Bästa idag

Smskonversation med Mjölby:

Jag:
Hej!! Hur ska vi göra idag? Ska vi äta lunch? När passar det dig? :)
Mjölby: Visst. När som. Har ätit.
Jag: Okej!! Vi kan väl ta en fika istället då?? :) Ska vi säga halv två?
Mjölby: Ok.
Jag: Jag har hört talas om en skitbra föreläsning som du borde gå på! Det heter "Hur man skriver trevliga sms"!!
Mjölby: Nej.

Klar!

Nu är det dags att sticka iväg för en sen lunch med Mjölby, veckans inlämning är klar och inskickad och guuuud så skönt det känns!

Humöret på topp!

Sitter i skolan och pluggar. Har sovit tre-fyra timmar inatt så jag är lika lycklig som jag var vid förra inlägget och dessutom dötrött. Jag ser ut som ett vrak och kommer inte att komma hem och få sova förrän vid åtta ikväll eller något. Bitter som tusan och dessutom lite småbakis ifrån helgen. Nää, idag är ingen bra dag.

Men jag vet, vi piggar upp dagen med lite rolig humor.
- Sten!
- Sten, sten, sten, sten, sten!!
- Sten, steeeeeeen!

Sådär, då är jag rätt glad igen. Det värsta är att jag verkligen sitter och fnissar. ;)


Krossad

Jag skulle vilja lägga mig i en snödriva och aldrig vakna mer. Det gör så ont när hjärtat går mitt itu. Varje gång. Den här gången är inget undantag. Tyck synd om mig nu, lite uppmärksamhet och kärlek är allt jag behöver.

Lördagsmorgon

Godmorgon!
Idag har jag verkligen tagit vara (haha, Vara! Haha, Svante!!) på morgonen och sovit ut ordentligt och det behövdes verkligen. Jag somnade vid tvåtiden inatt efter att ha pratat nästan en timma i telefon med min fina Julia, som är i australien! Shit, att det ens är möjligt att kännes så mycket efter någon! Helt sjukt!
Jag är iallafall på väg upp till Josefine här nu snart, vi ska äta frukost tillsammans. Och så Svante också. :) Tror faktiskt att jag ska ta mina skitjobbiga träningsskor på mig och promenera upp, lite träning efter all skitmat jag ätit de senaste tolv timmarna.... *ångest*
Jaja, dags att stå upp nu! Hej på er!!

Tack tack tack

Vissa vänner är bättre än andra och jag är så himla glad att jag lyckats få tag på så många underbara som verkligen finns där för mig när jag får mina taskiga psykbryt. Ni vet vilka ni är, så det behövs inte nämnas för så lyckas jag bara missa någon och så blir det ett himla liv om det! ;) Jag vill bara säga tack, för det är jag så himla dålig på i "verkligheten"..

Även ett stort tack till glassen jag åt förut, jag brukar inte ens tycka om glass men den var verkligen jättegod och gav mig stor motivation till.....att äta mer. Även ett stort tack till Parlamentet som jag satt och väntade på från klockan halv sju till halv tio och sedan var så himla tråkigt att jag fick mig en härlig power nap just då, det behövdes... ;)
Nu ska jag sova. Jag älskar er!!

Sådär ja, nu är allt genast lite bättre. G...

img_5470 (MMS)

Sådär ja, nu är allt genast lite bättre. Glass (som jag annars inte tycker speciellt mycket om) är en tjejs bästa vän när den där hjärtmigränen sätter in! :)  Jag mår redan så sjukt mycket bättre. (Och ja, jag måste få med mina naglar och ringar på alla bilder jag lägger upp just nu, jag är för tillfället mest kär i mina händer!)


Fyraåringen


Jag vill inte ha tröst. Jag vill inte ha nån himla myskväll med vänner och tvspel och blickar som menar på att de tycker synd om mig. Jag beter mig som en fyraåring i en leksaksaffär som inte får de jag vill ha. Jag slutar inte gråta, fastän mamma säger till mig att vara tyst. Mamma väser "du skämmer ut dig!", men tårarna fortsätter ändå rinna trots att jag vet att mamma har rätt. Det är ett avancerat läge. Men visst är det så att när fyraåringen kommit hem, sett alla andra leksaker som hon har så slutar hon gråta? Så jag väntar på att det ska hända nu, att jag ska komma hem och glömma den där leksaken i affären.
Men just nu, i den här sekunden, så står jag och tittar på den där leksaken som skulle kunnat bli min om jag bara hade skött mina kort bättre, om livet bara varit lite annorlunda och om alla bara hade kunnat vara lika förälskade som jag. Men så är det inte. Jag vet att jag inte kan få den och tårarna rinner lite till.
Som det känns nu, kommer jag nog stå kvar här i leksaksaffären och gråta.

naglar

Kolla häääär!!



Hur snygga är dom inte? Jag är grymt nöjd!! Just nu är den vita delen väldigt stor i jämförelse med resten av nageln, men det är bara för att mina korta ifrån början. Men det kommer att växa ut ju.
Tjejen som gjorde naglarna var grym - taack Anja för tipset - och hur trevlig som helst. Och som sagt; sjukt nöjd med naglarna!

Beställde hem lite ny studielitteratur här...

img_2615 (MMS)

Beställde hem lite ny studielitteratur härom veckan och "råkade" klicka hem den här boken också.... = det blir inget mer bloggande ikväll, nu ska här läsas!! ;)


Bästa fattiglappshårprodukterna!

I helgen köpte jag en ny hårvårdsprodukt som ska öka volymen i håret. Tidigare har jag köpt såna där dyra produkter, som typ Dust it och som ändå inte funkar och förstör håret och känns jättestelt.
Det här är iallafall en spray som gör håret skitbra; mjukt och hur fluffigt som helst. Grymt bra!!

 

Sprayet kostar typ 40-50 kronor och volymen blir amazing och håller hela dagen!!


Skitviktigt tydligen

 Det här sitter uppe på alla toalettedörrar på hela skolan. Rökfritt. På två ställen på varje dörr står det liksom. TVÅ STÄLLEN!! Tror dom att vi är dumma i huvudet egentligen?
Vem vill ställa sig inne på en toalett och röka?!

Dagen som varit

Hej på er!
Jag har gått och lagt mig nu, har sovit nästan hela kvällen, men jag är fortfarande så sjukt trött. Mellan varven då jag varit vaken har jag smällt i mig chips och grejer så jag ser ut som en gravid i åttonde månaden just nu typ. Tvärångest. Vad hände med bantningen?!
Dagen i övrigt har varit bra, vi fick startat upp nästa grupparbete i skolan och imorgon blir det till att sitta med det i princip hela dagen, ända fram till klockan 18 då mina naglar ska bli underbart fina igen! :) Ska hinna med en lunch med Mjölby någon gång under dagen imorgon också, får passa på när man ändå är inTrollhättan och pluggar. (för där är jag ju aaaldrig annars...) I övrigt inte mycket att rapportera förutom att jag idag har betalt räkningar och har ungefär minimumbelopp för extrem fattigdom att leva på resten av månaden (februari också då alltså), min lägenhet ser fortfarande ut som ett bombnedslag, jag har sex finnar på hakan och jag tycker att livet är lite kämpigt just nu i största allmänhet. Men det löser sig. Jag är ju inte den som är den, jag är inte den som är negativ och jag är definitivt inte den som inte kan drömma mig bort när jag känner för det. Nu ska här drömmas några timmar. Godnatt med er! <3

Bästa konversationen igår.

Jag och Pärre hade som sagt vinkväll igår. Vi pratar oftast väldigt seriöst med varandra och för att vara ärlig så är det ganska sällan som vi skrattar och har så där supermega kul med varandra. När vi umgås så pratar vi, berättar problem och försöker lösa dem. Han är en bra vän, en av de bättre jag har, så det är inte det. Det är bara det att det är sällan vi viker oss av asgarv och bryter ihop på golvet direkt.

Iallafall. Vi satte oss i soffan, klockan kan ha varit runt sjutiden. Inget glas vin uppdrucket. Bara smuttat lite på.
Jag: Nä, men det är ju så Pärre. Det är sällan vi skrattar och har kul tillsammans.

Tre timmar senare sitter vi under fläkten i köket, två flaskor vin är uppdruckna och vi har nog påbörjat vår första drink.
Jag: Alltså, vi har så hiiiiimla kul tillsammans! Hahahahahaha! Vi skrattar ju typ jämt!!!


Man kan undra vad som hände. Gårkvällen var grym iallafall. Jag har typ träningsvärk i magen efter att ha skrattat så mycket. Nu blir det plugg!!!

Gårdagen

Godmorgon!

Jag sitter i skolan och "pluggar", det går inte så bra idag för jag har inte de böcker som passar. Skitdumt. Jag har lite mysiga bilder ifrån dagen igår förresten!

