Ren och fräsch!

Sådär, nu är fröken nyduschad, nyrakad och allmänt ren bara. Skönt! Lägenheten är "städad" också. Dvs jag tog itu med krisbehoven. Kyl och disk. Att lämna disk framme i fyra veckor är inte att rekommendera. Skulle vilja lägga ut en bild på den sörja som skulle få er alla att kräkas, men jag kräktes själv och fick inte riktigt läge att få fram kameran då. Och jag är inte lättkräkt eller äckelmagad. Skrattar högt just nu åt hur mycket Mjölby skulle kräkas om han sett, han som faktiskt kräks av sånt där äckligt mycket lättare än jag! Höhö! Nu ska jag måla mina naglar, lägga på lite smink och sedan halta iväg till bussen för att jobba veckans sista nio timmar. Slutar elva ikväll. Sedan ska jag hem och sova. Sedan ska jag vakna klockan sju imorgon bitti. Sedan ska jag halta bort till tåget strax innan åtta. Sedan ska jag sitta på ett tåg i tre timmar. Sedan ska jag hoppa av tåget i Jönköping. Och SEDAN ska jag krama och pussa på min kille så mycket jag bara kan i tre dagar.


Säg att du älskar mig

Hej!!! Igår efter jobbet åkte jag hem till Sara för att ha myskväll med henne, så skönt att kunna hitta på något efter jobbet. :) Nu är jag hemma i min egen lägenhet igen och känner ett enormt osug efter att städa. Fast det måste verkligen göras! Jag har inte ens packat upp väskorna efter förra trippen till hjärtat och imorgon åker jag dit igen. Ska bli så härligt. Jag har verkligen längtat, längtat, längtat. Förresten såg vi på äckligaste filmen igår, "Säg att du älskar mig". Så hemsk verkligen! Den är ju skitgammal och att jag ens brukade titta på den när jag var yngre gör ju mig rädd. :( Nä, nu kan jag inte ligga här längre, måste städa! Puss puss


17 år

När jag var yngre hade jag en vän som var "fotograf". Han hade en "studio" hemma och var faktiskt grym på att ta snygga bilder. Flera gånger var jag hos honom och tog kort och idag hittade jag ett mail som jag sparat i en gammal mapp där den här bilden låg. 17 år gammal. Sött. Jag tycker jag ser nästan likadan ut idag, fast tjockare då. Jag har storlek 25 på de jeansen, minns jag. Haha!


Är det dags igen, är det dags igen, är det dags, är det dags, är det dags igen...

Jajemän, sjukmaster nr 1 är i farten. Det är typ miljonte gången jag är sjuk i sommar, den här gången är det dock "bara" en ordentlig mensvärk som förstör mitt liv. Ja, men jag skojar inte. Jag har legat hela natten vaken och illamående, och ibland har jag skrikit rakt ut för att min mage håller på att slitas mitt itu. Det känns så alltså. Tänk om jag hade varit kille, då hade mensvärk varit något man skrattat åt. Då hade mina njurar antagligen varit friska och fullt fungerande, för det är mycket svårare att få urinvägsinfektion för killar. Om jag var kille skulle jag inte behöva tänka på p-piller varenda dag. Och jag skulle sedan slippa ångest för att jag glömt bort det elva dagar i rad, typ. Vad har killar för nackdelar? Förutom att de är generellt fulare än tjejer, och de kan inte använda smink (åtminstone inte lika accepterat) som tjejer. De kan ha liten snopp. Det är väl sånt som vi tjejer inte förstår kanske, men det kanske är ett jobbigt problem. Men det gör inte ont!! Men om jag var kille så skulle jag klä mig som Andreas Wijk. Han är lätt bäst klädda bloggaren ever. (Alex, så fort vi tjänar pengar bägge två kommer du klä dig på detta sättet!) Nu ska jag duscha och skrika lite mer för att min mage går i tusen bitar...


Godnatt!

Tjolahopp! Jag försöker sova, men det är ju minst sagt omöjligt. Min kropp dör typ varje gång jag rör mig och jag har nyss sett "Pass it forward" som är en av världens vackraste filmer. Om jag lipar? Ja, lite smått va! Haha! Ni MÅSTE se den, sjukt vacker, hemsk och tänkvärd. Jag älskar och hatar den. ;) Men nu ska jag sova, tvinga mig själv förresten, jag måste. Ska upp om fem timmar nämligen. Orkaaaa!! Kvart i fem ringer klockan och jag är tokpigg, dessutom ska jag till gymmet direkt efter jobbet imorgon. Och sedan ha myskväll med Sarisen. Jag lär somna direkt! ;) Nä, nu måste jag sova! Måste, måste, måste. Höhö, kan inte.... Shit, va pigg jag e!


Jag dör!

Kaos här, jag har äckelmycket mens , galen träningsvärk från igår och allt är bara jobbigt. Till råga på allt håller jag på att sluta röka. Två idag, tre igår. Imorgon blir det kanske en eller ingen alls. Shit. Det finns inte mycket kvar att leva för nu.


Snart, snart, snart.

Jag satte mig vid datorn för en stund sedan. Den hade dammat igen, btw, så ofta använder jag den. Haha. Jag skulle bara söka ett jobb som jag verkligen, verkligen vill ha. Trots att jag egentligen inte har boende i Jönköping än, så skulle jag aldrig förlåta mig själv om jag inte sökte jobbet. Nu tror jag inte att jag kommer att få det, men att missa ett av mitt livs drömjobb som kanske aldrig kommer igen, det gör det inte okej att inte söka liksom. Så nu håller vi tummarna att jag får jobbet och sedan snabbt och lätt får någon att bo hos!! :) Wohooo!! Förresten, klockan ringer vid halv nio imorgon för att se om jag kan gå till jobbet.. Haha, känns lite som att jag kommer ta bussen i vilket fall, jag lär vara dötrött nu när jag inte får mina 14 timmar inatt.. ;) (Alex har fotat när jag sover - det är lite av våran humor att ta kort på varandra när den andre sover...!) Haha!


Måndagkväll!

