En härlig kväll. Helt totally awesome. Oj,...

img_8934 (MMS)

En härlig kväll. Helt totally awesome. Oj, vad ni som inte är här missar!


Fortsätter med ytterligare en dagens bästa...

img_1282 (MMS)

Fortsätter med ytterligare en dagens bästa... ;)


Dagens roligaste.

img_9394 (MMS)

Dagens roligaste.


Är inte de här vidrigt? En ny barnbok som ...

img_1782 (MMS)

Är inte de här vidrigt? En ny barnbok som kommit ut som handlar om en tjej som bantar.. Boken va skriven för åldern 4-8, har jag för mig. Perfekt att ge även småbarnen komplex...


På torsdag

.
På torsdag händer det saker, ska ni veta. Inte nog med min "hemliga" ToDo, utan på kvällen sticker jag ner till Stenungsund igen. Jag saknar mina tjejer. Dessutom har jag massvis med saker att fixa där nere under fredagen, så det kommer att vara full rulle hela dagen. På fredagkvällen blir det nog lite fest (jag LOVAR att ta det lugnt) och på lördagmorgon sticker jag tillbaka till Trollhättan för Övningssittningen som går av stapeln på kvällen.
.
Nu blir det en tur till Trollhättan igen, dags att jobba på Inslussningens andra pub!

Tillåt mig presentera....EMELIE SPECIAL! V...

img_0234 (MMS)

Tillåt mig presentera....EMELIE SPECIAL! Världens godaste burgare Så här gör du: Köp MAX hamburgerbröd (det tar emot i lilla donken-hjärtat, men MAXs bröd är helt otroligt goda och finns att köpa överallt, typ Willys).  Köp nötfärs, gör egna biffar liksom. Såå mycket godare. Lite ströbröd, ägg och kryddor i och så dega ut till en hamburgerklump, färdig att stekas. Sen så tar du en gurka, skiva fem lagom tjocka skivor. Sex skivor får inte plats på burgaren. Fyra täcker inte. Fem är perfekt. Cheddarost finns att köpa överallt, när jag ska göra hamburgare så köper jag sådana där ostskivor som ligger förpackat en-och-en. Inte direkt för studentpriser, men man får väl lyxa till det lite ibland. Det är värt det. Som sås - detta har jag filat på länge, men kommit fram till att - beasås känns rätt och riktigt. Ingen annan sås är väl så god? Näpp. Det är sant, bea är godast och passar perfekt på hamburgaren. Egentligen hade jag velat ha på lite rödlök också, men det behövs inte faktiskt. Det går bra ändå. Så, världens godaste burgare. Klart! (Funderar på att öppna hamburgerkedja typ, jag har ju liiiite erfarenhet av det tidigare liksom...)


Tisdag

Hej!
Nu är jag hemma från skolan, gick lite tidigare, just för att jag ska jobba hela kvällen på Kåren och kände att det som skulle gås igenom på föreläsningen var lika lätt att läsa sig till som att sitta kvar och lyssna. I övrigt gick det ganska bra, glad att de få killarna som är i klassen är jättesköna och lätta att prata med. Även tjejerna är säkert trevliga, men jag känner mig så osäker med dem. Man vet aldrig vad som sägs och tycks bakom ryggen på en. Jag kommer iallafall inte behöva sitta hemma och gråta fler morgnar innan jag går till skolan. Tur!

Nu ska jag fixa mig lite lunch (frukost) och sedan sticker jag iväg och jobbar lite. Puss puss!

Nej, nej, nej!

Jag känner mig som tolv år igen. Jag skulle kunna döda för att slippa gå till skolan. Jag vill inte. Jag klarar det inte. Jag vill inte sitta där ensam och bara titta på när alla andra catchar upp efter sommaren. Jag hatar de här. Jag vill inte. Är det så här det ska vara nu? Jag vill inte vara med längre.

Intressepilarna kommer skjuta er i ögat...

Idag ställde jag klockan på 12:10. Och försov mig. Eller jag var vaken innan, men somnade om ett par gånger och gick upp strax innan halv ett. Nu ställer jag klockan på 08:00. Så osugen. Ni kan inte fatta.

Så här har jag sett ut hela kvällen. Älska...

img_3346 (MMS)

Så här har jag sett ut hela kvällen. Älskade åverål. Hahah! Grymt drag på kåren ikväll, så det var kul att jobba. :) Nu ska jag snart hem och sova och sedan börjar skolan imorgon! Orka upp tidigt....


Gårdagens bästa smskonversation.

img_8236 (MMS)

Gårdagens bästa smskonversation.


Man står där med skammen

Alltså. Ni kanske inte är sådana, men jag är; visst kan man ibland inte låta bli att råka posa lite framför spegeln? Man måste ju veta vilken vinkel man ser bäst ut i och hitta sina fina sidor osv. Osv. Osv. Nu kan ni ljuga och säga att ni aldrig har gjort det, men okej, då är jag väl ensam om att använda speglar till det dom faktiskt är till för - att göra sig snygg i.
Iallafall, jag stod precis inne i badrummet, borstade tänderna, skrubbade rent ansiktet, fyllde på vattenflaskan som jag inte kan sova utan. Hade på mig en Tshirt och trosor. Började spana in mina ben. "Är de för tjocka?" "Visst har jag väl tappat något i vikt...?" gick mina tankar medan jag böjde mig i olika ställningar för att bättre se benen. Jag lutade mig mot dörren, satte upp ena benet, log lite mot min spegelbild, tänkte "jag är allt lite söt ändå...". Böjde mig ytterligare lite mer, flirtar med spegeln, posa, posa, posa, slänga med håret. Posa lite till och BAM. Dörren går upp, ut i hallen ramlar jag och vattenflaskan som jag tydligen inte riktigt stängt sprutar ner hela mig. Man känner sig inte alls speciellt snygg längre då. Man står (nej, ligger på golvet) med skammen och är lycklig att ingen såg. Precis som när man trillar med cykeln och hur ont man än får så är det viktigaste just då att komma upp utan att någon såg en. Nu behövde jag inte skynda mig upp, utan kunde ligga kvar där och småskratta och skämmas lite för mig själv.

Speglar är nog egentligen ingenting som borde finnas.

Hemmakväll

Ikväll har jag tittat på 27 dresses hemma på tvn. Det blev ingen utomhusbio för min del. Alldeles för kallt och regnig kväll. Istället har jag lagat mat, städat lite, bakat och gjort allting annat viktigt som behövs göras i en lägenhet. Det har varit en ganska behaglig kväll, jag trivs med att vara ensam nån gång då och då. Bara det är självvalt, så är det helt okej. Och bara jag får ha telefonen med mig hela tiden så jag är kontaktbar med omvärlden. Hehe.

Nu blir det läggdax för mig. Sov gott!

Älskade Stenungsundsveckor

Älskade, älskade, underbra tjejer. Ni fattar inte hur fina ni är. Tur att jag är så himla smart och fattar det.
Jag tycker om er. Väldigt, väldigt mycket.

Bakning har väl aldrig varit min starka si...

img_4924 (MMS)

Bakning har väl aldrig varit min starka sida: först insåg jag att jag hade för lite smör hemma och öste istället i lite olivolja för att få degen fast och fin. Det funkade bra. När jag sedan skulle ploppa ut degen i formar upptäcker jag att formarna är slut. Jag hade knäckformar bara, men bestämde mig för att de va bäst att köra helt utan. När jag sen ska klämma ner sylt i kakorna är sylten slut! Jag dör!! Som tur är hade jag frysta bär och Nutella hemma så jag gjorde en blandning av de och kletade i. Kakorna blev supergoda iallafall. Inte så snygga, men som sagt: goooda!


Jag visste att jag gjorde rätt när jag int...

img_7134 (MMS)

Jag visste att jag gjorde rätt när jag inte gick ut igår. ;) Istället för att behöva ligga i fosterställning i duschen (funkar bra mot baksmälla faktiskt) så har jag städat lite, vart ute och gått en sväng och dessutom tagit mig en p-nap i sängen. Funderar på om jag ska slänga ihop lite Hallongrottor också, jag är lite sötsugen. :)


Den här veckan...

Veckans ToDo:

Måndag:
Ungdomsmottagningen på förmiddagen (haha, visst är det mysigt att gå dit. Man känner sig lite obekväm och nervös. Precis som när man var tolv år.) Jobba på Kåren. Första puben för "iår". Kul.
Tisdag: Skolan börjar. Föreläsning mellan 9-12. Jobb på Kåren på kvällen.
Onsdag: Ledig. Stenungsund eller Trollis. Eller hemma och tvätta kläder typ.
Torsdag: Skola igen. I Trollhättan om jag fattat de hela rätt. Får kollas upp i veckan. På eftermiddagen ska jag sitta och gråta. Hehe. Malin kommer filma, det lovar jag er. SHIT. Nervös. Gissa vad?
Fredag: Fest hos Aleq. Pub på Kåren. Inte bestämt ännu. Det är rockpub på Kåren, vilket får mig att känna mig lika taggad som... Eh. Jag vet inte. Otaggad iaf. Hos Aleq ska man vara utklädd till något som börjar på första bokstaven i ens namn. Om jag går dit tänker jag vara en Ecstasy-tablett. Eller en elefant typ.
Lördag: Morgonen kommer antagligen spenderas med att kräkas för jag är så stört äckligt nervös. På kvällen är det "Övningssittning" för de nya nollorna och jag ska toasta. Alltså typ hålla i hela sittningen och vara på scen hela kvällen. Hur tänkte jag när jag sa att jag ville göra det?!? SHIT.
Söndag: Vila. Om jag nu ens överlevde lördagkvällen på scen. Det kan vara så att jag är död då. Sorry.

