Mysmys

Har suttit hemma hos Pärre ett tag nu och glott på mina älskade svenska kriminalfilmer. Jag kan se dem gång på gång och ikväll är det Johan Falk som gäller. Jag känner mig nästan riktigt bra nu, Alvedon is the SHIT. Nu är jag bara snorig och har en tråkig slemhosta.
Jag hämtade ut mina kläder från Nelly idag, på vägen hem från bussen från Kampenhof. Linnet var rätt okej, får nog sy in det en aning - trots att det var i storlek S. Jumpsuiten får skickas tillbaka, den var superful. Bikinin var underbar, om det är okej väder imorgon ska jag lägga mig på stranden imorgon. Känns piss att ha wastat tre dagar med awesome väder.
Btw tror jag att jag sover här inatt. Min mörkrädsla har satt igång ordentligt och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Inatt fick jag ringa en vän och be honom sova över för jag psykbrytar sönder ensam. Helt paranoid. Jag gråter och vet inte vart jag ska ta vägen, snurrar runt för att jag inte vet vem som finns bakom mig, är hela tiden rädd att något ska hända. Sover med tänd lampa hela nätterna. Jag hatar det. Vet inte vad jag ska göra. Men nu ska jag iallafall sova hos Pärre och så hoppas jag det funkar bättre. :) Så, nu ska jag försöka sova. Puss puss

Tjohoo! Har tagit mig hem till Uddevalla o...

img_5618 (MMS)

Tjohoo! Har tagit mig hem till Uddevalla och nu blir det mys med thaimat och Pärre framför en film. :)


Här är en härlig bild på mig och Sara från...

img_9053 (MMS)

Här är en härlig bild på mig och Sara från i måndags. Vilken midsommarfest vi hade, helt grym! Jag skulle vilja ladda upp massa bilder och visa, men eftersom jag är kvar i Trollhättan fortfarande och inte känner mig speciellt manad att åka buss hem, så dröjer bilderna något. Målet är att komma hem ikväll, jag är piggare nu så. Eller imorgonbitti, då tänker jag må asbra. Inget snack om saker.


Kväll

Jag har tagit mig upp, stekt korv, försökt mobilblogga med en bild på min korv, men mottagningen ger mig ingen chans att mobilblogga. Ändå älskar jag Trollis, jag känner mig lika hemma här som i Uddevalla - minst!! Även idag, när jag varit ensam och dassig har jag trivts bra. Tog mig ner till Hemköp för att köpa ett paket korv, en melon och en bok. Har duschat tre gånger, legat och läst boken, stekt korv, ätit korv och sovit. Där har ni min dag. Det var något bättre under dagen, men nu är det illa igen. Tung i huvudet. Febrig. Usch. Nä, lite sömn på den här dagen så ska väl allt vara som det ska. Hej på er.

Piss och skit

God morgon.
Jag stendäckade inatt direkt efter mitt inlägg, vaknade upp vid fyra och fattade inte varför jag sov så gott och varför jag inte alls var rädd. Svaret fick jag när vaknade av alarmet vid sju - jag har världens mest svullna hals och febern är inte alls rolig. Ååh! Jag kan nästan inte prata, så ont har jag! Nu ångrar man ju ännu mer att man låg en heldag i sängen igår, för den här dagen lär jag inte göra många knop. ;( Åh!!! Dock så tror jag att jag ligger kvar här i Trollhättan, att sätta mig i en svettig buss och åka hem känns helt klart mindre lockande idag när jag mår så här. Jag kan ju ligga här och stirra ut på de fina vädret. Haha. Kul liv. Not.

Sov med mig?

Puuh. Jag försökte mobilblogga, men eftersom täckningen är så förskräckligt dålig här i Trollis så funkar de inte. Jag får lite ont i magen när jag inte har täckning, om det händer något inatt så kan jag inte ringa någon. Jo, jag kan ringa Mjölby för det gör jag via Viber och de går ju via internet och internet har jag. Men inte så jag kan prata i telefon. Och OM det skulle hända något och OM Mjölby skulle svara - vad gör vi då? Springer han hit från USA då eller? Usch. Magont. Ångest. Jag hatar att sova ensam. Speciellt i en lägenhet där jag inte bor. Jag har vant mig att sova själv i min egen lägenhet. Nu för tiden sover jag oftast utan att tvn är på eller lampan tänd, men här... Usch. Jag ryser. Som tur är kommer den här natten inte bli så lång. Om sju timmar ska jag upp och i värsta fall - om jag är för mörkrädd och inte somnar alls - så får jag sova på bussen till jobbet imorgonbitti. Ja, det är så illa. Min mörkrädsla är helt otrolig. Jag ligger och gråter ibland för att jag är så otroligt rädd. Jag sov i mina föräldrars säng eller med min lillebror så länge att ni skulle skratta om ni fick reda på hur länge. Att sova ensam är det värsta jag vet. Och nu är det dags. Jag försöker. Usch. Okej. Önska mig lycka till. Puss och "god" natt...

Tisdag

ÅH HERREGUD! Jag mår bajs. Helt stört. Ligger i sängen, rusar upp då och då för att kasta mig i toalettstolen, hämta vatten eller duscha, men annars ligger jag bara här. Känner mig riktigt, riktigt kass faktiskt. Solen skiner, men jag orkar inte vara ute, åt frukost/lunch med Sara ute förut men de är ju så otroligt varmt så vi pallade inte hettan. Jag skulle vilja sova en timma, men huvudet värker för mycket.
Tur att kvällen igår var så otroligt lyckad att det är värt att må såhär. Haha.

Alltså, döda mig. Så dålig mår jag. Men nu...

img_3506 (MMS)

Alltså, döda mig. Så dålig mår jag. Men nu ligger jag iallafall ute i solen, har köpt en sallad  - jag mår så kasst att bara tanken på pizza får mig att kräkas - och hoppas på att må bättre snart. Puss


GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!!!!

img_4074 (MMS)

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!!!!


Gör mig iordning för midsommarfirande. Ååh...

img_4921 (MMS)

Gör mig iordning för midsommarfirande. Ååh vad kul det ska bli!!


Emelie <3 Mjölby = sant?

Haha, släpper jag världens bomb nu?! Värsta skandalen?!? Nej!!!! Det var så här att jag fick en kommentar inatt på mitt inlägg om mitt och Mjölbys Viberkonversation: "Är du och Mjölby ihop? Du skriver så mycket om honom." stod det och nej, Mjölby och jag är inte ihop någonstans. Inte de allra minstaste. Däremot är vi otroligt bra vänner och pratar varje dag och har gjort de sen...ett halvår? Länge iallafall.

Jag messade honom inatt efter att kommentaren kom in:
Jag: Bästa kommentaren på bloggen. "Är du och Mjölby ihop?" Hahahahahha!
Mjölby: Fast jag får iallafall alla dåliga delar av ett förhållande...

Haha, ja lille pluttis. Alla seriösa snack, psykbryt, när jag är morgonpigg och han inte är det och jag petar honom i örat eller drar av honom täcket. Han får inte ens sex för de, min stackarn. Och han kan inte heller göra slut med mig. Hahah! Love it, min fina bäääästiiizzz! ;)

Hellre en rövare i poolen, än en polare i röven. Eller?

Vibersamtal med Mjölby:

Mjölby:
Grabben i huset hat poolparty med sitt basebollslag.
Jag: Åh, jag vill också ha poolparty med mitt basebollslag!
Mjölby: Vi kan ha det senare i sommar när jag kommer hem?
Jag: Jaaaa! Fast, vi har ju ingen pool?
Mjölby: Men vi kan köpa en sån där liten pool och ställa in i badrummet.
Jag: Jaaaaaaa!!


Nu är jag bara på jakt efter några basebollkillar så ska jag festa loss med poolparty i Mjöbys badrum senare i sommar. Scooooore!

Får inte alltid som jag vill...

Kvällens mål: Ha en myskväll i soffan framför "You've got mail", gå och lägga mig i sängen efteråt och vakna utvilad imorgon.
Vad som hände istället: Somnar i soffan någon gång innan filmen började (klockan nio). Vaknar 23:25. Filmen är slut. Går och lägger mig i sängen. Försöker sova. Är aspigg. Troligen trött imorgon bitti.

Söndagkväll

Usch. Nu sitter jag hemma igen. Ensam. Check. Fast ikväll är det rätt självvalt, jag var nere på Butlers förut. Direkt efter jobbet så jag luktade smaskens av lök, ketchup och fritös. Usch. Iallafall. Sen gick jag hem och nu sitter jag här med en bok och täcket i soffan.
Jag är lite ledsen, som vanligt blir mina möten med Svante inställda och defenitivt inte på grund av mig - nej, jag tar på mig kläder som han någon gång sagt att han gillar, blåser mitt hår rakt (han gillar det bättre än när jag har lockigt) och bytte linserna till de bruna för att han nämt att han tycker det är snyggare än de blå - och ser fram emot de få timmarna jag ska få träffa honom. Sedan hör jag av mig ett par timmar innan vi ska ses och han ställer in. Han har såå mycket för sig. Såå mycket som måste hinnas med att han absolut inte hinner träffa mig en timma eller något. Ja, jag är skitledsen. Verkligen. Skitledsen. Ena stunden är det ")'jag bryr mig så mycket om dig, du kan ringa mig när som helst!" och sen "hinner inte idag". Idag ville hade jag dessutom sagt till honom att det var något väldigt viktigt jag ville berätta för honom eftersom jag inte vill att han ska få höra det på omvägar, utan direkt ifrån mig. Men visst, fine. SKIT I DET DÅ!
Så, nu ska jag ta mig ett glas vin, sätta mig på balkongen och sen däcka. Imorgon blir det midsommarfest, det enda jag sett fram emot på länge. Det ska blir riktigt, riktigt kul. Hoppas jag. Hejdå med er.

