Nåååå. Hur coola är vi!? Vi har skaffat os...

img_0959 (MMS)

Nåååå. Hur coola är vi!? Vi har skaffat oss världens bästa "jobb"! Love it! <3


Torsdag

Haaaaallå!

Jag sitter i skolan, ska ha seminarium om ett par timmar. Taggad till tusen. Not. ;) Men det blir nog bra så småningom. Ikväll blir det jobb hela kvällen på kåren. Jag gjorde klart min tröja igår (den ser heeeemsk ut). Jag ska lägga upp en bild sen så får ni se hur sjukt sexig jag kommer se ut ikväll.. ;)

Nu MÅSTE jag plugga lite granna... ;) Puss o hej!

En mardröm

Ibland behöver man bara få sova lite. Men idag så är det tydligen helt omöjligt. Jag finner ingen ro alls, så att säga..... :/ Har provat att räkna får, dricka varm mjölk, blunda och räkna till tusen. Ingenting funkar och huvudet (läs: tankarna, men det är så himla mycket roligare att skriva huvudet...) bara flyger iväg. Jag lyssnar på musik och sjunger med. Men det finns liksom ingen mening i texterna. Jag är helt tom och har helt omöjligt att känna igen mig i dom krossade brudarnas drömmar om kärlek som alla sjunger om. Eller varför inte killarna som blir lämnade för en annan... Stackare. Hela världen är en massa idioter som går på kärleksdrogen. Stört.
Och nej, hjärtat, jag är inte bitter pga utav dig. Jag är det mest på mig själv. Och framför allt på John Blund som inte låter mig sova.


Update: De två inläggen som kommit upp under detta är skickade i förrgår (måndags) då jag var hemma hos Sofia. Dom passar absolut inte in här och jag vet inte varför dom lagt sig där. Min tekniker får ta hand om de där för som vanligt suger jag på att fixa tekniska saker. :/

Fina vänner jag har som köper med sig klad...

img_0956 (MMS)

Fina vänner jag har som köper med sig kladdkaka och jordgubbar efter deras långpromenad. Det blev ju dock helt onödigt för dom att gå ut och gå när dom ändå ska äta fettomat när dom kommer hem, men de är ju inte mitt problem! ;)  Mohahahah!!  (elakt skratt, mycket ELAKT skratt)


För en gångs skull befinner jag mig i ett ...

img_0949 (MMS)

För en gångs skull befinner jag mig i ett hem med välfyllt kylskåp och frys. Sofia sa: ät vad du vill.... Jag gjorde mig en portion nudlar! Hur tråkig är jag? Antagligen världens tråkigaste människa!!!


Lyckan är total! <3

Får man vara så inne i bloggvärlden att jag börjar gråta när jag ser att Egoina skaffat pojkvän? Jag är så lycklig så jag kan svimma! <3

Porr - är det bara jag som är onormal?!

Yes. Nu måste jag ta tag i det här ämnet som man tydligen inte ska prata om - men som jag förstått är helt otroligt självklart!!

Av olika anledningar diskuterade jag och Sofia porrfilmer igår kväll. Eller alltså, inte olika porrfilmer utan mer porr i sig. Att kolla på porrfilm liksom. Jag har aldrig gjort det och känner absolut inget behov av att göra det. Titta alltså. Utöva har jag inga problem med. ;)
Men jag kom iallafall in på genom lite sms skrivande och tog upp det med Sofia och när jag berättade att jag aldrig kollat på det blev hon hur förvånad som helst. Okej, tänkte jag. Jag har väl en störd tjejkompis som tycker om att kolla på porr då och då. Fine. Sen sa hon att hon tillsammans med andra kompisar sitter och kollar på det, inte regelbundet, men det händer. Då kollar dom alltså på det tillsammans och typ sitter och garvar åt det.
Okej, tänkte jag. Då har jag väl några störda kompisar då... Inte mer med det.

Så sitter jag och bläddrar igenom olika bloggar, lite okända sådana för jag behöver ett större utbud av bloggar just nu, dom tio - femton stycken jag läser varje dag uppdaterar för sällan så jag letade efter lite nytt. Och vad tror ni jag hittar om inte en tjej som skriver om vad tjejer gör när inte killar är med. Hon listade upp lite punkter så som att man sjunger i duschen, överanalyserar sms och på en punkt kommer (naturligtvis?) PORR!?
Så den här tjejen, som förövrigt är sexton år, menar alltså att vi brudar sitter och kollar på porr när vi inte umågs med våra pojkvänner eller kompisar. Okaaaaaaaj. Nej. Inte sant.
Eller? Är det bara jag som faktiskt inte sitter hemma och kollar på porr?

Och om vi nu ska gå ett steg längre, men vad får ni ut av att kolla? Blir ni liksom tända av det? Eller lär ni er? Eller ser ni det som humor typ och sitter och skrattar åt det?
För om ni nu ska övertala mig att jag är onormal som inte kollar på porr, måste det faktiskt finnas en anledning att se det.

Så bombadera mig med bra förklaringar nu, thank ya!!!

Taaaaagga

God morgon!

Jag och Josefine har precis kommit till skolan och packat in oss i ett grupprum och ska plugga i ett par timmar innan dagens föreläsning. Dessutom har vi köpt med oss frukost och sitter nu och trycker i oss en asgod macka och yougurt.
Det allra bästa med den här dagen är att Josefine har köpt ett par hörlurar så nu slipper vi sitta och överrösta varandra med högsta musiken på bägge datorerna.
Jag tråkar sönder Lil wayne nu av någon anledning, lyssnar sönder varje låt och rent ut sagt missbrukar Drop the world, i den låten har jag tillochmed börjar sjunga med. Eller alltså, jag rappar.... ;) Och jäklar vad bra jag är på att rappa!! :)

Nu ska jag sätta igång och översätta den där dumma engelska boken, wish me luck! (det betyder önska mig lycka till... så slipper ni slå upp det...!)

