Dagen som varit

Vilken mysig kväll det blev, trots den dåliga dagen. För att göra dagen lite mer stabil tänkte jag göra ett pluslista för att väga upp de negativa inläggen från tidigare.. ;)
+ Jag har målat mina naglar i en jättesöt ljuslila färg, känns jättefräscht.
+ Pärre har varit här och druckit te och pratat ett par timmar, mys. Vi har ju inte setts på hela helgen så de va tur att vi hann catcha upp lite igen.. <3
+ Jag har ätit tacos, lagade massvis med köttfärs runt ett tiden, sedan har jag småätit tacos lite till och från hela dagen. Mums!
+ Min syster kommer imorgon. <3
+ Jag har gått en promenad, duschat bort min cocosolja och mått allmänt bra.
+ Jag har haft lite kontakt med en av världens viktigaste personer, tjötat och säkert gjort honom irriterad, men fortfarande.. vi hade kontakt.. ;)
Nu ska jag titta på Love actually (skräll) och sedan sova.
Puss! <3

Huuuuumoooooor

Seriöst, jag skrattar så jag dör....

Underbara dagar

Fredagen:
spenderades på donkisch tillsammans med Carro, vi jobbade hårt, flummade  en hel del och hade rätt kul typ hela tiden. Även om vi mest såg fram emot att gå hem och sova för att vi var så otroligt trötta.
Lördagen:
Jag åkte till Trollhättan vid  femtiden, mötte upp mina killar hemma hos Mjölby, spelade drickspel med Mjölby och Peter. Gick hem till Björn genom regnet och partade ett par timmar till där innan vi gick ner på stan och hamnade på Bishops (heter/stavas de så?) och fick med oss Hanna på vägen ner. Det regnade hela kvällen, men vi satt ändå ute fram till klockan ett och uteserveringen stängde.
Jag älskar våra snygga gruppbilder, vi gjorde verkligen så gott vi kunde med dem, men de gick sådär.. Och på bilderna från Bishops så ser alla skitsura ut fast att vi hade en trevlig kväll...
Söndagen:
jag fick frukost på sängen, amerikanska pannkakor och bacon. Väldens mysigaste.
Måndagen:
var totally awesome. Jag fick sovmorgon länge, länge, länge och på eftermiddagen stack jag ner och fikade på underbara Strandgatan med Alex, Sara och Hanna. Mys. Jag och Sara fick ett litet flipp och beställde in en flaska rosé som vi sedan fick mersmak på och vi gick hem till Mjölby, mötte upp Sara och Erik där och delade en box vin + en flaska till. ;) Sjukt mysig kväll. ÅÅÅÅH vad jag älskar sommar och fina människor. <3

Inte min dag idag

Den här dagen går INTE i turens tecken. Det började ju med att jag kuggade tentan och jag har ångest som tusan för det. Sen hat dagen bara styrt upp otrevligare och otrevligare saker för mig, vad sägs om detta liksom?
• Jag tog på mig jeans (för det var det enda förutom åvven som jag hade på Lantmanna. Solen sken som en tok och jag svettades som en gris hela vägen till bussen.
• Jag höll på att kissa ner mig på bussen, seriöst! Jag var nära att dö! Eller drunkna. Eller åtminstone dö av skam om jag hade kissat ner mig framför folk.
• Jag var helt inställd på att OC skulle komma i eftermiddag, nu klockan tre, men istället kommer Gossip girl som jag aldrig kollat på och inte inte kommer börja kolla på idag heller.
• Den där veckan, ni vet. Den började visst idag. Awesome. Noooooot.
• Jag smörjde in mig med min cocos-olja, skulle lägga mig ute och pressa på balkongen och så blåste det och den där stekande hettan som brände imorse när jag hade jeans på mig var som bortblåst. Så nu ligger jag i min soffa, insmord i olja och surar.
Just My Luck.

Skitliv

Tusan också. Jag är verkligen skitdeppig just nu, resultatet på min tenta har kommit och jag kuggade den. Jag hade faktiskt väntat mig på något sätt att fixa den, så de känns så himla deppigt. Speciellt iochmed att det var kryssfrågor på mer än hälften och jag bara måste ha slarvat.. :( Ååh, vad irriterad jag blir. Jag orkar inte, jag var ju inne i ett sånt jäkla bra flow där jag klarade flera tentor på raken och så kommer den här... Åååh!!!!! Jag orkar inte!!! Jag blir skitledsen nu!!
Iallafall, nu ska jag ta bussen hem till uddevalla, gräva ner mig i min säng/lägga mig på balkongen och steka beroende på vädret och glömma alt jobbigt. Puss

Tisdag

God morgon. Klockan är strax efter sex och jag är stört pigg!! Jag kommer säkert däcka snart igen, men ändå. Gårkvällen blev skitmysig; jag, Hanna, Alex och Sara satt på strandgatan ett par timmar och efteråt gick jag och Sara och satte oss med Ward, Mjölby och Erik utanför husen på Lasarettsvägen. Vi satt precis brevid en damm vilket har gjort att jag har drömt om en stillastående bäck som jag försöker få fart i och helt plötsligt drunknar alla och jag springer i en vattenfylld trappa... Äuhm, början på drömmen, när bäcken var stillastående skulle jag tippa handlar om den där dammen iaf, sen spårade jag....
Så, iallafall, gårkvällen!! Vi satt länge ute och delade en box vin, pratade och hade skitmysigt. En riktig spontankväll!! Jag önskar jag också bodde här så jag slapp sova över "någonstans" varje gång eller behöva ta bussen hem.. Vi får se om det går att lösa, jag spenderar ju faktiskt inte mer än två dagar i veckan typ, i min lägenhet så den börjar kännas fett onödig...
Nu ska jag krama om "mannen" som ligger brevid mig och sedan somna om. Puss på er - imorgon är det sommarlov!

Älska vädret.

img_4148 (MMS)

Älska vädret.


Måndag

Tjolahopp tjolahej! Igår hade jag en riktig mysdag och gick inte upp ur sängen på hela dagen, förutom en gång då vi tog oss till Willys för att köpa godis. Haha! Nu ligger jag i sängen och kollar på Solsidan, sjukt seg. Men, jag tänkte bara berätta att jag lever iallafall, puss!

Frukost på sängen, bästa!! :)

img_7220 (MMS)

Frukost på sängen, bästa!! :)


Gruppbild. <3

img_5492 (MMS)

Gruppbild. <3


Jag har spenderat hela eftermiddagen med f...

img_8068 (MMS)

Jag har spenderat hela eftermiddagen med finaste Anki, ätit lunch och gått runt i affärerna på Torp tillsammans. Jag hittade ingen nyare bild på mig och min lilla snutta så jag bjuder på en bild som är typ tre-fyra år gammal, haha! Nu sitter jag på bussen till Trollhättan, jag är så kissnödig så jag funderar seriöst på att hoppa av bussen och kissa och sedan vänta på nästa buss i två timmar... Men det kommer jag nog inte göra ;) Ikväll blir det en liten utgång med Mjölby bland annat, vi ska ha åvve på oss så vi kommer ju inte komma in någonstans så de blir ju ingen brutal utgång, men kul ändå. Puss!


Cool_emmie

Efter att jag ställde om min telefon igår, nej de sa jag inte till er för jag vill inte framstå som dummare än vad jag är, men jag lyckades iaf nollställa hela mobilen - inga nummer kvar, inga bilder, inga appar. Ingenting. Klantigt. Iallafall, det känns som att ha en ny mobil nu och det är ju rätt kul. Så, till det viktiga; Jag skulle gå in på safari och läsa lite bloggar, börjar stava med L och LUNARSTORM kommer upp. Lunarstorm ligger liksom förinprogrammerat i min telefon? Precis som Google gör typ. Stört. Bara så ni vet.

Btw, Cool_Emmie hette jag på min coola period, den tiden när man hade "lunar" för tio år sen. Det är faktiskt tio år sedan, nu kände jag mig gammal. Jag tror jag ska skaffa "lunar" igen....

Lördag

God morgon!! Fatta att jag är vaken?! Helt stört!! Jag skulle ju sova hela dagen idag och så vaknar jag vid elva.. Fast då har jag ju sovit sju timmar så de är väl rätt normalt, antar jag. Nu ligger jag bara och drar mig i sängen och det har jag tänkt göra ett bra tag till... Kanske tillochmed somna om lite... Vi får se. Jag har ändå en helt (halvt) oplanerad dag framför mig. Skööönt!

Det är en timma kvar. Mina fötter värker. ...

img_2103 (MMS)

Det är en timma kvar. Mina fötter värker. Jag menar inte att klaga, men jag är så trött att jag kan inte låta bli..


