Så jag inte glömmer bort vad jag heter nu ...

img_4123 (MMS)

Så jag inte glömmer bort vad jag heter nu i helgen....


Skönt att få ett sånt här mail. Verkligen....

img_7119 (MMS)

Skönt att få ett sånt här mail. Verkligen. Men kära Johan - jag lider inte av min dubbelhaka. Tack ändå.


Godmorgon babes! Vilken strålande dag va? ...

img_2476 (MMS)

Godmorgon babes! Vilken strålande dag va? :) Jag har sovit som en stock hela natten och känner mig hur fräsch som helst! Sara sover fortfaranade (pratar lite i sömnen - sjukt gulligt) och jag kan inte somna om. I övrigt inte mycket nytt... Jag åker till Skövde ikväll (för bastukväll) så den här dagen kommer bestå av att raka benen, sy märken på åvverålen och missbruka mera BUS.. ;)


Vi har spakväll ikväll, jag och Sara. Måla...

img_5232 (MMS)

Vi har spakväll ikväll, jag och Sara. Målat naglarna, ansiktsmask, färgat ögonfransar och bryn. Färgat Saras hår. Missbrukat BUS ännu mer... Och nu chillar vi soffan med ett glas rött och ska se Da Vinci-koden. Ha en trevlig kväll allihopa! :)


Vi har haft en skittrevlig dag nere på Str...

img_9155 (MMS)

Vi har haft en skittrevlig dag nere på Strandgatans café. Lite kallt var det allt, men med filtar, kaffe och the funkade det fint. Ett tag. Nu ligger jag och Sara nerbäddade i soffan. Myser inte riktigt lika mycket som vi gör på bilden dock, haha! Det bli bara chillkväll ikväll också, taggar för imorgon då det bär av till Skövde och Valborgsfirande!! :D


Jo. Ni ser ju hur taggad jag är på min tvä...

img_6693 (MMS)

Jo. Ni ser ju hur taggad jag är på min tvätt-tid va? Sjukt Otaggad. Orkar. Inte. Stå. Upp. Jag tänker sätta in en tvättmaskin i köket, det funkar ju? Jag vägrar kila ner i tvättstugan. Det är skitläskigt där. Och jag är trött.


Nattlista.

När man går och lägger sig vid sju-åtta på kvällen vaknar man lätt mitt i natten och är rätt pigg. Därför kommer en sån där töntig lista nu igen.


Vad lyssnar du på?
Just nu? Ljudet av alla bilar som kör förbi utanför fönstret, några fulla människor på väg hem från krogen och ljudet av tvn. + mitt absoluta favoritljud - övergångsställets pipande. Jag har svårt att somna på andra ställen då jag inte hör det ljudet.

Vilken är din favoritfärg?
Har alltid varit rosa. Men jag är galet svag för grönt i nästan alla nyanser också.

Vad vill du helst göra just nu?
Somna om.

Mest irriterande för dagen?
*censurerar det värsta och tar andraplatsen*. Att det inte gick en enda spännande film ikväll utan bara någon fjortisfilm om Playboy som jag orkade se typ tio minuter på innan jag bytte till min älskade VHS.

Vad har du på dig just nu?
Stringtrosor i leopardtyg. Ja. Det är tvättdag imorgon. Kristrosor.

Dagens bästa?
Jag har bil. Och jag är brun.

Senaste drömmen du drömde?
Att jag var gravid. Och inte visste vad barnet skulle heta. Och att jag fick två pojkar på rad. + att jag inte visste vem pappan var. Typ mardröm. Absolut inte en realistisk dröm...

Vad ska du göra nu?
Somna om. Godnatt!


Jag har fått en rätt skön solbränna de sen...

img_3632 (MMS)

Jag har fått en rätt skön solbränna de senaste dagarna, har vart på solariet för att känna mig lite piggare + att jag missbrukat BUS så det skriker om det. ;) Men det har gett ett fräsch resultat och passar perfekt för helgen då jag både ska på bastukväll och bada på badpalats. :) Ser ni förresten mina ögonfransar - närmast ögonlocken syns fransarna inte ens!! Nog dags att färga om dem imorgon, haha! Nu ska jag äta kvällsmat och sedan sova! Natti, puss!


Hej! Mogna tjejen har varit och piercat om...

img_8149 (MMS)

Hej! Mogna tjejen har varit och piercat om naveln idag. Kände mig lagom kaxig då. Höhö. Tog ju hål i naveln för länge, länge sedan, men de ramlade ut under nyårsafton och sedan dess har jag inte orkat sätta i något nytt. Nu fick jag ta ett nytt hål, för jag saknade piercingen så mycket. Så skönt att ha något att pilla på, haha, vane-sak! :) Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa, ska krypa ner i sängen jättetidigt, för jag är dötrött. Ska upp sju imorgon och tvätta och jag är ganska opepp. Men det behövs. Verkligen. Puss


På smällen?

