Bästa

Förresten, jag har missat skriva det här, fast det var i måndags! Då fattar ni hur stressad jag varit! ;) Men de är en av mina bästa konversationer någonsin. Med älskade Kajsa.

Jag: När var det tornen kraschde?
Kajsa: Tornet?
Jag: Black Tower!
Kajsa: Hahaha! Så heter det ju inte, Big Ben heter det!

Äntligen

Sådär, dagen är äntligen slut!
Jag har bäddat ner mig i Mjölbys soffa och ska snart sova faktiskt. Det känns skitgött. Spexträningen gick bra, mycket bra tillochmed, jag är impad av tjejerna som är med. Och så är de snälla också, de känns skönt. Nu ska jag somna snart iallafall, imorgon ska jag ta sovmorgon, plugga lite och sedan gå till Kåren för att jobba på torsdagspuben. Kom dit vet jag! Kram!

Jag sitter nu, efter att ha powernapat all...

img_6664 (MMS)

Jag sitter nu, efter att ha powernapat alldeles för länge, osminkad på bussen på väg till Trollhättan. Jag är så himla trött och halva dagen är kvar. Jag piggnar till så fort vi sätter igång med spexandet...men just nu...nu kan jag inte tänka på något annat än min goa säng.


Onsdag

Klockan nio imorse mötte jag upp mig grupp för att sätta igång med kursens grupparbete, det tog ett par timmar och nu är jag hemma igen. Helt sinnes trött, så jag ska sova en timma innan jag ger mig av till Trollhättan för spexträning och planering. Efter det ska jag möta upp Mjölby. Det ska bli en tidig kväll, det har jag lovat mig själv! Nu, powernap! Vi hörs senare! :)

Stress

Jag har seriöst stressat sönder mig idag, eller mest på eftermiddagen... Jag har ju klagat länge på att jag har för mycket tid till att inte göra något alls på och det finns nästan någon dag i veckan då jag bara ligger hemma och inte gör något alls, men idag - shit! Jag vaknade vid tio av att Kajsa redan var vaken och stod och pysslade i mitt kök (vi hade en sjukt bra kväll igår, så himla kul att ses). Sedan åt vi frukost och såg på Bridget Jones dagbok, haha, och nej. Jag kommer strax till det stressiga. Jag är INTE där än! Typ två minuter efter Kajsa åkte vid ett så ringde Björn och undrade vart jag var, jag hade visst missat mitt möte med Phestverket som JAG tyckte var en bra ide att boka in igårkväll... Så snabbt som attan in i duschen och sedan direkt ner till bussen och åka till Trollhättan. Väl där sprang (!!) jag till Kåren och var bara lite sen till mötet. Hehe. Möte en timma, sedan hem till Emelie på kaffe, sedan direkt till spexträning inför herrmiddagen. Efter tre timmars träning mötte jag upp Svante och åkte hem till Björn för en snabbsnabb runda på hans Wii. När jag kom hem för ett par timmar sedan var jag brutalt hungrig som en varg, jag hade ju inte ens hunnit äta något idag förutom en macka till frukost! Jag tryckte i mig några skedar med kall tacoköttfärs och sedan var jag skitmätt! Hurra!
Så, nu är det äntligen dags för sängen igen! Det är sällan jag saknat den så mycket som jag gjort ikväll! Men en kul dag har jag haft och imorgon blir det också massa att göra; grupparbete klockan nio, lite fix med rapporter och spexträning igen i Trollhättan på eftermiddagen. Jag älskar att ha planerade dagar! Wohoo! Godnatt! Puss!

Idag hämtade jag ut mitt paket från JFR.se...

img_2555 (MMS)

Idag hämtade jag ut mitt paket från JFR.se. Snygga earcuffen! Kanske är den lite för lång, så jag kanske får kapa nån centimeter, men fortfarande - den är grymt snygg!


<3


Nu ska jag vara sådär supergulligulligull, som jag faktiskt inte brukar vara annars, men som du fått mig att bli. Du är min bästa vän och dessutom en helt underbar pojkvän. Den här bilden är så himla skön, tycker jag. Ganska ful, men det är iallafall vi, och det är nog mest därför jag gillar den. Vi ser så glada (fulla) ut. Så här lycklig är jag jämt när jag umgås med dig. Jag älskar dig!!
Nu ska jag återgå till mitt mycket manliga jag och sluta vara supergay.

Söndag

Hahaha. Igår låg jag ute och solade utanför Kåren, jag mobilbloggade inlägget nedan och idag kommer inlägget upp! När det varit fint väder i flera dagar, mer eller mindre iallafall och idag är det snöstorm! Vilken ironi!!
Gårkvällen var bra, så himla kul att jobba, även om det verkligen känns i fötterna idag och det faktiskt var en ganska tuff kväll igår. Men det är sinnes kul att se alla människor faktiskt. Tyvärr vänder man på dygnet så himla mycket, jag kom inte hem förrän sex imorse (fem egentligen, men sommartid o de där nu ju...) och vaknade inte förrän klockan två när mamma ringde och väckte mig. Så under dagen har jag lagat mat, kollat på film, power napat - sjukt onödigt, jag är ju superpigg nu! - och myst med älsklingen.
Och nu ska jag försöka  att sova.

Vilket väder!!

img_2180 (MMS)

Vilket väder!!


Bajs

Godnatt samtal med Mjölby (jag sover här)

Jag:
Vad skönt det är att gå och lägga sig nykter!
Mjölby: Fast jag kan inte somna nu för det...
Jag: Men sätt på en film eller något då?
Mjölby: Äh, jag ska gå och skita och så somnar jag efter det.


Tack kompis, jag kommer typ drömma om bajs inatt, bara för de!

Puss!