Söndag

Jag spenderade natten på Pärres soffa, ganska onödigt, men de är så himla stökigt i min lägenhet nu igen, så jag orkar inte vara här typ. Fast nu är jag det ändå. Funderar på om jag ska laga lite mat, men jag vet inte vad jag ska laga. Vi käkade chips igår och det känns som om jag gått upp elva kilo eller något. Asäcklig känner jag mig.
Helst av allt känner jag för att sticka ut på en promenad, men jag orkar inte. Dessutom behövs mobilen laddas och då kan jag inte sticka förrän den är färdig *synd*. Hehe.
Den här dagen ska bara spenderas med mig själv, det ska bli så himla skönt. Ev ska jag kolla på utomhusbio ikväll, nere i parken i stan visar de "I rymden finns inga känslor". Sjukt mysigt. Fast det är ju sent, så jag har gott om tid för att vila och bara ta hand om mig själv idag. Ska försöka få städat lite också. Annars kommer jag inte trivas i lägenheten och det är de värsta jag vet.

Äh, nu kör vi igång! Städa, städa, städa så att jag sedan kan slappa, slappa, slappa.. ;)

Samma skrot

Jag somnade i Pärres soffa. Han satte på en film för mig innan han gick in och la sig i sängen för han vet att jag kan inte sova ensam utan att se på film för då blir jag mörkrädd. Jag vaknade för en timma sen drygt och har kollat på filmen sedan dess. Jag har sett den innan. Fast and The Furious heter den, en sån där bilfilm. Jag köpte boxen med alla filmer till min gamla pojkvän för några år sedan, så jag kan har sett dem flera gånger. Fjärde filmen såg jag tillochmed på bio. Ja, ni fattar, jag gillar de här filmerna liksom.
Känns så jobbigt bara att nu efter mer än en timmas tittade, inser jag att det är Transformers jag tittar på. Har liksom inte märkt någon skillnad. Bilfilm som bilfilm. Kass tjej.

Här är en suddig bild från igår. Jag och f...

img_7191 (MMS)

Här är en suddig bild från igår. Jag och finaste, underbara Julia som jag älskar nästan lika mycket som min egen syster. Jag har haft så underbara dagar (veckor) i Stenungsund så ni kan inte ana. Jag har mått så otroligt bra. Jag MÅR så otroligt bra. Även om jag inte ser fram emot skolan direkt, så ser jag fram emot hösten, rutiner och mer planerade dagar. Den här veckan är fullbokad. Nästa också. Jag kommer bara ha enstaka dagar över för mina kära i min hemort. Men det gör inte såå mycket, det ska bli kul att umgås med alla här också. Ikväll är jag med Pärre, vi har köpt tre påsar chips, dip, tre flaskor läsk och är nu inne på fjärde filmen för kvällen. Typ. Jag har vart i Trollis också, faddermöte. Gått igenom tusen saker och fyllt huvudet med massa nyttigt som gäller inför veckorna som väntar. Det var egentligen utgång som gällde för kvällen, men jag orkade inte ikväll. Jag vill inte förstöra morgondagen heller. Det är den sista dagen. Sista, sista, sista innan allt går tillbaka till verkligheten. En blandning av ångest och förväntan. Jag vill ha en seriös höst. På alla plan.


Lördag

Tips från coachen:

* Om du har en planerad utgång på lördagen så går du inte ut på fredagen.
* Om du ska upp tidigt och vara pigg på en viktig genomgång på lördagen så går du inte och lägger dig 05:30.
* Om du ändå råkat genomföra de två första punkterna - se då till att se fräsch och trevlig ut, trots att du är trött (och lite, lite, liiiite bakis).

Nu - hårdspackling av ansikte för att dölja alla gråa påsar och en dusch för att åtminstone lukta gott. ;)

Vi <3

img_8747 (MMS)

Vi <3


Ank

På förfesten.
Någon (i panik, absolut inte jag)) har skickat sms till en kille som då inte hade svarat på typ tre minuter.

Någon:
Men seeeeeriöst!! Han svarar inte!
Alla fina vänner: Men gumman, han svarar snart. Var inte orolig...
Någon: Är ni säkra. Han svarar ju inte!!
Anki: Han svarar inte bara för att du är för ful.....

God morgon! Just nu sitter jag hemma i Udd...

img_4699 (MMS)

God morgon! Just nu sitter jag hemma i Uddevalla och småstressar lite. Det ska betalas räkningar, fixas med papper, mailen ska gås igenom och samtidigt slänger jag i mig lite lunch (frukost). Snart åker jag ner till Stenungsund igen och spenderar den sista underbara semesterkvällen med mina fina vänner med en lätt utgång på HK. Underbart!


Pizzamys framför True Talent. Danny är ver...

img_8708 (MMS)

Pizzamys framför True Talent. Danny är verkligen sjukt söt!


Allvarligt? Vad hände med mina fina välman...

img_5627 (MMS)

Allvarligt? Vad hände med mina fina välmanikyrerade naglar? När Katten fixade mina naglar var de awesome och även efteråt, när akrylen filats bort var naglarna långa och välvårdade. Men nu har jag gått lös, bita, bita, bita är det enda min hjärna fokuserar på. Nu går det inte att bita mer för då kommer jag snart inte ha några händer kvar. Näpp, fixa tid hos bästa Katten är nästa veckas projekt. Så här får det inte se ut nämligen.


Nu, mina kära kvinnor, ska jag visa er vad...

img_9423 (MMS)

Nu, mina kära kvinnor, ska jag visa er vad våra män läser i sina äckliga Slitz tidningar. Jag har läst artikel efter artikel och är nära att kräkas flera gånger. Här står bland annat om hur du får med dig dina gamla ligg hem - genom att spela på saker som tidigare sårat hennne. Det står även om one-night-standets fem grundregler, nr 1 är tex att alltid följa med hem för då kan man smyga iväg utan att tjejen vaknar (skulle man få med sig bruden hem - katastrof! Få ut henne innan hon tror att ni ska gifta er!!!) I just den här artikeln står det om kvinnans orgasm: om du är snygg är chansen att han jobbar hårdare för att få tjejen att komma större. Om hon är ful vill han ju ändå inte träffa henne igen och då är hennes orgasm inte alls viktig. Så extremt vidrig tidning! Jag har verkligen flippat ur just nu! Helt sjukt. Medan vi tjejer läser om du vi ska gå ner 5 kilo inför sommaren för att vara snygga i bikini, hur vi ska "förstå killar bättre" genom att läsa guider på hur han egentligen tänker och vad han menar, läser killar det här. Sjukt. Jag är så arg.


Pigg

Ser ni tiden? Huh, huh? Bra! *spä på lite extra att jag är uppe aptidigt*

Just nu ligger jag i en säng, mitt ute i ingenstans och har ganska tråkigt. Det är rätt trist att vakna när man egentligen inte ska gå upp på flera timmar. Men, sånt som händer när man övernattar hos nån som har ett riktigt jobb och börjar klockan sju på morgonen. Det är förresten dumt att övernatta här av flera orsaker:
1. Om personen i fråga snoozar tio gånger innan han går upp finns risken att jag själv vaknar och senare inte kan somna om.
2. Om personen i fråga tar upp toalettlocket när han kissat, sedan inte fäller ner det och jag sedan går upp och kissar efteråt finns risken att jag ramlar ner i toalettstolen.
3. När man sovit hela natten och kramat någon blir det väldigt tomt när den personen åker och man hittar liksom inte rätt position i sängen längre.
4. Äh, jag är pigg. Aspigg. Alltså stört irriterande pigg. Så pigg. Hela inlägget här borde egentligen förkortas med ett: JAG ÄR PIGG! Så, nu kan vi avsluta det här. Puss

Psst. Angående Julias skraplotter igår - vi vann trettio spänn på de ytterligare tio lotterna. Sug röv. Jag är dömd att leva fattig!

Julia fick pengar av sin pappa och gick lö...

img_1597 (MMS)

Julia fick pengar av sin pappa och gick lös på lotter... Återkommer snart om vi är miljonärer eller inte.....


