Lördag!!

God morgon töntar!
 
Jag ligger i Saras säng och myser med hennes tokvarma ben. Fantastiska jag vaknade klockan fem imorse och har sedan dess inte kunnat somna om. Kul!
 
Gårkvällen blev mycket lyckad. Förutom att jag inte precis var på topp och gick och la mig väldigt tidigt. Men det får funka. Jag var iallafall med och det var mysigt. Nu ska jag strax åka hem, ska åka med Pierre som kör bröd nu på morgonen. Tänkte att det är bäst att komma hem i tid + att jag glömt min plånbok hemma så jag kan inte betala på bussen. :/ Väl hemma ska jag bara göra tråkiga saker, jag ska dammsuga, bädda rent, betala räkningar och sånt. Gud, så tråkigt. Men min älskade kommer imorgon och då vill jag inte behöva göra tråkiga saker. Vi ska förövrigt hem till min familj imorgon. Uweeek. Hata "visa-upp-nya-pojkvännen"-dagen. Men Alex tycker det ska bli kul iallafall (går det eller ljuger han?!). 
 
Nä, nu ska jag stå upp, skriva en lapp till min Sara, som fortfarande sover och sedan åka. Puss.

Ändrade planer!

Puuuuuh, det blev ingen tur till affären, så fort jag reste jag mig upp kände jag mig jättehängig och eftersom jag gått ner en hel del i vikt under alla dagar jag jobbat, bestämde jag mig för att skippa affären. Jag vet ju hur jag blir när jag går hungrig i affären, en påse chips hit och en påse godis dit. Vitt bröd och gärna lite andra onyttigheter på det. ;) Så nu blev det två stekta bananer och en gammal drickyougurt som jag hittade i kylen. Stekta bananer är verkligen sjukt gott! Inte nyttigast på jorden kanske, men ändå. Nu ska jag försöka somna om. Har bara sovit tre timmar inatt så nu hoppas jag att jag mår bättre när jag vaknar igen. FÅR INTE vara riktigt sjuk nu, jag har så mycket planerat för den här helgen. Jag VÄGRAR vara sjuk! Vägrar!

Hungrig!

Godmorgon! Inatt fick jag nån illamående-attack på jobbet så jag kom hem redan vid halv tre inatt. Sov inne på toaletten någon timme till jag kände mig bättre och nu känner jag mig lite småknasig, men något bättre ändå. Är lite "tung" i halsen och får riktigt sura uppstötningar då och då. Ska sticka ner till mataffären och handla, har ingen mat alls hemma nu när jag jobbat natt. Sinnes! Så galet hungrig, har ju inte ätit sedan natten till torsdag på jobbet! :/
Ikväll HOPPAS jag för mitt liv på att jag ska kunna fira midsommar-festen som jag och Sara planerat i Trollis. Känner mig inte direkt superladdad för den just nu, men sömn och mat gör mycket. Så, nu blir det på med myskläderna och sticka ner och handla något. Vi hörs sen! Puss

EMELIE, 18 ÅR

HAHAHHAHA!!!
Dör lite!
 
 

Minns du de här bilderna, Pernilla? :)

Letade igenom min dator och hittade de här bilderna som är tagna sommaren 2007. Har för mig att vi ute på Burra den kvällen va? Förfest bakom Orwak minns jagl! Hahaha!
Sönderbränd av solen var jag iallafall! 
 
 

Vi.

 Det kan vara ett tecken på att jag inte har någonting att blogga om. Det kan också vara ett tecken på att jag tycker väldigt mycket om dig. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godnatt

Tänkte lägga upp lite bilder på mig så ni inte glömmer bort hur jag ser ut... ;)
 
Ett vanligt smile.
 
"Söt"-bild. 
 
Nyborstade tänder.
 