Fika med kaffe och macarons.. Mums!

img_0749 (MMS)

Fika med kaffe och macarons.. Mums!


Jag fick ett mms av min mamma, hon har per...

img_8678 (MMS)

Jag fick ett mms av min mamma, hon har permanentat sig och va skitsnygg, sminkad och fräsch och redo att gå till jobbet. Jag messade tillbaka den här bilden. Jag och min mamma är inte riktigt på samma nivå idag...


Kvällens outfit.... ;)

img_3668 (MMS)

Kvällens outfit.... ;)


Snart, snart, snart.

Nu ska jag strax sticka till jobbet, jag är nästan lite taggad. Imorgon klockan 03 (lördag egentligen då) är den här veckan över för min del. Jöööösses, vad jag ska sova då! Hela lördagen ska bara gå i sömnens tecken. Jag ska vakna till någongång vid fem på eftermidden, käka mat, somna om. Vakna vid nio (om de går något bra på tvn), se en halv film och sedan somna om för natten. Söndagen ska jag åka hem till Mammi och fira Mors dag, tror jag. Men, det är inte förrän imorgon och på lördag, nu väntar sju timmars arbete. Hej svejs!

Skicka vidare

Jag tycker de är så himla roligt att se att ni bara blir fler och fler hela tiden. Det ger mig mycket mer motivation till att skriva, samtidigt som det ger mig lite ångest när jag inte hinner.
Alla bloggare säger ju jämt att de "skriver för sin egen skull", de "bryr sig inte om vad andra tycker" osv osv osv. Jag gör de, bryr mig alltså. De gånger jag får negativa kommentarer blir jag skitdeppig och försöker i panik få reda på vem det är som skrivit, eftersom personen i fråga alltid skriver anonymt. Liksom VEM är det som tycker att jag är en hora? VEM är det som anser att jag borde ta på mig mer kläder när jag går ut och festar? VEM är det som tycker att jag är ful i min frisyr? Såna där kommentarer liksom, jag publicerar dem nästan aldrig, men de droppar in då och då. Näthat kallas sånt för, har jag hört? Att folk bara skriver massa skit till varandra. Typ för att trycka ner varandra. Sen om det är någon man känner eller inte får man ju aldrig reda på lch då svider det ju ytterligare lite mer.
Det händer i princip aldrig att man får en positiv kommentar, möjligtvis ifrån typ nån random som skriver "fin blogg - ska vi följa varandra på blogglovin". Haha. Men de få gånger man får en positiv kommentar blir jag liksom skitglad. Det är så himla lätt att säga något fint till någon annan, det kanske gör någon annan superglad. Det hände mig idag nämligen, det är därför jag är så fokuserad på de här just nu. Haha, nu låter det som att jag aldrig hört någon annan människa säga något snällt till mig tidigare, men det har jag faktiskt (min mamma säger att jag är söt, haha, nä, jag skojade bara). Jag och Pärre snackade om de här för ett par veckor sedan och jag har tänkt att skriva om de tidigare, men tiden (prioriteringen, jag är lika dålig som nästan alla andra) har inte funnits. Så idag tycker jag vi ger massvis med komplimanger till varandra, skitenkelt! MEN, det måste vara ärligt menat, annars gills de inte. Ok? Gööött, då kör vi! ;)

Fem timmars sömn, fjorton timmar tills den...

img_4205 (MMS)

Fem timmars sömn, fjorton timmar tills den här dagen är slut Här är dagens outfit, mysbyxor till skolan.. Inte ok. ;)


Dagens

Usch, vilken sugig uppdatering idag, men jag har inte riktigt hunnit idag.
Detta har jag gjort idag: Vaknat, jodå, de har jag allt hunnit med. Duktig cheeeey. Köpt ett månadskort, 650 kronor för att få åka buss. Är det inte sorgligt? Jag är nu officiellt en bussåkare... Åkt buss, tre gånger. Ingen kommentar, bara tragiskt. Skrivit på grupparbetet, bra! Somnat medan jag skrev på grupparbetet, mindre bra. Jobbat, yes!! Stängning typ. Det var kul, faktiskt. Jag har saknat jobbet... Sett att jag fått världens bästa sommarschema, skänker (stavas de så? Knäppt ord) en öm tanke av tacksamhet till världens bästa chef (fjäsk) som lyssnat på mina önskningar om flera dagars ledighet i taget för att kunna plugga upp mina kurser under sommaren. Jag älskar dig, är absolut att ta i, men jag tycker bättre om dig än vanligt. (hoppas han inte läser bloggen nu, kan bli så pinsam stämning på jobbet senare då...) Räknat ut att jag är ledig under Fallens dagar, yeeeeees. Skrivit fel till min grupp IGEN, förra veckan så skulle jag skriva "najs" till gruppen då vi bestämde något i vår FB-chatt, mobilen ändrade till BAJS. Idag kom Karl med ett toppenförslag att vi skulle hålla oss i Uddevalla imorgon, jag skriver "kanon Karl". Fast... Det blev visst "KANIN Karl". Sorry. Fått sluta tidigare på jobbet, tack Jörgen! Tack vare dig är jag nu hemma, trots att jag egentligen skulle slutat ungefär nu. Insett att jag glömde ta bort min matlåda från bordet innan jag åkte förut, usch vad tråkigt det är att komma hem till en ostädad lägenhet. Insett att jag har träningsvärk, samt sträckt ena benet. Inte okej. Inte okej alls, så här otränad får man inte vara. Bara att träna mer. ;)

Så, detta har jag hunnit med idag. Nu ska jag kolla på Love Actually för miljonte gången innan jag somnar. Jag älskar den. Godnatt!

Awesome

Här är den där låten som jag skrev om häromdagen, totally awesome.

Jag tänkte ta kort på min lunch; en matlåd...

img_0531 (MMS)

Jag tänkte ta kort på min lunch; en matlåda med köttfärssås och macaroner och till efterrätt en chokladcrossiant från pressbyrån. De va bara de att jag var så hemskt hungrig så jag missade att fota innan.... Men så här ser det ut efter iallafall..Nu ska jag fortsätta plugget.


Jag råkade somna mellan skolan och jobbet,...

img_1174 (MMS)

Jag råkade somna mellan skolan och jobbet, nu sitter jag och väntar på bussen är har typ inte vaknat än. Då ser jag ut såhär. :(


This is me

Häromdagen diskuterade jag och en kompis saker som man får leva med om man ska leva tillsammans med någon av oss. Tänkte att ni ville veta: Här är saker ni får leva med om ni ska leva med mig:

• Jag blir sur då och då. Och det enda som hjälper är fjäsk.
• Jag kommer att få panik om jag inte hittar något att ta på mig. Och det kommer vara ditt fel att jag inte har några kläder.
• Jag älskar skitmat, sallad och sånt är inte riktigt min grej. Det är inte direkt tack vare de varierande arbetsuppgifterna som jag varit kvar på Donkisch i sex år, bara så du vet.
• Jag kommer säga elaka saker när jag är arg.
• Jag läser femton-tjugo bloggar om dagen - lev med det! (Och var glad att jag slutat med Bakery Story...)
• Jag kommer klaga på att jag är tjock, då gör du bäst i att säga att jag är smal. Ok?
• Jag dricker för mycket och för ofta, det borde jag sluta med. Men inte något du ska påpeka.
• Jag ser inte en skräckfilm så länge du inte är beredd att spendera de närmaste femtio nätterna med mig och trösta mig när jag drömmer mardrömmar.
• Jag tycker det är roligare att åka taxi än att gå.
• Någon gång ibland, typ nån gång i månaden, stänger jag in mig ensam i min lägenhet, ser på film och svarar inte i telefonen på hela kvällen. Var inte orolig då, jag har bara lite me-time.
• Jag städar när jag vill, ibland blir det inte på tre veckor och helt plötsligt får jag ett ryck och måste städa vid elva på kvällen.
• Jag kommer säga att jag ska "till gymmet imorgon", fråga inte om jag var där - det var jag inte. (Och om jag skulle ha varit det kommer du få höra det tio-femton gånger.
• När jag är trött gråter jag, ta det inte så allvarligt, jag gråter ganska ofta.
• Jag är rädd för hundar, skiträdd. Ingen hund är gullig i mina ögon, inte ens din. Den försöker äta upp mig i smyg när du inte ser...

Ganska negativa saker, de positiva sakerna behöver jag väl inte ens berätta; typ hur himla underbar jag är? Eller att jag har världens skönaste humor? Att jag kommer göra dig världens till världens lyckligaste människa... ;) Bara du kan bortse från de där småsakerna där uppe....! Haha!

