iallafall kommit fram till:
• Jag hade dödat för att få vara journalist och skriva om detta. Att få sitta i panel och diskutera hade också varit fantastiskt.
• Madeleines ring är värd ca 1 miljon kronor. Jag är fett avundsjuk.
• Hyran på parets lägenhet i New York ligger på 40 000 i månaden.
• Bröllopet kommer ske i Sverige (såklart) och jag hoppas lite att de sker den 19 juni. Både Viktoria och Daniel OCH Kungen och Silvia gifte sig detta datum. Coolt att göra samma ju!
• Jag äcklas lite av artikeln som är skriven om Chris ekonomi (Aftonbladet). Fruktansvärt förnedrande. Att han är mångmiljonär ska väl inte behöva vara ett krav för att få gifta sig med en prinsessa. Tur att inte jag kommer granskas av pressen när jag gifter mig, jag ser artikeln framför mig: "Emelie har sparat undan elvatusen kronor sedan hon började jobba på McDonalds år 2005. Hon har även övervägt att börja pensionsspara. Emelie har både studielån och ett lån på en bostadsrätt, samt stora lån till sina föräldrar. Emelies första bil var en Volvo 460, nu är hon billös pga pengabrist". Jag hade ju knappast blivit godkänd av regeringen... ;)
• Det är extremt töntigt att Reinfeldt måste godkänna förlovningen, men jag tycker han är himla charmig när han inte vill ge dem några goda råd inför deras kommande äktenskap (ja, jag såg filmsnutt av det också).
• Jag är extremt töntig hela jag. Nu ska jag sova.

Puss


Inte konstigt

Inte konstigt att man ständigt är nojjig över att killen ska lämna en när man är uppvuxen på detta sätt va!! ;)


Jobbångest och förlovningsglädje.

Idag börjar dag 1 av 8 slitsamma dagar i i rad på jobbet. Nej, jag är inte speciellt lycklig för det just nu, men det får funka. Dagarna går ju trots allt fortare när man jobbar och det enda jag vill nu är att flytta härifrån och starta upp mitt nya liv så jag passar på att jobba så mycket som möjligt så tiden går snabbt!

Förresten, åååååh vad lycklig jag blev imorse då jag vaknade av nyheten att Prinsessan Madeleine har förlovat sig med sin Chris. Jag älskar ju allt som har med kungafamiljen att göra och framförallt då det handlar om bröllop och förlovning.
Bröllopet blir nu till sommaren och jag längtar verkligen efter att få se det! Känns som att de kommer bli minst lika vackert som Viktoria och Daniels bröllop.
STORT GRATTIS!


Onsdagskväll

Nu har han åkt, min älskade, fina, underbara man som jag älskar över allt annat. Det är en mer än en vecka tills vi ska ses igen och jag känner mig helt knäckt när jag tänker på det.
Så otroligt mycket sorg som har kommit med det här förhållandet. Haha, såklart är det mycket mer glädje än sorg, men så sorgligt det blivit ändå, att lämna varandra för att inte ses igen på ibland obestämd tid.
Att vi ska bo tillsammans om bara en månad (+ 1 vecka) känns mest sjukt. Ska det vara slut på de här avskeden då? Vi ska aldrig mer i vårt liv (förhoppningsvis) stå och vinka av varandra på tågstationen. Jag kommer BO där. BO! På heltid. Varje dag! Det känns sjukt!

Ikväll är jag dock inte så knäckt som jag brukar vara. Man har väl fått in vanan, hehe. ;) Nä, men jag tror bara att jag ser slutet på det här helvetet. (Ja, man kan kalla distansförhållande för helvete, jag kan tänka mig att det känns ungefär likadant där nere i elden.) Det är fem veckor och två dagar kvar. Snart bor vi tillsammans. Shit, vad jag tjötar om det här! Vad jag skulle säga nu var att jag är extremt partysugen nu ikväll. Det är lite jobbigt hörni, jag hade velat gå ut och skaka rumpa ordentligt. Eller åtminstone sitta med ett gott glas rött och spana ut över en halvfull bar och bara prata med goda vänner. Klä upp mig, klackar och strumpbyxor. Kjol kanske. Åh! Vad mysigt det skulle vara!

Puss


Min lägenhet

Nu ligger min lägenhet på Hemnet, in och kika!!


Onsdag

Idag ska han åka hem. Det betyder att jag vaknar tidigt med ångest, räknar timmarna till han ska åka och jag kommer börja gråta typ två gånger i timman under hela dagen. Iofs så har jag börjat gråta vid superkonstiga tillfällen hela tiden. Jag gråter när jag pratar med mamma i telefon för att jag längtar efter henne, igår grät jag när jag satt i soffan och såg på nyheterna för att jag var så lycklig med Alex och jag grät för att Alex och jag blev lite småirriterade på varandra mitt på dagen.
Tidigare har jag inte gråtit alls så här mycket, men det är väl alla känslor nu inför flytten antar jag.