Jag, Anki, Julia och Julia är aspanka. All...

img_7607 (MMS)

Jag, Anki, Julia och Julia är aspanka. Alltså, vi snackar fem spänn på kortet och fyra kronor i plånboken. Värdelöst. Men vi kände ändå att vi har tur idag så vi åkte och köpte trisslotter och trissade upp varandra till  max; "vi delar på vinsten", "gött med pengar, jag behöver betala av mitt lån", "SHIT vad mycket nya kläder jag ska köpa"... Vi var helt inställda på att vinna iallafall hundratusen. Och så delat på fyra, jag hade liksom redan planerat vart mina tjugofemtusen skulle ta vägen. Åååh! Tusan! Jag är skitbesviken Ja, för de blev ju naturligtvis ingen vinst. Vi brände istället våra sista 40 spänn på lotter utan vinst. Idag är en dålig dag!


Jag får ryggmassage av Eddie, han går fram...

img_0902 (MMS)

Jag får ryggmassage av Eddie, han går fram och tillbaka på mig. Min rygg är förövrigt helt körd - jag har snooooront! Kan typ inte stå upp! Illa!


Myskväll

Jag har myskväll med favorittjejerna, Anki, Julia och Aleq. Vi har tagit ett (observera ETT) glas vin och ätit middag tillsammans. Nu ligger vi i soffan allihopa framför tvn med varsin iFååån, ska strax sätta på en film, tror de blir Twilight 3:an.
Jag har förresten förälskat mig igen (inte bara i en kille) i ert spel: Wordfreud. Alfapet mot andra. SHIT! Jag är totalt lost på det! Älskar't! Ladda ner det och spela mot mig, EmelieCharlottaaa heter jag! Lös det! Puss!

Jag och Anki tittar på Remember me med Rob...

img_1477 (MMS)

Jag och Anki tittar på Remember me med Robert Pattinson. Han är sjukt snygg. Jag funderar på om jag kanske skulle gifta mig med honom istället för med Joel Kinnaman? Fast Anki säger att Robert är bög? Jag kanske skulle omvända honom bara... Jag får se, helt enkelt. Har inte bestämt mig än, vill inte binda upp mig för tidigt. Det kan ju vara så att jag träffar mitt livs kärlek någon annanstans och då känns de så jobbigt att vara bunden till Joel eller Robert liksom, så mycket skriverier i tidningarna när jag lämnar någon av dem. Orka sånt!


Mys

Godmorgon!!
Vi har tagit sovmorgon, Anki, Eddie och jag. Så nu ligger vi här i sängen, jag och Anki på varsin sida om Eddie, som ligger och slickar sig mellan benen just nu... Han är en hund, ni vet. Dom får göra så. ;)
Är så himla glad att jag är här nere igen, de är verkligen supermysigt. Igår satt jag, Anki, Julia och Julia och drack kaffe och pratade tjejsnack heeeela kvällen. Så himla mysigt! Jag vill inte tillbaka, jag vill stanna här och mysa med mina tjejer. Därför stannar jag nog här inatt också!! Åh så mys!

Skönt att jag inte missbrukar ordet mys...

Palla Uddevalla, sticker ner till Stenungs...

img_6180 (MMS)

Palla Uddevalla, sticker ner till Stenungsund igen! Hahaha! Älska att komma ifrån verkligheten....


Har fått fixat håret nu igen. Nu ser de fa...

img_0598 (MMS)

Har fått fixat håret nu igen. Nu ser de faktiskt riktigt bra ut, nästan! ;) Jag är mörkblond. Aldrig varit de tidigare, men de känns helt okej.


Måndag

Tjooooo!!!
Jag ligger fortfarande kvar i min säng, har bara vart uppe och duschat och ätit mat, men jag känner för att stanna i sängen lite idag. Lyssnar på musik, går igenom allt inför skolan och planerar och bokar in möten för att kunna få allt att fungera som det ska inför hösten, beställt nytt bankomatkort, ringt och pratat med banken angående lån och allt. Och så pluggar jag. Har bara en snabb paus nu.
Vid tre ska jag träffa Pärre på stan, som jag saknat honom nu när vi inte setts på nästan flera veckor, så nu ska det bli skitkul att ses igen!
Efteråt blir det möte i Trollhättan med Sexet. Det märks att hösten är tillbaka då. Nu ska det vara möten varje måndag igen, fester ska fixas och planeras... Just idag är jag inte superpepp, men det löser sig nog snart.. Fast jag har lite ont i magen för skolan. Nu är inte Mackan kvar, inte Elvir heller. Då står jag där. Själv. Och det känns tufft. Riktigt, riktigt jobbigt. Jag vaknar på nätterna i panik ibland när jag drömt om det. Tänk att ett misstag kan ändra livet så mycket. Absolut ett av mitt livs största misstag. ÅÅÅÅH! Så himla jobbigt med skolan. Jag säger inte att alla är värda en andra chans, att jag inte gjorde fel eller att jag inte har mig själv att skylla. Det enda jag undrar är hur hårt man kan bestraffa någon? För alltid?
Äh, nu återgår jag till plugget en timma innan det är dax att träffa Pärre.
Puss, ha en bra dag!!

underbar


MIN VECKA

Jag är hemma nu. Första natten hemma i lägenheten sedan förra tisdagen. På ett sätt känns de så himlans gött att bara vara hemma och ensam, men nu kommer vardagen in igen. Imorgon ska de pluggas, städa, boka tid hos tusen olika personer och allt, allt, allt som har med höst och rutin att göra.
Men den här veckan har varit fantastisk. Ingen tanke på morgondagen. Stenungsund, gamla underbara (dom finaste) vännerna, roadtrip till Växjö, utekvällar, myspys med tjejerna, kräftskiva, BURGER KING. Herregud, vad underbart. Jag är så stört lycklig. Så otroligtfantastisktsuperduperjätteotroligt lycklig. Jag vill leva här uppe på mina rosa moln för resten av livet.
Här är lite bilder från min vecka:
ÅÅÅÅÅH, MERA SEMESTER!!

Det är soffläge som gäller idag. Jag, Anki...

img_5121 (MMS)

Det är soffläge som gäller idag. Jag, Anki och Julia ligger i en hög och glor på dålig tv och pratar om gårkvällen. Ikväll ska jag till Uddevalla. Min säng. Som jag inte alls längtar efter just nu, för jag har haft de så himla bra här nere. Jag vill inte tillbaka till verkligheten igen. Inte de minsta. Jag vill skippa skola, jobb, räkningar och Uddevalla och komma tillbaka hit och ha semester hela tiden. Fast det funkar ju inte så. Tyvärr.


Ikväll har vi kräftskiva. Jag åt två räkor...

img_9533 (MMS)

Ikväll har vi kräftskiva. Jag åt två räkor. Eh, sådär gott. Inte riktigt min grej!


Lördag

Är ni oroliga? Är ni? Lite? OKEJ! Tack för den!!
Jag är i Stenungsund. Har fullt upp med livet och har faktiskt absolut ingen tid med något annat än att leva. Men ok, en snabb uppdatering eftersom jag ändå har några minuter över...

Detta har hänt:
* Jag har varit i Växjö. Igår, tillsammans med Anki, Olof och Andreas. Åkte bil i ungefär tjugotusentolv timmar.
* Jag hade innan jag somnade inatt vid tre-fyra sovit fyra timmar på 46 timmar. Varav två var i en bil. Cool tjej!
* Mitt hår är numera mörkt med orangea slingor i. Skitdumt. Måste färgas om omedelbart! Eller snart, när vi orkar ta oss in till Anki.
Så, nu ska jag hoppa lite på honom här! Ingen mår ju bra av för mycket sömn. ;) Puss!

MIDDAGEN ÄR SERVERAD

Såsa sa för länge, länge sedan att jag skulle få in lite matlagningstips på bloggen. Så, här kommer mitt eget recept på min egen goda köttfärspaj som jag brukar göra. (Hehehe, vem försöker jag lura? Jag gjorde den precis för första gången.. :P )


Först och främst behöver du ingrediener:´
Köttfärs
Mjöl
Vatten
Lök
Ketchup
Creme fraiche
Kryddor
Riven ost
+ en ugn, en ugnssäker form, en stekspade, grytlappar, en bunke att blanda degen i och gärna något att röra med om ni inte vill kleta ner händerna. Sorry, man vet aldrig vilka idioter som läser här. ;)
.
1. Blanda mjöl och vatten. 3 dl av varje. Sen får ni fylla på mer mjöl så det blir en deg och inte en smet. Jag hällde i lite olja också. Kladda ut i en form, få upp kanterna mer än vad jag fick. Och smöra formen innan, det gjorde inte jag. Sen in i ugnen en stund.
.
.
2. Stek köttfärsen under tiden pajdegen står i ugnen.
.
.
3. Och skär lök. Använd cyklop medan du cuttar den - skitsmart, då slipper du lipa!! Förresten, du behöver inte en hel lök. Det blev stört mycket lök då. Riktigt lökigt...
.
4. Blanda löken med köttfärsen, stek på låg temeratur. Häll i ketchup (hade vart bättre med  typ krossad tomat eller nått, men man tager vad man haver), krydda ordentligt med massor med kryddor. Det var nu jag slängde lite creme fraiche också. Med smak av franska örter eller nått.
.
.
5. Ta ut degen (som nu stelnat lite) ur ugnen, häll i köttfärssmeten och ställ in i ugnen igen. Jag hade den inne i tjugofem minuter, på äuhm...varm värme. När det var fem minuter kvar hällde jag på lite riven ost och lät den smälta uppepå de sista minutrarna.
.
.
6. När den är klar så ser den ut såhär!!
.
.
7. När den sedan ligger på tallriken ser det ut såhär... :) (Sedan, när ni väl ska äta så kan ni plocka bort salladen och majsen och slänga de i soporna. Jag gjorde det. Men de ser mycket snyggare ut på bild med lite grönt på!!)
.
.
.
SMAKLIG MÅLTID