Hallå gullungar!
Jag lever! Mitt i all tentastress som den här veckan faktiskt borde innebära har jag pausat upp lite och koncentrerat mig på att må bra. Efter min näsblodspsylbryt i måndags så kände jag att jag måste stanna upp och tänka lite, vilket har inneburit att jag lagt i princip allting vettigt åt sidan och bara jobbat på att typ...må bra. Så det har jag gjort. Det kommer ge mig en himla massa extraarbete framöver, men jag tror faktiskt att det kommer vara värt det. Jag har varit i Trollhättan nästan hela veckan och umgåtts med Mjölby och Björn framförallt. Vi har vart och shoppat, fikat, sett på film och mest degat. Igårkväll spelade vi poker tillsammans med Tina, Erik och David, jag kom faktiskt tvåa. Ingen tror mig, men det är faktiskt sant. ;) Ikväll har vi lagat middag tillsammans, jag, Mjölby, Björn och min älskling och så spelade vi TP på Wii. Det gick inte riktigt lika bra som på pokern, men de hade ju underlättat om jag hade fattat frågorna (dom var på engelska). Haha. Eller wtf, vem försöker jag lura? Jag hade inte klarat det ändå! Note to self - plugga "allmänbildning". Hehe. Iallafall, nu har jag gått och lagt mig, sover hos Mjölby för fjäde gången den här veckan. Han är sjukt trött på mig nu, tror jag.. ;)

Så, lite uppdatering ifrån mig iallafall. Vi hörs imorgon! Puuuuuuss!

Torsdag

Heej!
Vilken vidrig natt jag haft! En sjukt otäck händelse inträffade så jag var inte hemma förrän fyra inatt och vaknade för ett par timmar sedan av världens huvudvärk, som antagligen beror på dålig sömn ifrån natten. Dessvärre verkar det stört omöjligt att somna om, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Var ute en snabbis i solen och det var ju helt underbart, tänk att våren ääääntligen är här, men samtidigt så ger solen bara mig stress och ångest idag när jag verkligen bara måste plugga, plugga, plugga! Jag vill ut i solen, sitta på en uteservering, ta en latte, en cigg och bara slappna av och tänka på annat! Varför kan livet inte bara vara enkelt?!
Nä, tillbaka till verkligheten nu; plugga järnet och tvätt-tid på eftermiddagen. Livet leker!

Myskvällsmat; varm choklad, äggröra, bacon...

img_0617 (MMS)

Myskvällsmat; varm choklad, äggröra, bacon, mackor... Och så en Sveriges Mästerkock på tvn. Hurra!


Ord rakt in i hjärtat

Jag fick en kommentar på ett inlägg som jag skrev för länge sedan, minst ett par månader, ifrån en "Kattis". Inlägget hör till "Lär känna mig på 30 dagar" kategorin och inlägget handlar om saker jag ångrar i mitt liv.


"Varje andetag är en ny chans att ställa allt till rätta."
Det hon skrev passar så perfekt in i mitt liv just nu. Det riktigt värkte till i själen när jag såg kommentaren nu. En ny chans. Vid varje andetag.
Tack "Kattis"!

Tisdag.

God morgon!
Vaknade upp för ett par timmar sedan, men har inte riktigt vågat gå upp ur sängen. Vågar inte riktigt prova, känslan av att jag skulle kunna ha sjukt mycket huvudvärk om jag ställer mig upp finns...
Jag är hemma hos Mjölby btw, vi hade en rätt kul kväll igår. Jag rakade av honom håret, hehe. När han gick upp imorse och såg sig själv i spegeln hörde man bara ett "FUCK MY LIFE!!!" ifrån badrummet. Shit, vad kul. Han vad naturligtvis med på det, annars hade jag ju aldrig gjort det.!

Idag blir det plugg ett par timmar, sedan ska vi åka ut till Överby och shoppa (Mjölby ska shoppa, jag är pank - om någon känner för att skänka ett par tusen till mig så jag kan få köpt lite nya kläder så är det bara att ringa och få mitt kontonr så löser vi det...). Sedan ikväll kommer Svante och hämtar mig och så ska vi åka hem till mig.
Så, så ser min dag ut! Nu sätter vi igång med plugget!

Nu blir jag lite modebloggerska här, nya s...

img_3950 (MMS)

Nu blir jag lite modebloggerska här, nya sommarmodet är alltså att ha jeans och ingen top eller bh till. Snyggt, absolut någonting jag kommer följa i vår och sommar.


När jag vaknade imorse sprutade blodet ur ...

img_6759 (MMS)

När jag vaknade imorse sprutade blodet ur näsan... Nu mår jag bra igen och sticker jag iväg till Trollhättan för att möta upp Mjölby, ev gå på quiz och ta en glas vin. Puss på er!


Live från vårdcentralen

Jag sitter på vårdcentralen nu. Jag fick först vänta i tjugo minuter på att få komma in, sen var jag inne i ett par minuter och fick nån salv-smörj-grej och nu sitter jag och väntar igen. Sköterskorna leker tusen frågor med mig: "äter du ordentligt?", "sover du bra?", "hur känner du för livet?", "är det något speciellt i ditt liv just nu som gör att du mår dåligt?", "känner du dig stressad?".
Det blöder iallafall inte lika mycket nu, ja just de det är därför jag är här. För näsblodet! Näsblod i fyra timmar liksom, kul start på veckan. Om fyrtiofem minuter börjar min tenta. Det är väl bara att hoppas på att jag är klar då. Eller jag bryr mig inte så mycket, jag kuggar den ändå så.. Jaja, nu kommer la sköterskorna snart igen. Spännande sånt här. Not.

Världens bästa vän

För några dagar sedan klagade jag i telefon med Mjölby på att jag inte hade nån sådär supernära tjejkompis längre. Även om jag har ett gäng med killkompisar så krävs de ibland en tjej som liksom kan säga "du passar inte i den frisyren" eller "den där kjolen är inte jättesmickrande på dig precis...". Nån som ger en lite feedback när man blir blind liksom.
Så nu fick jag ett sms från Mjölby " Jag läste din blogg, du ser tjock ut i den där tröjan.... (Världens bästa vän...)"

Tack kompis. Du är fin du.

Inga eskimåpussar idag inte!