Grisbild. ;)
 
Godnattpuss. Nu ska jag sova! <3

Natti natti

Jag jobbar och sover bara typ. Mellan åtta och nio på morgonen lägger jag mig och sover till sju på kvällen. Sen vaknar jag, hittar på någonting (typ ser på film/går en promenad) och sen åker jag till jobbet klockan tio. Mitt dygn är helt felvänt alltså.
Jag saknar att blogga, men det känns inte lika roligt när man inte kan "live"-blogga. Nu måste jag tidsinställa de inlägg jag vill ha från datorn om jag vill ha bilder med, och det vill jag.
Men jag ska se vad jag kan göra. Detta får lösa sig snart annars får jag åka och köpa en ny dator, för så här kan vi inte ha det länge till. ;)

Nu ska jag sova, näst sista natten inatt. Ska bli helt underbart. Det känns i kroppen att jag har jobbat fem nätter i rad nu. Bara två nätter kvar sen är jag äntligen ledig och får spendera tid med folket jag tycker om mest!
Puss och Godnatt!

Trind nail repair

Jag har alltid haft riktigt kassa naglar (+ att jag biter på dem då), men mest så har jag problem med att de flikar sig i kanterna och liksom skivar sig. Det funkade bra ett tag efter att jag hade haft akrylnaglar, då var de långa och starka, men de har aldrig hållt speciellt länge utan de går alltid av efter ett kort tag. 
 
För någon vecka sedan googlade jag efter stärkande nagellack och hittade Trind Nail Repair och stack sedan ner för att köpa det på Åhlens för drygt en hundring. Recensionerna om lacket varierar sig väldigt, vissa säger att det är superbra, att naglarna verkligen blir starka och hållbara och andra berättar skräckhistorier om hur de gått med värk i fingertopparna och fått blåsor under naglarna. Det står på bipackssedeln att man första ska testa på en nagel och sedan invänta en ev allergisk reaktion, men jag har hittills klarat mig undan. 
 
Nu har jag bara använt lacket en drygt vecka, men hittills måste jag säga att det känns bra! Det känns att det stärker och ingen nagel har gått av än så länge! :) Vi får väl se  om det blir någon negativ reaktion senare, men än så länge kan jag faktiskt rekomendera det!
 
  
 
 
JAG HAR SÅKLART DEN PÄRLEMORROSA TONEN! :)

Klöver 4

Förra veckan hittade Janet en fyrklöver när vi var på stranden. Det är väl då man får önska sig någonting? Dock tappade hon bort den på vägen hem så nu vet vi inte om hennes önskan kommer att gå i uppfyllelse. Det skulle ju kunna vara så att man måste ha fyrklövern nära sig tills man fått det man önskat sig. ;)
 
Jag återkommer när hon fått sin önskan uppfylld..... ;)
 

Svartvitt

 
 

söndag

Idag har jag sovit hela dagen, sinnes! Jag jobbade till klockan tre inatt, var hemma halv fyra och sedan låg jag vaken till fem ungefär. Sen var jag vaken en stund vid tio och pratade med min älskling och sedan somnade jag om och vaknade HALV FEM! Stört trött tydligen! Haha! Jag ska snart sticka ut till jobbet igen, det är dag tre av sju nu. Snart halvvägs igenom min en-hel-vecka-med-jobb-varje-natt-vecka. ;) 
 
PUSS!
 

En middag på Butlers

I onsdags var jag och Janet ute på Butlers för att käka middag, Helena och Pierre var också med. Väldigt trevligt. Till middag tog jag en hamburgare, som var väldigt god. Det kändes dock som ett ganska tråkigt val, hamburgare kan man ju äta vart som helst - kanske framförallt på mitt jobb, men menyn var ganska tråkig så det fanns inte speciellt mycket att välja på. 
 
Till efterrätt blev det iallafall en underbart, supergod chokladmousse som var 70% och väldigt stark och god, den serverades med en rabarbersås och färska jordgubbar. Dog så gott. 
 
 
 

Färgbomb

För er som undrat hur jag färgade mina toppar så kan jag berätta att jag använde en färgbomb, det är en toning som man lägger i i duschen för att få håret att glänsa lite mer efter en färgning. Jag hade såklart inte färgat hår innan, men köpte en med röd färg och hade bara i den ett par minuter för att få till den rosa tonen. 
Skitcoolt.
 