Jag har fikat i flera timmar idag tillsamm...

img_3426 (MMS)

Jag har fikat i flera timmar idag tillsammans med mina goa tjejer på ett supermysigt fik i Stora Höga (<-- älska namnet). De är söta Jenny jag har med på bilden. Nu är jag hemma i Uddevalla, såå härligt att komma hem verkligen! Inatt ska jag sova i min egen säng istället för på Malins soffa, tillsammans med någon eller i min sjukt obekväma 90-säng hemma hos mina föräldrar. Lycka! Jag ska sova tidigt dessutom, vaknade vid sex imorse och jag är allt annat än pigg! Dessutom har jag gjort en superspännande sak nu på eftermiddagen, vill inte tala om vad än ifall jag ångrar mig, men om allt går som det ska så händer det den 1a september!! Weeeii! Supernärvös är jag! Haha! Btw, du idé att inte gå ut med skräpet innan jag åkte hemifrån förra ONSDAGEN! Dumt gjort. Det får nog bli en storstädning (sanering) innan jag går och lägger mig...


Hej utväxt! Ser ut som att jag har fått en...

img_1004 (MMS)

Hej utväxt! Ser ut som att jag har fått en kal fläck mitt upp på huvudet!! :( Nu är det dax att bestämma sig - färga om i samma färg eller gå tillbaka till de lite blondare med hjälp av slingor? Kan ni inte hjälpa mig lite då? Ni är ju jämt så himla tysta, tråkmånsar...


Come back

Sms-konversation:

Han:
Aa det var säkert deras fel:p dom tog till och med telefonen och skickade eller? Galna vänner. Japp, jag jobbar:( bögtråkigt.
Jag: Ah, precis så var de! Måste byta vänner alltså!! ;) Tråååkigt! Fast vet du vad som är ännu tråkigare?! Att ligga och kolla på "high school reunion" ensam på morgonen när alla andra sover bara för att jag inte fattar hur man sätter på en film!! :(
Han: Aa någon måtta får det ju vara! Ja det är ju inte lätt för er lite äldre med dessa hära dvd-spelare, bättre var det väl på din tid med stora videoband:)
Jag: Ojojoj, lille lille vän. Du vet inte vad du gett dig in på!! ;) Har du aldrig hört talas om att man inte pratar om en kvinnas ålder? Förresten så har jag en supersöt liten tv med inbyggd VHS i mitt sovrum och den funkar alldeles utmärkt, haha!
Han: Jo men det är ju bara fånigt, jaha en sån där gammal sak. En sån har min FARMOR också:) men hon är ju bara 86, ni jämnåriga kanske kan bli vänner?:p OH SNAP! Haha!
Jag: Alltså, vänta lite!! Jag ska strax komma på en sån sjuk comeback så du kommer typ gråta i flera timmar... Han: Bring it!
Jag: Jag tänker! Vänta!!
*Tio minuter går*
Jag: Jag kommer inte på något... :(
Jag: Eller jo! Vänta!! AAAA MEEEEN DUUU DÅÅÅ!!
Han: Den var tråkig!
Jag: DU kan va tråkig!!!

Jag är typ världsämst på comebacks..... :(


Det som står i lilla texten hör till ämnet vi skrev om innan, kopierade bara skiten och orkade inte hålla på att klippa och klistra. ;) Puss

Anki tipsade mig om Instagram, visste inte...

img_7091 (MMS)

Anki tipsade mig om Instagram, visste inte vad det var förut! Älskar hur man kan göra om tråkiga bilder och få dem att se så sjukt mycket mysigare ut!


Tjooohooo! Nu ska fina paret ha barn! Fick...

img_7427 (MMS)

Tjooohooo! Nu ska fina paret ha barn! Fick reda på de förut när jag stod i kön på Willys och jublade när jag berättade för Anki. Hon tog de sådär (=brydde sig inte). Själv ska jag fira ikväll, köpte skumpa och allt. Hehe. Näääää. Nu ljög jag. Men jag är jätteglad för vårt nästa kungapar, ska nog fira med att se några youtube-klipp från deras bröllop. Daniels tal till Victoria får mig att börja gråta VARJE GÅNG!! Haha! Jag älskar sånt här. Om man skulle slå upp meningen "kär i kärleken"s betydelse i en ordbok skulle man få upp en bild på mig. Promise! Puss


Catfight

Malins katt Simon och Ankis hund Eddie leker med varandra på golvet. Simon ska få sina bollar avklippta nästa vecka.

Malin:
Eddie! Kom igen då! Bit i Simons bollar! Ta dom! Eddie!! Simons bollar!! *tittar på mig och Anki när vi ser häpna ut* Vadå? Han ska ju ändå bli av med dem nästa vecka!!

Säg godmorgon till mig och lille Eddie! Vä...

img_4445 (MMS)

Säg godmorgon till mig och lille Eddie! Världens finaste hund.


Den här natten spenderar jag tillsammans m...

img_0150 (MMS)

Den här natten spenderar jag tillsammans med den här snyggingen! Gammal bild såklart, men de är inte riktigt läge att fota oss nu, vi är om möjligt ännu ovackrare ikväll än på denna bild som är tagen för tre år sedan. ;) Jaja, sov så gott! Puss!


Sjukling

I telefon igårkväll med Mjölby:

Jag:
Jag är jättejättesjuk!
Mjölby: Du låter lite kass i halsen. Är de det eller?
Jag: Aah. *host, host, host*
Mjölby: Usch. Stackare!
Jag: Aah! Stackars mig! Och så har jag feber också!!
Mjölby: Asså, hur mycket då?
Jag: 37,1!
Mjölby: Hahahahhahahaha!!
Jag försöker avbryta hans skrattattack och förklara att jag vanligtvis har typ 35-36 grader i vanlig kroppstemp och att detta alltaå vlir ganska hög feber för mig, men hans skratt överröstar mina försök.
Typiskt, nu tycker han inte synd om mig alls längre. :(

Till alla älskade

Det känns som om förhållanden krossas på löpande band, nu för tiden. Minns inte vem det var jag diskuterade detta häromdagen med, men det känns verkligen så. Förhållande efter förhållande bryts upp som om det vore den största trenden någonsin. Det gör så förskräckligt ont i hjärtat. Människor som har älskat varandra, vissa i flera år och andra bara i några månader lämnar varandra. Krossar varandras framtidsplaner och drömmar.
Gud, jag gråter när jag tänker på det. Uppbrott gör mig så otroligt ledsen och jag är så extremt känslig för det. När någon slutar älska den andra. När den andra parten står där lämnad kvar. Så fullständigt krossad, ynklig och ensam. Det finns ingen värre känsla.

Det finns dessutom inget svårare att trösta. För samtidigt som man bara vill slita ur hjärtat på den trasiga, laga hjärtat, bädda in de i bomull och rosenblad och sedan placera in hjärtat på den trasiga igen och se den trasiga le och känna sig fullkomligt hel igen så är man ju på något sätt så tacksam att det för tillfället inte händer en själv. Samtidigt känns det skönt att jag är så väl medveten om hur det känns, på något sätt borde jag vara bättre än vissa andra på att trösta då. Att bara finnas nära, aldrig låta mina älskade vara ensamma eller "uttråkade". Bara låta dem få korta, korta stunder för sig själva. Att bara ge en kram, lägga en filt om, lyssna, bara vara nära. Visa att det finns mer att leva för än den där dåren som svikit och trasat sönder hjärtat ditt.

Fina älskade vänner, jag tänker på er! <3

Från i torsdags



Liten film från i torsdags på förfesten. Aldrig mer Tequila!!

Harreguuud, vad jag bloggar idag. Men de ä...

img_3495 (MMS)

Harreguuud, vad jag bloggar idag. Men de är ju så de är när jag bara ligger hemma och är halvkass och pluggar. Jag har iallafall hittat höstens och framförallt vinterns jackor. Visst är dom helt underbara. De är ju Kenza som designat dem och de är med äkta fårskinn, tror priset låg på 2995 eller nått - men de kan de väl få vara värt?? Jag tror de faktiskt. De är ju bara en månadshyra och jackan ska ju användas typ varje dag i fyra månader... Då är de ju ett absolut helt ok pris! Jag tänker köpa den bruna i mitten på översta raden Den är helt underbar!