Jag vaknar upp med näsblod idag! Det är ju rätt mysigt faktiskt. Lite gosigt sådär med lite dripp-dropp från näsan. Jo, men det här är perfekt, näsblod är nästan det bästa jag vet. Skiiitmysigt är de ju! Jobbigt när eskimåerna blöder näsblod, då kan dom ju inte pussas.. Eller så kanske dom gillar det, lite mer smak istället för bara vanligt känsla liksom. Kul för dem, alla har ju sina fetischer...
Äh, nu är jag bara bitter. Näsblod är nog inte riktigt min grej.

Pretty woman

Jag kollar på Pretty Woman ikväll, jag älskar den filmen. När jag var liten, typ tio år eller något, brukade pappa vara borta och jobba över nätterna och då fick jag alltid sova i mammas och pappas säng, tillsammans med mamma. Ibland flyttade vi in våran lilla kökstv till deras sovrum och så kollade vi på den filmen. Det är ett av mina favoritminnen, det var så himla mysigt att ligga där brevid mamma och känna sig lite vuxen.
Det roliga var bara att när sexscenerna kom - det är väl typ en eller två stycken - så smet jag in på toaletten för jag vågade inte titta. Hahaa!



Jag blir så glad av att se dem, så sjukt vackra människor!!


Tack kompis

I telefon med Mjölby:

Jag:
Men du, jag måste sluta nu! Solsidan börjar!
Mjölby: Okej, vi hörs sen när du får nästa psykbryt.

Hur falsk får en människa bli?

Usch, den här dagen alltså. Så mycket tankar som går genom huvudet, så mycket man kan fokusera på när man är ensam. Första delen av dagen tillbringade jag med Jeanette, det var underbart och jag var superglad att jag fortfarande har henne. Så skönt att ha någon (ja, jag vet att jag förtjänar det, jag är inte värd att ha en enda vän på hela jorden. Ni behöver inte kommentera det mer - era kommentarer publiceras inte ändå så det är ingen idé, jag är väl medveten om mina misstag och jag tror att jag sörjer dem mer än någon annan för tillfället, så om ni vill få mig att gråta/hata mig själv så kan jag bara säga: FÖRSENT - det gör jag redan) som fortfarande finns där. När jag kom hem kände jag mig stark, jag pratade med mamma i telefon, pluggade och värmde mat.
Sedan bara slog det mig. Hur tänkte jag? Vad håller jag på med? Ja, jag är ledsen, arg och besviken - mest för att jag bara kan skylla på mig själv - men seriöst. För att citera Frida: "Hur falsk kan en människa vara?" Svar: Jag vet inte. Jag trodde inte ens att det var möjligt att sjunka så här lågt själv.
De senaste timmarna har jag legat och stirrat upp i taket. Jag finner inga ord för hur jag ska förklara mig eller kunna fortsätta.

Nu ska jag promenera upp till Elvir, dricka kaffe och sedan gå och dränka mig. Nej, det ska jag inte, men jag ska ta en sinnessjukt lång promenad och tänka.

Jag har paus från plugget just nu och äter...

img_2064 (MMS)

Jag har paus från plugget just nu och äter en matlåda ifrån i fredags; fläskfilé och potatisgratäng och till det en otrolig sallad. Naturligtvis är det mysigare att äta ihop med någon, men jag äter på min favorittallrik så det är lugnt, haha! Den är knallgrön och gjord av plast och köpt på Willys! Men den betyder fortfarande skitmycket för mig. Första dagen jag bodde i min lägenhet så skulle jag laga mat (!!) och när maten var klar inser jag att jag inte har någon tallrik så jag fick springa ner till Willys och köpa en tallrik snabbt... Den har liksom blivit en grej för mig nu, så jag äter jämt på den när jag är ensam och då känns de ändå liksom skitmysigt faktiskt för att den påminner om min första middag, då jag kände mig så himla glad för lägenheten och allmänt lycklig. Bara så ni vet... Nu ska jag äta! Puss!


You´ve got a friend




 





'When you're down and troubled and you need some love and care,
and nothing, nothing is going right,
close your eyes and think of me and soon I will be there
to brighten up even your darkest night.

chorus: You just call out my name, and you know wherever I am,
I'll come running to see you again.
Winter, spring, summer, or fall, all you have to do is call
and I'll be there
You've got a friend.

If the sky above you grows dark and full of clouds,
And that old north wind begins to blow,
Keep your head together and call my name out loud.
Soon you'll hear me knockin' at your door.

You just call out my name, and you know wherever I am,
I'll come running to see you again.
Winter, spring, summer, or fall, all you have to do is call
and I'll be there, yes, I will.
Now ain't it good to know that you've got a
friend
when people can be so cold. They'll hurt you, yes, and desert you.
And, take your soul if you let them.
Oh, but don't you let them.

You just call out my name, and you know wherever I am,
I'll come running to see you again.
Winter, spring, summer, or fall, all you have to do is call
and I'll be there, yes, I will.

You've got a friend.
You've got a friend.
Ain't it good to know you've got a friend…



Duktig cheeeey

Jag har för vana att diska mina "flameguards" (någon som vet vad det är, jag är McDonald´s-skadad. Det är iallafall fläktskyddet för fläkten i köket. Jag minns faktiskt inte vad de heter just nu.) i diskmaskinen då och då. Mest, som sagt för att jag är McDonald´s-skadad, men också för att det behövs ibland. Nu är det ca en vecka sedan jag diskade dem. Låt oss klargöra att det faktiskt är nödvändigt att diska dem ungefär en gång i månaden för min del, först då börjar de bli lite flottiga.
Men nu märker jag att de redan börjat bli lite flottiga! Eller rättare sagt, de är faktiskt ganska mycket flottiga och det verkar som om det absolut är dags att diska dem igen - eller borde vart gjort för typ två-tre dagar sedan.

Fattar ni då hur bra det är för mig att vara med någon!? Jag lagar mat VARJE DAG! Jag använder min spis.. Jag lagar pannkakor till frukost, steker köttbullar till lunch och styr upp en god fläskfilé till middag! Dessutom kokar vi otaliga koppar te som vi har när vi myser framför tvn på kvällarna.
Helt sinnes! Jag som utan problem kan gå flera dagar utan att använda spisen - man behöver nämligen inte den då man micrar en lunchlåda, tar en macka eller en burk majs!
Så, ser ni nu hur vettig jag har blivit? SCORE - nu måste jag ringa mamma och berätta!


