Myskväll i Göteborg

Det blev en grym eftermiddag och kväll i Gbg. Jag mötte upp min gamla kompis Johnny (som är världssämst på att höra av sig -BÄTTRING PÅ DET!!!) för att gå ut och ta en drink, som slutade med fyra öl, två shots, kaffedrink och lite andra drinkar.... Haha! Och en flaska vin då vi kom hem också.... Oj! Måndagsfylla! ;) Det var iallafall hemskt trevligt att ses igen och det blev en galet bra dag! Fick såklart dåliga bilder från kvällen, men en bild på min outfit och en bild på Johnny får ni iaf kika på. :)


Hej, jag hatar rubriker!!!

Godmorgon! Jag vaknade först vid åtta och kände mig superpigg, men sen kom tröttheten ifatt mig. Haha, jag somnade nog vid närmare tre inatt, så det är ju inte så konstigt. Somnade om och vaknade först nu och det känns skit! :( Nu blir det lite jobb här ett tag och sedan ska jag försöka hitta på något mysigt med någon vän ikväll. Börjar sent imorgon så jag vill göra något roligt! Gammal drinkbild från när jag och tjejerna var i Jönköping.


00:25

Yo bitches! Här ligger jag och känner mig lite...trött. Ska strax sova, fett najs! Vi hörs imorgon! <3


Söndagsfika

Blev en mysig fika med Sara och Becca nu på morgonkvisten, haha! Fick mina skor som är ännu finare än jag mindes dem och använde dem nu, då det även blev en liten promenad på stan också. Kollade mest på inredning och längtar ihjäl mig efter det kommande året! :) Blev en smaskig macka med kyckling/curry som fika förresten, man vill ju få tillbaka de fläsk man tappat under sjukdagarna! ;) haha!


Godmorgon

Hej hopp! Jag hamnade på soffan inatt. Ganska skönt faktiskt. Skönt att komma ifrån den där sängen jag sovit i i 70 år i sträck, känns det som! Haha! När man sover i vardagsrummet blir det mycket ljusare, för persiennerna var inte nerdragna. Det är därför jag är vaken nu, serni. Och för att jag känner mig alldeles, nästan frisk idag. Woop woop! Fett med najs! Något hängig, men halsen känns len igen, bajset är fast och jag kan fisa hur mycket jag vill utan att riskera bajs i byxan! ;) Yeah, nu vet ni! Nu kickar vi igång den här dagen, tror jag ska börja med att fika med tjejerna på stan om dom orkar! Sen blir'e jobb klockan två! Puss


Vad tusan ska jag göra med mitt hår?!

Är fett sugen på att göra något med håret! Ombre!? Det är ju galet snyggt, men jag tror, dels att jag har för kort hår och dels att det inte blir så bra på mig iochmed att jag är så blond. Utväxten kommer liksom förstöra ombren. Sen kan man ju göra en "omvänd ombre". Det är också snyggt, men jag tror det kan vara svårt att få till med just toningen ner...? Och faktiskt, det är ju så att jag mestadels har håret uppsatt - är det inte snyggare då att bara ha en färg i håret! Åh! Jag blir galen! Haha!


Godmorgon lördag!

Morrn morrn! Jag har precis vaknat och känner mig för första gången på flera dagar frisk! Dock är jag fortfarande lite slö i kroppen, men så blir det väl när man legat däckad så länge som jag gjort. Ska försöka få i mig lite mat (magen kurrar!!) och göra iordning kaoset jag skapat under mina sjukdagar. Imorgon ska jag äntligen jobba och träffa folk igen! Awesome!!!


Felmeddelande

Igår när jag lyckades ladda upp sjuttioelvatusen likadana inlägg på bloggen berodde de naturligtvis inte på mig. De är blogg.se som fuckar upp. Som vanligt. Men nu har dom lagt upp världens gulligaste felmeddelande som kommer upp när. Nu kan man nästan inte låta bli att längta till nästa gång sidan ska fucka upp sig igen! Haha!


Sött sommarvitt

Den här klänningen tyckte jag var otroligt gullig. Värd att beställa? Fast, nu är ju sommaren över iofs. Eller!? ;)


Äntligen!

Jag har alltid velat ha ett par Jeffrey Campbell skor, men min ekonomi har satt stopp för mig där. Har funderat på att beställa från Nelly eller Bubbleroom, deras kopior alltså, men så har det inte blivit av. Nu har älskade Skopunkten fått in en halvdan kopia som jag älskar. Sara och Becca var faktiskt och köpte dem till mig idag så jag ska få dem nästa gång vi ses. :) Testade dem för nån vecka sedan, då hade jag inga pengar att handla för, men dom är supebekväma trots den höga klacken! Så himla nöjd!


Mina tjejer

Fick den här bilden skickat till mig av Sara och Becca. Dom ligger på stranden. Jag har sovit nästan hela dagen, man blir ju helt slut av att vara dålig! Jag får tänka på att dom ligger vid en sjö och inte vid havet, det blir, trots allt, inte lika lockande då!