Jag läser det här, http://bloggar.aftonbladet.se/amandaschulman/2012/04/24/mina-varsta-utspel-hittills-i-graviditeten/, inlägget av Amanda Schulman som är gravid för andra gången. Imponeras över hur mycket hennes man måste älska henne och skrattar ihjäl mig åt kommentarerna.

Och tar dubbla p-piller idag.


Godmorgon! Blev fullt upp igår igen, därfö...

img_8465 (MMS)

Godmorgon! Blev fullt upp igår igen, därför inget mer bloggande. Beaktade bilen, tog en lång härlig extremskvaller-fika med Janet och sedan solade jag med Jenny innan vi åkte och jobbade på Kåren. Stack direkt hem till Sara efteråt och myste och tittade på film. Tänk att jag fick träffa alla mina favoritbrudar på samma dag igår, iochmed att jag åt frukost med Anki på morgonen. Så borde livet alltid se ut!! Bilden är förresten tagen i bilen utanför besiktningen... Samtidigt som jag satt och fotade mig själv kom en av besiktningsmännen ut och frågade om jag verkligen ville ha bilen besiktad eller om jag skulle sitta kvar och fota. Hade visste missat att det blivit min tur! Hahaha!


Bästa sittplatsen på tåget. Toaletten. Glö...

img_7916 (MMS)

Bästa sittplatsen på tåget. Toaletten. Glömde busskortet + visakortet hemma så då får man sitta här inne... ;)


Tycker ni inte att mina älsklingar är fant...

img_0609 (MMS)

Tycker ni inte att mina älsklingar är fantastiskt söta? Två stora (starka?) män och så en liten yttepytte-brud i mitten. Så. Himla. Gulligt.


Morgondagens planer.

Imorgon har jag bokat upp mig totalt och jag har redan krupit ner i sängen för att vara relativt pigg och utvilad och orka hela dagen.

08:07 - ta tåget till Stenungsund.
08:39 - bli upphämtad av Anki för frukost med henne på Donken.
10:00 - åka tillbaka till Uddevalla med mammas&pappas bil.
11:10 - besikta bilen.
12:00 (ca) - fika med Janet.
13:30 - solarietid med Jenny.
15:00 - jobba på Kåren.

Skönt med välplanerade dagar, tycker jag. Nu ska jag sova! Puss puss puss



Vad tror ni om att bära hatt i sommar? Jag...

img_2675 (MMS)

Vad tror ni om att bära hatt i sommar? Jag är grymt sugen på åtminstone två av de här fina. Matchas med shorts och höga klackar. Kan bli så fint. :)


Hej hej, hallå!! Har ju varit sjukt frånva...

img_7759 (MMS)

Hej hej, hallå!! Har ju varit sjukt frånvarande dom här dagarna, men jag har haft "fullt upp". Min *pojkvän* (usch, så konstigt det känns att säga det igen - så länge jag har varit singel och väntat på att få kalla någon älskling och helt plötsligt så finns det någon där) kom ju hit i söndags och han åkte imorse. Vi har haft några mysiga dagar tillsammans då vi verkligen lärt känna varandra bättre och umgåtts på ett helt annat plan än vi gjort tidigare. Både med mina vänner och ensamma. Det har vart tre riktiga toppendagar! <3 Nu sitter jag i soffan och både ser ut och känner mig som ett vrak. Ska strax sticka iväg och sola med Jenny och sedan plugga resten av eftermiddagen. Vi hörs senare. Puss!


Vad sägs om den här frukosten? Nybakade sc...

img_1397 (MMS)

Vad sägs om den här frukosten? Nybakade scones med mina älsklingar. Mys! ❤


Myskväll med Sara, Peter. Och Alex.

Dagens chock:

Det knackar på Saras dörr då jag, Sara och Peter sitter och kollar på film och utanför står min älskling som helt spontant tagit sig hit från Jönköping. Sjuk kille. Jag är nöjd!


Hur mysigt är det inte att bli bjuden på v...

img_7434 (MMS)

Hur mysigt är det inte att bli bjuden på våfflor på morgonen när man slet som ett djur kvällen innan... Söta, söta Peter.


Super size

Jag och Sara var ganska törstiga igår då vi beställde på Jensens Bøfhus så vi tog en dricka i i storlek "stor". Visade sig vara 0,75 ml och kostade 49:- (precis som lunchen...) haha!

Man kan ju säga såhär... Vi var inte törstiga då vi gick därifrån.


Godmorgon lördag!!'

Inatt har jag delat säng med min andra älskling. Min favoritälskling faktiskt. Hoppas *han* inte läser bloggen. Haha! ;)

Och nu sover hon fortfarande. Vi gick och la oss vid tio igår, så jag är pigg och utvilad med Sara är visst lite trött fortfarande. Så jag ligger och klappar på henne. Funderar lite på att slå henne lite. Och så petar jag in mitt finger i hennes mun och näsa. Hihihi.


