Jag är iallafall ärlig.

Nu ska jag erkänna något för er. Det tar emot lite, jag vet att flera kommer se mig som en dålig människa. Men nu är det såhär:

- Jag har tre gånger sedan i maj raderat min telefon. Alltså allt som finns på den; telefonnummer, bilder, kalender - rubbet. Utan att säkerhetskopiera. Varje gång. Så igår var alltså tredje gången och jag ber er att skicka era telefonnummer till mig så att jag kan fortsätta stalka er.

- Jag solade solarium igår. Det är tredje gången på typ tio dagar. Dumt, men vad gör man inte för att undvika att blända folk på lördag... ;)

- Jag kollade på Titanic igårkväll igen, verkar som om den kan bli min nya "Love Actually". I slutet av filmen när Titanic sjunker så faller en kille och slår huvudet i propellern. När filmen kom ut så sa min kompis Kamilla att han dog på riktigt och att dom hade med scenen för att hedra hans minne och för att han inte skulle ha dött "i onödan". Jag har sedan dess spridit ut detta till folk jag känner och tänker på det varje gång jag ser filmen. Kan detta stämma? Är det liksom lagligt att ha med en scen där någon faktiskt dör? Jag är seriös och undrar om någon annan hört talas om detta eller om de bara va något vi småflickor bara hetsade varandra till att tro....?

Så, confessions time över - hatar ni mig nu? Näää, u will love me long time. It's good to be me. <3


Och för er som inte löööves me:


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din Bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0