Ps. Jag struntade i att diska fläktarna nu, btw. Jag ska ändåså vara hemma själv hela veckan och då kommer de ändå inte användas...

Knäppa drömmar!

Jag vaknade upp för nån kvart sedan helt kallsvettig. Jag drömde något så sjukt att Gudrun Schyman skar upp mina knän, och sedan kom Uma Thuman (heter hon så?) och räddade mig för hon var Supergirl som hon är i den där filmen....! Så jag vaknar upp och utbrister: "Äsch, Gudrun gör alltid så! Hon är bara avunsjuk!"
Seriöst, vart får man sina drömmar ifrån?! Helt skadad!
Nu ska jag gå upp, sätta på the så min hals blir frisk igen och sedan pluuuuugga hela hela dagen! Puuuss!

Påkommen

I telefon med Svante.

Svante:
Hej! Vad gör du? Pluggar du!?
Jag: Äuhm, inte just nu bara...
Svante: Varför då? Du skulle ju plugga!
Jag: Men jag gör en viktig sak just nu!
Svante: Vadå? Bakery Story räknas inte som viktigt!
Jag: Äuhm.... Då gör jag väl inget viktigt då...

FULL-ständigt självklart

Telefonkonversation med Mjöby

Mjölby:
Jag missade bussen. Men jag kom på att vi kan plugga imorgon och så går vi på söndagsklubben imorgonkväll!
Jag: Ja!! Eller nej, jag har ju tenta på måndag morgon....
Mjölby: Men om du pluggar och är FULL, gör tentan och är FULL så borde du ju få FULL pott på tentan...


Känns ungefär lika rimligt som inför förra tentan då jag sa att man lär sig lika mycket om man tittar på internetföreläsningar sovande som när man är vaken och ser dem.... Å andra sidan klarade jag den tentan - kan vara värt att testa Mjölbys förslag? ;)

Lördagkväll

Jag började skriva de här inlägget för nästan en timma sedan.. Sen mitt i inlägget bröt jag en liten, liten del av min tumnagel! Alltså fick jag sätta mig och fila ner alla naglarna och jämna till dem så alla numera är rundade istället för kantiga som de var innan.. Isllafall, hopparnas jag in i inlägget som jag skulle skriva från början.. ;)
Jag ligger själv i soffan nu, min älskling åkte härifrån för någon timma sedan och det känns skitjobbigt. Det borde ju vara i princip omöjligt att längta efter någon som man precis spenderat tre dygn tillsammans med, men det gör jag. Vi har redan pratat i telefon en gång och smsat flera sms... Haha, vi är supergay! ;) Man vill ju inte slita ut varandra med en gång så man tröttnar på varann men de är ju samtidigt så himla jobbigt att vara ifrån varandra..
Tanken var att Mjölby skulle komma hit ikväll, ta ett glas vin och plugga hela dagen imorgon men så missade klanten bussen så nu blir det till att sitta hemma själv ikväll och bara plugga, plugga, plugga... Ååh, vad tråkigt... Men, inte mycket att göra åt, nödvändigt ont som student! :(

Underbart

Det finns nog inte mycket som är underbarare än att vakna utvilad av att solen lyser in genom fönstret och man har en av människorna som man tycker mest om i hela världen brevid sig. Det här är lycka.

Jag hatar allt idag. Jag är trött, lite ba...

img_2195 (MMS)

Jag hatar allt idag. Jag är trött, lite bakis, har tvättat och har framförallt legat och lipat hela dagen för allting. Man kan leva i en liten bubbla, men till slut kommer ångesten ikapp en (och det har den gjort MED BESKED, att det finns så mycket tårar, helt sinnes!!) Nu ska jag laga fläskfilé och potatisgratäng, försöka rycka upp mig något och ta vara på det jag har istället för att fokusera på det jag har förlorat.


De är en bra kväll ikväll! :)

img_7353 (MMS)

De är en bra kväll ikväll! :)


Torsdag

Gooood morgon!
Jag har varit vaken ett par timmar och har pluggat lite och kollat runt på alla bloggar jag läser. Försöker även få igång min väns dator för han har alla avsnitt av Solsidan som jag verkligen vill kolla på. Låg uppe till halv fyra inatt och såg nästan hela första säsongen. :) Så himla kul! Nu blir det frukost! Later!

God natt

Så, nu säger jag godnatt. Sov gott allihop. Imorgon är en ny dag och den kan helt omöjligt bli sämre än denna!
Stor kram!

Parkering



Säga vad man vill om min bilkörning, men parkering - det är någonting som jag fixar lätt. ;)

Onsdagmorgon!

Goood morgon!!

Den här morgonen har jag varit vaken sedan 08:30, eller jag ställde klockan då för jag skulle ringa och väcka Mjölby, men när jag ringde så stod han i duschen redan.. Haha. 
Och hur kommer det sig förövrigt att varje gång som man ställer klockan så vaknar man ett par minuter innan? Idag vaknade jag alltså 08:27. Stört.

Jag har drömt hela natten om en städad lägenhet, dels för att det verkligen tar kål på mig att bo i världens stökigaste utrymme och dels för att de var de sista vi låg och pratade om igårkväll. Jag riktigt längtar tills på fredag då jag ska städa och tvätta hela dagen.

I övrigt är det inte mycket som hänt, jag ska antagligen åka till Trollhättan idag och plugga tillsammans med Mjölby. Hur najs som helst.
Nu blir det frukost, puss!

Bara för att jag är den som är den

I telefon med en vän:


Jag:
Jaaa! Men då har vi städdag på fredag. Så tvättar vi och så bakar vi bullar!!!
Han: Men alltså.. jag har sett resultatet av när du bakar, så det kanske räcker med att vi städar och tvättar..