Underhållning

Jag är så himla trött på att ligga här, jag vill ut i solen, hitta på saker med kompisar eller åtminstone få vara till hjälp på jobbet! Det är så TRÅKIGT att bara ligga här i ett halvmörkt sovrum, se på samma program och läsa samma bloggar/tidningar/böcker hela tiden. Och gå på toa förstås. ;) Tro inte att ni kan få ett inlägg där jag inte nämner mina toalettbesvär! ;) För att göra det hela lite roligare kollar jag inredning för mina nya hem. Med Sara tänker jag mig en modern stil, svart, vitt, grått. Sara får självklart vara med och bestämma. Med Alex tänker jag mig vitt, ljusrosa, kristallkronor och blommor överallt. Alex får självklart inte vara med och bestämma. Eller jo, han har fått bestämma att det ska vara mörkt i sovrummet på natten, resten har jag fått i uppgift att ordna. Jag har just nu en "kasse" med varor för trettiotre tusen på Ikeas hemsida. Det kommer inte beställas allt därifrån såklart. Vi (läs: jag) vill ha en fräsch blandning av märken och varor och inte bo i en Ikea-katalog. Men just nu lägger jag i allt i varukorgen för att se på ett ungefär hur mycket jag kommer behöva lägga på inredning för att få mitt perfekta hem. Jag har en bit kvar att spara.... Så, nu ska jag gå på toa igen. Awesome. Livet är fantastiskt. Not.


Nej. Inte mer nu.

Åh. Jag är så trött. Igår mådde jag ganska bra överlag, mycket bättre än i förrgår och idag är det sämre igen. Jag har knappt sovit en blund inatt. Eller jo, jag har sovit lite, men på toalettgolvet. Finns ingen anledning till att ta sig tillbaka in till sängen när man ändå ska in till badrummet tre minuter senare igen. Jag orkar inte en dag till med illamående, magkramp och värkande hals. Allting är jobbigt, ingenting hjälper. Jag längtar efter stressen på jobbet, min killes armar runt mig, mina kompisars skratt och humor. Men jag ligger här och mår dåligt istället. Finns inget positivt med det alls. (förutom att jag tappat tre kilo och inte kan äta...)


Thats What friends are for!

Älskade Janet kom förbi med förnödenheter till lille sjuklingen! Lööööv!! Nu ska vi se om jag kan få ner något, första gången på närmare två dygn som jag intar något annat än te och vatten. Wish me luck!


Thats What friends are for!

Älskade Janet kom förbi med förnödenheter till lille sjuklingen! Lööööv!! Nu ska vi se om jag kan få ner något, första gången på närmare två dygn som jag intar något annat än te och vatten. Wish me luck!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_501157ef9606ee662c000219.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_501157ef9606ee662c000219.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_50115812ddf2b337a90001fe.jpg" class="image">


Thats What friends are for!

Älskade Janet kom förbi med förnödenheter till lille sjuklingen! Lööööv!! Nu ska vi se om jag kan få ner något, första gången på närmare två dygn som jag intar något annat än te och vatten. Wish me luck!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_501157ef9606ee662c000219.jpg" class="image">


Thats What friends are for!

Älskade Janet kom förbi med förnödenheter till lille sjuklingen! Lööööv!! Nu ska vi se om jag kan få ner något, första gången på närmare två dygn som jag intar något annat än te och vatten. Wish me luck!


Thats What friends are for!

Älskade Janet kom förbi med förnödenheter till lille sjuklingen! Lööööv!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_50114cebddf2b337c200008c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_50114cebddf2b337c200008c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_50114d12e087c333fa000083.jpg" class="image">


Thats What friends are for!

Älskade Janet kom förbi med förnödenheter till lille sjuklingen! Lööööv!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2175601/images/2012/pic_50114cebddf2b337c200008c.jpg" class="image">


Thats What friends are for!

Älskade Janet kom förbi med förnödenheter till lille sjuklingen! Lööööv!!


Torsdag!!

Här kommer bomben! Aaaaaaaaaah!!!! Den 1a februari blir jag Jönköpingsbo! Det är så sinnes kul och känns så himla bra så ni förstår inte! Jag ska flytta ihop med Sara och bo med henne "ett tag" fram till dess att jag och Alex känner oss redo att flytta ihop, vilket kommer att ta några månader. Så först kommer jag bo med min fina tjej och ha en riktig tjejlägenhet och sedan kommer jag flytta ihop med min fina kille. Detta om allt går som det ska, såklart. Detta ligger ju "långt" fram i tiden, så man vet aldrig hur våra relationer ser ut då. Men att jag flyttar ihop med Sara är iallafall bestämt och sen får vi alla hålla tummarna för att jag och Alex fortfarande älskar varandra då. Jag är otroligt taggad iallafall! Lycklig! Det känns bra!! Min hand på Saras lår. <3


Bajsblöja

Det värsta med att vara magsjuk är inte kräkset tycker jag, det är mycket värre med den "nedre" delen. Ja, men vi är väl vuxna människor och kan snacka om de här, eller hur? Jo, men då kan jag säga att det är asjobbigt med löst forsande bajs som vill ut i princip konstant. Jag skulle behöva en blöja att ta på mig! Så illa är det! Jag kan inte fisa och jag kan inte kräkas i hinken utan att sitta på toa längre, för de går och bägge håll. Och dessutom har jag mens, så det forsar från tre hål... Tröttsamt! Sorry för too much information men ni överlever! Hoppas verkligen att det lägger sig, det här. Det är verkligen äckligt att vara sjuk. Men så länge jag ligger här, i sängen/badrumsgolvet så får man nöja sig med det man har. Ikeas hemsida exempel, jag kikar på massa nya möbler och jag vet precis hur jag vill att det ska se ut. Imorgon släpper jag förhoppningsvis en bomb här på bloggen... Bara det går igenom så! Vi får väl se, vi hörs imorgon! Puss (Känner att jag måste lägga upp en fin bild för det har bara kommit upp fula de senaste. Denna är alltså inte från idag...)