Det gäller att vara ute i tid!

När det är dags för mig att skriva önskelista så glömmer jag alltid bort massa saker, detta är sakerna som jag önskar mig iår. Det är fyra månader (puuuh, still young) kvar så ni hinner börja spara.

Detta vill jag ha i födelsedagspresent 2011:

1.
En ny bil. Den behöver inte vara fin eller nått, men något jag kan ha och ta mig runt med. En polo helst. En limegrön, som den jag hade förr!
2. En stekpanna. Jag har bara en minimini-panna just nu och måste - om jag ska steka mycket mat - steka i omgångar. Så gärna en stor stekpanna, det finns ju sånna med typ rosa eller grönt mönster på på Åhléns. Just so u know!
3. En GRYM antiage-kräm. Ni vet väl att man ska börja med antirynk krämer när man fyller 20, jag är redan försenad så jag behöver en Xtra bra!
4. Ett presentkort på piercing. Jag vill ha en i innedelen på örat igen. Fattar ni? Inte vanliga örsnibben utan den där delen som sitter på huvudet och änna täcker för hålet i örat lite...Höhö. Bäst på att förklara. Jag har haft hål där innan iaf (gjort bööögont att göra hål där), men jag tycker det är skitsnyggt.. Gimme!
5. En kille. Det önskar jag mig varje år. Två gånger har jag fått det. Den ena gången lite för tidigt och den andra gången nån vecka för sent. Men födelsedagskillarna brukar hålla ett par år, så jag kan väl ta en iår igen! ;)

Fixar ni detta nu eller? Ni har ju gott om tid på er. ;) Prata gärna ihop er så ni inte fixar samma paket liksom, två stekpannor går väl bra, men just pojkvännerna hade ju vart så dumt om jag fick två utav. Åh, herregud vad rolig jag är. Jag tror visst febern har stigit! ;)

Måndag

Tjolahopp!
Nu har jag precis lagat tacos åt mina kära syskon. Vi brukar lägga upp det så käckt; småbröderna åker ner och handlar, jag lagar maten och dukar och lillasyster plockar iordning efteråt. Superkäckt! ;)
Min hals är btw ännu sämre idag! Kass! Dessutom hade jag feber imorse (37.1 bara iofs men normaltemp för mig är typ 35.8-36.2 så då är de mycket feber för mig. När jag har 38 grader är jag typ död!!), så jag knarkar Alvedon idag och mår kass! :( Hoppas verkligen jag blir bättre tills helgen. Nu spelar de egentligen inte så himla stor roll, jag ligger bara och pluggar ändå, så då kan jag lika gärna ha lite halsont och feber. Det gör ju bara att jag inte blir lika rastlös och vill springa ut och träffa alla kompisarna...
Iallafall, det var allt för nu! Puss

Bästa systern

Jag körde lillebror till hans fotbollsmatch igår. I bilen på vägen.

Jag:
Hur går det med brudarna då?
Lillebror: Sluta.
Jag: Gör du några mål på matchen nu då?
Lillebror: Sluta! De vet väl inte jag!
Jag: Sitter de några snygga brudar och tittar på matchen eller?
Lillebror: Sluta!!
Jag: Om du inte gör några mål så hämtar jag dig inte sen...

*släpper av honom vid fotbollsplanen. Hämtar honom två timmar senare.*

Jag: Gjorde du några mål?
Lillebror: Nää.
Jag: Men!! Då jag ju inte hämta dig...!
Lillebror: ??
Jag: Hur mycket förlorade ni med då?
Lillebror: Du är ju såå tröttsam!!!


Hehe, att Lillebror käkade frukost tillsammans med mig idag är helt sjukt...

Jag har sen i lördags gått runt och nynnat...

img_8714 (MMS)

Jag har sen i lördags gått runt och nynnat på Molly Mus låten. Ni vet, "Mooolly, Mooolly, Molly, Molly Mus!" Minns ni den? Så sjukt irriterande. Så går jag runt och fnissar liksom, så där som man gör när läget är som det är. Irriterande. Mycket irriterande. Ps. Ber på förhand om ursäkt för de som kommer gå runt och nynna Molly Mus låten de närmaste dagarna....


Godnatt göllungar! Nu är det läggdax för m...

img_9175 (MMS)

Godnatt göllungar! Nu är det läggdax för min del. Åkte en sväng till söndagsklubben men det är ju inte så rockigt utan alkoholen i kroppen. Det finns såklart en viss charm i att sitta och titta på folk som står och dansar och tror att dom är snygga på dansgolvet när dom vinglar runt där, det är kul att göra nykter! Men ändå, ångest över att man själv står där titt som tätt och då antagligen själv vinglar lika mycket. ;) Jag är glad att jag kan vakna utvilad och pigg imorgon, förhoppningsvis har mitt halsont gått över då också så behöver jag inte må dåligt alls. Jag tog tillochmed en tablett förut, för jag trodde jag hade feber. Usch, vad tråkigt att bli sjuk på semestern, det får inte hända!! :( Nää, nu ska jag sova, imorgon väntar en förmiddag med plugg (och antagligen ett lååångt bad - får passa på när man är hemma) och efter eftermiddag med underbara Julia! Mys!! Puss


Blogglista

ÅHHH! Vad roligt jag har, ligger och pluggar och bestämde mig för att ha en paus och göra viktiga listan. Höhö. Sjukt uttråkad.

VEM

Vem är i rummet med dig? Ingen alls.
Vem fick du senaste sms av? Mjölby och Johnny. Samma minut!!
Vem tänker du på nu? Hähä, Omg! Spännande. Nä, men ingen särskild typ. *FniSsAR sOm En FJoRtiZzZ*
Vem pratade du senast i telefon med?  Björn.
Vems hus var du senast i?  Mina föräldrars, är typ här nu.
Vem önskar du var med dig nu? Hähähäh! *FOrtSÄTteR FniSsA sOm eN FjoRtiZzzZ...*

VAR

Var är din mobiltelefon? I mina händer. Bloggar från den. Always.
Var handlar du mest? På Willys i Uddevalla när de gäller mat, när de gäller kläder ligger nog Nelly.com i topp.
Var åkte du senast bil? Till Uddevalla tur och retur tidigare idag.

VAD

Vad åt du senast? Grillat kött med sallad och ungsbakad potatis.
Vad drack du senast? Vatten.
Vad är det för färg på dina byxor? Blåa, jeans.
Vad är den närmaste saken som är blå? Ikeakassen med rentvättad tvätt som står på golvet. *Tack Mammi!!*
Vad har du på fötterna? Tår med svart nagellack på. Och blåmärken sedan jag gick lös i en hiss i början på maj typ. Sjukt!
Vad är din favorit färg? Rosa, blå och grön. Typ.
Vilken film såg du senast? Säkert Love Actually.
Vad hör du just nu? Tvn som lillebror sitter och tittar på utanför min dörr. Fotboll typ?

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Näääää, de har aldrig hänt. Aldrig, aldrig, aldrig. .
Hånglat i skogen? De lär väl ha hänt.
Tyckt att din kusin är het? Nää. De känns inte så.
Sovit naken? Typ jämt!
Kört över hastighetengränsen? Hehe. Ni snackar med bruden som en gång för länge sedan blev tagen i 160 på 70väg. Tur att jag är så söt så jag slapp böter...
Fått hicka? Typ fem gånger i veckan..?
Dumpat någon? Ja.
Varit i slagsmål? Aldrig jag, men jag har sett min gamla pojkvän i slagsmål en gång. Han fick en knäckt näsa och jag svimmade. Fin flickvän...
Smugit ur ditt hus? Tvek, jag var rätt ordentlig när jag bodde hemma. Men jag har smugit in några gånger när jag kommit hem för sent.
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Nää. Verkligen inte. Kärleken har alltid gått bra för mig. Jag är alltid lyckligt kär och mina förhållanden brukar vara långa och seriösa. Det kan bero på att jag är en sådan fantastisk flickvän, eller helt enkelt perfekt människa. Men jag tror bara jag har tur med kärleken helt enkelt. <<<<33333 Öööh. Ja, det har hänt att jag är olyckligt kär då och då.
Hånglat med en främling? Eh ja?
Älskar eller saknar du någon nu? Ja. Inte älskar. Men saknar.