Jag är helt värdelös

Jag har suttit och pluggat i flera timmar. Är helt slut i huvudet och har ändå inte fått mycket gjort. Jag är helt enkelt värdelös på att plugga.
Just nu sitter jag hemma hos Sofia och väntar på att Sofia ska komma hem från sin långpromenad och på att Josefine ska komma och plocka upp mig så att vi kan åka hem och sova. Det lär bli vid tio. Och det jag känner mest av allt för är att ta en power nap! Hahah! Så tyvärr kommer jag nog att göra det nu. Ska kika om Sofia har någon mat hemma också, för jag är svinhungrig.

Hej så länge!

Bevis. Jag ville bara visa er att jag fakt...

img_0948 (MMS)

Bevis. Jag ville bara visa er att jag faktiskt pluggar... Och smsar lite då.. Och lyssnar på musik. Och kollar på folk. Och pratar med tanterna på bordet brevid. Men mest pluggar alltså.. Jag lovar.


Pluggtajm!

Haaaallå!

Just nu sitter jag inne på Espresso House och pluggar som tusan. Ja, idag MÅSTE jag faktiskt komma igång. Så nu ska jag vara otroligt inaktiv här på bloggen. Så om jag kommer in och skriver något mer här så får ni säga till mig.

Mardrömmar

Jag vaknade alldeles kallsvettig och störtlipandes inatt. Fick springa upp och dricka vatten och jag kunde inte minnas vad det var jag hade drömt som gjort mig så rädd och ledsen. Jag somnade om och nu när jag vaknade tänkte jag faktiskt inte alls på det. Tills jag satte igång med att kolla runt på dom vanliga bloggarna, bläddrade förbi Bellas, Bloggkommentatorerna, Egoina (som jag förövrigt älskar och är otroligt lyckligt att hon vann Blog Awards!!) och till slut kom jag till Katrins blogg. När jag fick se bilden på lille Ringo började tårarna rinna igen. Jag drömde att Ringo dog, de var därför jag grät så mycket inatt.... Äuhm, japp jag borde tänka över mina vanor och kanske sluta tänka allting i bloggformat. Typ nu lagar jag mat, den måste jag fotografera och lägga upp på bloggen...... ;)
Iallafall, jag är otroligt tacksam att Ringo lever och det bara var en hemsk mardröm! Nu ska jag gå upp och fika med Saif! :) puss!

I'm sorry

Godnatt alla sötbollar. Ledsen för dålig uppdatering idag. Förhoppningsvis blir det bättre imorgon, så mycket sämre lär det ju inte kunna bli... ;) Puss o godnatt!

Måndag

Hahahhaha!
Fuck vad dålig jag är på allting som har med diciplin att göra. (inklusive stava till det, tror jag, för det ser inte ut som att det ska stavas så va??)
Jag snoozade i en timma imorse, så det blev inget bröd bakat, ingen power walk..... Oväntat. Men jag har åtminstone tagit mig till Trollhättan och sitter här och "pluggar" iallfall. Nu har jag även kommit fram till att jag har fel bok med mig. Fail.


Världens bästa söndag

Sinnes vad bra dag jag har haft! Lycka!!

Mamma, pappa och mina två småbröder kom upp och åt middag hos mig och efter middagen gick jag och mina föräldrar ut på en promenad och var även inne på stadens museum en sväng. Totallt ointressant ställe, ska jag tillägga, men ändå rätt trevligt. Jag kände mig lite kultiverad (?) iallafalll! ;) Efter promenaden gick vi hem och fikade lite innan dom åkte hem.
Vid sextiden stack jag över till Jeanette, drack te och skulle egentligen sett en film men vi tog en långpromenad på ungefär en och en halv timma istället! Hur sjukt!?
Nu har jag kommit hem, tagit en mycket välbehövlig dusch och bäddat ner mig i sängen. Det sjukaste av allt var att jag kände, Äääääh, fortsätter jag vara lite duktig - jag betalar räkningar! Och betalade hyran för de närmaste tre månaderna framöver! Vad händer där liksom!? Jag betalde för tre månader. Vilket betyder att jag inte kommer att behöva någon hyra de närmaste tre månaderna. Alltså kommer jag att ha flera tusen kronor över tre månader framöver. Hahaha, jaaa. Ni fattar! Men det känns väldigt coolt av mig att göra såhär. Jag betalde liksom. Coolt.

Så nu ska jag ta fram en mysig bok, läsa en liten stund och sedan sova jättetidigt så jag kan gå upp och baka bröd till frukost för jag har inget bröd hemma. Jag kanske går en power walk imorgon bitti när jag vaknar också. Hehe. Nej. Nu ska vi inte gå till överdrift här, men fortfarande. Kul. Baka bröd är ett måste.
Så. Det. Måste. Jag. Göra.

Nu mys med boken, som förresten är en av mina favoritböcker och jag har läst den typ trettio gånger; Åse av Denise Rudberg. :) Och naturligtvis lyssnar jag ett par gånger på Drop the world med Lil wayne innan jag somnar också! :)



Så här lycklig är jag nu typ. Fast lite mindre full än vad jag är på den här bilden. Tur det.
Och jaa, jag lägger bara upp den här bilden för att mina bröst ser så sjukt snygga ut på den här bilden.. ;) Fokusera på dom, inte ansiktet. Tack!

Är de inte det sötaste ni sett? Två små kä...

img_0947 (MMS)

Är de inte det sötaste ni sett? Två små kärlekspar i tioårsåldern. Jag dör så sött!


Pigg som ett piggsvin!

Goooood morgon!

Jag är huuur pigg som helst, ingen kan tro att jag var packad igår. Eller alltså, det var jag nog inte heller, men lite iallafall. ;) Snart kommer min familj upp och hälsar på mig och får söndagsmiddag. Köttfärssås och spagetti.. Det är typ det som jag är bäst på laga och dessutom har jag det hemma så det får funka. :)

Men just nu så rusar jag runt i lägenheten och städar och plockar undan sånt som föräldrar inte borde se. ;)
Och så spelar jag Drop the world med Lil Wayne på högsta volym. Låten har varit  veckans favorit och jag spelar den konstant!!! :)
Nu, mer städning!