Igår hade vi en supermysig dag iallafall, vi lagade mat, låg i soffan och kollade på tv och gosade i flera timmar, var ute på promenad i höstmörkret, gjorde chokladbollar och pussades. Åh! Jag vill aldrig att han ska åka hem! Och framförallt inte idag!!! :(


Två bilder från igår vid ån här i Uddevalla. Det är synd att iPhonens kamera suger, det får nog bli en iPhone 5 snart.


Mitt hjärta

Det finns extremt mycket jag tycker om med min kille. Och så finns det ett par saker som får mig att....bli lite fundersam. Hans fötter exempelvis. Hans tånaglar är ungefär sju mil långa och på nätterna så river de upp stora skärsår i mina ben. Jag får åka ambulans för att jag håller på att förblöda flera nätter i veckan.

Ja, jag överdriver väl lite kanske.

Iallafall har jag satt honom i ett fotbad nu, torkat hans fötter med skrubb och bäddat in dem i en "fot-inpackning". Sedan ska naglarna ryka... ;)
Snart kommer han ha världens finaste fötter och jag kommer att ha hela ben.
Grymt ju.

Visst ser han ändå ut att gilla det? ;)


Jag är tillbaka! Woop woop!

Hej goingar!!

Gud vad ni har saknat mig! ;) Jag har gjort en sån galen tabbe. I slutet på förra månaden då jag skulle betala mina räkningar så hade jag med mig ett gäng till Jönköping och betalde dem där. När jag kom hem och skulle betala resterande av räkningarna hittade jag inte min mobilräkning. "Jahopp," tänkte jag, "jag måste väl ha betalat den i Jönköping då.." Och så tänkte jag inte mer på det.

Sedan gick det ett par veckor, inget hände. Jag funderade lite på räkningen ibland, hade på känn att jag inte betalat den men det kom ingen påminnelse och jag som har sån dålig koll på min ekonomi, brydde mig inte så mycket.
En dag då jag vaknade var mobilen spärrad från internet, utgående samtal och sms. Ingen påminnelse eller smsutskick hade kommit från 3.

Men jag var spärrad från omvärlden. Haha. Så sedan i fredags har jag inte kunnat komma in på Facebook, jag har inte kunnat blogga och jag har inte kunnat ringa eller smsa någon. Jag har känt mig som en fängelsefånge i USA eller något, helt avstängd från ett socialt liv! Det enda som gav mig" permissioner" var då någon ringde mig för då pratade jag på så länge jag bara kunde! Haha!

Därför har jag alltså inte varit här och uppdaterat er om mitt liv och sådär. Så nu vet ni det.

Det som har hänt den här helgen:
- Jag har jobbat och haft fantastiska dagar på arbetet. Det är sällan jag har dem, så jag har känt mig väldigt nöjd.
- Jag har läst två böcker.
- Jag har blivit avslängd av en buss för jag glömde plånboken hemma.
- Jag har fikat med Janet.

Nu kom jag nyss hem från en pratstund med min psykolog. Älskar att vara hos psykologen btw, det är så härligt att bara få sitta och prata, prata, prata. Haha! Nu blir det frukost med min älskling som är här nu ett par dagar.
Puss


Men nej.

Alltså nej. Vad jobbigt allt är nu. Vad mycket jag älskar min mamma och vad jobbigt det är att vara ifrån henne. Hur ska jag klara mig när jag inte längre bara har ett par mils avstånd till henne? Hur ska jag överleva när mamma kommer vara på fyra timmars avstånd? När det inte bara går att åka hit över en eftermiddag, hur ska det funka då?
Usch. Jag vill inte ens tänka på det. Det är så hårt att känna saknad, tycker jag. Att längta efter någon så mycket som jag gör.

Det sista mamma sa innan hon åkte nu var "när du bott ett par år i Jönköping så får du allt flytta tillbaka till Tjörn". Och ja, ja mamma! Jaaaa! Om några år vill jag flytta tillbaka dit. Jag vill bo granne med min mamma och kunna springa över när som helst. Jag vill ta en kaffe med mamma, gå en promenad med mamma och ta en shoppingdag i "storstan" med mamma. Bara jag får vara nära min mamma så är jag nöjd.

Nu börjar bearbetningen av att få Alex att vilja flytta till Tjörn... ;) Haha!
Wish me luck!


Snart kommer mamma!

Jag sitter helt förväntansfull i lägenheten nu, har vart och haft en supermysig fika med Jenny och handlat och nu är det dags för dagens höjdpunkt!! Mamma och lillasyster kommer!

Jag har tänt massa ljus i hela lägenheten, det är ju så murrigt väder ute så det passar bra med en riktig mysstämmning inne. Åh vad jag längtar!


Godmorgon torsdag!