Har precis fyllt i dagens kalorier + träning i ShapeUp-appen. Tycker den är toppen, superenkel och rolig att använda. Även om man inte är ute efter att gå ner i vikt är det intressant att se hur mycket kalorier olika produkter innehåller, tycker jag. Idag har jag ett underskott på ca tusen kalorier, haha, det kommer typ aldrig hända igen, så nu är det bara att passa på att njuta! ;) Ska söka ett par jobb nu och sedan ska jag sova. Ska försöka att promenera till jobbet imorgon, men vette tusan om det fungerar med den träningsvärken jag lär ha då! Hahaha! Puss och natti!


Shit. Nära dödenupplevelse!

Jag betalade räkningar imorse, blev grymt deprimerad och inser att jag är pank. Nej, det är värre än så. Jag ligger BACK redan innan månaden börjat. Jag skojar inte. Jag har inte ens råd att betala alla mina räkningar, detta pga att jag missat att anmäla mina sjukdagar som jag hade i juli och räkningarna blev liiiite för höga då. Så nu har jag snålat idag. Inte bränt en krona, eller ja, jag har ju inga kronor att bränna så det är därför. Jag har GÅTT till jobbet (8km typ). Efter mötet på jobbet åkte jag och Malin till gymmet, jag skojar inte. Jag hade ju ändå träningskläder på mig pga promenaden så jag passade på att följa med, haha! Det blev TVÅ timmar där, först 20 minuters kondition och sedan magövningar, armar + lite ben. Sedan blev det en timmas kettlebells. Shit, var typ nära att kräkas! Det om något var verkligen nära döden-upplevelse alltså! Jag ska dit igen på onsdag, fixat gratis tvåveckors-kort så det ska bli gött att hålla igång dom här veckorna. Det är ju gratis och eftersom jag den här månaden kommer att få leva på enbart Donken-käk så är det nog bäst att jag håller igång så mycket jag kan. ;) Perfekt att ha något att göra med arbetskompisarna också! Och på lördag bär det av till älskling också (han får betala resan dit, så himla, himla sött av honom!!). Nä, nu ska jag sätta igång och städa lite, vi hörs laaaaater!


Detta var sommar '12

Sommaren är slut idag. Det var den kanske förra veckan också, men idag känns det som att det finns ingen som har semester längre, höstmodet visas i var och varannan butik och sommarprogram som Allsång på Skansen är över.
Därför gör jag härmed en lista och sammanfattar sommaren:
 
• Varit sjuk! Aldrig tidigare har jag haft så mycket sjukdomar på en gång, tror jag. Halsfluss, magsjuka (x2!!) och urinvägsinfektion har avlöst varandra. Sinnes! 
• Utekvällar. När jag ser tillbaka har jag faktiskt haft många mysiga kvällar, på stranden med Sara, Jenny och Alex. På Butlers med Janet. På Fallens (som blev värre än förväntat pga min besvikelse på folk, men i folkvimlet trivdes jag fint). Utekvällar i Jönköping med tjejerna. Min, Janets och Saras grymma tjejhelg. Åh! Grymt ändå!
• Mina mysdagar med Alex. Åh! Min mysiga, fina kille. <3 Hemmamiddagar, middagar ute. Parkhäng i solen. Att sitta på piren och bara titta ut över vattnet. Långa pratstunder mitt i natten. Bada i kalla, kalla Vättern ihop. Att vaknar tillsammans. Kan inte beskriva hur bra vi har haft det. 
• Jobbat, såklart. Att gå på skiftende Eric var galet bra, mestadels. Skönt att bara finnas där för att backa upp och sådär. Även att jobba natt var rätt soft, iallafall i efterhand. Haha! ;) 
 
Sen harjjag hunnit med tusen saker till; Liseberg med Saras familj, två veckor hemma hos mina föräldrar (i maj). Balkonghäng så det heter duga. Långpromenader längs vattnet. Långa härliga frukostar. Fikapauser med massa olika vänner. Åh! Bra sommar, trots solens strejkande och min frånvarande bränna. ;)

Gooooodmorgon måndag!

Vad jag gör vaken nu? En av mina vanor är att vakna runt sextiden på morgonen, då ligger jag och läser lite, kanske ser på tv eller så och sen somnar jag om. Det älskar jag verkligen, så himla skönt. Så funderar jag lite på vad som ska hända under dagen, jag är fullbokad idag och borde faktiskt göra med ännu mer än jag kommer hinna med. Om jag inte går upp nu då... ;) (Nej, det kommer inte hända, jag somnade efter två inatt!). Dagen kommer iallafall se ut såhär: *möte med nya slavdrivaren för överlämning (sexmästeriet), *arbetsledarmöte på jobbet *träffa fina vännen i eftermiddag *sola *städdag!!!! *söka de där jobbet (drömjobbet typ) *bädda rent *betala räkningar *träna *"storhandla". Puuuuh. Jag borde gå upp nu. Men nä... Haha! Orka!


Söndag/måndag

Hej, sorry för dålig uppdatering idag, men jag har jobbat sen två och innan dess var jag med min fina SaraRara och käkade kinamat. Maten var dock för fult upplagd (som om kinamat brukar vara snyggt liksom...), så jag tog ingen bild. Däremot har jag gått igenom mina bilder på fb ikväll och kommit fram till att jag var snyggare för ett par år sedan! Usch! Fatta att det redan börjar gå utför för mig! Vidrigt ju! Slänger upp lite bilder jag gillar här och sedan bär det av till gymmet imorgon. Älskar måndagar (framförallt när man är ledig) - nystart verkligen! Imorgon börjar jag mitt nya liv. Igen! ;)


Att göra slut

Den här ( http://mobil.devote.se/articles/bloggvaerlden/jag-vill-goera-slut_20-2305.htm ) krönikan av Michaela Forni läste jag precis och det blev väldigt tänkvärt för mig. Tänk att man sitter där med en hel del vänner som egentligen får en att må lite sämre än vad man borde. Jag har väldigt få vänner som aktivt jobbar med att trycka ner mig, men i mitt fall är det en del vänner som man känner ger en mer press än glädje. Ni vet, det blir ett måste, jag MÅSTE höra av mig nu annars blir hon ledsen. Jag MÅSTE ses över en fika, annars blir han sur och besviken. När man själv inte ens vill ha personen i sitt liv längre. Det blir en ångest och en press utan dess like. Men nu ska jag inte gnälla mer över detta, jag ska nog ta tag i det faktiskt. Människor som inte sprider glädje, som inte finns där för dig, som inte öppnar sig och ger och tar, ska inte vara din vän. Människor som du inte känner att du får något utbyte av, de som ljuger för dig, dom behöver du inte ha som nära vänner. Jag har brutit med många vänner under årens lopp, och aldrig (förutom Sandra som var min bästis när jag var 16-17) har jag ångrat någon. Jag och dessa vänner gjorde varandra helt enkelt mer skada än glädje och då finns ingen anledning till att fortsätta. Nu ska jag sticka ut och äta lunch med fina vännerna från Stenungsund. Underbart!


