Nu är det officiellt. Jag ville bara att n...

img_8457 (MMS)

Nu är det officiellt. Jag ville bara att ni skulle få reda på det från mig.... Blogg.se's app SUGER! Jag har försökt med allt, starta om den, radera och ladda ner igen, starta om mobilen... Det går inte att ladda upp bilder med den, man kan inte se sin statistik. Man kan inte redigera tidigare inlägg, inte tidsinställa inlägg, inte förhandsgranska. Man kan inte göra något kul med texten, centrera eller göra den fet etc. etc. Dessutom kan man inte välja storlek på bilden, skriva text under bilderna. Jag pallar den inte. Så sjukt besviken. Därför jag mms-bloggar jag nu igen istället. Och mmsar en bild på godiset i min Gott&blandat påse. Fett ovärt att köpa en sån när jag inte gillar lakrits. Näpp. Godnatt med er, nu ska jag sova astidigt - awesome!


Jag har spenderat eftermiddagen med att fi...

img_8490 (MMS)

Jag har spenderat eftermiddagen med att fila ner naglarna, fixa med Phestverkets förberedelser inför Bonna och spela Wordfeud.  Och så har jag lyssnat på Backstreet Boys!  Jag googlade lite bilder på killarna i BSB (hahahha!) och det är så typiskt mig att jag föll för de där charmknuttarna istället för de riktiga snyggingarna. Såklart var jag under mina tonår (eller när var dom populära?) kär i Brian och Nick. Dom där snygga killarna A.J och allt vad dom heter (Howie och nått mer?) ägnade jag aldrig en tanke.  Undrar när jag kommer börja falla för killar med vuxet utseende, istället för killar som fortfarande ser ut som barn. Jag har inte växt ifrån det än iallafall! ;)


Relax

Jag vaknade imorse klockan 09:08 i panik. Hade stängt av alarmet och hade sju minuter på mig att ta mig till seminariet...
Jag blev sen, men det gick helt galant ändå.

Idag ska jag bara vara hemma och ta hand om mig själv. Jag skulle egentligen åkt till Stenungsund, men jag ställde in det när en del planer ändrades. Det får bli på söndag istället. Fick också förfrågan om jag ville med ikväll ut i Trollhättan och även om det egentligen skulle behövas för att komma bättre in i gänget, så känner jag att när läget är som det är, så ska jag bara vara hemma och ta hand om mig själv.
Jag har köpt lite godis och popcorn, ingredienser till att laga någon god mat senare och kollat upp vad det går för filmer ikväll. Det ska bli så himla, himla skönt. Då kommer jag dessutom vara utvilad till imorgon, då ska jag och Sara festa loss hela dagen! ;) Älskar sittningar!! Haha!

Så, om jag inte tröttnar på mig själv alltför snabbt så ser dagen ut såhär!
Puss


Hemma

Jag har jobbat på kåren ikväll. Det gick jättebra, trots att jag verkligen inte var på topp när jag åkte dit. Knarkar man bara en massa Ipren så löser sig resten av sig själv. :)

Nu när jag kom hem satt jag kvar en stund ute innan jag gick in, det var så fint på något sätt. Jag blev lite rörd när jag satt ute i min trädgård och såg ut över husen och gatorna.
Jag har det ganska bra ändå. Jag trivs rätt bra med mitt liv faktiskt.
Sen så måste man ju få klaga lite, jag är en rätt gnällig människa så det hör till. ;) Men på det stora hela mår jag bra och trivs med livet, med mina fina tjejer i Stenungsund (som jag förresten saknar massor idag när jag inte pratat med dem på hela dagen...), mina grabbar i Trollhättan (och ett par tjejer också faktiskt) och rent allmänt.
Jag mår bra och det är sån skön känsla när livet vänder.

Ooooj, vad jag kommer få bakslag på det här, bara för att jag känner mig nöjd nu... ;)

Min fina utegård. Jag älskar att jag bor på ett "fint" ställe som sköts om ordentligt!


OH MY GOOOOOD!!!

Helt sinnes!! Lyckan är total för mig denna morgon!
Blogg.se har äntligen fixat en app!! Den verkar inte perfekt direkt, de ska jag ärligt säga, men wtf - att kunna lägga in bilder från mobilen utan att mms-blogga och få det att se tråkigt ut är värt mycket!

Just nu sitter jag och pluggar för fullt, ska snart ta en paus för lunch med jag är lite inne i flowet (var) så jag vill fortsätta lite till.

Nu måste jag ju bara lägga till ett par bilder också. Bara för att jag kan!! Tjoohooo!! Ingen av bilderna är från idag - ni vill INTE se mig idag. Hehe. Eller de kanske ni vill, för jag är naaaaken. ;) Eh, nu ska vi inte gå vidare in på det. Puss!


Hej mina små vänner!! Nu undrar ni såklart...

img_4948 (MMS)

Hej mina små vänner!! Nu undrar ni såklart varför jag lägger upp en bild på mina ögonfransar..? Men de beror ju såklart på att jag fått hem den där ögonfransnäringen som jag köpte häromdagen. Nu ska vi se om den funkar. I en månad ska man lägga på den en gång om dagen och sedan varannan dag resten av månaderna och så ska fransarna bli både längre och fylligare.... Dessutom har jag ikväll smörjt in mig ordentligt med BUS och har Recinolja i håret. Håret ska tydligen växa flera centimeter extra i månaden pga av det. Så spännande att testa lite nya saker! Tänk om det faktiskt funkar! Recinolja finns att köpa på Apoteket och kostade mig 42 kronor. Funkar det är det ju en kanoninvestering.. ;) Så nu får vi se, om ett par månader kanske jag står där vackrast i världen med världens hårsvall och tjocka, långa ögonfransar. Vi kan ju hoppas - och de vet vi ju alla att jag alltid gör!! ;) Haha! Sov gott nu! Puss


Oj, vad jag spårade iväg...

Igår kväll tittade vi på Friends with benefits. Jag har velat se den "jättelänge" och nu var han söt och laddade ner den så vi kunde se den. Lite knepig stämning kanske, vi har mest kollat på tragiska filmer eller slagsmålsfilmer innan och att ligga och kolla på en "i-love-you"-film kändes väl lite...knas. Typ. Jag kände så iallafall. Speciellt när jag suckar och drömmer mig bort vid romantiken, planerar hur min man ska fria till mig (jag har ett rad olika versioner på hur det ska gå till), och fnyser när killen säger något klumpigt (min tanke: "typiskt killar - ALLA killar är sånna" och Andreas var på killens sida - vilket bara bekräftade min alla-killar-är-svin-tanke.) Iallafall!' Jag gillar filmen, det är ju en supertjejfilm (omg - så får man väl inte säga längre, genussnacket på alla bloggar stiger mig åt huvudet, men nu skriver jag TJEJFILM ändå!) och jag löööv tjejfilmer.
Men iallafall, vänner med fördelar, det funkar inte. Det kommer aldrig funka! Jag har så otroligt svårt att förstå hur det går ihop att ligga utan känslor. Okej, man kan göra det med ett ex, men då har man HAFT känslor och dom kan antagligen komma tillbaka. Okej, ett onenightstand (ser att det inte ska skrivas i ett ord men orkar inte ändra) funkar utan feelings, för det är EN gång. En endaste och man känner oftast inte människan innan och är inte direkt intresserad av att lära känna den efter. Men att gå in i ett förhållande grundat på sex. Det är dömt att misslyckas. Den ena parten, minst, kommer att få känslor och det kommer sluta, om inte lyckligt (jag är liiite positiv just nu) så i katastrof.
Jag vet, jag har vart med om det flera gånger, både bland mig och bland mina vänner. Det kommer inte funka.