Åh! Idag är en sån härlig dag verkligen. Jag är LEDIG och är helt utvilad. Dessutom har jag planer för dagen, vilket jag nästan aldrig har när jag är hemma (förutom städning och sånt där). Mitt första stopp för dagen är en fika med Jenny vid tvåtiden. Vi har inte setts sen i somras, trots att vi bor på bara femhundra meters avstånd. Så det ska bli toppen!
Sedan ska jag handla lite och vid fyra kommer ju min Mamma!!! Mamma, mamma, mamma! Åh! Det ska bli så härligt! Jag ska krama henne, krypa upp i hennes knä och bara känna mig som fem år och njuta av att hon är nära. Eh...så ska jag ha middagen klar också och så ska vi diskutera framtiden och allt roligt, tufft och spännande som kommer med den. ;)

Nu måste jag sticka! Puss, hörs sedan!


Det hänger på håret

Alltså, jag är så trött på mitt hår. På riktigt. Jag är så trött på att se likadan ut vareviga dag och jag är så trött på att inte göra något roligt.
Ett tag var jag inne på att färga håret brunt, men de va inte så många som tyckte det (faller för grupptryck, oh yeah) och så är jag så blek just nu, så då är det ändå inte snyggt att vara brunhårig.

Däremot lugg är min nya grej. Haha. Jag har funderat på det i typ tio minuter nu och är för tillfället HELT SÄKER på att jag vill. Antagligen kommer jag ändra mig imorgon, men just nu vill jag bara ringa närmsta frisör och sticka och klippa av mig håret i en snygg, tjock lugg.

Tur att frisörer har stängt nattetid.
Vad tycker ni?


Godmorgon onsdag!

Ååååh! Jag har sovit över tio timmar inatt, så härligt! Jag tycker verkligen om att jobba kväll och stängning, jag gillar sovmorgon mycket mer än lediga kvällar. Åtminstone nu när jag bor ensam i en stad där jag inte har speciellt mycket folk att umgås med. Jaja, tillbaka till min sömn. Jag drömmer så himla konstiga drömmar nu för tiden. Har gjort det i ett par nätter och jag är verkligen chockad över hur drömmarna styr sig i huvudet när jag sover. Jag brukar ju aldrig drömma konstiga drömmar, men nu gör jag det tydligen. Knäppt.

Nu ska jag strax sticka till jobbet, det är sista dagen på stängningsveckan. Imorgon är jag ledig och min älskade mamma kommer hit! Jag är så himla glad för det, vi har inte setts på typ fyra månader!!! Haha! Så går det när man har distansförhållande och lägger all ledig tid på att vara i Jönköping! ;)
Puss


Tisdagskväll

Hej goingar!

Hoppas ni mår bra? (Gissar på att NOLL personer kommer svara, för ni är så HIMLA dåliga på att kommentera!!!) haha! Nä, men seriöst, hoppas ni mår bra iallafall!
Jag har haft en väldigt härlig dag faktiskt. Det har gått bra på jobbet, det har varit kul och jag trivs liksom med livet idag. Det är så härligt att komma hem till en fräsch lägenhet också, jag tror att det spelar mycket roll. Jag får passa på att njuta av renligheten nu för om 1,5 månad bor jag ju med grabbarna och då lär jag inte få mycket av det. ;)

Jag vet att jag hade något vettigt att skriva när jag började inlägget här, men nu minns jag inte det längre....
Jaja, ha en trevlig kväll och sov gott så hörs vi imorgon!
Puss och kram!


Ps. Sara, jag längtar efter dig!


Bra dag! Och tisdag, haha!

Wohoo! Jag hittade min gamla Pippi-tröja längst in i garderoben! Jag har redan packat ner massor av mina kläder inför flytten, men så hittade jag den här tröjan nu och jag blev så glad!

Nu sticker jag till jobbet, pigg och glad efter att ha somnat om efter att fotografen gick vid elva. Älskar att Janet jobbar till 20:45 ikväll! Kommer bli värsta bästa kvällen! Puss


Fotografering klockan nio på morgonen!

Som tur är fotas min lägenhet och inte jag. Haha! Mäklar-fotografen är här och tar massa bilder, jag är helt slut efter att ha somnat klockan fyra inatt! Haha!

Om det hade varit jag som skulle säljas hade jag nog inte fått många bud, haha! ;)


Det vackraste jag vet...

...är att se dig när du sover.

Jag saknar dig så mycket inatt så jag finner inga ord. Aldrig har jag älskat någon så som jag älskar dig.
Du är så fin. Även när du sover.


10 saker ni inte visste

• Jag går inte på A-brunnar eller lägger nycklarna på bordet.
• Veckans värsta dag är tisdagar. Det är den ända sedan jag delade ut reklam varje tisdag åren då jag gick i femman till sjuan.
• Jag kan inte leva utan kött.
• När jag var liten (typ åtta år) trodde jag helt bombsäkert att jag skulle gifta mig med prins Carl Philip.
• Min första kyss var med en kille som hette Linus och jag var sex år. Vi satt på en bänk på förskolan och så pussade jag honom på munnen. Han började gråta och sprang därifrån.
• Jag har varit extremt mörkrädd och fram till att jag var femton-sexton år kunde jag inte sova över hos kompisar.
• Jag har planerat mitt bröllop sedan jag var sex år. Jag har en sån där "hemlig låda" som folk har på film, där de lagt i kort på fina klänningar, sidenband, dikter, pärlor m.m.
• Jag läser säkert 15-20 bloggar om dagen, men har ingen favoritblogg längre.
• Sommarens bästa minne är från i somras då jag, Sara, Becca, Mini och Alex var på stranden. Jag och Alex badade och så spelade vi volleyboll i solen. Så härligt.
• Om jag fick bestämma helt själv vart jag ska bo resten av livet skulle det bli i Jönköping, men vi skulle ha ett hus på Tjörn som vi kan bo i på somrarna och under jul och höstlov.