 Titta så mysigt!! Vi var på ett café som heter Leyas och var hur gulligt som helst. Har faktiskt aldrig varit där inne förut, har bara suttit på deras uteservering tidigare. Grymt sött ställe iallafall, dit kommer jag gå igen! 

  

Pärre och en närbild på min muffins - som visade sig vara bara maräng, jag trodde att det var en liten cupcake, men det var det visst inte. Men maräng är ju också gott... Och den var grymt söt också! ;) Josefine var också med på fikan och också hon var grymt söt. Men av någon anledning fick jag ingen bild på henne... 
Ser ni hur trött jag såg ut igår förresten? När jag kom till skolan upptäckte jag att jag glömt ta på mig mascara!! Haha! Så då såg jag skittrött ut hela dagen. Och det värsta är att jag har glömt det idag igen!!! Hahaha!

 

Efter fikan tänkte jag och Pärre att ett glas vin skadar väl aldrig. Ett glas sa vi. Sedan sa vi en flaska att dela på. Sedan råkade det komma fram en flaska till. Och som avslutning råkade Pärres Bacardi Rass komma fram och så blandade vi ett par drinkar i vinglaset.. Hehe. Det var en väldigt trevlig kväll.


Nya ringar

Igår var det "löning" för oss studenter och jag passade på att unna mig nya ringar, visst dom är från Gina allihop så det är ju inte direkt något värde i dem, men wtf, dom är jättefina iallafall.

  

Fina va? Jag föredrar "silver" framför "guld". Ett litet tips på att slippa få de där gröna linjerna som man får från såna där fejkringar - lacka ringarna med genomskinligt nagellack så tappar dom inte färgen och färgar av sig så där tråkigt!! :)

Nu ska vi sticka ner och fika på stan.


Dagens Josefinecitat:

Josefine: Jag ska åka ner till Stenungsund idag, vill du följa med?
Jag: Ja, det kan jag väl.
Josefine: Vad bra! Då kan vi ta en fika med din mamma också...!


Äuhm, okej. Min vän är väldigt familjekär. ;) Hahah!


.




Mitt hjärta

Jag har kommit hem, krupit upp i min soffa och gjort sånt som jag absolut inte får göra; äta onyttig mat och läsa böcker som inte är skollitteratur. Jag skulle precis säga att det är okej idag, för jag har en dålig dag, men det är absolut inte okej då eller. Egentligen borde jag ta tag i mig själv, ringa hit lite vänner och le och vara glad - men jag orkar inte.
Istället har jag köpt en ny bok, Dyngkåt och hur helig som helst, heter den. Jag tyckte det passade bra. Och så har jag Vänner på på tvn, Jennifer Aniston är med, tjejen som inte kan behålla en kille...... Stackars henne. Jag kan absolut inte förstå hur det känns eftersom mitt eget kärleksliv är på sin absoluta topp och jag är en av världens lyckligaste kvinnor för tillfället och inte alls hade ett sånt psykbryt igårkväll att jag trodde att jag skulle gå av på mitten.
Om jag skulle sätta betyg på kvällen på den där lycklighetsskalan som jag av någon "konstig" anledning börjat med så skulle jag säga en svag trea på mitt humör (läs: jag är olycklig och tyck såå synd om mig), en åtta på känslan att vara själv och en fyra på pizzan jag precis stoppade i mig.

Det där med ärlighet?

Jag är ledsen, söta läsare, men jag har ingen motivation till att blogga för tillfället. Hela bloggen ger mig massa ångest och då är det inte roligt.

Jag är inte ledsen eller något - så ni behöver inte ringa mamma o skvallra. Jag är bara tom och har lite hjärtmigrän och det avspelgar sig på mitt liv och mitt humör. Men inte ledsen alltså, inte ledsen alls.
Ironi är mitt mellannamn.

Näääää, det var inte sant.. ;) Klart vi in...

img_9851 (MMS)

Näääää, det var inte sant.. ;) Klart vi inte dricker mjölk till maten... Vi dricker mjölk med likör 43 i, det är mycket godare! :)


Vi lagar goa middagen ikväll. Och så drick...

img_2452 (MMS)

Vi lagar goa middagen ikväll. Och så dricker vi mjölk till. ;)


Jaaaaaaa!!

Jag vill bara skrika ut till hela världen att jag har klarat en tenta!
Jag har godkänt på en kurs och jag är så himla lycklig så att jag håller på att svimma.


(Dessutom har jag varit och shoppat hela dagen, det gör mig rätt glad det också.. Hehe!)


 
Typ så här stort är mitt leende hela  tiden just nu, men jag väljer ändå en bild ifrån ett tidigare tillfälle eftersom jag är rätt tråkigt ful just nu och osminkad. Men tänk er det här leendet på mig nu.
Och så gångra det med fem typ.

Mina vänner blir allt lite påverkade...

Smskonversation mellan mig och Pärre, efter att jag lagt på och sagt att jag ringer strax:

Jag: Hörru, jag ringer senare eller imorgon istället. Är så himla hård i magen. :(
Pärre: Hahahahaha! Det här är bara såå Bloggmaterial!


Ja, vad kan man säga...? Dom lär sig, mina vänner, dom lär sig.

Lördag morgon!

God morgon!
Vad härligt med sovmorgon, jag har blivit så bortskämd med det så nu när jag måste gå upp tidigt vissa dagar så är jag helt förstörd! Men idag har jag fått sova tills jag vaknar och det är det bästa jag vet. :) Dessutom har jag fått ha hela sängen för mig själv för jag kunde inte få väckt Josefine ifrån soffan inatt. Tur för mig, men hon lär nog ha grymt ont i nacken och ryggen idag.
Så fort Josefine vaknar ska vi sticka till gymmet och efter det ta en lunch på stan, myyys! Ska faktiskt höra och Jeanette vill gå med också! <3 Hej på er! ;)

Filmkväll

Hej på er!
Jag är så himla seg så ni förstår inte. Har legat och käkat massvis med godis hela kvällen så nu känner jag mig helt svullen, tur att jag ska till gymmet imorgon bitti när jag vaknar!! Jag och Josefine skulle köpa "lite godis" och kom hem med 1,2 kilo och tre drickor, nyttiga brudar! ;) I övrigt har vi inte gjort mycket ikväll, Elvir kom förbi en sväng och kollade på den fjantigaste filmen ever (vi hyrde fem filmer, Josefine fick välja tre och de två vi sett hittills är så otroligt dåliga att tillochmed Josefine själv har somnat till dem.....hon tycker dom är bra alltså! Hon hyr aldrig filmer hon inte sett innan.. )
I övrigt, kvällens höjdpunkt var när Alex Schulman var med i Skavlan. Omg, jag är kär! Helt sinnes head-over-hills-super-förälskad! Och den fjärde februari är det jag som ska träffa honom!!! Fattar ni?! Jag ska träffa honom! (Han ska hålla en föreläsning i skolan, hur sjukt är det inte?! Jag dog typ när jag fick reda på det tidigare idag! ) Hursomhelst, nu ska jag kolla på den här filmen som handlar om en superfjortis - max tolv år gammal - som hamnar på en öde ö med sin största idol. Hon är alltså en minderårig blivande groupie, bra fantasi där! Oh Yeah! Dessutom ska jag lyssna på när frugan ligger brevid mig och snarkar i soffan. Godnatt med er!

Förlåt bloggen, kass uppdatering. Men live...

img_6241 (MMS)

Förlåt bloggen, kass uppdatering. Men livet är lite fattigt idag, jag har inte ens råd att blogga... ;) Ni ser, Josefine har inte ens råd att köpa bestick till sin sallad...


Dagens

Hej hopp!

Jag sitter i skolan just nu och har precis haft ett långt samtal med Malin via telefon. Försöker kanske styra upp någonting inför helgen, men det är svårt när man egentligen inte har varken pengar eller tid.
I övrigt har jag gjort klart två kompletteringar som jag verkligen har haft ångest över idag, känns grymt skönt att få det gjort. Hoppas bara på att det här blir godkänt nu så..

Snart åker vi till Trollhättan för att jobba på årets första torsdagsfest på kåren, sjukt kul! Det är därför som jag har på mig dom där brallorna idag. ;)

 Så här ser jag ut idag btw, har precis varit inne och sminkat mig för det glömde jag visst bort att göra imorse. Haha! 

Nu fortsätter jag plugga lite granna innan det är dags att åka, hej på er!! :)

Står ute och tar "lite luft" i skolan. Ens...

img_8107 (MMS)

Står ute och tar "lite luft" i skolan. Ensam för Josefine ville inte följa med ut.. :( Folk tittar lite konstigt på mig när dom går förbi, kanske beror de på missmatchningen av mina blåa converse till mina coola sexslavsbrallor.. Jag kunde matchat bättre idag, det vet jag. Men sånt är livet, jag får väl njuta av uppmärksamheten istället. Det är inte varje dag man går runt i skolan med brallor som det står sexslav på med stora röda bokstäver på...