Pizzakväll

  

Så här ser min kväll ut. Pizzan blev faktiskt helt awesome och jag är sjukt nöjd med den. Dessutom bjuder jag på bilden på mitt underbara ljus som doftar vanilj och sprider världens härligaste doft i hela lägenheten.
Till pizzan gjorde jag en sallad med en italiensk kryddblandning i som jag blev tipsad av min mamma att göra. Alltså, kryddblandningen är färdigköpt så de är inte direkt skitsvårt... ;)
Pizzareceptet som jag använde mig av var också väldigt enkelt, jag har använt mig av olika recept de tre eller fyra gånger jag bakat pizza hemma och det här var lätt bästa receptet.

1 påse torrjäst
Ca 10-11 dl mjöl (de stod 13 dl i receptet, men de kändes lite för mycket, hahaa, jag kan aldrig följa recept..)
5 dl 40gradigt vatten (de va nog inte heller så noga, de va inte direkt så att jag tempade de..)
Salt (de stod hur mycke i receptet, men jag orkade inte läsa de.. Saltade lite på måfå.)
Olivolja (de stod inte i receptet, men jag hällde i en skvätt.)
 
Detta fick jäsa i ca 30 minuter (kan tänka att de bara blev en 20-25 minuter, jag är ju tyvärr inte den som orkar vänta. Sedan skulle degen kavlas ut på ett "mjölat bord" - jag tog en plåt, mjölade den lite grann och sedan drog jag ut degen över plåten. En kavel är tyvärr ingenting jag äger.
Sen smetade jag ut ketchup, riven ost, skinka och färska champinjoner över degen och så in i ugnen på 200 grader i exakt femton minuter.

Såå, sitt inte här och läs - iväg och baka aaasgodaste pizzan med er nu!!

Ikväll hade jag lite problem med vad jag s...

img_3847 (MMS)

Ikväll hade jag lite problem med vad jag skulle laga för middag. Kom fram till att en pizza skulle smaka gott, så det blev det!


Så är det

Jag har fullt upp och har haft det i ett par dagar. Jag saknar att blogga, men har lärt mig att inte blogga när det händer saker som rör om i mitt eller någons annans liv. Det handlar om respekt, både för sig själv och mot andra. Så därför är jag tyst tills jag vet vart detta leder.
Det är inte det att jag inte bryr mig eller tycker att jag gjort rätt. Det är bara det att det pirrar i magen och jag alltid följer min magkänsla. Vissa personer får man mer utbyte av än andra.

Emelie <3 Eric Saade

Seriöst, om inte Eric Saade vinner så skjuter jag mig lite lätt i huvudet. ;) Jag hoppas ni har röstat!?

Lördag!

Jag befinner mig på den mycket spännande ön Tjörn. Det är därför jag inte skrivit, för det finns ingenting att skriva om. Jag bara trallar runt här ute; umgås med min familj, pratar i telefon för att ha kontakt med omvärlden och så pluggar jag lite. Senare ikväll ska jag vara ensam hemma med mamma och pappa, alla mina småsyskon ska iväg på äventyr, så vi ska ha myskväll bara vi tre och kolla på melodifestivalen. Ska bli ashärligt och stor skillnad mot igårkväll då de va fullt ös (nästan medvetslös) med hb (ja, på öarna och i tattarbyggderna (där inkluderas Stora Höga) dricker man fortfarande sånt trots att man är gammal)) och vin med Angelica, Malin och deras grannar. Toksköna Linnea var med också, hennes humor alltså! Jag dör!! Men! Vi inte bara umgicks o hade trevligt, vi bakade bullar och chokladbollar också - ganska ovanligt på en förfest, men väldigt roligt! :)
Nu ska jag ta en liten power nap tänkte jag, det blev väldigt lite sömn inatt, sedan ska jag ta en varm bad. Nästa lägenhet/hus jag köper ska ha badkar, det är verkligen ett måste, för jag saknar verkligen de i min lägenhet nu! Vi hörs senare!

Direkt från mitt toalettgolv

Jag har plockat ur massvis med saker ur min bil idag eftersom jag ska lämna bilen till mina föräldrar imorgon så att den kan bli såld.

Det här är bara några saker som fanns i min bil:
- Fyra par skor.
- Två stora badlakan.
- En flaska JIF rengöringsmedel.
- En pajform (med en halv blåbärspaj i)
- X antal trosor, ej använda naturligtvis.
- En del kläder; jeans, nån tröja, en jacka... m.m.
- En väska som jag letat efter i flera månader.

Det är helt sjukt vad mycket spännande som kan finnas i en bil. Och förresten, jag vet inte riktigt varför, men jag sitter på toalettgolvet och skriver det här inlägget, det är ganska mysigt och varm för jag har golvvärme här inne. Jag tänkte bara att ni ville veta.

Glad tjej som klarat sin tenta, hurra hurr...

img_0563 (MMS)

Glad tjej som klarat sin tenta, hurra hurra hurraaa!


Och sanningen skall göra dig fri...

I telefon med en halvt sovande vän.

Jag: Men oj, sov du?
Vännen: Då hade jag väl inte svarat heller.
Jag: Sant. Men vad gjorde du innan jag ringde då? Sov?
Vännen: Nää.. Jag var på gymmet då....
Jag: Hahaha, okej! Vad tränade du då?
Vännen: Äuhm... Curling...
Jag: Hahah, gick det bra då?
Vännen: Nej. Det fanns ingen is.

Fredag

Jag vaknade halv nio idag, helt utvilad och kunde inte somna om. Därför har jag suttit och pluggat den senaste timman och det går bara bättre och bättre. Så underbart att bli väckt av solen också, det här blir nog en underbar dag!
Jag var precis inne på bloggvarde.se och värderade min blogg btw. 1876 kronor typ. Jag hade förväntat mig typ noll kronor så de här var ju helt klart ett plus. ;) När jag går i personlig konkurs, kronofogden är efter mig och Lyxfällan (nya favvoprogrammet, kollar varje dag) är här och ska hjälpa mig och de frågar om jag har något av värde som jag kan sälja så ska jag säga de: "Bloggen är värd 1876 kronor!" Dom kommer titta på mig och undra varför dom kom för att hjälpa mig, men en sån här storblogg behövs ju ingen hjälp! ;) Wohooii!