Måndag

Hej!
Jag bestämde ju mig för att stanna i Jönköping igår för att åka hem idag istället. Dumt gjort! Jag tänker på det nästan varje gång, men påminner alltid mig själv om varför jag inte ska göra det i slutändan - jag måste åka klockan nio på morgonen + att jag måste åka buss istället för tåg!
Och så kollade jag inte upp det här förrän igårkväll, sent, och nu ska jag strax bege mig till tåget som tar mig till Göteborg och sedan därifrån med buss till Uddevalla. Restid typ fyra timmar! Galet!

Nä, vi hörs senare! Puss


Hej hej Alex farmor!

Hej hej Alex farmor!!

Jag hörde här nu i helgen att du läser min blogg. Jag hoppas att du inte blir alltför förskräckt av allt som jag skriver! Jag är en ganska härlig tjej egentligen. ;)

Jag har haft en superhärlig helg i Örebro. Alex har världens goaste familj och jag har haft skitkul!
Träffade även på min syssling som bor i Örebro och pluggar där och det var roligt, för vi har inte setts på flera år!

Nu sitter vi på tåget hem igen. Ska bli skönt att komma hem också, såklart, även om jag stannar en extra natt i Jönköping och åker hem tidigt imorgonbitti.

Puss.

Ps. Alexs farmor - vi får komma och hälsa på någon gång snart, vi bor ju så nära varandra någon månad till iallafall, så vi får ju passa på! :)


Mot Örebro!

Jag och Alex sitter på tåget till Örebro och till hans familj. Herregud. Träffa familjen för första gången........
Önska mig lycka till! ;)

Förresten så sitter vi och lyssnar på Hanna&Amandas podcast, diskuterar ämnen som dom tar upp. Vi sitter och fnissar och pratar igenom allt. Vi lär oss så mycket om varandra. Mest olikheter dock... ;)
Och så pussas vi konstant. Är sådär superkära. Hela tåget avundas oss, vi är de där äckligt söta paret. Hahahah!


Livet löser sig.

Idag har jag säkrat ett jobb, jag har kollat på eventuella lägenheter och jag har bokat lägenhetsfoto inför visningen.

Nu velar jag runt inne på Biltema. Det är mindre roligt än allt annat jag gjort idag.


Natten är vacker, du är som natten. Jag är en vinnare igen.

Jag skrev precis ett inlägg lika långt som Bibeln är tjock typ. Och så försvann skiten.

Det handlade om musik jag älskar, men nu orkar jag inte skriva om alltihop. Jag hade lagt upp vackra texter, länkat via Youtube och detaljerat beskrivit varje jag gillar vissa låtar och vad jag associerar dem med; känslor, människor, ångest, fest och glädje. Ett mycket bra och välskrivet inlägg, om jag får säga det själv.
Nu skiter jag i det. Ni överlever garanterat ändå.
Puss


Godmorgon

Frukost.


Nattinatt!

Jobbat mellan 7-16, sedan direkt hem med finaste Angelica som hjälpte mig rensa hela min lägenhet nästan! Så himla gulligt! Höll på i flera timmar och det är så himla fint gjort. Trots att Anki flyttat typ sjuhundra gånger själv de senaste året så orkar hon hjälpa mig, det är så fint att jag dör.
En riktig vän verkligen, som ställer upp! Så fint! <3

Imorgon blir det "bara" storstädning och köra all skit till tippen med hjälp av Sara. Tänk vilka fina vänner man har som kommer hit och hjälper till utan att man ens ber dem! Så lycklig för det, tjejer, TACK!
Nu ska jag sova, klockan ringer om fem timmar!

Fick tårta på jobbet idag förresten, fett najs. Bra jobb man har ändå! ;)


Städar

Jag har städdag idag! Skriver mer sen!!!


Det där med känslor.

Jag och min kille har varit tillsammans i sex månader på lördag. Det är sjukt. Nästan obehagligt hur fort tiden gått. Ett halvår. Sex månader. Hundrafemtio dagar eller nått, mer.

Det går inte en dag utan att jag tänker på hur bra vi har det. Vi har det där äckliga förhållandet utan (större) problem (hittills), de som folk avundas och som jag längtat efter sedan första gången jag såg en pojke. Jag kan inte förstå hur jag kunde lyckas träffa denne man? Jag kan inte förstå hur han orkar stanna kvar med mig och att han varje dag påpekar hur mycket han älskar mig. Det går inte en dag utan att jag ler över hur fint vi har det och hur stolt jag är att han är min och jag är hans. Samtidigt går det inte en dag utan att jag är nervös över att han ska lämna mig. Alla dessa killar som funnit tidigare har ju gjort det, eller så har jag lämnat dem. Hur kunde jag ha sån tur att jag fick honom att älska mig? Borde det inte ta slut snart? FÅR man ha det så här härligt, vara så här lycklig och älska så här mycket?