Så nu undrar jag hur alla idioter tänker som går in i ett sånt här förhållande! Vill dom bli sårade? Tror vi tjejer att vi kommer kunna förändra killen och står där och väntar på honom? (om det nu är tjejen som fått känslor först). Allvarligt, vill man vara med någon, ligga med den personen, spendera massvis av veckans timmar tillsammans utan att få något känslomässigt gensvar? Vill man känna hur det pirrar i magen, hur man ligger och fnissar, hur man verkligen inte kan sluta le och känslan som sprider sig i kroppen när man ligger där i hans armar bara skriker "jag är lycklig!!!". Vill man känna så när han inte känner så? Hur länge ska man gå och hoppas? Ska man lämna förhållandet bara, trots att det gör en så extremt lycklig då och då, men ändå inte ger en allt man vill ha? Är det värt att vänta på? Finns det ingen statistik på hur många förhållanden som börjar med ett kk-förhållande?

Jag gled nog lite ifrån ämnet, hade tänkt göra en liten recension av filmen, men jag brann visst vidare.. ;) Haha! Iallafall, svara gärna på frågorna. Dom är minst sagt aktuella just nu och jag behöver alla svar jag kan få. Men ni är ju så värdelösa på kommentera så ni orkar la inte idag heller. Men om ni vill så får ni gärna. Just so u know.
Snälla...!

God morgon! Blev ju inte mycket bloggande ...

img_7728 (MMS)

God morgon! Blev ju inte mycket bloggande igår, då 3s nät låg nere halva dagen och mobilen var i princip oanvändbar. Så handikappad man blir utan telefonen! Sinnes! Nu är jag vaken iallafall, men ska strax somna om igen. Somnade väl runt halv fyra och vaknade av Andreas alarm vid halv sex. Och sedan var det ooomöjligt att somna om, så nu ligger jag här och stör mig på allt och alla typ. Mest på att jag inte kan somna om och jag behöver verkligen sömn om jag ska kunna plugga ordentligt idag och sedan sitta på FUMmöte hela kvällen. Kajsa blir garanterat sur om jag somnar där... ;) Iallafall, bilden är från igår och togs precis innan jag stack iväg för att fika med Jeanette. Jag hade en riktigt sjuk sötdag igår (berodde nog på mina nya linser som är blåååa, min nya hårfärg som är ytterligare lite blondare och på att jag har missbrukat BUS de senaste dagarna) Iallafall skulle jag ta en bild på mig själv i spegeln - som vanligt (får man ens göra det längre!?) - och halkar!! Så nån sekund efter att den här bilden togs ligger jag på golvet! Hahahah! Charmigt! ;) Nu ska jag ändå försöka få ett par timmars sömn till, jag satsar på att komma mig upp vid tio idag. Känns lagom! Puss


App-irritation och annat flipp

Seriöst! Varför gör man om apparna hela tiden, de ska uppdateras och ändras så man hi ner inte lära sig skiten innan det är dags för förändring igen! Jag blir galen!
Facebook appen uppdaterades precis och JAG VILL INTE HA DET SÅ! För ett par dagar sedan ändrades Instagram och helt plötsligt blir det mycket sämre. Jag hatar de! Hatar! De är helt kasst! Jag känner mig som en pensionär, typ som min farmor som inte förstår sig på elektroniken dessa dagar. För jag fattar inte - hur svårt kan det vara att ha kvar allt som det var förut! Konservatist - javisst! Men jag fattar ju inte/tycker det blir sämre när det förändras så därför vill jag ha kvar allt som det var!

Nu har irritationen stigit mig åt huvudet kanske. Men jag kan skylla på att jag har mens också! Hörde ni det?! JAG HAR MENS! (Känner mig som Samantha i andra SATC filmen när hon tappar kondomerna på gatan). Men(s) iallafall, så ligger det till. Jag har skjutit upp blödningsskiten i två månader och idag forsar det som Niagarafallen. Magen ser ut som om jag är i sjunde månaden och så fort jag ställer mig upp blir jag akut nödig men när jag går på toaletten händer ingenting. Så, nu vet ni. Alldeles för mycket. Förlåt.
Nu ska jag gå tillbaka till mitt plugg. Kul kul kul!

Feel good kväll.

Fem bästa tipsen för en mysig ensam-hemma-kväll:
- En lång varm dusch.
- En väldoftande Inpackning i håret.
- Fotbad, filning och nymålade tånaglar gör att det känns som att gå på moln igen.
- Insmorning med brun-utan-sol. Jag är lite, lite skraj för att sola solarium nu för tiden, just för att jag solade så extremt mycket förra året. Köpte istället en ny BUS ifrån Hawaiian Tropic häromdagen, den doftar underbart och funkar toppenbra!!
- Bra bok (Änglamakerskan av Camilla Läckberg), lite snacks (squash, varma mackor till kvällsmat) och sedan gäller det att släppa alla tankar och bara fokusera på sig själv och njuta.

Ha en trevlig kväll, mina vänner, det ska jag ha.

Min vecka

Så här ska min vecka se ut:

Måndag:

Sälja biljetter för åvvesittningen på lördag. 11-13. (Kom och köööp!!)
Möte med mina fina slavar. 16:15 - 16:45.
Möte med Sexet. 17 - 18ish.

Tisdag:
Skola. 9:15 - 15:00
Fika med Janet på Rådhuscafets uteservering (joo, vi bestämde, snuttan, du kommer inte undan!!) 15:15 - ??? Läääänge.

Onsdag:
Plugga. 10 - länge.
FUM möte. Hela kvällen. Måste nog kolla upp tiden på de där... ;)

Torsdag:
Plugga. 10 - 15.
Jobba på höstens första Torsdagspub 16 - 00ish.

Fredag:
Skola - seminarie. 9:15 - ?? Usch.
Ev. fika med lillasyster i Göteborg. (Eller ska vi ta det i Stenungsund istället? Kan nog matcha tiden bättre där - ring mig i veckan!)
Träffa mina älskade tjejer igen. Stenungsund i mitt . Hehe. Gay, gay, gay...

Lördag
Åvvesittningen på Kåren! Tjolahopp tjolahej! Kul!!

Söndag:
Totalt oplanerad dag. Stenungsund kanske...? Eller så blire bara till att vara hemma. Kanske skulle behövas det också. Vi får seeeee.

Nu sitter jag på bussen till Trollhättan. ...

img_3296 (MMS)

Nu sitter jag på bussen till Trollhättan. Ska dit och sälja biljetter inför sittningen på lördag. Har ett par timmars "rast" mellan försäljningen och mötet i eftermiddag så jag har med mig skolböckerna och ska plugga lite tänkte jag. Jaja.. Inte mycket nytt annars. Jag är galet trött. Nu vet ni det.


Helgen

Helgens bra och dåliga punkter:

BRA:

- Jag har tjänat pengar.
- Jag träffade Björn, Mjölby och Norris.
- Hela fredagen var underbar. Ända fram till lördag morgon när jag var tvungen att åka till jobbet.
- Jag träffade Janet, Sara och Carro igen.

Dåligt:
- Jag kunde inte vara kvar i Stenungsund och missade tydligen värsta utgången igår kväll.
- Det var inte samma stämning alls i mitt Trollhättangäng längre. Trist. Kvällen jag sett fram emot halva veckan blev absolut inte alls som jag trodde.
- McDonald's. Seriöst. Jag har en hatkärlek till de där stället. Men just nu är jag stört trött så de hamnar på negativlistan.


När jag började skriva listan hade jag tusen saker att skriva. Sen försvann dem bara.. Jaja. Helgen har väl gått på ett ut plus/minus sett. Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och läsa Camilla Läckbergs nya bok som jag köpte på ICA tidigare idag.. För typ tvåhundra spänn. De stod 149:- och jag blev asnöjd, tills jag fattade att priset bara var för medlemskunder. (Det kunde jag ju skrivit ner på dåligt-listan btw.)
Iallafall - god najt lövers!