De va väl lika bra då..

Jag har sovit sedan halv nio. Innan dess fick jag ett ryck och försökte mig på att baka bullar. Dom blev sjukt fula och inte speciellt goda heller faktiskt. :/ Jag försökte baka maränger, men jag orkade inte vispa sockret fluffigt så det blev bara en kladdig sörja på plåten. Jag har å andra sidan inte tänkt att bli varken bagare eller fet så de var väl lika bra att ingenting var ärbart. :)
Nu har jag förflyttat mig från soffan till sängen, satt på en film på min lilla tv för inatt är första natten på...... Jag vet inte hur länge sedan som jag sover själv och jag är sjukt rädd ikväll. Inte alls kul faktiskt. Meen, nu måste jag verkligen somna om, ska vara i skolan tidig imorgon! Godnatt på er så hörs vi med bättre uppdateringar imorgon!! :) puss!

Jag tar tillbaka det.

Efter att jag skrev förut somnade jag i soffan, när jag vaknade upp hade jag helt sjukt ont i huvudet och det har fortfarande inte släppt. Jag som alltid brukar skratta åt folk med huvudvärk - jag har faktiskt aldrig haft huvudvärk innan - och tänka att dom bara ska ta en ipren och så är det bra sedan. Jag har knaprat Ipren i över två timmar nu och de har inte hjälpt alls! Helt sjukt! Jag mår jättedåligt! :(
Tur att Malin och jag ställde in våran kväll ikväll.. Nu ska jag försöka sova lite grann, hoppas huvudvärken är borta när jag vaknar!!

Hej på er!

img_6666 (MMS)

Hej på er! Ser ni vilken bra dag jag har idag?! Jag har lämnat in bilen på service, gymmat, solat och ätit en cool frukost/lunch med fullkornsbröd, keso och lite pannbiff och massa sallad! Det borde jag hålla mig mätt på hela dagen! Dessutom har jag duschat och gjort en härlig hårinpackning - det behövdes!! Nu ska jag kolla på tv en liten stund innan jag kilar iväg till skolan Vi hörs senare! :)


Känslor

Idag ligger jag bara hemma. Jag orkar inte träffa människor alls efter att ha spenderat flera dygn utan att få en sekund för mig själv. Naturligtvis ville jag umgås med dem, så jag har inte direkt blivit tvingad, men nu känns det så himla skönt att få vara för mig själv lite granna.
Lite senare tänker jag ta en lång promenad, rensa alla tankar och bara njuta av att snön börjar försvinna.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, för jag har svårt att formulera mig i ord idag. Jag är så tacksam för det jag har, men samtidigt är jag så ledsen över det jag saknar. Men så här känner jag idag: 

  
 
 
 
  
 
  


Ja, jag vet; jag är inte bara en, utan två dumbommar - den ena för att jag älskar och den andra för att jag erkänner det.  -- John Donne (1572-1631)

Vilken glädje!

Oh my gooooood!!!!!!

Jag blev precis skitlycklig! Läste på Alexs blogg att detta är den mest deprimerande dagen på året, det är dagen då flest människor begår självmord, blir deprimerade eller bara har en sinnessjukt dålig dag! Hur underbart är det inte?! Jag har liksom bara varit normal när jag hade en dålig dag idag!
Säkert har Alex inte jättemycket fakta bakom sin teori om årets sämsta dag, men skit samma. Jag blev skitglad nu! Allting är perfekt. Dessutom slog klockan precis över 00:00 och det är en ny dag; en helt fantastisk tisdag! Det är awesome! Totally fantastiskt! Vilken glädje - som pappa brukar säga! Jag är grymt lycklig nu! Godnatt med er igen! Sov världens goaste, de kommer jag göra! <3

Godnatt!

Jag är så sinnes trött och bitter på allting idag. Jag känner egentligen bara för att sätta mig ner och gråta. Imorgon när jag kommer hem ifrån skolan ska jag bara lägga mig ner och njuta av tystnaden i min egen lägenhet. För det är tredje natten jag sover här på Svantes soffa. Tredje natten jag sover obekvämt och bara är allmänt seg och antagligen kommer att vakna upp med lätt nackspärr. Japp, idag är en sån där dag nu igen, jag vet, förlåt.

Rent allmänt har den här dagen sugit rätt hårt, skittråkigt att säga, men som sagt, jag är lite bitter idag. Jag satt ensam i flera timmar imorse och hade skittråkigt. Sedan skulle jag ta bussen för att möta upp Mjölby för en fika, blev avslängd av busschaffören för att mitt sms inte kommit fram och gick sedan vilse här ute i tattarmarkerna.. :/ Till slut hittade jag tillbaka hem till Svante men var då redan jättesen så fikan blev inte så lång. Men allt som skulle sägas blev sagt och inte blev det så mycket bättre för det. Eller jag vet inte, sämre kunde det ju inte bli så. Skit samma. Ja, den här dagens humör beror på det kanske.. Jag känner mig tom på känslor och samtidigt så fylld utav dem att jag inte vet vart jag ska göra av allt. Det är en konstig känsla, kan jag säga... Mötena på kåren gick bra iallafall. Efteråt käkade vi på MAX och sedan åkte vi hem till Svante igen för att fira Såsa med champange, han följde inte med men vi firade en stund ändå, spelade poker och satt och pratade. Och nu har vi gått och lagt oss. Det ska bli underbart att sova tidigt idag. Så, Godnatt med er nu!

Eller ljuger jag nu?

 Jag chattar med Elvir. Det är ganska kul. Han gillar min blogg. Eller vad är det egentligen han vill säga med det här? Tidsfördriv?!



Naturligtvis så svarade han att jag hade rätt, min blogg är inget tidsfördriv. Den är så mycket mer än så, han lever för den, skrev han.. Typ svarade han så iallafall, inte exakt så precis men verkligen inte långt ifrån.
Inte långt ifrån alls...

Måndag

God morgon bloggen!

Ny vecka, ny termin, nya möjligheter och jag är faktiskt - tro det eller ej - utvilad efter att ha sovit nästan tolv timmar inatt. Dock har jag sovit på soffan i Svantes lägenhet nu igen, så ryggen är helt kass, men ändå..

Om ett par timmar ska vi åka till skolan för möte, efter det blir det ytterligare ett möte angående Herrmiddagen som ska börja planeras nu.. Vääldigt spännande.. :) I övrigt händer det inte mycket spännande idag.. Imorgon och på onsdag är det skola. Jag ska be Malin komma upp till mig på onsdagen, tänkte jag. Sedan ska jag jobba på Kåren igen på torsdagen. I helgen vet jag egentligen inte riktigt vad som händer. Party?

Angående pokerkvällen igår, jag är ju gryyyym på poker! Det får man ändå säga. Jag kom faktiskt trea av fem personer, så jag var liiiite nöjd. Gjorde bara en liten tabbe i början och hade "tre par". Hmm. Inte visste väl jag att man bara fick använda fem kort och att det då blir omöjligt att få tre par?! Taskigt! Hahaha!

Nu ska jag försöka komma mig upp ur sängen, duscha, borsta tänderna. Le.


Sköna söndag

Det känns som om veckorna går så himla fort. Speciellt när jag bloggar så märker jag verkligen hur fort det går. När jag skriver rubriken, vilket jag oftast gör sist, men idag gjorde först just pga att jag inte har något vettigt att skriva om och därför inte döper inlägget till något speciellt. Det kan ni tänka på när ni läser här, om inlägget heter någonting med veckodag så är inlägget i princip onödigt. Så även detta gång.

Jag är iallafall klar med hemtentan nu, men lite hjälp av Svante, lite mer hjälp av Elvir och - såklart - ett stort tack till mig själv så hoppas jag på att det här ska gå vägen. ;) Tänk om jag faktiskt skulle klara en kurs, det hade ju varit rätt sjukt...