Åh nej! Jag har tröttnat! Jag vill bli blo...

img_6541 (MMS)

Åh nej! Jag har tröttnat! Jag vill bli blondast igen, jag saknar det skitmycket!! Så himla typiskt mig att ångra mig efter bara några veckor... :( Frågan är om jag ska vänta nån månad eller så, och göra slingor i håret för att ljusa upp det.. Och sedan göra mer och mer slingor typ varannan vecka? Eller hur gör man sånt här!? Jag vill ju bara va superblond igen!!! :(


The lazy song

Idag va jag uppe klockan nio och åkte hem till Uddevalla för att hämta kläder och sedan stack jag tillbaka ner hit igen, fina Tjörn! <3 Jag vill stanna här hela sommaren nu, fast jag vet att redan imorgon antagligen kommer jag få ont i magen för att jag längtar hem till min lägenhet typ...
Nu ska jag strax äta grillat tillsammans med familjen, ikväll ska jag möta upp några vänner, men tänkte fjäska med Mammi så jag får låna bilen så jag kan köra... Min kropp orkar nog inte med mer party ändå liksom! ;) Nää, nu grillat!!

Tack sötnöt!

Han: Senast du va här hade du blont hår!
Jag: Ja, haha! Vilket va bäst?
Han: De va lika bra bägge gångerna!!
Jag: ???
Han: Eller, haha, alltså... Du ser ju inte såå himla konstig ut i mörkt hår!

Ok? Så jag ser såå himla konstig ut i mörkt! Taaaack! ;)

Hemma i mitt gamla flickrum hos mina föräl...

img_5935 (MMS)

Hemma i mitt gamla flickrum hos mina föräldrar har jag speglar uppsatta längs sängen. Jag var sexton och fattar inte hur jag tänkte när jag fäste dem där. Det skulle ju säkert kunna ha varit lite småporrigt om det inte hade varit så att det är i mitt flickrum och porriga saker inträffar aldrig där. Istället är min spegelbild det första och sista jag ser varje dag. På kvällarna är jag trött och på morgnarna är jag ännu tröttare. Det är ingen vacker syn. Tips från coachen: sätt INTE upp speglar längs sängen om du inte vill drömma mardrömmar om dig själv på nätterna eller vakna med en hjärtattack varje morgon...


Lördag

Haaallå babes!!

Min mobil har varit avstängd hela dagen typ och jag är hemma hos mina föräldrar så jag har inte kunnat blogga. *Känner mig helt tom* hihi!
Kvällen igår var awesome! Åååh, härliga älskade Stenungsund!! Först middag på Harrys med kollegorna, sedan vidare till Hamnkrogen (där började jag nog tappa bort kollegorna och mer och mer ansluta mig till andra) och sist avslutades det på Stenungsbaden, som var över förväntan. Jag brukar ha rätt tråkigt där, men den här gången var det asnajs. När mina Uddevalla-vänner åkte hem till Uddevalla (som jag också skulle ha gjort) stannade jag kvar och natten spenderades i Höviksnäs igen. Hehe ;) Försökte fixa skjuts hem idag, men ingen ville köra så jag ringde Mammi och så stannade jag kvar här ute på Tjörn istället. Det känns bra! Jag längtar nästan tills jag blir "vuxen" så jag kan flytta hem hit igen, köpa hus, skaffa barn och allt. Haha! Fast de är flera år kvar dit såklart!! Haha!
I eftermiddag har jag varit med min familj ute med båten. Åååh! Älska båtturer! Hela kvällen har vi suttit på Åstols café och fikat tillsammans med några av mina föräldrar vänner, ganska trevligt och lugnt till skillnad ifrån de tidigare dagarna! ;) Nu ska jag strax ut på en kvällspromenad och sedan ska jag sova, blev inte alltför många timmar inatt! ;) Puss!

På väg in i dimman igen...

img_8017 (MMS)

På väg in i dimman igen...


Fredag!

Tjoooo!
Jag har precis kommit hem typ, tack fina Sara som kör mig hem när jag missar bussen! <3 Såå... Jag har precis haft ett trevligt möte med den gyllene tronen (toaletten) och fått upp gårdagens rester. Känns gött. Bulimi, here i come! ;) Nää, så illa är det inte. Men iallafall, nu ska jag sova en timma innan jag är på't igen. Ikväll gör vi Stenungsund och Stenungsbaden tillsammans med arbetskamraterna. Najs! Totalt astaggad verkligen (not), men de blir nog bra! Länge sen jag körde tre dagar i rad, så de blir nog grymt de här! Nästa vecka ska jag ha rehab-vecka hemma hos familjen så de gäller att vara riktigt illa nu ju! ;)

Iallafall NU - sängen!

Tack!!

Jag är så tacksam för att det finns så fina människor som ställer upp och stöttar när jag fuckar upp mitt liv. Jag älskar er!

Gjorde ett nytt test igen... Detta är svar...

img_0797 (MMS)

Gjorde ett nytt test igen... Detta är svaret. Så då drar vi väl ut och ligger då...


Du kan va!

Jag gjorde ett test på testportalen.se; deras emo-test. Mjölby kallar ju mig emo då och då, så nu skulle jag bevisa att jag är minsann inte emo alls. Av typ 40 frågor (svarar du "ja" är du emo) fick jag två ja. Den ena frågan var "är du lycklig" - där svarade jag ja! Den andra frägan var "gråter du ofta och intensivt" och där svarar jag också ja. För det gör jag. Jag gråter nog iallafall fyra-fem gånger i månaden och då störtlipar jag så tårarna sprutar, så där som man ser på tecknad film, ni vet.

Iallafall, jag fick 7% på testet, jag är alltså 7% emo, Mjölby! SJU PROCENT!! Som förklaring stod det "Du älskar mjuka fluffiga saker och ditt liv är fantastiskt och rosenskimmrande. Vad är emo?!" Hur låter de, Mjölby? Huh, huh?!?

Torsdag!

Tjooo!

Det här är första dagen på min semester och jag har varit vaken sedan halv nio (fuck u, Janet, som smsar så dax!!) och lullat runt här i lägenheten hemma hos Mjölby. Igår fick jag och Sara tagit tag i lägenheten och med lite hjälp från killarna i huset så fick vi flyttat tvn och möblerat om; nu har Mjölby en mysig sovhörna bakom en bokhylla! Asmysigt!
Efter möblingen igår så firade vi med en box vin, men jag hade bara sovit fyra timmar så det blev tidig läggdax för min del. Skönt. Inatt när jag kom hem så tvättade jag håret och skrubbade mig ordentligt så nu vaknade jag fräsch och pigg idag. Och idag blir de feeeest, vi ska ut och parta heeela kvällen. Jag ska faktiskt dra med Sara till Lipz tror jag. Hon är skyldig mig en kväll på stan efter att jag spenderade halva lördagkvällen på BackStage under Fallens dagar. ;)

Iallafall, nu startar semestern. Underbart!

Glad semester!

img_9790 (MMS)

Glad semester!


Jahopp, då sticker jag tull jobbet igen. H...

img_4124 (MMS)

Jahopp, då sticker jag tull jobbet igen. Har inte sovit någonting utan har bestämt mig för att dygna... Kan bli en spännande natt de här! Kom och köp!!! ;)


Men om du klipper ett hål i mitten så har du rätt..

Jag och Mjölby på IKEA igår, letar efter filtar att ha i soffan:

Jag:
Där!! Den var väl fin!? *pekar på en ljusblå filt.
Mjölby: Ja... *lyfter upp den och är på väg att lägga den i vagnen* Men nej!! Det är ju en pläd!
Jag: Okej? Och bara för att det är en pläd vill du inte ha den?
Mjölby: Nej? En pläd är ju en sån man har har över huvudet!! *tittar vääääldigt dumförklarande på mig*
Jag: ???
Mjölby Eller nej just det ja... Det heter ju poncho!

Hej!! Jag tänkte nu passa på att göra lite...

img_0132 (MMS)

Hej!! Jag tänkte nu passa på att göra lite reklam för tandkräm... Näääää! De skulle jag ju inte, men med tanke på mitt leende så försökte jag mig på ett litet skämt, sådär.. Äh, skit samma. Jag har värsta bra nyheten iallafall! Jörgen är sjuk!! Haha, det är inte det positiva egentligen för de är ju inte bra att han är sjuk, men de göttiga är att jag då får gå in och jobba hans jobbpass inatt (22-06) och GÅ PÅ SEMESTER REDAN IMORGONBITTI!!!! Fattar ni?! Jag slipper undan både morgondagens töntpass och torsdagens värdelösa 11:45-20fucking:45. Vad kan man säga, chäääääfen är go att deala med. ;) Iallafall, om ni inte fattat: Semester 06 imorgonbitti. Lägg det på minnet. Jag lär iallafall inte glömma bort det!