Börjar bli trött på skiten nu.

Jag har hittills kräkts sju gånger sedan klockan elva. Första tre gångerna under en timma och jag är helt slut nu. Magen krampar av träningsvärk och jag är helt yr. Men men, jag sover mest och hoppas på att jag är bättre imorgon. Jag orkar inte spy mer, för de var änna tråkigt nu. ;) Men två kilo tappade hittills och fler ska det bli - vatten och te är min kost och det är renar kroppen så bra så!!


Välkommen du underbara!

Igår hade jag en störtskön kväll efter jobbet med Sara. Sen somnade vi till en film och jag vaknade upp vid åtta och kände mig lite hängig och illamående. Vid elva hade jag bara sovit jättedåligt och gick upp på toa för att brutalkräkas. Vi snackar fontänspyor. ;) Sick! Kände mig bra efteråt och tänkte inte mer på det, utan ringde bara jobbet och undrade va de kände om jag skulle jobba eller inte. Vi skulle höras av om nån timma och se om det skulle komma igen. Och om det har gjort det?! Eh - JA! Sex gånger sedan klockan elva har jag kaskadkräkts i toaletten, i en hink, i hinken sittandes på toaletten och i toaletten sittandes på hinken. Nä, de sista var inte sant. Höhö. Jag tror inte att det är något jag ätit, för jag har liksom inte ätit något direkt. Utan det är nog bara helt naturlig magsjuka som kommit till mig för att ta några kilo av mina fläskiga lår. Hurra! Vi ses på andra sidan av 65 på vågen....


Trött och lipig.

Det märks i kroppen att jag jobbat mycket nu. Det är nionde dagen "på rad", fast jag har haft ledigt i söndags då. Nu ska jag jobba fram t.o.m söndag igen. Det är hårt, men helt klart värt det! För det är roligt och jag har nästan saknat det ibland, även om jag inte vill bli kvar igen, så trivs jag bra. Men jag är trött och sover nästan all tid jag är ledig på. Orkar ingenting varken före eller efter och gäspar otaliga gånger på jobbet. Men ändå, det funkar. Bara man får sova på nätterna. :)


Mohahahahaha!!

Kunde inte låta bli... this is 4 u, Janet! <3


Så skön söndag!

Så bra dag jag haft, började med en ordentlig sovmorgon till halv elva. Mötte upp Richard för att lalla runt på stan, kolla in stånden och käka langos. Så himla mumsigt va! Haha! Blev sedan en sväng till Överby, köpte ingenting (men har spanat in ett par riktigt fantastiska shoes som ska bli mina på onsdag = löning!!). Efteråt åkte vi hem, släppte av Richard och så har jag och Sara haft en eftermiddag för oss själva. Blev nån drink i fönstret, tjejsnack och så har vi käkat, sett Mamma Mia som gick på tvn och bara njutit av att vara lediga. Imorgon ska vi tillbaka till våra jobb och vara duktiga igen. Men en skön dag var det här allt! :)


I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air.

Vattenpipa, diskmedel utblandat med vatten och en tömd toarulle. Allt som behövs för att blåsa bubbles in the air!!


Vad sägs om en ny keps?


Hemma!

Hej mina kära!! Nu är jag hemma hos min Sara och har gått och lagt mig! Tidigt, jag vet, men jag blev aldrig riktigt pepp ikväll. Ni vet, när man taggar så himla hårt inför någonting och så lever det inte riktigt upp till förväntningarna, då dör humöret. Jag förklarar mer imorgon kanske. Nu ska jag sova iallafall, skönt att dela säng med någon igen, även om det inte är min favorit (ser du älskling, nu är du min favoritälskling!!). ;) Imorgon blir ju alltså ingen bakisdag, iochmed att jag inte är full idag, så jag ska gå på stan med vänner, träffa dom som är intresserade av att ses när jag väl är här (det var inte många märkte jag idag - pik) och bara njuta av den lediga dagen. Puss.


Ikväll

Bilder från fallens 2012


Silver


Glugg!!

Tog den här bilden imorse innan jag åkte till jobbet, den är inte så fin eller speciell, men jag gillar att det ser ut som att jag har en glugg mellan framtänderna. Tycker det ser så himla, himla gulligt ut! Nu ska jag sova nån timma innan jag åker till trollis för partyyyyyy. Och imorgon är jag leeeeeeedig!


Jobbet går först

Riktiga jobbet alltså, inte bloggen. Ska man jämföra inkomsten från dessa två vinner Donken.... Därför hinner jag inte blogga så mycket. Men i helgen lär det bli mer faktiskt. Imorgon efter jobbet åker jag till Trollis för partaj och på söndag ska jag och Sara (och kanske Jenny) ha bakisdag! Woop woop! Då hörs vi igen, natti natti!