Lördagens funderingar och kvällsplaner!

Jag har precis varit och solat och känner mig helt slut men samtidigt såå mycket fräschare. Solade bara en snabbis idag, typ tolv minuter eller någonting, tycker verkligen att det är så sjukt segt att ligga i solariumet. Fast på Meddo funkar de för där är de ju radio på, men på de lilla solställen som ligger precis brevid mig ligger jag bara och väntar på att tiden ska ta slut. Dessutom ligger jag och är cpnervig hela tiden att jag ska ramla igenom plasten ner på rören och bränna ihjäl mig. Är ni nervösa för det någon gång? Att man liksom ska dö i solariumet. Man vet ju att solarium är skadligt, men såå skadligt att man dör på fläcken.. Det hade varit illa.
Iallafall, nu ska jag hoppa in i duschen, lägga på en härlig fuktmask för ansiktet och smörja in kroppen med härlig body lotion och sedan börja fixa iordning mig för kvällen. Ja, det blir inte myskväll med Jeanette som egentligen var planerat utan det blir utgång i Trollhättan! :) yeay!!! Otippat att jag och fina Josefine ska dit liksom, men nu blir det så! :) Nu blir det lång dusch!! Puss o heej!

Idag lyxar jag till det lite för mig själv...

img_0943 (MMS)

Idag lyxar jag till det lite för mig själv. Varma mackor och te till frukost. Frukost på sängen. Hur låter det? Men jag säger en sak bara; det är sjukt mycket mysigare att liksom bara FÅ frukost på sängen. Att gå upp och göra det själv förstör känslan lite. :/


Fuck it. Jag sover väl då.

Jag har gått och lagt mig. Det är helt fucking otroligt, men jag har krupit ner i sängen och ska snart sova. På en fucking lönefredag! Helt sinnes vad sjukt!
Jag städade hela lägenheten, stort tack till alla som smsade och mailade att jag skulle ta tag i mig själv och få ordning på mitt ställe!!! Efter städningen slog jag mig ner i soffan för att äta frukost/lunch/middag/kvällsmat och se idol. Och sen....bara ouuups låg jag i sängen. Och nu ska jag sova. What? Helt fucking knas! Japp. Men så är läget. Mm får väl skylla på att jag sparar pengar eller inte har några vänner eller vad tusan som helst. Men det är inte sant. Jag liksom bara ville ligga hemma ikväll. Lönefredagen liksom. Eller alltså, hade jag fått som jag velat och kommit iväg till Trollhättan så hade jag gjort det utan att tveka, men när det inte hände så... tja, jag kände helt enkelt för att bara ligga hemma då...

Sådär, nu återstår väl bara för mig att säga godnatt ännu en gång. Tidigt. God natt.

Kom på att jag faktiskt har glömt att äta ...

img_0942 (MMS)

Kom på att jag faktiskt har glömt att äta idag. Imorse tog jag ett ägg till frukost, men ingenting efter det. (förutom lite chips som var kvar sedan igår) Sjukt att man inte är hungrig! Jaja, jag styrde upp macka, bacon och champinjoner till frukost nu iallafall! :) Mums!!


Kris!

Jag har varit o fikat med Sara, solat i ett mögligt solarium på Meddo och gått en promenad hem. Slängde mig i soffan och nu njuter jag av Top Model på trean. Tyvärr är de sammanfattning av programmet idag så de sög lite, just my luck liksom.. Sofia vill att jag kommer ner till henne i Stenungsund ikväll. Hennes fuckade hund klarar sig inte själv så vi kan inte åka till Trollhättan och jag hittar ingen annan som vill åka med.. :( Nu är jag jättebitter faktiskt, men de kommer antagligen bli en taco kväll i Stenungsund i kväll alltså. Fast jag ska tjöta lite på Jeanette att åka med mig ikväll iallafall, *så nu när jag ringer henne kommer hon inte svara... ;) * haha! Kolla klart på Top model nu, sen måste jag städa!!! Haha, min blogg handlar om min städångest, men de är liksom det viktigaste att få gjort just nu! ;) Snälla, kan inte alla ringa mig och säga att jag måste städa!!! ;)

Fin "komplimang"

" Tänk Emelie, den dagen då du ärligt kan säga att du inte är intresserad av någon kille alls för tillfället. Den dagen kommer miljontals människor måla kors i taken och grisar kommer att kunna flyga.... "

Tack kompis, det känns så skönt när du stöttar mig genom mina romanser. Thank you very much. Verkligen.

Morgonpigg!

Haaaaallå!!
Jag har precis vaknat och ska faktiskt gå upp och städa lägenheten nu, för de ser ut som skiiiit här! Senare idag ska jag träffa Sara på en lunch och som vanligt har jag målet att jag ska plugga lite också.. ;) Jag har sovit så himla gott inatt, sängen är så mycket större när inte Josefine sover PÅ mig... ;) Men nu blir det iallafall storstädning. :)

Puss

Har haft en otroligt mysig kväll. Det har jag faktiskt alltid med mina nya vänner. :) men fortfarande, Skiten tar kål på mig. Jag mår illa när jag äter, jag har konstant värk i magen och jag är trött hela tiden. Nu ska jag sova i ett dygn tror jag.

Myskväll hos mig! :)

img_0941 (MMS)

Myskväll hos mig! :)


Totalt onödigt

Nu har vi bokat grupprummet här igen. Ska sitta och starta upp nya grupparbetet i organisations och vetenskaps teori. Önska oss lycka till! ;)

Senare idag ska vi till Trollhättan igen. Antagligen iallafall. Sedan borde jag lägga mig i solariet också, för jag är blek som ett spöke. Och efter det ska jag sova superlänge för imorgon ska jag upp tidigt. Inte för att jag ska göra någonting utan för att jag vill gå upp tidigt och städa hela lägenheten, fått skrivit ett par sidor på det andra grupparbetet. Som jag just nu bara sitter och drar ut på...... Hahah. Mitt huvud är helt tomt och jag orkar ingenting just nu. Power nap nästa. Fast det hinner jag inte med just nu. Antagligen inte sedan heller.
Jag ska sluta skriva nu. För det här inlägget är helt totalt super onödigt.