Mot joooooobbet!

Nu sticker jag till jobbet, fantastiskt roligt ju! ;) Haha! Men - om en vecka är det jag som sitter och partar med mina vänner (och älskling) på våran årliga AfterMidsommarFest! Ska bli såå himla kul! Tror vi kommer köra på ungefär samma koncept som förra året och det var väldigt lyckat då. 
 
Bild från dess:
 
 

Glad midsommar

Sötbollar, jag tycker att det är piss att inte kunna blogga från mobilen längre. Det är därför jag uppdaterar så himla lite. Hoppas på att blogg.se får igång sin app snart igen, men man kan ju inte ha för höga förväntningar. ;) 
 
Idag har jag iallafall inte gjort någonting av intresse. Kollat på film, sovit och sådär bara. Jag ska jobba natt inatt. Det känns så himla pissigt så jag vet inte vad jag ska göra av mig. Jag blev tillfrågad för länge sedan om jag kunde tänka mig det och självklart, kände jag då. På samma sätt som jag kände för att jobba öppning dagen efter midsommarafton förra året. Haha. Men nu, när man ligger ensam hemma och bara känner sig ensam så är man inte så kaxig längre. Usch alltså. 
 
Iallafall, det är värt det i efterhand. Midsommar är alltid överskattat och det är ju skitväder (typ) som vanligt så det blir ingen fin kväll på det sättet heller. Jag kommer tjäna pengar, jobba sju nätter i rad nu och sedan spendera en vecka med min älskling. Det är någonting att se fram mot!
 

Morgonbilden. såklart.

 
 
Hur pigg är jag då? hahahhahahha!

Den mysigaste kvällen.

Jag och hjärat hade myskväll på balkongen förra veckan, tända ljus, blommor och en flaska vin. Så himla bra kväll, satt ute ända till halv tre och bara pratade.
 
Vi har det väldigt bra, vi.
 

Mina fina

Har faktiskt ´lyckats få till två bra bilder på mig och mina favoritbabes! Vilket kan vara ganska svårt med tanke på hur Janet brukar bli på bild... Haha, förlåt! ;)
 
Första bilden är tagen i lördags då jag och Janet var på förferre hos Jenny.
 
Andra bilden är på mig och Sara från våran helg i Jönköping förra veckan. Fotografen på Sliver har tagit den och jag har snott den från deras hemsida.
 
 
Älskar er, mina fina!!!

Morgonpigg tjej!

Hej babes!
 
 
Just nu står jag och gör mig iordning i badrummet. Ska sticka ut och gå en stund och sedan ska jag möta upp en vän i eftermiddag. Vi hörs sen!
puss

Nattlig update!

Jag sov otroligt bra idag på dagen, första gången jag vaknade upp och kände mig utvilad efter att ha jobbat natt. Då var klockan 16:00. Jag gick och la mig 22:30 igen. Det innebär att min dag blev 6,5 timmar lång. Då behöver man inte så mycket sömn vilket resulterar i att jag är vaken nu och sedan en timma tillbaka. Funderar på att laga mat, men det känns fett ovärt. Jag är ju inte precis hungrig liksom. 
 
I övrigt finns det inte mycket att tillägga - jo, jag fick panik när jag gick in på toaletten förut och såg mitt hår. Glömde helt bort att jag färgat det och min första tanke var att jag hade mens i håret. :/ Skönt att det inte var så illa. ;)
Så, någon som har något roligt att berätta??? Jag har slut på ord, så varsegod att spotta ut era! :) 

Tjejdag!

Jag och Janet har värsta mysdagen. Vi har lagat middag (lasange), färgat hår (JAG HAR DIP DYE + Janet har jag gjort slingor på) och nu ser vi Top Model och ska se på mysig tjejfilm senare.
 
Missar fotbollen. OOOOOOOOOOHHHHH NOOOOOOOOOO!
 
 
 
 

Tillbaka!