Fredag/lördag

Nu är jag hemma från jobb. Hann även möta upp Elin och Janet för en snabbvisit på Butlers också. Härligt att få njuta lite av "utelivet" en fredag även fast man jobbat hela kvällen. Imorgon blir det lunch med Aleq (inte Alex alltså, utan min vän Alexandra från Stenungsund) och Angelica. Ska bli supertrevligt att träffa dem igen, var skitlänge sedan. Men nu ska jag sova, puss och Godnatt!


Fakesmile - on

Så, då tar vi på oss fakeleendet och välkomnar den här dagens arbetspass. Det ska på något sätt bli skönt att komma iväg till jobbet, låta allt gå på rutin och inte behöva tänka så mycket på det som faktiskt är kämpigt och trist. Vi hörs senare, eller imorgon. Puss


Kaos

Så, nu är världen uppochner igen. Jag avskyr Uddevalla, hela livet här. Och maktlösheten av att vara långt bort från där jag vill vara. Och nu menar jag inte bara geografiskt, utan jag är långt ifrån där jag vill vara. Alltså, det kan låta som ett litet "lyxproblem" eller vad man nu säger, men jag menar allvar. Jag har gått ner mig totalt. Jag har gråtit i princip hela morgonen och halva natten. Jag vill bara bort härifrån. Det spelar ingen roll om jag hamnar i Jönköping eller Trysil just nu. Bara jag kommer härifrån. Den mysiga lägenheten som jag kom hem till sent igår kväll och känslan av att lägga sig i min egen säng är som bortblåst. Jag står inte ut. Klättrar på väggarna och känner mig mer eller mindre efterbliven. Jag måste bort. Jag kan inte vara här. Det går inte. Jag kan inte befinna mig på ett ställe där det inte finns någonting som gör mig glad. Jag saknar vänner här som får mig att le (överreagera inte Janet, men det finns vääääldigt få här, förutom du), jag saknar saker att göra, ett jobb som för mig känns betydelsefullt. Jag måste bort. Och det går inte förrän om ett halvår. Shit. Jag vet inte vad jag ska göra.


Hej igen

Nu är jag hemma. I min säng. Jag har krupit ner på min sida sängen, satt på SATC på min lilla VHS-tv och ja... Jag nästan njuter. Det finns såklart en viss charm i att komma hem. Fast inte så mycket charm att mitt hjärta just nu inte håller på att gå i tusen bitar på grund av att min älskade, fina, perfekta pojkvän inte sover i samma säng som jag. Såklart. Men det funkar, trots allt. Och det är skönt. Jag trodde att jag skulle komma hem och bryta ihop totalt, haha. Nu ska jag sova ut ordentligt, jag har varit vaken (okej, halvvaken) sedan halv sex imorse + haft en mer eller mindre kaosdag på jobbet. Jag är nog för trött för att sakna Alex, hahaha! Nä, nu blir de SATC och nya numret av VR innan jag däckar. Puss


Hejdå

Nu ligger jag här med tårar i ögonen. Jag har ungefär en timma till att spendera med Alex och han är så himla trött så han sover, för han jobbade fram till tre inatt. Vi har vaknat upp tillsammans varje morgon i nästan tre veckor. Nu är det slut med det. Det gör så ont. Vi har vant oss av med distansförhållandet och nu är vi allt annat än sugna på att gå tillbaka till det. Men nu är det inget snack om saken, jag har skjutit upp hemfärden så långt det bara går. Först från i söndags till i går, sedan från igår till idag. Och om bara några timmar börjar jag jobba, så nu är det omöjligt att dra ut på det mer. Nä, nu ska jag packa ihop lite av de kläder som ska med hem (ganska mycket får stanna kvar) och sedan krama om min kille så hårt och länge jag bara kan. Fy, vad hemskt sorgligt det är med avsked.


Quizkampen!

Hittat mitt nya favoritspel. Lägg till mig om ni vill spela. Och nej, jag försöker inte spela ung genom att kalla mig för 94. Det är Facebook som bestämde det för mig.... ;)


Lyxliv

Sista kvällen, sista kvällen, sista kvällen. Orden ringer i mitt huvud. Folk tycker vi är tråkiga som inte går ut, men vi bangar fest idag. Imorgon står jobb på schemat och jag har vuxit ifrån det där att vara bakis på jobbet. Oftast iallafall. Ikväll jobbar Alex till ish fyra inatt, så jag ska mysa med tjejerna här hemma i lägenheten ikväll och bara andas och vara. Så skönt. Jag och Becca har käkat finmiddag ikväll förresten, pommes (skräll), kött, aoli, stekt svamp. Vitlöksbröd. Vi hade vitlöksklyftor inpetade i köttet också btw, Alex kommer typ vilja sova på soffan inatt för att jag luktar så illa! Haha! Puss


Rosor är röda, violer är blå. Kroppen den smärtar, men jag älskar dig ändå.

Fina pluttarna mina, min kropp gör så ont, så ont. Halva jag är täckt med blåmärken och det är med tungt hjärta jag skriver det här. Alex misshandlar mig. Jag har inte velat skriva någonting om det tidigare, men nu när jag är helt sönderslagen kan jag inte låta bli att hänga ut honom... HAHHAHAHAH! Jag skojar bara. Så här ligger det till: igår när jag kom hem från Akademien vid halv tolv/tolv så hade jag glömt nycklarna i fel väska så jag kom inte in i lägenheten. Som tur är bor mina killar på nedersta våningen och jag gav mig alltså på att försöka komma in genom fönstret. Bör tilläggas att jag alltså kan gå rak under de här fönstren, så jag GISSAR att dom har en höjd på ungefär 170-180 cm över marken. Jag klättrar upp på ett cykelställ och börjar hoppa. Aj! Där hoppade jag rakt in med magen i fönsterkarmen. Nästa hopp. Aaaaj! Där åkte ena armen in i sidan på fönstret. Hopp hopp hopp. Blåmärken, svullnader och "brännskador". Klättrar upp på en cykel för att komma högre upp. Aj. Cykeln rullar iväg och jag ramlar i backen.... Blåmärken, Tjohoo!! Idag blir det iallafall inget party, jag ska ha vilodag med tjejerna. Imorgon åker vi tillbaka till helvetet. Det ska bli kul. Not.


