Dåligt av mig

Svante pratar i sömnen.

Svante:
Svdodnejsl dmsksndl smsbia
Jag: Va? Va sa du?
Svante: Ahmen pratar du inte banasisla?
Jag: Nää?
Svante (går upp i falsett): Ahmen kul för mig som har en flickvän som inte kan banasisla! Kuul! Kuuuuul!

Fredagen

Hej!!
Ni måste väl ha trott att jag faktiskt dog igår efter att jag va ute och sprang. Haha. Jag överlevde. Jag åkte ner till Stenungsund, sålde bilen. Efter de blev de en snabb sväng till torp, köpte ett par skor som är helt otroliga, ett par hängsleshorts i jeans som jag velat ha hela mitt liv. Dessutom blev de ett nytt underbart nagellack och lite sånt.
På kvällen kom min älskling. Vi lagade potatisgratäng och fläskfilé med en god sallad och ett glas rött till. Som efterrätt bakade vi (jag) citronkaka och åt den tillsammans med mango- och hallonsorbe. Sååå gott!
I övrigt är allt väl, om några timmar ska vi till Trollhättan. Jag bör hinna gå och sola innan, för det lyser om mig faktiskt. Dock får jag ju erkänna att jag gjort ett awesome val i val av pojkvän, min älskling lyser ännu mer än mig och i jämförelse med honom ser jag alltid brun ut! Tack älskling, om jag inte "hinner" sola får jag hålla mig nära dig ikväll! <3 Nu ska jag ut och gå en sväng, tar antagligen solariet på vägen! Puss på er!

Döda mig, jag ska ut och springa... :/

img_5682 (MMS)

Döda mig, jag ska ut och springa... :/


Farväl min älskade

Idag är dagen. Jag ska åka ner till Stenungsund och antagligen sälja min bil. Min älskade. Det är första gången på nästan exakt fyra år som jag inte äger en bil då. Min fjärde bil, är det här också. Min finaste.
Det känns lite tragiskt att sälja den. Den har varit min i två år och med den har jag gjort så himla mycket, kunnat ta mig vart jag vill och bara allmänt älskat den nästan jämt. Vi har gått igenom mycket, jag och min bil. Parkeringaböter, böter för att inte stanna vid stoppskylt och kört in i räcket på motorvägen. Dessutom så har jag backat in den i en brunn så det har en mycket söt buckla därbak. När jag krascha den på motorvägen touchade jag bara lite. Inte mer, så de va lugnt. En söt repa typ. Precis som allt annat på min söta bil.
Och nu ska den liksom bort. Jag kommer att behöva vänja mig vid att åka buss. Jag kommer trängas med äckliga, svettiga människor som har barnvagnar, ölburkar, dålig andedräkt eller bara är otrevliga. Jag kommer träffa folk som jag halvt om halvt känner, de kommer sätta sig vid samma säte och så kommer vi ha ett stelt, ytlligt samtal ända till förste man hoppar av.
Nu rinner tårarna. Jag saknar bilen redan. Den är ju min vän. Jag är inte hel utan min älskade bil. Den borde inte få säljas, det är hemskt att man inte kan få vettigt med pengar som student. Jag hatar det! Man ska behöva sälja allt man äger för att kunna leva. Snart får jag väl sälja lägenheten och Svante också. Lägenheten får jag väl  en sex-sjuhundra för och Svante går till högstbjudande, bättre pris vid snabb affär. . .
Nä, seriöst. Min bil. Det här är en sorglig dag.
Så, ser ni hur underbar min bil varit? Alla har älskat den. Mest jag!
Nu ska jag sluta gråta och hoppa in i duschen. Puss

Torsdagen är över

Herregud! Att jag överlevt dagen är ett under! Jag har egentligen haft det väldigt bra, frukost på stan med Pärre. Grupparbete på Leyas uteservering, en kort föreläsning, en timmes rast på balkongen innan jag åkte till jobbet. Jobbade några timmar och tog sedan bussen hem. Däckade i sängen och åååh vad trött jag är nu. Helt slut! Jag ska sova tidigt ikväll, de senaste nätterna har jag sovit unna tolv och det är helt underbart. Nu ska jag se klart på Dum och dummare bara och sedan slocknar mina ögon. Tragiskt de lät, men ni fattar vad jag menar.
Godnatt.

Igår fick jag med mig tulpaner hem och und...

img_7363 (MMS)

Igår fick jag med mig tulpaner hem och under natten har de hunnit slå ut. Otroligt vackra är dem och doftar gott i hela lägenheten. Härligt!


Frukost på stan. Mums.

img_4291 (MMS)

Frukost på stan. Mums.


Åh nej! Jag som hade tänkt att HOPPA på ma...

img_7089 (MMS)

Åh nej! Jag som hade tänkt att HOPPA på mattorna.....


Jag har en ashärlig eftermiddag. Firar lit...

img_3628 (MMS)

Jag har en ashärlig eftermiddag. Firar lite att seminariet över för den här gången med en spa-dag. Just nu har jag en underbar fuktkräm i ansiktet. Naglarna är på gång att bli fixade och fötterna ska i ett fotbad, men innan ska jag sticka ut på en power walk. Efter det blir det en lång varm dusch, peeling och en ordentlig rakning. Sedan väntar vin och middag med vänner ikväll. Underbart.


Tisdagen

Dagen slutade ganska bra ändå.
Från att ha suttit inne i sängen halva dagen och pluggat, till att åka ut till torp på shoppingrunda och pizzamys på balkongen med Pärre.
Jag köpte naturligtvis ingenting, min ekonomi tillåter inte det. Pärre däremot kom hem med två par nya shorts och en ny piké. Både pikén och ett par av shortsen var i ljusrosa - åååh! Sött. Jag har allt lite att säga till om ändå.
Nu har jag läst igenom delar av den där himla boken om organisationsmetaforer igen, stört tråkigt och flummigt. Men i slutändan lär man sig ändå något. Det är lite sjukt, faktiskt. Det är lättinlärt  tror jag, sedan tycker jag faktiskt överlag att det är intressant med just organisationer och deras strukturer. Faktiskt. Det är saker jag lätt kan referera till och har erfarenhet av på flera plan.
Så, nu blir det min vanliga träning, gjorde den inte igår eller under påskhelgen så antagligen kommer jag ha störd träningsvärk imorgon. Men, jag bangade ju gymmet imorse trots att jag verkligen lovat mig själv, så det får bli dubbelt pass för min del ikväll. Puss

Sött! Pärre överraskade med pizza. Format ...

img_7887 (MMS)

Sött! Pärre överraskade med pizza. Format som ett hjärta. Söta vännen min!


Avund

Jag har pluggat och halvsovit hela dagen, väntar på att solen ska komma till balkongen vid två så jag kan sätta mig ute och sola och läsa marknadsföring.
Nu sitter jag och drömmer mig bort, jag vill köpa en ny garderob. Jag vill ha pengar. Jag vill lägga fokus på att inreda lägenheten ännu mer, tapetsera om. Bränna pengar, det är de största suget just nu.
Jag vet att jag inte kommer att ha råd att köpa någonting förrän jag slutat skolan, det spelar ingen roll hur mycket jag jobbar i sommar, skulder och räkningar suger upp alla mina kostnader.
Men drömma kan man göra:
Och så denna drömkropp för att matcha sina kläder. Tänk om man var lite latino, lite exotisk skönhet. Gud, vad vackert.
Tänk att se ut som Jennifer Lopez. Jag hade inte sagt nej. Igårkväll tittade jag på en film hon var med i och kan inte släppa hennes skönhet. Så himla vacker.
Jag är avundsjuk. Jag vill också vara rik och mörk.

Morgontankar

Vaken sedan sju. Jag är dötrött men ändå pigg, på något vis. Funderar på att gå ner och lägga mig på stranden igen. Men det känns jobbigt. Vägen är ganska lång. Men om man ska kunna sola i bikini så får man minnsann vara på stranden. Att sola i bikini i parkerna känns inte alls lika accepterat och ingenting jag skulle göra.

Så, jag har spenderat morgonen med att titta på Vakna med the Voice på femman. Daniel Paris borde inte få vara "känd". Det finns ingen vidrigare människa. Ändå har jag alltid velat ha en bögkompis, men bara av att titta på den där människan gör mig avskräckt.

Övrigt idag, jag har stört svårt att titta på TVshop. Jag vill köpa allt och det är nästan så jag får gömma telefonen för mig själv så jag inte beställer hem alltihop. En matberedare är ju kanon att ha. Eller en sån där rump-träningsmaskin. Awesome hade de varit. Allting känns väldigt vettigt på TVshop, men å andra sidan är jag inte direkt känd för att kunna avgöra vad som är vettigt eller inte. Haha.

Jag ska plugga nu, jag ligger i bra fas inför seminariet imorgon, men nästa vecka är det tentadags igen. Aa, men nu känns det iallafall som om jag fick ur mig lite skit här. Jag är tillbaka senare.

Jag är en elak människa. And I like iiiiit...

img_1786 (MMS)

Jag är en elak människa. And I like iiiiit...


Jag var ute och gick en sväng förut, snöra...

img_8230 (MMS)

Jag var ute och gick en sväng förut, snörade på mig joggingskorna och försökte springa. Det gick sådär. På vägen hem gick jag förbi Wiilys och fick med mig "lite" gott hem. Jag tyckte jag var värd det, på något sätt. Ibland får man unna sig. Idag är en sån dag. Nu ska jag se på film hela kvällen, upp tidigt till gymmet imornbitti och sedan plugga hela dagen imorgon. Awesome. Puss på er!