Nu till lite uppdatering av vad jag har gjort de senaste dagarna. Fredagen spenderades som ni vet hemma hos Elvir, jag var inte hemma förrän närmare halv tre på natten och då var jag klar med tre av fem frågor. När jag vaknade igår morse kände jag mig allt annat än motiverad till att plugga så jag sket faktiskt i det, jag vet att när jag väl sätter mig och tar tag i sakerna så går det faktiskt ganska snabbt men jag kände inte för det igår utan istället så pratade jag med fina Malin i telefon i nästan två timmar. Vi har lite liknande problem, hon och jag. Fast hennes är värre såklart, men det var skönt att få prata med någon som förstår och går igenom samma sak för tillfället.. I veckan så ska hon antagligen komma upp och så ska vi ha en gråta ut kväll. ;) Tjejkvällar är de bästa! Haha!
Efter att jag pratat med Malin igår bestämde jag mig för att jobba på tentafesten, trots att jag inte var klar med arbetet. Jag hade lovat mig själv att göra färdigt det innan jag fick hitta på något alls, men som ni kanske vet - min diciplin är inte att leka med. Aja, grymt kul var det att jobba iallafall. Sjukt roligt att se alla totalt onyktra människor och veta att så skulle jag aaaaldrig bete mig när jag är full. Nää, eller hur! ;) Efter festen och städningen åkte jag och Svante hem för att ha efterfest, det blev ett par glas men iochmed att klockan närmade sig sex på morgonen och vi hade jobbat 18-04, så var vi rätt schletna. "Vi kan ha värsta deeptalket", sa Svante, när vi fyllde på våra glas. "Ja!!", jublade jag. Alla som någon gång har träffat mig vet väl att deeptalk är det jag gör bäst... ;)  Fem minuter senare sov jag på soffan.
Jag vaknade upp av ett sms vid tolvtiden. "Sugen på att bakisligga?" stod det. Äuhm, nej tack, svarade jag. Det var antagligen ett felsms.. lite roligt sånt. Jag somnade iallafall om, vaknade vid ett och vid tvåtiden satte jag igång med tentapluggandet som jag skickade in vid fem. ÅÅÅH, vad skönt att det är över! Helt otroligt! Nu hoppas vi bara på det bästa!

Om en liten stund ska jag och Svante ta bussen - jaa, det är sant, vi ska åka buss - hem till Björn för en pokerkväll. Shit, vad grymt! Jag kommer typ bli miljonär ikväll. ;) Hemma hos Björn ska vi även möta upp Josefine, min lilla snutta! Oj, vad jag saknade henne igår! Helt sinnes!
Lite roligt när folk kommer fram och frågar vart min bättre hälft är. Hmm..

Nu ska jag fixa iordning mig, ta ett glas vin till och tagga som tusan för pokerkvällen som kommer bli awesome!
PUSS

Bejbis

Så fort den här hemtentan är över ska jag bli så där superrolig och kanon som jag brukar vara, men fram till dess (ikväll) så låter jag bloggen vara. Inte för att jag vill utan för att jag måste...


Don't miss me toooo much!

Fucking 500

Jag vaknade av att min störda granne borrade i väggen nu igen, jag trodde bara han gjorde det när jag skulle plugga? Men nej, nu är han minnsann på krigsstigen och ska även börja borra när jag sover. Han vet inte vad han har att vänta....

Iallafall, Svante skickar ett sms: "Blogga för helvete, jag har ingenting att göra!"

Okej, vad svarar jag på det? Hur rolig (och bäst och underbar och perfekt) jag än är, så har även jag lite svårt att bara hitta på något kul inlägg bara sådär. Tur att det inte spelar någon roll då!

För detta inlägget är nämligen nummer 500 på min lille fina blogg!


Så, alla förstod  va?
500 inlägg sedan september månad. Alla lika genomtänkta och härliga? Eller vad säger ni? Wohoo!! 


Fail

Dagens fail:

Jag har döpt dokumentet som jag skriver tentan i till "tentahelvetet". Bör antagligen byta namn på den innan jag mailar in den till läraren. Hon kanske tar illa upp annars, hehehe..


Hemtenta

Jag har spenderat de senaste tio timmarna i Elvirs rum framför min dator och världens tjockaste bok om IT system på engelska. Därför har jag inte uppdaterat idag. Nu kan ni applådera om ni vill för att jag varit så duktig. Jag har gjort nästan två av fem frågor, fattar ni? På tio hemska timmar! Det är sjukt!! Men just nu har jag en liten paus iallafall, det känns sjukt bra och välbehövligt!
Ska nog kila ut ett par minuter och ta lite luft nu innan jag ska fortsätta plugga. Jag tänker bli klar inatt. Jag tänker inte ha det här hängande över mig imorgon och på söndag. Nej. Jag ska minnsann vara ute i "god" tid. Försöka iallafall.
Puss på er.

Omg

God morgon! Och så var det inte en god morgon, pPPPppPppP!
Sinnes vad jag inte mår toppen. Måste ha blivit lite för mycket igår. Men de va en bra kväll iallafall, jag tror tillochmed att jag somnade vid tolvtiden inatt så jag har fått sova mina timmar. Men nu ska jag ta och åka hem till Elvir och plugga klart hemtentan. :) Vi hörs senare! :) puss!

Bästa idag.

Bästa konversationen idag:

Svante: Alltså, det är inte okej att vara sur på en falukorv!
Jag: Vadå, är du sur på den?
Svante: Ja, han gör inte som jag vill.

De här är en utav bilderna som togs då jag...

img_5057 (MMS)

De här är en utav bilderna som togs då jag och Josefine var hårmodeller. Har jag sagt att min frisyr vann förresten? ;) Hehe! Just nu är jag hemma hos Svante, vi spelar FIFA och dricker vin. Himla trevligt! :)


Shit.


Näe, ingen bra dag.

Efter allt som hände igår bröt jag min pulverdiet och käkade chips, ostbågar och dip och drack både vin och champange. Det behövdes, tyckte jag. Kvällen blev väl inte direkt jättelyckad ändå, men mina vänner gjorde så mycket de kunde för att försöka få mig på bra humör. Det hjälpte kanske inte så mycket ändå, tyvärr, men det är tanken som räknas.

Nu ska jag strax upp till Mackan i klassen, försöka jobba med hemtentan. Det är nog tur att jag inte sitter själv med den. Inte för att jag inte hade fixat den, utan för att de där förbannade tårarna bara rinner så fort jag är ensam. Det suger. På en glädjeskala mellan 1-10 idag är jag en tvåa. Max.

Vad hände?

Allting är förstört. Jag gick ur de här som förlorare. Alltid. Alltid. Alltid. Den ständiga fucking förloraren, det är jag det. Ibland undrar jag vad det är för fel på mig. Varför går det till så här? Vad ska jag ändra? Jag är ju bara mig själv.


Ja, jag är superduperdramaqueen just nu. Men det här är min blogg, så ni får stå ut med det. För så här känns det just nu. När hjärtat ligger där på golvet och någon står och stampar på det i stilettklackar och är beredd att kapa de sista med motorsåg. Haha, shit vad dramaqueen jag är, men så där känns det.

Dagen hittills

Det här har jag gjort: Vaknat upp i Trollhättan på Svantes soffa. Kommit tio minuter försent till en tenta. Kuggat tentan. Gråtit för att jag inte orkar med mig själv. Ryckt upp mig. Fikat med Elvir och fått lite motivation till livet igen. Fikat med Sara. Träffat Jaque och Jeanette. Gått en promenad med Sara. Smsat med Pärre. Ja, det var nog allt.
Just nu: Ligger jag i sängen och ska snart power napa. Måste jag ladda min mobil.
Borde göra: Plocka upp de rentvättade kläderna ifrån golvet i hallen, tvättade i söndags och sedan dess ligger dom bara där. Hämta hem bilen ifrån servicen.
Vill jag göra: Åka till Trollhättan.
Dagens bästa: Fikan med Elvir. Min nya livscoach. ;)
Dagens fail: Det som jag precis tänker göra nu. Plus tentan naturligtvis.


Så, de va de det...

Tomt

Spännande. Då är även den här tentan över. Vad gör man när all motivation tar slut? Hur kommer man upp ifrån att känna sig värdelös och otillräcklig? När andra problem tar så stor plats att när man blundar och letar efter svar till tentafrågorna så ser man inte direkt svaren på tentan utan istället......annat. Jag måste få svar. Eller så måste jag lära mig att koppla bort känslorna så jag åtminstone kan koncentrera mig på rätt saker. Det är en jobbig dag idag. Det var egentligen bara det jag ville säga.

Dagens bästa

Av mig själv faktiskt.... ;)

Josefine: Svante, jag kan hjälpa dig få igång bilen sedan om du vill, jag har startkablar.
Svante: Har du porrfilmer?
Jag: Bilen kanske går igång på det.....


Jag ser själv att det inte såg så himla kul ut nu när jag skriver det här, men det var roligare förut irl liksom. Fast det är det väl alltid. ;)

Sten

Pluggpaus. Vi dassade Sten. Sedan lämnade vi honom där, ensam, ledsen och totalt förnedrad. Vi är hårda människor, jag och Josefine!

 


Humor

Jag har skrivit en sammanfattning av ytterligare ett kapitel. Gud, vad jag pluggar bra när jag sitter hemma på det här sättet. Att sitta i skolan gör mig bara stirrig och okoncentrerad för då kollar jag bara på alla andra som går förbi. Nu sitter jag här i Svantes kök, hörlurarna spelar på högsta volym och jag bara flyter runt bland massa organisationstermer. Perfekt!

