Onsdag

God morgon!! Just nu sitter jag på seminarie, så de här är alltså ett tidsinställt inlägg. Jag blir alltid lite orolig när jag skriver tidsinställda inlägg, tänk om jag skulle dö under tiden och de här publiceras efter min död. Hemskt det skulle vara... Och värst av allt skulle vara om jag skrev något trasigt och tråkigt, nää, såna här inlägg får minsann vara positiva.
Jag hoppas ni alla sovit gott inatt och att ni drömt sköna drömmar, kanske tar ni sovmorgon just nu.? Det hade jag också velat ha...
Iallafall, jag var vaken halva natten inatt och oroade mig för min lägenhet, jag vill flytta. Nu! Jag trivs inte längre!! Jag måste ju varit dum i huvudet som köpte en lägenhet vid tjugo års ålder. Vem tror att man ska bo kvar på samma ställe hela livet då? Okej, de kanske jag inte trodde, men ändå. Något måste jag ju ha trott...?! Nu vill jag iallafall bort, dom har lediga lägenheter på Lasarettsvägen. Jag vill dit. Jag vill bo där med alla andra goingar, inte behöva störa Mjölby varje gång jag ska hitta på något i Trollhättan. Inte behöva bli "utslängd" för att han vill vara själv och sedan få sätta mig på bussen hem. Eller att alltid vara tvungen att umgås med någon, aldrig få vara själv, utan att behöva vara i fel stad. De spontana blir liksom lite mindre spontant när jag måste sätta mig på bussen... Sen så är ju min lägenhet så himla dyr också. Eller, den är ju asbillig egentligen, finaste lägenheten i stan, perfekt läge på alla sätt, fint renoverad och jag älskar den - men den är för dyr för en student. Den är för dyr för mig... Om jag hade kunnat flytta den till Trollhättan hade jag gjort det, bara trollat dit den liksom. Men det funkar inte. Åååh, jag vet inte vad jag ska göra. Är det värt att flytta för ett eller två år? Är det värt att pendla tillbaka till Uddevalla i ett halvår för att skolan går här fram till i december? Jag vill flytta nu, nu, nu! Men jag vill ju samtidigt tjäna pengar på lägenheten. För CSN försvinner vid en lägenhetsförsäljning väl? Ska jag hyra ut den bara? Eller sälja? Jag får panik. Jag vill bara inte bo kvar här!!

Hehe, nu blev de här värsta deppinlägget iallafall.. Hoppas att jag överlevde natten och att inga skurkar kom och tog mig, hihi. Vi hörs senare, när jag är klar med mitt seminarie och har SOMMARLOV!!! Puuuuss!

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din Bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0