På ett sätt tror jag att distansförhållande är det bästa sättet att starta upp ett förhållande på. Den där tiden man har i början när man är så himla nykär och lycklig och bara vill spendera varje sekund tillsammans. Då tror jag att det är fint att inte kunna göra det. Så många relationer jag har kraschat just för att jag slitit ut dem. Knarkat dem i ett par veckor och sedan är allt överspelat, uttjatat och liksom gjort. Vi snackar både vänner och kärlekar. Jag tror det är bra med distans för allt. Iallafall för mig. Jag och Alex måste längta efter varandra. Vi måste prata, drömma, fantisera ihop om hur det kommer bli nästa gång vi ses.

Om 1,5 månad bor jag där. Jämt. Vi kommer bo i samma stad. Vi kommer dela säng, lägenhet, liv. Det skrämmer mig samtidigt som att ingenting kan göra mig lyckligare. Men det skrämmer mig och rädslan för att vårt fina distansförhållande och känslan, längtan och drömmarna vi byggt upp under vår tid tillsammans ska rasa nu när vi helt plötsligt blir en självklar del av varandras vardag. Det är så svårt och jag vet inte hur man bäst förvarar vår fina relation. Och utvecklar den.

Det enda jag vet är att jag verkligen njuter av varje sekund som jag vet om att han är min.
Jag har aldrig älskat såhär förut. Aldrig varit så vuxen i min kärlek, aldrig varit så lycklig.
Aldrig varit så kär.


Måndag

Tja, ni vet ju att måndagar är tuffa. Idag likaså. Haha.
Har knappt sovit någonting inatt, så efter timmarna på jobbet idag kom jag hem och tvärdäckade i soffan.

Nu ska jag somna om strax, men vi hörs säkert imorgon. Puss


Egoism på en toalett

Okej, det här kommer låta som världens mest egoistiska och sjukaste inlägg, men skit samma.

I fredags på bussen till Bonna var jag på buss-toaletten. Och upptäckte det mest fantastiska ljus jag någonsin sett. I spegeln på toaletten fick man perfekt hy, jag höll på och dö. Ville stanna där föralltid typ. Hyn var helt slät, inga fläckar och inga ojämnheter. Fantastiskt. Så fantastiskt att jag var tvungen att ta en bild, haha. Och ni får njuta av den, varsegod!!

Och tänk på det nästa gång ni besöker en buss-toalett. Ta med mobilen/kameran och föreviga detta fantastiska ljus! ;)


Älskade Bonna

Jag kan inte förklara helgen med ord, jag är nog fortfarande inne i min härlighetsbubbla.

Se och njut av dessa härliga bilder istället.


Hemväg

Fina älskade människor. Jag är på väg hem från Skövde nu och har haft en så himla härlig helg. Jag har sovit med min man, hängt med sköna människor hela dagarna och vädret har varit så härligt som det kan vara en oktoberhelg (=svinkallt, men soligt). Jag har varit full och härlig, men inte dräggig. Och jag har inte gjort bort mig. Tror jag. ;)

Nu ska jag ta min fina blivande sambo (Sara) och ha myskväll med henne. Vi ska äta god mat (=svampsås med någonting till) och se på solsidan.
Jag är bara så himla lycklig. Livet är så härligt och jag känner mig helt harmonisk i själen. Jag älskar alla helt plötsligt. Jag älskar Skövdefolket, de är de finaste som finns. Jag älskar mina fina Qult-pojkar. Jag älskar Sara. Jag älskar hela mitt liv.

Jag älskar dock inte min lägenhet som jag måste städa. Mäklaren kommer på torsdag. Men nu tänker vi inte mer på det. Livet är ju så härligt.


Jag och Sara, på bussresan upp och på bussresan hem. (Sara är den svarta klumpen som är med på bild.) (Hon har däckat.)


Jag älskar dig Alex!

Och Bonna är en himla trevlig upplevelse som jag unnar alla!


Till Skövde!

Idag bär det av till Skövde och min sista (antagligen) externphest. Ja, förutom Synda som jag kommer vara med på vare sig jag vill eller inte iochmed att jag kommer bo i Jönköping då den inträffar + Stjärtslaget (förhoppningsvis).
Men det är min sista RESA med folket. Det är sista gången jag åker buss dit och hem och sådär, och sista gången jag åker till Skövde för att träffa alla härliga människor där!

Jag är galet taggad och har varit vaken sedan sex imorse (=inte bra för mitt partyhumör ikväll). Känns lite som julafton eller ens födelsedag, ni vet. Då man vaknar TIDIGT och ser fram mot dagen! Weeeeii!!