Min

En kul sak med min pojkvän är att han pratar i sömnen. Nu har jag börjat vänja mig och tar snabbt upp telefonen och filmar när han börjar prata, men skulle jag lägga ut dem så skulle han väl flippat. Ni får nöja er med skriftliga versioner istället.

Han: Åååh!
Jag: Vad är det?
Han: Dom ligger överallt!!!
Jag: Vad är det som ligger överallt?
Han: Men är du blind eller?! Snusarna!
Jag: Oj, okej. Vartdå?
Han: Du är ju blind. Dom ligger i din röööv!


Okej. Äuhm. Älskling? Jag lovar, jag har inget snus i rumpan.

Har slagit mig ner på balkongen och gjort ...

img_3200 (MMS)

Har slagit mig ner på balkongen och gjort mig en god smootie nu efter jobbet. Livet är underbart när solen skiner!


Jag gick ut tidigt till bussen för jag vis...

img_3344 (MMS)

Jag gick ut tidigt till bussen för jag visste inte riktigt vart den gick ifrån. Och så ser jag en busshållplats precis utanför mig, haha! Perfekt ju, den har jag aldrig sett innan! Nu fick jag dessutom lite tid att sola innan bussen tar mig ut till jobbet. Underbart!


Måndag morgon

God morgon!
Har åter igen varit vaken i flera timmar och väntar mest på att få gå till jobbet. Taggad, det ska bli kul, men samtidigt så segt. Vädret är ju underbart! Haha.
Halv tre inatt vaknade jag av en samtal från dolt nummer, jag svarade - ingen där. Likadant typ tjugo minuter senare. Jag får lite ont i magen av sånt. Har aldrig haft ont av att bli väckt mitt i natten men just från hemligt nummer känns det lite obehagligt. Jaja, jag överlevde ju iallafall.
Nu ska jag upp och äta frukost, tänkte sitta på balkongen. Jag skulle vilja gå till gymmet också, det var så skönt förra måndagen, man får sån go start på veckan. Men jag varken hinner eller känner mig så bra idag, jag har fått hosta, riktig sån där rethosta. Usch, vad jobbigt. Äh, slut på klagandet, nu blir de frukost! <3

You know why!

Kan ni förstå varför vi tycker om varandra?
Vi är  precis lika störda och har så underbart kul tillsammans.
Alltid, alltid, alltid.
<3

Från idag

Bilder från idag. Världens underbaraste dag på stranden.
Guuuud, vad härligt.

Från igår

Lite bilder från igår, det var synd att vi åkte hem så tidigt för det var en väldigt trevlig fest. Samtidigt är jag väldigt glad att jag har varit så pigg idag och verkligen tagit vara på dagen.

Dagens outfit, haha. Första dagen med shor...

img_9411 (MMS)

Dagens outfit, haha. Första dagen med shorts för iår! :)


Soliga söndag

God morgon.
Nu är jag vaken så där äckligt tidigt igen, men jag är inne i en period av tidiga morgnar.. Det är rätt skönt faktiskt. Tyvärr är inte min lilla man inne i samma period utan ligger och snarkar brevid mig.
Festen igår var jättefin, kändes coolt att gå runt i finkläder på kåren, när vi jämt springer runt i våra åvvar där. Dock blev det en tidig kväll, jag vet inte riktigt vad klockan kan ha varit men jag tror klockan visade halv ett när vi kom hem. Men, det var kul ändå. :)

Nu ska jag ringa Pärre, han brukar alltid vara vaken tidigt. En frukost på Skeppsviken låter nog inte fel! :) Puss

Färdig för maskerad! <3

img_7176 (MMS)

Färdig för maskerad! <3


Lockigt eller inte? Frölunda eller Leksand?

I telefon med min älskling:



Jag: Min bror var ju här igår, han undrar vad du hejar på för hockeylag.. Han vill godkänna dig?
Älskling: Leksand...
Jag: Oj, tror du att du kan heja på Frölunda istället? Han kommer liksom hata dig annars...
Älskling: Emelie, man kan byta bil, man kan byta fru, men man kan ju inte byta lag fattar du väl?
Jag: Shyyyyysst, tack för den! Men du jag måste locka håret nu, så vi ses sen.
Älskling: Men, jag tycker du är finare i rakt hår! Måste du locka det...?
Jag: Okej älskling, jag anpassar mig efter dig, håret får vara rakt. Hejar du på Frölunda nu då?
Lång tystnad.
Jag: Jag tolkar det som ett nej. Nu ska jag locka håret! Puss!

Topp fem

Topp fem dumma saker som jag gjorde igår:
Ingen ordning, det mesta är lika dumt.
- Drack. Jättedumt eftersom jag ska parta loss ikväll. Men ändå kul. Det var värt det. Lätt. Tror jag.
- Köpte mat på vägen hem, chicken fingers som jag alltid köper. Dessutom hade jag beställt med en extra fiskfilé? Okej. Detta är dumt för att 1. Jag äter inte fisk. 2. Fisk och currysås? Nej.
- Jag fimpade mig själv i ögat. Dumt. Behövs ingen förklaring vidare. Ni fattar. Jag ser fortfarande. Tur.
- Jag spillde ut maten i sängen. Curry på mina vita lakan. Dumt.
- Jag klippte håret. Dumt. Vanligtvis toppar jag det snabbt och lätt själv då och då och det är inga problem, så det gjorde jag igår eftermiddag innan jag började dricka. Senare på kvällen har saxen åkt fram igen och kapat ca en dm till. Ojämt dessutom. Big fail, big.
Men hallå, den här bilden säger väl allt? Alla dumma saker va värda det. Lätt. Tror jag.

Långfredagen i bilder

Pärre kom över på frukost på balkongen.
Familjen (utom äldsta lillebror) kom och hälsade på. Vi åt årets första glass och kollade på Passionsspelen på Uddevallas torg. Älskade syster, vad fin du är. Pappa också, såklart. <3
Min underbara mammi och söta lillebror mitt i folkmassan på torget.
På kvällen blev det vinmys på balkongen med tjejerna.
Malin ville dricka varannan vatten, sa hon. Jag gav henne ett shotglas att dricka vatten ur. Haha. Malin och Sara på bilderna, fina tjejer. Älskade Janet fastnar aldrig på bild, hur söt hon än må vara, jämt slänger hon sig ner på marken när det är dags för foto och jag har nog sammanlagt ett tusentals bilder med hennes rygg på. Men jag älskar henne ändå.
Lampan flyttades ut på balkongen, musiken flödade och vinet fylldes på. Janet och Malin drog sig hemåt. Kvar blev jag och Sara. Vi hade väldigt kul ändå.
Det blev en utgång på Mortens och jag blev påmind om varför jag inte tycker om att gå ut i Uddevalla, jösses, va dött de va! Menmen, grym kväll överlag och idag ligger jag utslagen i sängen. Har faktiskt tagit mig ner en snabb sväng på stan och fått köpt mig lite småplock till kvällen, som ska firas på Kåren på Hannas 25årsfest. Taggaaad!!
Nu ska jag sova ett par timmar till.
puss

Det är med söndertuperat, nyklippt (all by...

img_2531 (MMS)

Det är med söndertuperat, nyklippt (all by myself) hår och ögonskygga (det händer ALDRIG) som jag ger mig på vinet ikväll! Ha en awesome kväll loooovers! Puss!


Blogglista

Eftersom jag kommer ha lite tajt att uppdatera idag så tänkte jag bjussa på den här listan i ett förinställt inlägg, det är alltså inte så att jag sitter med familjen och gör den här. Haha..

Vad var det första du tänkte på imorse när du vaknade: Hur kan någon störa min skönhetssömn klockan åtta på morgonen på min första sovmorgonsdag den här veckan. Tack Pärre!

Vad ser du mest fram emot med helgen som ligger närmast: Att träffa min familj om ett par timmar, att träffa Sara ikväll. Att gå på Hannas fest imorgon och att ligga och mysa med Svante hela söndagen.

Hur ser en perfekt dejt ut: Jag har aldrig dejtat, men en strand, en filt, jättemycket känsla och romantik och tanke bakom låter mysigt. Eller något helt wild n crazy och typ åka ut och hoppa fallskärm eller något.

Vem skulle du helst vilja se ut som: Jessica Alba? Eller som mig själv fast med fastare lår och mage, samt mindre näsa och lite bättre hy. Då tycker jag att jag hade varit perfekt. :)

Din förebild i livet: En blandning av min mamma, Blondinbella och Katrin Zytomierska. Mammas godhet, så snäll och vill alla väl, Blondinbellas driv för att få saker gjort och lyckas med karriären och Katrins rättframhet med att säga vad hon tycker.

Vad är det värsta som hänger över dig just nu: Exakt just nu är det att jag ligger i sängen och gör en blogglista istället för att fixa iordning mig tills när familjen kommer snart. Överlag är det skolan och pengar.

Om du hade fått ändra en sak i ditt liv, vad skulle det vara: Jag skulle ha varit mer ekonomisk då jag hade pengar. Jag skulle även ha slutat tidigare på McDonald´s för att plugga, då hade jag varit klar med skolan nu. Jag hade inte köpt en lägenhet heller, jag är så bunden nu. Mer än en sak, men det är iallafall lite saker som jag skulle vilja ändra.