Så här ser jag ut idag. Mitt fuck-you-fing...

img_0940 (MMS)

Så här ser jag ut idag. Mitt fuck-you-finger står rätt ut hela tiden. Det beror på att jag är snortrött, har halvfett hår och inte fått till sminket. De två senare problemen beror antagligen på de första problemet. Vi snoozade i en halvtimme idag igen, därför ser jag ut såhär.. Nu ÅKER vi till skolan! Yeeees!


Hur sött!!

img_0930 (MMS)

Hur sött!!


16:02

Nu ska jag alldeles strax stick iväg till Trollhättan och sexslavsmötet. Jag är hur schleten som helst och har inte gjort någonting alls idag förutom att duscha i nästan en timma. Tur att vattnet ingår i hyran.. ;)
Josefine kommer och hämtar upp mig alldeles snart, om hon inte kört vilse men de får vi inte hoppas. Nu måste jag iallafall kila! Hejsvejs! ;)

By the way.
Jag har förälskat mig i Oskar Linnros. Någon som vet om han är gift eller om han möjligtvis vill gifta sig med en liten blond brud som är minst sagt besatt av hans musik?


Kolla! Äntligen har jag fått hem min först...

img_0929 (MMS)

Kolla! Äntligen har jag fått hem min första goodiebag ifrån goodiebag.nu!! :) Nu ska jag få testa två härliga produkter! Yeeees!


Onsdag!!

God morgon!!
Just nu ligger jag i sängen och drar mig för att gå upp. Jag är lite trött från igår, då vi satt i skolan hela dagen och sedan var uppe hos våran klasskompis på drinkkväll. Var hemma runt halv två tiden och däckade direkt!!! :)
Idag ska jag sticka iväg på sexslavsmöte (absolut, det låter jättehemskt att säga att man är sexslav, men jag trivs... Om de nu va någon som trodde att jag inte skulle trivas med det.. ;) ) och efter möter är det nog tänkt att Josefine, jag och några till ska discobowla. :) Sjukt kul! :) fast jag är otroligt dålig på det!! ;) Nu ska jag iallafall stiga upp och förhoppningsvis få i mig lite frukost.. Försöka iallafall, jag är allt annat än sugen på mat!
Men jag skriver mer senare! Puss!

Plugg + Josefines musiksmak = ....illa....

Vi har pluggat i typ tre timmar nu. Dom första två pluggade vi hela tiden, nu orkar vi nästan inte längre. Jag har inte ens fattat att det var så här tufft på högskolan. :/

Men, det allra värsta av allting. Jag börjar nästan gråta av Josefines musiksmak. Under dessa tre timmar har vi haft varsin dator stående mittemot varandra, min spelar Eminems senaste album på högsta volym. Hennes dator spelar, också på allra högsta volym, en katastrofblandning utav Rednex, Björn Rosenström och Miley Cunis. Eller vad hon nu heter. Det är illa. Jag lider lite med mig själv.
Nu börjar det nog bli dags att dra oss hemåt. Min hjärna håller på att koka över och jag har svårt att tänka klart.
En power nap innan drinkarna ikväll är nog ett måste. Annars finns risken att jag däckar tidigt. :/

Right now

Hallå!!

Just nu så sitter jag i skolan och försöker se viktig ut. Jag och Josefine har tillochmed bokat oss ett grupprum som vi sitter och arbetar i nu mellan 14-17. De ni!
Dessutom har jag på mig glasögon idag, mina ögon är fortfarande katastrof och jag försöker att inte slita på dom för mycket med linserna. Så idag ser jag ut som elva år igen, typ.

Nu ska vi försöka jobba på med de här arbetet. Att förklara vad ett varumärke är! Haha! Jag har fått den glassiga delen. Yeay!
Ikväll blir det drinkkväll hos våran klasskompis Henrik. Mycket spännande, bäst för dig Perre att du dyker upp! Hhaha!

Hej så länge!


Ps, PERRE!! Vi sitter och lyssnar på din musik just nu... och asgarvar! <3

Läggdax!

Jag har haft en jätteroligt kväll. Nu ligger jag i sängen med Josefine och ser på The last song. Mysig film. Imorgon är det skola igen... Och då ska jag verkligen sätta igång med pluggandet!! :) Men, de ska jag säga, idag har jag faktiskt läst lite granna!!! :) yeay!
Imorgon efter skolan ska vi hem till Henrik i klassen på drinkkväll, ska bli väldigt trevligt! :) Nu ska jag se klart på filmen och sedan sova! Godnatt mer er!

Bara för att det är insidan som räknas...

Mitt öga är något bättre idag, men nu börjar det andra ögat klibba lite istället. Det är så otroligt irriterande det här. Som att vara blind liksom. Speciellt efter allt skit jag har satt i mig i helgen, så känner jag faktiskt ett litet behov av en promenad, men nej. Det går inte heller.... För jag ser ingenting!!!
Senare idag ska jag förhippningvis kunna ta mig till mötet i Trollhättan, Josefine kommer upp vid två tiden och då ska vi åka dit. :) Kul kul, om jag bara inte sett ut så här... Men det är väl insidan som räknas...! Hahaha!

Man får skämmas!

Okej, jag ska börja med att säga att jag egentligen inte är insatt för fem öre. Jag är lika insatt som Paow ungefär, fast jag fattar att man ska tänka innan man pratar - eller i de här läget skriver.

