Tisdag!

Gooood morning! Är på plats i Göteborg för hårstyling idag igen. Gud vad kul. Efteråt blir det en sväng på stan, antagligen fika hos Josefines mormor och sen förhoppningsvis julbord! Weehooo! Bilder från igår kommer upp senare ikväll, jag har sovit hos mina föräldrar på Tjörn inatt så jag har inte haft någon dator - och ingen telefon heller! Helt sjukt. Nu hinner jag inte mer iaf! Puss på er.

Dag 2. Min första kärlek.

img_2651 (MMS)

. Tobias hette han. Vi var tillsammans i nästan fyra år men vi var väldigt små och ännu mer omogna och därför höll det inte utan det tog slut för över två år sedan. På bilden är jag sjutton år och vi är på resa i Stockholm för att fira en väns födelsedag. Idag har vi ingen kontakt, men han kommer naturligtvis alltid att vara en person att minnas. Min första riktiga kärlek. :)


Fääärdig!

Snart är dagen över för min del. Jag är färdigplåtad och helt slut. Fyra timmars smink och hår för en halvtimmas fotografering. Modeller kan då inte ha det lätt. Jag är glad att jag bara är en fattig student.. ;) Men imorgon ska jag hit igen. För gruppfotografering. Det blir coolt. Det här är verkligen skitcoolt. Tänk om jag hade varit utvilad. Jag somnade tre inatt och gick upp klockan fem. Inte konstigt att jag är trött. Snart, snart kan vi åka hem. Då ska jag sova ända tills imorgon. För imorgon ska jag upp klockan fem. Igen. Fuck.

Vad tycks??

img_4633 (MMS)

Vad tycks??


Score

God morgon!
Jag sitter inne i Göteborg och bli fixad. Håret är lockigt och snart är det dags för sminket. Sen är det dags för plåtning... :) Wohoo! Det här är askul!! Bilder och sånt kommer. Senare. Nu sminkning!!

Dag 1. Om mig.

Jag. Det här är mitt favoritämne.
Vi gör det i punktformat va? Kul.

Jag är tjugoett år gammal, tjugotvå om en vecka. Men har sagt att jag är tjugotvå i flera månader så när folk frågar mig vad jag fyller på söndag, svarar jag ibland tjugotre.
Jag lyssnar på väldigt mycket musik. Olika typer av musik. Ni ska se min Spotify! Allt ifrån Oscar Linnros och Kent till Lil Wayne och Eminem. Och Carola. Och Britney. All musik gör mig lycklig. Förutom hårdrock. Det är ganska vidrigt. Som hungriga hundar som skriker i en mickrofon. Totalt onödigt.
Jag pluggar ledarskap inom detaljhandeln sedan fyra månader tillbaka. Tentorna går sådär.
Jag har under alla år varit otroligt kär i kärleken. Varit kär i det mesta sedan jag var en åtta-nio år. Men nu börjar jag växa till mig. Nej, det var inte riktigt sant. Men jag blir alltid sårad av kärlek så jag har börjat tröttna. Och se saker mer realistiskt. Och bittert.
Jag drömmer om att bli ekonomiskt oberoende. Det kommer aldrig att hända. Inte för att jag har problem med att jobba, det älskar jag. Att jobba och tjäna pengar. Vara delaktig och kämpa hårt. Det älskar jag. Det är det där med sparandet jag inte klarar.
Jag läser ungefär 25 bloggar varje dag. Följer dessa slaviskt. Och tycker att alla uppdaterar alla för sällan. Men det är inte jag som inte har något liv. Jag har bara prioriterat bort det lite ibland.
Jag har komplex för min mage, mina lår, min näsa och mina överarmar. Men jag hatar träning och skulle aldrig komma på tanken att banta. Jag tycker om mat alldeles för mycket och min diciplin är lika bra som mittt sätt att spara. Obefintlig.
Jag älskar att skriva. Jag har skrivit dagbok så länge jag kan minnas. Nu har jag gått över till blogg då. Och dagboken har försvunnit. Så detta är dagboken alltså, det är därför jag är lite väl personlig här ibland.
Jag är otroligt rädd för hundar, mörker, övernaturliga saker, mördare och spindlar.
Jag har sett max tre skräckfilmer i mitt liv. Och jag har aldrig sett en porrfilm.
Jag har grymt bra självkänsla. Fast folk tror att jag har dålig. Men sanningen är den att jag tycker att jag är grym. Jag bryr mig naturligtvis om vad folk tycker och tänker, det gör nog de allra flesta. Men i slutändan så tycker jag alltid att de personer som sårar mig är de som förlorar på att vänskapen/förhållandet tar slut. Jag är, mot de människor jag verkligen älskar, en fantastisk människa. Mot resten av världen är jag lite värre, men jag skulle aldrig såra någon jag verkligen älskar. Igen. För det har hänt.
Jag har fått en förälskelse i ICA reklamerna idag. Har aldrig fattat det roliga med dom tidigare.
Jag är min bloggs främsta läsare. Jag läser alla inlägg jag skriver flera gånger. Jag tycker dom är bra. För jag förstår min humor bäst.
Jag har haft mobilräkningar som överstigit tusentals kronor i månaden flera gånger.
Jag har flera svaga sidor, en av dem är att jag kan vara ganska egoistisk och självupptagen. En annan är att jag har svårt att hålla hemligheter. Men det vet oftast mina vänner och berättar därför inte dom allra hemligaste hemligheterna för mig. Så får jag reda på dem senare och blir arg för att jag inget fick veta. Trots att jag säger till vännerna att inte berätta saker för mig som dom inte vill ska komma ut till någon. En tredje dålig sida är att jag blir ganska lätt arg och har ganska svårt att kontrollera mitt humör. Och så gråter jag när jag blir arg. Och det gör mig ännu argare. Och då gråter jag ännu mer. Och så är karusellen igång.
Jag har fler bra sidor än dåliga sidor. Men skulle jag börja räkna upp dem kommer jag få hålla på hela natten. Haha. Min humor är en av min starka sidor.
Jag har min mamma, Blondinbella och Katrin Z som mina förebilder i livet. Blondinbella för hennes kreaktivitet och målmedvetenhet, Katrin för att hon är så grymt kaxig och inte låter någon trycka ner henne och min mamma för att hon är den snällaste människan i hela världen. Jag skulle vilja vara en blandning av dessa tre. Och sånt här får man inte skriva, men jag tror att jag är det.
Jag skulle mer än gärna fortsätta skriva massvis med punkter till, det här är ju trots allt enda chansen jag kommer att få att skriva om mig själv utan att någon kan säga "du skriver bara om dig själv..." men jag är så himla trött nu. Och ska upp om fem timmar. Mindre än så. Fuck. Jag måste sova.

Nästa inlägg imorgon. Wohooo! Detta är nästan som en julkalender! Yeeees!
Godnatt med er!


Listan

Titta vad jag hittade för roligt! På bloggkommentatorernas blogg fanns den här listan och den går ut på att vi skriver ett inlägg om dagen. Under en hel månads tid. Först tänkte jag börja på onsdag. Det är ju den förste december då och jaa, det skulle passa bra tänkte jag. Men jag kan verkligen inte hålla mig! Sånt här är nästan det roligaste jag vet. Haha!

Här har vi kategorierna!

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


Nattbloggning. Lika viktigt som vanligt.

Jag har bestämt mig. Jag ska sova på soffan inatt. Mest för att jag faktiskt inte klarar av att ta mig in till sängen. Eller klarar av och klarar av. Jag känner liksom ingen motivation för att orka resa mig upp. Dessutom ska jag upp klockan fem imorgon bitti. Onödigt att slösa tid på att gå mellan vardagsrummet och sovrummet liksom. Jag ska ju ändå snart gå upp.

När man ligger ensam i soffan en hel dag kommer många tankar upp. Man har så många minuter på sig att tänka på saker liksom. För få bloggare uppdaterar på söndagar. Dom är trötta och ligger kanske också bara på soffan och ser på tv och käkar chips en hel dag, och det kan man inte skriva på bloggen. För det är ingen som tycker det är intressant. Folk uppdaterar Facebook dåligt också. Skriver att dom är trötta eller bakfulla. Eller så skriver dom om den förbannade snön. Snön som har blivit något slags special event. Det enda man snackar om. Snön binder liksom ihop människor, igår stod jag ute och rökte (ja, men jag håller på att sluta. Jag har inte rökt alls idag faktiskt...) och två olika män började prata med mig. Jag stod bara utanför Pärres port, inte på en busshållplats eller i kön på ICA. Jag bara stod där. Och folk börjar snacka om snön. "Brrrr, nu är vintern här!" No shit, det ser väl jag också, tänker jag. Men varför ska du och jag prata om det?
Äh, nu låter jag skitbitter. Jag har inga problem med att prata med människor jag inte känner. Tvärtom. Det är skönt att vi bor i ett sånt land där man talar med människor som man inte känner. Att vi är öppna mot varandra. Det är mest snön som stör mig. Den är så kall och omysig. Mest kall.

Under dagen som varit har jag kollat på allting som går på 3an. Top Model, Hollywoodfruar, Lyxfällan. Men det mest värda var faktiskt Ensam mamma söker. Jag har sett det ett par gånger nu faktiskt. Det var säsongsavslutning ikväll, massvis med tårar och kärlek. Fjanterier. Hur är det rimligt att killarna ställer upp? Dom nöjer sig med att vara en av två/tre/fyra/fem och hoppas på att tjejen ska falla i slutändan. Sedan kommer det att ta slut iallafall. För det är så det fungerar med kärlek. Det tar slut. I bästa fall blir bara den ena sårad, men oftast bägge två. Om man inte varit tre i förhållandet då, för då brukar rimligtvis alla tre bli sårade.
Nä, sånt där med kärlek är ingen idé. Jag är inte bitter nu. Bara ärlig. Och intelligent. Framför allt realistisk. Jag kommer aldrig att tro på kärleken mer. Det har alla underbara män bevisat för mig att kärleken är någonting som inte existerar. Det finns behov. Det finns attraktion. Spänning. Behov av närhet. Men kärlek är nog bara något som folk har hittat på för att göra sig trygga.
Äsch. Jag vet att det inte är såhär också. Jag vet att det finns människor som hittar varandra och lever lyckliga i alla sina dagar. Mina fina föräldrar är ett levande exempel på det. Men jag vet inte om det kommer att hända mig. Eller den generation som vi lever i idag. När man tillochmed gör tvprogram om att bli kär. Man viker ut hela sitt privatliv i tv. Eller för den delen; i en blogg.
Kolla bara på Mikaela och Cimon. Bella och Nils. Det måste vara vidrigt att behöva vara öppen med sånt där. Inte för att jag inte är öppen själv, det finns få saker som jag inte kan prata om. Men jag är liksom ingen kändis. Det är ingen som bryr sig om mig. Men jag lider med dom som ställer upp i tv och blir "kära". För det kommer nog med 99% säkerhet sluta med tårar. Vad är det, typ hälften av alla vanliga förhållanden som spricker? Mer än hälften? Eller det är väl bara giftemål det finns statisk på. Minst 80% av alla förhållande borde sluta med tårar. Eller ännu fler. Skit samma. Jag kan vara lycklig. Jag är singel. Det finns ingen statisk som jag kan hålla mig till. Ingen kommer se mitt förhållande rasa här på bloggen. För det finns inget!