Red wine


Partej

Ikväll blir det fest! Lite jobbigt efter igår, men det funkar. Nu kör vi!


Att sova hårt

Jag brukar sova på min arm på magen, det tycker jag är skönt. Inatt sov jag hårt, väldigt tungt. Bokstavligen talat. Denna bild är tagen en halvtimma efter att jag stått upp ur sängen, ett ganska tydligt handavtryck är fortfarande kvar. Kul!


Har inte tid

Jag är nolla på den här skolan, jag är med under insparken och har det hur bra som helst. Och så njuter jag av mina sista dagar här. Jag kan inte fatta att jag har varit här i över två veckor. Idag är sista heldagen och imorgon åker jag hem. Gråt, gråt, gråt. Så förkrossad så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vill inte komma hem, inte tillbaka till jobbet, inte till min lägenhet, inte till Uddevalla. Vill vara här med vännerna, livet, glädjen och de som faktiskt bryr sig. Bara tanken på att åka hem får det att vända sig i magen. Det känns helt otroligt att det är över. Vart tog tiden vägen? Förkrossad över att allt är slut ska jag nu leva sista dagen. Imorgon är jag tillbaka hemma, jag vill inte.


Helt okej käk


En dag på stranden

Vi har legat på stranden hela eftermiddagen, spelat volleyboll och badat. Hur härligt som helst! Och till "frukost" idag blev det middag på Jensens. Ikväll har vi tjejkväll här i killarnas lägenhet och ser på film och äter trerätters. Så. Bra. Dag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_503130b09606ee2792005f34.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_503130b09606ee2792005f34.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_503130b7ddf2b33717005b11.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_503130b7ddf2b33717005b11.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_503130b8ddf2b3371c005927.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_503130b8ddf2b3371c005927.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_503130b8ddf2b3371d005ad6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_503130b8ddf2b3371d005ad6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_503130be9606ee27a30054c6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_503130be9606ee27a30054c6.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_503130d8e087c308190059b7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_503130dbddf2b3370b005a37.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_503130e4e087c30806005af8.jpg" class="image">


Just nu


Tjejdag

Vi har värsta tjejdagen idag, supertrevligt. Vi har ätit feta lunchbuffén och nu ligger vi och degar. Ikväll blir det fest. :)


Snabba Cash 2

Jag såg för första gången hela Snabba Cash igår och tyckte den var rätt bra, om än något förvirrande. Men ändå, den funkade fint och idag ska vi gå och se tvåan på bio. Har fått tag på biljetter till bion klockan tre, så jag ska strax göra min i ordning. Återkommer med rapport om filmen senare, den har ju fått ganska dåliga recensioner, men Joel Kinnaman är värd att titta på ändå, tror jag! ;)


Mmmm... GOTT!

Jag och Alex ligger och pratar och myser i sängen. 
 
Jag: Har du problem med att jag kallar andra för typ hjärtat och sånt?
Alex: Nä, det har jag inte. Jag kallar ju också folk för gulliga namn ibland.
Jag: Fast det gör du ju inte? Du kallar ju inte ens mig för gulliga namn? 
Alex: Eh! Jodå! ..........Pudding?

Fredag

Godmorgon snutt och plutt! Idag är det fredag och jag är vaken "tidigt". Har en konstig klump i magen av blandade känslor... Tjejerna kommer idag, det ska bli superkul. MEN, jag vet ju att tiden i Jönköping börjar gå mot sitt slut nu. Om en vecka är jag tillbaka i Uddevalla och på jobbet. Ångest, ångest, ångest. Usch. Vill helst av allt flytta hit med en gång och bara starta upp mitt nya liv direkt liksom. Men det får väl vänta då såklart. Äh, nu ska jag krama om min kille och bara njuta av den här dagen.


Hej hej hallåååå

Har haft en så himla trevlig dag idag verkligen, fikade med Linnea, Malin och Karolina i flera, flera timmar! Satt på en uteservering ute på A6 och solade oss, så härligt. Kul att träffa gamla vänner igen och det känns skönt att dom inte bor så långt bort från hit dit jag ska flytta. Nu ska jag krypa i säng med min fina kille här! Imorgon kommer bägge mina favorit-trollis-brudar hit! Woop woop!


New eyes

Fått "hem" nya linser (en mycket ljusare ton - Alex tycker det är finare med blåa ögon än med mina bruna linser, så vi har gjort en snygg kombo där). Beställde även hem lite smink, en foundation som var superfräsch med "inbyggd" borste. Den var perfekt lagom täckande och höll hela dagen igår. Skönt. Fick även hem ett läppstift, brukar inte använda läppstift, men de här var skitsnyggt och fick läpparna att kännas både mjuka och fina + att färgen höll länge. Här är bilder från igår innan jag skulle ut och ta ett glas med Malin. Nu ska jag ta ett långt bad och sedan göra mig klar för att luncha med några tjejer från Stenungsund som av en slump har hamnat här allihopa. Himla trevligt! Hörs sen!


Spice up your life!

Å H H E R R E G U D!!!!!! Jag tror jag dog precis. Jag såg precis Spice Girls återförening på OS-avslutningen. Shit! Minns Spice Girls med mycket varma tankar, längtar nästan tillbaka till tiden då vi mimade till detta underbara tjejband varenda "roliga timme" och bytte Spice Girls bilder på rasterna. Jag var Emma varje gång såklart, jag är ju blond och var (på den tiden) liten, smal och söt liksom. Och gillade rosa. ;) Så jag satte upp håret i två tofsar, la papper i min obefintliga behå och hade bara på mig en tröja som drogs ner lite över rumpan, kortkort skulle det ju vara! ;) Här är iallafall OS-avslutningens höjdpunkt ( http://www.svtplay.se/klipp/233535/spice-girls-pa-os-avslutningen ). (Funkar inte att länka på annat sätt, svt har satt spärr). Tårarna rann när jag såg det och gåshuden på armar, ben och nacke ska vi inte ens snacka om. Shit. Det här gjorde hela min dag!!


Tisdag!

