Jullov

God morgon! (God middag kanske man borde säga men det låter så himla gay att säga så.)

Jag sitter i skolan, är precis klar med min sista inlämningsuppgift! Så himla naaaajs!  Nu väntar ett långt härligt jullov (och när vi kommer tillbaka till skolan i januari väntar tre tentor redan andra veckan, så lovet bör spenderas med att plugga.) Menmen, nu ska vi inte döda glädjen här.

Igårkväll var jag, Josefine och Pärre hemma hos Josefine och lagade middag tillsammans och kollade på film. Rätt  mysigt, men kunde ha varit bättre film men annars var det helt okej. Det var ju typ tusen år sedan som vi umgicks vi tre och det var en lite knepig känsla, typ. Det är inte som det var förut, verkligen inte.

Imorse vaknade vi rätt sent, klockan hann bli tolv innan vi kom iväg hemifrån, vi stack till Cactuz för att käka frukost, sjukt gott. Deras paninis är supergoda. Och sedan klockan ett har vi befunnit oss i skolan. Nu är det nog snart dax för middag eller nått, vi har matlåda med oss och fika. När vi nu ska äta allt det, för vi är ju klara med uppgifterna, så egentligen kan vi lika gärna gå hem. Fast hemma är det ju så sinnes stökigt förtfarande så det är bara tråkigt att komma hem.

  


Middagen igår och frukosten imorse. :)

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din Bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0