Jag är hemma, har sovit ett par timmar, fu...

img_6217 (MMS)

Jag är hemma, har sovit ett par timmar, funderar på att göra någonting. Men orkar inte. Imorgon blir en lång dag, först jobb och sedan på kvällen ska jag träffa Svante en sväng innan jag ska till Mjölbys lägenhet och sova där. På måndag smäller det! Då. Är. Det. Midsommarfesten. Och jag ska upp tidigt och planera, handla och allt sånt där. Hoppas på awesome väder.


Jag är hemma, har sovit ett par timmar, fu...

img_6217 (MMS)

Jag är hemma, har sovit ett par timmar, funderar på att göra någonting. Men orkar inte. Imorgon blir en lång dag, först jobb och sedan på kvällen ska jag träffa Svante en sväng innan jag ska till Mjölbys lägenhet och sova där. På måndag smäller det! Då. Är. Det. Midsommarfesten. Och jag ska upp tidigt och planera, handla och allt sånt där. Hoppas på awesome väder.


Två timmars sömn - yeeees! Då kickar vi ig...

img_4893 (MMS)

Två timmars sömn - yeeees! Då kickar vi igång den här dagen! ;)


Natt

Jahadu, är det inte awesome? Jag är vaken, jag är pigg och jag ska gå upp och jobba om fyra timmar.
Vid sju kände jag mig redo för sängen och höll på att somna när som helst, bestämde mig för att försöka vänta till klockan nio för att inte riskera att vakna för tidigt och inte kunna somna om. Vid nio satte jag på en ny film, två Wallander filmer blev det ikväll. (När folk frågar i efterhand var jag gjorde på midsommar så kommer jag svara "jag låg hemma och såg på Wallander och käka tacos", "ensam", frågar dom, "ja", svarar jag. Kul. ) Tänkte iallafall att jag skulle somna till andra Wallanderfilmen... Halv tio ringde Mjölby, vi pratade i femtiofem minuter och sedan var klockan nästan halv elva. Då smsar Pärre och frågar om han kan komma upp. (Hurra - jag kan säga till folk att jag va med Pärre på midsommar. Han stannade säkert en kvart... ) Efter Pärre åkte så gjorde jag hundra sit-ups, trettio benböj och två armhävningar (fler gåååår inte) och satte sedan på Bring it on, tusen år sedan jag såg den filmen nämligen. Hittade en ny blogg på Finest sida, tjejen hade "nyss" börjat blogga och det fanns fjorton sidor att läsa, så det gjorde jag. Helt plötsligt var filmen slut och klockan närmade sig ett. Jag förflyttade mig från soffan till sängen och nu ligger jag här, klarvaken. Kul. Not. Det kommer bli en tuff dag imorgon.

Hoppas ni alla haft en trevlig midsommarafton (fejk, jag hoppas den har varit vidrig och att ni alla ligger snorbakis imorgon och ångrar era fyllemisstag). Godnatt med er! Puss!

Kompis, kompis

Via Viber med Mjölby:

Mjölby:
Jag har kommit på ett nytt skämt om dig!
Jag: Okej?
Mjölby: Vad är det för skillnad på en dator och dig?
Jag: Nej, vadå?
Mjölby:
En dators virus smittar inte.....


TACK KOMPIS!

Kväll

Så, nu är snart dagen avklarad. Det känns jätteskönt. Jag bara längtar tills klockan blir nio, för då tänkte jag gå och lägga mig, jag ska ju ändå gå upp strax innan fyra imorgon. Om jag inte bestämmer mig för att ta en taxi till jobbet, men de känns inte heller roligt, som att man backar på att åka till jobbet liksom. De kostar säkert 150 spänn att åka dit ut och vad tjänar man på en dag, 700 spänn kanske? Usch, då känns de superfel att behöva betala ju. De första två timmarna kommer att gå åt till att "tjäna ihop" till resan ut. Nä, jag tror jag ska ta en promenad dit ändå. Det borde väl vara skönt att gå dit ut och verkligen vakna till på vägen till jobbet. Äh, nu går jag lös på de här. Skit samma.
I övrigt har jag dammsugit, plockat undan och torkat av lite, lagat mat och ätit lite grann. Jag har suttit på balkongen en stund, men grannen har fest och då kände jag mig så muppig att sitta där ute ensam, så jag gick in igen. Nu "ser" jag på Wallander, men jag orkar knappt titta. Jag köpte en ny bok förut också förresten; Bingo Rimers "En flickfotografs bekännelser". Den ska jag läsa ikväll, tänkte jag. :)

Som tröst

Jag är bara hemma, har vart en snabbis och handlat; gick omkring i affären och tänkte att "nu ska jag minsann köpa allt jag vill ha", men jag är inte speciellt sugen på någonting. Jag slängde ner lite tacos i korgen och en påse chips och en påse ostbågar. Nu har kassen stått orörd i över en timma! Jag har vart vaken sedan tio eller nått och har inte käkat nånting, perfekt om man kan tappa matlusten - jag som alltid brukar tröstäta annars. ;)
Jag valde att tröstshoppa lite istället (pappa - om du läser de här så har jag INTE shoppat, jag skojar bara).
Dessa tre "plagg" kommer att förgylla min garderob och dölja min kropp nån gång under nästa vecka.
Förresten, vad gillar ni nya designen? Jennie har gjort den (finns länk till hennes sida i min sidkolumn), skitduktig tjej som fixat alla mina designer som jag haft på bloggen snabbt, billigt och enkel att beställa av.
Grymt bra!


Ps. Nu Mjölby kan du inte klaga på att headern är för ful längre, nu MÅSTE du läsa. ;)

Midsommarfuckingafton

Idag är det midsommarafton och jag ska ligga i sängen hela dagen. Jag ska fira ensam, eller rättare sagt, jag ska inte fira alls, utan jag planerar att gå ner i tvättstugan och se om det finns någon ledig tvätt-tid. Sen tänkte jag även städa iordning lite, lägenheten behöver verkligen städas.
Och vet ni varför jag ska vara ensam? För att jag är en tragisk människa som bara förstör allting för alla andra och mig själv. Jag tänker aldrig efter innan och går helt på mina idiotiska känslor. Detta har gjort att min vänkrets har minskat en aning, Mjölby är min närmaste vän och han är borta för sommaren.
Så nu tänker jag sitta här själv, när jag är ensam är enda gången som jag inte sårar någon annan. Jag orkar inte med mig själv mer, hur mycket jag än sårar människor och det naturligtvis är jobbigt för dem, så är det jobbigt för mig också. Det är jag som måste leva med de här äckliga monstret. Jag klarar inte av det här, skulle man inte bli smartare när man blev äldre?!


Egentligen är jag hemma för att jag börjar klockan sex imorgonbitti, men även om jag hade varit ledig hade jag inte haft ett enda alternativ, så det spelar ingen roll. Fuck My Life.

Aldrig

Min dag har vart tuff både fysiskt och för själen. Även om jag är en idiot så är jag åtminstone en ärlig sådan. God natt.

Tjohoo! Jag kom hem från jobbet för någon ...

img_2838 (MMS)

Tjohoo! Jag kom hem från jobbet för någon timma sedan och nu har jag duschat och kommit i säng. Har även fixat mina naglar... Jag har ju haft akryl de senaste halvåret typ, men eftersom jag inte får ha det när jag jobbar egentligen så har jag filat bort de allra, allra mesta ikväll. Mina naglar är fortfarande långa och längst ut på topparna är de fortfarande lite akryl kvar så att de blir lite hårdare och inte går av lika lätt :) Det är helt stört att Katten fixade dem för över sju veckor sedan och de har hållit allihopa hela tiden. Hon är grym verkligen!! Nu har jag målat dem i en ny hallonröd/rosa ton. Åh, jag älskar att ha fina naglar! Jag fattar inte hur jag klarade mig utan de innan - stört beroendeframkallande ju.. Haha. Nu ska jag sova. Godnaaaatt!


Jag doppar Chili cheese Tops i Chili bearn...

img_7042 (MMS)

Jag doppar Chili cheese Tops i Chili bearneise. Jag är en riktig hårding jag. Detta är förövrigt en perfekt diet om man vill gå upp i vikt. Vilken jag iochförsig absolut, verkligen, jätte-inte vill. Men det är stört gott.


Whatcha got

Så, vad tycker vi om bloggvärldens nya låt?
Alla bloggare släpper ju låtar på löpande band, men visst är den här faktiskt ganska bra. Fastnar på hjärnan iallafall. Sen att engelskan är värre än min egen, att hon inte kan mima för fem öre eller att texten är lite smålöjlig behöver vi ju inte tänka på. Den är iallafall lätt bäst av bloggarnas låtar. Lätt.

Nu går solen upp utanför mitt fönster, bil...

img_2799 (MMS)

Nu går solen upp utanför mitt fönster, bilden gör sig inte rättvis - det är så otroligt vackert ute nu. Och fåglarna sjunger. Och jag ligger inne med ångest, tårar som bränner bakom ögonlocken och så mycket som jag vill berätta men inte kan. Jag ska försöka sova nu, tveksam på om det går.....


Det var ju dumt...