Lite bilder från tidigare år:
Bilderna då jag har gul väst på mig är från förra året och de andra från förrförra.


Älskade blogg

Jag har en blogg som jag läser med jämna mellanrum. Ofta nån gång i månaden, men inte så mycket mer. Det är en av de roligaste bloggarna jag läser och handlar om en hundägare som får sms från sin hund.

Jag har tipsat om sidan innan, men här är den igen:
http://textfromdog.tumblr.com/

Bästa ever. Här är ett par sköna inlägg från den bloggen.


Torsdag

Åh! Jag har jobbat hela dagen! Så skönt att träffa människor! Och imorgon smäller det, jag ska parta loss med världens skönaste människor! <3

Ikväll efter jobbet har jag bara tagit hand om mig själv, skönt. Duschat ordentligt (lär inte bli mycket av det nu i helgen!), haft ansiktsmask och målat naglarna. Och BUS såklart, mitt älskade BUS! Haha! Nu ska jag sova, sov bara tre timmar inatt så det ska bli awesome med massor med sömn inatt!! Puss


Black

Mina naglar har verkligen tappat allt, haha. I somras när jag använde Trind Nail Repair så blev mina naglar superfina, långa och hårda, men sen tog lacket slut och jag har inte fått tummen ur att köpt nytt så nu är jag tillbaka till de gamla vanliga - sönderbitna, trashiga naglar. Trist!

Ska försöka springa ner på Åhléns och köpa nytt snart. Funderar på att ta genomskinlig nyans den här gången. Jag blev så trött på de rosa som jag alltid hade då!

Mina naglar just nu. Svarta och extremt korta.


Mat!

Så! Nu tog jag mig äntligen till affären! Har dessutom fått lagat mig en härlig tallrik med nudlar och bacon - en av mina absoluta favvorätter!

Nu ska jag somna ett par timmar, sedan ska jag duscha igen och sedan ska jag lägga mig för natten. Imorgon blir det jobb och då SKA jag må bra igen! Så är det bara!

Suddig bild på min mat och boken om Bingo Rimers liv, som jag nästan läst ut fast jag började läsa den igår. Den är absolut inte speciellt bra, men intressant och...äh, jag blir inte direkt sugen på att leva hans liv iallafall!


Onsdag

Hej.

Inatt var ångesten inte rolig, ska jag tala om. Panikångestattack vid tvåtiden och efter det var jag så stissig att jag inte kunde somna förrän vid femtiden inatt. Tragiskt. Blir lite som ett hån mot mig för att jag för bara ett par dagar sedan "tipsade" om hur man kan slippa undan sin ångest. Det funkade sådär inatt. ;) Tur att jag har världens finaste kille! <3

Idag vaknade jag vid åtta, vilket resulterat i att jag är helt slut och inte okar någonting. Jag tittar runt i lägenheten och ser allt jag behöver fixa, men är för död för att orka ta mig upp. Greja hemma borde jag orka lite, trots febern som vägrar släppa taget. Men idag är, likt de två dagarna tidigare, en degdag då jag inte orkar ta mig upp ur sängen. MÅSTE dock ner till affären snart. Mitt toalettpapper är slut och jag har fått mens till råga på allt, så jag behöver gå på toaletten sjuttio gånger om dagen typ. Glammigt liv jag lever va? ;)

Jag fick iallafall tagit tag och bokat in en mäklare nu. Nästa torsdag kommer han på besök och sedan tar det bara ett par veckor innan lägenheten är såld, enligt honom. Väldigt härlig kille på Svensk Fastighetsförmedling, Peter hette han. Eller Fredrik? Han lät väldigt förtroendeingivande (och snygg), men det är väl deras jobb också. Att låta förtroendeingivande alltså, inte snygga. ;)

Nu ska jag duscha igen, igår duschade jag fyra gånger!!! Jag som hatar att duscha. Men jag lägger mig tillrätta där inne på mitt mysiga värmegolv och låter strålarna skölja över mig. Varmt vatten ska det vara. Varmt, varmt, varmt. Så det blir riktigt ångigt i badrummet och så att jag blir extra slö i huvudet. Det är skönt. Då släpper förkylningen också, helt plötsligt kan man andas? Vad beror det på?
Äh, nu har jag babblat nog här för en stund. Puss fina människor.


Trött tjej.


Sen update!

Godmorgon babes!
Känns som om jag har sovit hela dagen, och det har jag nästan också. Gick precis ut på balkongen för att få lite luft och så var det nästan mörkt ute! Galet att hösten redan är här!

Nu ska jag koka mig en kopp te och se på halv åtta hos mig!
Puss

Hittade drömleggingsarna + drömkjolen som jag verkligen vill bära i höst. Och drömbenen också för den delen! ;)


Midnatt råder

Nä, det är efter midnatt. Långt efter. Jag försökte somna redan vid tio, men det gick inte och nu är jag jag så slut i kroppen att jag nästan inte orkar röra mig, men huvudet är så piggt så jag vet inte vad jag ska göra. Tidigare idag, och hela förra veckan, så har ju huvudet varit helt degigt på grund av febern och hostan och kroppen pigg, men nu verkar det helt plötsligt vara tvärtom. Skit samma.