Nu svamlar jag som tusan igen. Jag är grymt trött. Det jag ville ha sagt var kort och gott bara att jag tycker att relationsprogram borde förbjudas. Det är inte mänsligt att låta andra människor få se när man blir dumpad. Och så ville jag säga godnatt också. Nu somnar jag snart av min egen text. Om ni orkat läsa det här utan att somna i mitten kan ni väl signa en kommentar! ;)
Puss på er!

Och godnatt.


Söndag

Jag har fått tummen ur röven och hämtat datorn så nu kan jag blogga på riktigt istället för bara smsinlägg. Naturligtvis så har jag lagt mig i soffan igen. Och jag börjar känna mig som en människa igen, nästan. När jag kom hem förut la jag mig direkt här, åt lite revben och försökte fokusera på tvn. Började skriva ett tiotal olika blogginlägg från mobilen, men det blev inget bra, så jag sket i det. Gick in och satte mig i duschen, varmaste vattnet och bara satt där. Försökte kräkas. Det gick inte heller.

Men nu har jag fått i mig lite chips så det börjar kännas bättre. En hel flaska julmust har jag druckit också, och nästan två liter mjölk.

Jag kollade precis på reprisen av Hellenius hörna. David från Hey Baberiba ni vet. Grymt va de! Reinfeldt var där  och han verkar vara en helt fantastisk person. Lugn och fin och bara allmänt härlig. Han sa dessutom att han aldrig "två glas vin för mycket". Okej. Inte jag heller. Hähä. Jag kör oftast på två flaskor för mycket. Mohahaha!!
Iallafall, tummen upp för Reinfeldt. Han är en bra förebild. Och så är han faktiskt rätt snygg också, mest på ett charmigt sätt. ;)

Hej på er nu!

Jag hade kul igår. Tydligen var jag rädd f...

img_8851 (MMS)

Jag hade kul igår. Tydligen var jag rädd för någonting. För de där skrev jag till Josefine någon gång inatt.. Jag har även ringt, skrivit på fb och smsat Jeanette. Någonting måste ha hänt. Synd bara att jag inte vet vad..... Idag blir det till att ligga i soffan hela dagen, dricka grymt mycket mjölk och julmust och käka alldeles för mycket chips! Det borde jag absolut inte göra egentligen för imorgon ska jag ju vara modell.. Men skit samma, om jag inte äter chips idag överlever jag inte.. :)


Herregud! Jag är så sjukt upptagen idag!! ...

img_5217 (MMS)

Herregud! Jag är så sjukt upptagen idag!! ;) Men jag lägger upp nye bilden från västsex.nu  Bra skit! Sjukt vad ful jag e!! Hahaha! Just nu är jag hemma hos Anki, mysmiddag och sedan utgång! :) Jag uppdaterar mer imorrn! :) puss!


Nattfika

Jag kom aldrig i säng förut. Istället stack jag ner till McDonald´s occh tog en nattfika  tillsammans med Erica. Lilla stumpan, henne träffar jag så sällan så det var väldigt kul att se henne - även om vi har många olika åsikter om många saker. ;)
Efter en stund mötte Jeanette upp också. Mys!

Det är så mysigt att fika och se när snön faller ner. Jobbigt att det är så galet kallt bara. Jag blir helt deprimerad av kylan. Jag har dessutom tappat bort min halsduk. :/

Nu ska jag iallafall somna på riktigt. Känner redan att jag kommer att vakna med grym träningsvärk imorgon, gjorde typ femtioelva tusen utfall och situps förut. Och så tränade jag armarna med mina nya hantlar - heter det så förresten?? Menmen, huvudsaken är att jag går ner i vikt. ;) Jag käkade pommes på donken förut. Hahah! Troligt att jag kommer gå ner i vikt då. ;)

Nu sömn!!

Läggdags

Jag är redan hemma. Det blev en kort, men otroligt bra, kväll. Vi har kollat på två och en halv Wallander film, käkat upp alla chipsen fastän att jag verkligen inte skulle äta... På måndag och tisdag ska jag och Josefine nämligen vara i Göteborg och stå modeller för Josefines kompis som är frisör. :) Trodde bara vi skulle bli fixade i håret, men tydligen så ska vi bli sminkade och fotograferas i underkläder. Haha!
Hoppas dom är duktiga på photoshop!! ;)

Näää, läggdax för mig nu. Imorgon ska jag ner till älskade Anki och Stenungsund! Guud, vad kul det ska bli! :)
Godnatt med er!


Goe kvällen

Jag har filmkväll hos Pärre, vad gör ni? Jag, Pärre, två flaskor julmust, en chipspåse, en godisnapp-påse och en HUND! Otippat! Haha, jag avskyr ju hundar!!! Men vi har precis vart ute med hundkräket och nu luktar han blöt äcklig hund... Haha! Aja, otippad kväll är det iaf. Nu ska jag fortsätta den här kvällen. Hej på er!

Klockrent!

Samtal mellan mig och Pärre:

Jag: Hej!
Pärre: Hej Emelie, jag har en fråga till dig.....
(lång paus)
Jag: Okej....?
Pärre: ...alltså, vill du se på film med mig ikväll eller något....?

Hahahahhahaah!
Och han säger det på samma sätt som om han frågade om jag ville gifta mig eller någonting. Hehe. Men nu är det iallafall bestämt - jag ska kolla på film med Pärre ikväll! Oh shit! ;)

Skinnbyxor!

OMG!
Jag gjorde det. Jag beställde hem ett par skinnbyxor. Hehe. Coolt. Jag tänker matcha dem med en snygg, enkel topp och gärna är lite stor så att jag inte ser ut som en stoppad falukorv hela jag!
Och så ska jag såklart ha mina nya röda skor som jag beställde tidigare idag ifrån Nelly.com. Det kommer bli grymt det här!!

 

Brallorna är beställda ifrån Bubbleroom.se och kostar bara 399:-


Vad tycker ni om skinnbyxor-modet? Är det något ni använder?

Julshopping

God morgon!

Jag missade min föreläsning idag, men jag var så grymt trött så jag kom inte upp ur sängen. Jättedumt egentligen, men jag somnade supersent (tidigt imorse typ...) och måste stängt av klockan i sömnen. Jag har skitsvårt att sova när det är fullmåne, har ni också det??

Nu har jag iallafall varit vaken en liten stund och har hunnit leta upp en klänning och ett par skor att ha på mig på julfesten (och förhoppningsvis kan jag ha den även på nyår... När man är fattig student får man faktiskt återanvända klänningar har jag hört...)

 

Snyggt va? Skorna är hur coola som helst, tycker jag, 13 cm höga. Vi får väl se hur spännande det blir att vingla fram i dom... Men förr sprang jag ju runt i klackisar varenda helg och en hel del vardagar också, så egentligen borde  det inte bli några problem.. Jag köpte en storlek större också, så jag kan ha extra strumpor i och kanske några sånna där bra geleinlägg som gör skorna bekvämare. :)


Bra dag - ännu bättre kväll!

Hej hopp!!

Jag kom precis hem ifrån trollhättan där det ligger typ tusen meter snö överallt, känns sjukt gött att komma hem till fina ua där snön inte alls var lika hög! :)
Kvällen har funkat grymt bra, absolut över förväntan. Jag som seriöst funderade på att försöka byta bort mitt pass för att jag inte skulle palla det... Och så blev det kanon på alla sätt. Gött. :D

Idag har jag dessutom gjort min allra första snöängel. Älskar snöänglar. Verkligen. Tok. Mycket. Fick dock ingen bild på det. Det sög. Typ första året ever som jag inte fotar årets första snöängel, hhahha!!

Nu ska jag kolla på Love actually igen. Gotta love it. Hahah!!
Puss på er!!




Nog mysigt att behöva SKOTTA UT BILEN innan jag kunde köra hem ikväll!!! Hahha. Min bil är där under. Jag lovar!!

Bra dag!

Jag sitter på kåren, ska strax börja jobba. Sjukt seg! Jag har köpt alla mina julklappar idag. Score!

Den 25e smäller det

God morgon!!

Inte för att det är någon god fucking morgon utan mest för att det låter trevligt att säga så. Jag ställde klockan på halv tio idag, fick panik när jag vaknade - vad ska jag göra idag? Varför har jag ställt klockan??
Men så kom jag på att det bara beror på att jag ville vara duktig och komma upp i tid. :) Hehe. Så nu har jag betalat alla mina räkningar. Kul. Jag är helt körd. Totalt fucking överkörd. Och pank. Det är liksom det som är problemet, att jag är pank då. Den här månaden har jag ca 2000 kronor att leva på. Inte ens det egentligen.
Önska mig lycka till!! ;)

Nu ska jag gå upp och ta en grymt lång dusch för att duscha av mig alla mina problem, sedan ska jag käka en supergod  frukost - sen ska jag ner på stan och köpa en trisslott och hoppas på att turen är med mig!!!

Min nya idol

Ni som följer min blogg vet att jag kollar på Love actually då och då. Eller i princip en gång om dagen typ, varje kväll hehe.. Det beror dels på att jag älskar filmen mer och mer varje gång jag ser det och för att den är på VHS och jag har VHS i mitt sovrum. Haha. Dessutom är det så grymt bra musik i filmen så den är mysig att somna till..
Men nu när jag såg den, och såg lille fine Sam blev jag helt förälskad och grät tillochmed. Det gör jag ju typ aldrig annars. (Nej, ingen ironi där, jag gråter ju typ aldrig längre..)
Lille Sam, som förövrigt är född -90 (alltså godkänd ålder!!), är den sötaste skådespelaren jag någonsin sett. Han är ju asliten i den här filmen men fortfarande grymt duktig!! När han springer efter tjejen på flygplatsen och gör tummen upp åt styvpappan...aaaah, det är sååå gulligt! Jag dör!!

  

AAAAAHHHHHH!! Han är så söt!! Hahah!
Nu ska jag sova faktiskt, eller försöka iallafall, jag är inte trött alls!! Jag har bara trååååkigt. ;) Puss

Bilderbok nästan

Hej igen!

Jag har redan krupit ner i sängen. Mest för att jag inte har någonting annat att göra, seeegt! Jag är inte trött alls faktiskt.. Efter att förläsningen tog slut idag så åkte jag och Josefine hem tillsammans med Pärre och hade julmys! Det är ju faktiskt bara en månad kvar till julafton idag! :D

Här kommer lite bilder ifrån dagen!!


 

 

 

Mysiga fikan. :)

  

Så här söt var Josefine när vi var ute i skogen för att "hugga"julgran. ;) Eller aa, vi klippte av lite grenar och satte i en vas när vi kom hem. Och förresten, jag borde inte skriva vi i det här läget. Jag fotograferar ifrån bilen och är inte alltför delaktig.. ;)

 Så här mysigt är mitt kök just nu!! Och ser ni "granen" på bordet? Julkänsla... Och jag veeeet, det är såå för tidigt att ta in granen redan men vem bryr sig? Det finns ju massvis med granar i skogen så det är ju bara att klippa nya grenar. :)


För att avsluta det här sjuka bildinlägget så tänkte jag lägga upp en bild på min vägg. :)



Min väggtext som jag satt upp därinne. Något att tänka på kanske?
Sov gott mer er nu!

Grym dag

Hej!

Sugig uppdatering idag, men jag är lite upptagen just nu. Eller, aa, jag sitter och käkar just nu, men jag har varit grymt upptagen tidigare idag. Kan visa lite bilder senare. :) Nu ska jag fortsätta käka!
Hörs sen!

Onsdag.