Tisdag

Jag kan bli stört irriterad på blogg.se - de tar ju typ aaaaslång tid innan inläggen man skriver kommer upp. Om man skulle ta och byta bloggportal? Fast orka, då försvinner väl typ hela bloggen och så är allt liksom borta.. Och typ worldpress vill jag inte ha, och absolut inte finest. Skulle man komma in på spotlife (open? Visst är den till för alla?) så får man den där stört irriterande nederkanten som lägger sig och fastnar i iphonen och devote känns bara jobbigt va? Äh, God morgon! Det var bara det jag ville säga egentligen, men så blev jag så sur igårkväll för att bloggen var så seg och så satt de i även nu på morgonen när jag vaknade. Iallafall, jag har sovit gott, är "taggad" för seminariet och framförallt taggad inför dagen. Nu sticker jag till skolan! Puss!

Och Skalman han är tlött...

Tjoo!
Jag kom hem från jobbet för en dryg timma sen, har haft Pärre här en sväng och skulle egentligen ha fått besök av Elvir och gått igenom lite inför imorgon och allt annat som händer, men jag ställde in de för jag är så himla, himla trött. Och så luktar jag skitäckligt, himla Donkisch! Efter fyra timmar i köket luktar jag allt annat än gott, nu är det en blandning av lök, bbq-sås och frityrolja tror jag. Mums. Jag har skrubbat mig aplänge i duschen, men det verkar som att lukten är här för att stanna. Jaja, det var iaf inte pga lukten jag ställde in med Elvir, utan för att jag var trött...
Det värsta med såna här dagar är att jag är så himla pigg i huvudet och så slut i kroppen, att jobba är verkligen motsatsen till att plugga! Och imorgon blir det att göra både och, och dagen efter det, och dagen efter det och dagen efter det.... Äh, jag ska inte klaga. Jag kommer ju typ bli miljonär på min donkischlön. Not.
Jag skulle vilja skriva nått sånt där aaaskul, som bara jag kan komma på, just nu, men jag kommer inte på något. Om jag inte hade bloggar från mobilen hade jag länkat till mitt genom tidernas bästa blogginlägg "Jag och blomman", har jag för mig att det heter. Ni får söka själva i bloggen för att hitta de, jag tror de är skrivet i mars eller nått. Det inlägget är jag fortfarande stolt över. Jag var så stört kul. Ibland när jag har tråkigt så läser jag de inlägget så kan jag inte sluta skratta... Äh, jag ska nog sova nu. Jag är lite väl trött. Godnatt.

Btw, rubriken? Kommer ni ihåg den sången? Bamsesången typ, den måste jag hitta och lägga upp här. Den är ju GRYM ju!

Topp 5

Topp 5 saker jag vill ha just nu:

Ledigt från jobbet. Måste jobba med grupparbetet egentligen, men samtidigt är jag inte supersugen på att gå på gatan för att dra in extrapengar i sommar, så de är nog bäst jag åker och jobbar..
En miljon. Behövs förklaring?
En lägenhet i Trollhättan. Jag har spenderat fyrahundrade på busskort den senaste veckan för att åka fram och tillbaka, jag är aldrig hemma och jag har i princip ingenting som binder mig här. Det suger.
En städerska. Åh, vad härligt det hade varit!
Sofia. Idag är en sån dag när jag hade föredragit att ha min bästa kompis på samma sida av jorden som mig själv. Inte för att jag hunnit umgås med henne iochförsig, men för att jag hade känt mig lite tryggare då.

Nu ska jag klä på mig, sminka mig och gå ner till bussen. Tagga, tagga, tagga...

Lämna mig inte, Mackis...

FB-chatt mellan mig och Mackan efter att Mackan bett Karl om att maila vårt grupparbete hela morgonen och till slut upptäcker att det är han som sitter på arbetet och inte Karl.

Mackan:
Du kommer inte alls sakna mig nästa år, jag har ju noll koll!! Du kommer klara dig fint utan mig...
Jag: Jag kommer sakna dig för att när du är med är jag inte ensam om att ha noll koll. Jag känner mig mindre dum när du är med...

Bästa Pärre

Telefonsamtal med Pärre:

Jag:
Hej!
Pärre: Borde inte du lära dig mitt schema så du slipper att ringa och störa när jag har föreläsning?
Jag: Oj förlåt!!
Pärre: Äh, de är lugnt. Jag är inte där ändå...

Då va de roliga slut

Jag sitter på bussen på väg hem nu, efter en jätteskön helg i Thn. Jag är sjukt trött, ska sova nån timma och sedan skriva på arbetet innan jag åker till jobbet. Imorgon är det seminarie, jag är otroligt otaggad. För första gången känner jag mig lite skoltrött, men de är mindre än två veckor till sommarlov så de gör ingenting. En vecka bara kanske?
Hela veckan ska bestå av jobb och skola, tillochmed helgen typ. Ska försöka hälsa på mamma på mors dag på söndag, men vi får se va jag hinner (prioriterar) och orkar.
Förövrigt, jag snorar i ena näsborren och det rinner ur ögat på samma sida, är jag typ halvpollenallergisk då? Lite sådär spontant halvt allergisk bara? Går det?

Kan vara mitt livs fulaste bullar...

img_8852 (MMS)

Kan vara mitt livs fulaste bullar...


Söta pojkar.

img_9830 (MMS)

Söta pojkar.


De är mjukisbyxor som gäller idag... Jag f...

img_2121 (MMS)

De är mjukisbyxor som gäller idag... Jag får erkänna, jag har mått bättre!


Gaaah! Döda mig, vad jag älskar mig nya kl...

img_6065 (MMS)

Gaaah! Döda mig, vad jag älskar mig nya klänning! <3


Lördag

Tjolahopp tjolahej!
Jag kom precis hem från en vända på stan, hittade en jättesöt klänning som jag ska använda ikväll, tänkte jag. Passade även på att sola lite (klänningen är vit - inte helt ok med vit kropp till de då...) och köpte en kaffe och satte mig på en uteservering och gick igenom min mail och kikade lite inför delarna jag ska skriva i grupparbetet. Jag tog på mig shorts idag förresten, trots att solen steker och himlen är klarblå så blåser de ju kallt, de suger..
Nu när jag kom hem tvärdäcka jag typ och bäddade ner mig i sängen. Jag sov inte direkt skitbra inatt så jag tror jag ska sova en timma nu, innan jag börjat fixa mig för ikväll.
Puss

...

Man vet att man sover borta för mycket när man vaknar hemma på morgonen och inte fattar vart man är...

..

img_2561 (MMS)

..


Onsdag-torsdag

Bilder från denna veckan:

Fredagkväll

Jag ligger hemma ikväll. Lyssnar på gamla ABBAlåtar och på Kent. Jag är så trött efter den här veckan, jag är så trött i kroppen, men hjärnan vill inte slappna av och det känns som om ögonen ska rinna ur eller sprängas eller bara...jag vet inte. Jag är helt tom. Eller lycklig, men ändå så oändligt olycklig.


Jag har inte riktigt haft tid nu igen. Par...

img_5727 (MMS)

Jag har inte riktigt haft tid nu igen. Party på kvällarna och grupparbete på dagarna. Ikväll ska jag sova så stört tidigt!!


Nej, jag är inte bäst! ;)

img_6784 (MMS)

Nej, jag är inte bäst! ;)


Så här såg det ut igår, om ett par timmar ...

img_9520 (MMS)

Så här såg det ut igår, om ett par timmar ser det nog ut så igen.


Lunchshopping

Jag var och shoppade på lunchen ihop med Mackan, han gav mig sju minuter och jag kom ut fyrahundra kronor fattigare och med en hel minut till godo. :)
Bland annat den här skjortan fick jag med mig. Jag köpte den i storlek 42 så den är riktigt stor och går att ha till strumpbyxor. 199:- på Gina. Bra skit. Köpte också lite nya underkläder och ett par cykelbyxor, de som jag köpte förra veckan va superdålig kvalité på så det va dags för ett par nya. :)
Eftersom jag ska sova hos Mjölby inatt, så tänkte jag matcha alltihop imorgon. Ett par vita converse hade vart snyggt  till också, kan bli så att jag får sticka ner och köra lite middagsshopping också. Hehehe
´
ps. Ser ni bilden, btw? Elvir ville sååå gärna va me... ;)

Åsiktstorget

Bambarabaaaam! Jag tänkte lite igårkväll innan jag somnade på saker som jag dissar och hur snabbt jag ändrar åsikt om saker och ting, så jag tänkte om jag skriver ner allting så kan vi se hur lång tid det tar innan jag ändrar mig...