Igår

Godmorgon!
Igår var en jobbig dag. Först gick jag upp klockan fem, såklart, och åkte till jobbet. Jobbade mina nio timmar och stack sedan till IKEA med MJÖÖÖÖLBY. Hurra! Så himla kul att han är hemma igen. Iallafall, jag blev sjukt trött på Ikea iaf, jag som brukar somna ett par timmar direkt efter jobbet, klarade inte direkt att hålla mig seriös utan gick omkring och småfnissde i princip hela tiden. Eller grät, typ när jag klämde mig, när jag skrattade för mycket eller när jag kom att tänka på sängen och hur mycket jag ville dit. Då rann det en tår eller två... Men sjukt kul ändå!!
Efteråt åkte vi en sväng till Kåren, hälsade på lite folk och stack sedan hem för att packa in grejerna i lägenheten (en bokhylla, massa köksgrejer, en tvättkorg, hyllsystem, nya lakan, gardiner och MASSA mer saker blev det), sedan skulle vi åka och handla mat och blev hemringda till Björn för att killarna skulle diskutera sin roadtrip. Jag låg i soffan, fnissade lite, höll på att somna då och då, brast ut i gapskratt för ingenting och blev såsmåningom påhoppad av Björn med sexuella trakasserier och pikar på min vikt och mina celluliter. Naaaaw, lille Björn är så söt va, saknat honom i sommar! ;) Haha, det har jag faktiskt!
När vi äntligen kom hem så delade vi på en pizza, sen sa Mjölby "jag ska bara gå och bajsa" och det är de sista jag minns. Antar att jag somnade där... Iallafall, nu har jag sovit mina åtta timmar och känner mig ganska pigg faktiskt. Fast jag ska nog somna om lite till, klockan ringer egentligen inte förrän 09:00... Jaja, vi hörs sen. Puss

Gissa vart jag är!!!!

img_3716 (MMS)

Gissa vart jag är!!!!


Jag är äckligt godissugen ikväll och som "...

img_7860 (MMS)

Jag är äckligt godissugen ikväll och som "tänka-på-vikten"-människa ska man ju faktiskt unna sig något, bara att det ska vara mindre onyttigt. Jag käkar hallon och blåbär blandat med keso ikväll. Det smakar ju inte chips precis, men är ganska gott ändå.


Jag har verkligen absolut ingenting att sk...

img_9422 (MMS)

Jag har verkligen absolut ingenting att skriva om idag. De känns så trist att skriva ba "nu är jag hemma från jobbet, jag är trött och ska sova snart", som jag gör varje dag typ. De senaste dagarna har sett ut så. Snart är de över, då ska jag bli mitt vanliga awesome jag. Om fyra dagar. Fyra. Herregud, vad jag längtar!


det var inget viktigt egentligen...

...men jag ville bara säga att det är sååå himla varmt i min lägenhet. Har både köksfönstret och sovrumsfönstret öppet och det är fortfarande äckligt varmt i min säng. Jag tänkte bara att ni ville veta det. Hoppas ni antecknar det, också.


Jag ser på Tristan och Isolde. Det verkar ...

img_7371 (MMS)

Jag ser på Tristan och Isolde. Det verkar vara världen vackraste, hemskaste film. Jag gråter konstant. Jag vill också ha ett kärleksförhållande och vara tvungen att skriva vackra brev till varandra och hålla kärleken hemlig för omvärlden. Någon som vill ha ett hemligt förhållande med mig (brev utlovas!)?? Jag lovar att vara superhemlig med det. Hemligheter är nämligen precis min grej....


16:04

Tjooo!
Nu är jag hemma från jobbet, dag SEX är avklarad! Bra fem dagar kvar, varav en är kortdag så de känns gott. Det har gått så himla fort, dom här jobbdagarna, men jag var väldigt positivt inställd till dem också. Och egentligen inte för att jag vill skriva de här, men jag minns ju varför jag älskade det en gång i tiden. Det är ett otroligt kul jobb faktiskt, alla underbara människor som finns där, de gör en så himla glad! Sen så är jag ju såklart glad att jag slutade, jag gjorde ett uselt sista år för att jag var så omotiverad och vill inte alls bli ihågkommen som sådan. Nu är jag mig själv igen, och gillar det. Och då duger jobbet väldigt bra.

Iallafall, jag ska bara va hemma idag också, tänkte jag. Om jag går ut eller gör något kul ikväll så kommer jag säkert däcka på jobbet imorgon typ och rubba mina "rutiner" som jag fått under veckan. Och ska jag vara ärlig är de rätt najs att bara dega på kvällarna efter jobbet, jag pratar så mycket på jobbet att det är rätt skönt att sitta hemma med en bok. Sen när alla undrade om jag skulle med ut ikväll blev jag ju liiite sugen såklart... Fast nej. Det blir degkväll för mig ändå! ;)

Eftersom jag låg och sov i flera timmar fö...

img_1702 (MMS)

Eftersom jag låg och sov i flera timmar förut åt jag middag nu, fläskfilé, keso och massvis med sallad. Dessutom fick jag i mig en shot med äppelcidervinäger, det ska ju öka förbränningen? Jag kom inte ut på någon längre promenad, himlen öppnade sig och det ösregnar fortfarande, så nu har jag krupit upp i soffan igen med en kopp te, ska kolla på tv en stund innan jag går och lägger mig igen. Ha en bra fredagkväll! Puss


pressa mig

Såå nu är jag hemma från jobbet och håller på att däcka i soffan. Jag ska strax ta mig i kragen och gå ut och gå en sväng, men jag är så himla trött i fötterna efter den här veckan. Men jag måste ändå ta mig över till Janet för att lämna ett par brallor till henne och gå till affären och köpa mera keso så de är väl lika bra att ta en extra sväng när jag ändå är ute...
.
Ikväll ska jag laga mat, tänkte att det skulle bli fläskfilé (som jag typ aaaalltid äter), men ikväll ska jag styra upp en sallad och keso till. *Keso är min nya drog*. Igår kom jag och Mjölby fram till att vi ska ta tag i det här, vi ska bli nyttiga och bara vara onyttiga vid "viktiga" tillfällen, typ.
När jag och Mjölby sätter upp mål ser det lite olika ut; jag tar i så jag spricker typ och han är ganska realistisk. Så nu ska jag följa hans mål lite grann och ta det lugnt med mina högtflygande planer. Det är orimligt att gå ner tolv kilo på två veckor. Så nu kommer det säkert ta lite tid, jag kommer tröttna typ en miljard gånger, men jag känner att detta är något jag MÅSTE ta tag i. Jag mår inte bra, sover aldrig längre annat än på dagen. Hela kroppen är fucked up. Dessutom trivs jag inte i min kropp. Jag känner inte igen mig själv, min bild av mig själv är inte densamma som den jag ser på bilder.
.
Jag har två "motivationsbilder":
.
 
.
Seriöst? Vart har min midja sprungit iväg? Eller nej förlåt, den har ju inte sprungit någonstans - den har ffs EXPLODERAT!!
.
När jag ser de bilderna så mår jag illa. Jag tyckte att jag var söt den kvällen liksom! Helt stört! Näpp, nu finns ingen återvändo. Det går inte. Inte för att jag är fet, utan för att jag mår dåligt av det här. Jag känner mig inte bekväm. Jag kommer typ få en hjärtattack och dö för att jag äter så onyttigt och lever så ohälsosamt.
.
.
En positiv sak - det finns bara EN positiv sak, det är aldrig bra att lämna ut sina komplex för hela världen - med att skriva ut det här är att jag faktiskt måste försöka klara att ändra min livsstil. Annars kommer ni ju skämmas för mig, huh?
Ja, säg att ni gör det. Mer press. Det är allt jag behöver.

en kaka

Jag har gjort ett halvfjolligt test på moralkakan.se. Efter tolv frågor får du svar på hur din moral "ser ut".

Så här blev min kaka:

Myskomunk - 14%
Pliktenkaka - 15%
Moralistmuffin - 16%
Bussiga bullen - 23%
Maxitårta - 16%
Egobrownie - 16%


Jaja, lite kul att göra ett test iallafall...






Hjälp

Så stor i orden och så äckligt liten på jorden

Jag tänker på allt jag måste lyckas med, jag är så stark och självsäker när jag kommer på allt jag vill göra. Men ingenting händer. Aldrig. Jag genomför i princip aldrig något jag säger att jag ska. "Sluta käka chips", "börja träna", "plugga hela sommaren", " gå ner de där tio kilona så att magen slutar puta, låren slutar skava och framför allt att jag känner mig nöjd med mig själv", spelar ingen roll vad - jag håller det aldrig.
Så kvällens fråga är: hur i hela världen skapar man sig lite diciplin och sann målmedvetenhet?
Snälla hjälp!

Det är dag 4 av 11 nu. Om sju dagar (nästa...

img_3520 (MMS)

Det är dag 4 av 11 nu. Om sju dagar (nästa torsdag) går jag på semester och då ska "allt" hinnas med; bad, få en riktigt stark solbränna, umgås med alla vänner, Liseberg, en road-trip, degiga dagar, spontankvällar, planerade utekvällar och dessutom en massa plugg för jag har en tenta att skriva innan skolan drar igång på riktigt igen. Igårkväll gick jag igenom min höst, jag har skola tisdagar i Uddevalla och torsdagar i Trollhättan. På onsdagar tänkte jag jobba, om jag får igenom det som jag vill. Jag ska försöka få in en "rutinhöst", med motion, bra mat, tidiga mornar, plugg på veckodagarna och pengar på sparkontot. Antagligen kommer jag vakna upp en vanlig tisdagmorgon med en bakishuvudvärk som kallas duga och redan i sömnen vara på väg att beställa en bakispizza... Men det skadar ju inte att ha mål iallafall! ;) Nää, nu ska jag tillbaka in och jobba. Puss på er!