Korv. Med. Bröd.

Jag pratade med Sara förut om att starta en ny kategori här på bloggen. (Just nu funkar inte kategorierna alls för appen är kass) (undra hur många gånger jag kommer skriva det?!). Men iallafall - den nya kategorin skulle vara.....

Dadadadaadaaaa!

DAGENS KORV MED BRÖD!

Jag har massor med korv-med-bröd-bilder i min telefon. Typ en från varje dag. Hade det inte vart spännande att se varje dag hur jag äter min korv.
5000 kommentarer på detta inlägget så fixar jag en sån kategori!! *ironi*


Dagens korv. Kycklingkorv faktiskt. Späääännande. ;)


Bästa maten

Vi var på Jensens Bøfhus och åt. Man kan inte annat än att älska den maten. Och BILLIGT var det. 49:- för en lunchmeny. Perfekt nu när man är student igen. ;)

Jag och Sara delade på en snackskorg också; mozzarellasticks, lökringar och friterade kycklingvingar. Kan det bli bättre?

Jag kan tänka mig att flytta till Jönköping bara för att kunna äta där oftare...


Jönköping

Jag och Sara skulle ha mysig vinkväll igår. Det blev inte riktigt så. Av någon sjuk anledning hamnade vi i Jönköping och jag har fått ligga och kramas hela natten. Inte med Sara som var planerat men... ;)

Inatt blir det däremot myskväll hos Sara. Och vi ska stanna där hela kvällen!! Haha!


Yankee Candle

Nytt ljus i min favoritdoft.

Man kan inte annat än älska!


I <3 USA

Fick hem mitt nya linne med amerikanska flaggan-tryck på. Har varit lite sen med den trenden, men nu älskar jag det. Känner mig riktigt chill klädd idag i linnet, baggyjeans och converse.

Har precis vart ute och lunchat med Janet och väntar nu på att Sara ska komma hit så ska vi ha lite myskväll ikväll. Hörs senare!


Torsdag

God morgon!

Jag har redan varit vaken i flera timmar. Eftersom jag somnade runt nio igår så vaknade jag halv sju. Pigg som en mört och kan inte somna om. Så nu har jag ätit frukost, plockat ordning lite i lägenheten. Ska snart dammsuga och gå ner och boka en tvätt-tid. Det är kris nu.

Sedan ska jag äta lunch med Janet, jag ska plugga och jag har messat min älskling och frågat om hon vill dricka lite vin med mig ikväll. Så får vi se vad som händer. Känns både skönt och jobbigt att vara "arbetslös" igen. Men mest skönt just nu. Hoppas det håller i sig så! :)


Frukosten jag köpte med mig igår hem till Peter efter att jag sa upp mig på nya jobbet.


Jaha, då var klockan över åtta. Dags att gå och lägga sig.

Helt sinnes. Mitt dygn är totally fucked up igen. FAST ÅT ANDRA HÅLLET ÄN VAD JAG BRUKAR!
När klockan blev halv åtta var började jag gäspa och nu har jag redan kommit i säng. Blir spännande att se när jag vaknar imorgon när klockan inte längre ska ställas på 06:00. Kanske kan det bli så att jag får igång plugg och jobbsökande imorgon. Skönt isåfall.

Nu säger pensionären här Godnatt iallafall. Sov så sött.


Uppochner. Igen.

Idag har varit en väldigt speciell dag. Jag sa upp mig från mitt nya jobb. Inte för att jag vantrivdes eller kände att jag inte gjorde ett bra jobb, men skolan måste gå först och lönen var alldeles för låg. Jag har inga problem att jobba med provision, men man måste kunna betala hyran på den fasta lönen utan att behöva oroa sig varje månad för att inte ha råd till mat och hyra.

Som tur var är dom fantastiska på gamla jobbet, så jag kommer inte gå arbetslös i sommar om jag inte hittar något annat. Skönt det iallafall.

Men nu känns jag så galet borta. För bara en vecka sedan visste jag vad jag skulle göra med mitt liv den närmaste framtiden, nu står jag på noll igen. Med ett lite mer knäckt självförtroende och en tydligare insikt i att "jag inte fixar saker som bara jag tror på". Man ska alltså lyssna på dem som som "vet bäst" och inte lyssna eller tro på sig själv. Usch. Det känns som ett misslyckande alltihop.

Så just nu är jag rätt dyster. Jag ligger i soffan och överväger om jag ska hoppa från balkongen - vilket antagligen bara kommer leda till ett brutet ben och det känns ju faktiskt helt onödigt just nu - eller om jag ska försöka ta mig upp från ännu ett misslyckande.
Såklart kommer det bli det sistnämnda, jag gillar varken höjder eller brutna ben, men alla pratar om att man blir starkare av sina misslyckande.