Äh, nu orkar jag inte längre!!! Jag pallar inte att inte blogga! ;) Saknar det så himla mycket och jag har tusen foton som bara vill upp, upp, upp på bloggen. Men det får vänta. Men jag får väl stå ut med att blogga utan bilder förtillfället. 

Just nu kom jag precis hem från jobbet. Jag har jobbat natt igen. Förlåt, men detta låter så förbannat töntigt och nästan egoistisk eller nått, men jag måste få ur mig det: att jobba natt bidrar till att vidriga killar stöter på en. Dom står vid kassan och hänger, säger sliskiga kommentarer (äckliga, snuskiga kommentarer som jag inte ens vill skriva ut här) och jag kan inte räkna gångerna som jag har fått frågan inatt om jag vill ligga, gifta mig eller om jag tycker om mörka män med mycket hår. Allvarligt! Jag blir så illamående av sånna människor som inte är kapabla till att bete sig bland folk. Ett tag inatt var det faktiskt så illa att jag grät! Jag vet att det inte verkar så illa när man läser det, men att inte kunna gå ut i matsalen med en bricka mat till någon gäst utan att få en klapp på rumpan eller busvissling är hemskt! Jag känner mig som ett billigt sexobjekt! Som någon man bara tar på och tror att man kan kn*lla (förlåt mamma och pappa) när man vill. Jag tänker inte jobba som ensam tjej på nätterna längre. 

Nu till något mycket trevligare - jag gick hem till Janet efter jobbet med frukost. Jag vet, det var inte så trevligt för henne, men hon piggnade till snabbt och jag TROR tillslut att hon uppskattade det. ;) Mysigt var det iallafall. 
Nu är klockan åtta och jag ska sova för dagen. Ska jobba natt inatt också så jag dödar den som ringer och väcker mig. 

Godnatt <3

Funkar inte

Blogg.se bygger om sidan och därför ligger deras app nere. Jag är vansinnigt trött på att blogga från hemsidan på nätet och har vant mig vid appen, så därför chillar jag tills appen är uppe igen. Från hemsidan kan man inte ens lägga upp bilder (om man bloggar från mobilen, vilket jag gör eftersom min dator sedan länge sjunger på sista versen), så jag ser ingen mening med att blogga då. Har försökt mms-blogga tusen inlägg, men dom kommer inte heller fram. Så håll ut, darlings, jag är snart tillbaka! Puss

Två månader

img_6143 (MMS)

Två månader


Guldhjärtat

När jag var jätteliten fick jag, som så många andra, ett hjärta av guld att ha runt halsen. Jag hade det på mig under flera år och jag bet sönder det med mina små, små tänder.

När jag var nitton hittade jag de där gamla halsbandet igen och bar det åter igen under flera år. Men en utekväll för några år sedan, kanske två, så tog jag av mig det för att jag skulle ha ett annat halsband på mig. Sedan var det borta igen.

Idag har vi städdag och helt plötsligt låg det bara där framför ögonen på mig. Herregud, vad glad jag blev. Nu hänger det runt min hals igen. Mitt halsband som jag haft sedan jag var ett halvår eller nått.

Lycka.


Myskväll. Med fotboll.

Vi lagade middag ganska sent, blev pasta och baconsås. Godaste!! :) Till efterrätt åt vi jordgubbar med mjölk och socker och nu ligger vi framför tvn och tittar på fotboll eller nått... Eller jag tittar inte, men han gör. ;)

Ser ni hur schnygg jag är idag eller? Skämtade med Alex och frågade om han skulle vara tillsammans med mig om jag alltid såg ut såhär. Han tvekade. Var tyst ganska länge. Till slut sa han att det skulle funka, för han kan ju ta av mig glasögonen........ ;)

Tur att jag vanligtvis inte ser ut så då. Den liiiiite finare bilden är från i lördags då jag var ute med tjejerna på Sliver, Jönköping.


Sömn

Jag har sovit bort hela dagen, vaknade först vid ett och pratade med Mjölby i telefon, sen somnade jag igen. Sen vaknade jag vid tre och åt två mackor och såg ett halvt avsnitt SATC. Sen somnade jag igen. Sen vaknade jag 18:20! Jag dör!!! Hela dagen är borta liksom! Hur jag jag kunna sova inatt?!