Hej!!
Jag sitter i skolan och äter lunch just nu. Tredje gången som jag äter den här förbannade omeletten. Haha, och jag har redan tröttnat på den! ;) Mer än halva är kvar...

Igårkväll när jag skulle sova så gick det inte. Min mage värkte så mycket att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Halv ett inatt ringde jag mamma och kunde knappt andas för att det gjorde så ont. Mamma bad mig ringa sjukvårdsupplysningen som ville skicka en ambulans, men eftersom jag hela tiden höll på att svimma. Jag har aldrig varit med om det tidigare, så fort jag satte mig upp höll jag på att kräkas, det svartnade för ögonen och jag svettades så det rann om mig. Ganska äckligt!
Efter fyrtiofem minuter i telefon med världens gulligaste sjuksköterska hade smärtan lagt sig och vi kom överens om att dom skulle ringa om en timma och kolla hur jag mådde. Så himla gulligt verkligen!! Om jag inte hade svarat så hade dom antagligen skickat en ambulans så jag var gött nervig att jag skulle missa samtalet! hehe.. Men tjugo över två inatt ringde Margareta upp och var hur fin som helst, då hade jag somnat men det gick bra iallafall.
Såå, nog om mina nattliga äventyr!

Nu är det snart dags för föreläsning igen. Efter föreläsningen så ska vi sitta kvar i skolan och plugga lite till, känner verkligen att jag MÅSTE komma ikapp och jag fååååår inte missa nästa tenta. Motivation, motivation, motivation. Hehe. Önska mig lycka till!! Puss

Ny spontankväll! ;)

Jag stack upp till Malin, min gamla sambo. Hehe. Tillsammans med älskade Janet. Drack mycket mer vin än vad man borde på tre timmar och nu är jag redan hemma igen. Jag har tappat mycket av vänskapen. Absolut. Men, positivt med vänskapen med McD brudar är att den är lätt återfunnen igen och det var väldigt kul att ses igen! :) Nu har jag "fyllekäkat" omelett från tidigare idag och har redan kommit i säng, skola vid nio imorgon. Hehe. Nu blir det Titanic för hela slanten! Puss på er! Xoxo, tss, love! ;)

Eftermiddagssvammel

Jag sitter med en kopp te och lite pepparkakor framför mig, vad vore pluggandet utan lite fikapaus liksom? Iochför sig så har jag inte börjat plugga än... Men den akademiska kvarten har väl alla hört talas om? Ett annat uttryck, som inte är riktigt lika känt, är den akademiska dagen. Det innebär att man börjar plugga imorgon istället... Surt att det finns så grymt många akademiska dagar i mitt liv bara. Hehe.
Jag ska försöka ta mig ner till city snart, skulle vilja komma ut lite men hittar ingen motivation till det. Tog lite luft på balkongen förut bara, det är all frisk luft jag fått idag. hehe. Klart man är hängig då liksom, men jag hatar kylan. Jag vill ha sommar igen så jag kan gå ut och gå och inte kan skylla på att det är snorkallt ute. ;) Långa varma sommarkvällar på balkongen med en box vin och elva paket cigg. Det är tider det. Oj, vad jag saknar det!!
Men det är lång tid kvar och nu får vi stå ut med kalla vinterkvällar. Fast te och pepparkakor är faktiskt inte så illa det heller.. Varm choklad och mysiga raggsockor. Stickade tjocka tröjor och halsdukar. Det är mys det också.

Mycket svamel på mig idag, men jag har inget att göra riktigt. Jag är inte uttråkad heller, bara lite kanske. Vill inte vara ensam men orkar inte bjuda hit någon trots att det finns folk som skulle ha tid att komma. Haha, Ja, ni fattar väl mitt dilemma. Jag njuter av att vara ensam lite, men samtidigt så är det grymt trist att sitta själv.

Skit samma, nu ska jag hämta lite mera te och vrida upp elementen ett snäpp till. Min älskade fantastiska OnePiece är det bästa köpet jag någonsin gjort och håller mig varm hela tiden, men samtidigt är det ju asgött med lite extra värme från elementen. ;) Funkar ju perfekt när värmen ingår i hyran dessutom. Hahaa!

Jag fortsätter mitt svammel i telefon nu istället. Lär bli X antal inlägg till idag! Hahah! Puss

Säg omelett

Hurra!
Jag har just ätit världens godaste omelett. Omelett är ju både enkelt, gott och går snabbt att göra, men mina föräldrar brukar göra en omelett i ugnen som är tiotusen gånger godare än den vanliga snabbversionen. Dock så kräver den lite mer tid och lite mer ingredienser är bara vatten, ägg och lite kryddor som är i vanlig omelett. Den görs dessutom i ugnen istället för i stekpannan. 


Så här gör du:

- Sätt ugnen på 200 grader

Koka upp 6 dl mjölk och 1,5 msk mjöl 
Efter att det kokat får du låta det svalna i några minuter
Vispa sedan ner 5 ägg och 1 tsk salt

- Ställ in i ugnen, ca 25-35 minuter. Hela smeten ska liksom stelna

 (Så här ser det ut när den är klar)

Medan själv omeletten stod inne i ugnen slängde jag ihop en svampsås som jag sedan hällde över omeletten.
Såsen är superenkel och blir jättegott ihop med omeletten. :) Smält lite smör i stekpannan, typ 50 g och häll i ca 2 dl matlagningsgrädde eller mjölk, rör ner lite mjöl för att göra såsen något tjockare. Jag valde att göra svampsås idag, så jag hällde i ungefär en halv burk med inlagd svamp i såsen. Men du kan smaksätta med vad som helst, hummer, räkor, skinka? Bara att välja! :)
När omeletten i ugnen är klar är det bara att hälla över såsen och färdig att serveras!

 (Så här blev det sedan, wohoo!)

Nu ska jag plugga lite!
Puss

Bättre humör

Heej!!

Nu har jag vaknat igen och vart uppe en bra stund och känner mig på galet mycket bättre humör. Jag vaknade igen vid elva tiden av att någon låg och kliade mig i håret, först trodde jag det var Svante som glömt att Josefine hade stuckit och dragit till Göteborg och blandade ihop mig med henne så jag fick lite panik.. Men så var det inte! Hahah!
Killarna hade visst försovit sig och struntade i första föreläsningen för dagen och åkte inte härifrån förrän vid halv ett tiden. Mysiga killar de där verkligen! <3
Efter att dom gick plockade jag iordning allting från igår, typ tiotusen glas stod i hela vardagsrummet men det var snabbt löst och nu står diskmaskinen och diskar för fullt! :)  Golvet är dammsuget och jag har dammat av lite hyllor och städat av badrummet. I ugnen står en omelett. Hihi! Tänk vilken bra dag jag har idag alltså!
Så nu ska jag äta lunch med mig själv och sedan plugga ett par timmar. Klockan fem måste jag kolla på Förkväll för Blondinbella är med där!! Wohoo!! :)

Laaaater!

Tisdag

Jag vaknade upp med tårar forsande nerför kinderna. Det är nog tredje gången på tolv timmar som jag gråter, men de två andra gångerna har jag sett på film... Nu vill tårarna bara inte sluta rinna och jag vet inte varför. Jag måste vara jättetrött eller något, för det är inte kul att må såhär. Eller ha feber. Då brukar jag också gråta. Eller så är jag bara riktigt ledsen helt enkelt, trots att jag inte har någon anledning.
Jag vet inte om jag ska gå upp eller inte, jag har tre personer till i lägenheten som ligger och snarkar fortfarande. Deras klocka ringer om tjugo minuter och sen blir jag ensam för dom ska till skolan då. Josefine har redan stuckit till stan, ja hon fick permanenta sig själv, det glömde jag säga... Fast det känns rätt gött att slippa. Synd på den ekonomiska biten bara.. ;) Hahah!

Ser ni vad mycket piggare jag blev nu på slutet, inte alls lika tragisk! ;) Haaha. Det kommer va så här ett litet tag framöver, men alltså inte länge! Lite bara... Det är min blogg och då skriver jag vad jag vill. Och just nu är jag lite opepp på livet igen. Mörkret, kylan liksom. Allmänt opepp.
Jag bestämmer mig för att somna om förresten! ;) Vi hörs igen när jag vaknar på nytt! Puss

Haha! Myskvällen är över, läggdax nu! Sov ...

img_1275 (MMS)

Haha! Myskvällen är över, läggdax nu! Sov gott! Puss


Det här gjorde mig världens lyckligaste id...

img_1274 (MMS)

Det här gjorde mig världens lyckligaste idag! Lilla Fancy är superlycklig!!! Weeeeiii!


Mysmåndag nu igen!

Heej!
Jag har en jättemysigt kväll hemma hos mig tillsammans med Josefine, Svante, Mjölby, Såsa och Pärre. Sjuka namn va? Haha! Men vi har trevligt iallafall, tittar på film och dricker lite vin. Vi har gjort det här till en liten tradition faktiskt. Varje måndag! Mys! Speciellt Svante är väldigt gullig, tro det eller ej, men jag såg precis en snäll sida av honom! :) hehe! Nu ska jag fortsätta med filmtittandet! :) Puss på er!

Förloraren.... :(

img_1272 (MMS)

Förloraren.... :(


Segrare!

img_1270 (MMS)

Segrare!


Pärre och Mjölby bryter arm..

img_1269 (MMS)

Pärre och Mjölby bryter arm..


Äntligen fina naglar igen! :) Visst är rin...

img_1268 (MMS)

Äntligen fina naglar igen! :) Visst är ringen fin också? Lindex, 79:- Bra skit! ;)


Nu sticker jag för att fixa naglarna! Puss...

img_1263 (MMS)

Nu sticker jag för att fixa naglarna! Puss på er! :)


Nattblogg

Josefine kom hit ändå, som ni säkert såg i de tidigare inläggen. Och nu funkar bloggen igen, sjukt bra! :) jag har läst ut boken precis, Elsas värld, den är inte min favorit, jag kommer antagligen inte att läsa den igen men kapitlet som Alex Schulman skriver ger mig rysningar och närapå orgasm! ;) Så fantastisk är han, någon som vet när Alex börjar blogga igen? Jag saknar honom helt grymt mycket!!
I övrigt inte mycket alls, en vecka har gått, såren börjar lägga sig. Kanske redo för nya äventyr.. Nää. Nu ska jag nog ta det grymt lugnt.. Aldrig mer tänker jag lita på människor som jag inte känner. Det är lite tragiskt att jag ska behöva ändra uppfattning om det där med tillit. Jag utgår alltid ifrån att personen talar sanning, går på det mesta som inte låter alltför dumt i mina öron - och det är det inte mycket som gör. Inte för att jag är dum, det är jag faktiskt inte, men jag är godtrogen! :) Något jag alltid varit stolt över men nu bara anser som tragiskt. Att gång på gång bli bevisad att människor är inte att lita på, det gör mig rätt ledsen.
Nu ska vi sluta älta iallafall, jag har ältat en veckas tid, det känns lagom faktiskt. :)
Godnatt mer er, nu ska jag krypa tätt intill Josefine och krama om min fina vän. Egentligen ska jag inte krama om henne, jag ska försöka vända på henne så hon slutar snarka så galet mycket...men det låter väl mysigare att säga att jag ska krama henne va...? ;) En underbar vän är hon iallafall! <3

Snyggaste posen! :) lilla Bejbi kollar på ...

img_1254 (MMS)

Snyggaste posen! :) lilla Bejbi kollar på film i soffan!