Jag känner mig allt annat än starkare just nu. Skitliv.


Tips från coachen...

Om man går och lägger sig kvart över åtta på kvällen så är man pigg klockan tre på natten.

Tänk på det.


Nya skor.

Råkade köpa nya skor igår. Två par. Oouuuupsi. Absolut inte meningen, faktiskt. Men det behövdes. Jo, det gjorde det. Till jobbet. Faktiskt.

Ni får se ett par nu. Ett par vita låga converse. Fast det är inte converse. Jag har köpt fejkconverse. Skulle aldrig hända mig för ett par år sedan då märket betydde allt. Men nu har jag "vuxit upp". Så det blev fejkconverse som var typ femhundra spänn billigare än äkta. Och faktiskt lika bekväma som riktiga. Nu får vi se hur kvalitén är. Men liksom skit samma - dom kostade 150 spänn!!!

Dom andra skorna får ni se imorgon! :)


Korv.

Ni vet att jag har förälskat mig i korv med bröd va. Jag har ätit korv med bröd fem dagar i rad nu. Jag älskar det. Helt förälskad. Haha!

Idag har jag dessutom lyxat till det och kört på chorizo (stavning?) istället för bara vanlig hot dog.. ;) Det är ju så när man har jobb, vet ni. Då behöver man inte köra student-budget variant längre. Hahaha! Bör tilläggas att under hela min studenttid har jag aldrig ätit nudlar eller annan fattigmanskost. Jag har käkat fläskfilé. Betyder detta att jag ska ta klivet upp nu och börja köpa hem oxfilé istället då?

Jag kan leva med det.
Puss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_198868650.jpg" class="image">


Morgonens

God morgon!

Har precis gjort mig klar och ska sätta mig och äta lite frukost nu innan jag sticker.

Dagens outfit är jeans från Dranella, linne Bubbleroom, kavaj Lindex, sjal Serious Sally.

Tagga för tisdag!!!


I'm oooooold!!!

Dagens vuxenpoäng:

Jag går och lägger mig nu!!! Klockan är strax efter nio!
Skippade öl med vännerna efter jobbet med tanke på att jag ska jobba tidigt imorgon.
Handlade en kavaj tidigare idag. Herregud!
Kavajen var på rea. Från Lindex. Där om något snackar vi ju vuxenpoints..


En tankeställare.

Fick precis ett sjukt uppvaknande. Förändring på ingång.


Jag är inte en morgonmäbbiska!

Jag längtar efter att jobba kvällar. Haha! Trots att jag tidigare avskytt det så saknar jag det nu, förskräckligt mycket! Tänk att få sovmorgon, kunna sova till klockan ett och ändå ha någon timma eller två på sig att göra något på innan jobbet börjar.

Men nej. Jag går upp klockan sex. Tar bussen klockan sju. Börjar jobba klockan åtta.

Och så gäspar jag. Konstant.


Shoppingmissbrukare...

Var nyss nere och hämtade ut lite söta saker från Bubbleroom. Fick en liten flipp i tisdags och la en liten beställning därifrån och nu (i fredags) anlände två par byxor i olika nyanser av blått, fyra linnen, skärp och två underbara sjalar. Och ALLT passade. Glad tjej.

Skulle gärna fota och visa upp allt likt en riktig modebloggare, men jag är ingen sådan. Jag är heller ingen träningsbloggare, men jag är fantastisk på att kombinera saker så därför slog jag nu ihop min kreativa modesida och min fartfyllda träningsmotivation till en awesome bild.

Jag kallar den: nya kläder hängande på en "välanvänd" träningscykel. <3


Hemma igen.

Skulle lägga upp massa bilder från helgen, men jag hittade inga acceptabla. Eller, det finns nästan inga alls, bara lite sköna bilder på Sara när hon sover typ. Och lite pussbilder på olika folk, och dom känns rätt obekväma att lägga upp. ;)

Men här är ett par iaf:


God morgon SÖNDAG!

Så pigg. Sååååå pigg!

Saaaarisen höll mig vaken halva natten. Och Jenny gjorde ett bra jobb med att hålla mig vaken timmarna innan dess. Så nu ska jag snart hem och sova. Och äta korv med bröd.


Vi har kul.

Oroa er inte. Men om ni ändå är oroliga om oss: ring:


Så här kan man roa sig...

...petar lilla Jenny i mininäsan med jättefingret!


Update från Örebro!