Och stackars Alex som fått ligga och prata med en sovande brud hela dagen. De kan inte ha vart alltför socialt för honom.

Äh. Nu måste jag vara pratsam och glad. Synd bara att min kille precis tog en power nap. :/


Så här har jag sett ut hela dagen. Kommer ...

img_4630 (MMS)

Så här har jag sett ut hela dagen. Kommer säkert sova jättebra inatt. Säkert.


Bara så ni vet...

Sverige förlorade fotbollen igårkväll. Haha! Syyyyyyynd! Mitt hjärta håller på att gå sönder. Jag är så förbannat ledsen, fotboll är ju nämligen det viktigaste på jorden. Känns så galet tragiskt att vi förlorade då.

OBS. IRONI SÅ DET SKRIKER OM DET! (Fotbollen rör mig inte i ryggen. Inte ens lite under tånaglarna).


Nytt läppglans

Jag är helt kär i mitt nya läppglans från...... Hm! Hahah! HMs smink är faktiskt att rekommendera, säkert inte skitbra för huden, men för oss fattiga så funkar det toppen.

Genomskinligt och inte så kladdigt, med smak av vattenmelon och mint. 29:-
Bra skit.


I love pink

Fick med mig en superhärlig rosa tröja från Hm i Jönköping. Kostade 299:- och jag brydde mig inte ens om att testa den innan jag köpte den - det var bara en så typisk Emelie-tröja så jag hade inget val. Haha!

Nu ska jag snart sticka till jobbet, har inte lyckats sova någonting men det ska nog gå bra ändå! :)
Puss


Måla om?

Jag är galet sugen på att måla om lägenheten, men jag vet att det sällan blir speciellt bra när jag försöker göra något sådant. Skulle iallafall vilja måla över min fondvägg i sovrummet och måla det antingen ljusbrunt/beige eller helvitt. Men jag kan ju ingenting sånt här verkligen. Åh!!

Hittade en sjukt cool vägg förresten, tror dock inte att jag vågar mig på den! Haha!


Slösar bort dagen!

Idag har vi sovit länge, länge, länge. Fick fina frukosten framdukad av mitt hjärta och sedan har vi bara legat och gosat framför tvn. Har bara sovit några få timmar, men jag ska försöka somna om nu rätt snart så jag är pigg inatt. Alex har stuckit iväg med några polare för att kolla fotboll nämligen.

Jaja, oviktig update men nu vet ni att jag lever iallafall! :)


På väg hem

Ibland är jag så himla glad att jag jobbar natt just, typ nu. Jag är på väg hem, ska lägga mig bredvid min kille och när vi vaknar ska vi äta godaste frukosten med nybakat bröd, massa gott pålägg och ägg och grejer. Passade på att handla nu medan jag ändå var pigg, så slipper jag kila ner senare idag då jag säkert kommer va superhungrig!


Hej hej hej hej hej

Ville bara säga hej till er alla sovande människor. Jag jobbar. Kul. Ja. Lugnt. Ja. Börjar bli trött. Ja. Halsar kaffe. Ja.

Hej iallafall. HEJ!


Fotbollsmani

Trodde man skulle slippa sånt som vm och em nu när man skaffat sig en datanörd till pojkvän. Men nä, nu sitter man här och är "tvingad" till att titta, haha!

Sjukt hur intresserad man kan vara av någonting så oviktigt. Nu ska jag läsa bloggar. ;) Puss


Hemma

Vi har haft det så himla bra så vi vill egentligen bara stanna kvar. Suger röv att vi ska jobba imorgon (jag jobbar inatt).

Lite bilder från igår, middag på Jensens (enda stället man kan slippa undan fotbollen). Drinkar på 8 glas (?) och sedan fest på Harrys/Sliver. Grym kväll!!


Mörka ögonbryn + shopping

Tjohej!