Grattis min älskade favorit

Idag fyller min fantastiska älskade underbara toppenbästa man år. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MITT HJÄRTA! (men du är fortfarande mitt lammkött......!)


Torsdag!

Idag har varit en sån där dag som jag hunnit med massor. Jag har jobbat mina nio timmar, fikat med Rebecka och sedan druckit kaffe med Sofia. Herregud - varför jobbar man inte alltid dagtid?! Nu har jag dessutom "hunnit" duscha och göra mig fräsch. Det är inte precis sånt jag prioriterat den här veckan. ;) Nu ska jag lägga mig och se på en bra film innan läggdags. Underbart. Btw, jag har köpt ett torr-schampo. Ett spray med schampo alltså. Det funkar. Innan jag tvättade håret förut så hade jag inte tvättat det på.......en vecka!! Ojojoj!! Haha! (ja, jag har duschat under veckan ändå, inte ens jag är så vidrig att jag inte duschar på en vecka!)


Skylla mig själv

Idag är enligt min skiftgång min lediga dag. Jag är smart nog att boka in ett jobb-pass 7-16 för att få in lite extra cash. Om jag är taggad på jobb nu? Nä, inte speciellt... Om jag ångrar mig lite? Ah, en del faktiskt. Om jag kommer tycka de va värt det i eftermiddag? Japp.


Den känsliga delen av mig

Ibland så här på kvällarna får jag en klump i magen. Jag vet ju att ingenting är förevigt, det lär vi oss alla tidigt. Vi är lyckliga, vi har våra sorger, våra hemligheter och brister. Ibland lever vi länge med ett leende på läpparna och ibland tynger sorgen oss så länge att vi inte ser någon ände på vårt mörker. 
 
Jag lever i en lyckobubbla nu. En bubbla som är lika skör som en såpbubbla och som när som helst kan gå i kras. Och jag är så rädd, så rädd, att det ska ta slut. En dag kanske jag vaknar upp med tårar i ögonen och har sett slutet på lyckan. Jag är tacksam varje morgon jag vaknar och har mina kärlekar kvar i mitt liv. 
Vänner kommer och går, eller hur? Vi har inte samma umgängeskrets som för några år sedan. Vi hamnar i olika stadier i livet, våra medmänniskor anpassar sig inte efter den vi är idag. Vi byter ut dem. Många iallafall. Inte alla. 
Jag vill inte byta vänner mer. Jag vill inte se fler vänner försvinna ur mitt liv. Jag vill inye möta min gamla vän på gatan, säga hej och kallprata i en minut för att sedan inte veta om man någonsin ska mötas igen. Jag vill ha fler vänner, nya vänner - men aldrig byta ut de jag har nu. 
 
Kärleken min är ännu värre. Min älskade, fantastiska pojkvän som jag tycker är underbar på så många sätt. Att förlora honom vore något av det mest tragiska som kan hända nu. Varje dag är jag orolig att han ska lämna mig, att han ska tröttna på mig, att han ska hitta någon annan eller att han helt enkelt bara ska vakna upp en morgon och har slutat älska mig. Ibland frågar jag honom, halvt på skämt halvt på allvar, om han ska dumpa mig idag. Han skrattar, men blir lite mer irriterad för varje gång jag frågar, och säger att det inte kommer hända idag heller. Men jag är så orolig. Det finns ju så många som lämnat tidigare, som slutat älska och som gått vidare. Jag önskar att vi håller föralltid. Vi. Du och jag. 
 
Och mina vänner. Min familj. Jag vill inte leva utan er. Mitt liv är så vackert nu, jag vet att det inte är hållbart föralltid. Men nu, och länge länge till, vill jag njuta av att ha er vid min sida och jag ska göra allt, som vän/familjemedlem/flickvän för att ni inte ska tröttna på mig. 
Det största är kärleken. 
Jag älskar er.

Äntligen!!

På väg hem till mig......


Tvättbjörn!

Jag köpte en ny mascara när jag var på Gotland i maj. De va den där "gamla vanliga" MaxFactor som jag alltid använde när jag var yngre och älskade då. Nu har jag använt den ett tag och förstår verkligen inte varför jag älskar den. :/ Varje natt (då jag inte tvättar bort sminket innan jag somnar) (vilket händer ganska ofta) (typ jämt) så ser jag ut som en tvättbjörn. Det räcker att jag kliar mig lite vid ögat och så får jag ränder i hela ansiktet. Oh så ofagert. ;) Tur att jag sover själv inatt! Haha!


Klar för idag

Tjena! Här ligger jag och degar på jobbet och väntar på att få åka hem. Har hittat en najs huvudkudde också, fett najs med toapapper ju. Lite hårt bara. Som tempur ungefär.


Framtiden är vår

Det är sånt här man inte får skriva om den här tiden på året, men jag kan inte låta bli...
 
Därför längtar jag efter hösten 2012:
 

* Varma stickade tröjor.
* Stickade strumpbyxor.
* Varm choklad.
* Halsdukar och mössor med matchande vantar till söta höstkappan.
* Stövlar.
* Flytta ihop med min kille. Om det nu blir så snart. Och isåfall inreda lägenheten. Weeeeeiii!
* Hitta nytt jobb. 
* Levande ljus, choklad och regn mot fönsterrutan.
* Tända en brasa. En filt och min fina killes armar runt mig.
* Vinkvällar med tjejerna. 
* Kyssar, kramar och allt sånt som blir ännu mysigare när det är mörkt ute. 
 