Myskväll ikväll. Varma mackor (som glömde ...

img_1253 (MMS)

Myskväll ikväll. Varma mackor (som glömde fotas!!!), ananas, kiwi, gurka, morötter och dip! Och så popcorn då! Hehe! Världens bästa myskväll! :)


Funkar det för er?

Åååh vad käckt!
Vet ni vad som hände precis!? Jag fick precis förfrågan om att eventuellt sitta hårmodell på tisdag, grymt kul! (och billigt för oss fattiga studenter) Så på tisdag åker jag kanske, det är inte helt klart än, in till Göteborg och blir klippt och permanentad!! Lockigt hår! Varje dag! Istället för att varenda eviga dag behöva stå i fyrtio minuter med locktången eller en hel timme med trippeltången! Yeeees! Hur kul! Kanon!
Vi får hoppas på det bästa och att det löser sig och blir bestämt nu bara! Ska få svar senare ikväll!! Wohoo!


Försökte ladda upp lite bilder precis, men det funkar inte! Vet ni om det är något fel på blogg.se?? Eller funkar det för er??

skräll

Jag somnade om efter lunchen. Helt sick. Jag var väl inte trött liksom? Josefine är sjuk så jag pluggar inte, hehhe, otippat sånt där. ;) Läser nya boken av Sofi Fahrman istället, den är rätt bra. Kan skriva lite mer om den senare, den lär bli utläst under kvällen.. ;)
Jag har inte kommit mig ner i tvättstugan än, men dit måste jag nog strax. Jag har inte så mycket tvätt, men ändå. Gött att få det gjort liksom! Och så ska jag orka släpa mig bort till bilen för att hämta dukarna som ska tvättas.... suuuuuck.!

Sköna söndag

God morgon mina fina!
 
Jag somnade på soffan inatt efter att jag kom hem ifrån Pärre vid tolv tiden. Vi såg på en Irene Huss film, den som handlar om en spökhistoria på en sjukhus typ. Skitläskig gjord med massa strömavbrott och dörrar som öppnas och stängs av sig själv. Och så kom jag hem och la mig i soffan, satte på The Hills igen och naturligtvis börjar lampan i vardagsrummet blinka!! Ni som varit hemma hos mig vet ju säkert att den gör så, det är glapp i kontakten eller nått så ibland slockar den en liten stund men tänds snart igen. Men shit vad läskigt det var!!

Dessutom har jag jättejätteont i ryggen idag efter att sovit på soffan, men det borde väl snart gå över. Fancys soffa var faktiskt bekvämare att sova på... ;)
Nu ska jag äta lunch, sedan ta en promenad och efter det ska jag och Josefine ha plugg&tvätt dag. Yes, ni läste rätt. Vi ska plugga! Hehehe! De kommer bli grymt det här! :) Puss på er!

Försenat höstdepp?

Jag ska åka hem till Pärre snart. Är på otroligt deppigt humör, kollar på The Hills  och får sjuka komplex och känner mig totalt värdelös. Precis så som jag inte borde känna.
Jag vet att jag är bra. Jag vet bara att vissa andra är bättre. Det är det som är så jobbigt.
Nu drar jag hem till Pärre med Josefine, vi ska äta tacos och bli jättefeta.


Planer

Alltså, jag vet inte vad jag har gett mig in på.. Men jag äter sallad just nu. Sallad, tomat, gurka och så har jag toppat med pyttelite fetaost. Till det dricker jag ljummet vatten med äppelcidervinäger i. Både innan "frukost", som innebar varm choklad och nu till lunch då har jag tagit tabletter med äppelcidervinäger i också. Det smakar skit, men det hjälper verkligen förbränningen tydligen. Min mamma dricker det jämt och hon märker av jättemycket skillnad, så vi får väl hoppas på det bästa.
Det är två veckor och två dagar till min födelsedag, fem kilo ska vara borta till dess. Jag vet, det är säkert heeelt orimligt, men det är bra att ha mål väl? ;) Min diciplin är en katastrof så vi får väl se hur det går, det här.
En våg är ett måste iallafall.....



Dagens lunch.

Jag behöver hjälp

Godmorgon! Jag har krupit upp i fönstret och tittar ut över snökaoset med en kopp varm choklad i handen. Har bestämt mig för att hålla mig inomhus hela dagen och bara lulla runt och pyssla om mig själv. Måste boka in ny tid för naglarna också... Och jag skulle verkligen behöva sticka till gymmet... Det kändes sjukt att säga. Hehe!
Ni minns väl att jag i början på oktober bestämde mig för att gå ner åtta kilo fram till min födelsedag den femte december? Jag vägde mig hemma hos mamma i torsdags. Jag har tio kilo att gå ner nu istället, så nu kör vi! Bort med all äcklig tröstätning jag har hållt på med det senaste! Inte unna sig någonting! Banta, banta, banta! Kaffe och cigg metoden fram till b-day!? Och så varm choklad då! För de är så himla gott! ;) Men mycket sallad får det bli och inget godis/chips/dip. Kanske inte ens dricka? Faktiskt en bra ide! Jag är taggad som få.. Håll koll på mig nu! :)

Du är mitt hjärta. Den första, den bästa, ...

img_1241 (MMS)

Du är mitt hjärta. Den första, den bästa, min älskade. Så länge jag lever <3


Oj då.

Samtal mellan mig och Pärre:

Pärre: Halleli hallelå!
Jag: Hej du! Vad gör du?
Pärre: Jag är i skolan, vad gör du då?
Jag: Jag bloggar lite..
Pärre: (i falsett) PLUGGAR!?!?
Jag: Nej! BLOGGAR!
Pärre: Puuuh, jag trodde du var sjuk eller något? Jag höll ju på att få en hjärtattack!!




Slutsats:
Jag har läst på högskolan i snart ett halvår nu, kanske dags att börja ta tag i studierna.
Vi bestämmer måndag va?? Nu är det ju ändå helg..... ;)


Sista gången jag storstädar min lägenhet!! :(

img_1240 (MMS)

Sista gången jag storstädar min lägenhet!! :(


Mysfrukost eller föreläsning? Mysfrukost!!!

img_1239 (MMS)

Mysfrukost eller föreläsning? Mysfrukost!!!


Jag tänkte bara säga godnatt!

img_1235 (MMS)

Jag tänkte bara säga godnatt!


Att våga tycka jag är bra

Häromdagen hade jag en diskusion med en vän. Jag och den här vännen är rätt lika, vi har ganska mycket åsikter bägge två - tyvärr går dessa åsikter oftast åt olika håll och detta har lett till galet många små bråk som brukar lösa sig efter någon dag eller två, men under bråkets gång kommer många hårda ord, "tycka-synd-om-sig-själv-meningar" och klickande i telefonen istället för att prata ut. Men, hittills har det alltid löst sig och det tror jag att det kommer att göra i fortsättningen också. :)

Till det roliga, i tisdags när vi satt och pratade kom vi på att vi skulle analysera varandras dåliga sidor. Det låter som att det här är som gjort för att skapa bråk men det fungerade ganska bra faktiskt och ingen tog alltför illa upp. En utav mina dåliga sidor är att jag alltid pratar illa om mig själv, enligt honom. Han tycker alltså att jag trycker ner mig själv! Eftersom vi hade bestämt innan att vi inte skulle flippa på den andre utan ta lärdom utav det som sas, hade jag inte så mycket att sätta emot. Jag kunde inte bli sur för det. Det var lika bra att analysera det och ta det till mig.

Det första som kom upp var att bara ett par dagar tidigare hade en annan vän skrattade sagt åt mig: "Det finns inte många människor på jorden som du tycker om va? Du har något negativt att säga om alla!!"
Även om den meningen inte var menad som elak så kom den lite sådär "inyourface" liksom. Att prata illa om människor är min största last, jag är duktig på det och jag har gjort det alldeles för mycket. Det är någonting att jobba med och det har jag gjort de senaste året faktiskt, framför allt de senaste månaderna då jag kommit ifrån skitsnackets punkt nr 1. (Inget illa menat mot er också, men som Carro sa - "jag lånade dina skor, om jag inte löser det här nu kommer ryktet snart vara ute att jag snott din plånbok!" Sååå sant!)
Jag måste faktiskt ge cred till mig själv för att jag har trappat ner på skitsnacket och verkligen börjat vara ärlig, framför allt i situationer där andra människor far illa av det.
Och där kom det, när jag tänkte på det här: jag fokuserar extra på att andra ska må bra. Om jag själv får ta lite stryk eller bli krossad så är det inte hela världen - det är ju bara lilla jag. Det gör väl ingenting om jag mår dåligt.

Och där kunde jag förstå vad min vän menade. Under hela den kvällen satt jag och sa: "Hur kunde JAG vara så dum att jag gick på allt han sa?", "hur kunde JAG inte ta upp det här tidigare?", "åååh, allt är MITT fel, JAG är så himla korkad, stackars henne!!".
För en vecka skrev jag att jag tar på mig allt ansvar - fuck heller - det tänker jag verkligen inte göra! Ju mer jag tänker på allltihop, varför ska jag trycka ner mig själv och ta all skit?
Frågorna borde egentligen vara så här: "Hur kunde han ljuga så för mig?", "varför tog ingen (naturligtvis inkl mig själv) upp det här tidigare?" och "åååh, jag är så ledsen men det är inte bara mitt fel - men tänk på henne, hon måste må ännu sämre!!". Jag har en tendens att trycka ner mig själv uppenbarligen. Jag tror att människor överlag är rädda för att tycka att dom själva är för bra. Men hur sjukt är inte det?

Anledningen till att jag kontrollerar mina kommentarer innan dom kommer upp på bloggen är för att jag fått en del elaka sådana. Om jag lägger upp en bild på mig själv och skriver, wohooo - jag har en bra hårdag, så får jag ett par onödiga kommentarer där det står "fan heller, du ser förjävlig ut". Okej, tack. Vad är grejen med det? Hade det varit jobbigt att skriva "jag ser det, vad fin du är i håret!"? Ni skriver ju ändå så anonymt, jag vet ju ändå aldrig vem det är som skriver, varför inte skriva något snällt och göra mig glad? Skulle det göra mig mindre glad att göra någon annan glad liksom? Skulle mitt humör sjunka då? Skulle jag bli fulare för att jag skrev att nångon annan var söt? Nej. Men ändå vi är negativa mot varandra. Så därför vågar jag inte alltid tycka att jag är bra. Jag tycker att det är skitpinsamt att säga att jag är bra på något.
Att sitta på en jobbintervju eller invigning i något och få förfrågan "varför skulle du göra ett bra jobb här?" är panikångest för mig. Vad svarar man? "Jag är bäst på det här och det tror jag ni kommer att märka?!" Tänk om man då gör dåligt ifrån sig? Då tror ju folk att jag är dum i huvudet som sa att jag var bra på det här!
Fast är det egentligen så himla viktigt vad folk tycker? Är man så dum i huvudet om man tycker man själv är bra?