Jag har hittat en ny app. En skitkul sådan. Den visar hur ens barn kommer att se ut och finns att ladda ner på AppStore. Makemebabies heter den. Sjukt värd app. Jag producerar ungar på löpande band här och har redan tillverkat alla mina tre älsklingar; Adam, Noomi och Esther som barnen ska heta. Det har varit bestämt flera år och det fick Alex veta redan första veckorna. Han sa då att han ville ha fler ungar, typ fem, men det är ju inte han som ska krysta ut dem så jag tror allt han får nöja sig med tre. Fyra, vet jag att vi har kompromissat fram en gång och då fick Alex äran att döpa den fjärde. Spindelmannen, skulle minstingen få heta. Och där rök den kompromissen och så var det bara tre fina barn igen. Vissa saker kan man tydligen inte kompromissa om. ;)

Här har ni barnen iallafall. Fantastiskt söta och inte ett smack lika sina föräldrar. Tur det kanske! ;)

Ps. Jag förstår inte heller riktigt hur Adam kunde bli rödhårig.... *busted*


Drömmer lite till...

Har förälskat mig totalt i alla Odd Molly grejer som Nelly har. Dör lite. När jag blir "vuxen" och framförallt rik så ska jag leva i bara Odd Molly kläder. Tills dess dregglar jag lite över dem via nätet..

Korta koftorna 1695:-
Långa koftorna 2795:-
Knästrumpor 799:-
Vantar 749:-
Mössa 699:-

OBS - bara två månader och fyra dagar tills jag fyller 24............ ;)


Drömma får man...

Jag har inte gjort någonting alls på hela dagen, typ. Sovit och försökt komma över ångest, haha. Är såklart lite pigg nu, men även lite småseg av febern som inte släppt idag heller. Jag ligger och kollar på Shall we dance på nian och drömmer mig bort i framtiden förresten, så mysigt! Jag längtar efter framtiden lite, drömmer mig bort några åt framåt. Så mysigt mitt liv ska bli. Jag har alltid dagdrömt mycket, och mycket ändras ju. Ett tag ville jag resa utomlands en del och ett tag ville jag flytta tillbaka till Tjörn och leva mitt liv där.
Så här dagdrömmer jag om mitt liv just nu:

Jönköping, maj 2017.
Jag stressar från jobbet, jag vet om att jag är sen och det stör mig. Alex kommer bli gnällig över att jag är sen igen, jag har lovat att komma hem senast fyra den här fredagen för vi ska på förlovningsdrink hos en av hans vänner senare under kvällen. När man är 28 borde man väl ha lärt sig att passa tiden, muttrar jag för mig själv och hoppar över en vattenpöl i mina svarta pumps och spiller ut några droppar latte från min termo-mugg. Jag kollar så dropparna inte träffat min vita kappa, och jag verkar ha lyckats att inte träffa kappan den här gången. Däremot upptäcker jag en maska på mina strumpbyxor och surar till lite mer. Som tur är kommer bussen där borta och jag är glad att jag lyckats hinna med den. Jag får vänta bredvid en yngre tjej som röker, jag kan inte låta bli att njuta av röklukten och förundras över att jag nu har varit rökfri i fyra år.
Väl på bussen pustar jag ut, jag kommer inte vara mer än fyrtio minuter sen hem och så är det när man är egenföretagare, det är jobb efter kontorstid som gäller och fyrtio minuter är nästan ingenting. Inte om man jämför med hur det var precis efter att jag kom tillbaka till kontoret efter min mammaledighet med Noomi. Min lilla skrutta som redan är ett och ett halvt år gammal, hon är så lyckligt nu när Alex är hemma med henne. Hon är verkligen pappas tjej, precis som jag var när jag var liten. Bussen bromsar in vid min hållplats och jag hoppar av och ler mot vårt fina hus. Det börjar bli sommar och jag tänker att jag måste påminna Alex om att gräset måste börja klippas snart. Sara och hennes man, som bor två hus bort har visst redan klippt sitt gräs första gången. Dom är nyinflyttade och nygifta sedan tre veckor. Deras bröllop var minst lika vackert som mitt och Alexs... Och hennes möhippa som jag och några till av våra vänner ordnade för henne gjorde oss alla helt till sig; en tjejweekend i London.
Jag kliver in genom dörren och stiger in i vår härliga vita hall, det doftar av Alexs fantastiska mat och lillan kommer körande mot min i hennes leksaksbil. Jag hänger av mig kappan, slänger av mig min Odd Molly-kofta och lyfter upp henne, vi kramas och går in i köket där Alex precis ställer fram sista faten med mat på bordet. Han ler och säger att "nu kom du allt bra lagom". Vi pussar varandra och jag är lycklig att jag vi fortfarande är så himla kära i varandra efter fem år.