 
Märks det att jag är helt galet, upp-över-öronen-kär i min kille, i livet och i allting. Nej, jag har inte tagit något. ;)
 
 

Hemma igen!

Är tillbaka hemma, eller jag är hos Sara. Kände inte riktigt för att sätta mig på bussen så jag drar ut på helgen genom att sova här en natt. :) Har haft världens godaste helg verkligen, blev tillochmed en liten utgång igår, haha! Och idag blev det sen lunch på Jensens med älskling (x2 (Alex och Sara)) och så Mini. Trevligt och väldigt gott! :) Nu ska vi dega sönder lite här, är supertrötta efter bilresan hem! Puss


Myslördag!

Idag har vi vart på stan, kollat i affärer och spanat in Jönköping. Jag är typ förälskad, massa fina parker och gamla hus och sånt! Så himla mysigt! Nu sitter jag med hjärtat och Mini och kollar film, har städat lägenheten, fått killarna att diska och laga mat och nu äter vi kladdkaka. Mysig lördag faktiskt! Vill aldrig mer åka hem! :(


Lördag!

Woop woop! Godmorgon nötter! Här ligger jag och kelar med min kille. Han kelar dock inte med mig för han sover... Men att kela med en sovande är det bästa; inga händer som försvinner bort på obekväma ställen och jag får kela precis där jag vill. Mohahahah! Ett finger i rumpen kanske? Hahaha! Nä, nu ska jag gosa lite till här och sedan se till att jag får frukost på sängen. Vi "firade" tre månader igår (=extra mycket sex) så idag ska vi passa på att prata med varandra och sådär, vi hann inte med det igår... ;) puss


Ensamfika

Jag har alltid förundrats över människor som sitter själva på café. Men guud, så mysigt det är. Är klar med första delen av tågresan och väntar nu på att nästa tåg ska gå mot Jönköping. Det är faktiskt jättemysigt att vara på resa själv. Jag kollar ut genom fönstren på tåget och glor på alla människor, haha! Som en liten unge som aldrig tidigare åkt tåg typ. Haha! Äh, nu har jag ätit upp min macka (va så hungrig så ni fick bara en bild på tallriken och det som blev kvar) och ska gå mot nästa tåg som går om en kvart! Puss på er!


Mot Jönköping

Tjolahopp! Nu sitter jag på tåget mot Jönköping. En tre timmar lång resa väntar och 50 minuters väntan i Herrljunga. Nog spännande, haha! Äh, de blir säkert bra. Slänger upp en bild på "nya" håret förresten. Kortare, men nästan exakt samma färg. Är galet sugen på en ny frisyr, men vi får se vad som händer. Puss


New hair

Passade på att fräscha upp mig riktigt rejält inför helgen med min kille, blev en lång dusch med peeling, rakning och även...ny hårfärg! Woop woop! La i en färg som är väldigt lik den jag har, såklart - ger mig inte på idiotin att färga håret brunt igen (blondiner har roligare! ;) ). Så jag la i en färg i varmare, lite honungsblondare ton, men poängen att se lite fräschare ut samt få bort min rosa dip dye som började se riktigt urtvättad ut. Får se när de glider i nästa gång, men det dröjer nog ett par veckor till iaf. Färgen gick inte riktigt bort så saxen åkte fram och kapade en fem-sex cm av håret. Skönt att kunna klippa sig själv, det gör jag typ jämt (och så går jag till frissan nån gång om året och får en utskällning om att jag måste sluta klippa mitt hår med en vanlig kökssax...) Ni får se bilder på färgningsgrejerna (som var i rosa<3) och en under-tiden-bild. Resultatet kommer imorgon. Pratade förresten med Sara precis om hur impad jag är över hur mycket man hinner med på en dag; idag har jag jobbat nio timmar, grillat med Henke och Janet, gått en "långpromenad", handlat + haft min lilla spakväll och nu har jag krupit ner i sängen och ska se på en av mina gamla favoritfilmer. Green street hooligans. Tänker på hur jag och Sofia drömde om att vara tillsammans med fotbollshuliganer då vi var yngre. Haha, när vi gick på Blåvitt-matcher letade vi alltid efter deras coola-gäng-klack som slåss och hoppades på att vi skulle få ihop det med nån av dem! Hahaha! Nä, nu ska jag se klart på filmen och sedan sova! Jobb imorgon klockan sju! Puss!!! Btw, om jag inte skrivit det tidigare - blogg.se-appen funkar helt plötsligt inte att byta rad med. Så ni inte undrar varför jag blivit så dålig på att sätta ihop en snygg och lättläst text. Har mailat och bett dem fixa. ;) Puss igen!!


Just nu


Torsdag'

Godmorgon! Här sitter jag och bajsar på jobbet. Underbart. Slutar klockan fyra så vi hörs väl då, ville bara berätta att jag lever. Puss


Grattis min älskade

Idag fyller min mamma år! Min fina, älskade mamma som är min stora förebild och hjälte i livet. Jag kan inte ens beskriva hur viktig hon är i mitt liv. Jag älskar dig, världens bästa mamma!