Vi är alltså på Tjällossningen i Örebro just nu. Kom upp hit igår vid åtta ungefär, vi åkte hemifrån nästan direkt efter jobbet.
Blev lite rörigt här uppe, svårt att hitta osv, men det slutade lyckligt ändå. :)

Igår blev det kalas i en liten, liten lokal med mycket, mycket människor. Jag hoppas på att vi kan vara i en större lokal idag. Jag vill dansa och skaka rumpan lite. ;)

Det serveras brunch på den här externfesten istället för frukost. Sjukt uppskattat! Blev serverade spagetti och köttfärssås och massa gott vid elva tiden idag. Underbart! Efteråt hamnade vi lite i matkoma, vilket resulterade i att jag, Sara och Jenny just nu ligger och p-nappar medan de andra roar sig ute i solen. Dom behöver det, men inte jag egentligen. Hihi. Jag var duktig flicka igår och höll mig relativt "nykter". Så skönt att slippa må pyton dagen efter ju!

Men nu ska jag se om jag kan få väckt mina flickor. Vi har sovit i nästan två timmar redan, så det börjar bli dags att dra sig ut nu! :)
Puss


Örebro

God morgon mina söta nötar!

Tommy klagar på att jag bara tar godmorgon-bilder på mig själv i sängen. Så nu kör vi en till. Jag och Sara. Vi älskar varandra.

Lägg märke till hennes hand på mitt bröst.


God kväll!

Första dagen på jobbet var awesome! Jag trivs lite faktiskt! Haha! Superhärliga människor och en härlig atmosfär. Kul faktiskt! :)

Nu sitter jag och Sara hemma hos Sara (oss) och spelar Rumble. Vi var en sväng på Kåren och gick en liten sväng på stan. Men sen ville vi hem och spela Rumble. Höhö! Kul!!!

Nu ska vi se en film och sedan hoppa i säng (ihop!). Imorgon blir det först jobb och sedan åker vi till Tjääääällis! Tjohoo!


Gooooodmorgon!

Ställde klockan på halv sex och upptäckte till min stora glädje att jag inte behövde tvätta håret. Tog en dusch iallafall (yeah, ni fattar hur stort det här är va! ;) ) och sminkade iordning mig. Sen var klockan kvart i sju. Bussen går klockan åtta. Vilket innebär en låååång frukost på sängen framför Nyhetsmorgon! Så himla skönt! Nöjd tjej!!

Ha en bra dag, vi hörs säkert vid lunch! ❤


Ingen bra idé

Att ligga i soffan och halvsova hela dagen kändes som en toppenidé tidigare idag. Inte nu längre. Jag har legat i sängen i två timmar nu och KAN inte somna. Värdelöst.

Om sex timmar ska jag stå upp. Hoppas nya jobbet tillåter power napar... ;)


Bara så ni vet...


Nytränad! <3

Körde en bra stund på min träningscykel nu igen. Känns så himla skönt när man fått tränat, man känner sig så snygg då.

Synd att det inte syns på bilderna! Hahaha!


Korv

Jag har fått ett stort behov det sista. Korv. På riktigt! Jag älskar korv med bröd! Har ätit det tre eller fyra gånger de senaste veckorna och jag älskar det! Haha!

Förresten har jag spenderat dagen med att...sova. Hela dagen nästan. Vart jätteskönt. Jag skulle ju börjat jobba idag, men det blev framskjutet till imorgon. Så nu sitter jag en dag till med fjärilar i magen och är toknervös! Haha! Nä, men det ska nog gå bra. Nu ska jag se några avsnitt SATC till sedan ska jag somna igen och sova för natten. Ska gå upp klockan sex imorgon. Kul.


Check this out!

Mohahahah! Nytt rekord på Rumble. Om jag är stolt? Eh. Jag lägger ju upp det på bloggen... Daaaaah! ;)


LOL

Jag dör! Jag har hittat världens roligaste blogg. ALLA kommer tycka den är kul! Bästa någonsin. Hahahaha!

http://textfromdog.tumblr.com


(om ni inte skrattar åt bloggen kan ni få skratta åt den här bilden istället. Alla har rätt till ett gott skratt. ;) Varsego!)


Myskväll med mig själv.

Här sitter jag och ser på SATC med en megabra ansiktsmask med spår av jordgubbar i. Luktar heaven och gör huden superfin! Fick den på köpet när jag köpte smalkrämen...

Om smalkrämen funkar? Jajemän. Tappat tre cm runt midjan på en vecka. Fett (haha!) värda pengar! :)

Om ni undrar varför jag ser så drogad ut på bilden? Jag har blixten i ögonen. Lite svårt att kika då! ;)


Tränad och klar!

Jag har precis kört ett pass på min träningscykel. Var ganska länge sedan jag gjorde det och Shit vad jag har tappat!! Haha! Orkade inte mer än trettio minuter, men det får räcka för idag! :) Blev lite magövningar, utfall (men inte för många - dumt att halta av träningsvärk första dagen på jobbet imorgon!) och övningar med mina hantlar.

Nu står middagen i ugnen och jag ska äta mig proppmätt så att jag inte får för mig att köpa något gottit sen när jag ska möta upp Jenny för fika och plugg!

Trött tjej!


Tisdag

Godmorgon babes!