Höstfeeling

Pratade precis med Mjölby och diskuterade pengar. Han (och mina föräldrar) anser att jag borde lämna över en summa till honom varje månad för att jag inte ska göra slut på alla pengar med en gång. Jag däremot, insåg att jag kommer att få både CSN och lön nästa 25:e och blev löjligt lycklig. Nu ska ju höstgarderoben inhandlas!

De här tänker jag ha på mig i höst!
OBS, jag kan ingenting om mode, utan tar på mig vad jag tycker är snyggt. Att springa runt i byxor som ser ut att höra hemma på gamla gubbar, kavajer eller korsettliknande linnen och rött läppstift överlämnar jag till dem som tror att dom kan bära upp det och inte har någon egen smak, utan bara följer modet för modets skull..

Jeans. Jösses, vad massa nya jeans jag ska köpa. Tajta jeans, men framförallt "pojkvänsjeans" som sitter slappt och gött och bara är underbart att bära. (Ja, jag hade ju ett par i början av sommarn, men dom råååååkade gå sönder och klippas mitt itu så det är bara att köpa nya.)
Halsdukar. Skitgött att ha på sig över en helt basic tröja, piggar upp en outfit och värmer. Älskar't!
Varma tröjor. Gärna stickade. Älskar min nya "Pippi"-tröja som jag köpte förra veckan. Ska bli underbar att ha till ett par tajta jeans i höst. Även mina nya tunikaliknande tröjor ifrån Gina kommer användas flitigt i höst tror jag.
Converse. Funkar hela, hela hösten. I vinter också förresten, bara att köpa ett par i större storlek och använda med raggis-sockar i. Skitmysigt!
Ljusa färger. Mest för att alla andra börjar med sina mörka, tråkiga kläder. Då är de gött att slänga på sig en mysig rosa eller klarblå stickad tröja och lysa upp den mörka omgivningen lite.
Strumpbyxor. Tjocka, stickade eller lite tunnare med gulligt mönster på. Matchas med en antingen enkel klänning eller nån längre tjocktröja.

Ååh, nu ät det riktigt så jag läääängtar till hösten ju! Krypa upp i soffan med en kopp te, sitta inne på mysiga fik och luncha eller dricka varm choklad... Ååh!!


För att inte vara fööööör motsägelsefull mot mitt inlägg som jag skrev häromdagen om att jag inte ville att sommaren skulle ta slut så måste jag bara förklara; jag vill ju såklart ha sommaren kvar ett bra tag till. MEN, jag måste erkänna. Det rycker lite i shoppingtarmen....

Jag är en hejare på att slippa undan tvätt...

img_1713 (MMS)

Jag är en hejare på att slippa undan tvätt-tider. Jag tvättar typ TOK-sällan, dels för att jag har stört mycket underkläder och därför utan problem kan gå en månad eller två utan att behöva tvätta (eller vända utochin på de stackars små tygstyckena) och dels för att jag är duktig på att inte skita ner mig. Det händer typ ALDRIG att jag spiller. Eller smutsar ner dem. Och då behöver man inte tvätta! Dessutom använder jag ju arbetskläder på jobbet, så jag har bara vanliga kläder på mig dit och hem och på lediga dagar... MEM IALLAFALL, idag (OCH IGÅR!!) när jag käkade mina matlådor med lasange så spillde jag. På samma ställe både idag och igår. Otroligt irriterande. Om jag ska hålla på i den här takten och spilla ner mina tröjor kommer jag garanterat behöva tvätta typ snart! Inte ok! Ser ni fläcken! En typisk lasangefläck.


OH MY GOOOOOOD!! Som vanligt när jag ger m...

img_3145 (MMS)

OH MY GOOOOOOD!! Som vanligt när jag ger mig på att baka så leker jag lite som jag vill med recepten och idag blev det inte chokladmuffins utan "vaniljmuffins med chokladtopping"! Jag hade i 3 ägg, 4 dl socker (stört mycket, men där använde jag recept), 3 dl mjöl, lite salt, massvis med vaniljsocker (<-- här gick jag lös..) och smält smör (skulle va 200 gram men orkade inte mäta). Blandade samman alltihop och kletade ner det i  muffinsformar. In i ugnen, 200 grader i 12-15 minuter. För att få in lite choklad i dem så använde jag mig av Nutella som jag spritsade över. Tyvärr klantade jag mig och väntade inte till muffinsen svalnade utan Nutellan smälte över muffinsen. Men dom blev supergoda ändå! Mums!


Bak

När jag kom hem från jobbet var jag helt slut. Skulle ju egentligen åkt och badat med Johnny, men så blev de inställt och jag fick åka hem ensam. La mig i sängen en snabbis, så den senaste timman har jag i sömnen legat och snoozat och försökt vakna. Sover jag för länge kan jag inte somna inatt, så det är viktigt. Ångesten över "förlorade" soltimmar, gnagde också när jag låg där och slumrade.
Men så, vaknade jag i mindre panik, och kom fram till att jag ska baka muffins! Chokladmuffins och hallongrottor! Kalas ju!!
Och det bästa av allt - nu när jag vaknade är det molnigt ute = noll ångest för att jag står inne och bakar!!

Såå, nu sätter jag igång! Pööööss

Nya grannar?

När jag går in på internet från telefonen kommer det automatiskt upp olika trådlösa nätverk som befinner sig i närheten till och som man kan ansluta till. Hemma brukar det komma upp "ahdujso8622" och "feddan" (-som jag alltid skrattar åt för om man uttalar det på "tjörnska" så blir de.....). Iallafall, igår kom det upp ett nytt nätverk "al quida"! Det är alltså mina nya grannar? Eller nått? Jag och al quida liksom. Coolt.

augusti

.
Det är ju augusti idag. Den sista sommarmånaden. Min sommar har inte börjat än, känns det som. Jag tycker det känns jobbigt att sommaren redan är på väg att ta slut.
Ellos höstkatalog kom igår. Iochförsig kom väl H&Ms höstkatalog för ganska länge sedan (?), det känns så påtagligt nära när just höstkatalogerna kommer. Snart är det över liksom. Hur mycket jag än längtar efter att få träffa vännerna som varit borta under sommaren igen, så vill jag ändå inte att hösten ska ta över.
Jag har inte haft tillräckligt många spontansöndagskvällar, kvällspromenader i solnedgången, grillkvällar, slappa dagar på stranden, öl på uteserveringar eller nätter spenderade i underbara människors sällskap.
Det har gått för fort. Jag får panik.
Jag har dessutom inte varit ute med båten!!! Jag har inte firat midsommarafton, utan firade tre dagar försent.. Jag har inte nattbadat. Jag har inte kysst någon jag älskar. Jag har knappt suttit på klipporna på Tjörn. Jag har inte varit ute och spelat "Döden" på Härrön hos farmor med mina syskon.
Det gör så grymt ont i hjärtat att jag "slarvat" bort sommaren på att inte göra bästa möjliga av den. Jag har degat mig igenom den. Tänkt att "det ska jag göra på min semester i augusti" och nu börjar jag få nästan panik. Tänk om jag inte hinner med allt!? Tänk om jag inte kommer iväg på min spontanresa med Janet, tänk om jag inte får bada nakenbad mitt i natten, tänk om jag inte får vakna upp under bar himmel på stranden efter en skön kväll med vännerna?
Hur ska detta gå? Nu gäller det att ta tag i den här sommaren och få ut mesta möjliga av den.

Dissad.nu?

I TELEFON (inte viber längre - tjoohooo, han är i Sverige!!) med Mjölby:

(Vi har pratat ca 30-40 minuter redan och fått slut på ämnen.)

Mjölby: Nää, ska vi ha telefonsex nu eller ska vi höras imorgon?
Jag: Telefonsex?
Mjölby: Eller så hörs vi imorgon!!!
.
.
Blev jag precis dissad??

Kom hem nu, stack till stranden med Janet ...

img_5275 (MMS)

Kom hem nu, stack till stranden med Janet efter jobbet. Planerade inför en awesome helg om ett par veckor. Ska bli grymt! Kommer hem och får se den här lappen ifrån sötaste Kajsa!! Glad man blir då!


Idag skulle jag börja "tänka på vikten" oc...

img_0403 (MMS)

Idag skulle jag börja "tänka på vikten" och tog med mig en stor kesoburk, så jag ska slippa käka donkenmat hela veckan. Och lagom till min rast nu vid tio dukas det fram tre stora skålar med "rekord-godis"!! Åååh så irriterande!


RSS 2.0