Ballerinaskor. Seriöst, finns det något tråkigare? Jag tycker det är fult, helt enkelt. Very big diss.
Bomullspåslakan. Jag föredrar satin eller va heter de där aaasglidiga tyget? Silke? Siden!? Vad som helst är bättre än svettiga bomullslakan iaf.
Orange. Färgen är för skrikig för mig och passar mig inte (OBS - varning! Här kan det säkert bli ändring i sommar...)
Cider. Nej, vad som helst är bättre, möjligtvis EN, men inte mer. Alkoholfri cider är dock supergott.
Lukten som uppstår kring mina fötter efter att jag jobbar en kvart på donkisch. Ni vill inte veta hur illa det är. Jag skrubbar sönder fötterna varje kväll nu... (Denna punkt är jag typ heeelt säker på att jag kommer fortsätta dissa i all evighet).
Päls. Inte för att jag bryr mig om djur, utan för att jag tycker det är fett fult. Jackor, västar, mössor - whatever. Inte min stil och absolut inte snyggt att använda nu under våren och nästan sommaren (såg en tjej på stan idag som hade de och skrattade gott åt henne, haha).
Carolina Gynning. En av Sveriges mest överskattade kändisar. Släpper tydligen en glasserie nu. Fjanterier.


Sådär, nu får vi se hur länge detta håller i sig, jag tänkte länge och väl på det så det känns som om de mesta är djupt grundade åsikter. Haha. Puss!

(Och detta är ett tidsinställt inlägg, skrivet igårkväll, jag pluggar för fullt just nu, duktig cheeeey! :P )

Såhär gör jag varje morgon; går upp i god ...

img_1394 (MMS)

Såhär gör jag varje morgon; går upp i god tid och sminkar mig och när jag är klar går jag och lägger mig igen. Detta innebär att jag alltid är sen... Så även idag! Nu-buss mot skolan!! Puss!


Mycket mobilbloggning idag, men jag orkar ...

img_9423 (MMS)

Mycket mobilbloggning idag, men jag orkar knappt logga in på själva bloggen. Jag avslutar iallafall dagen med den här print-sceeenen; det står på yr.no att de inatt (mellan 00-06) ska bli 10 grader och sol. Imorgon på dagen ska det bli typ lika varmt, men regn. Trist att de inte va tvärtom. Dock har jag svårt att tro att solen kommer skina inatt, men  yr.no brukar ha rätt - om 40 minuter tänker jag gå ut och lägga mig på balkongen och sola då...


Nu fattar jag varför min pojkvän alltid se...

img_2416 (MMS)

Nu fattar jag varför min pojkvän alltid ser så rädd ut när jag kommer ut ur duschen......


Jag har laddat ner "sant eller falsk" som ...

img_2655 (MMS)

Jag har laddat ner "sant eller falsk" som app till telefonen. Detta påstående är alltså sant... Och här står jag ute och slavar på donken när jag kunde jagat Loch Ness.. Faaaail.


Är de någon annan än jag som tycker de är ...

img_7902 (MMS)

Är de någon annan än jag som tycker de är stört läskigt att åka buss över broar? De känns som om bussen ska åka över kanten när som helst, tycker jag. Varför är inte räcket högre?! Trots min rädsla sitter jag alltid på sidan mot själva utkanten av vägen, så jag verkligen ser hur nära vi är på att tippa över kanten... Jag är modig jag och utmanar mina rädslor. Yeay.


Tisdag

God morgon!
Jag fattar inte varför jag ställde klockan så himla tidigt för?! Halv åtta när bussen går 09:20...! Visst, att jag ska fixa mig och allt sånt, men de är ju nästan två timmar? Nu är jag iallafall vaken, jag har gjort mina morgonövningar och jag funderar på att ställa mig och hoppa hopprep en stund - hade inte de varit kul för grannarna? ;)
Dagen består av plugg i Trollhättan mellan 10:00-12:30, sedan ska jag sitta på en buss mellan 12:50-13:40 och sedan ska jag jobba mellan 14:00-21:00... Mm, det kan bli spännande de. Efteråt ska jag ta mig hem, jag kommer antagligen inte promenera hem idag heller eftersom jag är för lat och inte orkar gå i blåsten, så då får jag gå min kvällpromenad efter jag kommit hem, vilket gör att det blir aaassent, vilket gör att jag kommer va bajstrött när jag ska jobba med grupparbetet heela dagen imorgon. Jaja, nu har jag klagat nog för den här morgonen, haha! Nu blir det hopprep så jag får igång grannarna, det är alldeles för tyst i huset just nu! :)

puss puss

Jag skulle verkligen vilja skriva något kul ikväll, men jag är inte på mitt vanliga bästa-humor-humör. Tyvärr. Men jag kan säga att jag har haft en mycket bra dag på jobbet, jag har haft kul och sprungit som en gaaalning. Fötterna värker lite nu, därför.
Så nu ska jag sova, tänkte jag. Godnatt me er. Puss

<3

I telefon med Svante:
´
´
Jag: Älskling, nu ska jag säga någonting som jag verkligen velat säga till dig länge och vill att du tar åt dig....
Svante: Okej....?
Jag: Ibland så är du verkligen dum i huvudet.
´
´
´
Att han älskar mig trots allt, är ett under.

Måndag

God moooorgon!
Aah, jag har sovit supergott och känner mig totalt pigg och utvilad. Jag ska sticka till jobbet strax. Ska faktiskt bli skönt att jobba istället för att ha ångest för skolan idag. Jag hade tänkt att gå ut till jobbet idag förresten, så jag ställde klockan på sju men när jag vaknade då va de skitmolnigt så jag ställde om den till kvart över åtta och nu är det asfint väder, tyyypiskt! Läste att de skulle blåsa massor ikväll, men om de inte gör de tänker jag minsann gå hem!
Nu ska jag upp och fixa mig, bussen (jag vet, tragiskt, jag har blivit en bussåkare) går klockan nio. Puss!

Mjölby har varit i farten....

img_5944 (MMS)

Mjölby har varit i farten....


Min fina vän

Jag och Mjölby gick och handlade mellan regnskurarna:


Jag: Åh, hoppas det inte blir regn nu när vi ska gå hem...
Mjölby: Joo, det är faktiskt värt att bli blö själv bara för att du ska bli blöt och irriterad...

Säg välkommen tillbaka till mitt gamla liv...

img_7339 (MMS)

Säg välkommen tillbaka till mitt gamla liv! <3


Nu sticker jag iväg till Trollhättan! :)

img_0204 (MMS)

Nu sticker jag iväg till Trollhättan! :)


Fail

Jag har suttit hemma ensam i över ett dygn och det ger en väldigt mycket tid att tänka. Och det har jag verkligen gjort.
Jag skulle kunna skriva en mil om det här med vikt och utseendefixering, men det orkar jag inte just nu. Eller vill inte, kanske är en bättre formulering. Iallafall, jag skiter i det här nu. Jag har mått skit i över en vecka, jag har gråtit för att jag varit så hungrig, jag har svimmat två gånger (säkert för att jag slarvat med vattnet och "tränat" för mycket), men ändå. Jag har mått skit. Dessutom har jag lagt ut över trettonhundra spänn på lite pulverpåsar.
Jag har gått ner tre kilo i vikt, men det är vatten och kilon som jag antagligen kommer att gå upp igen när jag väl börjar käka. Och, skit samma, jag har för dålig diciplin - för att säga det rakt ut. Jag pallar inte Cambridge, jag pallar inte att svälta mig smal.
´
Därför väljer  jag att avsluta ren kur nu, jag kommer fortfarande äta en-två påsar om dagen och förhoppningsvis fortsätta gå ner i vikt lite granna. Men helt seriöst, det är inte mänskligt att svälta. Då hade jag lika gärna kunnat flytta ner till Afrika och svälta där (och samtidigt bli aaasbrun btw), men nu är det så att jag bor i Sverige, här finns det mat, jag har råd till mat och då äter jag. Punkt.
´
Nu ska jag ut och supa. Punkt, punkt.

De blev lite fel där...

Häromdagen läste jag ett inlägg på Bloggkommentatorernas blogg som handlade om fel ordmissuppfattningar, någon hade missat att de i Robin Hood skriker "Mot Sheerwoodskogen" och skrek istället "Köööör mot skogen". Lite kul sånt. Jag läste igenom kommentarerna och MASSOR med folk hade skrivit deras egna missuppfattningar, jag lärde mig en hel del faktiskt och därför ska jag skriva ner de här så jag kommer ihåg det...
Det heter insexnyckel och inte insektsnyckel, som jag trodde. Tydligen finns det ingenting heller som heter väggren utan det heter vägren? Det heter kalvkorv och inte kallkorv - detta visste jag faktiskt för ett par år sedan redan, men det är ändå värt att ta upp, tycker jag. Det heter munsbit och inte mumsbit, mumsbit låter faktiskt mycket godare så jag tänker fortsätta säga det (hur ofta nu det sägs...)
Det heter inte situationstecken, utan det heter citationstecken, fail!
Av tre sidors kommentarer (över hundra stycken) var det inte många som jag inte kunde ändå, så ni ska inte döma mig för hårt. Haha.