Nu ska jag gå en snabb runda, sedan äta frukost. Sedan göra övningarna i mitt träningsschema (jag kan knappt gå idag heller) och sedan sätta mig och plugga igen!
Laaaater!

Mitt hår såg ut så här förut efter att int...

img_3636 (MMS)

Mitt hår såg ut så här förut efter att inte ha tvättat det på x antal dagar och dessutom lockat och flätat det. Busig strandlook brukar ju alla modetidningar rekommendera inför sommaren, lyckades jag tycker ni?


Kvällsmys

Jag åt en supermysig frukost imorse med "nybakade" baguetter, yougurt, kokade ägg, kaffe, juice, oboy, musli och lite goda pålägg och har hållt mig riktigt mätt på det under dagen. Funderade förut på om jag skulle ta och laga till fläskfilén som jag har en liten del av kvar i frysen sedan middagen igårkväll, men kom fram till att jag inte orkade så jag tog bara en macka nu till kvällsmat. Så nu sitter jag i soffan med flera tända ljus, en kopp te och en bra bok. Jag har pluggat (och talat i telefon) hela eftermiddagen så det känns som att jag ligger i fas för att ha en riktigt skön Emelie-kväll, vilket innebär en lång, varm dusch med noggrann rakning och peeling. Hårmask, ansiktsmark och ommålning av tånaglar står också på schemat för kvällen. Jag älskar verkligen att vara ensam hemma då och då, och ikväll är en perfekt kväll att verkligen bara vara ensam, då jag antagligen kommer att ha ganska fullt upp i helgen med att träffa vänner och familj och sedan startar tentaveckorna upp.
Nää. Ikväll ska jag verkligen bara njuta!!

Hemmaträning

Igårkväll gjorde jag massvis med övningar för rumpa, lår, mage och rygg. Idag har jag otroligt ont i framförallt framsidan av låren och rumpan efter alla utfall och knäböj som jag gjorde. Det känns grymt bra och jag kände verkligen att det gjorde nytta.


Därför styrde jag upp ett litet träningsschema som jag ska följa varje dag.

*Knäböj 3x16
*Utfall 2x12 (per ben)
*Situps 3x12 (vanliga)
*Situps 2x12 (åt varje sida)
*Långsamma situps 3x12 (pressa sig långsamt uppåt i tre steg, hålla kvar tre sek, sedan sakta ta sig neråt och hålla emot med magen)
*Hålla benen rakt ut (ligga på rygg och ha benen rakt ut lågt i luften, skitjobbigt för magen)
*Nån ryggträning (vet knappt vad jag gjorde, men vi gjorde de på senaste Core-passet)

Jag försökte mig även på armhävningar, men jag kan inte göra mer än en åt gången och jag får så himla ont i hakan när jag slår i när jag ramlar ihop på marken, haha, så jag pallar inte göra några sånna... :(

Grymt var det iallafall, nu ska jag ta mig en promenad i mina skor från Easytone som gör att rumpan, låren och vaderna blir skitsnygga. Sedan ska jag fortsätta med plugget.
PUUUSS!

Jag har blivit luuuurad, aaahaaaaa..

Imorse fick jag ett samtal medan jag satt och åt mysfrukost. De var en viss Amanda ifrån något sminkföretaf som ville ställa en del frågor om mina sminkvanor. Jag suckade lite, jag var som sagt mitt i mysfrukosten, men visst, jag lät henne ställa ett par frågor.
När vi kommer till fråga fyra eller fem så lyder frågar någonting i stil med: "Och hur tror du att din syssling från Falköping känner för det här.....?"

Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Den var min skitsnygga syssling Ewelina som jag inte pratat med på flera månader som ringde och grundlurade mig. Hahah! Åh. Vad härlig, det och lite annat smått och gott gjorde min dag. <3

 Så här snygg är hon!!


Ikväll gosar jag ner mig i soffan med en e...

img_8606 (MMS)

Ikväll gosar jag ner mig i soffan med en enkel sallad och ett glas vatten med äppelcidervinäger i. Hoppas ni har en bättre kväll än jag.


Hurra! Nu har jag fina naglar igen! :D Har...

img_2375 (MMS)

Hurra! Nu har jag fina naglar igen! :D Har suttit modell de senaste tre timmarna så den här gången har jag dessutom inte betalat en krona för att få dem fixade! Ååh, vad nöjd jag är! Tack Katten!!!


Idag är jag skitlycklig (och fortfarande g...

img_2304 (MMS)

Idag är jag skitlycklig (och fortfarande ganska sjuk) men jag får iaf på mig ett par av mina gamla jeans som jag inte kunnat använda på typ två år! Hurra för mig!  Nu sticker jag och fixar naglarna! Puss


Världens kanske värsta pojkvän

Jag har fortfarande inte somnat trots att jag försökt länge, så nu kollar jag på "Världens kanske sämsta pojkvän" som är ett sjukt vettigt program från USA och sänds på bästa sändningstid (mellan 02-03) på tv11. Jag har sett det tidigare ett par gånger och jag skrattar lika mycket varje gång. Typ åtta par går i typ nån slags terapi och varje par ska framför alla andra och en psykolog som endast säger "hur känns det nu?" berätta hur de har de tillsammans. Tjejerna gråter och killarna skrattar lite generat. Efter gruppterapin brukar paren tävla i någon knäpp gren - typ tjejen bygger ihop en dubbelsäng medan killen läser ritningen högt - och efter är det en utslagning och alla tjejerna står på rad för att se vem som åker ut. Jag har fortfarande inte listat ut om det är bra att åka ut eller inte....
Iallafall, just nu är paren inne på gruppterapin, psykologen visar en film när en av pojkvännerna är otrogen mot sin tjej med TRE andra tjejer samtidigt. Tjejen gråter förtvivlat. Psykologen frågar: hur känns det nu? Killen stammar, ler lite åt minnet antagligen och sneglar på sin förkrossade flickvän.
Till slut får tjejen luft och säger att hon känner sig aldrig bekräftad av sin pojkvän. Psykologen nickar. Alla de andra tjejerna som sitter brevid sina egna pojkvänner blänger lite på dem, tydligen känner inte de heller sig bekräftade. Pojkvännen, vars otrohet precis blivit uppspelad framför allihop, tar mod till sig och utbrister: "Men jag säger ju att du är söt varje dag!!!"