2012 - Emelies år

Jag hade mitt livs värsta nyår någonsin. Jag vaknade upp på nyårsaftons morgon efter att ha gråtit mig till sömns natten innan, vaknat upp gråtande flera gånger under natten och var helt öm och röd i mina ögon. Som ni förstår var jag allt annat än pepp på att fira nyår och kvällen blev därefter; en snefylla som hette duga. Jag minns inte tolvslaget, och inte mycket innan dess heller för den delen. Iallafall, efter att blivit hemburen av två kompisar är den här bilden tagen. Jag har gråtit, skrikit och vart allmänt störd hela kvällen och jag tror att den här bilden, uppladdad på Facebook med kommentaren "2012-Emelies år", är ironi från han som tog bilden. Har aldrig frågat. Häromdagen gick jag igenom mina bilder och såg den här, skrattade lite och kan verkligen ingenting annat än att hålla med. 2012 har verkligen blivit mitt år. Jag tror aldrig att jag varit så lycklig som jag är just nu.


Sover

Helt sinnes, jag trodde jag skulle känna mig utvilad idag efter att ha sovit ordentligt inatt, men jag har sovit till och från hela dagen! Så tråkigt det börjar bli här nu! Usch! . Piggar upp mig själv med en kopp te och en skön bild på mig och Sara tagen i söndags. Puss


Första natten utan feber!

Hipp hipp hurra, hurra, hurra, hurraaaa! Så himla skönt, första natten jag kunnat sova helt okej. Det är ändå knepigt att det går att sova på nätterna, när man nästan sover hela dagarna. Vad trött man blir! Idag är det bara halsen som värker en del, gör fortfarande ont när jag sväljer, men det är såå mycket bättre än tidigare. Har sagt till jobbet att jag ska jobba imorgon, så det ska bli skönt. Har inte vart ute på tre dagar, förutom korta rundan till affären (och läkarn då) på måndagen. Ska bli skönt att få duscha, borsta håret och göra sig fin igen. Just nu ser jag inte superpigg ut precis... ;)


Denna dagen är ett liv

Har aldrig riktigt fattat vad dom menar i Saltkråkan då Melker säger det? 
Vadå? Dagen är ett liv? Jaja, mindre viktigt. 
 
Idag har jag gjort massa roliga saker, jag har:
 
* Googlat olika personer i hopp om att hitta nya bloggar att läsa.
* Sovit.
* Ätit två mackor med mycket smör och kalkon på.
* Druckit säkert fyra liter vatten. Inkl te då.
* Sovit ännu mer.
* Pratat med min kille. Ungefär varannan timma, han kommer tröttna på mig... 
* Sett på Allsång på Skansen och drömt om att åka dit.
* Googlat resor, hittade en TVÅveckors resa till Alanya i oktober som jag tänkte tvinga med min kille på. 
* Ringt min kille och fick ett bestämt nej på den idéen. 
* Funderat ut vilken film jag ska se ikväll. Kommer antagligen bli Love Actually, har sett den sju gånger de senaste dygnet. OBS, överdriver EJ!
 
Nu ska jag somna igen, det är roligt att vara sjuk. Nej. 

Tystnaden som uppstår...

...när man ska fotografera naglarna och kameran är vänd mot en själv och trycks av i samma ögonblick som jag gäspar.


Naglarna!

Tänkte bara slänga upp en bild på dom snygga naglarna jag har nu. De är fortfarande inte superlånga precis, men det är en mycket märkbar skillnad för min del. Tack vare Trind Nail Repair. Woop woop!


Vem bestämmer vad som är bättre än annat?

Härom dagen fick jag ett påhopp om att jag jobbar på McDonalds. Det hände i samband med att jag klagade på en sak och fick liksom som till svar att "du jobba påDonken - du har ingen rätt att klaga på NÅGONTING!" 
 
Jag har tänkt på det här, tanken har inte kunnat släppa mig, men vad är det dåliga med McDonalds? Är det för att det är snabbmat och har massvis med rykten om sig? Är det inte fint nog för, i det här fallet, mina vänner? Vore det bättre om jag var bilmekaniker eller medarbetare på Gina kanske? Tillför dessa yrken med till världen än mitt? Vore det bättre att vara mäklare eller designer? Tillför DE jobben mer? 
Ska man inte vara stolt över att man har ett fast jobb med helt okej lön? Ska man få ta skit för att jobbet inte klassas som riktigt fint? 
 
Sedan ska jag absolut inte säga att jag älskar att jobba på McDonalds varje dag, det är inte mitt drömjobb och alla vet att jag söker andra jobb. Men det beror inte på något sätt på att jag inte tycker att jobbet är tillräckligt fint. Det betalar minaräkningar, jag har (tillochfrån) väldigt kul på mitt jobb och anledningen till att jag vill byta beror på att jag jobbat där sedan jag var 16, jag har pluggat på högskolan och känner mig redo för nya utmaningar. 
 
Ni som väljer bort jobb för att det inte är tillräckligt "fint" kommer ha etthelvete i framtiden. Det förstår ni va? Jag har också drömmar och "krav" på vad mitt jobb ska tillföra mig, men det betyder inte att jag väljer att gå arbetslös under tiden jag letar. Det betyder inte att jag är så dum att jag inte kan sänka mina krav fram till dess att jag nått mitt mål.
 