Idag bakar vi bullar här i huset, luktar ju så himla, himla gott och är så mysigt! :) Första plåten med kanelbullar är redan klar och jag sitter nu och väntar på att plåten med vaniljbullar ska bli klar.


Måndagskväll

Mötte en vän på Hemköp nyss som berättade att hon var lite lagom sådär måndagstrött. Måndag? Haha! Har helt missat vilka dagar det är typ, snacka om semester! ;) Ikväll ska jag och Alex ut och käka, ska gå till ett ställe som jag spanat in här under veckorna som ser så galet mysigt ut och verkar ha jättegod grekisk och italiensk mat, så det blir roligt. Vi "firar" fyra månader idag, jag och min snutt. Helt galet! Känns som det var igår vi blev tillsammans, samtidigt som det känns som om vi vart tillsammans i tusen år! Nä, nu ska jag göra i ordning mig för middag. Ska försöka dressa min man så han ser någorlunda respektabel ut också... ;)


Uppdatering

Jag uppdaterade mobilen imorse. Det är alltid lika roligt för så fort den uppdateras kommer gamla bilder eller appar upp. Här är en bild från typ sjukt länge sedan, den är lika rolig fortfarande. ;)


På tal om idioter...

I förrförra inlägget påpekade jag att jag bor med idioter. Jag vill bara understryka det en gång för alla... Maxi har här i Jönköping haft extrapris på pommes frites i helgen; 5:- paketet. Vilket inneburit att killarna åkte till Maxi för att gå lös lite och köpte typ 15 paket häromdagen. Idag var sista dagen för erbjudandet och dom bestämmer sig än en gång för att åka dit. Och kommer hem med 50 paket till! Jag dööör!! Just nu ligger det alltså 61 paket med pommes frites i frysen och trängs. Helt galna. Shit pommes frites.


Söndag 12/8

Jag sitter på uteplatsen med ett paket cigg och ett glas vitt i handen. Har det så härligt så jag vet inte vad jag ska göra av mig! Det här är så sommar! Trots att jag är ensam ute just nu och bara njuter av tystnaden så känns livet rätt bra. Ångest för att åka hem nästa vecka. Vill. Bara. Vara. Kvaaaaar!


Final

Vi kollar på matchen och hejar på Sverige. Fast nötterna här i huset är efterblivna och tar en shot för varje mål Sverige gör. Jag bor med idioter...


Sommar

Härliga sommarbilder från idag när jag och Alex var i parken


Sommarhäng i parken

Jag och Alex ligger på en filt i en söt liten park och läser böcker och pussas. Galet underbart väder ju!


Godmorgon lördag!!

Ååååh! Jag är för det första lite småbakis och för det andra lite hängig. Men! Jag hade en Jättetrevlig kväll igår så det spelar ingen roll. Det kom hit lite folk och så skulle vi stuckit ner till stan och sett något band, men det blev aldrig av. Trevligt var det ändå så. Nu ligger jag och kramar min sovande kille. Han är så fin så jag får tårar i ögonen. Seriöst, att han står ut med mig! Det är helt fantastiskt! Åh, jag är så lycklig som får spendera all den här tiden med honom. Det är helt otroligt! Min fina, fina kille. Shit, nu går jag lös här verkligen. Ska lägga mig och äta choklad och dricka vatten. Det är en himla smaskig kombo faktiskt, visste ni det? Testa annars, supergott! Fyllebild från igår.


Nya shorts

Jag och Alex var ute på stan en sväng idag och jag hade sedan tidigare bestämt mig för att min ekonomi inte tillåter någon som helst shopping. MEN....så hittade jag dom här supergulliga spetsshortsen inne på NewYorker. Så söta och verkligen superbilliga, så jag kunde inte låta bli! ;) Försökte ta några snygga bilder i spegeln för att visa upp dem för er, men dom Alex och dansade och förstörde det mesta. Men ni får nöja er med det, nu ska vi ut och grilla med lite folk. Puss puss


Koooooom hiiiit

Jag borde ju verkligen vara toklycklig, allt borde vara superbra och sådär. Men jag kan inte låta bli att känna mig så sjukt besviken och deppig. Det var ju inte så här min semester skulle se ut! Jag skulle ju ha sol, mys på stranden och på uteserveringarna, ha galna partykvällar och sjukt mycket myskvällar och dagar med min kille. Istället är jag inne på hans rum mestadels. Hela lägenheten är ockuperad av hans kompisar som SJÄLVKLART får vara där, det inte inte det jag menar. Jag menar bara att det inte blev riktigt som jag trodde. Och jag känner mig så ensam. Så långt hemifrån och alldeles, alldeles ensam. Är det så här jag kommer känna sedan?


Godmorgon!!

Shit! Jag har sovit 14 timmar inatt! Helt galet! Somnade vid nio igårkväll och slog upp ögonen alldeles nyss. Shit pommes frites! Idag är det Jönköpingsfesten, ingen aning vad det innebär med det är väl lite gatufest som alla andra städer också har. Dom hade tre olika pass med Zumba idag så jag tänkte få med Alex och köra ett pass faktiskt. Han är inte toksugen precis. ;) I övrigt kan jag inte säga så mycket - jag saknar mina tjejer. Längtar förskräckligt mycket och drömmer om dem varje natt! Sinnes!
Puss


Jag dör!!!

Jag är så rolig så jag vet inte vad jag ska göra av mig! Hahahahhahahah!


Jodå, men de är kul

Jag har åkt på urinvägsinfektion. Kul liv. Vaknade imorse klockan sex och höll på att dö av smärta. Rakbladen droppade ut ur min lilla kissblåsa och blandades med blod. Ja, ni som har haft urinvägsinfektion vet vad jag snackar om. Man kissar blod och det känns som man pissar rakblad. Ungefär som klamydia, för er som är vana vid den känslan bättre. ;) Som tur är har jag fått en läkartid klockan två, så jag ska snart smita dit. Alex vill förresten att jag färgar håret idag, alltså, jag vill det också, men jag är fegare än han. Han är sugen på en mörkhårig flickvän och jag kan tänka mig att bli lite mörkblond kanske. Vi får se hur det slutar. (Alex har hittills aldrig vunnit...) Bild på mig från förra året då jag verkligen hade tokmörkt hår!