Men, helt seriöst! Hur tänkte vi nu? Röstade in Sverigedemokraterna i riksdagen! What, vad i hela världen hände där? Hur är det möjligt att SD kan få mer röster än flera etablerade partier?
Är det bara en massa idiotiska småglin som har röstat? 20 mandat ska dom ha i riksdagen. Det är helt otroligt!
Visst, det är inte klart än, och siffrorna kanske kommer ändra sig något, men inget med betydelse.
Det är faktiskt tragiskt!!
Jag vet inte egentligen hur mycket makt dom kommer att ha, men bara det att vi faktiskt har röstat på att dom ska ha någonting att säga till om. Människor som vill andra ont. Jag är absolut inte själv en jättefin människa. Jag är helt emot bidragsskiten och tycker gott att dom som inte jobbar eller på något sätt bidrar till samhällets välfärd ska sättas hårdare krav på. Men, jag vill ingen något ont!! Och det vill SD och jag blir ledsen av att människor i Sverige har röstat så grovt fel.

Dock verkar det som att Jimmy kommer bli rejält utmobbad. Han kanske är missförstådd eller allt vad dom kommer att säga, men dom kommer få de tufft i riksdagen. Jag ler lite åt det, inte för att jag vill någon nått ont.. ;)


Iallafall, Sverige kommer att styras av alliansen fyra härliga år till och det får man ändå säga att jag är sjukt nöjd med!
Nu läggdax! Puss!




Förresten, en sak till bara.
Hur pinsamt är det inte att alla vuxna människor står och hejar som om dom tog studenten på nytt och var lika packade som en femtonåring som smakar hembränt för första gången...
"Fy fan vad vi är bra, fy fan vad vi är bra....." Kom igen!
Om ni nu ska styra Sverige kan ni väl åtminstone ta de seriöst? Eller?

Söndagsångest.

Lilla bloggen.
Jag ligger nerbäddad i soffan och ser absolut ingenting på vänster öga, jag tycker så synd om mig själv. :/ Har sjuk ångest över röstningen, jag vill gå, alla borde verkligen gå och rösta - men hallå! Jag ser ju för tusan ingenting!! Pratade med pappi precis och han godkände självklart att jag inte röstar om jag inte ser någonting, men fortfarande så gör det lite ont i magen att jag antagligen inte kommer att gå ner och lägga min röst.
 
Iochförsig är jag ganska säker på att Moderaterna tar hem valet ändå. Men man ska aldrig säga aldrig. Det blir en spännande kväll ikväll. Jag kommer sitta bänkad (och framförallt lyssna, tack förbannade öga) hela kvällen och se (läs: lyssna) valdebatten..

Imorgonbitti, 07:20, kommer jag att befinna mig i Lysekil för att besikta bilen. Det känns ungefär lika lockande som att bli blind på andra ögat också, men det måste väl göras. Jeanette ska också besikta bilen imorgon, dock har hon lyckats att få en tid i Uddevalla så hon slipper åka land och rike runt imorgon klockan halv sex på morgonen! ;) Men de blir säkert bra. Lillebror kan vara glad att han har en så snäll storasyster som inte bara låter honom låna bilen utan också åker och besiktar den för honom..... ;)


Jag lägger ut lite söta bilder ifrån inslussningen förresten. :) Bilder från gårkvällen kommer antagligen upp såsmåningom, då jag glömde kameran hemma igår och Josefine fick sköta fotograferingen.. Det har hon iofs gjort nästan jämt, eftersom jag faktiskt tycker det är skitjobbigt att dra runt på kameran hela dagarna..!
Se o njut. ;)













Godmorgon. Eller egentligen är de väl reda...

img_0907 (MMS)

Godmorgon. Eller egentligen är de väl redan eftermiddag, men jag har nyss kommit hem. Natten spenderades hos min fina vän, Johnny. Vi ses nästan aldrig så inatt tog jag en taxi hem till honom ifrån stan. Haha! Va typ där halv fem o då däckade jag i princip med en gång. Och när jag vaknade imorse så tog jag tåget hem med en gång, så vi kan väl säga att jag och Johnny fortfarande inte har träffats... ;) Gårkvällen va toppen, trädgårn i Gbg är inte bäst enligt mig, men förfesten hos Julia var jättebra, med bugg och allt.. ;) Och angående den snygga bilden, så ser jag ut just nu. Sliten som tusan och med svullet öga, jag skulle vilja säga att jag var en tuffing igår och att den andra personen ser värre ut..... Men det är bara en vanlig ögonirritation pga linserna... :( Nu ska jag se på repriserna av idol och gotta till de med lite pizza! :) Hej så länge!


Förlåt.

Jag har en bra kväll. Jag ska uppdatera bättre en annan dag..... Promise! <3

Jag och lillasyster lagar lyxfrukost. Vi h...

img_0905 (MMS)

Jag och lillasyster lagar lyxfrukost. Vi har bakat bröd, gjort omelett och bacon, kokat the, kaffe och juice. Vi är så duktiga! Visst är vi!? :)


Jag och lillasyster bakar pizza. (jag har ...

img_0901 (MMS)

Jag och lillasyster bakar pizza. (jag har ingen kavel, därför kavlar vi ut pizzadegen med en läskflaska...) Senare ikväll ska vi äta chokladpudding, annanas/kokostoppar och chips o dip! En riktig fettokväll! Imorgon kommer jag ha gått upp typ tio kilo! ;)


Systeryster kommer hit!

Åååååh! Jag är jätteglad! Min lillasyster kommer upp o hälsar på mig ikväll. Vi ska ha en riktigt mysig kväll och morgondag, med hemmagjord pizza o grejer och imorgon så ska vi åka o shoppa lite granna, antagligen på Överby nu igen. Ååh, så mysigt! Det var verkligen jättelänge sedan jag o lillasyster hade någon tid ihop så det här ska bli skitkul. Framför allt är se käckt med en nykter kväll också!! ;) Nu måste jag städa lite, hehe! Puss!

Morgonsvamel...