Jag vet inte svaret i allt det här. Det är bara mina åsikter som för en gångs skull stämmer överens med min åsiktsfulle väns. ;) Naturligtvis efter lite betänketid.
Men är det inte  så, vi trycker ner oss själv alldeles för mycket? När något inte är ditt fel, säg inte att det är det då! Mina värsta ord som jag misstbrukar mest är "efterbliven" och "störd". Jag säger att jag är störd flera gånger om dagen. Det är jag inte. Jag är en grym tjej! Faktiskt! Men jösses vad det tog emot att skriva det, och nu börjar jag fundera på om jag verkligen ska våga publicera det här. Ni kanske tycker jag är dum i huvudet?
Jag har seriös ångest nu. Men nån måste ju börja!
Jag tycker att vi gör så att nu tänker alla på deras bästa sidor, fokusera på möjligheterna och tänk positivt!! Och när du säger att du är bra, säg det inte med ironi utan mena det!
För vi är så himla bra allihop!!

Yes. Då gör vi vågen på det!
<3


xoxo - love! Haha!

Det bästa med att bo hemma en natt så här är att mamma bakar bröd väldigt ofta och just idag är en sådan dag. Jag vaknade upp med den nybakade doften stickande i näsborrarna och i princip flög ner till frukostbordet. MUUUMS!

I övrigt har jag nästan precis vaknat, har hunnit äta frukost bara. Jag och mamma ska gå ut på en långpromenad nu alldeles strax och efter det kommer jag säkert tillbaka hit till bloggen!
Jag skrev alltid massvis med krönikor och artiklar när jag var yngre, jag skulle ha kapat min bäste väns huvud för att få bli journalist (haha, lätt överdrivet...) men så blev tyvärr inte fallet, betygen räckte inte till och motivationen var väl inte på topp heller.
Men jag kommer aldrig att glömma den tiden i tvåan på gymnasiet när jag hade en praktikplats på ett företag ute på Nya Varvet i Göteborg och jag, som osäker sextonåring, blev utskickad för att intervjua olika personer. Bland annat fick jag åka till Sveriges Radio och intevjua några personer där, jag fick gå runt inne i salarna och se alla inspelningsstudior och jag var så imponerad! Eller när jag fick skriva om bokmässan på Svenska mässan samma år. Det var också en häftig upplevelse!

Nu måste jag kila ut med mamma iallafall!
Puss


Jag har krupit i säng nu, min gamla flicks...

img_1236 (MMS)

Jag har krupit i säng nu, min gamla flicksäng på nittio cm. De är annat än min dubbelsäng hemma i lägenheten! ;) Men det är mysigt! Det jobbiga är väl bara att jag har satt speglar längs med sängkanten (jag tyckte väl de va porrigt eller nått när jag var arton och bodde hemma), så när jag vaknar upp på nätterna här så skrämmer jag skiten ur mig själv för jag fattar inte att det är min spegelbild som stirrar på mig! Jobbigt sånt där! Nu ska jag sova iallafall! God natt med er! xoxo - love! Haha, de är de nya för dagen, STORT internskämt mellan mig och B2! Men sååå roligt!


mys

Nu är jag hemma hos mamma och syskonen. Pappa är inte hemma idag, det känns lite trist för jag har inte träffat honom på två veckor och firade honom inte på fars dag så det är lite trist.
Jag har pluggat nu i ett par timmar, mamma skulle iväg till kyrkan och syskonen är upptagna med annat så då kunde jag inte komma på så mycket annat att göra. ;)
Men nu är jag klar med plugget och ska ta en underbart varmt bad, där ska jag ligga heeela kvällen!! Grymt skönt!! :)

Laaater, puss!

Jag bloggar, läser bloggar, kollar Faceboo...

img_1233 (MMS)

Jag bloggar, läser bloggar, kollar Facebook och sjunger med musiken (ni kan tänka er hur de låter när de är hiphop jag lyssnar på) på väg ner till Mammi! Nu tror ni säkert att jag åker tåg ner, men näj då! Jag kör dessutom i 139 km/h (vid 140 dras ju kortet..). Man kan ju tro att jag lärt mig nått sen förra gången jag gjorde så här, då körde jag in i räcket.. ;) haha! Håll er undan på motorvägen mot Std idag! Haha! Suicud-emelie är i farten igen! ;) och ja, enda anledningen till att jag håller upp handen är för att nu ska se mina naglar! Hehe! Nää, nu måste jag sluta, ska köra om och jag har solen i ögonen... ;) hej svejs!


Kolla! B2 är väl för söt!? Hon Facerapa mi...

img_1224 (MMS)

Kolla! B2 är väl för söt!? Hon Facerapa mig och skrev så gulligt!! Hjärtat! ;)


onsdag

Jag snoozade så länge imorse att jag kom försent till skolan, fick ta med en macka som lunch, har otvättat hår och glömde min dator hemma. Och min minitrippeltång som jag måste använda för volym varje dag glömde jag också. Så imorgon kommer jag vara skitful i håret när jag ska jobba på kåren. Ni kan få skratta lite åt mej då om ni vill!! ;)
För alltså, jag ska ju direkt hem till mamma efter skolan idag och sova över där och åka direkt till kåren imorgon, alltså kommer jag inte hinna fixa håret innan. Det suger!

Nu har vi haft våran första föreläsning för dagen. Har lunch nu i en timma och sedan ska vi ge oss på nått Garpsystem och kolla hur det funkar. Väldigt intressant faktiskt. Ungefär lika intressant som att undersöka en katt inuti. Fast det här måste jag ju lära mig. Jag ska ju trots allt jobba med sånt här för resten av mitt liv. Plus minus.

Nu ska jag fjanta mig lite mer med Joseful. Hahah!

xoxo
love

Bye bye

Har precis avslutat glöggkvällen, testade fyra olika smaker: Konjak (vanlig eller?), mandarin chili, vanilj och äpple kanel. Vaniljen var jättegod, mandarin chili smakade precis som varm Xider. Inte jättegott faktiskt. Äpple kanel smaken var okej, inte jättegod men helt okej! Så nu vet ni det. :)
I övrigt har jag haft en trevlig kväll med Perre, bara suttit och pratat i fem timmar och ältat våra problem fram och tillbaka. Det är mycket skit som man behöver få ur sig. Jämt. För tillfället är jag inne i en period där jag verkligen inte vill vara ensam men jag samtidigt inte orkar umgås med folk. Vissa stunder känns det som om jag bara vill lägga mig ner och sova bort livet och andra stunder får jag panik för att jag inte hinner göra allt som jag vill. Det varierar dessutom från minut till minut. Grymt störande. Det enda jag vet är att jag inte borde vara ensam för mycket iallafall. Just nu vill jag bara älta, prata och älta lite till. Och vara tragisk en vecka eller två. Jag ser på Love actually nu igen, jag gillar filmer som slutar lyckligt. Till skillnad från verkligheten då. Näää, nu ska jag inte vara så negativ. Det löser sig nog för mig också, om inte annat så har jag ju en rosett på mitt ringfinger! ;) haha! Seriöst, jag är inte negativ! Jag mår bra! :)
Imorgon ska jag äntligen hem till mamma och resten av familjen. Det ska bli så härligt!
Nu ska jag försöka somna iallafall. God natt!

Sket i pluggandet! Jag kör glöggprovning i...

img_1223 (MMS)

Sket i pluggandet! Jag kör glöggprovning istället! Wohoo! (mamma, alkoholfritt!)


Gubben i lådan <3

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.




Texten är helt fantastisk. Jag är typ kär i den. Och lyssnar sönder den konstant.


Tisdag

Hej!

Dagen har varit jättejättehärlig. Vaknade  vid åtta imorse och åkte upp till nagelfixaren som var en grymt trevlig tjej. Det gick smidigt och resultatet blev kanon. :) Jag har en blandning av akryl och gele på fingrarna och valde att göra fransk manikyr istället för glittrigt eller något färgglatt. För mig kändes det mest neutralt och stilrenast. Ett par stenar i gul/guld sitter på några av naglarna och på vänster ringfinger nageln sitter en liten guldig rosett. Fint. Och lite deprimerande. Liksom, "jag har en rosett på mitt ringfinger, vad har du? En förlovningsring!? Jaha, vad fint men jag gillar min rosett..." Haha! Nej, jag är inte bitter! Jag är faktiskt glad att jag är singel för tillfället och slipper dras med falska idioter som ljuger och sårar en. Eller oj, det får man visst dras med ändå!! Ouups! Hahaha, jag är visst bitter som tusan!! Haha!
Josefine gjorde naglar i en jättehäftig rosa färg, det ser skitcoolt ut faktiskt. Men som sagt, jag är lite enkel och steril vad det gäller sånt där. Men skulle jag vilja ha färg är ju det bara att fixa det nästa gång!! :)

  

Visst är det faktiskt sjukt snyggt! De är den sista bilden som visar rosetten, men bilden suger röv för min kamera på iphonen är fuckin' värdelös!

Resten av dagen har jag spenderat med att läsa en mysig bok, kolla på tv och käka chips. Jag har inte orkat något annat faktiskt. Jag har ingen motivation till att göra något alls för tillfället, men ge det ett par dagar bara så går det väl över snart.
Nu ska jag fortsätta skriva på ett arbete, som ska vara inlämnat imorgon. Sedan ska jag plocka iordning lite och boka en tvätt tid så jag kan tvätta dukarna från kåren. Efter det ska jag antagligen upp till Josefine en sväng, men Svante ska komma dit också (hihi, fick jag säga det?) så jag vill inte känna mig som tredje hjulet och riskera att bli ännu mera bitter. ;)

Imorgon ska jag åka hem till fina mamma och pappa, det ska bli så himla härligt att bara koppla av och sova över en natt i mitt gamla rum. Dessutom tänkte jag ha myskväll med min syster. Weeeiii!
Så, vi hörs senare!



Ps. Till er som trodde att jag blivit slagen - absolut inte! Jag har ingen alls efter mig och har absolut ingen att vara rädd för! <3
Hjärtat mitt, jag ringer dig och förklarar!

Hur snyggt? Gud vad fräsch jag känner mig!

img_1217 (MMS)

Hur snyggt? Gud vad fräsch jag känner mig!


Scooooore!

Åååååh jag bara njuter! Jag är så grymt intelligent ibland! Jag ställde klockan på tio i åtta, fick upp med en gång när den ringde, klädde på mig, sminkade mig lite - och nu så har jag gått och lagt mig igen! Jag ska inte upp förrän om 25 minuter!! Wohoo! Jag är så grym! Bästa "snoozeningen" ever!!
Score!!! Jag helt helt fuckin' amazing!

Kvällstankar

Det är intressant att se hur människor kan vara så falska. Ljuga andra människor rakt upp i ansiktet. Dessutom flera stycken människor. Med sådan inlevelse. Imponerande. Dessutom är det lika intressant att det finns människor som går på samma tabbe flera gånger (här syftar jag framför allt på mig själv) och inte fattar hur dumma dom är.

Så ja, nu går livet vidare. Såren bleknar. Bokstavligt talat. Jag har haft en grym kväll. Jag älskar mina nya vänner. Okej, älskar är väl att ta i när det gäller dig, Svante ;) Men jag älskar att umgås med er iallafall! Jag är dessutom manligast i gruppen! Det är najs! Jag som alltid brukar vara så himla tjejig annars, nu lever jag ut mig själv och är precis den jag är. Ingen idiotisk hets att behöva framställa sig som någon man inte är! Guuuud, vad jag älskar sånna människor!
Nu har jag hoppat i säng, ensam för en gångs skull. Jag ska läsa en bok nu och knapra lite chips i sängen tror jag. Sån där vardagslyx som jag aldrig unnar mig själv längre, när man umgås med folk hela tiden hinns det inte med! Och imorgon bitti bär det av till nagelfixaren som ska fixa mina och Josefines naglar! Wooohooooo! Vad fin jag kommer att känna mig! Jag tror dock att jag ska göra naglarna relativt korta och lite rundade så det ser så äkta ut som möjligt, äkta och välvårdat! Dessutom enklare att jobba med i vardagen, inte för att jag sköter sysslor som städning och bakning speciellt väl, men wtf, om jag slaffar för långa naglar kanske jag inte kommer att klara att blogga ifrån iphonen tex. Och hur skulle NI klara er då, utan min lille blogg? ;) Haha!
Nu ska jag gosa lite med kudden min, Godnatt med er!

