Inte så välplanerad ändå...

Jag och Jonas smsar:

Jag:
Vi bör planera våran fest nån dag?
Jonas: Visst.
Jag: Japp, kanske borde styra upp någon tävling eller så. Kan vi boka in en dag? 1 december? Nästa torsdag, jag har tenta som jag måste plugga på innan dess så de är därför jag inte vågar boka något tidigare..
Jonas: Oj. Välplanerat. I god tid! Oj!
Jag: Jag kollade min kalender och jag har ett läkarbesök plus en dejt med min mamma inbokad den dagen, så vi får byta dag iallafall. Jag kommer vara på Tjörn den hela helgen och fira födelsedagar så vi får boka om datumet. 8:e december, de är torsdagen efter. Jag har tenta i thn på morgonen och då kan vi ses direkt när du slutar jobbet? Funkar för dig? 

Jonas ringer upp.

Jag:
Funkar den 8:e? Det är torsdagen om två veckor? Det börjar bli tajt med tid och då är det kris egentligen, men jag kan inte innan dess! Så den dagen får passa dig vare sig du vill eller inte!
Jonas: Okej... *låter inte helt pepp*
Jag: Men passar inte den dagen eller? Jag är ändå i Trollhättan då! Och jag kan inte innan dess, sa jag ju! 8:e! Torsdagen om två veckor!! *irriterat*
Jonas: Alltså, jag vet vilken dag det är. Men okej... Det var väl inte riktigt så jag hade tänkt att planera min födelsedag bara.... *sorgset*


Och jag som tyckte att jag hade allt så bra inplanerat med framförhållning och allt! Stackars söta Jonas!

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din Bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0