Jag har varit vaken i ett par timmar redan, kan inte somna om och orkar inte gå upp ur sängen. Slötittar på Titanic och läser en bok samtidigt. Titanic är egentligen en himla knas film. Man blir liksom inte klok på den. Att rusa runt bland allt de där vattnet måste va en himla bra motion för skådespelarna iallafall. ;) En annan film som är ännu mer knas måste ju vara Pearl Harbor. Först är hon tillsammans med den ene killen, ser "dör" han och då tar hon hans bästis. När han kommer tillbaka från de döda dör bästisen och då går hon nöjt tillbaka till den förste och föder bästisens barn. De är rätt sjukt!
Nu sjunker Titanic iallafall, dom spelar grymt bra alla skådespelarna. Och jag har lite bloggtorka för er om inte märkt de.. Vet inte alls vad jag ska skriva så jag svamlar på om massa skit. Nu tänker jag se när Titanic sjunker, läsa ut boken och sedan sova en liten stund innan jag ska ta o läsa den förbannade marknadsföringsboken som ligger brevid mig i sängen. Puss så länge!

Ni ser inte hur mysigt jag har det. Men de...

img_0899 (MMS)

Ni ser inte hur mysigt jag har det. Men det gör jag. Tur det. Snart ser jag antagligen inte mer, ölen är god! ;) Puss!


Rusningstider

Idag är jag totalt fullbokad. Rusar runt som en tok. "Tur" i oturen att Carro ställde in fikan. Nu sticker jag till Trollhättan innan jag drar vidare mot Kungälv/Göteborg för att träffa Johnny. Shit, ska bara slänga in en tvätt till innan jag går. Och sen tillbaka för att ta ur tvätten. Och så plugg mellan allt detta. Oh my..... Vi hörs senare!

Träffat fina Malin!

Blir ni förvånade om jag säger att jag inte pluggat alls idag!? Inte jag heller.... Istället har jag spenderat eftermiddagen tillsammans med Malin Ek, vi tog ett glas rött och kilade ner till Butlers för att ta en öl på de. Jag var hemma vid tiotiden. Duktig tjej va? Malin blev dock kvar. Hon fick nog en rolig kväll.... ;)
Imorgon ska jag till skolan, jag ska fika med Carro, jag ska åka till Överby med Jeanette, hämta lite grejer av lillebror på högskolan i Trollhättan OCH jag ska gå på bio med Johnny.... Okaaaaaj. Önska mig lycka till. Jag tror jag somnar nu så jag orkar med morgondagen... ;)

Allt för att skjuta upp pluggandet....

Nej. Jag har inte börjat plugga än. Men jag har duschat och nu lagar jag middag, potatisgräng med extra paprika och ost på, till de blir det kyckling. Mums!

Förresten, så här lycklig var jag i lördag...

img_0892 (MMS)

Förresten, så här lycklig var jag i lördags när jag gick på bal. :)  Visst är Angelicas klänning jättehärlig?


Frukostproblem

Jag försökte steka potatisplättar till frukost imorse när jag vaknade. För ett par veckor sedan köpte jag nämligen ett jättegulligt plättjärn, utformat som ett hjärta för att få till söta plättar eller möjligtvis ägg. Jag brände två plättar, sedan gav jag upp och tog fram en burk med champinjoner. Tog fram min nya konservöppnare (tidigare har jag fått öppna konservbukar med kniv som jag stuckit rätt ner genom locket och sedan bänt upp....) men vad tror ni att jag gjorde med den? Jo, knivbladen hoppade av så det blev bara till att slänga hela grejen. Svampburken bände jag upp med kniv..... Och där var min frukost klar....
Och nu ligger jag och har ångest över att jag inte pluggar. Hehe. Men idag ska jag plugga, jag ska till och med skriva en hel sida på grupparbetet har jag bestämt mig för. Dessutom ska jag läsa igenom alla anteckningar i organisations- och vetenskaps teorin och även läsa dom sidorna som vi ska gå igenom imorgon. Jag ska göra allt de här idag..... Bara inte just nu.

Ser ni hur mysigt jag fått till de i mitt ...

img_0893 (MMS)

Ser ni hur mysigt jag fått till de i mitt sovrum? :) Har suttit halva kvällen med att pilla in bilder i ramarna som jag köpte på Ikea häromdagen. Förövrigt, Ikea skrev "2 ramar för 29:-" käckt tänkte jag och köpte sex stycken. Två för varje tavelhylla liksom. När jag  tar av plasten från första ramen ramlar TVÅ ramar ut. Jahopp, dom låg i tvåpack alltså. Så jag har köpt 12 ramar. Som att jag inte hade tillräckligt med foton i min lägenhet liksom. Hade jag varit en kändisbloggare hade jag lottat ut ramarna på bloggen. Men eftersom jag är den jag är (en icke-kändisbloggare) får jag väl helt enkelt pallra mig till Ikea för att köpa fler tavelhyllor. Eller helt enkelt spika upp tavlorna på väggen.... Nu ska jag se på Pearl Habour på VHS. Kan ni inte bara säga att jag är cooool?


Titta vad duktig jag har varit idag! Mums ...

img_0891 (MMS)

Titta vad duktig jag har varit idag! Mums så gott! Jag, Sofia, Anki och Josefine har lunchat och nu sitter vi och fikar. (fast vi fikar med öl) hahah! Och bullar! Mums!


Morgonens klagan

Jag har sovit lika dåligt som en....jag kommer inte på något bra, men jag har sovit riktigt dåligt iallafall. :/ Fast sängen har varit grymt skön, de är bara de att jag vaknat och haft halsont hela tiden. Dessutom hade jag riktigt sjuka drömmar och snoozade mellan drömmarna så när jag vaknade för att trycka på snooze varje gång så visste jag inte om jag faktiskt var vaken eller om jag fortfarande var i drömmen.. Jobbigt! Heheheh...
Nu har jag iallafall snoozat i över en timma och de börjar väl bli dax att dra sig mot skolan, utan frukost, utan smink men wtf, idag orkar jag inte!! :/ Angelica och Sofia kommer upp för lunch senare, hoppas jag har piggnat till då... Puss!

Vettig kväll!