Hemma från jobbet. Fötterna värker. Huvudet bara snurrar av alla tankar, så mycket just nu. Jag mår nästan illa av allting. Usch, vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur alla situationer som jag sätter mig i. Jag saknar Mjölby, jag brukar sitta och ösa ur mig allting, prata om allt - han är min egen psykolog. Stackarn. Inget betalt får han heller. ;) Sen så brukar ju hans svar vara att jag är dum i huvudet också, eller att jag inte tänker, eller att han ställer en motfråga när jag frågar vad jag ska göra... Han brukar fråga "hur tänkte du där?" och jag svarar "ja.... De var ju dumt..." De senaste fem-sex veckorna har nog det varit min mest användbara fras. Han har sagt att han ska trycka upp en tröja till mig där det står så på. Och hans ska inte ens trycka upp den i vanligt T-shirt-tyg utan som piké. Fatta att han menar de då eller!? Så snål som han är... ;) Haha. Iallafall, nu sitter jag för mig själv och mumlar och ibland tillochmed utbrister högt för mig själv: Det var ju duuumt... Mjölby, om du läser de här (vilket jag inte tror att du gör eftersom du säger att du får huvudvärk av min blogg för att headern är för ful) JAG SAKNAR DIG!! ;)

47

Huuuurra!! Jag har klarat mina två sista kurser som jag hade nu senast! Helt sjukt! I februari hade jag inte klarat en enda kurs och oroade mig för att jag skulle behöva hoppa av skolan och nu har jag helt plötsligt 47 poäng och "bara" två missade kurser av åtta. Lycka!

With love

Tog precis en jättelång varm dusch. Medan jag stod där inne i duschen kollade jag på min vägg och på mina väggord som jag satte upp för länge sedan. "Do all things with love" står det. Jag flinar lite åt det komiska med att sätta upp just den raden där inne, det fanns flera andra uttryck och texter med i förpackningen men de satte jag upp i hallen istället.
Därför står det alltså Do all things with love i mitt badrum för att jag ska komma ihåg att bajsa med kärlek varje gång... Eller vad tänkte jag?

Jag har en last, eller egentligen har jag ...

img_5030 (MMS)

Jag har en last, eller egentligen har jag flera, men min "just-nu"last är SVAMP! I alla former, stekta, råa eller på burk spelar ingen roll - jag måste ha svamp! Det är ofta jag har sånna där period-måste-ha. De brukar vara svamp, majs eller rödlök. Rödlöken käkar jag inte bara sådär rätt upp och ner, men de finns perioder då jag har rödlök till allt; en macka med rödlök kanske? ;) De brukar va sådär nyttiga saker, nästan alltid grönsaker. "Åh, vad nyttig hon är", tänker ni, men så är det inte. Tyvärr är chips, pizza och allt annat flötigt och onödigt en ständig måste-ha-nu-med-desamma... Tusan också! ;) Brukar ni ha något akut måste-ha-begär?


Tisdag

Jag vaknar med världens halsont, de känns som att det bränner i hela halsen typ. Och så har jag en stor knöl och min röst låter hemskt. Kanske var det promenaden hem igårkväll som satte igång det, för nu har jag jätteont. :( Ska gå upp och göra mig en kopp te med honung och sedan bädda ner mig i sängen igen och ligga kvar här till tre eller fyra då jag ska ut till jobbet. Jag ser faktiskt fram emot att jobba, trots allt! Det ska bli skönt att ha något att göra på dagarna. :)
Nä, nu blir det te, Puuuuss!

Rött ljus

Hej goingar.
Jag kom precis hem ifrån Pärre, vi har spenderat "hela" dagen tillsammans, åtminstone ifrån klockan ett och framåt. Vi var en sväng på stranden, käkade medhavda matlådor där, men det gick inte att vara kvar så länge för solen gick i moln och det blåste som om det vore en mindre orkan där.
Vi åkte ut till Torp en sväng, han köpte en sladd och jag köpte ingenting. Vi funderade på att åka på fika-roadtrip. Det gjorde jag och Josefine en gång i tiden och det var en underbar dag. Jag och Pärre funderade på Gränna, eller jag gjorde det rättare sagt - jag älskar den lilla staden, måååste åka dit en sväng i sommar, men han var för trött och vädret blev ännu sämre så vi åkte till ICA och köpte revbenspjäll och jordgubbar. Satte i oss varsitt paket jordgubbar med mjölk och socker. Åh, vad underbart det smakade.
Sen låg vi framför soffan i varsin del av soffan resten av kvällen. Jag avverkade fyra eller fem filmer medan han låg och snarkade. Vid tio tänkte jag att jag skulle sova där och bäddade för mig i soffan och såg klart på sista filmen, innan jag kom fram till att det är helt underbart att vakna hemma, så jag tog en promenad genom stan hem.
Vilken känsla. Jag gick i mina skjorts och min tunnstickade favorittröja, de blåste lite kallt ibland, men de funkade att gå hem i sommarnatten i så lite kläder. Jag fick sån där konstig känsla i magen. Någon slags ångest. Stannade och fotograferade vackra saker i natten. När jag kom mitt till "centrum" och alla rödljusen började tårarna rinna. Jag stod i mitten av alla ljusen och det lyste rött åt alla håll. Som om det vore förbjudet att gå vidare åt något håll.
Jag kan känna just så ibland, att jag låst alla vägar åt alla håll. Alla vägar är förbjudna.
Egentligen är jag inte speciellt ledsen eller olycklig just nu, jag känner mig bara så vilsen. Vet inte vart jag vill, eller vart jag borde ta vägen. Kanske har jag tappat bort mig själv lite på vägen hit. Glömt bort vem jag är.
Jag kan känna att jag är utanför min egen kropp ibland och bara står och tittar på från utsidan när jag lever; att jag inte riktigt känner den lyckan jag borde känna eller den sorgen som borde välla upp ur mig när något går dåligt. Det är en konstig känsla.
Jaja, skit samma. Jag orkar inte ta tag i det här just nu. Jag är hög på socker efter sockret jag hade till jordgubbarna och efter Pärres hemmagjorda flädersaft.
Nu ska jag ta och läsa en bok. Jag har läst ut tre böcker under den här veckan som jag varit ledig. Jag älskar att bara försvinna in i en bok, även om de här verkligen är fjantig chicklitt som jag läst tusen gånger förut, så tycker jag om det. Tänk om jag hade njutit lika mycket av att läsa kurslitteraturen i skolan! Då hade det inte funnits några omtentor i min värld inte. Haha.
Kram på er, nu försvinner jag in i Adele Parks "Byt liv med mig".

Man kan smsa via Viber nuförtiden.. De är ...

img_3355 (MMS)

Man kan smsa via Viber nuförtiden.. De är käckt tycker jag. ;) Mjölby messar från USA och undrar om jag fuckat upp mitt liv än. Inte än, men antagligen snart...


Stör ni er på den här "reklamen" eller vad...

img_3601 (MMS)

Stör ni er på den här "reklamen" eller vad det nu är? Jag klickar på den varje gång (vänster, förövrigt) och hoppas på att få fram nån analys på hur min hjärnkapacitet fungerar eller nått, haha. Och varje gång så kommer jag in på att jag kan vinna en iFåååån eller nått och jag blir lika bitter varje gång. Haha, såå irriterande!


Personalfesten

Hittade några bilder från personalfesten förra veckan.
På översta bilden är det jag tillsammans med några från Stenungsund, bilden nere till vänster - jag och finaste Julia (bägge två ser helt drogade ut iochförsig). Sista bilden är jag och Sara. Haha, känns som jag missbrukar namnet Sara, umgås ju bara med Saror hela tiden, hahaha.

Måndag

Tjooo!
Jag tog sovmorgon idag igen, de är trots allt min sista dag på "semestern" så man får passa på. Egentligen tänkte jag hänga med Pärre idag på jobbet, men han skulle åka halv sex och jag vaknade inte när han ringde, så de blev inget med det. Nu ska jag ta och gå ut och sätta mig på balkongen och äta frukost. Jag var nere och köpte yoghurt (tvek på stavning?) igår så de ska jag fixa till mig, sen blir det att gå ut och lägga mig i solen resten av dagen, tänkte jag! Puss

Pink lady..

img_1071 (MMS)

Såg att Sara lagt upp den här bilden på mig på fejjan, haha. Rosa OnePiece, rosa skor, rosa naglar, rosa mobilskal. Jag kan avslöja för er att under hade jag faktiskt rosa trosor och rosa BH också. Hahaha! Nää, jag gillar inte rosa. Inte alls. ;) Bilden är tagen igår när vi försökte oss på att grilla, och ja - jag bytte om innan gick ut... ;) UPDATE: Jag hade svartvit-randiga strumpor på mig! Scoore, något som inte var rosa!! ;)


Lite av helgen

Här är lite bilder från helgen.
Utanför Butlers i fredags, världens suddigaste bild. Haha.
Vi träffade Hanna inne på Butlers. Och Sara jobbade som dealer och spelade av oss pengar....
Sara försökte sig på att tända grillen på lördagkvällen, men de gick sådär. Grillningen slutade inomhus i Saras lägenhet med en grill-stekpanna.
Försökte få in fler bilder men mitt internet är ju helt vansinning segt och datorn bara hänger sig. Detta är Saras bilder som hon lagt upp på fejjan.. Sjukt frustrerande att varje gång jag ska lägga in bilder från mobilen så stannar hela datorn upp, musiken på Spotify och allt. Dags att köpa ny dator? Ja. Har jag råd? Nej. Okej, då väntar vi med de och så står vi ut med att sno bilder från andra istället för att lägga upp sina egna. ;)

Jag har käkat dagens andra pizza. Seriöst,...

img_6979 (MMS)

Jag har käkat dagens andra pizza. Seriöst, vad är det för fel på mig? Imorgon är det måndag och då ska jag sätta igång och vara lite nyttig igen. Kanske ta en tripp till gymmet? Eh, de kommer nog inte hända tyvärr. Iallafall, tänkte ni fattiglappar ville veta - pizzan kostade bara tio spänn nere på Willys, hallå! En tia! Den var inte supergod, inte jättemycket fyllning på men absolut helt okej. Och för en tia tänker jag absolut käka den igen! (Och ja, jag äter den i sängen, jag ligger däckad här just nu, ska snart ta mig ut på en promenad, men jag drar ut på det liiite till...) Puss!