Btw, Svante och Josefine beställer pizza. Lite kul. Dels för att Svante inte får beställa pizza pga ett vad. Hehe. Ännu roligare är det att skriva ut det här. Hehehe. Jag är en elak människa. ;)
När dom skulle beställa pizzan var Josefine först tvungen att gå in på bankens hemsida för att få sitt kort verified by visa, eller vad det nu heter. Svante läste högt hur man skulle göra. Gå in under beställ tjänster, läste han. Sen började han fnissa lite. "Beställ tjänster" liksom. Haha. Det är rätt kul ändå. Han har så bra humor!!

Tisdagsplugg

Hej på er!

Jag tog en mycket välbehövlig sovmorgon idag och sov nästan till klockan tolv. Naturligvis sov vi över hos Svante iallafall, otippat nog! ;)
Vi satt och pluggade i skolan fram till fyra tiden igår i skolan, det är därför det blev så kass uppdatering. Klockan fem hade vi möte med Västsex och sedan drog vi hit alltså, skulle egentligen bara hit och skulle egentligen bara dricka lite te, men såklart stannade vi och kollade på en film. Dessutom satt jag och Sås och pluggade ett par timmar igårkväll medan Svante förhörde Josefine på Britney Spears låtar, haha! Så sjukt kul att lyssna på! ;)

  Så här pigg (men ändå lite koncentrerad, visst?) ser jag ut nu på morgonen när jag sätter mig framför datorn och boken, med en kopp te med rabarber och vaniljsmak. Nu är jag taggad som få för plugget. Hahha, trodde ni på mig där? Haha, nä inte jag heller!


Tanken var fin, iallafall

För lite mer än en vecka sedan, någon gång mellan jul och nyår tänkte jag att jag skulle skriva en sammanfattning av varje kapitel i min bok som jag har tenta på imorgon. Den innehåller typ tolv-tretton kapitel. "Perfekt", tänkte jag, "om jag skriver ett kapitel varje dag och sedan så läser jag bara sammanfattningarna de sista två-tre dagarna." Nu sitter jag här, nästan två veckor senare och är på kapitel fyra. Eller jag ska börja med det nu, tänkte jag... I övermorgon är tentan. Jag är hanska otaggad nu.

 Tragiskt, men som ni ser har jag lite kvar. :/


Ett bra liv

Hej hopp bloggen!!

Jag sitter i skolan och har ett allmänt bra liv. Förutom att bilreparatörerna inte kunde fixa bilen så den måste in på expertservice.. Menmen, inte mycket att göra åt. Nu blir det dags plugga, tentan är på onsdag!!!


Måndag nu igen

Godmorgon mina små sötbollar!
Jag har vart vaken i snart en och en halv timma och ligger sminkad i sängen. Iochmed att Josefine sov över här så blir de så trångt att sminka sig samtidigt så vi går i omgångar, vilket gör att jag redan är klar. Bilen ska ju lämnas in nu på morgonen och sedan åker vi direkt till skolan. Först tänkte vi lämna in bilen klockan sju. Det blev inte riktigt så, när klockan ringde vid sex (man bör ha minst en timma på sig till smink på morgonen, ju snyggare man är ju bättre pris får man på bilverkstan!) mumlade jag "det går säkert lika bra att lämna in bilen vid åtta och jag hör liksom bara ett jubelrop från Josefines sida. Sen att jag inte kunde somna om utan gick upp ändå behöver vi ju inte prata om. ;)
Nu ska vi åka strax, hörni! Hej så länge! :)

God natt

Jag ligger i sängen med finaste Josefine och ska strax sova. Dagen har spenderats med tentaplugg, planering inför våran flyttaihopdag (som ligger ca 2-3 månader bort), solning och massa prat om allt som händer just nu. För det är sjukt allihopa. Men jag vill inte skriva för mycket här faktiskt, vissa saker är för känsliga för att bara släppas ut så här.
Om sex timmar ringer väckarklockan, då ska vi åka och lämna in min bil för att direkt efteråt åka till Trollhättan och plugga hela dagen. Puuh, detta tentaplugg hänger över. Det ska bli så himla skönt på söndag när den här veckan är förbi. :) Nu ska jag sova iallafall. Godnatt mer er!

Fear factory

Jag har precis sett det vidrigaste ever. Jag och Josefine satt och kollade på Fear Factory precis, det var det vidrigaste jag sett någonsin. De fick sätta sig i ett badkar med ihopflätade kotarmar, sedan skulle de suga ut innehållet i tarmarna och spotta ut i ett glas för att sedan dricka upp det. Så sjukt äckligt..
Eller alltså, jag såg inte alltihop, jag såg när första personen började suga ut vätskan. Då for jag mot toaletten och kräktes upp de lilla jag ätit idag. Så vidrigt.


Idag är första gången jag tuggar mat (föru...

img_9517 (MMS)

Idag är första gången jag tuggar mat (förutom ett par vindruvor igår) på tre dagar! :) Men nu blir det köttfärs med majs och rödlök! Mums!


irritation

Tjohoo!
Jag har inte fått pluggat jättemycket, men jag satt ju faktiskt ett par timmar tidigt imorse så jag är ganska nöjd ändå. Jag har tvättat hela min tvätthög som täckte nästan halva sovrumsgolvet och det känns sjukt gött. Dessutom har jag dammsugit lägenheten och fixat iordning lite, så nu känns det mycket fräschare. :) Åh, vad jag hatar att ha det smutsigt runt omkring mig. Den enda som jag hatar mer är att städa, så det är en jobbig kombination att få ihop de där. ;)
Strax kommer Josefine hit och så ska vi fortsätta pluggandet och dricka lite te och ikväll kanske Svante och Såsa kommer, men det blir nog en lugn kväll för vi ska plugga tidigt i Trollhättan imorgon. :) Sjukt bra!

Btw, grannen har typ fått nått flipp. Han borrar fortfarande. Jag förstår verkligen inte vad han håller på med, hur är det ens möjligt att borra så mycket som han gör? Han borde ju knappt inte ens ha någon vägg kvar att borra i, för nu har han hållt på till och från i över fyra timmar. Är det rimligt?
Nää, nu går jag snart över och snackar lite med honom! Hehhe.. Och då blir det inte roligt för honom! ;) Eller så börjar jag borra tillbaka, det hade också varit rätt kul. Jag har ingen borrmaskin bara, men de kan man väl lösa. Någon som har? ;)

Nu du, grannen!

Jag har funderat lite, hur kommer det sig att varje gång jag blir motiverad till att plugga (det har hänt ca 3-4 gånger under den här terminen) att min granne känner för att borra i väggen? Bara en fråga.
Jag undrar om han typ sitter och väntar på att jag ska känna pluggsuget och just då passar han på att borra så väggarna skakar! Men okej, jag ska ge igen. Jag ska "borra" tillbaka. Men jag ska vänta tills han som minst anar det. Men visst ska jag få väggarna att skaka. Vänta bara, grannen. Vänta bara....

Söndagsmorgon

God morgon!!

Jag är redan vaken, kan faktiskt inte somna om så jag tänkte försöka komma upp i tid idag! :) Vaknade inatt också, någon gång vid tre och var skiträdd för att det skulle vara en hårig spindel i mitt rum. Jag kollade på Fångarna på fortet igår och jag får nästan alltid mardrömar efter det. Ni vet, den där spindeln som kryper när de spelar vinjettmusiken, man hinner ju aldrig titta bort då och så ser man den krypa mot en och så kan jag inte sova på hela natten.

Senare idag har jag tvätt tid och guuuuud vad skönt det ska bli att få fixat lite rena kläder, jag är verkligen inne på sista paren rena trosor så nu är det verkligen dags! :) Haha! Samtidigt hela dagen ska jag plugga inför tentan på onsdag, jag måste verkligen fixa den och jag vet att jag inte kommer att kunna göra det om jag inte verkligen tar tag i mig själv och sätter igång nu, men motivationen är alllt annat än bra, det måste jag säga. Konstigt nog har jag inte påverkats specillt mycket av att jag lagt om kosten, och det känns sjukt bra. Jag är inte surare, som vissa sa att jag skulle vara, och jag kan faktiskt koncentrera mig riktigt bra när jag väl vill.

Nu ska jag iallafall ta upp skolböckerna och sätta fart!
Laaaater! ;)


Friends reklamen.

Jag sitter o zappar mellan kanalerna och stannar upp vid roliga reklamer för det går ändå inget kul på tvn. Så kommer den där reklamen ifrån Friends, den där killen som bär runt på massa elaka ord. Och så får han ett snällt ord från någon som han sparar och plockar fram när han kommer hem och ler emot. Är det bara jag som gråter när den reklamen kommer?
Jag får så ont i hjärtat av ensamma olyckliga människor. Då gråter jag.

Visst är det alltid lika kul..?

Sms konversation mellan mig och Pärre:

Jag:
Vad gör du ikväll?
Pärre: Upptagen.
Jag: Hinner du med en kopp te innan?
Pärre: Ja, det hinner jag. Vid sex?
Jag: Jag är hemma hela tiden så det är bara att komma.
Pärre: Älskar att komma vid sex.
Jag: Pärre! Sluta!
Pärre: Eller ska jag komma vid fem så har vi en timma till sex?