En kväll vid pölen

Jag och Alex har precis vart ute på en promenad genom stan. Satte oss vid vattnet och tittade ut och bara myste och pratade. Så himla mysig kväll verkligen! Nu ska vi se på film och pussas. Hörs imorgon!


Run bitch

Hej! Jag är så himla slut!! Alex har tenta imorgon så han har inte så mycket tid över för mig så jag får underhålla mig själv, vilket innebär att jag försöker ringa hit Sara och när det inte funkar gråter jag en skvätt, tycker extremt synd om mig själv och sedan piggar jag upp mig själv igen. Och gav mig ut på en runda med musiken på högsta volym. Skulle kunna vara en krogrunda jag syftar på, men icke.... Jag har kört intervall-träning!! Woop woop! Haha! Heeeeelt färdig! Men gud så skönt det känns efteråt! Blev bara 30 minuter, men det är tokskönt ändå. Nu ska jag in i duschen och sedan blir det middag med pojkarna här. Tjohoo!!


Åh så hääääärligt!

Somnade förut vid tiotiden och vaknade vid tolv och nu är jag tokpigg! :( MEN!!!! Vilken glädje jag kände när jag kom på att Hanna&Amandas pod kom ut i fredags och jag har ju inte hunnit lyssnat. Så nu kröp jag ner i sängen igen, satte i mina hörlurar och bara njuter av att lyssna på podden. Funderar seriöst på att spela in en egen, skulle ni orka lyssna?


Kvällsmat

Ikväll gjorde jag fruktsallad till pojkarna här. Försöker själv vara lite nyttig och då fick det bli frukt för det sög till så i sockertarmen. ;) Och får inte jag godis ska inte dom få det heller! ;) Smaksätter med Kesella Citrus och kanel, så himla gott!


100 frågor

Så, jag har verkligen galet trist. Så här kommer en skön lista åt er, uppskatta den förtusan, för jag har lagt nästan två timmar på det här inlägget!!
 
1.Vad är klockan: 15:08
2.Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Emelie
3. Smeknamn: B1
4. Vad heter dina föräldrar: Martin och Lotta

5. Antal ljus på din senaste tårta: 23...... illa....
6.Husdjur: Katt, Julia - världens sämsta kattnamn.
7.Hårfärg: Blond
8.Favoritfärg: Rosa, ljusblå, ljusgrön, vitt
9.Piercing: Naveln. Har haft hål i den där lilla mittenpluppen i örat också. 
10.Tatuering(ar): På armen - "så länge jag lever, hoppas jag"
11.Födelseort: Tjörn. Eller Göteborg då, på BB.
12.Bostadsort: Uddevalla, snart Jönköping....... <3
13.Nuvarande bostad: En lägenhet.
14. Har du varit kär: Oh yeah!
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Turkiet! Är det en annan världsdel?
16. Har du varit med om en bilkrasch: Ett par stycken. ;)
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4. Fast jag har ingen bil alltså, men om jag hade haft en.
18. Kaffe eller glass:  Kaffe. Med mjölk. Eller glass.
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur.
20. Salladsdressing: Dressing med sallad?
21. Färg på strumporna: 

22. Lyckotal: 5. Född då.
23. Favoritfilm: Love actually (stavning?). SATC-filmerna.
24. Favoritcitat ur en film: Eh...... nä. 
25. Bästa semestern: Nu? Min och Janets resa till Halmstad för ett par år sedan va fett najs också. Shit, nu låter det som att jag har världens tråkigaste liv. Haha!
26. Favoritmat: Kött.  
27. Bästa veckodagen: Lördag.
28. Senaste låt du har lyssnat på: Ge mej en öl...? Killarna spelar skitmusik här i lägenheten.
29. Tandkräm: Colgate extra white, eller vad den nu heter. Orkar inte resa mig för att kolla.
30. Favorit TV-program: Halv åtta hos mig, Gladiatorerna, Allsång på Skansen. Haha, jag låter som en pensionär typ. Inte Gladiatorerna då kanske.. ;)
31. Favoritrestaurang: Jensens. <3 
32.Favoritblommor: Alla blommor är ju så himla fina. PIK TILL ALEX!
33. Tycker inte om: Fisk och skaldjur. Det är synd för det ser så snyggt ut att ha på tallriken.

34. Sport att titta på: Finaler då Sverige är med. Blåvittmatcher om jag är där live och kollar och står i klacken.
35. Snabbmatrestaurang: Känns ju lite otroget att skriva Burger King, men kan inte låta bli.
36. Senaste sjukhusvistelse: Psyket? ;) Nä, men jag låg inne för njurbäckeninflammation för ett par år sedan, sen känns de som att jag har vart där efter det, men jag minns inte just nu.
37. Favoritdricka: Vatten.
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vita med bruna sträck och världens fulaste fondväggstapet.
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: 1 gång på teorin och 1 gång på uppkörningen.
40. Var är du om 10 år: Mamma, egenföretagare kanske. Fru till Alex. Jag vet inte... Rynkig??
41. Vem fick du senast e-mail från: Match.com haha.... 
42. Är du dömd för något brott: Nope. 
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Med kreditkort kan man ju handla överallt, varför välja?
44. Vad gör du när du är uttråkad: Blogglistor som den här.
45. Fras/ord du använder (för) ofta: TYP. Åh, vad jag typ missbrukar det ordet, typ.
46. Vän som bor längst ifrån dig: Sofia. Hon bor i Australien....
47. Vad retar du dig på: Smutsiga lägenheter, när Sara får snefylla.. Alexs "dåliga" sidor. 
48. Det bästa du vet: När Alex sover.
  
49. Läggdags: När jag är trött.
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: Svara på? Mina läsare är kassa på att kommentera så det blir väl noll svar som vanligt. Förutom Pernilla som jobbar bäst med det. :)
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: Resterande bloggläsare...?
52. Vad är klockan:15:34
53. Favorit beatle: Va????
54. Favoritlek: Hahaha! Sanning eller konsekvens?
55. Favoritfilmmusik: Wow... eh? 8 mile har ju grymt bra musik i filmen...
56. Skostorlek: 37 
57. Syskon: 3 stycken. S, L & M. Som Small, Large och Medium. Och så jag - E - Exeptionellt perfekt... Eller nått.