Nä, var du tacksam att jag jobbar på McDonalds. Jag tippar på att många hade blivit ledsna om alla snabbmatskedjor la ner för att personalen
 klagade på att det inte var ett nog fint jobb. Tacka mig och alla andra som väljer ett "sämre" jobb istället för att bli beroende av a-kassa eller liknande. Det är tack vare oss som kan ha ett så FINT jobb som du har. Om vi nu ska räkna vaktmästare som finare jobb.
 
Puss

I Will Survive

Godmorgon! Här ligger jag och svettas, balkong och fönster på tvärdrag under natten, men vad hjälpte de? Tur att man har två täcken, då kan man byta av lite grann så de ena hinner torka när de blir för svettigt. Jaaaaaa, men de är skönt med feber jaaaa.


Det blir inte alltid som man vill!

Seriöst! Kan inte någon komma hit och ta hand om mig?! Jag vill bli ompysslad, få te på sängkanten, en färdigbredd macka och någon som bäddar rent mina lakan när jag är för svettig! Men nä, tack pojkvän, vänner och familj för att ni lämnat mig här att dö i min ensamhet. (Jag hade passat fantastiskt bra som man, jag är skitbra på att klaga när jag är sjuk...) Det blev förresten ingen club sandwich, det blev inte ens lite kött. Istället köpte jag chokladnötter. Det var verkligen det enda jag var sugen på när jag besökte affären. :( Men jag fick med mig ett par mackor också, så nu överlever jag imorgon med. Puss, nu ska jag se på Lotta på Liseberg och sedan somna.


Maaaaat!

När jag är sjuk är jag antingen äckligt hungrig eller bara sugen på allt. Idag har jag inte kunnat äta alls, med halsen så är det inte superroligt att svälja precis. :/ Men nu kollade jag på Per Morberg och hans matlagningsprogram (han är ju bara såå härligt va!) och då blev jag superhungrig. Funderar på att försöka mig på att göra en club sandwich eller så, men jag lär inte orka det. Inte kunna äta heller. Men vi får se! Får försöka ta mig ner till affären och så får vi se vad det blir! Håll er undan mig så jag inte smittar er! :(


Oh yeah!

Jajemän, jag är grym på de här med sjukdomar - halsfluss it is. Penicillin och vila så är jag på topp om nån/några dagar. :) De är piss med halsen, gör ont att svälja och sådär, men de jobbigaste tycker jag ändå är febern. Antingen fryser man eller så svettas man, det är så jobbigt tycker jag! Jaja, nu ska jag somna om igen! Puss!


Från ett liv till ett annat

Igår - världens bästa dag. Sol och glada människor. Lyckan var på topp!!!!! ;) Idag - feber, världens halsont (GISSAR på halsfluss, får gå till läkaren när dom öppnar sedan) och dessutom huvudvärk? Och snorig såklart, vakna av att man inte kan andas är alltid skönt. Jag dör!!!! Och när vädret är så himla skönt också! *järnvägar - gnällspikar - kalhygge* Skitliv.


Nya insta!

Har laddat ner två +versioner till Instagram; en som gör kollage med olika bilder och en som lägger till text mm. Instacollage och Textgram heter dom. Så himla kul att hålla på och pilla med! Här är några av bilderna jag lekt med ikväll, nu ska jag sova. Jobb imorgon och supertrött! Puss


Liseberg! <3

Bilder från sköna dagen!


Igår.

Började med mysig förfest hos Sara, tillsammans med Becca. Fortsatte till en park och mötte upp Peter och myste där ett tag. Hittills skitbra kväll. Ända till gänget vill gå till BS, en helt vidrig "rock"bar. Där sitter typ skabb med långt äckligt hår, svettiga kläder och stora ölmagar. Musiken som spelas är hårdrock med massa skrik och skit. Och när man kommer fram till vakterna säger dom "50 spänn" istället för "hej välkomna, leg tack". Vidrigt. På toaletten - där jag förövrigt hittade ett par trosor - droppade det vatten från taket och låg damm i hörnen. Ja, ni fattar att jag inte riktigt diggade det stället så motivationen sjönk och min dansa-hela-kvällen-kväll blev istället en undvika-att-nudda-de-äckliga-människorna-kväll. Men det funkade det med. Idag ska jag till LISEBERG! De ni! Mohahahah!


Onsdagens bilder!

I onsdags efter jobbet kom Sara hit till mig och Alex och vi mötte upp Jenny för att åka ner till stranden och grilla korv, käka jordgubbar och bara ha det allmänt chill. Grymt mysigt! Såklart får man mersmak på en så trevlig kväll och vi ville naturligtvis fortsätta kvällen så länge vi kunde. ;) Så efter stranden hamnade vi i Museiparken med en flaska vin och efteråt blev det Butlers för att till sist avsluta på Trädgårn. Så himla bra kväll verkligen! Riktigt trevligt!


After-midsommarfesten! Bildbomb!


DET FUUUUUUNKAR!!!!!

Testar appen nu! *håller tummarna att det funkar* Jag och Alex på stranden i onsdagskväll. Grillning och vin med Sara och Jenny. Mys.


Tonight's gonna be a good night

Waaaaaaaaah!! Jag är så himla pepp på utgång ikväll så ni förstår inte! Bara springa ute med tjejerna och dansa fötterna av mig! Wohoooo! Ska bliså himla kul! 
 
