irritation

Tjohoo!
Jag har inte fått pluggat jättemycket, men jag satt ju faktiskt ett par timmar tidigt imorse så jag är ganska nöjd ändå. Jag har tvättat hela min tvätthög som täckte nästan halva sovrumsgolvet och det känns sjukt gött. Dessutom har jag dammsugit lägenheten och fixat iordning lite, så nu känns det mycket fräschare. :) Åh, vad jag hatar att ha det smutsigt runt omkring mig. Den enda som jag hatar mer är att städa, så det är en jobbig kombination att få ihop de där. ;)
Strax kommer Josefine hit och så ska vi fortsätta pluggandet och dricka lite te och ikväll kanske Svante och Såsa kommer, men det blir nog en lugn kväll för vi ska plugga tidigt i Trollhättan imorgon. :) Sjukt bra!

Btw, grannen har typ fått nått flipp. Han borrar fortfarande. Jag förstår verkligen inte vad han håller på med, hur är det ens möjligt att borra så mycket som han gör? Han borde ju knappt inte ens ha någon vägg kvar att borra i, för nu har han hållt på till och från i över fyra timmar. Är det rimligt?
Nää, nu går jag snart över och snackar lite med honom! Hehhe.. Och då blir det inte roligt för honom! ;) Eller så börjar jag borra tillbaka, det hade också varit rätt kul. Jag har ingen borrmaskin bara, men de kan man väl lösa. Någon som har? ;)

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din Bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0