Put a smile on your face

Jag är hemma hos Mjölby, vi har myskväll. Tillsammans med Svante och Josefine då naturligtvis! Vi har ätit pizza nu igen dessutom. Men, för att vara så duktiga som möjligt idag så är vi faktiskt nyktra! Kors i taket! Att umgås med vänner är det bästa som finns!
Nu ska jag fortsätta se på film. Puss på er!

Bäste bloggen

Jag har ett par härliga nötter till vänner som är grymt avundsjuka på min lille blogg. Naturligtvis ska jag länka till dom:
http://doktorfredag.blogg.se


Jag kan tänka mig att bloggen kommer handla  om allt spännande i deras liv. Allt ifrån Pokémon till fjantiga kommentarer och dåliga skämt! Gå nu in och kika på bloggen! 


http://doktorfredag.blogg.se 


Todo.

Jag sitter i skolan, har smaskat i mig en god sallad och nu ska jag börja plugga.
Det verkar som att det kommer att bli en rätt bra dag ändå alltså! :) Lite senare idag ska vi boka tid för att fixa naglarna, mina naglar är verkligen katastrof nämligen!
Så jag och B2 tänkte ge varandra det i födelsedagspresent/julklapp. Perfekt!


Visst känns det toppen att piffa upp sig själv lite granna nu så här i vintermörkret? Ååh, så kul det ska bli! Man kanske skulle boka in en ansiktsbehandling och massage också.. Å andra sidan kan man ju lägga ansiktsmask hemma, men det är såå mycket skönare att få det fixat av andra. Pedikyr hade också varit på sin plats!
Näpp, nu går jag helt igång på det här, måste kolla upp och kanske boka en härlig spahelg snart framöver! Mysmysmys!

Måndag

Jag klarar inte tänka på det mer. Tårarna har fått rulla fritt under natten och de "gamla traditionerna" har fått tas upp igen för att dämpa ångesten. Nu går vi vidare. Eller jag alltså. Alltid jag. Alltid ensam. Alltid missförstådd.
Jag har raderat inläggen från igår. Inte för att jag inte står för dem, utan för att jag inte vill öppna mig så mycket igen. Du som behöver veta har läst. Mitt ångest är äkta, jag ville inte såra dig. Alla har sin egen sanning, sin tolkning av verkligheten. Jag ljuger inte, jag ger dig en version. För mig är den helt sann, för den är min. Vem du väljer att lita på är inte viktigt för mig. Jag är den som går ur det här som förlorare, jag har förlorat både vän och "kärlek".
Jag har fått höra att om man nu måste såra någon ska man göra orsaken värd det. Liksom, gör det men se till att någon vinner på det. Den här situationen är inte värd det. Det gör mig ännu mer ont att veta. Jag förstörde inte med mening. Jag visste inte, förstod inte. Kanske var det så att jag inte ville förstå heller.

Nu går vi vidare. Vi pratar aldrig mer om de här. Jag har drömt och nu ska jag ge mig på att glömma.

Min mamma ringde inatt, 03:11. Jag svarade aldrig för jag hade nyss somnat då och ville inte piggna till igen. Men jag ringde upp henne nu och hon ville bara säga att hon älskade mig. Min lilla fina mamma. När jag blir stor ska jag bli som dig! Det känns skönt att veta att min lilla mamma älskar mig ändå, trots allt.
Det är måndag idag, nu vecka. Nya möjligheter eller vad säger man? ;) Yes, då går vi vidare! Och så gör vi vågen på de!

Ut med det gamla, in med det nya!

Jag har hittat en ny favoritartist, jag byter ju lite då och då. Jag kan inte ens säga vad jag har för musiksmak egentligen, jag lyssnar på det mesta som inte Josefine och Pärre lyssnar på. ;)
Men helt seriöst Daniel ifrån Snook. Jag har aldrig lyssnat på han innan, även fast jag tycker både att Snook och Oscar Linnros  är grymma. Men nu, shiiit! Vilka texter! Jag blir jätteglad utav honom faktiskt! :)

Nu ska jag ta en promenad i höstmörkret. Jag behöver verkligen komma ut lite. Andas.

Damsupé 2010

Nog med extremt personliga inlägg.
Kvällen igår var faktiskt grym, sittningen var absolut helt oslagbar. Jag är verkligen jättedålig på att fotografera och dessutom så hamnade jag och Josefine på kassaste platserna ever. Det sög. 

Här är iallafall lite snygga bilder.

 
 
 
 

Dax att fixa en ny kamera kanske? ;)



Klumpen i magen

Jag vet inte vad jag ska skriva idag. Jag vill inte bli för personlig. Men jag kan säga så mycket som att det här är ingen bra dag, jag har krupit ihop i soffan och kollar på en avstängd tv. Även om det hade varit på hade jag inte sett någonting, mina ögon svämmar ändå över och skymmer sikten. Huvudvärken, som egentligen borde dunka idag, har förflyttat sig ett par decimeter ner och strax åt vänster.
Att ha någon som är arg på en är det värsta jag vet. Det enda som egentligen är ännu värre är när man vet att man satt sig i skiten helt själv. Jag har ingen att skylla på. De hårda orden är förtjänade.
Det enda jag kan säga är att jag menade inget illa. Men det blir ju inte alltid som man tänkt sig och man kan inte hjälpa vad man känner. Ett ganska risigt försvar. Väldigt basic. Men jag kan inte skylla på något annat förutom än på mitt hjärta. Hjärnan styr mitt hjärta förlite, förstår du? Så dåligt försvar. Men det är åtminstone ärligt.

Nu blev jag sinnessjukt personlig igen. Jag tänker vara tyst nu.
Men du ska veta att jag tar på mig allt ansvar.

Ibland får man posa lite, har jag hört! ;)...

img_1211 (MMS)

Ibland får man posa lite, har jag hört! ;) Nu sticker jag iväg på fest! Puss!


Lördag

Hej!

Shit, vad jag har dissat dig nu i ett par dagar, lille bloggen. Men jag har inte varit hemma någonting alls nästan och när jag väl varit det så har jag prioriterat sömn. Dessutom har det inte funkat att blogga ifrån telefonen, så fort jag har skrivit ett inlägg och ska trycka publicera så har hela sidan lagt ner. Flippa loss!!! Gaaah!

Så, där har ni mina ursäkter. ;)

Igårkväll firade vi Josefines tjugoårsdag hemma hos henne, men världens godaste middag och trevligt sällskap. Så himla trevligt att träffa hennes vänner och ändå få med våra "nya" gemensamma vänner! Några utav dom iallafall. Det blev en ganska så tidig kväll, var nog hemma redan vid ett tiden - tillsammans med två killar. De ni.. Jag kan ge er tips på hur man lyckas med det lite senare. ;) Hahah!
Vid tre tiden ringer min förskräckta vän Malin (hon med shortsen) i panik och vill sova hos mig så då var det bara att springa ner och öppna och bädda ner henne i soffan.

Efter en frukost på allas vårt älskade donken, en halvtimma i solariet och en snabb shoppingrunda känner jag mig både piggare och tröttare. Vid halv fem ska vi ta bussen till Trollhättan och gå på damsupén! Det ska bli grymt kul, jag har aldrig varit med tidigare naturligtvis men fortfarande, jag har hört såå mycket om den så det är verkligen någonting att se fram emot! Killarna fixar fest för oss tjejer. Wohoo!

Förhoppningsvis lyckas jag komma hem inatt och får sova ensam i min egna säng. Så himla underbart! Jag har inte sovit själv på tusen år känns det som. Fast det är inte sant, naturligtvis. Men det känns så ändå.
Nu ska jag sova en timma så att jag blir piggare än vad jag är nu och sedan är det dags att börja göra mig iordning. Guud, vad kul det här ska bli!
Puss på er!

Bloggmaterial!

img_1200 (MMS)

Bloggmaterial!


Fredag

Jag är så dålig på att uppdatera idag också så det finns inte ord för det! Men nu ger jag det ett försök iallafall. ;)
Jag vaknade upp hemma hos Mjölby imorse igen, mådde sådär efter gårkvällen. Inte för att det blev varken sent eller mycket, men jag blev rätt seg iallafall. Gårkvällen var kanon, firade sötaste Josefine genom att spetsa hennes dricka och skåla vid tolvslaget. Min fina lilla tjej! <3
Vi tog oss in till stan och åt lunch på ett jättemysigt ställe, tack för att du bjöd Mjölby! En riktig gentleman! ;) Efter det lämnade killarna oss och jag och Josefine strosade runt i lite affärer, drack te och storhandlade inför kvällen. Blev hämtade av min vän Malin vid tvåtiden och sedan följde Malin med upp och pratade en stund. :) Jättekul att se henne igen! :)
Nu ligger jag i sängen, jag hade så gärna sagt att jag skulle ligga här hela kvällen, men jag ska strax upp till födelsedagsbarnet på middag. Det ska bli jättetrevligt! Efter middagen väntar en ev utgång som jag är ungefär lika sugen på som att hoppa utför ett stup just nu, men vi får väl se. Av någon anledning blir man ju alltid taggad senare på kvällen! ;) Hehehe! Nu ska jag försöka välja kläder inför kvällen, knepigt de där att man köper hur mycket kläder som helst men aldrig har några kläder att ta på sig! Hur kommer det sig?
Ha de gott, haaaaaj!

Det här är min ointelligenta vän Malin. Ho...

img_1199 (MMS)

Det här är min ointelligenta vän Malin. Hon har shorts på sig i snövädret... :/ okej!


Omg! Jag är typ gossips.se! Första bilden!...

img_1195 (MMS)

Omg! Jag är typ gossips.se! Första bilden! <3 weeeoii!


kass

Heej!

Cpdålig uppdatering idag men jag hinner inte just nu! Nu blir det strax sista dagen utav kanonutbildningen och sen blir det party för min älskling!
Förhoppningsvis bättre uppdatering senare, hejsvejs!

Jag har verkligen försökt att blogga hela ...

img_1189 (MMS)

Jag har verkligen försökt att blogga hela dagen från telefonen, men så fort som jag ska trycka publicera så stängs bloggse ner. Någon annan som haft samma problem idag kanske? Jag skrev precis ett superlångt (och naturligtvis grymt intressant) inlägg om min händelserika dag och fjuff så var alltihop borta. Det är därför ni får hålla tillgodo med de här. ;) För att jag är så bitter just nu! Sov så gott!


Hahahahah! Vi lär oss utav den här utbildn...

img_1188 (MMS)

Hahahahah! Vi lär oss utav den här utbildningen. Asså, de gör vi faktiskt, men just nu är jag lite ofokuserad bara.


