Igår!!

Jag bloggade ju inte igår, och ni undrar såååklart vad jag gjorde! ;)

Jag var hos läkarn på morgonen, så himla skönt att mamma var med! Jag ska få en ny tid hos någon ännu bättre specialist, så "vet" ni hur det ligger till med den saken. Ingen diagnos än alltså.
Sen gick jag och mamma lös, brutalshoppade (för mammas pengar) och jag fick nästan allt jag pekade på! ;) Såklart blir det som födelsedagspaket så det är inte så att jag vanligtvis får allt jag vill ha, haha. Iallafall blev jag en tröja, trosor, en ny bh (med supermegainlägg) (jag kommer ha boobies à la Alexandra i fortsättningen! 😜), en parfym och lite sånt där annat fix och trix rikare tack vare shoppingturen. Perfekt!! TACK ÄLSKADE, UNDERBARA MAMMA!

På kvällen var vi på kalas hos mormor, det var lyckat, trots min idiotmorbror som jag skrev om i tidigare inlägget. Faktiskt så var det kul att träffa släkten, det är ganska sällan som jag gör det. (Men jag kommer fortfarande inte släppa att vissa personer är fullständigt out-of-control i min släkt...)

Vid nio stack jag från kalaset och gosade ner mig på min favoritplats i hela världen, tillsammans med en favoritperson såklart. Somnade helt utslagen vid sex imorse och åkt hem till mamma igen vid nio imorse! Ja, jag har varit lite trött idag. Ja, det var värt det och ja, jag skulle göra om det vilken sekund som helst ❤

Nu ska jag fika med mamma, hon har bakat tårta för att fira min födelsedag! Visst är hon fantastisk!



(Förresten, jag fick en kommentar här häromdagen om hur mycket kanel jag har på min gröt egentligen. Här är svaret:)


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din Bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0