Ps. Jag mailade gubbarna som jobbar på blogg.se och fick svar att deras app och mms-funktion kommer att vara igång inom en vecka. Håll ut, mina kära, snart får ni se bilder igen! :)

Lördag!

Godmorgon snuttiZzzZzzzzar! <333333333333
 
Hur mår ni? ;) Själv ligger jag näck i sängen och tittar på film. Jag har sovit som en prinsessa inatt - förutom smsen från partyt på Visingsö. *önskar jag var dääääöääär* 
 
Igår hade jag och Janet en mysig kväll i regnet, va en sväng på stan, såg på film och åt jordgubbar och senare på kvällen gick vi på bio. Såg Snövit filmen, som var ganska bra. Lite...jag vet inte, men den kunde vart bättre. Sen ska ju Snövit vara vackrast i landet. Och så spelas hon av den där Twillight-tjejen som inte är snygg för fem öre. Kasst. 
 
Iallafall, nu ska jagfixa mig en ordentlig frukost och gå ut en promenad, jag är riktigt utvilad idag. Skönt. Senare blir det party med Sarisen och Beccabus. ;) Woop woop!

Så här mår mina naglar nu - Trind Repair

 
Jag har använt Trind stärkande nagellack de senaste veckorna (ca 2 veckor) och uppmärksammat hur himla bra det funkar!
 
 
JJag vill faktiskt verkligen rekommendera det - naglarna har verkligen stärkts och så mycket finare! Är galet nöjd! Jag som aldrig har kunnat ha fina naglar, har nu jättefina naglar som ser riktigt friska ut. 
Angående biverkningar som finns på Google och så, jag har inte känt av någonting. Naglarna har för mig bara blivit bättre. :) 
 
 

Idag blir en bra dag!

 
Jag har inte gjort mig i ordning på flera dagar. Igår hade jag tillochmed en sån deppdag att jag aldrig gick upp ur sängen. Men idag måste det bli lite bättre. Jag ska stå upp, duscha och fixa mig så schnygg jag bara kan. Jag har trots allt tagit ledigt den här helgen och det är väl kaos om det skulle va s att jag lipar bort den bara för att jag inte kom iväg till Visingsö. 
 
Nä, nu blir det upp till duschen! Puss

Saknad.

Ibland känns allting verkligen helt skit. Jag har verkligen en kass dag idag. Alex har åkt hem, jag längtar efter honom redan. Min resa till Visingsö blev inställd. Jag kommer aldrig mer få träffa honom, känns det som. Inte förrän nästa fredag. 
 
Jag har missat dagens alla soltimmar de senaste tre dagarna. Två dagar jobbade jag, idag är jag för deppig för att gå ut. Det gör mig också trasig. Känner mig ful. Och ensam. Jag vill flytta nu så jag får spendera varje natt med min man. *måste söka jobb*
 
Imorgon blir nog en bättre dag. 
 

Han älskar mig.

Bäbiskatten 2v gammal. Nu är den 7 veckor och ska snart flytta hemifrån.
 
 
Woop woop! Vi är hemma hos mig nu efter ett mycket bra dygn hos mina föräldrar. Vi har träffat halva släkten, spenderat tid med bäbiskatten och umgåtts med mina föräldrar och min syster främst. Mysigt. 
 
Idag planerar vi bara att ha en chillkväll, ska se Irene Huss-filmer. Har fixat fyra stycken nämligen och han har aldrig sett någon film med henne tydligen! :D
Vi hörs sen! 

Min kille fick MVG

God morgon mina gobitar!
 

Jag är hemma hos mina föräldrar, i min gamla 90-säng, TILLSAMMANS med världens finaste pojkvän. Så himla stolt över honom, han gjorde sig verkligen perfekt bland min släkt igår. Sjukt kul! *hade inte alls behövt vara nervös*. 
Idag är vi nog kvar här lite till, sedan åker vi hemåt med tåget. Det ska bli skönt att komma hem och bara kunna mysa. Vi hade planer på Liseberg idag, men vi skippade det och tar det någon gång senare i sommar! :) 
 
Vi hörs senare!
Puss!

Jadå! Absolut!

Godmorgon mina kära!
 

Jag har varit vaken sedan klockan sex och går omkring med en klump i magen. Alla som känner mig vet hur mycket jag avskyr föräldrar. Alltså, jag älskar föräldrar men hatar möten med dem då jag känner en enorm press att bli omtyckt och sådär. Idag ska Alex med hem till min familj. Och inte nog med att min familj kommer att vara där - vi snackar SLÄKTKALAS! 40 pers typ! Jag håller på att avlida! Ringde honom tillochmed imorse och frågade om vi kunde göra slut och bli ihop imorgon igen. Han tyckte inte det var en bra idé - han tycker det ska bli KUL! Människan är inte frisk. 
 
Nu ska jag snart gå upp, har virrat runt som en blind höna en stund nu på morgonen och försöker packa ner allt som ska med. Ja, för vi ska antagligen sova över! Jag döööööör! Nä, men det löser sig. Men tänk på att om jag inte uppdaterar under de närmaste dagarna så är det för att jag fortfarande är ställd av chocken och ångesten att jag ger mig in på det här. ;) Eller så är det för att jag har sex..... ;)
 
PUSS!

RSS 2.0