Här ligger jag och är lite halvslö. Har sovit väldigt dåligt inatt. Men det funkar. Idag har jag absolut inga planer (förutom träning och fika med Jenny) så jag ska försöka ta det riktigt lugnt. Inte för att helgen var så hård, men det var mycket folk hela tiden och imorgon börjar jag ju nya jobbet. Och på fredagen, direkt efter jobbet åker jag till Örebro och Tjällossningen! Kommer va gött trött efter det tror jag! ;)

Men nu ska jag ligga och dra mig lite här i sängen. Idag är det skönt att vara jag! :)


Positiva klubben!


Bra dag. Och dålig.

Jag såg på SATC hela natten. Åkte till jobbet med lite halsont och kände mig rätt hängig men det gick över ganska snabbt. Hade en tokskön dag på jobbet. Sista dagen. Kanske.
Jag skrev på min uppsägning idag. Det värkte lite i hjärtat. Den 16:e april 2005 började jag på älskade (och ibland så hatade) Donken. Det är nästan exakt sju år. Om sex dagar. Sjukt.

Nu hoppas jag att mitt nya jobb kommer funka. Jag är nervös. På onsdag börjar jag och det känns spännande. Mest roligt, men inte bara. Nervöst helt enkelt. Haha!

Nu ikväll har jag haft lite av ett psykbryt, men inte på långa vägar så jobbigt som det brukar va. Känner mig mest lite tom och otålig. Och ensam och oälskad såklart, men det är jag ju jämt! ;) Funderar på att gå ut och springa. Men det kommer ju inte hända. ;) Så jag tog fram två bullar och värmde i ugnen. Brände dem. De smakade kol. Dumt sånt. Men men. Det funkade.

Nu ska jag se på några fler avsnitt av SATC och somna framför tvn! Imorgon börjar bantningen igen!
Wish me luck! ;)


Förälskad!

Igen!!! Ååååh!

Är tokkär i rumble! Världens roligaste spel. Lägg till mig på emelieaxe så ska jag spöa skiten ur dig! ;)


Keps!

Jag ska bli med keps! Hörde ganska tidigt av någon modereporter som besökte Adam Live tidigt iår att kepsen skulle bli på modet i vår. Jublade. Och sedan hade ingen det! Jag som älskar kepsar!

Häromdagen hade Kenza på sig keps - på krogen! Wohooo! Det ger mig typ godkännande att kunna börja använda det nu då! Inte på krogen naturligtvis. Men på dagarna, på uteserveringarna och sådär! Guuud så härligt!
Jag ska köpa massor med färger och matcha!


Kenza i sin keps. Bilden snodd från Kenzas blogg.


Mysig middag och sköna polare!

Middagen hos Richards föräldrar gick bra. Jag var något nervös för alla hundar som sprang runt, men det var helt okej! Och maten var toppen! Gud vad gott!! :D

Nu har jag en paus och vilar i sängen en stund. Folket kommer tillbaka hit ikväll och så ska vi se på film och sådär. Jag vill beställa pizza och käka chips. Hoppas dom andra vill det också! :)


Fina dagen!

Jag har precis varit ute i Lysekil en sväng och ätit en glass tillsammans med Richard, Schneider och Becca. Så himla mysigt, även om det var väldigt kallt.

Gårkvällen blev trevlig, påskmiddag med Jenny och Stefan. Förfest hos dom, en sväng ute hos Tobias och sedan party hos mig. Fick behålla de flesta över natten också. Lyckades dessutom bli blogg-rapad! Haha! Det nya istället för face-rape! ;)

Nu ska vi hem en sväng till Richards föräldrar och käka middag tillsammans med dem. Ni vet vad jag känner för föräldrar va? Typ de värsta som finns... PLUS att dom har hundar! Snäppet värre än föräldrar. ;) Men det skulle tydligen bli god mat, så... Hahaha!

Vi hörs senare!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_197460243.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_197460243.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_197460361.jpg" class="image">


Förfest hos mig!

<3


Seriöst!

KAN INTE JAG BARA FÅ VARA STOLT ÖVER MINA LÄPPAR!?

Jag tycker dom är asfina! Mina läppar är världens bästa och jag är tokstolt över dem. Låt mig vara det!


Förfest!

Är hemma hos Jenny, ätit middag och har haft förfest här! Så trevligt! :)

Nu ska vi snart ut till Tobias och kvällens party. Ska bli najs!! :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_197369692.jpg" class="image">


Americas funniest home video

Finns det något roligare än att se på folk som ramlar? Jag älskar det!
Jag ligger och skrattar så jag får ont i magen när jag ser Americas funniest home video. Jag dör!

Så. Himla. Kul.


Idiot!