Ikväll har jag grabbkväll med Mjölby, Norr...

img_2300 (MMS)

Ikväll har jag grabbkväll med Mjölby, Norris och Björn! Tjoohoo, pizza och öl! Bästa! :)


Så här såg tjejerna ut imorse när jag kom ...

img_3714 (MMS)

Så här såg tjejerna ut imorse när jag kom hem till dem för att byta kläder och sticka till jobbet. Så sjukt gulligt! Nu sitter jag på tåget mot Uddevalla och jobbet. Så seg. Åkte hemifrån Anki inatt strax efter ett och kan nog inte ha somnat förrän vid tre kanske. När klockan ringde klockan åtta kände jag mig så lurad! Vart tog min natt vägen?! Jaja, nu ska jag jobba fram till klockan sex, sen ska jag sticka direkt till Trollhättan för att spendera kvällen med Phestverket. Fina vännerna som jag nästan aldrig annars umgås med längre. Jag har saknat dem så mycket. Så ikväll blir det riktigt kul! Vi hörs sen! Puss


Idag har jag haft en ledig dag från plugge...

img_3459 (MMS)

Idag har jag haft en ledig dag från plugget, satt i tusen timmar igår och bara plugga, plugga, plugga medan jag passade Eddie så idag har jag bara tagit de lugnt. En riktig mysmorgon med Andreas, frukost på Espresso house med Anki och Emma och sedan en sväng nere vid havet SHIT vad det blåste!! Lille Eddie höll ju på att blåsa iväg. ;) Haha! Nu har jag och Anki vart en sväng och shoppat (skulle köpa ett par trosor och kom ut med varor för 400 spänn Typiskt mig?!) och städat hennes lägenhet lite. Nu blir det myskväll med Sex and The city race och lösgodis! Puss


Idag har jag beställt ögonfransnäring ifrå...

img_7882 (MMS)

Idag har jag beställt ögonfransnäring ifrån Katrin Z nätbutik. Jag hoppas verkligen att den funkar, mina fransar behöver verkligen en liten kick... :)


Jag har failat LCHF. Jag skyller på att ja...

img_6320 (MMS)

Jag har failat LCHF. Jag skyller på att jag inte är på topp just nu och då är det inte bra att banta - mamma som sa det så det måste vara sant!! :) När jag blev klar med min examinationsuppgiften, typ vid halv nio så körde jag bort Pärres bil till honom och tog sedan en timmas power walk genom regnet hem. Stack in på hemmakväll och köpte lite godis och den här Trocaderon. Blev sådär akutsugen på den, när jag såg den.. Så nu när jag kom hem, satte mig i soffan med min nya bok som kom på posten idag och bara kände att livet var härligt...så kan jag inte öppna den för mina naglar är för långa!!! Ååh tusan!


Allvarligt!! Jag kräks på skolan!!! Jag sp...

img_5977 (MMS)

Allvarligt!! Jag kräks på skolan!!! Jag sparande en del på den här uppgiften, själva skrivningen, för jag tänkte att de här skriver man ihop så snabbt ändå! Men nu har jag suttit här i över två timmar!! Åååh! Orka! Jag har räknat med en halvtimma för att skriva ihop skiten ungefär.. ;) Naiva människa..... Hehe. Jaja, den är ju iallafall inte de minsta svår - IDAG VILL JAG TACKA MCDONALDS FÖR ATT JAG HAR LÄRT MIG SÅ EXTREMT MYCKET PÅ DET JOBBET!! Utan min utbildning där hade min skolgång varit stört mycket svårare. ;) Tack, tack, tack!! Men... Nu tillbaka till böckerna, satsar på att bli klar till Idol börjar... ;)


Tjohoo! Jag är vaken i tid, en promenad ju...

img_2709 (MMS)

Tjohoo! Jag är vaken i tid, en promenad just nu känns minst sagt o-lockande så det struntar jag nog i (det tvärregnar), men jag ska iallafall gå upp nu och göra mig lite nyttig. :) Sen ska jag till Trollhättan ju och sälja biljetter till åvvesittningen - tillsammans med den där fjanten på bilden där uppe!! Tjohooo! :) Det är så extremt sällan jag träffar honom nu längre (he's in löööööv) och då får man suga åt sig de minuterna man får! ;)


God natt bloggen! Nu ska jag försöka sova,...

img_1237 (MMS)

God natt bloggen! Nu ska jag försöka sova, har försökt länge, men det går sådär. Har beställt nya linser och glasögon så nu borde ögoninflammationen hålla sig borta ett tag. Om nu glasögonen passar, ni får väl se på torsdag eller något. Höll på att beställa massa kläder också, men så struntade jag i det i sista sekund. Jag behöver inte mer kläder just nu. Förövrigt har jag ställt klockan på 08:20. Det händer ju typ inte. Men jag hoppas på att jag orkar ta en promenad imorgonbitti innan jag sticker till Trollis vid halv elva, dessutom behöver jag sola - min kropp lyser - så det hoppas jag också att jag hinner med innan. Efter ett par timmar i Trollhättan måste jag typ direkt hem så jag hinner skriva klart examinationsuppgiften. På torsdag direkt efter skolan sticker jag ner till Stenungsund igen, ska sitta hundvakt för Eddie medan Anki jobbar. Sedan stannar jag nog där tills på lördagmorgon tror jag. Beror lite på, jag ska ju jobba på lördag, så det är frågan vad som blir lämpligast.. Jaja, de va inte meningen att få ut en hel roman i de här inlägget. Nu försöker jag somna då... Puss!


Ikväll firar jag min första riktiga skolda...

img_3348 (MMS)

Ikväll firar jag min första riktiga skoldag - som kändes riktigt bra. Jag har ju haft såna sjuka problem med skolan, så jag har inte ens klarat av att gå dit. Nu hoppas jag att det ska kännas bättre i fortsättningen och att själva spärren släppt. Så ikväll blir det myskväll framför tvn med squash, dip ostkorv, bacon, kokt ägg, ostkuber, dip och salami. Och min nya upplevelse OSTCHIPS! 0 procent kolhydrater - dom är helt gjorda på ost!! (Kostar dock 30 spänn för 60 g, men ändå). Jag har utöver den långa skoldagen påbörjat ett grupparbete, storhandlat och städat och dessutom gjort en rätt stor del av examinationsuppgiften som ska in på torsdag så jag är mer än förtjänt av detta! Bra dag!


Satt mig själv i skiten.

I söndags när jag var hemma hos min familj klagade jag en hel del på mina syskon. Dom har nämligen varit ensamma i helgen för Mammi och Pappi har vart på en liten weekend. När jag kom hem hade kattkräket kräkts och bajsat inne och det fullkomligt stank där olyckorna inträffat. Naturligtvis var dörrarna stängda till dessa rum - ingen vill ju plocka upp skiten. Så jag gjorde det.
Sen när föräldrarna kom hem tänkte jag att "nu ska jag minsann sätta dit de små asen som struntat i städningen!" och skällde på dem framför mamma. "Ni klarar ju inte av att bo själva!!" utbrast jag och min mamma brast i skratt och tittade på mig med en blick som sa "aaaaamen duuuråååå!".
Jag blev naturligtvis sur och gick därifrån.

Igår när jag kom hem flinade jag lite för mig själv. Förra veckan tvättade jag ju - duktig tjej - det är ju bara det att tvätten inte riktigt hann torka och jag fick slänga ut all tvätt på hallgolvet. Sen låg den där en vecka. Och ligger kvar ännu. När jag kom in i mitt sovrum hittade jag en tallrik i sängen och en brevid. Jag var ju sjuk senast jag var här så fine. Men det kan hända att det ser ut så i vanliga fall också.
Så härmed vill jag be mina syskon om ursäkt. Jag klarar nog inte heller att bo själv. Eller iallafall inte att hålla ordning. Och hade jag haft en enda dörr i min lägenhet (förutom ytterdörren och toalettdörren, som jag faktiskt har) så hade jag slängt in whatever där och stängt om mig. Även bajs för att slippa plocka undan säkert. Vi är lika kassa allihop. Skillnaden är väl bara att jag bott hemifrån i tre år...

Jag hatar när jag sätter dit mig själv.

Perfekt

Min just nu favvo-låt:



Fem saker....