Ååååååh! Fatta om vi har det såhär om några år. Hahahaha! Man måste ju få drömma.... Stackars Alex... ;)


Ångestbotande

Så. Nu har jag tagit en ordentlig dusch med skrubb, rakning och inpackning. Sedan har jag slängt ihop en sats med chokladbollar (som blev en chokladklump, men det spelar ingen roll) och värmt lite varm oboy. Och ångesten är nästan borta.

Jag är expert på ångest. Faktiskt. Det finns säkert en miljon (miljard) människor som lider av samma ångestkänslor som jag gör, men jag vet inte hur många av oss som kan bota den på den korta tid som jag kan.
Detta har jag såklart lärt mig med åren. Jag har lidit av ångestattacker sedan jag var femton-sexton år.

Jag vill dela med mig av lite tips för er som också går runt med den där hemska klumpen i magen och inte vet hur ni ska få bort den:
- Gå ut en promenad. Sen hur långt ni går, om ni bara sticker ut med soporna eller om ni går en mil spelar ingen roll. Känn luften, och gå in i lägenheten igen med ny känsla och jag lovar att ångesten har dämpas lite.
- Duscha! På riktigt. Det finns ingenting som är så ångestframkallande som att känna sig ful och ofräsch. Duscha länge, tänd gärna lite ljus och sätt på någon lugn musik som du tycker om.
- Ha rent omkring dig. Värsta mamma-tipset, men så är det. Är det stökigt och äckligt i lägenheten så är det en riktig bomb i klumpen i magen. Om du dessutom sladdrar runt där i fett hår och mysbyxor är du körd. Ta tag i det!!
- Var snäll mot dig själv. Det är du genom det du tycker bäst om. Om det är att gå och träna så gör du det. Om du vill sjunga högt och dansa loss gör du det. Det jag gör är att gosa till det, tända ljus och äta något gott (måste vara onyttigt eller dyrt! Allt nyttigt är ju dyrt så antingen kör jag på någon riktigt god köttbit och en härlig sallad (dyrt) eller så blir det något billigt och onyttigt som idag - chokladbollar).
- Smörj in dig med en härlig kräm. Huden känns mjuk och gosig. Precis så du ska känna dig inombords.


Det är mina tips. Så övervinner jag MIN ångest och det är bara att testa sig fram vad som passar dig. Lycka till! ;)



Ps. Det viktigaste tipset som finns är såklart att söka hjälp för din ångest! Du måste lära känna din ångest för att veta hur den ska behandlas, och det lär du dig bäst genom psykologhjälp. Jag hade aldrig kunnat vara där jag är idag om jag inte regelbundet hade sprungit hos läkare, kuratorer och psykologer. <3


Måndag

Idag är en så extremt jobbig dag. Jag har en sån enorm ångest för någonting och jag vet inte vad det handlar om eller varför klumpen i magen finns där just idag. Men det är två månader till min flytt går av stapeln, två månader. Hurra! vill jag ropa och känna ruset i kroppen, men det känns inte så. Det är alldeles för mycket problem i vägen. Jobb? Nej, det har jag inte hittat än. Sålt lägenheten? Väntar fortfarande på svar från en vän, men om det är så att hon inte vill köpa så är det bara att gå till mäklaren imorgonbitti och se till att det blir löst så fort det bara går. Herregud. Jag önskar att jag var tolv år och inte hade något problem alls på hela jorden. Slippa tankarna på allt som är tungt och jobbigt.

Nu sitter jag på balkongen med en kopp te i ösregnet. Här ska jag sitta en lång stund till tror jag. Usch vilken jobbig dag.


Leeeeedig!

Imorgon, eller om vi ska vara helt ärliga, idag, är jag ledig. Det är fantastiskt härligt. Den här helgen har varit en av mina tuffaste jobbhelger i mitt liv. Dels beror det nog på att jag är så sjuk och mått så dåligt överlag, men sen har det varit lönehelg och allt. Klart det är mycket att göra då liksom.
Jag har verkligen kämpat för att nå målen som vi har på vårt jobb, men jag känner verkligen hur jag har misslyckats. Det känns jobbigt faktiskt.

Men imorgon ska jag bara vara ledig. Jag ska sova ut, jag kommer säkert att vakna vid tio-elva eller så, och när jag vaknar ska jag bara ligga och njuta av att jag inte har några planer bokade alls. Skönt! Jag hoppas verkligen att en ledig dag gör sitt för min feber! Är det ens normalt att vara febrig och så här hostig i fyra dagar? Lunginflammation.......? :/

Jaja. Nu ska jag somna här.
Puss


Ps. Kass uppdatering under de här dagarna. Det har såklart berott på att jag har jobbat och varit supersjuk och sovit och så, men också på att mitt internet på telefonen varit slut. Jag har använt upp 20 megabite eller gigabite eller vad tusan det nu heter. Jag har 3s bästa surfgräns iallafall och den tog slut, och då går internet supersegt. Nu ska det bli ändring iallafall! ;) Puss igen!


Ps 2. Bild på min nya tatuering!!!!!! Weeeeiii!!!!


RSS 2.0