Vilken skön dag vi haft, vaknade upp hos min älskling, stack iväg till A6 och shoppade och sedan käkade vi BK. Hahah! Ständigt denna BK alltså! Nu ska vi p-napa lite (tjejerna sover redan) och sedan ska vi börja föra lite på rummet innan vi sticker in mot stan igen!

Bild på mina snygga ögonbryn, målade i dem riktigt mörkt igår och de kändes snyggt och passande till bruna ögon. Och så en bild på mig och några av mina kassar...... Ojdå.


Hahaha!

img_0902 (MMS)

Hahaha!


Galet mysig kväll


Nu drar vi!!!!! Värsta roadtripen!!!!!

img_9964 (MMS)

Nu drar vi!!!!! Värsta roadtripen!!!!!


Ny bena.... ;)

Har ni sett förresten att jag bytt håll på min sidbena? ;) Vaknade upp igår och så låg den åt andra hållet och så körde jag på de... Och idag med då såklart - vem orkar tvätta håret! ;)

Blev bruna ögon idag förresten, woop woop!


FREDAAAAAAG!!!!!

Godmorgon era nötter!!
Jag ligger i sängen, men ska strax göra mig iordning för att sticka till jobbet. 4 timmars arbete idag, puuuuh - hur ska jag orka!? Haha!

Förresten!!!!!!!!!!! Här är mina ögon riktiga. Inga linser i. Ni som alltid klagar på att jag inte visar mina riktiga ögon, här har ni!
Puss


Sorry

Hemskt ledsen för min dåliga uppdatering idag. Sinnes vad mycket tid det tar att jobba, haha! Jag förstår att folk blir dåliga på att uppdatera sina bloggar då man har ett "riktigt" jobb.

Men iallafall, IMORGON ÅKER VI TILL JÖNKÖPING!!! Wooooohoooooo! Ska bli så himmelens underbart och sjukt kul! Imorgonkväll blir det nog en myskväll, vi har bokat hotell där mina finaste tjejer ska bo, så vi ska nog hänga där. Kanske käka middag på stan och allmänt bara chilla. På lördag väntar shopping, rundtur i staden, mysiga fikapauser. Och massa pussar med min fina, underbara älskling. På kvällen blir det brutal tjejkväll, vi ska käka middag på någon mysig restaurang, beställa alldeles för många flaskor vin och sedan dra på oss våra högsta klackar och dansa hela natten. Och sedan får jag gå hem till min älsklings säng och lägga mig. Kan det bli en bättre kväll?!? Ååååh, vad jag längtar!!
Tre av de personerna jag älskar mest av alla på samma ställe en hel helg! Ska bli så himla underbart verkligen! Haha! Kanske skulle passa på att kika på några lägenheter då man ändå är där kanske.... ;)

Nää, nu blir det läggdags. Jobb imorgon innan vi åker. Lovar att det blir bättre uppdatering i helgen! ;) PUSS


...


Natti natti!

Bloggen blir skittråkig när jag jobbar, för det första finns det ännu mindre intressanta saker att skriva om när jag jobbar än vanligt. + att jag inte har tid att blogga alls. Och nu är jag skittrött och orkar inte leka fyndig.

Men - vi kan väl skänka en tanke till mina föräldrar som firar att dom stått ut med varandra i 25 år som gifta idag! Helt otroligt. Mina förebilder i livet. Jag älskar er så otroligt mycket. Skulle gärna lägga upp en fin bild på dem, men pappa blir ju så gnällig då. Så det får bli en på mig och mamma från i julas.

Så jag ska sova nu. Puss och kram, skumbanan.


På väg till jobbet

Jobbar till klockan åtta ikväll, kul att jobba med folk och dagtid faktiskt! :)


Besatt


Drömmer mig bort lite

Kunde man inte bara varit född rik?!?


Nytt och sommarfräscht

Bruna händer, turkosblå naglar och en ny silverring på fingret.

Älskar ringar. Älskar silver. Och så lite blingbling på det. Älskar't.