Fem saker ni antagligen inte visste om mig:


- Min ena framtand är supersne, titta på det när ni ser mina bilder.
.
- Jag älskar all skräpmat, typ. Hamburgare, pommes, pizza... Whatever. Men, det bästa av det bästa är Burger Kings Crispy Chicken Meal, jag beställer alltid burgaren med med endast lök och sås. Och så äter jag en vitlöksdip till. Det är nog nästan det godaste jag vet på hela, hela, hela jorden.
.
- Jag trivdes inte som brunett för folk jag inte kände tittade på mig på ett helt annat sätt; helt plötsligt blev jag inte sedd som en dum blondin längre och helt plötsligt lyssnade folk på vad jag sa. Seriöst, det var så. Framförallt märkte jag av det på jobbet där jag mötte nya gäster varje dag. Egentligen skulle man kanske se det som något positivt och säga massor med intelligenta saker, men jag kände tvärtom och kände bara massa press.
.
- Mitt drömjobb är journalist/författare. Jag tänkte länge söka in på journalistutbildningar, men vaken betyg eller självförtroende räckte till.
.
- Jag har haft komplex för min vikt i flera år, jag var väldigt  smal som liten. Ibland försöker jag peppa mig själv och intala mig själv att jag tycker det är snyggt att vara kurvig, men jag tycker själv inte att jag passar i det. Jag önskar mig Barbie-formen (förutom längden - hade inte velat vara längre!!), men har inte motivation att träna. Däremot går det för tillfäller ganska bra med min bantning just nu, LCHF verkar rätt najs, synd att chips och snabbmat inte ingår i dieten bara. ;)
Den här bilden använder jag som motivationsbild när jag håller på att faila bantningen, jag har den även som bakgrundsbild på min telefon. Den stänger av hungerkänslorna väldigt, väldigt bra.
Fast det visste ni ju redan!!
.
.
Nääpp, nu blir det läggdax för min del. Imorgon blir det skola hela dagen, grupparbete på eftermiddagen och på kvällen så blir det plugg med en examinationsuppgift som ska in på torsdag. Jag hoppas på att bli klar redan imorgonkväll, då den inte verkar alltför avancerad och det känns ändå som om jag har fått gjort en hel del nu i helgen när jag inte haft så mycket annat att göra!!
Puss och GODNATT!!

Sjukt stressig dag, eller, jag är nog mest...

img_2152 (MMS)

Sjukt stressig dag, eller, jag är nog mest ovan vid att flänga fram och tillbaka och ha mer än två saker inplanerade på samma dag, så det har iallafall känt mig otroligt stressad. Jag vaknade hemma hos mina föräldrar i ett nästan tomt hus, åt bacon till frukost tillsammans med Simon. Blev upphämtad av Julia för att dricka två koppar kaffe (med grädde i - bläää) på EH i Stenungsund. Tog tåget till Uddevalla, avklarade veckans samtal under tiden och planerade in massvis med saker, samt planerade mötet för slavarna. Direkt till Trollhättan för först slavmötet och sedan ett superlångt möte med de vanliga. Hemma nu vid halv nio och jag är så seg. Jag är nog fortfarande inte helt kry, ni ser väl att ögat fortfarande ser lite wierd ut kanske? Förresten, bilden togs imorse hemma i hallen hos mina föräldrar. Jag ber om ursäkt för GAIShalsduken som hänger i bakgrunden, jag funderade på att göra bilden svart-vit bara för att det inte skulle synas. Något med GAIS borde inte synas i min fina blogg, som sagt jag ber om ursäkt. Verkligen. Puss


Att vara hemma hos Mammi och dom var lite ...

img_4222 (MMS)

Att vara hemma hos Mammi och dom var lite jobbigare än jag tänkt mig. Mammi har alltid bullar och nybakat bröd hemma, hon har godis i skåpen, choklad i kylen och på mina småbröders rum finns det chips. Jag har ätit squash idag, min nya drog. Fick squashgratäng istället för potatis till köttet idag, det smakade gott, men jag saknar potatis. Jag saknar tuggmotstånd. Jag saknar fast mat överlag. Jag saknar att ta en macka. Jaja, Mammi köpte ostkuber till mig, det får bli kvällens snacks. Det är ju faktiskt underbart gott med ost, bara det att en macka hade vart så underbart mycket godare.


Idag har jag tagit mig hem till min familj...

img_2231 (MMS)

Idag har jag tagit mig hem till min familj på Tjörn, jag brukar göra det när jag inte mår så bra. Här hemma med mamma och allihop blir man omhändertagen och ompysslad. Just nu sitter jag och lillebror och "tittar" på fotboll. Jag ligger nedbäddad i soffan med te och täcke och han skriker rakt ut, tjoar och hoppar när det röda laget gör mål. Jag har fångat hans irritationspose rätt bra på bild, tycker jag. Han ser så här fokuserad hela tiden, när jag skämtar om något kommentatorerna säger så reagerar han inte. När jag petar på honom så blänger han irriterat på mig. Men han är glad, det märks, för de röda laget leder... Han kanske  inte är lika glad att jag är hemma, men det är inte mycket han kan göra åt. Så det så.


Jag är så sjukt förälskad i den här låten....

img_3530 (MMS)

Jag är så sjukt förälskad i den här låten. Jocke Berg har sån himla skön röst och den här låten är underbar!! Den går hela tiden på min Spotify på mobilen nu. "Det kan låta knasigt, att du har sån effekt. Jag kan verka galen. Men det känns perfekt...."


Detta har hänt

Herregud. Hur har ni klarat er utan mig en hel dag! Well, jag lider med er! ;)
Detta har hänt:

Torsdagkvällen (trots ögoninflammation) spenderades i Trollhättan, tog ett par glas vin och stannade här över natten.
Fredagen spenderades på bästa sätt: tillsammans med vänner. Sara och jag bakade vår LCHF-pizza och det blev faktiskt nästan god. Dock är jag är så trött på omelett så jag kan kräkas, med LCHF smakar brödet omelett, pannkakor smakar omelett, muffins smakar omelett och allting annat smakar omelett!!! Ååååh! Iallafall kvällen var trevlig och trots vår typ omelett-pizza var det inte alltför jobbigt att sitta brevid de andra som käkade vanlig pizza.
Natten till idag drömde jag att jag var gravid och jag bestämde mig för att behålla barnet, bara för att få gå ner och köpa världens största godispåse. Det fanns ju ingen anledning att banta om jag ändå var gravid liksom.
Jag vaknade imorse och hade ett sms, ett missat samtal och ett inpratat meddelande på telefonsvararen. Jag som hade stängt av. Näpp, nu var känslorna igång igen. Herregud.
Min ögoninflammation är inte rolig. Jag har sån sjuk värk i ögonen och det varar. Ikväll ska jag bara vara hemma och kurera mig med så jag kan jobba imorgon! Puss!

 Mohahahha!

img_8267 (MMS)

 Mohahahha!


Inatt jag drömde....

Sjukaste drömmen ever:

Jag drömde att Fredlund hade varit här på kvällen. "Vaknade" inatt nån gång och trodde att han var här fortfarande. Tyckte det var pinsamt att jag sov naken när Fredlund var kvar, så jag smög upp och tog på mig min morgonrock och gick och kissade. Kom tillbaka till sängen och bad så hemskt mycket om ursäkt till "Fredlund", som stod i hörnet i mitt sovrum, för att jag hade musik på när jag sov och stängde av Veronica Maggio på iPhonen.
Vaknade imorse av att jag min morgonrock låg brevid sängen och jag har bäddat ner min stora nalle under det andra täcket som jag har i sängen, har drömt att det var Fredlund jag bäddade om.
Herregud. Hur tolkar man en sån här dröm? ;)

Efter att ha sovit otroligt dåligt i flera...

img_2886 (MMS)

Efter att ha sovit otroligt dåligt i flera nätter i rad somnade jag som en stock vid 01:30 inatt efter att ha pratat med "mitt ex" (ska man kalla dig det?) i över en timma.  Vaknade kvart över tolv idag och hade sju sms på telefonen! Fatta att man har sovit hårt om man inte vaknat av de smsen! Haha! Nu har jag planerat inför festen imorgon och ätit LCHF-pannkaka. Pannkakan var över förväntan faktiskt. Det som saknades var ju socker på och mjölk till, men de är det värt nu när jag REDAN HAR GÅTT NER TVÅ KILO på inte ens en vecka och tappat mer än tre centimeter runt midjan. ;) Jag vet, de är säkert bara vatten och sådär, men ändå!! Det känns bra!! Nu ska jag styra upp mer inför imorgon, gött taggad jag är! :) Puss!!