Slutsats:
Pärre kommer hit klockan sex och dricker te. Och lyssnar på mina problem, men det vet han inte om än. ;) Hähähä!


Boken

Nu ska ni få höra något grymt knasigt, det är nästan som om en liten delnitav mig ramlar ihop närmjag skriver det men det är faktiskt sant. Efter jul och nyår har jag mist intresset för en av mina största hobbys, nämligen att läsa bloggar. Helt plötsligt blir jag bara irriterad på allt som alla skriver och det händer att jag får bläddra tillbaka flera sidor på deras bloggar för att slutligen komma till de inlägget där jag var sist. Det har aldrig hänt innan. Blondinbella och Egoinas läser jag nån gång om dagen, bloggkommentatorerna också, någon gång läser jah Fornis blogg men hon uppdaterar ju knappt ändå. Inte för att de två tidigare är några höjare på det längre heller kanske.. Men iallafall, Annars är det slut där. Inga fler bloggar.
Förutom en. En blogg som jag halvt om halvt sjunker genom jorden när jag läser, jag vrider mig och önskar att jag kunde skriva sådär. Jag önskar jag hade hälften av den kompetens han utstrålar. Jag talar naturligtvis om Alex. Fina, fina Alex Schulman. Vid ett par tillfällen har han lagt ut något kapitel ifrån sin nya bok "Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli trött". Jag läser de där kapitlen med spänning, andas knappt. Jag är så rörd över det han skriver om sin fru. Jag läser de om och om igen, hans nervositet när han träffar henne eller hur han känner dig dum men hon hjälper honom på traven. Han älskar henne så otroligt mycket. Tänk att få en bok tillägnad sig. Hade det inte varit de vackraste som kan hända? Okej, en sång är faktiskt lika vackert, men ändå. En bok tar sån otrolig tid att skriva. Nu spånar jag iväg här, vad jag ville säga med de här inlägget är bara att jag tänker köpa boken så fort den kommer ut. Jag längtar.

Morgonpigg?

God morgon!
Tanken var att vi skulle vart på gymmet klockan elva idag, men när klockan ringde kände jag att jag fortfarande va lite trött. Josefine som sov över åkte hem och jag tänkte gå upp och "äta" frukost, klockan var halv elva då. Jag degade kvar lite i sängen, orkade inte riktigt stå upp. Och helt plötsligt vaknar jag och klockan är halv tre!! Vad hände?! Jag kanske behövde sova ut efter igårnatt, men ändå. Jag har typ sovit tretton timmar inatt. ;)
Nu ska jag stå upp iallafall, jag funderar på att äta något till frukost men jag är faktiskt inte hungrig så då är det väl bättre att ta en sån där pulverpåse ändå. Efter att jag typ höll på att svimma av hunger igår så har jag bestämt mig för att äta riktig mat och byta ut vissa måltider bara, precis som man ska, istället för att dricka en-två påsar pulver om dagen bara. Dock så syns mina revben redan och jag har tappat tre centimeter på låren, så något borde det vara värt ändå!! :) Nu står jag upp iallafall, och sedan blir det plugg resten av dagen! Puss!!

Mellan oss då.

Hela livet har vänts uppochner. Jag är ena stunden jätteglad, andra vet jag varken in eller ut. Vad väljer man, måste man välja? Har jag ens ett val i en situation där jag inte är mer än en del av spelet?
Allting känns så konstigt, när jag lever där bland molnen är jag hur lycklig som helst. Sedan får man den där käftsmällen och så är jag inte så cool längre. Jag vet egentligen hur jag vill ha det, jag vet bara inte hur jag ska säga det eller om jag gör rätt när jag vill ha det så.
Någon sa en gång till mig "vet du vad du vill? -Ja! -Bra, då gör du tväremot!". Det kan ha varit det mest nedvärderande jag hört, samtidigt så är det lite komiskt. Jag gör inte alltid fel och vissa saker vet man när det känns rätt.
Kan inte ni som läser det här ge mig ett råd, ni som ändå scrollar igenom mitt liv varje dag. För det enda jag kan tänka på just nu är hur bra allting kan bli och på hur otroligt gott min säng luktar.

Ikväll har vi tjejmys med frukt och te! :)

img_8093 (MMS)

Ikväll har vi tjejmys med frukt och te! :)


Fredag

Jag har kommit till skolan i Trollhättan nu, jag är sjukt trött. Råkade somna halv åtta imorse, helt sjukt. Gårkvällen var bra, Svante, Såsa och Josefine kom ner till mig och spelade xbox och kollade på Beck. De käkade tacos och jag tittade på och kände mig helt sjukt duktig. :)

Nu ska jag börja plugga lite!
Puss!

Jag kommer klaga på de här skitpulvret til...

img_2946 (MMS)

Jag kommer klaga på de här skitpulvret tills jag har gått ner mina elva kilo och glömt bort hur äckligt de smakade.. Tills dess får ni stå ut med att jag klagar ett par gånger om dagen när jag ska dricka den här skiten.. :( Josefine och Elvir står i köket och lagar pannbiff och potatis.. Jag är inte avundsjuk alls. Jag lovar.


Dags att jobba

Jag har precis varit och lämnat lillasyster vid tåget och knallat hem till Elvir för att plugga lite. Såå taggad. Eller nått.


Godmorgon! Jag och lillasyster äter frukos...

img_5645 (MMS)

Godmorgon! Jag och lillasyster äter frukost nu. Åh, vad mysigt vi har det. Jag kan inte sluta tjata om det! ;)


Lillasysteryster!

Vissa dagar är väldigt bra, idag är en sådan. Iochmed att dagen började på gymmet känner jag mig lite extra duktig, sedan var jag i skolan mellan 10-17. Hade ett ganska givande samtal med Elvir, våra diskusioner är oslagbara. Det är få personer jag inte får en syl i vädret med, men han är helt otrolig och jag får inte fram ett ljud! Haha! I det här fallet (och hittills alla andra saker vi pratat om, fast det erkänner jag inte...) har han lite rätt i, iallafall. Hehe. Speciellt idag, och det känns lite jobbigt typ. Plus minus.
Vid sex kom min syster upp. Jag och Josefine hämtade henne vid tåget och åkte och handlade massvis med grönsaker. Och som jag ätit ikväll! Jag ska ju faktiskt äta ett mål om dagen, och jag har tryckt i mig morötter, gurka, majs, annanas, rödlök och apelsin. Åååh vad gott det är!! :)
Jag och min syster ska iallafall gå och lägga oss rätt snart, det är verkligen så mysigt att hon är här! Vi kan prata om ALLT nu för tiden. Jag är verkligen jätteglad!

Taco och fruktkväll med lillasyster! Loooo...

img_0361 (MMS)

Taco och fruktkväll med lillasyster! Loooove!!


Mätt och belåten

Jag har ätit lunch nu. Två deciliter pulver. Åååh vad gott det var. Eller inte. Jag är hungrig och magen kurrar fortfarande. Nu ska jag ha redovisning. Hoppas inte magen stör när jag pratar. Eller så hoppas vi på att magen pratar sönder hela redovisningen. De går lite på ett ut, tycker jag...

Duktig cheeeey

Goood morgon lovers!

Jag sitter just nu i skolan och jobbar med ett grupparbete som vi ska ha redovisning på senare idag. Det känns rätt bra, det är en ganska liten uppgift så...
Men seriöst, nu ska ni få höra!!! Imorse klockan halv åtta ringde alarmet och jag stack till gymmet tillsammans med Josefine. Hur sjukt!? Assjukt, faktiskt. Men rätt kul! Vi gick i ungefär 25 minuter på en sån där himla crosstrainer, jag provade ett bantningsprogram och det var helt skadat jobbigt. Sen gick vi på vanliga bandet en lite stund också, jag passade på att springa lite där, men inte så länge.. Man vill ju inte bli svettig liksom! Hahah!! Svettigare än förut har jag nog aldrig varit..!
Sen gjorde jag en massa magövningar och lite armar, fast armar är så tråkigt så det blev en väldigt kort stund. ;)
Nu ska vi fortsätta med grupparbetet!

Läggdags

Nu ska jag sova. Jag är ganska trött trots att jag knappt gått upp ur sängen idag, men jag har fått pluggat en hel del, bloggat ännu mer och varit ute på en kort promenad. 
För övrigt har jag bara ätit fyra knäckebröd idag totalt - duktig tjej! Tyvärr har jag druckit två koppar varm choklad också, det är ju inte supernyttigt precis men ändå. Imorgon klockan åtta ska jag befinna mig på gymmet, jag funderar på att skaffa mig en personlig tränare men det kanske vore bättre att få någon träningsintresserad kompis att hetsa mig istället. Tränas sönder ska det iallafall göra. Imorgon ska jag dessutom börja på den nya bantningsmedlet, jag sket i att börja idag eftersom det är ännu mindre kalorier i knäckemackorna är de där pulverskiten. Så, jag höll det iallafall en dag hittills. Bara ett halvår kvar tills jag har deadline för mitt elva kilos mål. Hahah!