Alla tjejerna suckar samtidigt (inklusive jag), alla killarna ler mot sina tjejer, uppenbarligen säger de också till sin flickvän att de också är söta varje dag och de ger dem därför rätten att vara otrogna....? Psykologen frågar: hur känns det nu?
Jag byter kanal och ser på Simpsons istället. Jag hatar Simpsons, så då förstår ni att det är kris va?

Lite lycka i tillvaron

Idag har varit en grymt deppig dag och jag har, när jag inte har sovit eller pluggat, inte gjort någonting alls för jag har inte orkat. Det måste vara en mindre influensa jag har åkt på, men jag känner mig redan bättre så imorgon har jag inget val utan ska gå till skolan.
Flera personer har ringt på bilen idag och det känns både bra och dåligt. Jag älskar min bil, den är helt fantastisk men jag har verkligen inte råd att ha kvar den. Så jag har, för att pigga upp mig själv lite granna, idag bestämt vad jag ska göra med pengarna som jag kommer att få:

- Först och främst är jag skyldig mina föräldrar pengar så de ska få tillbaka dem.
- Sedan ska jag betala fem hyror i förskott så att jag varje månad bara har räntan på lånet att betala varje månad.
- Dessutom ska jag betala av aaaalla räkningar och småskulder så att jag är helt skuldfri, det är inte speciellt mycket pengar det handlar om, men någon tusenlapp typ.

Efter detta kommer jag att lägga undan ett par tusen så att jag har råd att åka ner till Portugal och hälsa på mina vänner någon gång i framtiden...

Och nu till det allra roligaste: Jag kommer inte ha jättemycket pengar kvar direkt, men kanske tre-fyra tusen. En tusenlapp, eller inte riktigt så mycket men typ 600-800 kronor ska jag lägga på att köpa Cambridge. De tänker jag gå på i ett par veckor och nå ner till min målvikt. Och sedan så ska jag shoppa!! Jag ska unna mig, efter att jag varit så duktig och betalat allt annat och dessutom gått ner i vikt, en snygg vårjacka, lite nya tröjor, nya fräscha underkläder och ett par aaaassnygga jeans, tror jag vill ha ifrån Diesel för det var mittt favoritmärke förr. Eftersom jag inte är sån där märkesnörd som bara kan köpa kläder på typ NK så kommer jag få ganska mycket kläder för pengarna. ÅÅÅÅH! Vad jag längtar... 

Detta är lite av kläderna jag har tänkt att köpa: 

Den här outfiten tycker jag är skitsnygg och enkel. Enda anledningen till att jag inte köpt de här än är för att man måste va skitsmal för att ha såna kläder och det är jag inte - än!

Asgulligt linne ifrån Vero Moda. Hur snyggt som helst till jeansshort i sommar.

Enkel vardagströja bara, sådana behöver jag.

En ny väska, alla mina som jag använder nu är skitgamla. Inte okej.

Jeans ifrån G-star. Hur fina som helst. Dessutom snyggt med lite ljusare jeans på våren och sommaren.

Gulliga underkläder från H&M.

Tänk att dansa loss i den här i sommar, bruna ben, ögonsminket lätt i vitt och guldigt. Nyblekta tänder. Hihi. ÅÅÅÅÅÅHH! Vad jag längtar till sommaren nu. Klänningen är ifrån Vila.

Sjukling

Jag är nästintill halvdöd idag, därför prioriterar jag sängen, te och varma mackor. Jag hostar, har sinnessjukt ont i magen och har feber. Jag mår redan nu bättre än vad jag gjorde igårkväll, så förhoppningvis är jag på bättringsvägen. Imorgon ska jag gå till skolan och sedan få mina naglar fixade igen, gratis mamma - ring inte och flippa för att jag bränner pengar! och förhoppningsvis ska jag klara att hälsa på mina fina vänner Fancy och Malin imorgonkväll. Sedan tänkte jag bege mig hemåt till mina föräldrar i veckan, ska tvätta bilen ordentligt innan den säljs och få pluggat en del tänkte jag.
Iallafall, om jag överlever den här febern så hörs vi av imorgon! Nu ska jag somna om igen, tänkte jag. Puss

Myskväll

Ikväll äter jag paj till middag. Och dricker mjölk till. Åh, så redig hon är, tänker ni då. Men det är Blåbärspaj jag äter och jag har Oboypulver i mjölken. Hehehe....

Söndag

Nu har jag varit så där borta och upptagen igen, men jag har haft en kompis boende hos mig ända sedan i torsdagskväll så jag har varit fullt sysselsatt.

Igår var en rätt kul kväll på Kåren, slutade i tårar men det var väldigt väntat eftersom världens finaste människa har lämnat oss idag och flyttat härifrån. Det är sjukt jobbigt. Jag är ganska tragisk faktiskt. Rätt totalknäckt och deprimerad, men det kommer såklart att lösa sig så småningom, det är så himla tråkigt medan det håller på bara. När man tycker om någon så himla otroligt mycket så det bara gör ont i hjärtat bara man tänker på personen, så krossar det en så hårt när han bara försvinner. Det kommer att vara otroligt jobbigt en tid framöver.

Här är iallafall en bild  ifrån igår - innan tårarna började spruta. ;)

 

Nu ska jag ta och sätta mig med ett skolarbete innan Solsidan börjar klockan åtta. Weeeiii!


Mysfrukost!

img_2114 (MMS)

Mysfrukost!


Svart på vitt. Han läser mig blogg!!!!

img_0410 (MMS)

Svart på vitt. Han läser mig blogg!!!!


Jag och blomman

Förra veckan sov jag över hemma hos Josefine ett par nätter. Det funkade ganska fint förutom att jag hade lite bråk med en viss blomma. Ni kan få se det här....


Jag tänkte ta en dusch, men blomman stod visst i duschen. Jag reagerade knappt över det utan bestämde mig för att gå ut i soffan istället.