En av mina finaste änglar smsade mig förut...

img_7195 (MMS)

En av mina finaste änglar smsade mig förut och frågade om jag kunde fixa en blogg till henne. Så himla glad. Och lite stolt över att man kan påverka: först visade jag dem Bakery Story i vintras. Sen Wordfeud för ett par veckor sedan och nu hoppas jag att alla vännerna hänger på och börjar blogga. Det är så härligt att kunna skriva av sig, att gå tillbaka och minnas och ett enkelt sätt att uttrycka sina åsikter på när man bloggar och jag tror många mår bra av det. Nu ska älskade Anki börja och jag längtar efter att få bli hennes trogna läsare. ;)


så ledsamt

För nästan precis ett år sedan skrev jag ett inlägg här om hur lycklig jag var för  att Egoina skaffat sig en pojkvän. Egoina är min favoritbloggerska och en av mina absolut främsta förebilder. Kanske just för att hon är ganska normal, har vettiga tankar om det mesta och en störtskön humor.
Iallafall, jag minns att jag satt på föreläsning förra året då jag läste att hon hittat sin kärlek, jag minns att jag var tvungen att gå ut och gråta för att jag blev så himla lycklig.
Nu läste jag för ett par dagar sedan att hennes förhållande har tagit slut och sedan dess är har jag vart rätt deppig och gråtit ännu mer än vad jag gjorde då de blev tillsammans... Alltså, iochförsig jag var deppig innan också, men jag blir så himla ledsen när kärlek kraschar och det gör så ont i mig. Eh, ja. Jag vet inte riktigt vart jag ville komma med det här, men det vet jag nästan aldrig med mina inlägg å andra sidan. Nu ska jag sticka till vårdcentralen för att ta cellprover, man slipper tydligen inte de trots att man har ögoninflammation.
En sån himla fin tjej, bilden är lånad från Egoinas blogg.

Seriöst, fucking ser-i-öst! Så irriterad j...

img_8104 (MMS)

Seriöst, fucking ser-i-öst! Så irriterad jag blir! Här ansträngde jag mig igår för att gå till skolan, kände mig rätt pepp och helt okej för att gå idag igen och så svullnar ögat upp IGEN över natten. Jag. Vill. Inte. Men alltså, ögoninflammation och jag går inte ihop. Iochmed att jag inte har några glasögon så ser jag ingenting om jag sätter i linserna. Sätter jag i linserna svullnar ögat upp ännu mer så att jag verkligen inte ser något alls! Orka, orka, orka! Jag blir så trött! Jag hatar skitliv som går åt helvete varenda dag!


Ikväll har varit en riktig skitkväll. Men ...

img_9763 (MMS)

Ikväll har varit en riktig skitkväll. Men det är första kvällen jag varit ensam en hel kväll på superlänge, så jag behövde väl vara ensam också. Jag bakade ju kladdkaka-muffins tidigare, dom blev sådär, iochmed att chokladen är så himla mörk blev dom rätt starka. Men med massvis av grädde på funkade dom kanon. Testade på att baka "frukostmuffins" också, dom skulle egentligen ha varit med skinka och nått grönt, men skinka hade jag ingen hemma och nått grönt i mina muffins känns inte alls lockande, så jag skippade det och körde på ost istället. Så jag har bakat ost-frukostmuffins. Dom smakar typ omelett. Men det är ju inte så himla konstigt när det består av ägg och grädde. Och ost då. Jaja. Nu ska jag sova. Imorgon blir det skola igen, fast bara fram till tolv. Efter det ska vi sätta oss med grupparbete och klockan fyra ska jag till läkaren för att göra cellprovsundersökning. Sånt man ska göra när man snart är 23. Obehagligt. Usch. Jaja. Nu måste jag sova iallafall. Godnatt 


Den här dagen

Bra saker jag har gjort idag:

* Vart i skolan. Jag är faktiskt stolt över det. Låg i sängen superlänge imorse och psykbrytade, ångest för om jag skulle gå eller inte. Men fem i nio (jag börjar kvart över) tog jag tag i mig själv och gick upp ur sängen för att gå dit. Så stolt.
* Lagat middag. Som antagligen kommer kunna ätas hela veckan, jag gjorde ju en hel gratäng.
* Mailat programansvarig, han har hört av sig till mig ett par gånger sedan skolan började och jag har undvikit att svara för alla tankar på skolan får mig att gråta. Nu tog jag tag i det. Nöjd.
* Beställt kurslitteraturen. Det var på tiden.
* Gått en kortare power walk, sjukt jobbigt. Jag hade mina älskade EasyTone på mig som jag inte använt på flera veckor och dom gav samma effekt som jag fick i början! Så jobbiga!
* Bakat kladdkaka-muffins. På LCHFvis såklart.


Nu ska jag titta på American Pie se om mina muffins går att äta.. ;) Puss på er!

Jag missade ju att visa! Jag var hos Katte...

img_6400 (MMS)

Jag missade ju att visa! Jag var hos Katten igår och fick mina naglar fixade igen. Valde fransk manikyr bara, känner mig lite tråkig för tillfället och då känner jag inte för att springa runt med färgade toppar på mina naglar. Näpp, nu är naglarna eleganta och fina, precis som jag vill ha dem. Kan inte förstå hur jag klarat mig utan naglar hela sommaren, fingrarna ser ju ut som tjocka korvar utan förlängningen. Nu känner jag mig hel igen!!


Jag gjorde en fläskfilégratäng när jag kom...

img_6839 (MMS)

Jag gjorde en fläskfilégratäng när jag kom hem från skolan. Det som är synd är ju att när man gör gratänger med LCHF så blir det ju så sjukt rinnigt. Det blir ju typ fläskfilé med massa sås. Men gott var det iallafall, hade i lök och svamp också, så blev de lite mer matigt. Goooott!


Idag hade jag på mig mina söta gummistövla...

img_2284 (MMS)

Idag hade jag på mig mina söta gummistövlar till skolan. På vägen hem fick jag den där lyckokänslan i kroppen, som man fick när man var liten och hoppade i vattenpölar med stövlarna. Kunde inte låta bli att hoppa lite diskret i pölarna när ingen såg. Det var en härlig känsla.


2 bad 4 u

Min sladd är glapp i, så när jag vill lägga över bilder från mobilen till datorn så måste jag maila över dem. Nu har hotmail hängt sig och datorn är världens segaste, så de blir inga bilder för er. Men ni ska veta att jag tänkte iallafall på det. Bloggen ser ju så mycket roligare ut med lite bilder här och där, eller hur!? Ja.
.
Jaja. Nu får ni ändå inga bilder. Kanske imorgon. Men inte nu. Hej på er. God natt.
.
.
.
Btw, minns ni rubriken? När man laddade ner de där bakgrundsbilderna till sin Nokia 3310 typ. Jag minns att jag hade Nokia 3410 och var lite coolare än vissa andra. Sen så minns jag att det stod 2 hot 4 u som min bakgrund också. Det var coolt. Tänk om man vore fjorton igen. Ha vita mjukisbyxor med svarta string under på sig till skolan, kajal runt ögonen och platåskor. Då var man cool. Ojojoj. Så fräckt det var. Iochförsig går jag omkring i en rosa OnePiece just nu så jag är inte så dåligt cool nu heller. Bara så ni vet.
Aj äm asom

Sitter på bussen nu, sjukt tråkigt! :( Eft...

img_9280 (MMS)

Sitter på bussen nu, sjukt tråkigt! :( Eftersom jag har världens sämsta ljus i badrummet så kollade jag över sminket genom mobilkameran och råkade nysa och gjorde sen fulaste grimasen ever när jag nös. Då kom jag att tänka på när jag var tillsammans med mitt ex för typ fem år sedan. Första året vi var tillsammans hade vi sjukt kul när vi gjorde grimasen på bilden, "råttan". På typ alla bilder som finns på oss från de året ser vi ut såhär. Så himla roligt! Vi skrev tillochmed en rapplåt tillsammans om råttan, har jag för mig. Sjukt kul! Synd att man inte är sjutton längre!! ;)


Idag har jag mina utsvängda jeans på mig, ...

img_0683 (MMS)

Idag har jag mina utsvängda jeans på mig, woop woop! Haha! Älskar att utsvängt är tillbaka!! De här brallerna skulle egentligen stått ut ännu ett par centimeter men jag fick ju kapa av dem och då blev de ju automatiskt något smalare. Iallafall, underbart att stuprören börjar försvinna, låren ser ju ut som stora fläskberg med sånna. Nää, för oss lite kurvigare passar utsvängda jeans bäst, tycker jag! Nu ska jag hämta upp den sista tvätten, käka frukost (ägg och majonäs) och sedan sticka till bussen. Hejråååå!