God morgon! Jag tänkte bara visa hur vita ...

img_6573 (MMS)

God morgon! Jag tänkte bara visa hur vita mina tänder är idag, Pepsodent White now is the shit!


Fredagen

Nu är tentan avklarad och jag ska njuta av ett par välförtjänta dagars ledighet innan jag sätter igång med vad som kan bli de jobbigaste veckorna i mitt liv. ´De två veckorna som väntar innebär jobb på donken på kvällarna och grupparbete/föreläsningar/seminarium på dagarna. Detta plus cambridgen. Haha, ja jag vet, jag tjötar hål i huvudet på er med de här cambridge-snacket i tid och otid, men ändå, det är jobbigt. Dessutom, nästa vecka väntar två kvällsevenemang med Västsex, både avslutning som innebär bowling och middag på Buddy´s Trollhättan (vilket i sin tur innebär att jag kommer sitta och TITTA PÅ när de andra äter middag) ganska påfrestande det också. Samma sak vid de andra evenemanget som är en tackmiddag... Skitkul. Äh, jag ska inte klaga, jag har valt de här själv. Och jag tycker det är kul, det gör jag. Det är bara det att det hade varit roligare om det hade varit någon mer som kände för att göra de här med mig...
Jaja, nu ska jag se på OC och bara slappa ett par timmar innan jag bestämmer mig för om jag ska hem till min familj eller inte.

Min fina fyllevän

Telefonkonversation med Mjölby:
.
Jag: Men, komigen - vi kör värsta hälsohelgen! Tränar, går promenader, du är nykter...!
Mjölby: Nej!
Jag: Joo!! Jag är ju också nykter iochmed cambridgen, det blir skitbra de här!
Mjölby: Men ska jag va nykter? Nykter kan jag vara i grraven.. Fast jag kommer säkert va full när jag dör så då är jag väl full i graven också då...

Fredag den 13:e

Hej hopp!
.
Jag är så stört trött idag, känner verkligen att jag inte orkar någonting. Ska strax iväg och skriva tenta - smart att lägga tentan fredag den 13:e - schyyyyssst! Haha. Nä, men jag vet att tentan inte kommer gå bra idag så de hade inte spelat någon roll vilken dag den än hade legat på.
.
Nu på morgonen har jag haft besök av Pärre, vi har druckit te och tjötat lite. Jag har gjort mina vanliga ben, rygg och magövningar och går nu skakande omkring i lägenheten. Haha. Men det känns gött ändå.
.
Efter tentan tänkte jag att jag skulle ta det sjukt, otroligt lugnt. Jag ska nog sova ett par timmar och verkligen ha en riktigt skön kväll bara, ev åka hem till mamma och pappa över helgen, men jag vet inte ens om jag orkar det faktiskt. Trist det är med vädret, förresten! Det gör mig också deppigare än vanligt ju...
Jaja, nu ska jag gå igenom mina anteckningar igen och förhoppningsvis få in de sista i huvudet inför tentan.
Puss

Jag är väl en pulverpåse då

Jag kollade på "Du är vad du äter", det är första gången jag inte äcklades när Anna Skipper visar upp all skitmat som går åt för fettot under en vecka. Den här gången blev jag hungrig. Kvällarna är värst med Cambridge. Men jag fixar de här, det gör jag.

Vad tycker ni om den här klänningen? Jag t...

img_7919 (MMS)

Vad tycker ni om den här klänningen? Jag testade den idag inne på Lindex när jag gick hem från skolan, men köpte den inte. Långklänningar är såå inte min stil egentligen, men jag tyckte ändå att den va lite söt. Lite mycket urringning, men annars väldigt söta axlar. Och brösten är borta snart iallafall så de spelar ingen roll om jag har djup uringning då! :) Jag vet iofs inte när jag ska använda den... Men ändå, vad tycker ni? Kan jag få lite svar här någongång? ;) Ni är ju ändå ett gäng som läser, vad tycker ni? Köpa eller inte?


Pluggpaus

Jag har en paus i mitt plugg just nu. Är himla trött på marknadsföring faktiskt, det känns som att man kan allt om det (eller massor iallafall), men när man väl kommer till tentan så står det still i huvudet och jag kan ingenting. Helt värdelööst. Jag försöker att ha en kvarts rast varannan timma, det känns som om man får in mest då. Eller något.
Iallafall. Jag va ju hos Friskvårdsdamen idag och köpte nya påsar så jag klarar mig en vecka till. Jag har gått ner 3,1 kilo under en veckas tid. Efter tre dagar hade jag gått ner 2 kilo, så de sista kilot är "på riktigt", så att säga. De första två är bara vatten som går ur kroppen... Jag har tappat aaaasmånga centimeter runt magen. Typ sju centimeter, men de kan ha berott på att jag va lite svullen när jag mätte mig förra veckan.
Det känns iallafall bra, jag har klarat en hel vecka nu. Nu kör jag en vecka till. Sedan en till förhoppningsvis. Och sedan en till. Sen tror´jag det är klart. Hur bra det än går just nu drömmer jag ändå om mat, framförallt falukorv och macaroner är jag aaassugen på idag. Men hur sugen jag än är på mat, ger jag inte upp de här. Inte än.
Nu fortsätter plugget!
PUSS

Yes, en timma senare ser det ut så häääär!...

img_0062 (MMS)

Yes, en timma senare ser det ut så häääär! Soooolen är framme!


De va ju inte såhär min dag skulle va ju. ...

img_6258 (MMS)

De va ju inte såhär min dag skulle va ju. Efter att  jag vart i skolan och lämnat in mitt arbete gick jag förbi Kicks och köpte cocos-olja och förberedde mig på en stekhet dag i solen på balkongen. Och så kommer molnen!! Gaaaah! Jag sitter alltså med cocos-insmorda ben under en filt och hackar tänder och fryser för att det är så kallt här ute! Jag ger solen fram till klockan tre att titta fram, annars skiter jag minsann i den och sätter mig inne istället!


Nu sticker jag ut på stan, först till Camb...

img_4018 (MMS)

Nu sticker jag ut på stan, först till Cambridge tanten, sen en kaffe med  älskade Janet och sedan direkt till skolan för att lämna arbetet och sen hem för att sitta på balkongen och plugga resten av dagen! Puss


Dagens

Dagens ToDo-lista!

• Köpa fler Cambridgepåsar, måste göras någongång mellan 11:30-13:30.
• Gå till skolan och lämna in ett arbete, 13:00. Varför finns Disco när lärarna ändå vill ha arbetet i handen?!
• Möta upp Janet för en snabbkaffe på stan.
• Tvätta håret, jag minns inte när jag gjorde det senast. I fredags?
• Hänga med Pärre, vi skulle hitta på något "asball" idag.
• Enda problemet är att jag har tenta imorgon, jag har pluggat en hel del, men kommer behöva sitta varje ledig sekund jag har... Aaah, vad tråkigt. Men efter imorgon är det över, då är det inga tentor kvar - bara två grupparbeten.

Så, nu ska jag stressa ut på promenad i solskenet. Puss

Jag tänkte jag skulle avsluta kvällen med ...

img_1219 (MMS)

Jag tänkte jag skulle avsluta kvällen med ett lite gladare inlägg än de två tidigare, jag är inte så gnällig som jag låter där, jag är mest trött. :) Iallafall, kolla de markerade mailet! Från 1970?! Och de går inte att radera eller öppna? Vad har hänt då egentligen? Fanns ens mail 1970? Kul iaf. Gonatt me er. Puss


