augusti

.
Det är ju augusti idag. Den sista sommarmånaden. Min sommar har inte börjat än, känns det som. Jag tycker det känns jobbigt att sommaren redan är på väg att ta slut.
Ellos höstkatalog kom igår. Iochförsig kom väl H&Ms höstkatalog för ganska länge sedan (?), det känns så påtagligt nära när just höstkatalogerna kommer. Snart är det över liksom. Hur mycket jag än längtar efter att få träffa vännerna som varit borta under sommaren igen, så vill jag ändå inte att hösten ska ta över.
Jag har inte haft tillräckligt många spontansöndagskvällar, kvällspromenader i solnedgången, grillkvällar, slappa dagar på stranden, öl på uteserveringar eller nätter spenderade i underbara människors sällskap.
Det har gått för fort. Jag får panik.
Jag har dessutom inte varit ute med båten!!! Jag har inte firat midsommarafton, utan firade tre dagar försent.. Jag har inte nattbadat. Jag har inte kysst någon jag älskar. Jag har knappt suttit på klipporna på Tjörn. Jag har inte varit ute och spelat "Döden" på Härrön hos farmor med mina syskon.
Det gör så grymt ont i hjärtat att jag "slarvat" bort sommaren på att inte göra bästa möjliga av den. Jag har degat mig igenom den. Tänkt att "det ska jag göra på min semester i augusti" och nu börjar jag få nästan panik. Tänk om jag inte hinner med allt!? Tänk om jag inte kommer iväg på min spontanresa med Janet, tänk om jag inte får bada nakenbad mitt i natten, tänk om jag inte får vakna upp under bar himmel på stranden efter en skön kväll med vännerna?
Hur ska detta gå? Nu gäller det att ta tag i den här sommaren och få ut mesta möjliga av den.

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din Bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0