Jag har krupit ner i min fina säng (reagera - jag sover i sängen!!) i mitt alldeles nya sovrum framför min jätteurgamla tv med inbyggd VHS. Hahha! Jag och Jeanette har grejat hela kvällen och satt ihop nattduksbordet som jag köpte igår och även fått upp tre hyllor på väggen. Och jaaa, Jeanette, jag erkänner: jag hade aldrig klarat det utan dig!! ;)
Efter att Jeanette gick hem satte jag ihop mitt nya skoställ och min gamla fotölj som jag tog med hem ifrån mamma och pappa idag. Så nu ekar de faktiskt inte i mitt sovrum längre!! Dessutom har jag köpt en jättemysig lampa som jag verkligen älskar och som gör rummet jättegulligt!
Men nu ska jag ta och somna framför min lilla bäbis tv som faktiskt är fetare på tjockleken är på själva tvrutan. Hehe, men den visar Love Actually just nu (PÅ VHS - HUR COOLT??) så de känns riktigt nice att sova här inatt. Och jag är otroligt trött och det är skola imorgon så.... God natt!!


Förresten, jag har inte kommit på vad jag ska rösta på än.... Det suger.....

Vilket parti röstar du på?

God morgon en gång till...
Jag har legat och sovit ända fram tills nu nästan. Vaknade för en halvtimma sedan kanske av att mobilen ringde, sedan dess har jag kollat på intervjuer av olika partier. Står ju lite i valet och kvalet nu, vad röstar man på? Jag drivs fram och tillbaka mellan olika partier. Den här dagen (fram tills Jeanette kommer) kommer nog spenderas i sängen och titta på olika intervjuer. Ikväll ska jag förhoppningsvis bestämt kunna säga vem jag ska rösta på. ;) Vilket parti röstar du på?

Förvånande, men jag lever!

God morgon!
Jag ligger hemma i Sofias säng och håller nästintill på att dö för att jag är så trött och dessutom har svinont i halsen. Hela dagen igår spenderades med sinnes mycket shopping i Göteborg, väldigt trevligt men sjukt jobbigt med tanke på vårat tillstånd efter lördagskvällen. ;) jag gick loss o brände några tusenlappar, fick bl a med mig ett nattduksbord och tre par nya skor hem. Ska bara försöka motera ihop bordet senare när jag kommer hem så kanske jag kan visa en bild senare.
Idag blir det degning här hemma hos Sofia fram till klockan halv fem, då kommer lilla Jeanette och hämtar mig och så ska jag hem och STORstäda min lägenhet som ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig efter helgens partande! ;)
Sofia är ute o går med hundskrället just nu så jag tror att jag ska passa på att sova lite till innan hon kommer tillbaka. :) Puss!

Se hur lyckliga vi är, ni får alla detalje...

img_0889 (MMS)

Se hur lyckliga vi är, ni får alla detaljer imorgon. Än är dom dock inte så Många men förhoppninhvis blir de mer spännande under kvällen.... ;)


Dom finaste tjejerna på jorden! :)

img_0885 (MMS)

Dom finaste tjejerna på jorden! :)


Nu börjar vi parta!!

img_0881 (MMS)

Nu börjar vi parta!!


Här är den, beviset på mina ytterts gröna ...

img_0880 (MMS)

Här är den, beviset på mina ytterts gröna fingrar....


Godmorgon!!  Inatt måste jag säga att jag...

img_0879 (MMS)

Godmorgon!!  Inatt måste jag säga att jag har sovit riktigt gott. Det skulle kunna bero på min nya sovmask som jag fick hem igår ifrån Nelly. Visst är den tjusig? ;) Nu blir de frukost, sen en snabb "storstädning" av lägenheten innan mina tre favoritbrudar kommer hit för att göra sig iordning för kvällens bal! <3 Jag uppdaterar mer senare!! Ha en bra dag allihop!


Vilken fredagkväll.

Hallå!
Jag tog min feta röv och fick med nöd och näppe upp den ur soffan, och pallrade mig ner till mitt kära jobb (fast alltså city, och jag jobbar inte längre för jag pluuuuuggar!) och drack kaffe med fina Andrea. Förutom det och en snabb sväng på stan med Josefine imorse har jag inte gjort någonting alls. Jag har nästan börjat tröttna på dom här dagarna, jag är bakis alldeles för ofta!
Förresten, jag hämtade ut kläder från Nelly idag! Massvis med nya toppar, en tjocktröja, ett par skor och lite annat smått o gott ska nu placeras in i garderoben. Och kontot ska tömmas på ännu mera pengar. Buhu. ;)
Nu ska jag försöka få mig lite sömn så jag är pigg imorgon till balen! God natt hjärtegull!

Trötter

Oh lord, jag har fortfarande inte tagit mig upp ur soffan. Jag är totalt osugen på att göra någonting och har ingen kraft att ens resa mig för att ens laga mat. Totalt utsliten. Jag ville bara säga er de. Det är fredagkväll och jag tänker sova sååå tidigt! Haha!
Men imorgon blir det bal! Hurra! Lycka! Vad är väl en bal på kåren.... Antagligen alldeles för bra! Sinnes vad taggad jag är!

Friday, im in love

God morgon!
Vad härligt att se att en del av min läsarskara redan har hittat tillbaka... Jag visste väl att ni saknat mig, erkänn bara.! ;)
Just nu ligger jag styggt däckad i min kära soffa och plöjer avsnitt efter avsnitt med OC. Gotta love it!
Gårkvällen var minst sagt svinkul, dock trasslar jag ju in mig i problem så fort jag får en möjlighet och komplicerar för mig själv och ger mig massvis av härligt dåligt samvete, menmen, varför klaga? ;) Kvällen var iallafall toppen och vi fick vara med på Sexmästeriet, sjukt coolt. Jag äääälskar studentlivet! Har jag sagt de förut? Jag älskar det! :)

Ikväll kommer eventuellt Jeanette och Sara över för lite middag, egentligen skulle jag åkt hem till mamma och pappa för att hälsa på, men tanken på att sätta mig på en buss till Tjörn är ungefär lika lockande som att äta hundbajs. Eller kattbajs för den delen! ;)
Well, nu ska jag fortsätta mitt kära OC tittande! Puss&hej!