Trasdockan

Jag har hittat en ny blogg som jag börjat läsa, den heter handleder.blogspot.com (jag kan inte länka, för jag skriver från mobilen - och även om jag skulle länka spelar det ingen större roll, hon har nog typ flera tusen läsare och det slår jag tyvärr inte med mina tragiska fyrtio-femtio pers som kikar in här varje dag) iallafall, det är en av de vackraste och vidrigaste bloggarna jag någonsin läst, en tjej (jag vet inte hur gammal hon är, vad hon heter eller vad som riktigt hänt med henne), men hon är trasig. Så trasig så det skär i hjärtat när man läser. När jag mår jättedåligt klarar jag inte av att läsa den för då tror jag att mina gamla knivkompisar skulle komma fram igen, men när jag mår så där lagom dåligt, som ikväll, då läser jag lite. Jag sörjer med denna människa, jag lider av hennes ångest och tycker så synd om henne att jag skulle göra vad som helst (nej, men mycket) för att få henne att må bra. Men samtidigt så blir jag så stark av henne, jag mår inte SÅ dåligt, tänker jag. Det finns andra som har det sämre. Och på något tragiskt sätt blir jag lite glad av det, visst är det hemskt? Jag får lite ont i magen av det faktiskt, att jag mår bättre för att någon annan mår sämre, men det känns skönt att veta att man inte är ensam om att ha dåliga dagar. Jag känner mig starkare och känner viljan att hjälpa istället för att bara ligga hemma och tycka synd om mig själv. Det är en väldigt behaglig känsla och något jag borde känna oftare. Att hjälpa andra. Jag gör aldrig det längre, det gjorde jag förr. Nu har jag blivit kall och hård och bitter. Missförstå mig inte, jag är inte psyksjuk igen eller nått, men jag märker att jag blivit så mycket mer känslokall de sista året. Nästan ingenting rör mig nu. Jag bryr mig inte om vad folk tycker eller tänker längre (jo, de som spelar roll för mig - men inte de andra) och jag har tappat massvis med känslor. Jag gråter inte längre, jag stänger av människor. Detta har jag tagit upp förut, och jag känner att de här inlägget är på väg att spåra ur, men jag ville bara säga att jag gillar den där bloggen för den får mig att känna mig mänsklig igen.
Detta är säkert en kombination av hungern jag har och den där förbannade mensvärken, men ändå, det är skönt att få lipa lite ibland, känna sig trasig, men ändå starkare och lyckligare än vissa andra. Typ. Eller nått. Och det har jag fått göra den här veckan, gråta ut för att jag är ledsen. Men ändå känner jag mig helt okej när jag vet att jag inte är ensam om att vara trasig. Äh, nu flummar jag bara. Tänker inte klart. Nu ska jag sova, imorgon är en ny dag utan mat.

Nära döden

Jag mår verkligen inte bra nu. Jag ligger och kallsvettas, fryser (det är inte feber, jag har kollat), gråter och skakar. Jag tror att det beror på att jag är hungrig, för magen kurrar konstant. Jag fattar inte de här! Man ska faktiskt må bra efter tredje dagen på Cambridge, men jag har mått sämre än någonsin både igår och idag. Fast dagtid funkar det helt okej typ, iallafall idag. Igår när jag gick av bussen på väg hem från Trollhättan höll jag på att svimma flera gånger - helt stört. Jag försökte ringa hem till mamma, men hade glömt bort numret fast jag har slagit det minst en miljon gånger sedan jag flyttade hemifrån för två år sedan.
Jag ska proppa i mig tredje påsen för dagen nu, gröt. Det är den som är godast, förutom kycklingsoppan men den är slut. Imorgon ska jag gå och köpa nya påsar och köra en vecka till. Då ska jag minsann BARA köpa kycklingsoppa och gröt. Jag längtar tills imorgon när jag får äta den igen, det är värdelöst att må såhär. Jag är inte lycklig. Jag är bara hungrig och ser feta chipspåsar med massvis med dip flyga förbi framför ögonen på mig. Stora nygrillade köttbitar också, och falukorv.
Tur att jag läser så många bloggar, om jag inte hade läst dem hade jag tappat motivationen för länge sedan. När jag ser alla snygga, smala, bruna sommarben är det plötsligt helt okej att gå på Cambridge - då är allt värt det.
Bara jag får på mig mina gamla jeans igen och blir smal. Då blir allt bra.

Och helt plötsligt blir det svart på himle...

img_3469 (MMS)

Och helt plötsligt blir det svart på himlen och det börjar tväråska! Vad hände där!?!


Jag sitter på balkongen, solen steker. Ser...

img_8074 (MMS)

Jag sitter på balkongen, solen steker. Seriöst, svetten rinner! FAST - jag är snart klar med arbetet.. Ge mig en timma till bara! Sen blir det kvällspromenad. :)


Jag har slagit mig ner ute på balkongen oc...

img_9081 (MMS)

Jag har slagit mig ner ute på balkongen och ska göra färdigt dagens arbete. Så himla skönt med individuella arbeten då man kan göra allt i sin egen takt och när man själv känner för det. Jag har valt att skriva om McDonalds skapare och som entreprenör, busenkelt för mig som är frälst i donken. Haha. Nu kör vi igång!!


Surprice

I telefon med min älskling:

Älskling:
Älskling, vi får inte göra slut före den sjuttonde juni.
Jag: Okej? Varför då?
Älskling: Det är en överraskning, jag har en överaskning till dig!! Jag: Vad du är söt! Vad är det för något?
Älskling: Men då är det ingen överraskning längre!
Jag: Sant. Men vad jobbigt. Aja, vad har du gjort idag då?
Älskling: Eller alltså okej då, jag har köpt en tröja till dig, men den kommer inte förrän dess...



Jag älskar att vi är lika duktiga på att hålla hemligheter bägge två. Haha!

Morgonpigg

God morgon!

Klockan är strax efter sex och jag hoppas ni inte ligger och sover?! Själv vaknade jag för dryga timman sen och har tränat en stund nu på morgonen. Känner mig jätteduktig faktiskt, funderar på att ta en promenad så här innan seminariet också, men jag vet inte än. Nu ska jag in i duschen iallafall. PUSS!

Jag har redan krupit ner i sängen, mina la...

img_2477 (MMS)

Jag har redan krupit ner i sängen, mina lakan doftar fortfarande av mitt nya wunderbara sköljmedel. Jag tänkte sova jättetidigt ikväll, så jag är riktigt pigg till seminariet imorgonbitti, samt orkar plugga riktigt ordentligt  efter det. Jag tänkte få med mig Elvir och Mackan och lägga oss i nån park och plugga om allt går som det ska och då måste man vara pigg! Så nu blir det att nana.. Godnatt!


Fyra bröllop

Jag har sett ett par tre avsnitt av "Fyra bröllop" som har ersatt "Halv åtta hos mig". Programmet i sig är jag väl lite emot, jag älskar bröllop och tycker det är lite heligt på nått sätt, ingenting man låter filmas för att sändas på tvn liksom. MEN, jag dör vad vackert det är med bröllop, gången fram till prästen, klänningen, bröllopstalen.. Jag sitter och ryser och gråter hela tiden, jag längtar tills mitt eget bröllop. Det dröjer ju såklart ett par år, men man får ju drömma - och det gör jag också! <3

Nejnej, vi är inte alls kära i varandra...

img_4054 (MMS)

Nejnej, vi är inte alls kära i varandra...


Jag sitter på stationen i Trollhättan och ...

img_2468 (MMS)

Jag sitter på stationen i Trollhättan och väntar på bussen hem. Morgonen har spenderats hos Katten som fixat mina naglar igen. Jag förstår inte hur jag ska klara mig i sommar utan mina awesome naglar...


Unnar mig lite umgänge ikväll när jag vari...

img_1840 (MMS)

Unnar mig lite umgänge ikväll när jag varit så duktig och pluggat idag :)


Jag har tränat lite med mina fina underbar...

img_4453 (MMS)

Jag har tränat lite med mina fina underbara (och alldeles för lätta) hantlar, hoppat hopprep i en kvart (seriöst, jag trodde jag skulle dö!) och gjort 75 situps. Sedan har jag sminkat mig, lockat håret lite lätt och klätt på mig en ursöt blommig topp ifrån "Rut m fl" och matchar det med Svantes trasiga jeans - finns det något bekvämare än pojkvänsjeans? Armbandet kommer ifrån "Gina Tricot" och och den sköna blåa färgen på mina naglar kommer från "H&M". Jag har en sötdag idag. :) Nu åker jag iväg och pluggar i Trollhättan. Puss!


Hur känns det att jag käkar asgod varm cho...

img_9551 (MMS)

Hur känns det att jag käkar asgod varm chokladsoppa till frukost? Avundsjuka på min diet - huh huh?


Sköna söndag

Tjolahopp tjolahej!
Dagen blev helt okej ändå, trots magontet - det finns inget som inte lite Ipren kan lösa. :) Jag har pluggat en hel del och dessutom har jag gått både promenader och fått ordning i min garderob. Måste köpa fler galgar bara, för det hänger flera plagg på samma galge nu. Haha.
En otroligt positiv sak är att jag tagit mig ner till ClasOlsson och köpt mig en våg (och ett hopprep). Jag har gått ner två kilo sedan i torsdags då jag var och vägde mig hos friskvårdsdamen. Det känns så himla skönt. Visst, det är bara vatten nu och de två kilona kommer jag ju att gå upp igen, men ändå! Det funkar!! Dessutom har hungern släppt totalt. Jag känner ingenting, nu handlar det bara om motivation! Herregud, vad jag ska kämpa med det här. Två kilo av tretton redan. De kommer bli bra det här.
Nu ska jag bädda min säng med rena lakan som doftar av "fräsch regnskog", haha. Sköljmedlet vet ni. Haha. Puss!