Plus minus

Plus & minus för idag!

+ Jag mår över förväntan bra, trots två utekvällar och ett uppbrott (??) imorse.
+ Jag skrev ett aplångt mail angående helgen och de senaste skvallret till Mjölby för några timmar sedan och han svarade med att ringa upp via Viber (han är ju i USA vet ni?). Vi kommer att kunna prata i telefon varje dag hela sommaren via Viber. + • tusen.
+ Jag är hemma i min egen lägenhet där jag har mat, rena kläder, en väldigt mycket bredare säng och mottagning på telefonen. Awesome.
+ Helgen sov varit, den har vart knas, men så full av skratt. Seriöst, jag och Ward skrattar så mycket att vi håller på att gå sönder, igår hade jag träningsvärk i kinderna! "Vi tar bort molnen, en presening (stavning?) bunden i bilen bara också kör vi snabbt så preseningen blir som en fallskärm och så drar vi bort molnen till Uddevalla så kan vi sola i Trollhättan!" Störda tjejer. Men vad kul jag haft!!

- Det regnar. Seriöst. Hela min "semester" har regnat bort. Jaja, bara att se fram emot de två sista veckorna i augusti då.
- Ekonomin. Oj. Jag skulle ju snåla den här helgen? Tur att jag redan betalat alla räkningar för nästa månad, hihihihihi.

Stört, men allt till trots är jag nästan lycklig idag. Livet känns rätt harmoniskt. Åh så skönt. 4-2 till +sidan! Yeeeaaaaah!

Sexy times

I telefon med Mjölby:

Jag:
Och så har Kajsa satt upp en lapp i kylskåpet om att det är en dum idé att ha sex på din kontorsstol, för den knarrar så mycket.
Mjölby: Okej, för annars hade jag säkert haft de, så de va ju bra med en lapp.
Jag: Japp, jag hade säkert haft de annars, men nu har jag inte de, tack vare lappen!!
Mjölby: Har du sex i min lägenhet?!
Jag: Eh, nej....? Eller... Jag FÅR ju ha det om jag vill?
Mjölby: Nej?
Jag: Men jodå, jag byter lakan bara. Och jag lovar att bara ha det när du är borta, aldrig när du är hemma. Du kan också få ha det, när jag inte är där alltså...
Mjölby: Åh tack! För de är ju inte jag som betalar hyran, har köpt sängen eller tvättar lakanen...?
Jag: Precis! Jag säger ju att du också får ha det!

Söndag

Det har varit en väldigt konstig helg. Visst, den är ju inte slut än, men typ... Jag låg i sängen hela fredagen, mer eller mindre apatisk hela tiden, vid halv sju på kvällen gick jag upp. Stack till Trollhättan och gick ut tillsammans med Sara och hennes två kompisar från Örebro. Levde ut mitt singelliv och hade jättekul. Vaknade upp igår vid tolv, totalt obakis och pigg. Stack till Överby med Sara (den andra, hihi) och shoppade till Mjölbys lägenhet. Det blev en lampa, lite ljus, två tavelhyllor och lite annat smått och gott... På kvällen "grillade" jag, Sara, Sara och Kajsa, eller vi fick steka köttet inne för de regnade så grillen blev aldrig bra nog att grilla på. Sara gick till jobbet på Butlers, den andra Sara åkte hem till Vänersborg och kvar blev jag och Kajsa. Stack ner till Butlers, jag fick lova att jag inte skulle klamra mig fast med Svante som också skulle vara ute. Det tog två minuter, sen lämnade vi inte varandras sida på resten av kvällen och vi gick tillochmed hem tidigare. Seriöst, varför gör man så!!? Det är ju så dumt. Kvällen blir förstörd, man lämnar de man är ute med och ååååh, jag ångrar mig så himla mycket. Vad blev bättre av att jag och Svante går hem mitt i natten. Han har gått nu förresten. Det är därför jag har tid att skriva. Jag hatar de här. Hatar att jag inte tänker efter och ännu mer att han inte vet vad han vill.
Det är lite kämpigt just nu och det suger. Lite väl personligt inlägg kanske, men ni är ju inte så bortskämda med sånt här längre, så jag tyckte de var ok. ;) Nu ska jag försöka somna om. Puss och kram.

Jag har gått upp ur sängen!!!! Nu blire fä...

img_9826 (MMS)

Jag har gått upp ur sängen!!!! Nu blire fäääst!


Jag ligger kvar i sängen. Det är sant. Jag...

img_6130 (MMS)

Jag ligger kvar i sängen. Det är sant. Jag har haft en kass dag; när mina planer sket sig så struntade jag i den här dagen och låg kvar. Lite deppig är jag, jag hade sett fram emot den här dagen i flera veckor - men allt är trots allt mitt eget fel och då är det väl bara att stå ut. Jag vet fortfarande inte om kvällen ska spenderas här också eller om jag ska slå på stort och gå lös ikväll. För att gå lös måste jag åka till Trollhättan och jag är väl inte supersugen just nu, men... Kvällen (eftermiddagen) är fortfarande ung och man vet aldrig vad som händer i en spontan flickas liv! ;)


i´m lovin' it

Dagens explosionslåt.

"Jag hoppas att du aldrig någonsin mer kan komma ihåg en PINkod, alltså aldrig, inte ens när du får en ny. Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer försent.  Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött och även när du är pigg så ser du väldigt, väldigt, väldigt trött ut. Och må dina hårddiskar alltid evigt krascha....."

explodera

ÅÅÅÅÅHHHHHH!!  Jag är så arg!!!
Jag har legat vaken hela förmiddagen och dragit mig i sängen, inte haft ork att gå upp och inte varit tillräckligt trött för att somna om. Det är väl så att ha semester och sommarlov. Det regnar ändå ute, så det spelar ju ingen större roll...
Hade planer för dagen, dels att sola med Sara med vädret ger mig ÖSREGN så de blev inte mycket med det. Sen så skulle jag träffa Svante, men de lilla aset ställde in så nu har jag en helt tom oplanerad dag. Funderar på att ha en riktigt störd singelhelg, parta loss ordentligt och bara gå lös, men jag vet inte om jag är på humör just nu. Jag är bara helt otroligt skitarg och då gör jag bäst i att sitta hemma tills de lugnat ner sig, jag är så otrevlig mot människor när jag är arg. Hahaha.
Nu ska jag iallafall försöka ta mig upp ur sängen och in i duschen för att duscha bort den värsta ilskan, ska skrubba kroppen med peeling så jag lär väl tappa all färg som jag fick igår.. Åh, nu blev jag ännu surare när jag tänker på att min färg försvinner.. eeeh. Jag ska nog ligga kvar i sängen lite till och tagga ner lite... Huh.

Hemma

Hej hopp!!
Kom precis hem till min cp-stökiga lägenhet. Måste verkligen städa, men just nu mår jag pyton så jag orkar inte det. Fikade med Pernilla ett par timmar och sedan på tåget hem satt jag baklänges och nu mår jag illa som bara den. Jag tänkte på det tidigare idag, när jag läste om folk med pollenallergi, hur lyckligt lottad jag är som inte är allergisk mot någonting, inte pollen, inte pälsdjur...ingenting! Jag har aldrig (max fem gånger i hela mitt liv) haft huvudvärk och jag är i princip aldrig sjuk. Det enda som jag mår dåligt av är att åka baklänges på tåg eller buss. Det är helt okej ändå, men just nu hade jag lätt valt pollen eller nått för att slippa må som jag mår just nu... Jaja, jag har krypit ner i sängen och somnar nog ganska snart, jag har inte powernapat idag och så är jag alltid svintrött på kvällen, speciellt efter en dag i solen såhär!! Usch. Jaaa, men godnatt med er då, typ! Puss.

Så här har min dag sett ut, jag kom aldrig...

img_7843 (MMS)

Så här har min dag sett ut, jag kom aldrig ut med båten, men har legat på klipporna hela dagen. Nu sitter jag på bussen in till Stenungsund för att möta upp Pernilla för en fika! Mys!!


Från bebis till tonårsmodell

Okej. Detta är vidrigt, men eftersom jag inte hittade så gamla bilder på datorn så bestämde jag mig för att scanna in en del bilder, från när jag är superyttepytteliten till jag blev något större. Jag bjuder på de här, men jag lider med er. Haha.

Inte ens ett år gammal och på pappas fiskebåt. Jag kan inte ha varit många dagar när jag besökte den första gången.
Min treårsdag.
Vad kan jag vara här? Fyra, fem år? Hahaha. Här är jag fortfarande söt. Vänta lite till bara. ;)


Jag i våran sommarstuga på Härrön, naturligtvis fick Bod följa med även dit.
Jag, mamma och mormor var uppe i Stockholm och hälsade på mormors moster när jag var åtta år. Här är jag inne i Frälsningsarméns lokaler och sjunger för dem. Här börjar utseendet gå utför också.. Hur många tofsar har jag i håret? Fyra i varje tofs??