Fel av mig

Tänkte på de där inlägget jag skrev imorse och på bilden jag la upp för att visa min lycka. Jag såg ju ut som vanligt typ. Den här bilden beskriver min lycka fantastiskt bra, och jag ser inte riktigt ut som vanligt...


Älskade underbara liv

Jag har gått igenom något slags sjukt lyckorus den senaste timmarna, det startade runt halv fem ungefär. Jag har bara gått omkring leende och känt mig allmänt lycklig. Helt fantastiskt. Kan inte riktigt beskriva känslan men jag känner mig bara allmänt hel eller nått. Haha.

Nu är jag hemma från jobbet, krupit ner i sängen och ska strax sova. I eftermiddag ska jag träffa Sara och vända tillbaka mitt dygn. Jag jobbar dag imorgon så det känns rätt vettigt att inte vara vaken hela natten inatt också. ;)

Hade truls (heter det så?!) på jobbet inatt förresten, kände mig jättefin på något sätt. ;) Använde en sån där donut som jag köpte på hm för nån vecka sedan (29 spänn istället för på glitter där den kostar typ 80 - TIPS, hahaha). Himla käck grej iaf. Nu tog jag bilden när jag kom hem förut så den har sett bättre ut tidigare, men det var fortfarande rätt fint tycker jag. Och så en bild på mitt smajl just nu. Hoppas bilden kan visa lite hur lycklig jag känner mig. Schleten som tusan, men ack så lycklig... ;)


Måndag

Tjo bitches😁
Här ligger jag och posar i sängen så här på eftermiddagen. Jag har sovit FYRA timmar. Somnade strax efter åtta imorse, vaknade tio, somnade om och vaknade sedan vid tolv igen! Och jag kan inte somna om!!! JAG DÖR!

Tur att jag inte börjar förrän halv elva ikväll, jag kommer hinna sova flera timmar innan dess! :) Jaja, ville bara uppdatera er och få er att tycka synd om mig. Så nu vet ni. Puss


Låtsaskompisar

I telefon med Alex:

Jag: Hej! Vad gör du?
Alex: Jag sitter och äter med min sambo!
Jag: Men ååååh! Du får inte ha en sambo, jag vill också ha en sambo!!
Alex: ???
Jag: Eller jo, Sex and the city-boxen är min sambo typ. Kul!!

Äntligen hemma.

Där jag hör hemma just nu. I. Min. Säng. Jag höll på att dö på bussen! Fick en akut sömnattack och höll på att somna, trots att det tar mindre än femton minuter hem med bussen bara. Sinnes!

Piggnade dock till på "promenaden" från busshållplatsen och gjorde ett ryck och flyttade in min "dvd" (ett play station 2) in i sovrummet. Sex and the city är igång och nu ska jag somna till det. Och när jag vaknar - om sisådär åttio år, känns det som just nu - så behöver jag bara höja volymen på tvn och fortsätta titta. Mitt liv är så himmelens fantastiskt just nu. ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_205250067.jpg" class="image">


Godmorgon sköningar! Nu sitter jag och vän...

img_4919 (MMS)

Godmorgon sköningar! Nu sitter jag och väntar på bussen hem från jobbet, precis klar efter årets första nattpass. Om jag är trött? Nääädå, har bara hållt på att avlida inatt typ. ;) Men de har gått bra ändå, vart faktiskt rätt kul emellanåt och kaoset som varit kan man ju skratta åt i efterhand. ;) Nu blir det iallafall sängen för min del så fort jag kommer hem. Den som ringer och stör mig slår jag ihjäl...... PUSS


Lilla kaffen med Janet innan jobbet.

img_6876 (MMS)

Lilla kaffen med Janet innan jobbet.


SATC-dag

Ligger och ser på SATC, inte alla lika mysigt att se på ensam, men det duger. Tänk vad lycklig man ska vara för att man inte lever i New York och blir konstant dumpad av killar... Jag trivs rätt bra i Uddevalla och med mitt fina förhållande. :) Haha, Shit va gay jag blivit. ;)


Nu är man inte så kaxig

Älsklingen åkte precis och jag är tragiskt trasig och ledsen. Tänk att man kan bli så klen att man bryter ihop för att någon åker ifrån en, trots att man vet att man ska ses inom nån vecka eller två! Lider med alla människor som har distansförhållanden på ännu längre avstånd än vad vi har!