Godmooorgon! Jag är uppe med tuppen idag! ...

img_7459 (MMS)

Godmooorgon! Jag är uppe med tuppen idag! Klockan ringde tio i sju för jag tvättar idag. Man kan nog räkna gångerna jag tvättar här hemma per år på två händer (tvättar ofta hemma hos mamma), så detta är lite speciellt liksom. En historisk dag, typ. Prio ett i min nästa lägenhet (om det inte blir ett hus då!!) ska vara att det finns tvättmaskin i lägenheten. Det är inte mänskligt att behöva planera sina tvättar. Det är absolut inte mänskligt att behöva gå upp klockan sju för att tvätta heller.... Usch. Iallafall, dagen ser ut såhär: * Tvättpass 7-11. * Buss till Trollis 11:20. * Lunch med Mjölby 12-13. * En timmas "håltimme", ska bl.a. köpa kurslitteraturen för de kurser jag läser nu, har inte haft möjlighet till det tidigare. * Klockan 14 ska jag vara hos Katten för nagelfixning - hurra!! * Möte med Sexet klockan 17. Och sedan bär det av hemmåt och då kommer jag antagligen behöva packa upp alla kläder och skit som säkert inte hunnit torka nu i torkrummet fram till elva. Puuh. Tufft, jag är ovan med "hårda" dagar. ;)


Tack Kattis för tipset!! Jag försökte mig ...

img_3443 (MMS)

Tack Kattis för tipset!! Jag försökte mig på ost-chips ikväll som ett litet söndagsmys nu när jag kom hem från Pärre. Hade bara cheddarost hemma så det fick det bli, men det är helt okej. Ganska gott tillochmed. Kan tänka mig hur det smakar med lite kryddigare ost... Mmmm.. Jag kommer nog överleva på LCHF!


Söndagsmys

Tjolahopp! Gud vilken bra dag jag haft! Lånade Pärres bil och istället för att dra med honom och shoppa så åkte jag själv. Så himla skönt det är att gå i affärer ensam. Sen blir de ju lite knepigt när man behöver smakråd, men jag mmsade Mjölby och så var den saken löst. ;) Shoppingrundan gav mig ett par nya jeans och tre par skor. (Om mamma läser det här så köpte jag absolut inga nya skor, utan bara jeansen.) Får visa bilder senare när jag kommer hem, är hos Pärre nu, har sytt upp jeansen typ en decimeter. Jag är inte så himla lång precis. ;) Nu tittar vi på "Hur många lingon finns det skogen?", har inte sett den tidigare, men den verkar supermysig! :)

Enda negativa med dagen är min huvudvärk. Sockerberoendet gör sig påmind. Jag köpte 89% choklad förut och äter en lite bit då och då, det dämpar huvudvärken en timma ungefär. Så det förstör lite grann. Annars har andra dagen med LCHF vart perfekt! Nu ska jag fortsätta med filmen! Puss

Söndag

Morrn morrn! Nu är jag vaken. Shit, vad det åskade inatt. Vaknade i panik typ nångång runt sju, minns inte exakt när av att åskan var så himla, himla nära. Sjukt!
Iallafall, nu på morgonen har jag bokat pass på donken nästa söndag och helgen efter det bägge dagarna. Åååh, stört osugen. Även fast jag egentligen inte har några problem med mitt jobb så är det ju såklart goare att vara ledig än att jobba liksom. Så, förstår ni? Så blir det inga diskusioner om den meningen.... ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan steka lite bacon och äta till frukost. Sedan blir det en shoppingrunda med Pärre. Puss

Lördagkväll/Söndagmorgon

Åååh! Nu är jag äntligen hemma igen! Jobbade ju på kåren hela kvällen, och eftermiddagen också förresten. Har vart där sedan klockan tre så jag är sjukt seg nu. Ändå tar det verkligen emot att sova, jag är nog lite övertrött, hjärnan snurrar för mycket efter en galet stressig kväll. Vi var extremt underbemannade faktiskt.

Förövrigt har jag börjat på LCHF idag. Tänkte köra en Katrin och bli supertränad. Eller smal iallafall. Typ. Problemet blir väl de där med träningen bara. ;) Men iallafall, LCHFen har känts skitbra idag. Jag har ätit (totalt under dagen) tre ägg med en matsked majonäs, två bitar revbenspjäll, två bitar brieost, typ tio räkor (och tyckte det var gott!!!) och typ tio bitar fläskfilé (det serverades på kåren ikväll och eh....vi fick mat över, kan man säga.) Det är allt. Och då har jag vart vaken sedan tio imorse och åt frukost nån gång runt elva. Jag har inte varit hungrig, inte kass i magen som jag ofta blir när jag äter och inte känt mig direkt övermätt heller. Awesome. Det enda som jag saknat är de där med att småäta lite. Och godissuget. De kommer bli värst tror jag. Och saknaden efter chips typ. Men de får lösa sig. Om jag känner mig själv rätt kommer de här inte hända: men jag är riktigt sugen på att gå ut och springa imorgon. Jag har varit det ett tag. Funderar på om det blir roligare att springa om man köper lite nya träningskläder (såklart det blir), så det kanske jag skulle göra. Hehe. Det finns alltid bra anledningar till shopping! ;)
Nää, nu börjar det väl bli dax att somna va? Jag är trots allt rätt trött ;) Sov så gott! 

Hehe. Orkade inte logga  på blogg.se in fö...

img_2500 (MMS)

Hehe. Orkade inte logga  på blogg.se in för att skriva och att fota mig själv just nu känns som en extremt dum idé. Vacker är nog det sista jag är när jag ligger här och hostar sönder i Ankis soffa. Iallafall, kvällen igår var mysig. Anki hämtade mig hemma vid femtiden och inte förrän dess gick jag upp ur sängen. Jag vet, jag skrev att jag skulle shoppa och grejer och att lilla hjärtat mitt inte alls var krossat, men de var nog värre än jag trodde. Jag kom helt enkelt inte upp utan bröt bara ihop av minsta småsak. Men så kom Anki och hjälpte mig, vi åkte till Burger King och köpte mat och sedan hem till Anki för att se på film och mysa. Vid tio  kom Julia och Aleq, vi tog ett par glas vin tillsammans och spelade Wordfeud mot varandra. Vi har umgåtts så extremt mycket den sista tiden så vi behöver nästan inte prata med varandra längre. Hehe. Vi hade dock mobilfria rökpauser, då var vi tvungna att prata med varandra istället för att bara skriva.. ;) Nu ska jag fixa lite frukost, tjejerna sover fortfarande. Sedan blir det att ta sig hem och sedan direkt till Trollhättan för att jobba på Slussbalen ikväll. :) Puss


Som att någon älskar dig dåååe!

Jag möter Malin i trappuppgången. Tidigare idag har jag sagt till Malin att jag inte kommer komma ner hit till Stenungsund på ett tag.

Malin:
Emeliiiiie! Vad gör du här?!
Jag: Jag hälsar på....
Malin: Ska du.....?
Jag: ...träffa Adde?! Eh. Nej. *sorgsen*
Malin: Åh Emelie. *kramar om mig*. Det är verkligen ingen som älskar dig......


Tack kompis. IN YOUR FAAAAACE!

Vem behöver veta när Google finns...

Jag och Anki ligger och kollar på tv. Efter Idol kom Star Trek och vi tittar på varandra.