Snygging... Här är på min elfte födelsedag. Eftersom jag alltid sov i sånna flätor såg mitt hår i princip alltid ut såhär dagen efter:
Världens största hår typ. Inte ok. Jag minns att mamma kallade det "änglahår" och jag var stolt och trodde jag var vacker. Hmm... Men ta det lugnt, det blir värre....
Typ tio år gammal och seriöst, nu mår jag typ illa. Hahhaa.
När jag var tolv år bestämde jag mig för att klippa av mig håret, det verkade coolt när jag skulle börja sjuan och allt. Såhär cool blev jag.......
Sommaren innan jag skulle börja sjuan. 12 år gammal.
Ett år senare, 13,5 år gammal. Håret har växt lite, glasögonen är utbytta mot linser, maglinnet är på och sminket sitter som berget. Tur att Lillasyster är söt iallafall.
Här går jag i åttan, tror jag. Jag fick sånna där spolar att lägga upp håret på för att det skulle bli lockigt, kamma ut lockarna verkar inte vara något jag jobbade med...?
När mamma fick bestämma såg jag ut som jag gör på den här bilden, lagom sminkad och välklädd på min konfirmation 14 år gammal. När jag fick bestämma själv såg jag ut såhär:

Jag och min gamla kompis Sara tog brutalt mycket bilder och trodde vi var vrålsnygga. Jag går i åttan här. Modellyrket är nog inget för mig, hahhaa. Lägg även märke till hur stoooora skor jag har på mig på bilden, haha!!


Så, slut med förnedring. Sjukt kul att se gamla bilder iallafall.
Puss



Min lägenhet. <3

Fortsätter lägga upp gamla bilder, här är från när jag rätt nyss flyttat in i min lägenhet, december -09.








Torsdag

Godmorgon gullefjun.
SHIT vad jag har sovit dåligt, somnade vid två inatt och har sedan vaknat nån gång i timman av konstiga drömmar. Inga mardrömmar direkt, men känslor - speciellt förbjudna sådana - är så starka när man sover.. Äh, nu ska jag gå ut och sätta mig på altanen och äta frukost med mamma och minsta lillebror och glömma bort allt knepigt jag drömde inatt... Det är sol och mycket mindre blåst idag, jag hoppas på en båttur. Puss!

Under förmiddagen kommer de upp massa gamla bilder i tidsinställda inlägg... ;)

Heeeeiiii fjortizzzzz




Godnattpuss från lilla sextonåringen. Hahahah

Me, me, me

Hittade bilder på familjens dator, dessa är tagna mellan 2006-2008.
Enjoy.





Brudtärna på min morbrors bröllop. September -07, tror jag.





Min student. Juni -07.





Familjen ute med båten över dagen, sommar -06.



Jul -08.



Åpen tjej som inte kan låta lillebrors födelesedagspresenter vara. December -08.



Badhotell, Danmark. Hösten -08.



Jag och mormor. Min 18årsdag (antagligen typ dagen efter/innan), december -06. Kolla tårtan - en rosa bil på! <3

Hiss&diss

Hiss & diss med att vara på besök hos familjen!

HISS
• Maten! Hembakat bröd, välfyllt kylskåp, tårta efter maten - två dagar i rad. Frukt. Fikapauser. Najs!
• Tillgång till bil! Aldrig trodde jag väl att de va så himla kul att få köra bil igen.
• Uppassning! Middagen lagas till mig, jag blir nedropad till fika, kläder finns rena i garderoben och min säng är bäddad. Precis som när man bodde hemma. Underbart!
• Att få vara med familjen såklart, igår var de myskväll med bröderna och ikväll ska jag och mamma hitta på något. Hela dagen har spenderats med syster och pappa. Åh, det är mysigt att vara hemma.

DISS

• Handen på hjärtat, det är lite långtråkigt. Alla har sitt för sig, jobb, skolavslutningar eller kompisar. Jag är liksom väldigt ledig här. Väldigt ledig.
• Att jag är ännu en person med körkort i den här familjen gör att jag ska köra mina mindre syskon överallt. Igår hämtade jag Syster på hennes klassfest, idag ska jag köra minsta bror, Mathias, till fotbollsmatchen, sedan hämta Simon på jobbet, köra syster till dagens skolavslutnings-fest, sedan hämta Mathias vid matchens slut och sedan hämta syster när hon inte pallar festen mer. Inte ok!
• Vädret. Ok, inte direkt familjens fel, men ändå. Det är fint väder, solen skiner och himlen är nästan klarblå och sen blåser det trettiofemtusenmiljoner sekundmeter också! Kuling för tusan!! Typ. Det blåser iallafall. Mycket.

Lillasyster

Tjoo!
Jag va ju på systers skolavslutning imorse, de hade en delad avslutning som höll på i 1,5 timma igår och sedan i två timmar idag och bägge delarna var i princip som en konsert. Alltså, alla nior (i princip?) hade band (gruppuppgift inom ämnet musik) och deras redovisning var att spela på skolavslutningen så idag och igår har jag suttit och lyssnat och lyssnat och lyssnat. Det var segt tillochfrån, vissa var superduktiga - däribland min syster som var uppe tre gånger, en gång för att sjunga en egenskriven låt själv och två gånger för att spela piano när någon annan sjöng - men vissa visste nog inte riktigt vad de gjorde där. Men de va kul att se ändå! :) Syster imponerade på mig jättemycket, bara att våga stå där ensam på scen inför säkert hundrafemtio-tvåhundra personer och sjunger en engelsk låt som hon skrivit text och musik till ensam är jättehäftigt. Hennes pianospel är också helt underbart, en tjej sjöng "Snälla bli min" av Veronica Maggio medan Syster spelade och jag fick verkligen kämpa för att hålla tårarna borta!

Vi var hemma ungefär vid tolvtiden och då lagade vi mat, sedan blev det matkoma och jag somnade till lite i två timmar och vaknade nu. Haha! Ska nog gå och socialisera mig lite med familjen nu igen!! Vi hörs senare! Puss!

Godmorgon!! Jag sitter på skolavslutning. ...

img_5223 (MMS)

Godmorgon!! Jag sitter på skolavslutning. Min syster står på scen just nu och sjunger Den blomstertid nu kommer med skolkören. Världens sämsta bild, men jag sitter ganska dåligt till så då har jag inte så mycket val... ;)


Brunbränd och vacker

Jag och småbröderna kollar på The Mask.

Simon:
Alltså, Cameron Diaz är ju inte ens snygg där!!
Jag: Fast de är hon ju!! Hon är ju asfräsch där, speciellt när hon är så ung.
Mathias: Meeeeeh!! EH NEEEEIIJ! Hon är inte snygg där, hon är ju inte ens brun!!


Hahaha, älska att min lillebror har samma "brunhetskrav" som jag. ;)

Hurra! Familjen har en ny bäbiskatt!

img_7497 (MMS)

Hurra! Familjen har en ny bäbiskatt!


Nu sitter jag på tåget på väg hem till mam...

img_0904 (MMS)

Nu sitter jag på tåget på väg hem till mamma och pappa. Ikväll blir det lillasysters skolavslutning för hon slutar nian, lilla tösen som blivit så stor! <3 Haha, jag ser helt livrädd ut på bilden ju, men när man sitter på ett tåg så vill jag gärna inte posa för länge.. Folk kollar så konstigt på en när man sitter och smajlar framför en mobil. ;)


Att lyssna eller kyssas?

Jag ligger kvar i sängen fortfarande, lyssnar på musik och kollar igenom mailen, bloggar och lite sånt. Gårkvällens dummaste måste väl vara att, trots att jag gick hem strax innan halv elva igår och inte alls var speciellt berusad utan bara uttråkad, satte på Spotify och min älskade favoritlista som Svante satt ihop och som jag verkligen sparar på och lyssnar jättesällan på bara för att mina "fem-gånger-per-låt" inte ska ta slut. Och så somnade jag efter typ två låtar och nu på morgonen är ALLA LÅTARNA "SLUT". Det kommer alltså dröja till den första juli innan jag får lyssna igen. Skaffa premium kanske? Mmm, de lutar åt det.
'
Btw, stördaste.. Nu när jag skrev att jag inte får lyssna förrän första juli - så skriver jag fel på lyssna och kyssas. Meningen blev alltså "det kommer dröja till den första juli innan jag får kyssas igen"... Är det mitt undermedvetna som försöker säga till mig att jag behöver kyssas mer? Eller mindre kanske? Eller råkade jag spå mig själv av misstag och spådomen lyder att jag inte får kyssas förrän dess.. ÅÅÅÅH! Hoppas inte! Haha.

God morgon!! Jag stack iväg på personalfes...

img_7868 (MMS)

God morgon!! Jag stack iväg på personalfesten igår och missade helt att blogga innan, de va lite synd för jag lyckades perfekt med både smink och hår! Matchade väldigt lite smink, med silverringar, rosa naglar och skor och våfflat hår och vit klänning. Jag kände mig ursöt. På bilden har jag sovit nio timmar (jag somnade elva igår - personalfesten slutar tolv, gissa vem som hade en rätt trist personalfest och gick hem tidigare) och mascaran har runnit en del. Men de är iallafall morgonens facelook. Varsegoda! ;)


En film från när jag räddar en fågel häromdagen


Jag blev lite inspirerad av de tidigare in...

img_6403 (MMS)

Jag blev lite inspirerad av de tidigare inlägget och gick igenom mina Facebookbilder, de här är nog den tidigast tagna bilden som ligger ute på mig, förutom nån bild från när jag är liten. På bilden här är jag typ sjutton eller arton, jag tycker jag ser typ likadan ut nu som då. Vad tycker ni?