Sådär, färdigtvättat för idag! Gud, jag sk...

img_7024 (MMS)

Sådär, färdigtvättat för idag! Gud, jag ska aldrig mer skjuta upp tvätt tiderna - fyra IKEA kassar blev det art springa upp och ner med.. Nu ska jag äta frukost, Cambridgegröt med smak av äpple och kanel. Den är ganska god. Till det - en kanna vatten :)


Jag ligger helt utslagen i soffan. Om fem ...

img_0987 (MMS)

Jag ligger helt utslagen i soffan. Om fem minuter ska jag springa ner och ta hand om sista tvätten. Min mage värker, så förut när jag var och handlade mitt nya väldoftande sköljmedel så vek jag mig nästan dubbel i affären; att kombinera lingonveckans första dag (den värsta, för min del) ihop med Cambridge tredje dag (den värsta, enligt alla broschyrerna jag fick) var ingen hit. Därav tummen ner på bilden.


Ack underbara söndagsmorgon; varvar plugge...

img_7892 (MMS)

Ack underbara söndagsmorgon; varvar plugget med tvätt och promenad.


Barnunge!

Får man vara så barnslig att man inte klarar av att se på Solstorm när man är tjugotvå år gammal?!
Tur att Djävulen bär Prada går på fyran, mycket bättre för en sådan som jag. Btw, jag tog vaniljsmaken på Cambridgepåsen ikväll - SHIT - jag GRÄT när jag åt den. Den smakade som någon slags smet, typ som sockerkakssmet eller något. Så himla gott va det! Jag blev helt till mig. Guuud, vad mycket enklare cambridgekuren känns nu när jag fick något riktigt mumsigt att se fram emot!

Vilken lördagkväll det blev!

Yes!! Nu känner jag mig asduktig; istället för att äta något gick jag ut och sprang en bit. Inte långt direkt, men en halvtimme ungefär. Jag gick dessutom ner i tvättstugan och bokade en tid imorgonbitti klockan sju. Känns skitbra. Nu tänkte jag ta en dusch, fixa naglarna läsa igenom de lilla jag skrivit på mitt arbete och klockan tio börjar Solstorm på tvn och till filmen ska jag smaska till det med dagens tredje shake med vanilj- eller banansmak, jag har inte bestämt mig för vilken än... Efter det ska jag iallafall sova. Det första jag gör imorgonbitti ska jag slänga in en tvätt med "onödiga" kläder, sen ska jag gå ut en promenad på en timma tills affären öppnar och där aka jag köpa nytt sköljmedel som doftar något speciellt ASgott, tänkte jag. De är sånt man får unna sig med när man inte får köpa godis eller chips.. Sedan ska jag plugga hela dagen. Suck.

Lördagkväll

Två dygn utan mat är vidrigt. Jag funderar på att fila bort mina akrylnaglar så jag kan bita på naglarna igen, så hungrig är jag. Det är fett värdelöst att bara sitta hemma och plugga dessutom, men det finns ingen anledning att gå ut och göra något. Alla grillar, dricker eller typ har picknick eller middag. Jag kan åtminstone säga att jag är duktig som pluggar och sånna här helger behövs ju faktiskt, speciellt om man ska klara tentan och inlämningsuppgiften denna veckan. Shit, vad jag övertalar mig själv nu.
Om tre-fyra timmar är klockan så pass mycket att jag kan gå och lägga mig med gott samvete. Då är dag två avklarad. Skönt.

Powernap

Åh, herregud vilken dag.

Jag vaknade tio i sju av att Jonas satt på sängkanten bredvid Svante och jag skrek rakt ut, glömde liksom att han sov här också inatt.. Vi åkte till tentan, den gick okej - kan ha gått bra och kan ha gått dåligt.
Jag stängde naturligtvis av mobilen under tentan och när jag skulle slå på den igen kom jag på att jag inte kan pinkoden.. ÅÅÅH, så störade. Jag fick åka hem till Emma och väcka henne, dra ner till Strandgatan och ta en te och sedan vela fram och tillbaka i Thn med skolböckerna i högsta hugg; hem till Jonas och hälsa på han och Svante, hem till Mjölby för att kolla in hans nya lägenhet och lite sånt...

När jag kommer hem är jag så hungrig så jag håller på att dö, svimma eller whatever, försöker hitta koden till min telefon och får upp en svag minnesbild av att jag slängde den häromdagen. Letar igenom soppåsen för att komma fram till att jag tömde soporna i förrgår och får panik och börjar störtlipa. Sätter mig i bilen ut till torp för att besöka 3butiken och få min pinkod, bensinlampan börjar lysa på vägen ut och jag störtlipar igen. Lite känslig idag visst... ;)
Löste iallafall pinkoden och nu har jag slängt i min cambridge-kycklingsoppa och bäddar ner mig i soffan en stund. Måste sova lite. Kvällen är fortfarande oplanerad, eftersom party inte är aktuellt blir alternativen färre. Åh, vad jag längtar tills om typ fem veckor. <3

Nu - powernap.

Tänker

Det kom upp lite saker så min kille är försenad hit. Det gör att jag fått möjlighet att tänka lite extra på saker, här är några av sakerna som snurrar runt i mitt överträtts huvud just nu.

- Jag har kissat 33 gånger hittills idag. Japp, jag har räknat..
- I alla filmer käkar alla supersmala, asheta brudar hur mycket som helst och så går de inte upp ett gram. Det är superorättvist.
- Jag passade på att dammsuga runt halv elva tiden, mina grannar kommer klaga i efterhand. Hehe, sånt tycker jag är kul.
- Jag har MAX fem rena par trosor kvar, det är veeeerkligen dags att tvätta!
- Om jag klarat tentan imorgon är det ett mirakel!


Jag vet, jag borde varna innan när jag skriver så här onödiga inlägg. Sorry.

en dag avklarad

Jag har i princip klarat första dagen. Jag har inte ätit ett smack, utan bara de där pulvret. En chokladmint till frukost, en till lunch och till middag blev det en kycklingsoppa. Alltihop är rätt gott, jag kommer tröttna asfort, men det var gott. Jag värmde soppan dessutom, så då kändes det lite matigare. Utöver det har jag druckit tre koppar te, och minst tusen liter vatten. Seriöst, jag dricker vattnet direkt ur kannan. Det är ingen idé att det hälls upp i glas för jag dricker upp det så himla fort för att "släcka hungern"...
Min mage har krampat. Den började kurra redan när jag satte mig på tentan halv tio och sedan dess har jag försökt få den att hålla tyst, men det går sådär... Jag hade extrem huvudvärk vid fyratiden, men då drack jag bara mer vatten och så löste det sig. Vid halv åtta fick jag sånt extremt psykbryt att jag höll på att lipa sönder, för jag pallade verkligen inte mer, så hungrig var jag - sen tog jag tag i mig själv och drack en kopp te och då gick det över. 
Jaja, jag är nästan trött på mig själv när jag bara tänker på de här hela tiden. När jag blundar ser jag mat och smala människor så just nu är jag ovanligt knäpp i huvudet.. Men jag ska fixa de.. Det ska jag.
Och nu ska min kille snart komma så då får jag iallafall lite tröst och peptalk, ingen stöttar bättre än han. :)
Puss på er

Desperate

Jag har den senaste veckan tittat lite på Desperate Housewifes, något jag aldrig gjort tidigare i hela mitt liv. Jag lånade boxarna av Carro för typ... ett år sedan (?) och inte sett ett enda avsnitt förrän i söndags. Nu är jag fast. Jag drömmer om det på nätterna tillochmed.
Min största förändring är min synsätt på min kropp, aldrig tidigare har jag haft så mycket komplex - anledningen till cambridgen (+att jag såg Kenza i Stockholm i tisdags och hon va suuuperliten). Men seriöst, skådespelarna är typ trettio-fyrtio år och väger hälften så lite som jag! Eva Longoria är en av de snyggaste brudarna jag någonsin sett och allvarligt - jag tror jag skulle döda för hennes kropp.
Det var mest det jag ville säga. Jag är avundsjuk och lite bitter. Är för hungrig för att plugga och väntar på min himla pojkvän som inte kommer förrän tio ikväll.... Puuh. Det suger. En sväng på gymmet nu kanske? Känns som det behövs om jag ska se ut som Eva snart.
Finns det något fult på denna kvinna??