By the waaay, jag läste igenom alla inlägg jag skrivit under de här månaderna. Så himla kul läsning.
Tänk om jag visste .

Nu ska jag somna, eller försöka åtminstone. Jag somnade halv sju imorse så chansen är ju inte jättestor att jag somnar då jag vänt på dygnet.. Men vi håller tummarna för att jag somnar med en gång, när klockan blir runt två-tre blir jag alltid så himla ledsen annars. Varför är det egentligen värst på nätterna? Usch. Godnatt med er nu!

Jag i bilder under 2010

Jag har sett att alla coola bloggare lägger ut bilder på sig själv ifrån året och jag tänker ju absolut inte vara sämre. Min årskrönika, som ni btw kan läsa HÄR om ni missat den, är ju lite deppig bilderna speglar faktiskt inte det alls. ur de, faktist, det är så himla tråkigt att kolla på depp-bilder. Men här har ni dom iallafall, typ tiotusen bilder på mig själv ifrån året som gått!


  
Tre bilder ifrån början på året. Mittenbilden är ifrån när jag blev intervjuad för typ Bohusläningen eller nått sånt, frågan var "vilken ålder tror du är den bästa?". Haha. Sista bilden var en utav mina bilder till min förra header till den tidigare bloggen, det var väldigt tidig vår när den bilden togs, men jag skulle prompt stå i linne. Shit vad jag frös!!

  
Första bilden är ifrån början på maj, tror jag. Jag, Jeanette och Carro åkte ut till Lysekil och fikade i solen. Andra bilden är ifrån en blåvitt match jag var på, på vägen in till matchen var både jag och Jeanette superkissinödiga så vi stannade på en mack som hade dubbeltoalett. Den ena toaletten var för barn alltså, den tog jag. Det är därför den här bilden är kul överhuvudtaget, för toaletten är typ hälften så stor som annars. Tredje bilden är ifrån personalfesten i våras, temat var hawaii tema, om ni inte kunde lista ut det! ;)

   
Första bilden är ifrån en sjuk utgång med Sofia och Malin, vi var typ själva på Trädgårn! Hehe. Andra bilden är på mig och mina syskon då min äldsta lillebror tog studenten i våras. Tredje bilden är dagen efter en hård (i dubbel bemärkelse, marken var hårdare än partyt) utekväll. Låt oss säga så här, jag glömde ta emot mig när jag skulle lägga mig på asfalten. ;) Sista bilden är bara en underbar bild ifrån sommarens första riktiga sommardag!

    
Bild ett kan vara från någon av mina allra första skoldagar. Bild två och tre är ifrån någon gång första månaden, då jag och Josefine bestämde oss för att bli sexslavar. Fjärde bilden är ifrån en gång då Pärre skickade ett långt, långt sms och förklarade sin kärlek till mig (alltihop var ett skämt) och i slutet av smset skrev han "jag skulle göra vad som helst för att få se din min nu när jag förklarar det här för dig...". Jag hade humor och skickade den bilden tillbaka. Hahahah! Shit, vad elak jag var! ;) Femte bilden är ifrån en morgon då jag vaknade och kände mig himla fin i håret så jag tänkte ta ett kort på det, skönheten gick inte riktigt igenom linsen verkar det som.

   
Bild ett är tagen direkt efter vår första tenta, vi firade den med varm choklad på en uteservering. Andra bilden är ifrån då jag och Josefine lekte fotomodeller i höstas, i tre timmar stod vi i ösregn och fotade. På bild tre är jag hårmodell, jag ska få fler bilder därifrån så småningom, men de verkar fortfarande dröja.. Bild fyra är på min fina vintermössa som jag gav bort till min lillasyster för att hon så gärna ville ha den. <3 Snäll syster!

   
Första bilden är ifrån kårens toalett, jag satt där ett bra tag den där kvällen. Jag har mått bättre. Andra bilden är på min lovely OnePiece som jag älskar väldigt mycket. På bild tre tycker jag bara att jag är väldigt söt, det är därför den hamnade här. På bild fyra var tanken att jag skulle sluta röka, de där var min sista cigg alltså. Det var det inte. Jag har för mig att vadet höll i tre/fyra timmar, sen klarade jag inte längre.

   
Första och andra bilden är ifrån min födelsedag, på den första hade jag svårt att bestämma om jag skulle ha blåa eller bruna ögon så jag hade en omröstning på Facebook. Bruna vann, men jag valde blåa ändå. Tredje bilden är tagen hemma hos Josefine när vi hade julfika där tillsammans med Perre, eller om det var Elvir?
På fjärde bilden är jag totalt överspacklad med lösögonfransar och tusen kilo hårspray i håret och är naturligtvis tagen på nyårsafton. Alltså är året slut där!

Alla bilderna är tagna med min iPhone, därav den sugiga kvalitén, men whatever! Här var iallafall jag under hela året!


Sömnens språk



Jag hittade den här bilden på olika sovpositioner och hur personligheten speglas på de sättet man sover. Jag är en blandning mellan 1:an och 5:an. Det är de två positionerna jag sover i om jag sover ensam.

Den första positionen, fosterställningen, är den vanligaste sovpositionen för kvinnor och menar att man är en tuff person på utsidan men ganska känslig i hjärtat.
Typiskt, tänkte jag. Jag vill ju helst inte få det "in your face" att jag är känslig liksom. Så jag hoppade fram till femmans beskrivning och hoppades på att den skulle vara lite coolare.
De personerna som sover i femmans ställning är sällskapliga och fräcka! (Score, tänkte jag!) Sen har de tydligen en tendens till att vara lite nerviga och sköra inuti det tuffa skalet..... I princip samma som ettans ställning alltså.

Det är väl bara till att acceptera att jag är en riktig tuffing på utsidan, men en riktig fegpropp inuti. Det värsta är väl att det stämmer rätt bra också. Fail.

De där hjärtat

Jag läste ett inlägg på Michaela Fornis blogg. Hon skriver så himla vackert, det är bara det att hon uppdaterar för sällan, tycker jag. Men jag antar att det blir så när man bloggat i typ sex år eller något. Man kanske tröttnar då.
När hon väl skriver så skriver hon väldigt fina texter, med extremt mycket känsla. Jag lipar ibland när jag läser bloggen.

Det här inlägget hon skrivit handlar iallafall om fysisk och psykisk smärta. Fysisk och psykist otrohet, handlar det egentligen om, mej just otroheten vill jag inte gå in på, det känns alldeles för jobbigt för tillfället.
Men vilket är värst? Michaela skriver att hon föredrar en käftsmäll istället för ett krossat hjärta.
Jag vet inte, jag är kluven. 
Det där krossade hjärtat, det ligger ju kvar där. Det kommer smärta i flera år framöver. Även om du går vidare och inte längre är ledsen över just den personen för krossade hjärtat, minns du kanske alltid smärtan. Har du dessutom riktig otur stöter du på den där gamla hjärtekrossaren med jämna mellanrum och varje gång rivs såret i hjärtat upp.
Då kommer du aldrig över det. Såret i hjärtat läker aldrig helt.

Så en dag så går du vidare, någon annan tar över hjärtat och helar det. Helt plötsligt minns du inte längre hur det kändes att vara olycklig. Du lever på den där nya kärleken. Du har inga problem på hela jorden. 
Förhoppningsvis blir du inte krossad igen. Fast risken kommer alltid att finnas. Du kommer alltid att gå och oroa dig att någon mer ska utnyttja dina känslor. Någon annan som kommer såra dig. Du kanske inte vågar satsa mer. Du kanske förlorar någon som skulle ha gjort dig lyckligast på jorden. För att du inte vågade ta chansen. För att du hellre skulle ta en käftsmäll.

Den där smällen kommer och går så snabbt. Det gör ont, helt fruktansvärt ont och tårarna börjar spruta. Men lägg lite is på så går det över. Det var inte värt det väl? Du tjänade ingenting på att få ett slag.
Jag försöker tänka att ett krossat hjärta är värt det. Hittills har det aldrig varit det, men jag har inte gett upp än. Denna gången kanske det är värt det. Det känns lite så.
Eller så drömmer jag bara. Men vissa människor kanske är värda att kämpa för. Värda att eventuellt få ta den där smärtan av det krossade hjärtat för.

Om man bara vågar chansa.