Hahhaha, världens bästa kväll med fina Jos...

img_0869 (MMS)

Hahhaha, världens bästa kväll med fina Josefina! :) yeay! Nu: fyllemat! Vi hörs imorgon, då lovar jag att lägga upp inlägget om min blomma! :) sov gott, de borde jag göra.!


Godmorgon världen!

Heeej!
Jag har sovit på soffan inatt, eller ja, det gör jag nästan varje natt. Älskar att somna framför tvn. :) Men nu inatt har jag sovit jättedåligt. Så imorgon ska jag åka ner till mamma och pappa och hämta min gamla tv med inbyggda video så jag kan ställa in den i sovrummet! :) Jag är bra smart!

Nu ska jag snart sticka upp till skolan, den ligger bara fem minuter härifrån och jag ska vara där halv tolv så jag behöver inte stressa. Senare ikväll ska vi dra iväg till Trollhättan för pubrunda runt på "alla" stans krogar. Haha! Kan bli spännande! Jag, Josefine och Andrea kommer säkert att ha roligt iallafall!
Nu ska jag sätta mig en timma med min nya bästa vän, den engelska boken om marknadsföring på 800 sidor. Hurra! Spännande!
Jag skriver mer senare!

Augusti

Ni som känner mig vet om att jag aldrig varit utomlands. Ni som känner mig ännu bättre vet om att jag aldrig känt något behov av att åka utomlands. Ni som känner mig bäst, som jag faktiskt umgås med nu, vet om att jag älskar att åka utomlands. Och känner ett rätt stort behov av att ta mig tillbaka till värmen.. Tyvärr är ju ekonomin inte den bästa, meeeen... 
Jag bjuder på några bilder av sommarens härligaste vecka.







Förutom Turkiet resan, som var i slutet på månaden, hade jag en veckas semester utöver det då jag passade på att umgås med alla mina vänner så jag for fram mellan Uddevalla, Tjörn, Göteborg, Orust och Stenungsund som jag vet inte vad. Men jag fick nog avklarat de allra flesta träffarna tror jag. :P
Och inte att glömma. Veckan innan jag åkte till Turkiet hade jag en städdag med kära mor, lillasyster och minsta lillebrorsan. Vi grundstädade hela lägenheten och jag var faktiskt nere i tvättstugan för första gången. Åtminstone första gången jag tvättar där, tvättstugor kan ju användas till en massa saker har jag hört. ;)
Duktig tjej, eller hur? Som tvättade och städade alltså...

Detta är faktiskt allt ni får för tillfället. Imorgon hoppas jag på att kunna berätta massa annat som hänt, bland annat att jag slutat på mitt älskade arbete till förmån för Uddevallas högskola. Yeay, jag är stuuuuudent!
(vilket faktiskt innebär ännu mindre inkomst än tidigare, jag vet, jag trodde också att det var omöjligt, men nu vet jag. Tacka vet jag McD lön.. :P )

Nu ska jag hoppa i säng. Ensam. Ja. Singel fortfarande? Svar ja. Trivs med det? Ja, faktiskt. Tills den rätte dyker upp lever jag gärna en singels glada partyliv tillsammans med mina singelvänner, nya klasskamrater och gamla jobbarkompisar. Jag trivs. Sådär, tillbaka till avsnittet där jag skulle gå och lägga mig....

Godnatt älskade bloggen, vi hörs imorgon!! :)


Juli

I juli så jobbade jag massor. Iallafall har jag för mig det. Jag kommer iallafall ihåg att jag och Jeanette drog ner till Halmstad en helg och hade sjukt kul!
En mycket spontan resa. Utan planerad sovplats eller ens ett tält drog vi iväg på äventyr. Det slutade lyckligt. Nästan iallafall..



<3 Jag älskar den här bilden vad du än säger.












Förutom Halmstadhelgen med massor av fest och avslappning jobbade jag, det enda som jag hann med mer (åtminstone som jag fått med foto på) är min snygga blomma som jag inredde balkongen med.
Haha. Spännande månad!



Imorgon tänkte jag att ni skulle få se hur den här blomman ser ut just nu. Den blomstrar som tusan. Jag har gröna fingrar jag.

Up next: Augusti...

Juni

Bloggen försvann i juni, helt plötsligt fick jag ett ryck och jaa.. där va bloggen borta. Det var samma dag som lillebror tog studenten.

Juni var en fin månad. Två av mina bästa vänner (eller ska man säga bäzzztizar) Sofia och Angelica fyllde år och vi firade med en mysig dag; picknick, en drink på Harrys, smörgåstårta hos Angelica och sedan utgång på älskade HK.
















I övrigt i juni spenderade jag och Sofia massor av bakisdagar ihop, jag käkade chips och pizza dom dagarna. Hon åt sushi...

   vs  

I övrigt, när jag inte jobbade så spenderade jag en helg på min systers konfirmationshelg. Det kan nog, när jag tänker efter, ha varit då jag slutade blogga...? Minns ni?
Iallafall så nattbadade jag och minsta lillebrorsan på konfirmationslägret. Mys! <3

Midsommarhelgen spenderades i Lysekil/Smögen och solen sken hela tiden. Bilderna därifrån har jag bara på facebook och dom går tydligen inte att ladda upp? Knepigt sånt där, ska nog ta och gifta mig med en tekniker...

Juni var en bra månad, så långt kan jag säga iallafall!


Comeback!

Visst har ni saknat mig!?

Lite? Pyttelite? Okej, jag har saknat att blogga iallafalll. Så nu är jag här igen. Yeay!



Snart kommer ett lååååångt inlägg om vad som har hänt under dom tre månaderna då min blogg varit raderad, men först lite småpill med allt! Men jag bjöd iallafall på en tjusig bild ifrån min Turkiet resa. 

Jag är snart tillbaka!
Puss!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0