Ditt motto: Har inget, jag varierar mig så mycket i livet med tankar och åsikter att jag aldrig skulle kunna hålla mig till ett motto. Haha. Eller jo, kanske: Ombyte förnöjer?

Vad skulle du kunna tänka dig att tatuera in på din kropp: Nästan ingenting, kanske ett minimalt hjärta eller någon otroligt fin rad ur en låt eller dikt. Ännu inte hittat den, ännu inte letat. När jag gifter mig hade jag kunnat tänka mig att tatuera in en likadan tatuering som min man gör, något som är otroligt viktigt för oss..

Vad har du på dig idag: Min onepiece. Den ska snart av, och då vet jag inte vad jag ska ta på mig än faktiskt.

Ditt livs bästa dag: Har inte varit än.


SÅÅÅÅ, stress in i duschen. Puss



Långfredag

Hej hopp!!

Långfredag och ännu en helt awesome morgon att vakna upp till. Jag har varit uppe sedan halv nio trots att jag somnade sent inatt och ätit frukost på balkongen med Pärre. Varma mackor och te - hur mysigt? Tycker dock inte om att det är skugga på morgonen där.. Men skit samma. Annars hade jag ju inte haft eftermiddagen/kvällssol och det trivs jag ändå bättre med.

Om ett par timmar kommer min familj hit, vi ska gå och se Passionsspelen som varje år spelas upp i Uddevalla, en jättemysig tradition tycker jag. Efter det blir det middag här hemma och ikväll vid åttatiden kommer Sara över och tar ett glas på balkongen med mig. Guuud, vilken trevlig dag!
Nu måste jag göra mig iordning, sticka ner och handla pasta och dammsuga.
Puss



PS. Internet funkade igen imorse när jag vaknade, tack alla ändå som skickade sms/ringde (klockan fucking fyra?!) för att berätta att mitt inlägg syntes. Hahahah!

Anropar världen!? Tidigare idag fick jag f...

Anropar världen!? Tidigare idag fick jag flipp och skulle ringa och säga upp mitt bredband. Idioten som svarade på 3 kunde ingenting och frågade gång på gång om det var telefonen eller bredbandet jag ville säga upp. Bredbandet förklarade jag - INTERNET liksom. Han bad att få koppla mig vidare. Efter någon minut bröts samtalet utan att jag pratat med någon ny. Jag ringde upp igen, kopplade mig själv fram till uppsägningsavdelningenmen orkade inte vänta över 15 minuter så jag la på. Nu när jag kommer hem (från jobbet btw - snart är jag rik) funkar inte mitt internet varken på telefonen eller på datorn! Sa snubben upp det ändå? Utan att jag bekräftade? Sa han upp internetet på BÅDE telefon och dator för det var INTE meningen..... 3s kundtjänst har stängt nu, jag är helt utan internet. Jag kan inte kolla FB, inte läsa bloggar, inte spela fucking Bakery Story ens! Jag vet inte ens om det här inlägget kommer att komma fram - FÖR JAG KOMMER INTE IN PÅ INTERNET! Skjut mig. Eller hör er om det här syns, vänner, please! Puss


Tragisk

Så, denna otroliga dag av lycka. Löning. Jippie. Det är tragiskt att vara jag vid löning. Det är tragiskt att vara jag, ekonomiskt sätt, alla dagar men framförallt vid löning. Jag har betalat räkningar, det är därför jag är så trasig just nu. Jag har 700 kronor kvar den här månaden. Sju fucking hundra kronor. Det finns inget som bryter ner en människa mer än pengarproblem, tror jag. Om jag ska klara mig till nästa löning så ska jag leva på tjugo kronor om dagen. 20. Jag vet inte hur jag ska lösa den här månaden också. Snart säljer jag lägenheten, skiter i allt och går under jorden. Så tragisk jag blir av pengar. Eller brist på dem.

Jag kommer att överleva och det är inte så farligt med mig som det framstår just nu. Jag är bara deppig liksom. Mat har jag, jag handlade idag. Det gör jag alltid innan jag betalar räkningarna för jag vet att efter räkningarna så finns det så lite kvar och då kommer jag inte vilja lägga dem på mat. Så jag köpte köttfärs, potatisklyftor, mackor, mjölk och yogurt för fyrahundrade kronor och det är maten jag ska leva på nu då i fyra veckor.
Löning borde ställas in, det gör mig bara deppig.

Min lunch. Jag lagade kycklingwok med bamb...

img_0728 (MMS)

Min lunch. Jag lagade kycklingwok med bambuskott, minimajs, lök och stekta nudlar. Det blev ganska gott faktiskt!


Jag vill börja dagen med att visa mitt nya...

img_9306 (MMS)

Jag vill börja dagen med att visa mitt nya läppglans ifrån HM. 9:90:- kostade det och är helt awesome, rosigt, kladdar inte och smakar gott! :)


Säg godnatt till världens fjolligaste par....

img_0694 (MMS)

Säg godnatt till världens fjolligaste par. Haha, så här ser en rätt normal Smskonversation ut. Hjärtan hit och dit, jag har blivit för tramsig på gamla dar....


Såna här mail får jag med ganska jämna mel...

img_5425 (MMS)

Såna här mail får jag med ganska jämna mellanrum sedan bilen lades ut på annons. Den ligger ute för över 35 000. Den är värd det också, enligt såna där sidor där man kan kontrollera lämpliga priser för ens bil. Och så får jag "skambud", det är väl väntat. Men just de här mailet tycker jag är extra kul. Han ber om ursäkt OM han ger mig skambud när han erbjuder mig mer än15000 mindre än i annonsen, haha. Vill han dessutom att jag ska tycka synd om honom och liksom bjussa honom på mellanskillnaden eftersom han åker så lång väg? Jag skrattade gott åt det imorse och svarade "eh, nej tack". Jag hoppas han fattar piken. Jag är inte intresserad.


God morgon






Här är ett par låtar som jag lyssnar på en del för tillfället, de två första är ju inte direkt nya, men jag gillar dem. Eminem har och kommer alltid att vara en av mina favoriter.Kent också, så otroligt mycket tonårsminnen med Kent. <3
Peter08´s låt StureP är ju egentligen enormt dålig men den sätter sig ju något grymt på hjärnan och är faktiskt grym att göra benböj  till. Haha. Jag kommer lätt börja gilla den, jag märker det redan.
Årets sommarplåga - lätt!

Ofta på stranden fotar jag (och tjejer öve...

img_1921 (MMS)

Ofta på stranden fotar jag (och tjejer överlag) en bild på utsikten och får med lite av magen och sina ben. Här är också en bild från när jag ligger och solar just nu... Jag har öppnat fönstret på vid gavel och solen bränner riktigt in på kroppen. Jag ligger alltså i sängen och solar.  Behöver jag säga att jag har vaknat upp till ytterligare en awesome dag?


Älskling?

I telefon med min älskling.

Jag: Jag städade förut.. Det låg massvis med dina kläder kvar på toalettgolvet. Bara så du vet.
Han: Oj, förlåt! Jag ska bättra mig!
Jag: Nej, alltså! Det är lugnt, jag gillar att du har kläder här. Det känns ännu mer seriöst då, haha!
Han: Vad bra.
Jag: Ja, för jag är jättejättejättekär i dig.
Han: Jaha..?
Jag: Och nu känns det helt plötsligt lite mindre seriöst....

Nöjd chey. haha

Slog mig ner i soffan för någon timma sedan med varma mackor, såg lite på nyheterna och sedan på Halv åtta hos mig, som jag tycker är ett av världens härligaste program nu för tiden. Berättarrösten är så himla skön.
Innan dess städade jag i lägenheten, dammsög balkongen och inne, skurade golvet, vattnade blommor och dammande av lite snabbt. Jag som brukar ha flera veckor mellan mina städpass är skitnöjd med mig själv, det går ju så snabbt när det inte är supergrisigt och jättelänge sedan senaste städningen.
Nu tänkte jag köra mitt vanliga lilla träningspass och sedan ta och hoppa i säng. Imorgon väntar ju en heldag i solen (med plugget) och på kvällen blir det Trollhättan med vänner.
Åh, den här veckan är hittills awesome. Jag älskar solen.

Lycka

Jag har en jätteskön dag idag. Började med att sova bara några få timmar inatt, men det gjorde inte så mycket, när solen skiner på morgonen blir man rätt glad ändå.
Jag har träffat min grupp och varit och intervjuat chefen för Willys, det gick jättejättebra. Jag gick en kort promenad efter mötet också och sedan gick jag hem. Nu har jag ätit lunch och ska strax ut och sätta mig på balkongen för att fortsätta plugga. Solen har gått i moln, men jag antar att det är varmt och gott ändå.. Kan nästan vara skönt att slippa den brännande solen och dessutom så slipper jag ha solbrillor på mig som sabbar brännan i ansiktet. ;)
Imorgon blir det också en utedag. Jag funderar på gymmet vid halv nio imorgonbitti och bara springa ett tag på bandet och sedan ska jag möta upp Mackan för att ligga i solen vid ån och plugga från klockan elva. Det känns riktigt gott faktiskt. Den här veckan känns grym hittills faktiskt. Tänk att motivation kan göra så mycket för livet.

En cykel

En cykel. Jag önskar mig en cykel. Helst tills på torsdag för jag har inte råd att ta mig till jobbet annars. Bara så ni vet. Visst tycker ni synd om mig? Här är lite förslag på vilka cyklar jag kan tänka mig...
Vilken som helst av de här är ni välkomna att köpa till mig. Den tredje cykeln gillar jag nog mest, så vill ni så kan jag ta den....