Kompis, kompis

Kom igen, kan ni säga att ni inte älskar den?

Förlåt honey

Svante ringer:

Svante:
Hej, vad gör du?
Jag: Jag....pluggar...
Svante: Okej. Vad pluggar du?
Jag: Äuhm...Marknadsföring!!
Svante: Lovar du?
Jag: Mmm.. Jag läser den där broschyren jag fick från cambridgetanten.....

1 klar, då går vi på nästa

Så, tentan avklarad efter nästan tre timmar. Jag har ingen aning om hur den gick, men den KAN ha gått bra. Över till dagens roliga nyheter: Jag ska plugga marknadsföring idag. Åh så kul. Helt awesome. Kunde inte föreställa mig en bättre eller roligare aktivitet för dagen. Nej, jag är inte bitter för att jag slarvade under första perioden av högskolan, inte alls.

En sak har jag lärt mig under mitt förstå ...

img_2171 (MMS)

En sak har jag lärt mig under mitt förstå år på högskolan: Ta på dig myskläder på tentorna!! Första tentan satt jag i tajta jeans och höga stövlar för jag ville se "chic" ut. Öh. Inte för att jag klarat den tentan ändå, men jag får erkänna att de hade varit lättare om jag åtminstone hade kunnat sitta ner... ;) Så, nu springer jag iväg till skolan. Puss!


Stötta mig

Om fyrtiofem minuter går jag in på tentan. Vill ni allihopa hålla tummarna för mig? Thank u.

Två månader. Du är det bästa jag vet. <3

img_0431 (MMS)

Två månader. Du är det bästa jag vet. <3


Peptalk med migsjälv

Jag har druckit min första Cambride-påse med smak av choklad och mint. Smakade typ som O´boy med smak av After Eight, alltså var de rätt gott. Mycket bättre än de förra pulvret jag gick på - men så är ju de här liiiiiite dyrare också.
Iallafall. Jag. Tänker. Fixa. Det. Här!

Tretton kilo ska bort. Jag ska gå från 66.4 kilo ner  till 53 och sedan pendla mellan 53 och 55 kilo. Det är perfekt. Det tyckte även Friskvårdsdamen. När jag googlar hur länge man behöver hålla på för att gå ner dessa kilo står det typ åtta veckor. Nu fick jag lite ångest. Jag åt min "sista måltid" med Mjölby tidigare idag och jag drack inte ens läsk till - och nu kommer jag inte få dricka det på flera månader!!
Jag kommer inte få äta chips och jag kommer inte få äta godis. Att äta mysmiddag med älsklingen imorgon finns inte på kartan och att slänga i sig en cheeseburgare på korta rasten på jobbet nästa vecka kommer inte att hända. Att äta något på Sexets avslutning på Buddy´s kommer inte ske och på tackmiddagen kommer jag också få svälta. Shit, vad tragiskt de är. Men hallå - det kommer vara värt det.
Det. Kommer. Vara. Så. Fucking. Värt. Det.

Shit vad jag ångrar mig redan. Men seriöst, jag SKA klara det här.

Så. Nu är detta min föda de närmaste vecko...

img_6635 (MMS)

Så. Nu är detta min föda de närmaste veckorna. Jag ska verkligen kämpa med de här nu, tänkte jag, och verkligen lyckas - för en gångs skull. Oftast ger jag ju upp, men de här har jag betalat så mycket pengar för att jag har inte råd att ge upp det. 450 kalorier varje dag, de här kommer verkligen att ge resultat!


Nu sticker jag iväg på möte med friskvårds...

img_9363 (MMS)

Nu sticker jag iväg på möte med friskvårdsdamen. Världens stökigaste sovrum står jag i, men jag tänkte ändå visa min nya tunika ifrån h&m. 75 spänn. Hurra! :)


Plugg

Gaaah! Dålig jag blivit på att blogga de här dagarna ju. Men de är ju bara för att jag pluggar konstant och verkligen inte har tid. Imorgon ska jag ha tentan i affärsjuridik. Jag är asnervig, eftersom jag tog ett break vid förra tentaveckan och valde att hålla mig borta från skolan då så ligger jag ju lite efter i det mesta. Jag kan väl i efterhand inte säga om det var värt det eller inte riktigt, men nu känns det faktiskt helt okej ändå inför detta. Men nervöst ändå. Jag måste ju faktiskt klara tentorna för att få CSN till hösten, utan CSN måste jag hoppa av skolan.
I dag klockan två har jag ett möte med mitt nya liv, btw. Cambridge. Nu ska de där förbannade kilona bort och jag ska känna mig snygg igen. Sen att de små tuttisarna också kommer försvinna är ett senare problem, jag ska få på mig mina gamla jeans, känna mig snygg i bikini och kunna göra saker utan att det dallrar om mig. Jag tänker inte låta mig själv gå under, seriöst. Nu gäller det!!
I övrigt inte mycket nytt, jag ska lägga upp bilderna från Stockholm snart, men jag skulle tippa på att det blir antingen ikväll eller efter tentan på lördag. Imorgon kommer det inte finnas tid. Först tenta, sedan plugg inför tentan på lördag och sedan kommer älsklingen och så ska vi mysa och sova tidigt.
Så, nu blir det att återgå till plugget för min del. Puss

Så här ser min dag ut: plugg plugg plugg. ...

img_4126 (MMS)

Så här ser min dag ut: plugg plugg plugg. Affärsjuridiktentan ska fixas på fredag, inget snack om saken. Pärre hjälper mig så mycket han kan och huvudet håller på att explodera av all information om lagar, avtal, balkar och blablabla. När jag tog upp telefonen för att blogga säger Pärre: "Se till att du inte får med några spermafläckar på bilden..." Jag sitter i hans säng och pluggar. Dock ska jag precis just nu ta en kort paus och förflytta mig till golvet, det känns tryggare så.


Jag har sovit hos Malin och hennes katt is...

img_7154 (MMS)

Jag har sovit hos Malin och hennes katt istället för hos Anki. Malins katt heter Kissie, det tycker jag är rätt najs. När Malin gick omkring och mobbade mig igår i Stockholm för att jag ville se löjliga bloggkändisar kunde jag säga: "men komigen, jag har iallafall inte döpt min katt efter Kissie liksom..." Då blir Malin tyst. Malin visste typ inte vem Kissie va när hon döpte katten. Kissie är ju bara ett rätt passande namn på en katt. Men det spelar ingen roll, för i mina ögon har Malin döpt katten efter Sveriges mest patetiska bloggare - pinsamt Malin, pinsamt.


Så här pigga e vi. Efter att ha kört otale...

img_9761 (MMS)

Så här pigga e vi. Efter att ha kört otalet mil fel så börjar vi närma oss hemmet. Jag har sovit ett par timmar, men har så stört ont i rumpan att nu går det inte längre. Inom en timme kommer jag ligga i Angelicas säng och jag tror att jag ärligt kan säga att jag aldrig tidigare saknat en säng så mycket som jag gör just nu.


Stenungsund - Stockholm

Lovers, jag har varit i Stockholm hela dagen. Klockan fem imorse åkte vi. Nu sitter vi i bilen tillbaka till Stenungsund. Min älskade Julia har kommit hem, för bara någon timma sedan landade hon i Sverige. Jag är hel igen, min fina tjejbästis är hemma. Fina människa.
Jag är tillbaka imorgon.

Jag har en ny telefon, en vit helt underba...

img_8830 (MMS)

Jag har en ny telefon, en vit helt underbar iphone4. Kameran är awesome och den går snabbt som tusan. Det enda som saknas är era telefonnummer, skicka dem gärna till mig. Jag har samma nummer som tidigare! PUSS


ensam

Det senaste dygnet har jag gråtit så mycket att det värker i ögonen. Jag har varit så otroligt känslig, nerverna har legat utanpå skinnet och jag vet inte riktigt vad problemet är faktiskt. Tårarna har sprutat för allting.

Jag hatar söndagkvällar, för tillfället. Jag blir lämnad ensam när Svante åker tillbaka hem till sin familj. Ikväll är det såklart extra jobbigt eftersom mobilen är trasig. Jag är onåbar. Instängd. Det är tragiskt att man är så handikappad utan iFånen. Jag saknar den. Och Svante.
Mest Svante.

Trasig

Jag har slagit min telefon i backen och hela mobilen har gått i tusen bitar. Detta kommer innebära att jag kommer vara stört mycket mindre aktiv här, eftersom jag i princip alltid bloggar ifrån den. Så, så är det med det. Vi hörs när vi hörs. Nu ska jag fortsätta mysa med min fina kille. Puss

RSS 2.0