Jag älskar min mamma! <3

Ni får nog erkänna att min uppdatering här på bloggen är absolut inte dålig! Det är inte ens fyra timmar sedan senaste inlägget och det är mitt i natten! Meeeen, naturligtvis finns det en anledning! ;) Jag vaknade vid femtiden, badande i tårar. Seriöst, jag måste ha gråtit flera liter, och drömt mardrömmar om att min mamma dog! Efter en liten stund insåg jag att mamma är faktiskt inte död, men för säkerhets skull så skickade jag ett sms och skrev att hon aldrig någonsin får dö och att jag älskar henne mest av allt på jorden. (Japp, jag kände mig ungefär som en sexåring som säger att mamma aldrig får dö, men det var illa där en stund...) Efter att ha gått upp en sväng, druckit vatten och lugnat ner mig ringer hon upp och nu har vi legat och pratat en halvtimme. Åååh vad jag älskar min mamma! När jag blir stor ska jag också bli som henne!!
Nu ska jag ta och somna om, försöka åtminstone. Tur att vi har sovmorgon idag från skolan och inte börjat förrän kvart över ett. :) Wohoo! Vi hörs om ett par timmar igen! Puss puss!

Smile

Inatt är en sån natt då jag bara vill ha någon att ligga och krama. Att få sova på någons bröst och känna andetagen. Höra hjärtat slå och veta att den här människan älskar mig lika mycket som jag älskar honom. Det saknar jag. Och så behöver jag få ligga också. Tss... Mer romantiskt än så var jag inte! Hahahah!

Trodde ni att ni skulle få ett psykinlägg så här mitt i natten. Nejdå! Jag jobbar inte så, jag är typ aldrig bitter längre. Jag är faktiskt, helt ärligt, ganska lycklig.. Eller egentligen super lycklig men då låter det väl bara fejk? ;) Eller uppenbart och fjäskit. ;) Jag svävar på rosa moln för tillfället. Nej, jag är inte hög. Bara glad. Jag ligger i sängen och ler liksom. Kan inte sova för jag ligger bara och tänker och ler. Imorgon kommer det säkert att vara en dålig dag, så häng inte upp er för mycket på det här inlägget (inte bittert, bara realistiskt) och jag vill inte höra något tjafs sedan om hur himla kär jag är. Haha! Nu ska jag gå upp och duscha tror jag. Jag kan ändå inte sova. Jag ligger bara och ler.

Jag lyckades få fram bilden! Wohoo! De där...

img_1187 (MMS)

Jag lyckades få fram bilden! Wohoo! De där skulle alltså ha varit min allra sista cigarett ever. Det sket sig. Men. Imorgon tar vi nya tag och försöker sluta imorgon istället då! God natt på er! Puss


Jag har slutat röka!

Idag är en stor dag i mitt liv. Jag har rökt min sista cigg. På riktigt!
Jag fotade de, såklart! Jag menar, sista ciggen är ju självklart något som ska dokumenteras och absolut solklart bloggmaterial, men så raderade jag bilden av misstag!!! Det händer ju typ inte, men det är faktiskt helt sant... Menmen, inte mycket att göra åt! ;) Det var iallafall den sista och det är jag ganska glad över, även om jag inte kommer att vara det imorgon eller de närmaste dagarna.. Jag kommer säkert gå upp cpmycket i vikt också... :/ Aja, den här dagen har varit jättebra, jag har varit lite seg och framför allt ofräsch efter kvällen igår men det var de värt för det var verkligen så trevligt. Medan Pärre hade damsupe möte så skulle Josefine och jag ut och ta en öl och så fick vi med oss Erik och Tina på köpet! Spontant och bra! :) När Pärre ringde och sa att han var klar med mötet så släppte vi faktiskt att åka med, det var därför vi hamnade hos Mjölby! ;)
Idag har jag och Josefine traskat runt i snön i Trollhättan, gått i affärer och fikat hela dagen. Hur mysigt som helst. På eftermiddagen har vi haft kanonutbildning, hur kul som helst! Och vi lyckades ta oss hem utan problem genom snön så nu har jag hoppat i säng och ska sova superlänge inatt! Godnatt med er!

Mys! Alla älskar mig! <3

img_1183 (MMS)

Mys! Alla älskar mig! <3


Josefines första tjugoårspresent: en bok d...

img_1181 (MMS)

Josefines första tjugoårspresent: en bok där hon kan skriva upp alla viktiga fakta om Svante! Hurra!


Ny spontankväll

Vi är hemma hos Mjölby nu :) Efter en jättetrevlig och spontan kväll ute med lite öl och quiz så hamnade vi alltså här inatt igen. Gulligt att vi fick komma hit och krascha vid elva tiden, hehe. Eller jag kraschade iallafall, dom andra har säkert vart vakna hela natten typ, men inte jag inte. Jag somnade vid tolv och vid halv två blev jag nedbäddad i soffan. Skönt.
Jag är helt otroligt trött fortfarande, men mina ögon värker så mycket så jag vågar inte somna om igen.. Fast de kommer jag ju göra ändå. ;) I övrigt inte mycket att rapportera... Nu ska jag väcka alla andra!

Btw, snöstorm ute. Kul liv. Yeay. Då gör vi vågen på de!

Här är vi. Så bloggmaterial. Hahha

img_1180 (MMS)

Här är vi. Så bloggmaterial. Hahha


Vi dricker öl ikväll! Bäste kvällen!

img_1177 (MMS)

Vi dricker öl ikväll! Bäste kvällen!


Personalfest?

God morgon!

Jag har haft en sån extremt konstig natt, vaknat flera gånger och vid femtiden vaknade jag "på riktigt" och kunde inte somna om förrän vid sju nästan!! Knepigt sånt där! Nu har jag iallafall sovit ut och det känns riktigt skönt, det spelar faktiskt  inte så stor roll om man sover bort en halv dag när man ändå inte ska göra någonting speciellt!

Ikväll är det faktiskt personalfest, maskerad och shit, men jag har inga planer på att klä ut mig. Jag vet egentligen inte ens om jag kommer att hinna gå. Jag ska till Trollhättan på möte och det börjar ju fem... Är aldrig hemma före sju om vi så stressar.. Men vi får se vad jag hinner. Konstigt sånt där, i flera år har personalfesterna varit det största som hänt på hela året. Jag har sett fram emot de mest av allting typ. Och nu prioriterar jag inte ens att hinna gå.

 
 
 

Det här är bilder från några av många personalfester och arbetsledaraktiviteter. Jag saknar dom tiderna jättemycket, men det kommer aldrig bli samma sak igen. Jag kommer antagligen ha jätteroligt om jag sticker ner till festen ikväll, men jag vet inte ens om jag vill längre. Jag saknar det som var förr och vill inte försämra det med det som är nu.

Nu ska jag inte ligga här och bli bitter iallafall, jag ska ner och sola en sväng tänkte jag. Det är helt sjukt vad jag har tappat färg!! Så, vi hörs senare!

Bilder från fredagen

Hittade lite bilder ifrån i fredags:

 
 
 

Nu ska jag sova!
Godnatt me er! <3

MyspysSöndag!

Hej på er igen! Jag släppte allt vad umgänge heter ikväll och kör en riktig myskväll med mig själv! Så himla gott att få vara ensam idag och bara få sitta och kolla på en film och läsa en bok! Dagen till ära har jag tagit mig ett glas rött, middagen står i ugnen och är färdig lagom till "På spaning med Bridget Jones" klockan nio och efter det blir det chips med dip! Guuuud, vad jag behöver det här alltså! :) Nu ska jag få tagit mig en snabb dusch och sedan börjar myser! Åh, vad bra kvällen blev ändå! :)

Helt sjukt! Jag vaknade upp nu! Skulle ju ...

img_1173 (MMS)

Helt sjukt! Jag vaknade upp nu! Skulle ju bara powernapa nån minut eller två!! Och så sov jag i tre timmar!!! Whaaaat! Hahaa! Sjukt! Nu måste jag upp o röra på mig iallafall, jag ser ut som ett spöke! Skulle passar igår på Halloween!! ;)


Söndag

Hej!
Idag är en sån dag som jag inte orkar blogga. Så då gör jag inte det. Fast senare ikväll blir jag nog mer taggad, men för tillfället ska jag hålla inne mina tankar. Dom ser så patetiska ut nedskrivna...
Puss på er!

Tentaphest jobb och morgondagens planer.

Herregud! Vilken kväll! Jag har jobbat på en sittning för första gången i mitt liv, det var jättekul och jättejobbigt! ;) Kul att träffa allt folk, prata med dom och faktiskt hålla koll på allting som händer, de är så sällan man har koll annars på fester av nån knepig anledning.. ;) Sjukt jobbigt att städa efteråt, jag är vanligtvis ingen nattmänniska, absolut inte morgonmänniska heller för den delen, men jag har aldrig klarat att exempelvis efterfesta eller så, då så somnar jag bara.. ;) Och att behöva jobba och städa efter ett gäng (typ 300 personer) som spytt, spillt och allmänt bara dragit runt skit är väldigt segt. Speciellt mitt i natten. Men det är värt det och jag gör det gärna, så det är inte de!! :) Jag har både diskat alla tallrikar för hand (diskmaskinen var så seg så jag tog saken i egna händer, så att säga...) och jag har moppat golvet trots att vi tydligen hade en skurmaskin.. Hehe.. Fast den hade jag inte kunnat använda ändå, fick jag höra sen så de va ju lite tur ändå.. ;) Haha!
Nu när jag kom hem fick jag en flipp och skurade golvet, dammade lite och plockade iordning i lägenheten, mamma och pappa kommer imorgon med mina nya möbler imorgon och dom uppskattar nog om det är rätt städat!! ;) Jag behöver egentligen kila ner för att köpa fika också, men jag får väl slänga ihop en kladdkaka kanske? De är ju faktiskt ganska enkelt och defentivt värt för att slippe springa ner till affären tidigt imorgon bitti!! ;)
Senare på dagen imorgon ska jag och Josefine förhoppningsvis hinna ta en promenad om det är fint väder, jag har dessutom pratat lite med Sara om att ses på kvällen, men vi har inte hörts av närmare så vi får väl se hur det blir. Om det inte blir så så kommer säkert Pärre och Josefine över på middag, förra veckan var det ju Pärre som bjöd och Josefine gången innan så det är faktiskt min tur! :)
Nu ska jag somna faktiskt, eller åtminstone försöka, jag är fortfarande jättepigg!! Men godnatt med er!! Hoppas ni sover gott!!! Pusss!

Jag har ju min bil i helgen och när jag ti...

img_1171 (MMS)

Jag har ju min bil i helgen och när jag tittade igenom ett av facken hittade jag den här lappen, den är över ett och ett halvt år gammal, men så fin! Även om killen som skrev detta inte älskar mig idag, eller jag honom för den delen, är det ändå vackert hur man kan vara så kär! Kärlek är det finaste som finns! <3


Dagens ilandsproblem

Jag skulle power napa, ringde de samtal jag behövde innan för att inte bli störd under den korta timmen jag skulle sova och så får jag ett fucking sms ändå, för att jag lät för kort när jag pratade tydligen. Jag är så sjukt arg just nu! Bara för att jag inte kan somna om. Jag ska jobba till tre inatt också får jag inte ens sova!!! Aaaarrrhhhh!
Dessutom så är jag både kissnödig och törstig. Det är många ilandsproblem här i Uddevalla idag! :/

Spooontankväll!!