När oron blir vansinne

Jag är redan vaken och har varit det i princip hela natten. Jag har gråtit, oroat mig, försökt tänka postitivt och sedan börjat gråta och oroat mig igen. Egentligen har inget speciellt inträffat. Fast det är först nu jag kan säga det.
Igår fick jag inte tag på älsklingen på hela kvällen. Det var det som hände. Och det har aldrig hänt innan, det har aldrig gått en hel dag utan att vi haft kontakt på något sätt. Jag ringde som en galning, har mailat, skrivit på FB och skickat sms. Tillochmed loggat in på MSN för att se om han möjligvis skulle kunna vara där. Han fanns ingenstans. Jag, som är stört mycket hypokondriker precis som min mammi, börjar ana det värsta.. Bilolycka, brand, mord, en explosion som exploderat hela Vara. Wtf, vad som helst har ju hänt enlig mina störda tankar!
Kvart i sex imorse fick jag sms. "Hej, jag var helt slut efter jobbet igår så jag somnade visst..." är en av meningarna. Jag hade ännu inte somnat när smset trillar in i inkorgen på telefonen. Jag har legat sedan ca 22tiden igår och oroat mig och när jag får smset blir jag vansinnig. Totalt förbannad. Det är sällan jag exploderar SÅ. Det tog en liten stund innan jag lugnade ner mig. Att somna efter en hård arbetsdag med brutaltidig morgon är inte alls konstigt... Det är helt okej. Jag skrattar åt mig själv nu; om Vara skulle explodera så hade det antagligen visats på nyheterna? Visst är det konstigt att man blir arg när man får ett positivt besked och man borde bara bli lättad?

Förlåt för mitt utbrott, mitt hjärta, men under åtta timmar trodde jag att du hade exploderat.....

Bildbomb ifrån Mars

Jag har rensat min iPhone igen och tänkte slänga upp lite nya bilder.
En kväll hade vi spontan-åvve-sy-kväll hemma hos Pärre. Det var iofs skitlänge sedan, typ i februari. Haha
Vad hände med våra spontana partykvällar? Denna kväll är från precis början av mars. Nu för tiden är vi visst nykterister. Det är ju faktiskt bra det också.
Han kommer döda mig för att jag lagt ut de här bilderna. ;) MEN, detta gör jag lite för att ge igen, mohahhaa. Min lille fjant har slutat läsa bloggen sedan vi blev tillsammans (säger han, jag tror fortfarande att han gör det...eller alltså, det är bäst för honom att han gör det...) och det här kan ses lite som ett test. Han kommet flippa om han ser att jag lagt ut dem, samtidigt som han nu är så stolt att han slutat läsa. Så antingen så ljuger han och flippar över bilderna, eller så ligger bilderna ute och han kommer få stört mycket spö för att han faktiskt slutat läsa. ;) Han förlorar vilket som......
Mina snygga vänner Fancy och Maaalin var uppe hos mig i torsdags. Dom är inte lika suddiga i verkligheten..
Ibland har jag bra hårdagar. Detta var en sådan.
Jag har blivit en hejare på attt laga mysfrukostar, åtminstone när mitt hjärta är här, när jag är ensam lever jag på knäckebröd och leverpastej. Haha. På bilderna här är det nybakat bröd, äggröra, stekt falukorv, bacon, övrigt pålägg och allt annat man kan önska. Ibland är jag awesome.
Två "dagens outfit"-bilder. Haha. Första är från någon gång i förra veckan inför en helt vanlig skoldag. Den andra är från idag. Älskar jeansen, pojkvännens brallor är det bästa som finns.
Så, slut för den här gången på massa bilder. Nu blir det Bachelorette för hela slanten. Heja Swen!

Gymmet är avklarat och nu slår jag mig ner...

img_7898 (MMS)

Gymmet är avklarat och nu slår jag mig ner ute på balkongen med lunch: kött, vitkålssallad och en apelsin. Solen har inte riktigt nått balkongen än, men det är ändå ashärligt här ute. Nu är bikinin på och jag är insmord med babyolja för bättre effekt. Jag älskar mitt liv.


Måndag

Godmorgon och säg hej till en underbar måndagsmorgon.
Som vanligt på måndagmornar börjar mitt nya liv och därför sitter jag nu och äter två knäckemackor med kokt ägg på till frukost. Äppelcidervinäger-shoten är redan tagen och en kopp svart kaffe står rykande brevid min tallrik, redo att sätta igång min hjärna.
Klockan tio ska jag börja plugga och det är affärsjuridiken som står på tur idag. Klockan tolv ska jag infinna mig på gymmet och köra ett S-Core-pass och passa på att sola. Jag räknar med att vara hemma från gymmet någongång strax innan två och då blir det lunch hemma. Klockan tre ska jag möta upp Sara för att ta en fika på någon solig uteservering och strax innan halv fem ska jag åka till Trollhättan för möte. Så, där har ni min dag.
Nu ska jag slänga i mig frukosten och kicka igång plugget! Detta är verkligen en helt awesome dag!

Söndagsmiddag med bästa pojkarna på jorden...

img_9501 (MMS)

Söndagsmiddag med bästa pojkarna på jorden. Köttbullar och macaroner. Inte finmiddag precis, men vi är studenter.


Best girlfriend award

Min pojkvän har sovit hos mig inatt. Det som är ganska roligt i vårat förhållande är att jag är typ helt okej morgonpigg och han är det inte. Imorse tillexempel så ringde klockan nio. Jag vaknade, satte på snoozen och kunde inte somna om. Istället låg jag och blåste älsklingen i örat. Ryckte honom lite i håret. Viskade att jag ville ha en puss och när han i princip i sömnen vände sig om för att pussa mig hånglade jag upp honom med tunga och allt. Han vände sig snabbt om. Han vill liksom inte morgonhångla. Haha. Detta innebär att jag får hoppa på honom och rulla över honom till andra sidan. Han börjar bli irriterad, eller nej, det var han nog innan. Nu är han nästan arg. Han säger "sluta" med en röst som han aldrig använder annat än när han verkligen menar allvar. Då slår jag på stort och nyper honom i rumpan. Det är riktigt roligt. Då blir han jättearg! Tajming, som verkligen är min grej, inträffar: mobilen ringer för snooze och jag sätter den vid örat på honom. Explosionen ett faktum.
Imorse slutade det med att han gick ut och la sig på soffan för att han blev så arg. Det tyckte jag var roligt. Jag låg kvar inne i sängen och gapskrattade. Det kändes som om jag uppnådde en ny level på ett spel. Jag fick honom argare än någonsin.

Jag vet, jag borde vinna första pris i en "bästa-flickvän-tävling". Eller spärras in på hem, om ni frågar min älskade. Att han älskar mig egentligen.... Jag förundras över det varje dag.

Stackars er!

OH MY GOOOOOD! Ni stackars människor undrar väl om jag fortfarande lever eller inte efter noll uppdatering igår, men jag kan bekräfta - jag är inte död! Jag är bara stööört upptagen med Herrmiddagen och det är knappt så att Bakery Story får något utrymme. Aha, då fattar ni va? Inte ens Bakery Story, då kan ni känna er lugna. Vi hörs...när jag har en fucking sekund över (och kakorna inte behöver bakas). <3

Tystnaden som uppstår...

Mina fina vänner Malin och Fanny kom och hälsade på mig ikväll, vi ses nästan aldrig längre. Det var nog ett år sedan jag såg Fanny senast. Så här lät vårt inledande samtal:

Jag:
Men Fanny! Har du gått ner i vikt?!
Fanny: Ja.... Det har jag faktiskt.
Jag: Ja, jag ser det!
Fanny: Och du... Du har gått upp i vikt...
Jag: Joo..
Fanny: Jag ser det.....

Man är inte vacker med solen i ögonen, men...

img_9466 (MMS)

Man är inte vacker med solen i ögonen, men jag ville ändå visa att jag sitter ute på min balkong i bikini! Sooooommarkänslor!


Igår

Jag hade en riktig skitdag igår och jag tänkte presentera det för er lite mer i detalj a la Alex Schulmans +/- funktion.

Dagen började med att klockan ringde 09:00 och jag hade sovit skitlite och mådde kasst (---). Jag hade ställt det jobbiga alarmet vilket innebar att jag dessutom vaknade med ett ryck (-), jobbigt, men det innebar ju faktiskt att jag piggnade till ganska snabbt (+).
Jag tog på mig en tajt ljusblå tröja som gör mina ögon väldigt fina och som jag trivs i (+++), men som man lätt får svettmärken i armhålan av när man går till skolan (-----). Pärre körde mig till skolan för att slippa svettas (+++).
Grupparbetet gick bra (++), dock får vi vänta med intervjun tills på tisdag (---).
Jag hade fyra timmar hemma att sova på (++), men somnade inte (---). Jag åkte buss (-) till Trollhättan. Repeterade vårt spex och kollade på de andras (+++). Ångesten som kom efter spexen (-----).
Jag missade första bussen hem för att jag inte fattade att det var en byte-buss (--), men fick tack vare det ta en riktigt trevlig fika med Alexandra på Strandgatans uteservering (++++). Då bussen kom fick jag betala med kort istället för med smsbiljett vilket jag absolut inte hade råd med (-----), dock åkte jag för under tjugo års-taxan och sparade in sjutton kronor (+). Jag började må illa på bussen och illamåendet släppte inte förrän sent inatt (---). Natten bestod i övrigt av ångest och gråt för att jag är så nervös inför lördagen (-----). Nervositeten har fortfarande inte släppt (---).