Nu ska jag gå och lägga mig och sova bort hela dagen. Inatt ska jag jobba hela natten och inte komma hem förrän vid sju eller nått imorgon bitti. Jag är nästan lite taggad för jobb. Allting är bättre än att gå och lägga mig själv i sängen inatt liksom! ;)

Äh, slut på tragiken. Man ska väl faktiskt vara lycklig att man faktiskt har en pojkvän som är helt fantastisk, snäll, gullig och alldeles, alldeles underbar. Och som faktiskt tycker om mig! Haha!


Kvällens outfit

Kör mysigt och chill ikväll, tror ändå mest de blir uteserveringshäng och inte dans så. :)

Hår ROSA TOPPAR
Tröja Hm
Shorts Hm, med egensydda detaljer på
Skor Converse
Ringar Kimstore.se


Vår dag

...har varit jättemysig. Vi har varit och fikat, gått en promenad, suttit vid ån och tittat ut över vattnet. Sedan mötte vi upp Janet och tog ett glas på Butlers uteservering, gick och handlade och nu har vi precis ätit middag.

Ska strax sticka över till Janet på lite tjejmys för Alex stack iväg med en kompis och så ska vi mötas upp senare ikväll. Allt topp! Hörs senare.


Lördag

Usch. Jag vill verkligen inte att det ska vara lördag idag. Imorgon åker han hem och med tanke på hans sinne för planering vet man aldrig när vi ses igen.. ;) Nä, men seriöst, distansförhållande suger röv. Ursäkta ordvalet.

Igårkväll struntade vi faktiskt i att gå på Richards fest för att de var så dåligt väder + orkade inte sätta oss på bussen till Trollis. Janet kom över på middag istället och så gick vi ner på stan en sväng vid tio. Var hemma innan tolv igen, haha! Gamlingen pallar inte va ute så länge längre... ;)

Idag har vi egentligen massor med planer men jag vet inte vad det blir ändå. Utgång ikväll känns både som en bra och dålig idé, kul men det är sista kvällen!! :( SISTA! Jag avlider!

Nää, nu ska jag ta vara på min man som ligger bredvid och snarkar fortfarande. Goa människa, hur ska jag klara mig när du åker?!


Mysfrukost!


Fredag

Godmorgon sötnötar! Här ligger jag och lyssnar på podcasts och myser med min sovande kille. Jag har lovat honom sovmorgon idag (säkert typ till elva) så jag har inte ens försökt väcka honom än. I vanliga fall så brukar jag hoppa lite på honom för att han ska vakna, haha.

Igår var en otroligt bra dag, vi låg i sängen ganska länge, sen myste vi med en lång frukost framför SATC. Han gillar serien, sinnes! Men så härligt! Han vill bara se avsnitt efter avsnitt, haha, så igår såg vi på 6 stycken. Hahaha! På eftermiddagen gjorde vi iordning oss, handlade, städade lägenheten och bjöd in Sara och en dejt till henne på middag. Blev hemskt trevligt faktiskt, spelade lite spel, drack kaffe på balkongen och bara hade en alldeles otroligt trevlig parmiddag med mycket skratt och härlig stämning. Haha! Gud, så pretto jag låter! ;)
När gästerna gått satte jag och Alex oss själva på balkongen, tog ut tända ljus och lite vin och bara pratade med varandra. Så galet mysigt ju!

Idag väntar Richards födelsedagskalas, men jag får erkänna att det kan bli så att vädret stoppar oss... Men vi får se, det tokregnar här just nu så jag är inte ens taggad på att gå ut på balkongen och ta morgonciggen! :(

Nää, nu ska jag kramas lite mer, vi hörs senare.
(Kass bild, men jag vågar inte tända lampan för då kanske jag väcker honom.)


RSS 2.0