Gooood morgon allihopa!
Jag är pigg som en mört och på fantastiskt humör denna lördagmorgon! Jag hade en otrolgt trevlig kväll igår, först på Back Stages, med tacobuffe, sen hemma hos Tina på förfest och sedan lite mera att dricka ute på Buddys! Himla trevligt verkligen! Kvällen var så där härligt spontan och tanken var ju faktiskt att vi skulle ner till Stenungsund, men så blev det ju inte.. :) Just nu så ligger jag hemma hos Mjölby i hans soffa tillsammans med Josefine, tur att vi fick sova här!! ;) Strax ska vi möta upp gänget från igår, hur många de nu kan bli som orkar ta sig upp för frukost så här tidigt... Sedan ska jag och Josefine hem till Uddevalla, duscha och byta om till våra slavkläder och sedan tillbaka hit till Thn. Åh vilken bra dag det är idag också! Och jag är inte bakis alls, trots att det sista vi gjorde då vi kom hem till Mjölby inatt var att ta en shot och sedan hoppa i säng! Haha! Inte dåligt! ;)
Nu måste jag få upp dom andra nötterna här som bara vill fortsätta sova! Jag ska hoppa på dom!

.

Jag kom precis hem från fina Caroline, hade en jättemysig fika och de var väldigt roligt att träffa henne igen. Det är tragiskt att jag tappat så många vänner sedan jag slutade jobba, iochförsig så har jag hittat fler nya vänner till antalet än vad jag tappat, men det är ändå synd att så många försvann efter att jag började plugga istället. Jag hade ju kunnat ha kvar dom och ändå träffat nya, eller? Det är iallafall skönt att märka vilka vänner som är värda att satsa på, inget illa menat emot er som jag tappat kontakten med alltså, men det är väl ganska naturligt att människor slutar umgås eller bara umgås i perioder! :)
Nu vill jag bara skryta lite om hur duktig jag är, jag har varit ute och gått så benen värker och vaderna skakar! Mina nya underbara fanastiska skor är helt fucking perfekta! Eastone is the shit! Det är perfekt att kunna gå bara en liten sväng och ändå känna att man har träningsvärk i flera dagar efteråt! Hehe, och så är det ju lite sorgligt också för det visar ju mest på hur otränad jag är! Haha!
Nu ska jag in i duschen igen, om en timma ska jag plocka upp Josefine och åka till Trollhättan och pynta! Skoooj! Hörs senare! Puss!

Fredag! :)

Gooood morgooon!
Uppe med tuppen som vanligt, hähä, ni vet väl om att tuppen alltid går upp klockan halv tio? ;) Nu ska jag sticka upp till Carro på fika och jag tror dessutom att jag ska kila förbi sjukhuset på vägen för att säga hej till min lilla farmor som är där idag tillsammans med min pappa. Har inte träffat dom på jättelänge så det ska bli kul! :) Nu en snabbdusch och lite frukost!

Torsdag

Hej!
Jag har överlag haft en väldigt bra dag idag. Hunnit med massor känns det som, promenerat, jobbat, fikat med världens härligaste lilla Sara och kollat på film med Pärre, pratat jättelänge i telefon med min älskade Mammi och ändå är jag i säng redan kvart över tio!! Wohoo! Imorgon ska jag fika med Caroline vid elvatiden hemma hos henne, tänkte faktiskt promenera upp till henne trots att jag har bil den här helgen! Hehe. (säg att ni blev impade..) Senare på dagen ska jag iväg till Trollhättan och fixa lite inför tentafesten på lördag och på kvällen blir det förhoppningsvis Stenungsund och träffa lite vänner där! :) Nu har jag iallafall kommit mig i säng och ska sova tidigt. Fast det händer ändå inte! ;) Men godnatt på er iallafall!

Wohooo! Efter en dag på jobbet är jag väl ...

img_1167 (MMS)

Wohooo! Efter en dag på jobbet är jag väl värd den här!


Godmorgon! Jag är pigg och vaken sedan län...

img_1161 (MMS)

Godmorgon! Jag är pigg och vaken sedan länge! Har ätit frukost, gått en promenad och kört hem vännen som sov här inatt. :) Nu ska jag sticka till jobbet, får väl erkänna att jag inte är riktigt lika taggad som igår, men inte mycket att göra åt! :) Vad tycker ni förresten om ögonen? Bruna linser!! Wohoo!


Lägger upp en härlig sommarbild så här på ...

img_0868 (MMS)

Lägger upp en härlig sommarbild så här på kvällen, nu är det läggdax!! Imorgon blir det comeback på älskade McD! ;) Hurra!! Godnatt på er! Puss!


Onsdag

God morgon!

Nu är jag vaken igen och jag känner mig lite bättre efter att ha ätit frukost och fått sova ut ordentligt. Idag har jag absolut ingenting planerat och det är så otroligt skönt! Jag ska bara lulla runt här i lägenheten, gå ut en promenad och eventuellt åka ner till Stenungsund för att hämta min bil som ska få äran att bo hos mig i helgen!! :)

Och imorgon, daddadadaaaaam, ska jag jobba!! WeeeiiihoooO!! Jag är så himla taggad, hur mycket man än tröttnar på jobbet annars så kan jag inte beskriva hur mycket jag saknar det just nu.


Här är jag när jag jobbade i Stenungsund för några år sedan, de tiderna kan jag nästan sakna mest! Men imorgon blir det jobb ute på Torp igen! ÅÅÅÅÅÅHHHH! Jag är sååå taggad!

Förresten, i veckan har jag beställt nya linser så jag kommer att se ut som jag gör på bilden där jag har bruna ögon. Egentligen är det väl lite töntigt nu för tiden att byta ögonfärg men jag älskar effekten av bruna ögon till blont hår så jag kan faktiskt inte låta bli!! :)

Nu ska jag kila ut en liten sväng! Piuss

Jag har värk i hela kroppen och halsont så...

img_1141 (MMS)

Jag har värk i hela kroppen och halsont så de skriker om det! Idioter som tog kort ute i ösregn igår! Haha! Vi får väl skylla oss själva! ;) Nu ligger B2 och småsnarkar bredvid mig, mys! Hon är nästan alltid här. Och det är bra för jag avskyr att sova ensam! :) Nu ska jag försöka somna om lite, jag kan ta huuuur lång sovmorgon som helst idag, för jag har ingen skola och inget att plugga på! Weeehhoooo!


Höstmys!

Hej!

Tentan gick helt okej. Det känns mest skönt att fått de avklarat. Jag kommer antagligen att få omtenta men wtf, orka bry sig. Det är ett senare problem!
Meeeen, till det roliga! Jag och Josefine har varit ute och tagit jättehärliga bilder idag. Det regnade så kameran är väl säkert förstörd vid det här laget, men bilderna är sköna! Lägger upp ett par stycken här senare  säkert. Här kommen en sålänge, blir mer sen!


Skjut mej!

Att bli väckt är nog det värsta som kan hända dagen innan en tenta. Först inte bara ett förbannat sms, utan två - det är okej frugan, jag är glad att höra att du levde. ;) Men när man preeeeecis lyckats somna om och telefonskiten ringer! Fem i tolv liksom! Och de är ett gammalt drägg som tillhör de förflutna som ringer och vill ha skjuts till Shell mitt i natten. Såå inte okej! 1. Vi har inte pratat på fyra månader, ring inte och be mig om en tjänst. 2. Jag har tenta om åtta timmar, visst de kunde inte du veta, but still! 3. Jag har inte ens kvar min bil. Och det vet du! Fjant!
Nu kan jag inte sova heller så jag ligger och tycker synd om mig själv. Det är riktigt förbannat synd om mig ska jag säga! Hoppas ni håller med mig allihop.
Bra, då gör vi vågen på det.

Jag har lagt upp så utropet tråkiga och fu...

img_1136 (MMS)

Jag har lagt upp så utropet tråkiga och fula bilder idag så jag tänkte bjuda på ännu en. ;) Fast den här bilden är lycka; en varm (lögn, det var svinkallt) sommarnatt i Halmstad i somras. Jag är lycklig här! Jag är dessutom en riktig cooling som leker hiphopare. ;) Senare den natten blev jag paparazzi.. Sen blev jag bara trött och somnade i en husvagn med fem killar. Jag var inte lika cool på morgonen när jag vaknade. Men Halmstadhelgen var underbar, jag saknar att gå i shorts.. Mest därför lägger jag upp bilden. Nu ska jag sova! Godnatt - puss!


Måndagsmys!

Jag har haft en väldigt mysig kväll. Pluggat en del, fått mycket hjälp (thank you Pärre), pratat i telefon, gått en promenad, kollat Top Model och slutligen tagit en lång dusch och haft en härlig ansiktsmask på mig. Nu kryper jag ner i sängen och pluggar en timma till innan jag somnar! Jag hoppas verkligen att jag klarar tentan imorgon, fast det känns väldigt tvek... Hoppas på rätt frågor.. Jag kan ju inte kugga BÄGGE mina första tentor, det känns ju bara elakt!! :(
Jag skriver säkert mer senare! Hej så länge!

Lyyyyyycka! Josefine ringer och säger att ...

img_1135 (MMS)

Lyyyyyycka! Josefine ringer och säger att hon bjuder på mat! Äta MÅSTE man ju få göra fast man har tenta imorgon! ;) Så, på med nya träningsskorna och rusa upp till B2! Yeay!


Jag ligger bara här. Och skjuter upp plugg...

img_1116 (MMS)

Jag ligger bara här. Och skjuter upp plugget. Sängen är mitt studielandskap, min bädd, min soffa.. Ända tills jag har fått upp mina vardagsrumsmöbler som kommer i veckan. De är så lätt att blanda ihop allting bara, när man ska göra allt på samma ställe... Jag somnar nästan hela tiden när jag pluggar tex. Iallafall, ser ni hur brun jag är nu? Det känns skönt iallafall! :) Jag tror dessutom att jag ska köpa silverschampoo gör att bleka håret lite, håret har varit så tråkigt den sista tiden. Men så äger jag inte ens en borste så de kan ju bero på de! Nu ska jag fortsätta med pluggskiten igen. Om jag inte somnar... Puss!


Femåringen sätter in.

Det är helt otroligt tråkigt att plugga. Allting jag läser är så oerhört intressant, men jag är inte på humör!
Jag lär mig så mycket bättre när jag inte har press på mig. Så fort som jag MÅSTE göra något blir det inte alls lika roligt längre. Får man vara så omogen fortfarande? ;) Att man måste göra tvärtemot - metoden liksom. ;)

Nu ska jag återgå till pluggandet. Men först - en cigg på balkongen - för det är lite sådär lagom olagligt! ;)


Jag började dagen med att gå ut och gå til...

img_1115 (MMS)

Jag började dagen med att gå ut och gå tillsammans med Josefine. När kom jag hem och tänkte jag skulle göra gröt till frukost... Så hittade jag tacos från i lördags.. De blir ju gammalt och måste slängas om man inte äter de snart.... Idag blir det tacos med cola till frukost!! ;)


Nattliga besvär

Jag har varit vaken i en timma nu. Kan verkligen inte somna om. Tur att jag inte ska ha tentan imorgon!! Det ska bli helt otroligt skönt att få ta en promenad imorgon bitti tillsammans med Josefine och sedan ta itu med plugget. Marknadsföring är så sjukt mycket roligare än organisations och vetenskapsteorin, förhoppningsvis går det bättre den här gången då... ;) Sämre kan det inte gå så....
Nu ska jag göra ett nytt försök till att somna om, hade det inte vart för att jag är så otroligt mörkrädd hade jag gått en promenad redan nu.... Men jag jobbar inte så. Jag försöker somna om Istället!! Puss på er!

RSS 2.0