+
= 19
-
= 39

Resultatet på gårdagens dag är alltså minus tjugo .  Det känns ju himla bra. Not.

Adam

Hej hopp!!

Jag ligger i sängen och har precis sett näst sista avsnittet av Sveriges Mästerkock på tv4play eftersom jag missade de igårkväll. Adam åkte ut. Tårarna rann lite, haha, egentligen mer för att jag kommer sakna honom och hans underbara idiotkommentarer än att jag tyckte att han var värd att gå till final. Det är coolt att det är två unga tjejer i final, tycker jag. Jag hejar på Jennie. Hon är 18 år, astuff och tycker att hon själv är bäst på allting. Jag diggar henne.

Söta människa. Världens gulligaste.

Nu ska jag försöka somna om någon timma eller två, jag somnade halv sex inatt och vaknade klockan åtta. Nattångest och mörkrädsla är väl inget nytt, men inatt var det väldigt mycket värre än vanligt. Borde inte mörkrädsla gå över när man blir äldre? Mohaha, ytterliggare ett tecken på att jag är ung.


Gaaaaah! Tror ni jag flippar!? Jag sitter ...

img_4921 (MMS)

Gaaaaah! Tror ni jag flippar!? Jag sitter på bussen hem från spexträning och får BETALA på bussen för att busschauffören inte godkänner smsbiljett. Okej, det ska inte funka med smsbiljetter heller så han gör rätt, men ALLA andra busschaufförer släpper igenom det för de vet inte att de är fel. Åh, så trött jag blir. 50 spänn dragna från mitt konto, jo men det hade jag NOG råd med! Tur i oturen - han sa "du är under 20 va?" "Japp", svarade jag. Jag sparade åtminstone 17 kronor på det. Mohahha! Egoboost, jag ser fortfarande ung ut. ;)


Jag kom hem lite tidigare från skolan efte...

img_7120 (MMS)

Jag kom hem lite tidigare från skolan eftersom intervjuerna som vi hade planerat in blev inställda. Vi har iallafall kommit en bra bit på vägen och vi är en kanonhärlig grupp! Nu har jag ett par timmar tills jag ska möta upp Herrmiddag-gänget i Trollhättan vid halv sju tiden, tills dess passar jag på att ta det lugnt och läsa nya Veckorevyn som precis damp ner genom brevinkastet.


Ooooonsdag!

Hej hopp!
Jag har sovit på soffan framför Skärgårdsdoktorn och har dragit på mig både nackont och huvudvärk. Ändå har jag varit vaken en stund och lagat en matlåda för senare idag och tittat på nyheterna. Seriöst, jag ser aldrig nyheterna och så ser jag idag och får se ett reportage om datanördar och Dreamhack. Aa, där blev jag ju himla lärd! Idag om det skulle bli tyst stämning i skolan med min grupparbete så ska jag ta upp det - "har ni sett de nya med Dreamhack?" ska jag säga. Iochförsig så är det ju bara killar i min grupp, så antagligen har de koll... Haha!
Nu ska jag ta mig upp ur den här soffan iallafall och kila iväg till skolan. Jag förväntas väl sitta där hela dagen och ikväll blir det Trollhättan och träning ifrån halv åtta fram till hur sent som helst... ;) Så, nu måste jag stressa iväg! Ha en riktigt bra onsdag!

Med den här charmiga Smskonversationen tän...

img_7500 (MMS)

Med den här charmiga Smskonversationen tänkte jag säga godnatt ikväll! Sov gott goingar!


Pensionärerna och jag

Igår åkte jag buss till Trollhättan. Det är tyvärr fullständigt normalt för mig nu för tiden, trots att jag hatar att åka buss så får jag ta mig i kragen och göra det. Det är visst så det funkar att vara student har jag hört, ingenting är lyxigt längre, nu får jag - kräsna människa - umgås med denna lite lätt läskiga blandning av människor som åker buss varje dag.

Igår satte jag mig på sättet framför en äldre man, han bör ha varit sextio-sjuttio år. Jag reagerade inget särskilt på honom när jag satte mig utan det var först när jag hörde honom utbrista "usch" då två mörkhyade kvinnor iklädda slöja klev ombord på bussen. De två kvinnorna med slöja såg helt knäckta ut då de mötte mannens blick och han såg på dem med avsky - ja, jag vände mig om och bara stirrade på mannen. Tyvärr sa jag ingenting. Jag vågade på något sätt inte. Hur illa äldre vuxna än beter sig så har jag svårt att säga ifrån.
Vid nästa hållplats steg en brutalfjortis på bussen, hon såg ut att vara runt tolv-tretton år, men var hårdsminkad och hade kort kjol utan strumbyxor eller leggins under. Dessutom var hon säkert tio kilo överviktig och passade defenitivt inte i den här outfiten, men vem är jag att döma? Alla får ju ha sin egen smak. Mannen bakom mig suckar och mumlar: "dagens ungdom, de ser ut som prostituerade hela bunten..." Jag tittade på honom, han mötte min blick och hade jag slängt ur mig en sådan kommentar och någon skulle ha hört mig skulle jag ha skämts ögonen ur mig och velat sjunka genom jorden. Men han frågar mig istället om inte jag tycker att tjejen ser prostituerad ut. Jag blir helt stum. Jag ångrar nu att jag inte bara skällde ut honom, skrek och  fick lite vett i honom. Istället rodnade jag, som om jag var den som betedde mig illa. Jag satt tyst resten av bussresan och när jag och mannen gick av vid samma hållplats blängde jag efter honom och skämdes för att jag inte sagt vad jag tyckte.
För flera år sedan, midsommarafton mellan jag gick i nian och ettan på gymnasiet, satt jag, min dåvarande pojkvän och två eller tre av hans killkompisar på en bänk utanför biblioteket i Skärhamn. Vi drack inte alkohol, vi rökte inte. Jag har för mig att vi satt och spelade upp ringsignaler på telefonerna för varandra. En äldre dam med en rullator gick förbi och jag hejade på henne. Sa ett snällt hej och jag fick en mindre utskällning av damen, för att jag talade med människor som var mer värda än mig. Sedan lullade hon iväg med sin långa gråa kjol och beiga hatt. Jag satt först helt stum. Jag blev sedan så chockad att jag började gråta.
Den där händelsen har jag aldrig riktigt släppt, jag kände mig så fruktansvärt förnedrad. Jag var femton år och fick inte hälsa artigt på äldre människor för att de var mer värda. Jag åkte hem tidigt den kvällen, trots att det var midsommarafton. Jag har, från sekunden efter att det hände, ångrat att jag inte sprang efter henne och frågade vad hennes problem var. Kanske hade hon blivit hotad av ungdomar någon gång eller trodde att jag drev med henne när jag hälsade. Jag önskar att jag hade gjort någonting som hade gjort att hon förstått att jag bara menade att vara trevlig. Jag tänkte på det konstant under flera veckor och skrev otaliga krönikor till ST-tidningen (Stenungsund-Tjörn-Orust lokala tidning som ALLA pensionärer läser) och hoppades på att den skulle publiceras så att jag bara skulle få tanten att förstå mig. Efter ett tag blev krönikorna mer och mer aggresiva. Jag blev arg på tanten. Ärligt talat är jag fortfarande lite arg idag.

Kanske var det därför som jag igår kände mig så himla svag. Jag kände mig som femton igen och vågade inte säga ifrån. Jag kände mig dum. Korkad. Nästa gång det händer, att jag får ett tillfälle att säga vad jag tycker och jag har möjlighet att ändra någons uppfattning om sanningen, ska jag göra det. Jag ska sluta se ner på människor och döma innan jag gett dem en chans. Jag lovar.

Vaknade precis upp från min power nap, jag...

img_1667 (MMS)

Vaknade precis upp från min power nap, jag hann bara sova i knappt tio minuter innan jag blev väckt av ett viktigt samtal, men det var lika bra. Nu är jag jättepigg och tar en snabbfika framför sista minutrarna av gamla Top Model innan jag sätter igång med plugget!


Duktig-dag

Seminariet gick absolut över förväntan och jag känner mig faktiskt nöjd - det lönar sig uppenbarligen att plugga. ;) Nu är jag hemma igen, har ätit frukost/lunch och nu ska jag ta en snabb power nap innan jag sätter igång med eftermiddagsplugget, jag ska börja kämpa med affärsjuridikens omtenta nu för det är bara tre veckor tills det är dags för den.
Åh, vad jag känner mig duktig och motiverad idag. Det är roligt att vara jag när saker och ting går bra. :)

Seminarie

God morgon!
Vet ni hur pigg jag är? Inte alls pigg, faktiskt. Jag ställde klockan på åtta, gick in i badrummet, sminkade mig och gick och la mig igen. Så nu ligger jag bara här och väntar på att klockan ska bli kvart i, för då ska jag gå upp och gå till seminariet i skolan. Jag är ganska otaggad, men egentligen mest nervös för vilken grupp jag ska hamna i. Jag trivs inte med folket, känner mig osäker och dålig av blickarna som kastas på mig då och då. Fast mest är jag nog paranoid, egentligen, jag hoppas det iallafall.
Nä, nu får jag rycka upp mig, seminariet känns ju faktiskt ganska bra iallafall. Så det borde inte vara några problem. Tänka på det istället. Fokus, fokus, fokus... Vi hörs sen!