Tror ni inte att blomman sitter i soffan då? Ja ba, ooookeeeeeeej......


Jag bestämde mig för att gå och lägga mig i sängen med Josefine då jag inte fick plats i soffan.. Men alltså, komigen! Vem tror ni inte redan är i sängen då? Jag blev så irriterad att jag tänkte "nu går jag och låser in mig på toaletten..."


Blev ni förvånade? Nää, inte jag heller. "Nu skiiiiiter jag i de här, blomman försöker fucka upp mitt liv!" ropade jag till Josefine. "Gå hem då.." svarade hon - uppenbarligen på blommans sida. Okej, då gör jag det, tänkte jag och gick för att ta på mig skorna.


Nääää. då har blomman snott mina skor och är också på väg hem till mig!!! Jag bestämde mig för att ta tjuren vid hornen och snacka lite med blomman. Efteråt såg vi ut såhär:


Vänner för alltid!


(och ja, jag vet att min humor går lite under min vanliga höga nivå idag. Men hallå, ganska kul är det ändå!!)

Utvärdering av Smskonversation

En vän smsade mig precis. Undrade om jag var vaken.. Jag är alltid lika fjollig när det kommer till den frågan och svarar jämt att jag var vaken, det spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är - jag är vaken jämt om någon frågar!!
Nu var anledningen så här att jag hade ställt alarm på 02:35 för då skulle jag ha två kakor som var klara så egentligen var det därför som jag faktiskt var vaken. Jaja, sisospår.
Man kan känna att smskonversationen är ganska ovettig när det första smset man får är ost. Jag svarar "nu?" på det smset, sedan kommer frågan om jag är vaken. Det är ju rätt korkat, för det är sällan jag smsar i sömnen. Vi fortsätter iallafall smsa. Han frågar vad jag gör, jag stället ingen motfråga - han svarar på sitt eget sms att han sitter och bajsar just nu. Too much info, kan jag känna där men ok, han förklarar sedan att det var ett skämt. Kul. Jag skrattar lite i mörkret. Jag frågar varför dom är vakna (egentligen vill jag att han ska fråga: varför är du vaken, Emelie?, för så skulle jag svara att det är för att jag inte kan sova, MEN jag borde verkligen sova nu för jag ska gå till gymmet när jag vaknar. Om man skriver så får man dessutom passa på att skryta lite om att man är duktig och tränar...) Åter, jag frågar varför dom är vakna. "Vi ska inte sova snart, vi har inte ens släckt lampan än. Då är det ju för ljust för att sova, förstår du väl!!" Jag skrattar högt när jag läser, jaa, HUR kunde jag vara så dum att jag inte fattade det? ;) Jag svarar att man kan ju gå upp och släcka lampan? "Det är flera meter?" blir svaret. Dumt frågat av mig igen, förstår jag. Haha. Himla kul! Efter det smset förstår jag att vi kommer inte komma så mycket längre i den här konversationen, jag skriver godnatt, ses imorgon. Svaret blir: "Ja, vi ses imorgon. Godnatt. Du är en sallad." Jag har absolut ingenting att svara. Jag har fullt upp med att försöka kväva mina skratt så jag inte väcker frugan här brevid mig.

Livet som student

Som student lär man sig något nytt varje dag. Hela en students liv går jag faktiskt ut på att lära sig saker som studenten inte visste innan, kanske misstänkte man att det var precis så, men i en students spännande liv så får man faktiskt reda på att det faktiskt ÄR si eller så också.
Precis det här hände mig idag. Jag misstänkte att chips med smak av "grill" (alltså grillchips), tillsammans med popcorn med smörsmak tillsammans med sourcream-dip är skitgött. Riktigt himla awesome misstänkte jag att det skulle vara. Alltså, tänk i samma tugga; smaken som kommer utifrån dessa tre produkter tillsammans som en enda smak. Idag fick jag lära mig att det faktiskt ÄR riktigt najs också. Jag slipper misstänka. Tur att jag är student så att jag fått svar på detta. Jag är mycket nöjd med min dag och framförallt med mitt val att bli student, aldrig tidigare har jag utvecklats så snabbt och lärt mig så mycket.

Dagens....

...mest komiska händelse: Jag gör en volt på min parkering, med matkasse i handen och allt. En granne går förbi och muttrar "du har för hala skor..."

...bästa tvprogram: Top Model. Iochmed att vi har flyttat in framför tvn idag så har vi rätt bra koll och har kollat på två avsnitt av Top Model, två avsnitt av Runway Project, How i meet youre mother, Lyxfällan, Two and a half men, Operah Winfrey show och nu kollar vi på Halv åtta hos mig. Vi är typ experter på tv idag. På andra plats kommer Halv åtta hos mig och på tredjeplats How i meet youre mother.

...bästa reklamfilm: SJ:s reklam är ju helt awesome. Sjukt vad rolig den är! Jag riktigt myser åt att de har sån ironi mot sig själv.

...outfit: ljusgrönt linne och gråa mysbyxor.

...humör: huvudvärk. Trött. Men i övrigt mår jag bra.

...höjdpunkt: Sveriges mästerkock!! Haha, jaaa. Jag sa ju att dagen styrs efter tvn idag. Och efter chipsen, popcornen, tacosen, paj och godiset. (Fråga inte vad som hände med min bantning, jag ställer upp för en vän här. Då tröstäter man med henne och håller käften. Stackars, stackars mig....)

Jag har lagt upp den här bilden tidigare, ...

img_5099 (MMS)

Jag har lagt upp den här bilden tidigare, det vet jag. Men jag älskar den så otroligt mycket, känslan av att vara älskad och att bara få en lite gullig lapp skriven till sig. För tillfället fokuserar jag fullt ut på kärlek: Kärleken till en vän vars liv inte är riktigt på topp och det är därför jag skiter fullständigt i er just nu. Vi ligger med varsitt täcke i soffan med mysbyxor och ser ut som skit. Det spelar ingen roll just nu. Ingenting spelar roll. För tillfället kan man säga att jag skriver den där lappen till henne.


RSS 2.0