Facebook

Jag läste på Bloggkommentatorernas blogg om Facebookuppdateringar och vilka typer av personer de finns bland vännerna på FB, jag skrattade lite, de var så himla sant. Tänk Den lyckliga som efter typ varje dag skriver "ååååh vilken härlig kväll, jag är så lycklig att jag har så härliga vänner! Tack alla inblandade för igår! <3". Eller Gnällapiken, "halsont igen, kul liv, imorgon kommer väl febern också...." Haha! Visst är de lite så? Det finns olika typer? Tänk Uppmärksamhetssökaren med uppdateringarna "idag blir en spännande dag..." eller "om två timmar händer det....". Men tänk på The dramaqueen - "hur kan du göra så mot mig?!", "jag blev varnad för de här och nu händer det!" eller "jag hatar dig..!". Så skriver man Oj, vad har hänt? och så får man svaret att hon (ja, det är en hon, ingen han skriver så, The dramaqueen är en sjukt brudig brud) inte vill ta det på Facebook. Hahaha. Det värsta tycker jag dock är Bloggarna, de som skriver en mindre novell, tio elva meningar liksom. Skaffa en blogg!! PIK till många av mina kompisar... ;)

Jag hittar inte mig själv i nån direkt kategori faktiskt. Mina senaste uppdateringar lyder "Nån som vill köpa/hyra min fina lägenhet? Blablablablabla", "Får samtal från Hammar Nordic som vill ge mig lägenhet från mitten på augusti", "skulle ha tjejkväll med Julia som bjuder upp grannkillarna och så var det ingen tjejkväll längre...", "Tystnaden som uppstår när Mjöby utbrister att han älskar Peter..."
Vad är jag för kategori då? En vanlig tråkig bara? Måste jag skapa en ny kategori som typ är "Vanlig tråkig statusuppdatering. Gud, vad tråkigt.

Måndag

Godmorgon snyggisaaar!
Jag vaknade typ för en halvtimma sedan, har sovit på Pärres soffa inatt. Vi skulle ju ha värsta myskvällen men vid elva var vi däckade bägge två. Jag känner mig iallafall helt utvilad och är redo för en veckas semester/sommarlov! Weeeiii! Vet inte riktigt vad veckan ska bjuda på, förutom personalfest ikväll och imorgon hem till familjen, på torsdag ska jag dessutom fika med Pernilla innan jag åker tillbaka hem till Uddevalla. :) Sen antar jag att det blir Trollhättan för resten av helgen. Jag skulle vilja åka till Liseberg också, men orkar inte riktigt dra ihop ett gäng.. Hehe.
Nu ska jag förflytta mig från soffan till sängen, tänkte jag. Pärre är på jobbet så då kan jag lika gärna krypa ner där nån timma innan jag promenerar hem. Btw, skadeglädje till MAX imorse när hans alarm ringde klockan halv fem eller nått. Jag låg och fnissade för mig själv i halvsömnen och log åt att jag är ledig i en hel vecka!!! Scooooore!

Myskväll hos Pärre efter jobbet, trött som...

img_6333 (MMS)

Myskväll hos Pärre efter jobbet, trött som bara den.. Haha. Nu ska vi ha myskväll och titta på femton Wallanderfilmer. Älska att Pärre också tycker om svenska kriminalare, jag älskar dem! :)


Omg, här går jag lös med fulbilder på morg...

img_5418 (MMS)

Omg, här går jag lös med fulbilder på morgonen.. ;) Jag tänkte så här, nästa gång vi har en fuldag - håret är illa, femtioåtta finnar har ploppat upp i ansiktet, magen är svullen och man känner sig allmänt missnöjd - då går vi in och tittar på den här fulbilden. Seriöst, ingen kan känna sig ful i jämförelse...! Hahaha! Nu sticker jag till jobbet, puss!


Jag och min älskade favoritkille har just ...

img_5212 (MMS)

Jag och min älskade favoritkille har just krupit ner i sängen. Han heter Bod och har varit mitt livs kärlek sedan jag var ett eller två år och jag fick honom av min farbror. Vi älskar varandra väldigt mycket, jag och nallen min, jag brukar sova på hans arm och han finns alltid där för mig. Jaa, inlägget skulle kanske inte handla om de... Iallafall, jag har jobbat hela dagen, vart "vaken" sen halv åtta (jag sov på bussen från Trollhättan till Torp). Shiiiiet, trött jag var eller! Somnade sent inatt efter en supertrevlig kväll på Bishops och Butlers. Vad arg jag var när klockan ringde imorse!! Haha! Jaja, den här dagen är över för min del, jag ska bara ligga i sängen resten av kvällen, har ställt alarm på nio för då börjar nån film som jag ville se. Haha. Värd lördagkväll. Men imorgon är de jobb igen och det finns inte på kartan att jag mår som jag gjorde idag då också! Hihi. Såå, godnatt me er! Puss


Jag sitter på bussen och fnissar för mig s...

img_4455 (MMS)

Jag sitter på bussen och fnissar för mig själv. Folk kastar lite blickar på mig då och då och himlar med ögonen, jag fnissar nog lite väl högt ibland. Anledningen till att jag fnissar? Jag jobbar på att inte tråka ut mig själv.. Topp tre bästa tipsen på att ha kul när man sitter på bussen: 1. Läsa min blogg (kategorin "såå bloggmaterial" är awesome och jag skrattar hela tiden, haha) 2. Smsa med någon kul person. 3. Slicka dig själv i gommen, seriöst testa! De är askul!! Alla är typ kittliga där, jag skrattar typ högt när jag gör de! Hahaha!


Pappas lilla flicka

Mina föräldrar ringde och väckte mig för ett par timmar sedan, de var i Uddevalla och jag och mamma gick och fikade medan pappa var hos doktorn.
Jag kom att tänka på en gammal sång som jag alltid sjöng när jag var liten. Jag var alltid pappas flicka och när pappa åkte iväg, vilket han gjorde ganska ofta, så stod jag i fönstret och kollade efter honom, grät lite (ja, det är sant, jag var dramaqueen redan då) och sjöng den här sången:
'

Pojkar, pojkar, pojkar. <3

Ni har inte ens vart borta länge, men tusan vad jag saknar er redan. Det kommer bli en låååång sommar utan er. :(
'

Dummast

Ååh. På jobbet idag stod jag i "ettan", första luckan i McDrive där man betalar för sin mat, ni vet.. Ni kan de där va? Ni fattar iallafall. Jag stod där och det är världens mest upprepande arbete, typ alla betalar med kort och när bilen kommer fram säger man "hej, 68 kronor tack. Sätt in kortet där". Kul. Not.
'
Iallafall, när det här hände har jag stått och sagt samma sak i typ tre timmar, jag är sjukt kissnödig och allmänt trött i huvudet:
Bilen åker fram till luckan.
Jag: Hej,  det blir 36 kronor, tack. Sätt in kortet där...
Bilen betalar och åker vidare. Nästa bil kommer.
Jag: Hej, 85 kronor, tack. Sätt in de där. *pekar på kortet*
Bilen betalar och åker vidare. Nästa bil kommer.
Jag: Hej. 82 kronor blir det, tack. Sätt in de där.
Bilen betalar och åker vidare. Nästa bil kommer.
Jag: Hej. 93 kronor, sätt på mig här....... ELLER ALLTSÅ, SÄTT INTE PÅ MIG! SÄTT PÅ KORTET. NEEJ! SÄTT IN KORTET I KORTHÅLLAREN MENAR JAG! FÖRLÅT, FÖRLÅT, FÖRLÅT!
'
'
I efterhand kan man ju tycka att det hade varit smidigare att låtsas som om ingenting hade hänt och att jag inte alls sa "sätt på mig", till en gäst, men nej, jag ska börja förklara mig och grejer. Åh, så trött jag blir på mig själv.
Och för att ni inte ska undra ihjäl er; gästen i bilen satte aldrig på mig utan åkte lite lätt flinande vidare bara...

I studenttider

Tjaaa!
Hela Uddevalla kryllar av studenter idag, tutor, lasbilsflak, flaggor och grejer överallt. På ett sätt saknar jag att ta studenten och sådär, men de känns ändå så stört länge sedan. Jag är glad att det är över.
Dessutom får man skratta hur mycket som helst åt studenterna - fyyyy vilket tråkigt väder dom fick på sin stora daag! Illa, illa. Hahaha.
Här är en bild på min klass när vi tog studenten, förresten. :) Jag står längst fram och har nog den längsta kjolen jag någonsin har haft på mig i hela mitt liv. Min mamma fick välja klänning, minns jag, för jag var upptagen och hann aldrig köpa nån klänning. Så fort jag kom hem till kalaset minns jag att jag bytte klänning till en kort klänning med djup uringning, hahah. Stackars mamma! ;)
Andra bilder från min student finns hemma på familjens dator och inte här, lite trist, men jag ska se när jag åker hem om jag inte kan ladda upp lite gamla bilder då. :)

Slutade jobbet vid tre och åkte direkt hem...

img_6602 (MMS)

Slutade jobbet vid tre och åkte direkt hem till Pärre och lagade hamburgare - lite av min specialité efter sex år på donkisch Haha!