58. Favoritpålägg: Kalkon, skinka? Kokt, inte med kanter för allt i världen
59. Om du skulle skänka bort S: Simon? Nä, han är en av mina favoritbröder....?? Han vill jag ha kvar?
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Jag älskar dig. Främst när Alex, Mamma eller Sara säger det. <3 *gay, gay, gay*
61. Bästa bok du läst: Denise Rudberg-böckerna
62. Är du internetberoende: Ja.
63. Favoritdjur: Asså, djur är för mig inga favoriter precis. Men gris är väldigt gott tycker jag. ;)
64. Gillar du snö: Om snö inte räknas som slask, för slask ogillas starkt.
65. Favoritglaglass: Gillar inte glass speciellt mycket, men Nogger-glassen i paket är god. 
66. När köpte du något åt dig själv sist: Eh, varje dag typ. För ett par timmar sedan "unndade" jag mig ett paket cigg, höhö.
67. Är du långsint: Nä, inte speciellt.
68. Favoritgrupp/artist: Noll koll.
69. Vilken är din bästa egenskap: Jag är perfekt, fantastisk och helt sjukt underbar. En negativ sida är att jag är lite självgod.

70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Bygga upp ett liv i Jönköping med allt vad det innebär, jobb, pengar, kärlek. fler vänner och sånt där.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: Pass. (Svar ja - kalla mig mördare)

72. Vad gör du: Har fullt upp just nu, skriver en blogglista faktiskt. Jag kan visa er den sen om ni vill. Säg ja, för annars sitter jag här och svarar på 100 frågor helt i onödan.
73. Mest intressanta stad du varit i: Stockholm är väl intressant? Jönköping är intressant... Alanya är ganska intressant. 
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Katt?
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: Extrem godhet typ. Jag är själv ganska självisk så när folk gör goda saker för andra utan någon egen vinning blir jag väldigt fascinerad, men främst imponerad.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Alex. <3
77. Favoritgodis: Oj. Gelegrodor. Och Gelehjärtan.
78. Spelar du nåt instrument: Inte nu, men jag har spelat piano, trumpet, gitarr, blockflöjt och lite trummor. 
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Sex är en trevlig sport, tycker jag
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Oj, jag har ingen såndär superidol. Men jag gillar att träffa Alex och så. Sen hade jag uppskattat att få träffa Mjölby för det var länge sedan.
81. Vilken film såg du på bio senast: Hamilton.
82. Senaste köpa skiva: Nä, det minns jag inte
83: Roligaste konserten: Gyllene tider 2004 typ. Haha! Nä, men jag såg Timbuktu för ett par veckor sedan, och Maggio förra året.
84. Bästa känslan: Orgasm är en rätt okej känsla tycker jag.
85. Samlar du på något: Nej, inte aktivt. Men om man kollar in i min lägenhet kan man tro att jag samlar på damm.
86. Isåfall vad: damm?
87. Är du feminist: Inte aktivt, men jag är för jämställdhet såklart
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Ett dragspel eller så. Haha!
89. Favoritskiva: Noll koll.
90. Bästa kompis: Sara, Janet, Anki, Jenny, Becca, Mjölis, Richard, Björn? Shit, det är ju så svårt att välja en... Har många favoriter.
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Becca säger att folk uppfattar mig som dum, det är fruktansvärt hemskt tycker jag och håller alla tummar jag har för att det inte ska vara sant eller åtminstone inte en allmän uppfattning. Jag hoppas att folk uppfattar mig som en rätt skön brud, med lite knepig humor och mycket självdistans för det är sådan jag vill vara. 
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Ingenting.
93. Favoritlåt: Finns galet många. I det här ögonblicket lyssnar jag på  

95. Har du en mobiltelefon: YEEEEEES, en iphone.
96. Vem är du kär i just nu: Hmm, jag är inte så kär just nu... Eller just det ja, ALEX! MohHahahahHhaahahHAhHAHAH!
97. Vad är det vackraste som finns: Förutom mig eller med mig själv inkluderat? ;) Nä, det vackraste som finns är trasiga barn som får ett nytt liv, typ en mobbad liten kille som får en vän och hans värld blir bättre. Och gamla, gamla människor som håller varandra i handen då dom är ute och går.
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Jorden runt, daaaah?! Skulle stanna till i New York, Miami, Sydney, Barcelona, Paris, Venedig. Och massa andra ställen såklart.
99. Är du homo- eller bisexuell: Nope. Jag har varit brutalt hetro och nu är jag extremt Alex-sexuell. ;)
100. Vad är klockan nu när du är klar:
16:27

En härlig dag med Sara

Häromdagen då Sara var här körde vi en riktigt tjejdag...
 
 
 
Vi började med lunch på ett mysigt café. Surdegsbröd med kyckling och cheddarost. Så där lagom nyttigt... ;) Sedan gick vi en runda på stan. Shoppade dock bara lite småsaker för naglarna, så det blev inga intressanta bilder på det.
 
 
Fortsatte ut på piren för att ta ett glas rosé på en av de mysiga restaurangerna som finns där. Solen stekte och vi satt verkligen som prinsessor på den mysiga uteserveringen.
 
 
Jag såklart. Måste börja få folk att ta bilder på mig för det blir verkligen inte bra när jag fotar själv. Skulle vilja ha en bra systemkamera också (sponsra mig....? haha). Men ni ser iallafall himlen, så underbart blå. Det enda som saknades var havet. Vi satt bredvid en pöl som kallas Vättern. Nä, jag har inte heller hört talas om den innan, så ni behöver inte ha ångest för att ni inte vet vad det är.
 
 
Tusan, vad jag saknar tjejerna nu. Har spenderat ett dygn tillsammans med dessa killar nu. Tvingade dem till städdag idag, haha. Har fått ordning på det mesta redan och håller på att tvättar deras skitiga kalsonger nu. Om jag är världens bästa flickvän? Ja, det tycker jag nog.

Grabbkväll och Hunger Games

Jag har haft grabbkväll ikväll kan man säga. Alex rumskompisar är tillbaka i Jönköping och vi har haft en lugn kväll och sett Hunger Games. Jag har inte sett den tidigare, men bara hört gott om den. Blev kanske något besviken, men den var ändå bra. Ska bli spännande att se tvåan och trean när nu dom kommer. Nu ska jag kramas med min kille och försöka hålla mig från att gå på toaletten sjuttioelva gånger inatt så jag kan få lite sömn. Natti natti!