Jag har varit på två möten, pluggat, kört ...

img_4189 (MMS)

Jag har varit på två möten, pluggat, kört ett stenhårt träningspass och kom precis ut ur duschen. Nu ska jag gotta ner mig i soffan framför Bachelorette med min enorma kopp med varm choklad Åh, vad jag älskar sånna här kvällar. Nu mår jag som bäst!


Designa egen cykel

img_5167 (MMS)

Det här tyckte jag var coolt - designa din egen cykel. Jag valde ljusblå, med rosa däck och handtag. Lite synd bara att det bara finns i killmodell, men framför allt synd att den kostar över femtusen att beställa hem..


Ser ni? Idag är precis en sån dag som jag ...

img_8731 (MMS)

Ser ni? Idag är precis en sån dag som jag hatar! Jag struntar i att gå upp ur sängen för jag ska ändå inte iväg förrän klockan tre. Jag har inte ätit frukost, inte sminkat mig. Istället sitter jag här i sängen i rufsigt hår, ser nyvaken ut trots att jag varit vaken i tre timmar och läser en av världens flummigaste böcker om organisationskultur och ledning. Plugget går in, det gör det, men jag kommer ju skrämma varenda människa om jag inte fixar mig inför planeringsmötet senare idag. Skrämde jag er förresten? Buuu!


Nattbloggning - det var länge sedan.

När man är tjugotvå år, borde man inte veta vart man är i livet då? Jag skulle vilja stanna upp, titta mig omkring, jämföra mitt liv nu med för ett par år sedan, och sedan tio år sedan. Vad har förändrats? Jag tror inte jag har växt så otroligt mycket (förutom på bredden, hihi) och om jag hade sett mig själv nu för tio år sedan, nyvaken mitt i natten med tårarna rinnande nerför kinderna pga en mardröm, hade jag blivit deppig. När jag är ensam känns det som om jag inte har åstadkommit någonting i mitt liv.
Jag ligger och deppar för någonting som inte är stort, och det kanske är de som är problemen för mig. Jag har aldrig varit med om någonting värt att gråta för. Ändå gråter jag nog mer än genomsnittet. Det är absolut inte det att jag ligger här och är deppig nu, jag är bara insiktsfull. Jag vill att något ska hända i mitt liv. Jag lever så bekvämt. Det finns dagar då jag inte går upp ur sängen för att jag är ensam hemma och ändå inte har något att hitta på. När någon är här, älsklingen exempelvis, njuter jag av att vakna tidigt, stå upp och laga en god frukost och hitta på saker. Men inte ensam, nej för allt i världen inte ensam. Ensam är absolut inte stark, inte när det gäller mig. Men jag hoppas att jag någon gång, förhoppningsvis snart, som gör att mitt eget liv sparkas igång. För det är lite så det känns, som att livet står stilla, att jag inte uppnår någonting. Jag vill att det blir ändring på det. Jag ska bara komma på hur.

Söndagkvällen

Jag är ensam nu för första gången på tre dygn, det är helt stört. På ett sätt är det jätteskönt och på ett sätt så suger det. Jag har inte gjort speciellt mycket nu sedan jag blev själv, pluggat och halvsovit och slängt i mig lite mat.
Älsklingen lämnade sin bärbara dator hos mig så jag kan kolla på lite olika serier och för tillfället ser jag Narnia - dubbad till svenska! Haha! Awesome! Nu ska jag ta och poppa lite popcorn och kolla på Stockholm - Båstad. Sedan blir det mer plugg och sedan sängen, jag ska upp tidigt imorgon. Puss på er.

Sötnos.

Älsklingen ligger och ler i sömnen.
Jag:
Vad ler du åt, älskling?
Älsklingen: Jag har en tatuering...
Jag: Jasså, vardå?
Älsklingen: På armen. Det står STEN!

Helgen

Den här helgen har verkligen flugit förbi och samtidigt gått hur långsamt som helst. På fredagen var vi ju bara hemma och lagade mat och hade myskväll. Igår överaskade jag älsklingen genom att fixa en jättefrukost med nybakat bröd, äggröra och tunna skivor stekt falukorv. Succé. Haha. Efter det satt vi och pratade en stund, låg och myste och jag pluggade lite grann. På eftermiddagen åkte vi till Trollhättan och mötte upp Jonas för en fika i solen på Strandgatans uteservering. Åååh, vad härligt. Det fick bli ett glas vin för min del, man känner sig så syndig när man tar ett glas vin mitt på eftermiddagen i solen, men samtidigt så lyxig, haha.
Efteråt åkte vi förbi Björn för att säga hej till honom och sedan åkte vi hem. Först planerade vi att grilla, men Emma och Nicklas hörde av sig och vi bjöd hem dem till oss och vi hade en trevlig kväll med lite olika spel och grejer. Mycket trevligt.
Nu ligger vi i sängen bägge två, jag har haft en katastrofnatt och känner mig verkligen inte på topp idag. Och älsklingen ligger och klagar på att han har ont i hela kroppen... Men vi köpte lite extra god frukost igår och mitt nybakade bröd finns ju kvar så det kanske kan vara värt att stiga upp ändå. ;)
Resten av helgen blir det plugg, seminarie på tisdag och jag känner mig ändå helt okej i fas, men absolut, det behövs ju alltid mer plugg, trots att man tror att man är förberedd!
Vi hörs senare. Puss

Ett förlåt hade varit på sin plats

Älsklingen gör en golfsving i sömnen, slår mig i huvudet och frågar efteråt om svingen var bra... På morgonen efteråt låter det såhär:
Jag:
Älskling, vet du vad du gjorde inatt?
Älsklingen: Nää?
Jag: Du gjorde en golfsving i sömnen så att du slog mig jättehårt i huvudet och sedan frågade du mig om svingen var bra!! *hundögon*
Älsklingen: Oj då. Jag drömde om golf inatt så det stämmer nog. Var svingen bra?



Lördag 9:00

God morgon!
Vilken underbar dag att vakna upp till! Jag känner för att sticka ut och springa, men jag vet inte.. Jag kan ju inte springa och jag kommer säkert se ut som en riktig fjant om jag skulle ge mig på det! Haha!
Gårkvällen var mysig, först tänkte jag och älsklingen bjuda hem lite folk på middag, men vi (JAG) bor ju så dumt och långt ifrån alla, så det orkade vi inte ge oss på. Istället satte vi oss ute på balkongen och drack ett glas vin och bara pratade och hade det trevligt. Sedan på kvällen lagade vi middag tillsammans, tacopaj med en jättegod sallad, typ chokladpudding med apelsin i till efterrätt och så spelade vi spel, såg på film och myste hela kvällen. Typ fram till halv elva för då somnade jag.. Vaknade av att han försökte bära in mig i sängen och gick då självmant in och somnade om därinne. Jag har alltså sovit tio timmar inatt och känner mig helt utvilad för att möta den här dagen!

Det går bra nu... snart.

Dagen började i katastrof, kändes det som. Det är skitjobbigt att vara fattig när det är helg. Vad man än ska göra kostar det pengar, seriöst - jag har inte ens råd att ta mig till Trollhättan och hälsa på mina vänner! Det är katastrof och det här kan vara den hittills jobbigaste månaden i mitt liv.
Vid två tiden kom posten och ner damp två Sverigelotter. Jag vann 125 kronor. Nöjd tjej. För ett tag sedan hade jag aldrig blivit nöjd med så "lite" pengar, men för mig är det jätteunderbart! Dagen är liksom räddad..
Dessutom kikade jag på vad jag får tillbaka på skatten, över niotusen. Jag höll på att börja gråta när jag såg det, så lycklig blev jag! Det är ju mer än ett CSN-lån i en månad!! Det är helt awesome.
Så snart, snart är jag rik nog att kunna träffa människor igen utan att behöva känna mig som en tattare. Lycka!

Hurra!

Jag ser att det är ett par stycken som kommenterat att jag kanske är gravid och det är därför jag mått så dåligt under de två förra nätterna - ni har fel! (Hurra!) Dels visste jag det innan, men nu har jag även kommit på vad problemet var! De två tidigare kvällarna käkade jag ett kokt ägg, jag kokade två i tisdagskväll och åt ett då och ett på onsdagkvällen. Nu ser jag att äggen var gamla, och inte så lite heller! Haha! Jag tyckte väl att de smakade lite konstigt, men orkade inte bry mig om det. Men då är det ju inte så konstigt att jag kräktes iallafall, det känns skönt att veta, det hoppas jag ni också tycker!
Inatt har jag sovit som en prinsessa och inte mått dåligt alls, det måste ju vara det då! :D Så! Nu blir det frukost! Ha en härlig fredag, allihopa!