Älska

Det nya Spotify suger, att bara få lyssna på samma låt fem (?) gånger på en månad är ju helt otroligt kasst. Hade jag haft en tillräckligt bra dator, eller för den delen ett tillräckligt snabbt internet, så hade jag laddat ner musik men de funkar inte heller direkt bra.
Så nu är det Youtube som gäller, de funkar ju, men inte bra. Men iallafall. Jag lyssnar sönder Veronica Maggios låtar, upptäcker hennes senaste album, älskar det. Jag har aldrig lyssnat på henne och sen kom ju den där vidriga "jag kommer" och så blev jag lite nyfiken och så nu är jag fast. Underbara, fantastiska texter. Så mycket tanke bakom, precis som den låttexten jag la upp igårkväll. Underbart fin.
'
Lyssna på de här och känn hjärtat stanna och tårarna börja rinna.
'
'




snälla

Inte för att du läser - men den här låten av Veronica Maggio var så otroligt pricksäker att jag var tvungen att lägga upp den. Jag tycker den är fantastisk.
Snälla bli min
Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut 
är det nu, nu som det tar slut 
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå 
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig 

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va 

Du tar bort min hand ifrån din arm 
och flyttar bort 
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem 
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va


Topp tio

Jag tänkte köra en sån där topp-tio-lista nu igen, men med mina favoritlåtar som jag lyssnar mest på för tillfället.
Det finns ingen ordning på dem, alla tio är lika sönderlyssnade och lika älskade.
Gubben i lådan - Daniel Adams Ray
Collide - Howie Day
Lät du henne komma närmre - Melissa Horn
Satan i gatan - Veronica Maggio
I´ll die for you - Lil Wayne
Det är så jag säger det - Håkan Hellström
Elden - Lars Winnerbäck
Inga kläder - Veronica Maggio
Gravitation - Kent
På egna ben - Carola

Så, spännande va. Superintressant. ;) Såå inne på svensk musik just nu, älskar´t, så mycket mer känsla i låtarna. Åh, åh, åhhh!! Imorgon blir det jobb mellan sex.noll.noll och femton.noll.noll. Sedan ska jag till Trollhättan och fika med Kajsa tror jag, sen stannar jag där över natten och på fredagen blir det ännu mera fikor innan jag ska ta mig hem för att jobba tidigt på lördagmorgon och resten av helgen.. Nu måste jag iallafall försöka sova, att gå upp klockan fem imorgon känns inte lockande.. Inte alls...

Gotta catch 'em all

I telefon med Svante:

Svante: Du gillar ju hiphop?
Jag: Jaa..?
Svante: De står här om någon hiphopare som bränt 31 miljoner på knark..
Jag: De hade jag också gjort om jag hade 31 miljoner och var knarkare!
Svante: Det hade inte jag, jag hade......
Jag: Vadå?
Svante: Du kommer bara bli sur..
Jag: Nej!
Svante: Okej. Jag hade köpt alla Pokémon-kort i hela världen. Fatta, jag hade vunnit varenda match isåfall... Eller köpa varenda Pokémon på riktigt. Och göra mig till tränaren.........
Jag: Äuhm... Okej....

Sool

Jag har legat på stranden hela dagen tillsammans med Sara, Pärre och Saras vän. Solen sken nästan hela tiden, men nu när jag precis kom hem så ööööser regnet ner! I övrigt har vi grillat korv och legat och pressat, försökte mig på att mobilblogga men de verkar inte ha gått så bra. Pratade med teknikerna på blogg.se och dom skyller på någon underleverantör som strular och dom vet inte när de kommer funka igen. Jag har ju ändrat min abonnemangsform och betalar extra för att kunna skicka fria mms, så nu när inte mobilbloggen funkar blir jag lite extra bitter, förlåt att ni får höra det hela tiden...
Nu ska jag ta en snabb powernap och sedan städa lägenheten. Imorgonbitti blir de jobb hela morgonen och fram till tre. Jag ska upp fem, hehe, otaggad chey - eh jaa... ;)

Btw, någon mer än jag som blev rik iochmed skatten idag?! Elvatusen in på kontot - kaaaching!


UPDATE: Nu funkar mobilbloggandet igen - scooooore!!

Jag har legat på stranden halva dagen, väd...

img_2789 (MMS)

Jag har legat på stranden halva dagen, vädret har ju varit underbart varmt, synd bara att solen inte skiner  hela tiden. :( Solen tar ju ändå, helt skadat vad mycket brunare man blir vid havet än vid en tråkig sjö!! Älska havet! <3


I <3 Trollis

Jag blev väckt av ett samtal från Hammar Nordic idag, de är dom som hyr ut lägenheterna där jag vill bo... SHIT! De här går så stört fort just nu, jag fick lite olika lägenheter att välja bland, ville jag ha en hörnlägenhet eller inte? Vilken våning? Vilket av husen? Mot stan eller inte? Jag visste inte vad jag skulle säga... Men ringer jag tillbaka den här veckan så har jag en lägenhet i Trollhättan i början på augusti. Herregud. Så, vem vill ha min egen underbara lägenhet? Någon? Puss puss puss

....

Jag och systeryster tog kort på varandra häromdagen, jag antar att jag inte vågar lägga upp någpn bild här på lillasyster, då hade hon väl flippat. Men här är de två bilder som blev bäst på mig iallafall.
Jag gillar dem faktiskt jättemycket, bägge två. Känns lite coolt att säga, de är så sällan man själv vågar säga att man ser bra ut eller är nöjd med dig själv, men här känner jag mig iallafall jättegullig. :)

Min lägenhet

Så, nu har dagens produktivitet börjat. Jag har fått jättemycket gjort, bla ring till CSN och kollat hur det funkar vid lägenhetsförsäljning, jag har gjort intresseanmälan på lägenheter i Trollhättan, jag har kollat vad som gäller vid uthyrning i andra hand... Nu får vi se vad som händer.
Det jobbigaste hade varit om jag måste sälja, då blir det så mycket jobb. Att få hyra ut i andra hand hade vart de bästa, fast jag tror inte min hyresförening vill det... Även om jag verkligen vill bli av med lägenheten så känns de kanske dumt. Eller jag vet inte, vet ni någon som vill köpa lägenhet så är ni mer än välkomna att höra av er! :) Det hade varit skönt att sälja till någon som man vet vem det är lite.. Skulle någon vara intresserad av att hyra lägenheten får ni också höra av er, det hade vart awesome. :)

Julia

Jag ligger kvar i sängen fortfarande, skitdumt, men jag orkar inte gå upp än. Julia är snart påväg, så snart måste jag väl gå upp men jag drar ut lite på det.. ;) Iochmed att båda två är panka blir de ingen shopping för oss idag, ingen fika heller, hehe. Men lite vin ikväll säger man ju inte ner till..! SHIT, vad jag ser fram emot den här kvällen, psykbryt på högstanivå, men de spelar ingen roll för vi har varandra.. <3 Hihi. Nu ska jag hoppa in i duschen, haha, jag vet att jag sa de förut också, men som sagt, idag drar jag ut lite på sakerna...! PUSS!

Tisdag

God morgon alla. Jag har nästan precis vaknat, känns skönt att få sova ut och idag ska bli en perfekt dag, tänkte jag. Lite tråkigt med vädret bara, men de spelar väl inte så himla stor roll kanske, jag och Julia ska ha astrevligt ändå. :) Nu ska jag hoppa in i duschen, jag har svettats som en gris inatt när de har varit så himla varmt inne, jag sov dessutom med bara lakan med de va kokhett ändå!! Sommar! :D
Puss

Förlåt

Förlåt lilla bloggen, nu får du stå ut med all skit igen. Imorgon kommer min fina underbara Julia hit, vi ska gå på stan, fika och dricka vin på kvällen. Underbart. Min fina, fina, fina Julia.
Allting känns bättre när man inte är ensam, att vara själv är verkligen något jag borde träna på att vara, men det är ju så grymt jobbigt. Jag har ingen diciplin, jag kan inte hejda mig. Jag skriker rakt ut.
Jag fattar allvarligt talat inte vad som hänt. Ena stunden är jag på jättebra humör och nästa kan vara de värsta minuterna i hela mitt liv, känns det som.
Nu ska jag iallafall sova. Försöka. Puss fina människor.

Jag älskar dig

Jag har gått in i psyk-mode nu igen. Jag stirrar in i väggen, springer till toaletten och kräks, slänger glas i golvet, gråter så tårarna sprutar och kläderna blir blöta och sitter på balkongen och röker fjorton cigg på raken. Det är tröttsamt. Jag lugnar ner mig, det gör jag snart. Men inte än. Ikväll tillåter jag mig själv att känna efter, det har jag inte gjort på länge. Alla tankar. Så mycket som kunde blivit så fint, men som jag förstört på ett eller annat sätt.
Jag hatar det.
Kan inte förstå hur jag tänker. Hur tänker jag? Varför tänker jag inte? Är det möjligt att inte tänka alls?
Jag lyssnar på Håkan Hellström på högsta volym, du lyssnar på det. Jag vill inte utan dig. Jag skulle göra vad som helst för att göra allt bra.
Du är det finaste vet
när allt annat här är falsk och fel
Och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

Jag hör inte hans röst när han sjunger, min gråt låter för högt.

<3

När ångesten blir för mycket. Minnen.

Tröttsamt

Jag försökte mig på att mobilblogga nu igen, men inte heller idag verkar de funka. :( Vad gör man då? Störande som attan. Seriöst dax för bloggbyte kanske?

Nu ska vi se om det funkar med Mobilblogg ...

img_0929 (MMS)

Nu ska vi se om det funkar med Mobilblogg igen, jag har inte provat på ett par dagar.. Jag har legat och kollat på nationalfirandet på Skansen, hoppades på att det skulle vara några roliga artister med, men de va inte mycket att skryta med. Kul att se kungafamiljen iallafall, men SHIT va uttråkade Madde och Carl Philip verkar.. ;) Haha, stackare som tvingas gå dit.. ;) Nu ska jag slänga ihop lite mat, tror det ska bli något klurigt, jag har tacobröd hemma.. Hmm.. ;) Ser ni vad härliga mina naglar är förresten, älskar att matcha till rosa naglar. Sommarfräscht. :D


17:10

Herregud vad jag velar, när jag kom hem var jag så trött att jag knappt orkade stå upp, men stack ändå ut en sväng med Pärre och åt lunch ihop. Vi tänkte sätta oss på stranden, men precis när vi handlat all mat så började det ÖSregna!!
Nu är jag iallafall hemma igen, har vart och handlat lite mat, jag har ju ändå planerat att vara hemma ett par dagar nu. Jag ska jobba lite i veckan och nästa vecka funderar jag på att åka hem till familjen och vara där över lillasysters skolavslutning och lite sånt. Sen nästa helg ska jag komma hem igen och veckan därpå börjar jobbet "på riktigt". Har insett att jag inte kommer tjäna sådär supermycket i sommar direkt, men jag skiter lite i de. Jag vill faktiskt bara leva och ha ett riktigt gott sommarlov istället. :)
Nu blir de powernap nån timma innan min myskväll börjar. Natti, natti.