Dagens

Jag har inte varit ute speciellt mycket idag, förutom en kort sväng till Alexs skola för att hämta lite sladdar eller vad det nu var, men så här ser jag ut idag iallafall; svarta jeans och Alexs fina väst från H&M. Och såklart mina älskade platådojjer. Älskar't.


Regn

Nu har semestern börjat för min del. Känns skönt även om det ösregnar här i Jönköping. Jag och Alex ligger inne med en bok och bara myser, så härligt.


Söndagkväll

I min nästa lägenhet (förutom den jag ska ha med Sara då) ska jag ha badkar. Det är något av det bästa och mest avslappnande jag vet. Ikväll har jag legat i badet med ansiktsmask, en bok och ett glas rosé medan Alex kollar på OS. Nu blir det The ugly truth och sedan ska jag sova tidigt.


Middag!

Råkade bli en mysig trerätters ikväll. Fick dock ingen bild på efterrätten, men det var en hemmagjord crème brulè. Så gott. Nu blir det mys i soffan hela kvällen, mysigt att det regnar ute faktiskt.


Söndag!

Woop woop vänner! Jag är i Jönköping, så himla awesome! Det är så underbart att få spendera tid med båda mina älsklingar, fast Sara åker hem redan ikväll. Vi började med en picknick i en park och nu ligger vi bara i soffan och kollar Top Model repriser. Jag är lite hängig idag med så vi ska inte göra något alls på hela dagen, med det är så härligt att vara här så jag kan inte ens beskriva känslan.


Lördag!

Godmorgon vänner, ovänner och andra random-dudes. Inatt har jag sovit nästan hela natten, känns skönt. Vissa nätter springer jag på toa konstant och då blir det mest sömn på badrumsgolvet. När jag var liten och hade magsjuka bäddade alltid min mamma åt mig på badrumsgolvet, så det har blivit så att jag gör det här hemma också. Tycker det är lite mysigt, speciellt iochmed att jag har golvvärme och hade det hemma hos föräldrarna också såklart. Måste för övrigt kolla upp magen nu, får ta mig till doktorn på måndag, men då måste jag vara i Jönköping och skriva kontraktet på lägenheten! Fast det finns väl läkare i Jönköping också iochförsig, haha. Nu ska jag försöka somna om igen, det är så mycket spännande jag har att skriva om. Puss (gammal bild)


Man får ta vara på den lilla sol man kan få

Försöker sitta lite på balkongen idag, fryser som en tok trots att jag har tjocktröja på mig. Sitter ju inte länge i taget precis (toaletten kallar på mig med jämna mellanrum), men jag får sån ångest av att bara ligga inne i sängen hela dagarna. Hoppas på att de ska gå över med magen snart, den verkar helt ha gått sönder typ. Pallar inte springa på toa fjorton gånger i timman hela dagarna! Det tar verkligen på kroppen! :(


Saker jag hade velat hinna med i sommar

Nu när sommaren håller på att nå sitt slut blir man ju lätt lite bitter, min sommar har bestått av mycket jobb och en hel del sjukdom. Stranden har jag inte besökt sedan första veckan i juni. :( 
Därför kommer här en liten lista på saker jag skulle vilja ha hunnit med.
 
Bada, sola och ha massvis av lata dagar på stranden. Framförallt med Alex. Så mysigt att bada med sin kille. Och nattbad. Mysigast av allt!
* En semestervecka hemma hos mamma och pappa. Och en helg i våran lilla stuga hos farmor.
* Träffa mina vänner mer, både Trollfolket och mina Std-brudar. 
* Partynätter. Att vimla runt bland folk på stan mitt i natten, lite halvlullig och med bästa brudarna. I sommarkläder och utan jacka.
 
Åh, jag hoppas att jag får njuta av åtminstone några av sakerna nu när jag går på min efterlängtade semester nästa vecka! 
 

Det är SJUKT!

Galet. Tror ni inte jag på nån sjukdom IGEN!? Feber, illamående och känner mig riktigt, riktigt hängig. Så himla tröttsamt alltså! Jag dör! Pallar inte vara sjuk, det är typ tredje gången på en månad eller nått! Jag DÖÖÖÖÖÖR!


Min nya kärlek. Converse flatforms.

Äntligen är dom här!


Krämvit

Skulle ju hämta ut lite paket idag innan jobbet, men hann bara hämta ut ett av dem. Får försöka hinna med mer imorgon, men jag sover ju så länge jag kan innan jobbet och sedan är jag ju vaken nu istället. ;) Iallafall, paketet idag innehöll en superfin klänning med fantastisk rygg, en väska to-die-for och en poncho/sjal som var så gosig så det känns som om jag har på mig en lammunge. Försökte få till en bild på ryggen av klänningen nu när jag kom hem, men både ljuset och bilden blev dåligt. Men ni får nöja er med de för idag, nu ska jag sova. Puss


När allt bara är för bra

Jag är så trött på att skriva om hur lycklig jag är i mitt förhållande, det känns som att det är det enda jag babblar om här på bloggen, haha! 
Tyvärr kan jag inte låta bli att få känslorna att komma ut här ibland. Jag måste ösa ur mig det för det är så mycket känslor som bara mååååsteeee uuuut! Haha! Jag är iallafall lika kär idag som jag var igår och sedan flera månader tillbaka. Det bästa (om det nu finns så mycket bra saker) är att "nykär-heten" inte försvinner och man får verkligen längta efter varandra. 
Jag kan nästan inte sluta tänka på att på söndag kommer jag få träffa honom igen, jag ska krama honom, borra in ansiktet i hans bröst och bara njuta av hans lukt. Sedan ska jag spendera TVÅ veckor där. Det känns fett underbart

Godmorgon

Hej! Jag ligger i sängen och gosar lite. Har haft så sjukt konstiga drömmar inatt så det är helt galet, försökte skriva ut dem här nu, men det ser helt knas ut. Haha. Iallafall så har jag vaknat upp emellanåt och sedan fortsatt drömma när jag somnat om, jag har dessutom kunnat ändra det jag inte gillade att jag drömde. Haha! Nu ska jag strax gå upp och åka till jobbet, känns mycket motiverande! ;) Ska försöka hinna hämta ut ett paket innan också, kul kul kul!! ;)


Det vackraste jag vet

Total lycka är att ha någon som som säger "puss, puss, jag älskar dig" i telefon innan man lägger på luren. Det är helt otroligt hur galet, fantastiskt tokkär jag är.