Skitliv

Det är som ett skämt. Bara för att jag igår kände mig fantastisk så är idag en skitdag.
Jag har kommit upp från sängen, sov fjorton timmar inatt, lagt mig i soffan och sovit fyra timmar där. Nu är jag tillbaka i sängen och detta är tredje helgen i rad jag ska spendera ensam. Inte för att jag inte har planer utan för att jag inte orkar göra någonting.

JAG HATAR MITT LIV JUST NU!!!

Jag hatar att jag bara ligger här. Jag hatar att jag är hemma från jobbet. Jag hatar att jag skippar skolan och att jag inte pluggat för min tenta imorgon, som jag iofs ändå inte kommer gå på. Jag hatar att jag inte är kapabel att sköta ett vanligt liv.

Det är helt sjukt pinsamt. Jag har ångest för att jag är ett äckligt fetto och jag drömmer om att bli smal och snygg och så ligger jag här och trycker i mig skräpmat. Så fort jag ska göra något litet, typ gå ut med soporna börjar jag lipa! Och när ni ringer eller smsar så orkar jag inte svara, förlåt för det! Jag ligger och kollar på telefonen men hittar ingen kraft till att röra den. När jag ska jobba får jag störda ångestattacker och hyperventilerar. Skolan förtränger jag bara.
Jag är kass.

Jag hör av mig när jag lever igen. Det är bara en extremt dålig dag och jag vill bara spy ut det här.
Ni är underbara som står ut med mig.


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din Bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0