Puss

Nu sitter jag på bussen hem efter massvis med dagar i Trollhättan, ångest för att komma hem till min skitiga lägenhet, ångest att vara utan alla myskvällar. Jag vill egentligen åka tillbaka direkt, men jag måste vara hemma lite, tänka och vara ensam. Ikväll ska jag ha en myskväll med mig själv, hemmaspa och sova tidigt. Blir säkert lite godis också.. ;) (Och säkert massa bloggande.. Hihi) Puss!

Söndag

Nää, de funkar visst inte så bra med bloggandet den här helgen. Jag är såå himla upptagen. ;) Imorgon kommer jag hem igen, jag har varit i Trollhättan sen i torsdags så det ska bli awesome att komma hem.
I övrigt, jag är trött som bara den, Mjölby står och lagar middag just nu, jag borde städa hans lägenhet men orken är inte direkt på topp just nu. För lite sömn, för mycket tankar och så lite ångest och måsten på det. Äsch, nu ska jag käka. Puss

Jag lever

Guuuuuud vad störande! Fatta att jag gått tre dagar utan att blogga! Ni måste ju vara helt förstörda och undra var jag håller hus eller om jag ens lever. Det gör jag. Och jag har bloggat, mobilbloggat som tusan, men de funkar ju tydligen inte. Kul.
Iallafall, i onsdags var jag med lillasyster. I torsdags hälsade jag på Mammi på lägergården i sundsvik och åkte sedan till Trollhättan och partade med massa goingar. Gårdagen spenderades på en gräsplätt utanför Mjölby med pizza och andra goingar, sedan gick vi till kåren för att fixa lite inför kvällens tentafest och sedan hade jag och Mjölby myskväll med middag och lite cider. Nu har jag precis kommit ur duschen och ska snart gå över till Mjölby igen. Solning står på schemat. :D
Om det funkar att mobilbloggat gör jag nog det, annars får ni överleva tills imorgon. Puss

Jag sitter och steker på lägergården, mys....

img_6325 (MMS)

Jag sitter och steker på lägergården, mys. Älska att vädret bara slog om och nu bränner de verkligen... Ikväll blir de Trollhättan, jag är astaggad. Men nu ska jag bara fortsätta umgås med min fina syster. :) Puss


Onsdag

Jag blir lite irriterad nu igen på blogg.se. För det första har jag bloggat flera mms-inlägg idag som inte har kommit fram. För det andra så funkar inte besöksstatistiken. Säkert kommer de här inlägget inte heller komma upp.

Jag har iallafall spenderat hela kvällen med min syster, vi har bakat mycket misslyckade kakor (som smakade awesome, men som var de fulaste ever) och myst framför tvn med varsin brutal kopp te. Vi har shoppat, både nere i stan här i Uddevalla och på Överby. Lillasyster hittade en perfekt klänning för sin skolavslutning om ett par veckor. Själv slutade jag ju idag och inte gick jag omkring i klänning. Jag saknar de där med att klä upp sig snormycket sista dagen i skolan. Bara sitta och lyssna på fröken som önskar en glad sommar och alla klasskamrater ger varandra rosor. Det funkar inte riktigt så nu. Direkt när skolan var slut idag gick jag, jag sa hejdå till Mackan, gav honom tillochmed en kram, men sedan ropade jag bara hejdå till resten. Ingen ropade tillbaka, men de spelar inte så stor roll. Jag har ju faktiskt inga kompisar i klassen och det är väl bara att acceptera.
Nu ligger vi iallafall och kollar på Love Actually. Syster förstår inte riktigt poängen med filmen, jag försöker förklara att den är fullständigt underbar, men jag tror inte hon vill tycka det ens... Skit samma, jag kommer somna rätt snart. Imorgon ska jag och syster ut och springa på morgonen.. Hihi. Säkert. ;) puss!


Btw, saker som jag fick gjort på todo-listan: shoppa med syster, baka med syster. Jag försökte ringa gymmet och säga upp det, men ingen svarade. Jag ringde ungdomsmottagningen, men datumen var så långt borta och jag kunde inte schemat i huvudet så jag ska ringa tillbaka på tisdag. Jag har inte städat, jag har inte betalat räkningar, jag har inte fixat lägenhetsgrejerna och jag har inte gjort något annat som stod på den där himla listan. Jag suger. Vi tar det imorgon istället... Eller NEJ, imorgon är det ju röd dag, allt är stängt för långhelg... Vi tar det på tisdag istället... Scooooore!!!!

Det här kunde ha blivit chokladmacarones, ...

img_9298 (MMS)

Det här kunde ha blivit chokladmacarones, men så blev de inte. Vi gjorde kladdkaka av den istället... Nu ser vi på alla älskar Alice och har skitmysigt, jag och lillasyster. <3


Jag och lillasyster bakade "macarones". Ja...

img_6750 (MMS)

Jag och lillasyster bakade "macarones". Jag är lika dålig på att baka dem som jag är på att baka allt annat. ;) Den här gången beror det dock på att jag köpte hackade nötter istället för malda.. Dom är iallafall MINST lika goda som riktiga macarones, vill jag bara påpeka. :D


Lös de bara...

Dagens ToDo-lista!

• Säga upp mitt gymkort.
• Köpa en skolavslutningsklänning till lillasyster.
• Ringa ungdomsmottagningen.
• Kolla upp lite saker angående lägenheten.....
• Baka macarones tillsammans med lillasyster.
• Betala räkningar.
• Kolla om jag kan ha bil imorgon eller inte.
• Städa.
• Fixa så jag kommer åt mitt sommarschema igen på internet.
• Tvätta håret. (Hihi, kommer aldrig hända..)



Jag gissar på att dessa saker blir gjorda - betala räkningar, shoppa och baka med syster och förhoppningsvis lägenhetstjafset, om jag lyckas göra de andra blir jag sjukt stolt över mig själv... ;)

Onsdag

God morgon!! Just nu sitter jag på seminarie, så de här är alltså ett tidsinställt inlägg. Jag blir alltid lite orolig när jag skriver tidsinställda inlägg, tänk om jag skulle dö under tiden och de här publiceras efter min död. Hemskt det skulle vara... Och värst av allt skulle vara om jag skrev något trasigt och tråkigt, nää, såna här inlägg får minsann vara positiva.
Jag hoppas ni alla sovit gott inatt och att ni drömt sköna drömmar, kanske tar ni sovmorgon just nu.? Det hade jag också velat ha...
Iallafall, jag var vaken halva natten inatt och oroade mig för min lägenhet, jag vill flytta. Nu! Jag trivs inte längre!! Jag måste ju varit dum i huvudet som köpte en lägenhet vid tjugo års ålder. Vem tror att man ska bo kvar på samma ställe hela livet då? Okej, de kanske jag inte trodde, men ändå. Något måste jag ju ha trott...?! Nu vill jag iallafall bort, dom har lediga lägenheter på Lasarettsvägen. Jag vill dit. Jag vill bo där med alla andra goingar, inte behöva störa Mjölby varje gång jag ska hitta på något i Trollhättan. Inte behöva bli "utslängd" för att han vill vara själv och sedan få sätta mig på bussen hem. Eller att alltid vara tvungen att umgås med någon, aldrig få vara själv, utan att behöva vara i fel stad. De spontana blir liksom lite mindre spontant när jag måste sätta mig på bussen... Sen så är ju min lägenhet så himla dyr också. Eller, den är ju asbillig egentligen, finaste lägenheten i stan, perfekt läge på alla sätt, fint renoverad och jag älskar den - men den är för dyr för en student. Den är för dyr för mig... Om jag hade kunnat flytta den till Trollhättan hade jag gjort det, bara trollat dit den liksom. Men det funkar inte. Åååh, jag vet inte vad jag ska göra. Är det värt att flytta för ett eller två år? Är det värt att pendla tillbaka till Uddevalla i ett halvår för att skolan går här fram till i december? Jag vill flytta nu, nu, nu! Men jag vill ju samtidigt tjäna pengar på lägenheten. För CSN försvinner vid en lägenhetsförsäljning väl? Ska jag hyra ut den bara? Eller sälja? Jag får panik. Jag vill bara inte bo kvar här!!

Hehe, nu blev de här värsta deppinlägget iallafall.. Hoppas att jag överlevde natten och att inga skurkar kom och tog mig, hihi. Vi hörs senare, när jag är klar med mitt seminarie och har SOMMARLOV!!! Puuuuss!

Dagens outfit. ;) Nu går jag till detta år...

img_5350 (MMS)

Dagens outfit. ;) Nu går jag till detta årets sista skoldag och sedan är det sommarloooooov!


Du

När man saknar någon så mycket att det värker i kroppen, är det svårt att inte spendera ensamma nätter med att gråta. När man raderat ut så mycket planer, drömmar och förhoppningar är det svårt att inte tycka väldigt illa om sig själv. När man har så ont i hjärtat att man inte vet hur man ska kunna gå vidare, är det bara att hålla huvudet högt, le och hoppas på att ingen märker något.

RSS 2.0