Min älskling

Det blev en bra kväll ändå, ett tag såg det ut som att jag skulle sitta hemma ensam hela kvällen men så blev det inte. Emma och jag tog en drink hemma hos henne och sedan kom älskling och plockade upp mig och sedan åkte vi hem. Hemma hos Emma fick jag gå igenom världens härligaste ansiktsbehandlingsgrej. Awesome för mitt beginning-to-få-rynkor-ansikte. Lite lätt överdrivet kanske, men behandlingen var fantastisk och gjorde underverk med mitt ansikte på bara tio minuter. Hade jag varit rik hade jag köpt den, nu är jag inte det så jag får vänta och hoppas på att tomten tycker jag varit snäll iår.
I bilen hem hoppade älsklingen upp och ner, precis som en liten pojke, och frägade om vi inte kunde ha Beckmaraton när vi kom hem. Jag älskar Beck så det är klart jag ville det. "Vi ska sitta i soffan", sa han, "om vi ligger i sängen så somnar du bara och då får jag titta på filmerna själv..." "Visst", svarade jag, jag kände mig ändå rätt pigg och ganska taggad att se några filmer med världens hetaste Persbrandt. När vi kom hem satte vi oss i soffan, plockade fram ett par dumlekakor och myste. En kvart in i första filmen var han på väg att somna. "Ska vi gå in och lägga oss?" frågade jag. "Mhm...." halvmumlade han mot min axel. Vi gick in i sovrummet, jag satte på Pearl Harbor istället, den har jag ju på VHS nämligen och jag har ingen DVD i sovrummet. "Vilken film?...Jaha, den, men den gillar jag!" sa han. Jag gick in på toaletten och borstade tänderna. När jag kom ut låg redan älsklingen i sängen och småsnarkade. Han är väldigt söt när han sover, jag ser aldrig det annars för jag somnar jämt först. Men nu vet jag det, min älskling är söt även när han sover. Jag är allt lite småkär ändå...

Tyckte den här bilden var lite frän. Jag s...

img_9638 (MMS)

Tyckte den här bilden var lite frän. Jag skulle fota att jag kapat mitt örhänge och så ser min tunga ut som en snopp. Det var kul, tyckte jag. Hahaha för mig!


Bästa

Tänkte bara ta och tipsa om de här - världens bästa tandkräm och munskölj! Tandkrämen är verkligen helt aewsome och bleker tänderna från första användning, munsköljen också och ger en fräsch lukt i munnen. Love it!

Torsdag

Vad är det för knäppt jag kan ha åkt på egentligen? Nu mår jag hur bra som helst igen och det är inget konstigt alls, fattar inte vad det är med nätterna.. Jaja, det är väl bara att njuta av att jag mår bra nu iallafall, nu blir det fika med Pärre, sedan antagligen Thn.
Puss!!

Hjälp?

Gaaaah! Äter jag något konstigt eller vad är det för fel på mig?! Jag har varit uppe sedan fem och rusat fram och tillbaka till toaletten. Jag mår "bra" när jag inte håller på att hulka upp mina inälvor. Vad är det för fel då? Oups, gotta go - nu var det dags igen!

Hemmalagad middag

Den här dagen känns verkligen bra, det känns som om jag har fått gjort jättemycket även om jag sov bort hela morgonen.
Svante åkte hem för ett par timmar sedan så jag har tagit en lång dusch, pratat med min syster i telefon och... bakat hamburgerbröd! Haha!
Jag hade pannbiffar i kylen som jag gjorde för någon dag sen och tänkte att macaroner till det blir så tråkigt. Jag orkade inte kila ut för att köpa bröd till hamburgare, för så pigg känner jag mig inte än, så jag bakade några själv. Jag hittade ett recept på nätet med sesamfrön som lät gott och hade fått bra recensioner så det valde jag, dock ändrade jag om lite, som jag alltid gör och använde mig av solrosfrön istället och toppade även brödet med rostad lök på också. Supergott! Brödet tog nästan två timmar att baka, men det var över 1,5 timmars jäsning så det gjorde inte så mycket. Jag hann med lite plugg under tiden.
Sjukt goda burgare, Jag gjorde tre stycken för dom var så himla små - trodde jag - jag fick i mig en och en halv. Haha
Jag gjorde egen sallad till också, av vitkol. Blev som pizzasallad, men jag får nog träna lite på det, för det var inte direkt den godaste jag ätit...
Så, här har ni min myskväll. Sveriges mästerkock som är ett av mina favvoprogram - älskar Adam, skrattar så fort jag ser honom. Jag kände mig lite som en mästerkock idag förresten, spenderat hela dagen med att baka typ. Eller hemmafru blir det väl egentligen då, iochmed att jag städade också.
Iallafall, bra dag! Nu ska jag ta mig en kaka och en kopp te - det får bli dubbla ben- och magövningar ikväll! ;)

Onsdag

Hej hopp!
Vaknade inatt och var uppe och kräktes ett par gånger, riktigt jobbigt. Trodde det var min tur att åka på en försenad vinterkräksjuka, men så var nog inte fallet. Efter att jag sovit till nästan klockan ett idag så mådde jag bra och nu har jag inte känt av någonting på flera timmar. Istället har jag och min älskling lagat pannkakor till frukost - det börjar bli en vana. Haha.
Dessutom har vi storstädat hela lägenheten, putsat fönster, skurat golv, bytt gardiner och dammat överallt!! Så himla skönt att vara två som städar, annars brukar jag tappa motivationen efter att ha plockat iordning i ett rum och då skiter jag i resten av dem. Nu är här jättejättefräscht och då mår man automatiskt mycket bättre tycker jag. :)
Nu blir det en eftermiddagsfika här hemma med älsklingen, medan vi städade passade vi på att göra hallongrottor med dumlechoklad i - dumlegrottor! Mums!

Fettförbränning

Igår kom Svante på värsta skämtet:

Han höll en tändare och så låtsades han bränna bort sitt "fett", sedan sa han "fettförbränning". Shit, vad jag skrattade, ni kan tänka att vi har ganska kul med våran gött störda humor! ;)

Jag och älskling har olika dieter helt kla...

img_0822 (MMS)

Jag och älskling har olika dieter helt klart, jag äter två knäckebröd med leverpastej och en apelsin. Han äter sex stycken blåbärsgrottor (tre är redan uppätna). Inte helt okej...


Min kille - 8 år.

Smskonversation mellan min kille och mig:


Han: Hej, du är gay.
Jag: Okej, men du kanske också är det då!
Han: Nä. Det är jag inte alls.
Jag: Vad är du då?
Han: Ett lejon!!
Jag: Åhh, du måste vara världens sötaste lejon då!
Han: Jag är en lejonkille - så du inte missade det. Mufasa heter jag.YEAH, THAT´S RIGHT! I SURVIVED! Damn you Scar, TIME FOR REVENGE!!!
.
.
Okej. Vad svarar man på det?

Oh snap!

Tídigare idag smsade jag Mjölby och frågade om jag kunde sova hos honom inatt eftersom jag har möte inför Herrmiddagen ikväll efter mitt ordinare möte och sedan har spexövning imorgon, allting i Trollhättan och lat som jag är orkar jag inte åka buss fram och tillbaka.
.
Iallafall, mitt sms löd så här:
"Risken finns att en väldigt söt och underbar blondin sover på din soffa inatt. Hur känns det?"
.
.

.
Jag fick de här smset tillbaka. Ska jag tolka det som att det är okej att jag sover över eller?

Heej smittan

Jag har av någon anledning börjat skriva snuttan till ett par stycken av mina vänner när jag smsar, det är väldigt gulligt tycker jag. Snuttan låter väldigt gosigt och mysigt. Enda problemet är att min iphone inte alls gillar ordet och hela tiden automat-skriver-om till smittan. Så ursäkta mig, ni som fått sms de senaste veckorna där det står "Heej smittan!!". Jag menar snuttan.

Bästa klippet - godmorgon

God morgon!
Jag har varit vaken ett par timmar, gått igenom ett par böcker och ätit frukost men nu bestämde jag mig för att ta en paus i plugget och kolla Top Model, tyvärr var det en repris ifrån i fredagseftermiddag så då hamnade jag här istället.
Jag tänkte att den som är på dåligt humör den här förmiddagen borde kolla in de här klippet. Lyckas du fortfarande vara sur efter den, är det något fel på dig!!!

Bachelorette

Jag har spenderat de senaste timmarna med att kolla på de två tidigare avsnitten av Bachelorette. Guuud, vilket underbart program. Jag kommer minst sagt ha träningsvärk i kinderna  imorgon för jag har suttit med ett stort leende på läpparna hela tiden. Frida är helt underbart söt och killarna ska man ju inte prata om.
Självklart hejar jag på min gamla arbetskamrat Swen. Han är så himla gullig i programmet, så jag vet inte vart jag ska göra av mig! Sötnos! Haha!
Jättegammal bild på mig och Swen som jag hittade på Facebook. Sööött! ;)
Imorgon (eller ikväll blir det ju) kommer nästa avsnitt. Jag längtar redan! SÅ sjukt spännande!

Vem fjäskar mest?

Vi hade en lite charmig smskonversation förut, min älskling och jag. Skämtar man om något - ja, då handlar om att kunna fjäska för varandra, de vet ni va?
Update: Och så ser man knappt alls vad det står för att texten är så himla liten!! Gaah! Vi fjäskar iallafall. Löjligt mycket. Speciellt jag. Hehe.

Blåbärsgrottor

Jag har tagit mig i kragen och slängt ihop lite hallongrottor - fast med blåbär så det blev blåbärsgrottor! Just nu står de och svalnar så om en halvtimma ungefär ska jag sätta mig framför tvn med ett glas mjölk och ett par kakor.
När  jag lagar mat eller bakar (vilket är ganska sällan) så brukar jag googla mina recept istället för att använda mig av kokböcker och grejer. Så himla käckt att kunna använda sig av nätet, det är ju bara att flytta ut datorn i köket, sätta på bästa låtarna på Spotify och sedan sätta igång med baket!
Receptet jag använde mig av idag kom från recepten.se och löd så här:
200 g smör (jag tog margarin för det var det jag hade hemma)
0,75 dl strösocker
1,5 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
4,5 dl mjöl
Sedan skulle man även mäta ut 0,75 dl hallonsylt, men jag struntade i att mäta och öste bara i lagom med sylt - jag tog som sagt blåbärssylt - i varje degklump. ;)
Såå, snart är det dags för provsmak! Wohoo!