Anki:
Vad är Star Trek?
Jag: Ingen aning. Aldrig hört talas om... Jag kan googla det.
Anki: Det verkar tydligen vara en rymdfilm...
Jag: (läser innantill) "Star Trek är en amerikansk science fiction-TV- och spelfilmsserie skapad av Gene Roddenberry. Den inkluderar sex tv-serier, elva spelfilmer samt hundratals romaner, datorspel och andra verk som tillsammans bildar ett fiktivt Star Trek-universum."
Anki: ???
Jag: ??? Vi borde nog veta vad det här för något...
Anki: Vi byter kanal.

Var inne på Phestverkets hemsida. Så här s...

img_4520 (MMS)

Var inne på Phestverkets hemsida. Så här såg de väl inte riktigt ut senast jag var inne... Kan det vara så att Björn vart inne och ändrat bild och mina svar... ;) Tok!


När man blir ledsen och besviken finns det...

img_0360 (MMS)

När man blir ledsen och besviken finns det tre saker man ska göra Detta är välbeprövade tips och funkar varje gång. 1. Gråt, ät chips och godis som enda kostintag, (om du BARA äter chips och sånt går du inte upp i vikt, ett par dagar med bara chips och godis klarar kroppen alldeles utmärkt. Börjar du däremot med glass och bullar kan det bli farligt.) rök alldeles för många cigg och gråt lite till. 2. Tröstshoppa. Köp nya kläder, jackor, skor och allt möjligt. Nytt smink också. Fixa gärna hår och naglar. 3. Börja om från början. Nu är du superfräsch med nya kläder och allt. Ut och ragga med dig! Hitta någon ny som krossar ditt hjärta! Den här tre-stegs-metoden är ändå så himla lätt så den kan man göra hur ofta man vill. Kommer bli great de här vet du. Eftersom mitt lill-hjärta bara fick sig en ordentlig smäll och inte krossades till max nu så tar jag bara 1:an snabbt: gråtit halva natten, chips till frukost, gråtit lite till nu på morgonen... Nu ska jag ut och shoppa!


Fredag

Vaknar upp till världens soligaste dag. Känns ju spännande. Jag är sjukt omotiverad. Funderar på att sätta mig och plugga lite, idag kommer allting suga ändå, så det spelar ingen roll.
Jag är lite bitter, lite knäckt och en aning krossad. Typ så. Känner att jag mest av allt skulle vilja stänga in mig någonstans och hoppa över alla måsten, känslor och tankar. Jag skulle vilja skrika rakt ut. Men rösten är tom och alldeles för svag och när jag skriker kommer det bara tårar. Näpp, idag är jag en aning galen. Tur att det snart går över.
Nu ska jag nog försöka ta tag i dagen ändå. Beställa ny kurslitteratur, ringa jobbet, läsa min skolmail där jag tydligen fått ett viktigt mail från någon på skolan. Sedan ska jag tvätta, städa och handla. Jag ska leka hemmafru idag, tror jag. En hemmafru utan man.

Aldrig mer. Nu ger jag upp de här. Det fin...

img_7812 (MMS)

Aldrig mer. Nu ger jag upp de här. Det finns ingen som står ut.


Såhär ser jag ut idag. Lockat hår och blå ...

img_0986 (MMS)

Såhär ser jag ut idag. Lockat hår och blå ögon. Ser ni utväxten, btw, så inte okej.


Torsdag

Tänk hur fort saker och ting förändras. I en månad har jag gått omkring med ett konstant leende på läpparna. Okej, förutom ibland, typ när jag ska till skolan typ. Men annars har mina tankar varit lyckliga, jag har mått så otroligt bra och jag kände verkligen livet vända. Så underbart lycklig. Visst, det berodde på flera saker. Att jag kom så mycket närmre mina söta tjejer, att jag slutade jobba och äntligen fick lite semester. Att ekonomin vände och faktiskt funkade efter att ha levt över mina tillgångar i ett år. Och så på Han. Den finaste jag träffat. Jag blev lika förälskad i honom som jag blev i Emil för ett par år sedan. Det har inte funnits någon annan. Jag har inte tänkt, tittat eller ens känt att någon annan skulle intressera mig den senaste månaden. Att vakna av ett sms med massa - egentligen innehållslös - text eller skicka ett "jag längtar efter dig" på kvällen (trots att jag inte fått något liknande svar tillbaka) har gjort mig så himla, himla lycklig. Levt på mina rosa moln. Trodde att det skulle bli något. Trodde, mer än hoppades. Jag, och såklart tjejerna, var nästan säkra. Det var nog där det sprack. För att jag var så säker. Han var såklart inte lika säker. Bara för att man spenderar hälften av veckans nätter tillsammans, bara för att man smsar tusen sms om dagen betyder det inte att man är säker. Sex betyder inte kärlek. Inte för alla.
Just nu känns det så sjukt jobbigt. Så himla, himla tufft verkligen. I en tågvagn på väg till Uddevalla, bort från det som gjort mig så galet lycklig. Tillbaka till rutiner och ensamma nätter. Inga fler kyssar, inga fler leenden. Inget mer mys under täcket och inga fler sömnlösa nätter pga långa samtal. Åh, vad trist det känns. Menmen, det kommer flera. Mister man en står tusen åter, som man säger när alla ens vänner blir dissade. Så synd bara att man aldrig tror på det själv. Och sanningen är väl att just nu är jag fortfarande kvar i "standby-mode". En väntan. Ett hopp om att det blir bra. Vi kan väl hoppas.

Mycket mobilbloggande idag hörrni. Men jag...

img_1511 (MMS)

Mycket mobilbloggande idag hörrni. Men jag antar att det är bättre än inget alls. Just nu ligger jag nerbäddad i Ankis soffa med mössa och jag hade inte tackat nej till halsduk och vantar också. Så mycket fryser jag. Julia trodde jag hade feber förut, jag orkade aldrig kolla. Däremot vet jag att min hals är kass och att mina ögon fortfarande värker. Jag är typ så blek som på bilden dessutom. Hehe, nu klagar jag idag också dessutom, men seriöst, jag mår skit. Och då får man klaga. Sorry. Nu ska vi sätta på en film till som vi ska somna till. Mys att sova med tjejerna för en gångs skull. <3


Tjejmys och mysmiddag. Rostbiff, revben, ö...

img_6271 (MMS)

Tjejmys och mysmiddag. Rostbiff, revben, ölkorv, melon, gurka, morötter och dip. Såå himla mysigt.


SMS-inlägg

img_8316 (MMS)


Ligger hemma hos Anki. Herregud, vad jag v...

img_2900 (MMS)

Ligger hemma hos Anki. Herregud, vad jag velar till mitt liv. Varför kan jag aldrig TA DET LITE LUGNT?! Texten på min arm har aldrig varit mer passande. Hoppas, hoppas, hoppas. Håll tummarna för mig.


SMS-inlägg

img_9201 (MMS)


Onsdag

Alltså, jag vet. Så mycket som jag hatar folk som har bloggar och uppdaterar dem dåligt. Och så gör jag det själv. Pfft. Har börjat skriva inlägg tusen gånger, men får inte fram något kul. Det händer inte så mycket helt enkelt. Jag har vart i Stenungsund nu igen, pallade inte ligga hemma och inte se något så jag drog ner hit igen. Gick utan linser och med ögon fulla av gul salva på torget. Folk tittade mindre upphetsade på mig. Eller vad vet jag, jag såg ju ingenting - de kanske blev upphetsade?!
Anledningen till att jag är vaken nu är för att Han gick till jobbet. Han. Herregud. Så kär. Ni skulle bara veta. Han skulle bara veta också, btw. Hehe. Tur att Han inte läser. ;) Fast Han lär nog ha fattat... Jag är trots allt inte så diskret av mig. ;)
Nu ska jag somna om. En dubbelsäng för mig själv. Mys. Puss!

Förra veckan satt jag här nere i Stenungsu...

img_1764 (MMS)

Förra veckan satt jag här nere i Stenungsund och fick tusen klagomål för att jag spelade Wordfeud. SHIT vad sura alla va... Nu sitter nötterna här själva och lägger tre-poängs ord. Nördar. Fattar dom inte att Wordfeud är ute? Hörde ni de?!? UTE!! Wordfeud är sååå förra veckan.