Jag fick ett sms inatt. Från en alltid lika underbart söt kille. Inte konstigt att man inte kan gå vidare från en sån godbit. ;) Han har liksom allt; han ser otroligt bra ut, hans humor är rätt skön, han är "rätt" bra i "övrigt". ;)

Men så är det de där med att vara trevlig. Eller som att skicka sånna här sms mitt i natten. Nu är jag så trött på det så jag håller på att koka! Det är inte så att jag får sånna här sms för jämnan, utan det är väl när han får snefylla och blir arg för något. Skönt att han kan ta ut sina aggressioner på mig. :)

Jag svarade Vad? på smset. Egentligen borde jag ha svarat som det är:
"Ja. Jag är efterbliven. Jag är totalt efterbliven som fortfarande är kär i en idiot som du."

Men nu ska vi inte ligga och lipa över detta (har förövrigt inte lipat - duktig tjej!), utan nu ska jag upp och duscha och göra mig i ordning för att ha en fantastisk dag! Puss!


Jag kan inte vara perfekt tyvärr.

Läste precis en krönika skriven av Michaela Forni. Älskar hennes texter, så känslosamma och ärliga. Fint.

http://mobil.devote.se/articles/bloggvaerlden/jag-kan-inte-vara-perfekt-tyvrr_20-2023.htm

(Tyvärr kan jag inte länka riktigt via appen, men kopiera länken och läs!)

Jag älskar hur hon skriver om den perfekta tjejen. Blir lite upprörd hur långt ifrån perfekt jag faktiskt är, men njuter av hur hon kämpar för att såga idealet. Jag hoppas att hon lyckas, för annars har jag en hel del filmer att se, nyheter att läsa, promenader att gå, gymbesök att göra och att ändra personlighet så att faktiskt fler än jag själv tycker att jag är rolig.

Jag har en hård vecka framför mig... ;)


Angenäma problem...

Mitt största problem ikväll är att Snabba cash går på ettan, Gladiator på trean och Poseidon på femman.
Detta resulterar i att jag zappar mellan dessa kanaler konstant och att jag missar detaljerna i dem typ. :/ Tur att jag sett Gladiator och Poseidon tidigare, det är bara Snabba cash jag måste kämpa för att hänga med i handlingen. Men vem bryr sig om handlingen i den filmen? Det enda jag kan tänka på är att Joel Kinnaman är en av världens hetaste män.


Vilken mysig dag!

Jag älskar min familj!! Älskar!!!

Eller ja, det gör väl alla, men jag älskar dem lite extra mycket. Och vi har haft en väldigt mysig dag ihop. Middag, promenad i snöstormen för att titta på Passionspelet, fika, film och massor med godis. Bästa!

Så fort dom gick så somnade jag till, så jag vaknade inte förrän nu två timmar senare. Nu ska jag äta lite godis ur mitt påskägg och se på film! Skönt att bara ta det lugnt ikväll, imorgon blir det party! :)


Mysigt påskväder!

Måste ju göra som alla andra och diskutera vädret...

Här i Uddevalla har vi en mindre snöstorm. Mysigt. Julen varar väl till påska, eller vad är det man sjunger? ;) Nu är maten klar och jag väntar bara på att få hugga in, så fort familjen kommer.


Bild på "snöstormen". Syns inga snöflingor, men jag lovar att dom är där! Haha!


Dagens

Jag kom ju naturligtvis inte upp imorse, haha. Gick upp och gjorde i ordning mig och sedan skulle jag bara bädda sängen och så... Vaknade jag klockan elva! Haha!

Nu är jag iallafall sminkad och fräsch och ska sticka ner och handla. Det blir spagetti och köttfärssås när familjen kommer. Jag är GRYM på det! ;)


God mooooorgon!

Jag har ställt mitt dygn rätt, märker jag. Är dötrött vid tolv och sover fram till åtta. Skönt!

Nu ska jag hoppa in i duschen, klä på mig och sedan ut och gå en runda! Familjen kommer inte hit förrän vid tvåtiden, så jag har hela förmiddagen på mig att ta det lugnt och plugga. :)


PUSS


Jag lyckades!!!!!!  Började lipa mitt i bu...

img_0545 (MMS)

Jag lyckades!!!!!!  Började lipa mitt i bullbakandet för att jag kände på mig att det skulle bli dåligt. Blev så nervös. Kakorna jag bakade medan bullarna jäste blev rätt fula så dom kan jag inte bjuda på imorgon. Det är svårt att smälta choklad har jag märkt idag... :( Men bullarna blev iallafall jättegoda! Så lycklig! Haha! Puss


Torsdag

Nämen tjaaa!!

Här ligger jag på mitt köksgolv mitt i natten. Det är nämligen så att jag får besök av familjen imorgon och jag håller just nu på att baka bullar. Så nu väntar jag på dem medan de är inne i ugnen. Och jag är så trött!! Hahaha!