Morgontrött

Inatt somnade jag klockan halv sju på morgonen. Det kommer nog ta ett tag att vända tillbaka dygnet, kan vi konstatera så här med facit i hand. Jag vaknade för lite drygt en timme sedan och har pratat med min syster sedan dess, min lilla fina stumpa. Hon kommer kanske upp imorgon och hälsar på mig, så då ska vi prata länge och ha en myskväll mitt i allt tenta plugg.
Det är förövrigt dags att börja plugga nu, jag ska klara det här!!! Så är det bara!!

Gravitation

Jag missbrukar den här låten lite lätt just nu. Varje dag. Nästan dygnet runt, men mest på nätterna. Tänkte bara att ni ville veta det.



Min dag

Jag tänkte försöka sova nu faktiskt, så här tidigt har jag inte somnat på över en vecka tror jag. Somnade typ halv fyra inatt efter mitt lilla mini-psykbryt. När klockan ringde imorse - Japp, min ringde fast jag har iPhone! - så trodde jag typ att det var ett skämt. Eller först fattade jag inte ens vad det var som tjöt mig i örat klockan åtta på morgonen. Shit, har jag varit van vid att gå upp så här tidigt ens?! Jag mindes inte ens vilken alarmsignal jag hade. Helt sinnes! Jag ställde om klockan till tolv btw. Hehe..
Vid ett var jag i skolan, pluggade och hade föreläsning. Efteråt åkte jag, Josefine och Marcus hem till Elvir och drack te och käkade knäckemackor och catchade up efter jullovet. :) Vid niotiden åkte jag och frugan ut till Torp för att storhandla mat, jag hade absolut ingenting hemma.. Jag kom hem med två paket mjölk (blå såklart, den är den godaste), en smörpaket (minilätta), en kesoburk (minikeso), sex burkar majs, en ost (ja, det var dumt, ost är fett.. Men det var Elvirs fel, vi käkade knäckemackor med ost på hemma hos honom och de var så himla gott) och det bästa av allt: jag har köpt nått sånt där bantningsskit, typ nutrilett. Så om några veckor kommer ni förhoppningsvis att få se en helt sinnessjukt snygg brud här på bloggen. Tills dess kommer ni få stå ut med en bitter, ångestdrabbad brud som endast tänker på all mat jag inte får äta.. Men hallå, det är det väl värt!? Eller?
Det här kommer typ hålla i två dagar eller något så ni får stå ut faktiskt! Godnatt!

Hehehe. För er som trodde att ris inte kun...

img_9350 (MMS)

Hehehe. För er som trodde att ris inte kunde mögla - jodå! Det kan det! Haha, jag vet, jag är bara sååå äcklig! Hahaha!


Dagens Josefinecitat:

Jag och Josefine sitter och pratar om att gå på bio i helgen. Hon vill gå i Göteborg, men jag känner ekonomiskt sätt att det funkar lika bra att gå i Uddevalla. Josefine börjar väldigt skeptiskt att förhöra mig om biografen här i staden.

Josefine: Men alltså, har biografen ens mer än en salong?
Jag: Ja, den har tre-fyra stycken.
Josefine: Okej, men har dom bra filmer då?
Jag: Dom har väl samma filmer som överallt annars..
Josefine: Men, säljer dom popcorn med ostsmak då? Annars kommer inte Svante att vilja följa med.....




Top sex

Top sex saker jag vill ha just nu:

- Motivation till att plugga. (Allra helst hade jag bara velat pumpa in informationen i skallen så att den redan var där liksom. Utan att plugga.)
- Fungerande hörlurar. (Insåg precis att mitt högeröra pajat, hörlurens högeröra alltså.)
- Typ femtontusen kronor. (En utomlandsresa hade inte alls suttit fel.)
- En köpare till min bil.
- En vän som inte sitter och lyssnar på Björn Rosenströms "Vi är pojkarna som busar" på högsta volym en halvmeter ifrån mig när bara den ena hörluren funkar.
- Ett svar på de där förbannade smset jag precis skickade som var över gränsen. (Nu kan man definitivt inte koncentrera sig på någonting annat än den där mobilen som inte blinkar eller skriker ut att jag får sms.)

Nya året börjar inte så himla ekonomiskt, ...

img_8425 (MMS)

Nya året börjar inte så himla ekonomiskt, men såå nyttigt. En egenblandad kycklingsallad ifrån Cactuz med gurka, rödlök, majs, svamp och bulgur. Hello beach 2011.


Måndag

Skola. Föreläsning. Helt sinnes otaggad.

Vi går igenom brandväggar och it-säkerhet. Jag hade nästan hellre gått igenom kattbajsets innehåll eller något annat lika intressant. Så istället för att vara superaktiv gör jag det jag gör bäst; bloggar och facebookar. Hade jag haft betyg i det hade jag haft mvg på allt.
Meen, nu ska jag ta tag i det här. Lyssna supernoga. Verkligen. (Vi hörs snart.)

Hjärtmigrän

Om det finns någonting som jag avskyr med att umgås med härliga människor i en hel vecka så är det tomheten som blir när man blir ensam. Jag ska sova själv inatt. Det har jag inte gjort på över en vecka. Även om jag inte sovit i samma rum som folk varje natt så har jag ändå haft någon i närheten hela tiden och det känns hemskt just nu. Jag är inte ens tacksam för att jag sover i min egna säng, den bästa sängen ever som jag alltid brukar skriva så mycket bra om. Jag hade gjort vad som helst (lögn! Inte vad som helst, men rätt mycket) för att få sova tillsammans med någon inatt. Någon.
Det värker lite i hjärtat nu. Jättemycket värker det. Jag har aldrig haft migrän eller så, men jag kan tänka mig att det känns så här. Fast alltså, min migrän sitter i hjärtat istället då. Ibland undrar jag var jag tänker med, varför ska jag alltid komplicera sönder allting? Hur tänker man när man ger sig in på saker som sårar en själv?
Är det de som kallas kärlek?
Jag hoppas inte det. Men i mitt liv känns det så.
Jag ska inte bli bitter nu, inte ledsen heller. Jag ska ligga här, helt ensam i min säng och le. Tänka på något som gör mig glad. Jag ska tänka på sten. Om det inte hjälper ska jag tänka på gran, stig och fisk också. Hjälper inte det så får jag väl helt enkelt stå ut.
Ja, jag är ledsen just nu.

Nyårsbilder

Jag har sovit lite grann, försökt ta ikapp lite sömn ifrån de senaste två nästintill sömnlösa nätterna. Jag är verkligen ingen nattmänniska, att jag varit uppe till sex-sju på morgonen två nätter irad är bara sjukt. Att jag har vaknat vid elva dagen efter och inte kunnat somna om är ännu lite jobbigare.
Det blev aldrig någon fika med Jeanette, vi tar den imorgon. Istället har jag pratat med mamma i telefon jättelänge och fått ventilerat mig där istället, lilla mamma, så himla bra hon är!

Här kommer förresten några utav bilderna ifrån en av de absolut bästa nyårsfirande jag varit med om.

 

Första bilden är ifrån nyårsafton. Andra bilden är ifrån dagen efter. Jag älskar dig lika mycket bägge dagarna.



Jag har träffat mitt livs kärlek den här veckan. Han heter Sten och tycker om mig också. 

 

Mina absoluta favoritkillar.

  

Goa människor. Som ni ser på mittenbilden fick vi en dansuppvisning, ifrån damsupén. Jag och Josefine stod på dansgolvet resten av kvällen typ, men det finns inga bilder på det. Det är vi alla tacksamma för!

 





Nu ni, jag hitta den!

img_3134 (MMS)

Nu ni, jag hitta den!


Äntligen hemma.

Okej, ni kan fira lite till nu om ni vill. Jag tror jag har lyckats glömma mitt internet i Svantes sommarhus. Ska rota igenom väskorna lite till, men tyvärr kan det faktiskt vara så illa att den lilla vita pluppen ligger kvar där. :( Alltså fortsätter jag att blogga ifrån iphonen och inga bilder kommer upp förrän imorgon. Tragiskt men sant.

Nu ska jag gå och lägga mig en timme i mina härliga säng som faktiskt är det enda jag har saknat nu när jag varit borta. Efter det ska jag antagligen fika lite med Jeanette och få ur mig helgens händelser och tänka lite själv på allt också. Mitt känsloliv är kaos och det enda jag kan göra är att vänta på svar. Jag avskyr att inte ha kontrollen. Nu blir det sängen för min del iallafall. Hej på er!

Snart är jag tillbaka.

Jag kommer hem senare idag och då slipper ni inte undan mina inlägg längre.. Jag vet att ni saknar mig men jag är liksom bara sååååå upptagen med att göra absolut ingenting för tillfället. Ni får se senare, nu ska jag njuta de sista av "jullovet", imorgon börjar skolan och tentaplugg på riktigt. Vi hörs senare!

Just so u know

Vi lever, tänkte bara säga det!

Le mot mig, 2011!

img_6809 (MMS)

Le mot mig, 2011!


RSS 2.0