Onsdag - Torsdag

Sådär snuttungar - nu är jag här igen!
Kvällen igår var ljuvlig. Jag, mami och yngsta lillebror satt uppe till klockan ett med ett levande ljus och bara pratade om allt och ingenting, glömde helt bort tiden och märkte knappt att det blev mörkt runt omkring oss.
.
När jag kom ut till Hönö igår gick vi ner och badade. Så underbart att bada i havet, det har jag inte gjort tidigare iår. Det var så sjukt härligt i vattnet, någon sa att det varit tjugotvå grader tidigare på dagen. Fast vi badade inte förrän på kvällen, runt åtta eller något - med solnedgången som finaste bakgrund i horisonten. Mamma tog massa bilder, jag hoppas hon kan maila dem till mig för jag struntade helt i att ha med mig mobilen som jag brukar fota med, nu när kameran är trasig, och fick inga bilder alls från hela Hönövistelsen.
Efter badet gick jag och mamma en lång promenad runt ön, vi var uppe på vattentornet och såg ut överallt. ÅÅÅH, vad vackert det var. Sedan gick vi bara runt mellan husen och pratade i ett par timmar nästan.
.
Den här morgonen väcktes jag i båten av mamma som fixar frukost, det var dåligt väder så det blev ingen solning på klipporna som jag hade planerat. Istället åkte vi över till ön brevid och fikade på ett jättemysigt café i regnet. Vid fyratiden åkte jag hem igen och på vägen mötte jag först upp Johnny i Kungälv, som jag inte träffat på typ femhundra miljarder år. Lilla fina Johnny. Going. Haha. Efteråt stack jag ner till Stenungsund och mötte upp Julia för en kaffe på donkisch innan jag drog hem till Uddevalla. Resten av kvällen har spenderats i sängen, jag är helt slut typ. Så nu ska jag sova! Puss

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din Bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0