Absolut fetma...

...okej. Det här är hemskt! Jag är helt seriös och jag vill verkligen att ni stöttar mig nu. Hähä, vem tror jag att jag är, alla mina tiotusentals dagliga läsare kommer stötta mig. Hahahah!
Iallafall, jag är helt seriös nu. Jag tror att jag håller på att bli fet. Allvarligt alltså. Jag åt precis middag, de såg ni ju i inlägget innan, och jag var inte ens hungrig. Jag har faktiskt redan ätit middag en gång idag. Ja, jag kallade det lunch, men jag tror seriöst inte att man ska äta middag så här sent. Speciellt inte pommes och bea sås. Det var sallad till också, men den var mest för syns skull. Det är så himla mycket roligare att äta när maten är snyggt upplagt!
Till saken, imorgon börjar mitt nya liv. Jag ska göra en sk Katrin och gå ner typ trettio kilo! Jaja, hon födde barn och grejer men fortfarande. Om jag går ner trettio kilo har jag faktiskt över trettio kilo kvar så det är lugnt... ;)
55 kilo är mitt mål. Då får jag ett BMI på 20,7 och det känns helt rimligt. Mitt BMI ligger just nu på 24 ungefär. Typ där gränsen för övervikt går!!!! Sinnes!

Absolut inte för att jag är överviktig, det är jag verkligen inte. Men jag skulle utan problem kunna gå ner ett par kilo utan att se benig och äcklig ut.

Anledningen till att jag kom på de här är inte att jag googlade mig in på någon BMI sida och märkte hur högt det var, ska jag vara ärlig har jag tillochmed bara gissat på ett ungefär vad jag väger just nu för jag äger ingen våg men jag vet att det ligger någonstans mellan 62-65 kilo, men skit samma nu. Jag åt min mat. Och när jag ätit upp hällde jag i mig ytterligare två glas saft och så kliade det på magen lite så jag kliade och kom när min piercing som jag har i naveln. Det kändes liksom annorlunda. Den håller liksom på att glida in i magen. Och den syns nästan inte längre. De där var inte sant, klart den syns. Men det känns seriöst som om den håller på att försvinna där inne... Dessutom, idag diskuterade jag och Perre hur snygga vi själva tyckte att vi var. Jag sa att jag var rätt nöjd med mitt ansikte men kunde gjort något åt min kropp, men jag orkar liksom inte för jag tycker alldeles för mycket om chips! Okej, fuck heller. Så jag väljer hellre att bli fet och äter en påse chips extra. Näää. Inte en möjlighet. Så får man inte ens tycka. Och om jag varit en stor bloggerska nu och fått supermycket reflektioner på den där meningen så vill jag bara säga (och låtsas att någon bryr sig): självklart är det helt okej att käka chips, men jag äter chips tre-fem gånger i veckan och har absolut inga problem med att klämma i mig en chipspåse och en 3dl dip själv på en kväll. Och det är inte okej!
Så nu börjar kaloriräknandet igen! 7-10 kilo har jag att gå ner. Jag föreslår att jag har gått ner det till den 5 december? Min födelsedag. Vad tycker vi? Jo, det känns som en bra idé!
Jag tänker inte banta så som jag gjorde förra gången, då jag gick ner och åt ungefär 500 kalorier om dagen, det var värdelöst, så fort jag började äta mer än en äpplepåse om dagen gick jag upp i vikt ännu mer än tidigare. Nu är det riktig nedgång som gäller. Hållbar viktnedgång så att säga. Jag tänker inte heller gå på någon diet, inte LCHF, nutrilette eller GI metoden. Det pallar jag inte. Men jag ska äta vettig mat. Laga eget hemma och inte käka så mycket varje gång. Och hellre ta ett päron istället för en chipspåse. Och motionera. Man kommer väl aldrig ifrån de, antar jag.
Då kan jag säga er att jag tänker promenera en timma om dagen minst fem dagar i veckan. Göra 100 situps och 10 armhävningar varje dag. Och utfall. Typ 30 varje dag. Och sitta mot en vägg sådär aslänge. Fast det vet jag inte ens vad det är bra för så släpper jag nog. Men det här kommer att bli asbra.

ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

Kommentarer
Postat av: Sara =)

LYCKA TILL!!

2010-10-15 @ 22:22:19

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din Bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0