Måndag

Jag har lyssnat på Melissa Horn hela morgonen. Jag trivs med hennes röst. Någon gång i somras blev jag ställd mot väggen för att jag sa att jag gillade Veronica Maggio väldigt mycket. Killen som frågade ville ha svar på VARFÖR jag gillar Maggio, han var en sån där krävande person, en sån som inte litar på människor och som man lätt kan känna sig lite obekväm med. Jag svarade iallafall att jag gillar texterna framförallt, med Maggio. Då kom frågan varför jag gillar Melissa Horn. Jag hade aldrig sagt att jag gillar henne så jag fick inte fram något bra svar, trots att jag gillar henne, så obekväm kände jag mig. Sedan tänkte jag iallafall på det när jag stod i duschen imorse. Jag gillar Melissas röst, hennes texter är fina, men ger mig inte alls lika mycket känsla som typ Maggio, Håkan Hellström eller Kent gör (förutom låten "Lät du henne komma närmre". Då gråter jag. Fast nejj, det är rösten Melissa har. Så nu vet ni det. Världens mest onödiga inlägg...

Just nu är jag på vårdcentralen. Väntar på doktorn. Mina ögon ska få salva. Ögat är bättre idag än igår, jag har baddat med ljummet vatten hela natten. Då har svullnaden på ögonlocket gått ner. Däremot så har det börjat klia i andra ögat också nu. Det suger.

Gnäll, gnäll, gnäll.

Jag ligger kvar i sängen fortfarande. Det finns ingen anledning att gå upp, jag ser ju ändå typ ingenting. Bara på ena ögat. Och det värker hela tiden, så jag pallar inte göra något. Det suger, mest för att det är världens finaste dag ute. Men jag klarar inte av ljuset, så. Näpp, ingen sol för mig.
Tjejerna har undrat om jag inte ska komma ner ikväll. Rättegången är ju ändå imorgon och det hade ju vart skönt att vara tillsammans innan det. Men med tanke på ögat tvekar jag ens på att jag ska kunna gå. Så ont gör det. Och jag vet att ögoninflammation smittar som tusan. Meeeh! Visste ni förresten att det blir 2000 spänn i böter om man inte dyker upp på en rättegång då man är kallad?! Sjukt va?
Nu ska jag beställa pizza, tänkte jag. Eller om en stund iaf. Jag har ingen mat hemma och att gå ut finns ju inte på kartan. JAA!! SKA JAG BERÄTTA EN GÅNG TILL ATT JAG HAR ONT I ÖGAT?! Mitt liv kretsar runt mitt öga idag. Fuck. Gud, vad tråkigt!
Men nu ska jag sluta klaga. Later.

Äh. Ser ni? Ont, ont, ont.

img_3430 (MMS)

Äh. Ser ni? Ont, ont, ont.


Jag tänkte på en sak

Två saker vill jag ta upp just nu.

1. Jag har fått ögoninflammation/infektion (kan och bryr mig inte om skillnaden), men hela ögat är tvärrött och det gör ont att öppna. Jag har tvättat med nån smörja och så, men de blir inte bättre. Sjukt irriterande. Det gör liksom ont. Inte okej. Jag ser inte ens någonting!!!

2. Jag håller på och "kollar" på Robinson. De går tydligen i repris på söndagar. Det finns ingen person som jag stör mig mer på en Paolo. Han är vidrig. Står och skriker, är allmänt otrevlig. Usch. Som programledare behöver han väl inte vara så hård? Jag tycker inte om honom.

Söndag

Hej!!

Ligger äntligen hemma i min egen säng, är så sjukt seg idag så ni anar inte. Kvällen igår var trevlig, mestadels. Jag var sjukt nervös innan sittningen men det släppte typ så fort det började. De va inte precis mitt livs bästa framträdande - inte för attjag gjort så många men - men det kunde gått värre. Typ. Två rookies kanske inte ska göra debut samtidigt nästa gång. ;)
Sedan blev det fest. Jag längtade jättemycket ner till vännerna i Stenungsund, men sånt går ju i perioder. Ena stunden va de skitkul, andra stunden lite mindre. Det allra bästa med kvällen var nog ändå att träffa Svante igen. Fina, älskade, underbara Svante. Tänk att bara för att man gör slut så bryter man kontakten. Ska det vara så? Även om känslorna tar slut så betyder ju inte det att man inte bryr sig om varandra längre. Åh! Så himla skönt att få tillbaka min vän iallafall.
Idag skulle jag egentligen haft mysdag med Sara, käkat pizza och glott på film, men Pärre ville hem så tidigt och jag ville inte åka buss så det var bara att dra sig hemåt. Ganska skönt att vara hemma iofs. Det behövs en storstädning, helt klart. Men inte just nu, tror jag. Sen typ. Hehe.
puss!

Jag överlevde toastmasterupplevelsen.såå s...

img_8689 (MMS)

Jag överlevde toastmasterupplevelsen.såå skönt att det är över. Avslutade med att få öl och cider hällt över mig på scen. Nu blire fest! Puss på er!!


Hej! Vilken upptagen tjej jag är idag. Har...

img_3202 (MMS)

Hej! Vilken upptagen tjej jag är idag. Har hunnit med massor. Vaknade halv tio (somnade typ fem = trött) i Höviksnäs och åkte med mamma in till Stenungsund för att först fika med henne och shoppa lite (CSN kom idag!!) och sedan möta upp Anki för lunch och mera shopping. Sedan har jag virrat runt en del och nu har jag sovit nån timma för att orka med kvällen. Hade egentligen planerat att surprisa släkten med att dyka upp på släktkalas, men nu hinner jag inte med det. Istället ska jag möta upp Julia och senare ikväll gå ut en sväng med henne på Hamnkrogen. Så. Blir säkert nån fyllebloggning senare ikväll, men om jag glömmer så blir det imorgon! PUSS!


Tydligaste tecknet på att jag är i Stenung...

img_8178 (MMS)

Tydligaste tecknet på att jag är i Stenungsund. Burget King mat!! :)


Därför att.

Det var inte så stort som jag trodde. I flera veckor hade jag gått och nervösat ner mig och tvekat på om jag verkligen skulle. Tatuera. Sjukt. Jag är nöjd. Jättejättenöjd. Men jag får erkänna att jag trodde det skulle kännas mer. Jag grät inte ens och jag gråter ju typ för allt! Däremot hade jag en ångestattack precis innan killen började. När han tvättade armen så var tårarna inte långt borta...
Jag frågade hur lång tid han trodde att det skulle ta. Sex minuter, svarade han och jag skrattade lite. Hade räknat med drygt 40 och trodde han skämtade. Efter sex minuter var han klar. Chockad. Ja.

Varför det står Så länge jag lever, hoppas jag? För att det är så jag gör. Hoppas. Hela, hela, hela tiden. Jag hoppas att det eller det ska hända, hoppas att det kommer gå bra, hoppas alltid på det bästa. Jag älskar att hoppas, vara lite orealistisk och mer hoppas än tro. Så det är därför. Det är det enda som jag kan stå för just nu. Och senare antagligen. Den dagen jag blir realist har jag blivit en annan människa. Jag har alltid varit den som hoppas och den vill jag fortfarande vara.

Nu ska jag ta och snygga till mig lite efter partykvällen igår och sedan sticka ner till tjejerna i Stenungsund. Underbart.

Jag överlevde....... Nu har jag världens s...

img_0658 (MMS)

Jag överlevde....... Nu har jag världens snyggaste arm! :D


Idag gäller det. Bara lite nervig alltså. ...

img_9585 (MMS)

Idag gäller det. Bara lite nervig alltså. Liiite. Eller nej: Jag är superdupernervös! Jag kommer ha så ont. Det kommer blöda. Jag kommer skrika och gråta! Säkert kommer benen lossna och flyga iväg. Revbenen kommer gå av och nacken kommer brytas. Äuhm. Lätt överdramatisering... Vi hörs sen!


RSS 2.0