Trasdocka

Den här helgen har varit helt totalt värdelös faktiskt, jag har försökt att få det att se ut som att jag mår ganska bra och sådär, men jag känner mig så himla trasig ibland så det är inte sant. Även om gårkvällen hos Mackan var jättetrevlig och det var skönt att få naglarna fixade hos Katten igår, så räcker det liksom inte till. En helg är så himla lång när man är ensam. Det är så många timmar att slå ihjäl när man inte har pengar att göra något kul för eller tillräckligt med vänner för att täcka upp all tid.
När man har en hel dag, eller flera dagar, i rad utan något speciellt planerat så tappar man liksom motivationen till att göra någonting. Man kan lika gärna ligga kvar i soffan, för vad har man att gå upp till? En kväll är inga problem att hålla sig hemma själv, tvärtom det är ganska mysigt. Men när det blir flera dagar, då blir det mest jobbigt. När man ser hur roligt alla andra har - igårkväll när jag gick genom stan exempelvis, eller när man läser på facebook om hur "bra kvällen var igår, tack alla!" - så känner man sig ännu mer ensam. Även om det finns vänner som jag kan umgås med och som jag vet mer än gärna hade hittat på något, finner jag ingen motivation till att ta kontakt. Jag vill inte tränga mig på. Jag tycker inte direkt synd om mig själv, jag känner mig bara matt och trött. Hade någon frågat om jag ville hitta på något hade jag antagligen tackat nej, just för att jag inte orkar. Jag orkar inte hitta motivationen till att gå upp ur den här soffan. Inte idag, och inte den här helgen.
Iallafall, jag talade med min familj förut och det slutade med att mamma ringer upp en stund efter att vi pratat klart och ber mig möta upp henne i mataffären här i Uddevalla. Vi gick och handlade massa mat och sedan gick vi hem till min kaos-lägenhet för att dricka kaffe och prata lite. Jag saknar min familj så himla mycket. I sommar ska jag försöka bo hemma så mycket som möjligt. De flesta av mina vänner kommer ju ändå åka hem till sina hemstäder och jobba istället för att gå i skolan, så det kommer ändå inte bli aktuellt att flänga fram och tillbaka till Trollhättan i sommar och då kan jag lika gärna bo hemma hos mina föräldrar och vara i Uddevalla när jag ska jobba och sådär.
Så, nu har jag skrivit av mig en del. Älskade bloggen, vad du får stå ut med mycket.

Bildbomb ifrån Mars

Jag bläddrade igenom massa bilder i telefonen och jag tänkte jag skulle lägga upp ett par stycken, de är ju så sällan de hamnar bilder här i bloggen faktiskt.
Jag och Elvir för ett par veckor sedan när vi pluggade ihop hemma hos mig.
När jag var nere i Stenungsund för ett par veckor sedan så bakade vi bullar på förfesten. Här ser ni Malin. Hehhe. Bullbakerskan. ;)
På kåren för några veckor sen, jag och Sara. På toaletten. Vart annars?
En kväll fick jag och Mjölby för oss att vi skulle raka av honom håret, så det gjorde vi. Jag gjorde även en videoblogg den kvällen, men jag sluddrar lite för mycket för att den ska vara godkänd att lägga ut här. Haha.
Dagen efter vi av honom håret skulle vi åka och shoppa på Överby. På första bilden försökte jag få honom över till bratsidan, med en rosa-mörkblå piké. Hehe. Han köpte inte det. På andra bilden sitter han med brutal ångest på MAX och har bränt 3303 kronor. Alla kassarna är hans.
Jag och älskling var och fikade och drack chai latte och delade på en mini-blåbärscupcake.Han ser lite knas ut på bilden, men jag tror det är för att han försöker hota mig med en sked för att jag absolut inte ska ta kort på honom. Jag tror inte jag brydde mig något speciellt om det faktiskt...
Mitt nya örhänge, även det ifrån JFR.se. Så himla snyggt, det är tre änglavingar som hänger på kedjor i olika längder. För det andra örat finns en matchande änglavinge som hänger precis vid örat utan kedja.
SÅ! Bildbomb avklarad. Nu ska det pluggas lite!

Naglarna

Här är två av bilderna som togs igår på mina ursnygga naglar.

Jag vaknar upp framför tvn idag också och ...

img_0960 (MMS)

Jag vaknar upp framför tvn idag också och så går Disneydags på tvn! Lycka! Gamla Arielavsnitt! Wohoo!


Lördagkvällen

Jag kom precis hem ifrån en trevlig kväll hemma hos min klasskompis Marcus. Vi satt mest och tjötade och drack ett par öl. Jag älskar hans lägenhet förövrigt, en jättemysig och fräsch etta - trots att den ligger på vidriga Tureborg. Haha.
I övrigt har dagen varit bra, Katten fixade mina naglar igen och nu ser dom helt awesome ut. Sjukt nöjd. Istället för att ha vanlig fransk manikyr som jag alltid väljer annars har jag svarta toppar. Jag har fotat det, men för tillfället funkar det inte att lägga in bilder från telefonen.. Då hänger det sig bara, så jag vet inte riktigt vad som är felet.. Jaja, ni överlever väl tills imorgon om de funkar att lägga upp bilder då.
Nu blir det sängen - eller soffan, jag sover nog här inatt också verkar det som - för mig. Imorgon blir det fika i Trollhättan klockan två och sedan får jag väl se vad som händer. Jag ska verkligen försöka bli lite mer seriös med skolan nu så det är slut på vilda partynätter mitt i veckan för min del. Nu ska skolan ta upp all - eller en stor del iallafall - av min vakna tid. ;)
Godnatt!

Lördag

Jag har sovit tio timmar på soffan inatt. Detta resulterar i att jag har sjukt ont i höger arm för den har legat klämd på något konstigt sätt, jag har drömt massa konstiga drömmar som antagligen anpassat sig efter programmen på tvn. Dessutom är jag fortfarande ganska trött... Det värsta av allt är att jag sitter i princip fastklistrad i min soffa. Skinnsoffor, ni vet. De är inte att leka med.. ;)
Kvällens planer vet jag inget om än. Just nu är jag väldigt trött bara och jag hade inte blivit ledsen om jag bara fick vara hemma ikväll också. Däremot vill jag åka på träningen inför herrmiddagen väldigt gärna, men det beror på vad som hinns med. Först av allt nu väntar frukost och sedan bär det av mot nagelsalongen. Kram!

Älskar, älskar inte, älskar....

I telefon med min älskling:

Älskling:
Jag älskar inte dig längre...
Jag: Va!!???
Älskling: April april!!
Jag: Åh! Jag älskar dig....


Var det ett aprilskämt eller inte... Haha! Där fick han så han teg!

Fredagkväll

Alltså, det är verkligen sällan jag ligger hemma och lipar en hel dag nu för tiden, men idag kunde jag inte låta bli. Jag har ställt in de planer som jag hade för kvällen och har nu krupit ihop i soffan för att äta middag ensam och bara tycka otroligt synd om mig själv. Eller, nej. Jag tycker inte ens synd om mig själv längre, det gjorde jag tidigare idag bara. Nu känner jag mest bara att jag vill vara ensam. Jag har haft två mýcket tjötiga, men underbara, killar som ringt och bett mig komma till Trollhättan, men inte ens de hjälpte mig upp ur den här soffan. Jag tar liksom paus ifrån mitt sociala liv idag. Det är sorgligt. Men det funkar.
Som för att peppa mig själv lite granna tänkte jag lägga upp lite bilder. De här bilderna gör mig på något sätt lite lyckligare:

störd

Idag har jag stört mycket irritation. Det är en riktigt ruskig dag att umgås med mig, så därför håller jag mig inne till åtminstone kvällen.
Här är en lista på saker som stör mig idag:

- Människor som inte håller vad man bestämt. (PIK)
- Människor som missuppfattar vad man säger och inte kan ha en normal, vuxen konversation. (PIK)
- Att jag äter chips just fast att jag "bantar".
- Att jag inte har något toalettpapper hemma.
- Att jag är inne på Nellys hemsida, trots att jag har köpstopp tills jag gått ner typ tio kilo (och för att jag är pank)



Torsdag (fast egentligen fredag)

Jag är färdig SA. Jag är så himla nöjd. Jag typ smyger omkring hemma nu och ler för mig själv. Hihi. Det känns som en stor sten har fallit, eller är det så man säger? Iallafall, jag har haft grym ångest för att jag aldrig blivit klar, både för att jag stoppat upp andra och för att jag inte skulle bli klar fram till Herrmiddagen som är om bara tre veckor. Men åh! Äntligen klar!

I övrigt inte mycket nytt. Jag är trött som ett as och ska upp till skolan tidigt imorgon. Jag bangade att hitta på något efter puben ikväll bara för skolan imorgon, sjukt nöjd, det hade aldrig hänt för ett par veckor sedan. Jag är faktiskt mycket motiverad inför de här kurserna, både organisationskultur och ledarskap och entrepenörskap är väldigt spännande ämnen och något jag brinner för. Mycket eget arbete och inga förbannade tentor, hurra! Kan inte bli annat än awesome! Nu, en mysig film att somna till, vakna utvilad imorgon, gå till skolan och ge järnet och sedan möta upp min älskling. Åh så mysigt! Jag längtar.

RSS 2.0