Dagen började med att jag stack till jobbet, jobbade sju timmar. Grät för att fötterna gjorde så ont. ;)
Åkte och handlade med Jeanette och köpte allt man behöver för att baka bullar och kakor.
Kom hem, strax innan nio och storstädade lägenheten. Dammade, dammsög, skura golv, plocka undan alla trosor från golvet.... ;) Ååååh, så tråkigt! Vid tio vad jag klar och då satte jag igång med bullbaket. Nu är strax sista plåten klar och jag är galet trött och galet otålig. Men, men! Hoppas verkligen att Mammi och Pappi uppskattar detta imorgon. Annars slår jag dom!!!


Ps. Jag fick jobbet! Börjar på onsdag. Så. Otroligt. Lycklig. <3


Det var bara en dröm.

Usch. Har sjuka mardrömmar nu för tiden, eller den här var iofs rätt lätt att tyda:

Det blir en rättegång och jag är den som anmält. Rättegången hålls utomhus och jag är berusad under förhöret, men ingen bryr sig. En fd (?) vän är den åtalade och jag får honom fälld för...jag minns inte, kanske att han drogat mig. Han var skyldig iallafall. En annan vän går förbi under rättegången och berättar hur dålig jag är på allting. Jag borde förändra mig, enligt honom. Ångest, ångest, ångest.
Då domen går i kraft sitter hela gänget (ca 30 pers) och dömer ut mig. De slår och hotar att mörda mig. Jag flyr i panik över Drottningtorget och rymmer in på en fik, där jag sedan blir misshandlad igen. Folk skriker att jag är dålig på att hålla hemligheter, att mitt rykte är kaos, att jag är en hora, m.m. Vännen jag fått fälld våldtar mig på en toalett och sliter ur min navelpiercing. Jag skriker och gråter. Vännen som tycker jag borde ändra mig, skrattar åt mig. Jag försöker slita mig loss, springer mot kanalen för att dränka mig. Nu skrattar hela gänget igen.

Sedan ringde Angelica nu mitt i drömmen och väckte mig. Bästa nattsamtalet jag blivit väckt av någonsin typ. Men jag är så rädd för att somna om, vill inte drömma mer. Hatar att drömma mardrömmar.
Jag tänker inte drömma mer om jag så ska vara vaken resten av natten!
Puss


Jobbdag

Idag kommer jag jobba hela dagen, så förvänta er kass uppdatering. Mitt jobb tillåter inte precis blogg-raster... ;)


God natt!

Hej rumpnissar!

Nu har jag krupit ner i Saras (och min) säng för sista gången för den här omgången. Resten av veckan ska jag faktiskt spendera i min egen säng. Själv. Kommer sakna min lilla sessa nu, har nästan vant mig vid att sova med någon igen. ;)

Jaja. Vi bakade chokladbollar ikväll förresten. Det ser ut som bajs med kokain på, på bilden. Men så är det inte. Bara så ni vet! :) Och så bjuder jag såklart på en dålig facelook från sängen. Precis som vanligt. Söt jag är. Jaaaaa.

God natt!


Njuter. Och har ångest.

Tjo!!

Har haft en intressant dag. Sålt biljetter till vår fabulous Herrmiddag, städat på kåren, fikat på Strandgatan med Sara och Hanna. Vart på kåren igen, gått till Sara och käkat korv med bröd med Fredlund och Mjölby. Och nu ligger jag, Sara och Fredlund och kollar på OC i soffan. Bra dag.
Imorgon blir det jobb på donkisch, måste få in pengar... Kuuuul!
Så nu njuter jag lite av sista dagen hos Sara, samtidigt som jag har en fet klump i halsen för att jag ska jobba imorgon. Det är därför jag ser lite sne ut i ansiktet... ;)


Puss honey

Jag skulle bara pussa lite på min darling. Hon fick ett sugmärke.

Gulligt.


Kött, kött, kött

Om jag bara var tvungen att äta en sak för resten av mitt liv skulle jag välja kött.
Jag och Sara lagade det perfekt köttet ikväll. Vi köpte entrecote för att fira hur olyckliga vi är. Det. Var. Så. Gott.

Så, nu ska vi gå och lägga oss. Har sett på OC halva kvällen. Mysigt. Vi har det ganska bra tillsammans, trots allt. :)


Smile

Så. Nu suddar vi ut morgonens dåliga dag. Vi suddar bort allt det som är trasigt och sorgligt och ler mot världen, tycker jag. Så mycket bättre.


Gammal bild.


Ledsen måndag

Så mycket känslor. Så mycket besvikelse från andra människor. Jag står mitt i stormen och vet inte riktigt vart jag är påväg. Jag var inte osäker innan. Nu är jag mer osäker på mig själv än någonsin.


Bara för att störa dig!

Tja tja bloggen!!

Jag tycker om att provocera. Och störa folk som blir sura för ingenting.

Så det här är bara för att störa dig. Fjortis med duck face, tittar bort blicken. Aaaaah! Så vackert.


RSS 2.0